Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sterlingate
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
aegeansheed
Χαμούλης για δεύτερη μέρα. Κάποια κόουτς:

QUOTE(Charles Barkley)
If someone wants to be racist, fine. That's their thing. When you're in a position of power, and you can take jobs and economic opportunities from people, that's what crosses the line. We can't have an NBA owner discriminating against a league -- we're a black league. We are a black league.


http://sportsillustrated.cnn.com/nba/news/.../#ixzz306fb6QSz

QUOTE(Amin Elhassan)
I'll be honest, I see the old Donald T coming back (shoestring budget, losing seasons, reaping profits yearly) before I see him selling


QUOTE(Michael Jordan)
I’m confident that Adam Silver will make a full investigation and take appropriate action quickly


Από παίκτες των Clippers, ο DeAndre Jordan κοινοποίησε μια all black photo στο Instagram του προχθές.

Περισσότερα reactions και tweets εδώ.

Pierce



Το πήγε μέχρι τέλους κατά τα φαινόμενα ο Στερν Σίλβερ. Έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιες θα είναι οι αντιδράσεις, και που θα καταλήξει η ομάδα (πχ αν όντως έχουν βάση τα περί fund που τρέχει ο Johnson) ή αν θα στυλώσει τα πόδια του ο Στέρλινγκ.
Oι πραγματικά χαμένοι της υπόθεσης είναι μάλλον οι παίκτες και η ίδια η ομάδα που είχε το background για κάτι καλό στα playoffs, αλλά άντε να συγκεντρωθούν να παίξουν με όλα αυτά. Ήδη από τον προηγούμενο αγώνα έμοιαζαν λιγουλάκι χαμένοι στο διάστημα.
T.W.Is.M.
Chris Paul παρατα τους και ελα στη μεγαλη ομαδα του LA! Κανε την επανασταση σου και ελα εκει που δε σε αφησαν να ερθεις! tongue.gif

Περα απο την πλακα, απ τη μια χαιρομαι για την αποφαση γιατι τετοια στοιχεια πρεπει να αποβαλλονται απο το ιδιο το συστημα, αλλα λυπαμαι τους Κλιπερς που κινδυνευουν να πεταξουν στα σκουπιδια μια χρονια που θα μπορουσε να ειναι η μεγαλυτερη της ιστοριας τους. Το Σαββατο το βραδυ ολα εδειχναν να πηγαινουν ρολοι γι αυτους, προηγουνταν 2-1 στη σειρα τους και οι 2 ομαδες με καλυτερα ρεκορ απ αυτους ειχαν χασει το πλεονεκτημα εδρας. 3 μερες μετα εχουν γινει ανω-κατω και οι 2 μεγαλυτεροι ανταγωνιστες ξαναπηραν το πλεονεκτημα εδρας.
Ελπιζω για το καλο του πρωταθληματος μεχρι το καλοκαιρι να εχει αλλαξει το ιδιοκτησιακο καθεστως και οι Κλιπερς να συνεχισουν χωρις εμποδια την πορεια τους.
Pierce
http://www.nba.com/clippers/

http://www.nba.com/kings/

Σε ένα παράλληλο σύμπαν, στην Ελλάδα , σήμερα στην απολογία του ΠΑΟΚ για την μπανάνα στον Σαλίνο:

«Αν η ρίψη της μπανάνας είχε ρατσιστική έννοια, είναι κάτι καταδικαστέο, αλλά ποτέ στο παρελθόν δεν έχει δώσει τέτοιο δικαίωμα ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Ίσως είχε κάποιος μια μπανάνα για να τη φάει και την πέταξε μέσα όπως θα πέταγε οτιδήποτε άλλο»

Πείτε πάλι για τα γήπεδα καμίνια και τους φλώρους Αμερικάνους. smile.gif
Gino_Bill
Νομίζω οποιεσδήποτε συγκρίσεις μεταξύ ΝΒΑ και ελληνικής πραγματικότητας είναι ατυχείς. Είναι σαν να προσπαθείς να κάνει συγκριτικό μεταξύ μιας φεράρι και ενός φίατ πάντα. Σε κάτι τέτοια θέματα πάντως οι Αμερικάνοι είναι καταπληκτικοί στη διαχείρισή τους. Βέβαια πάλι ο Έλληνας, ο φωτεινός παντογνώστης και λάτρης του παρασκηνίου θα βρει να πει για επικοινωνιακά κόλπα, τεχνικές μάρκετινγκ, νεφελίμ κλπ αλλά δεν πειράζει. Όσο δεν ξεπερνάμε τη μιζέρια μας και την κοντόφθαλμη λογική του "να τη βολέψουμε και φέτος" δεν πρόκειται να βελτιωθούμε ΠΟΤΕ.
sacarame
QUOTE(Pierce @ Apr 30 2014, 01:20 ) *


Κίνηση που συνεχίστηκε από όλες σχεδόν τις ομάδες κατά τη διάρκεια της νύκτας...


Και την ίδια ώρα δώστε βάση στο ελληνικό ρεπορτάζ και ειδικά στην τελευταία παράγραφο:

QUOTE
ΣΤΟ ΣΑΪΤ ΤΩΝ ΚΛΙΠΕΡΣ

«We Are One»

Από την ώρα που ανακοινώθηκε η βαριά τιμωρία του Ντόναλντ Στέρλινγκ για τις ρατσιστικές δηλώσεις που έκανε προ ολίγων ημερών, η επίσημη ιστοσελίδα των Λος Άντζελες Κλίπερς έχει αλλάξει.

Πλέον, εάν κάποιος επιχειρήσει να μπει στο site της ομάδας του Λος Άντζελες το μόνο που θα αντικρίσει είναι το μήνυμα «we are one» με λευκά κεφαλαία γράμματα σε κατάμαυρο φόντο.

Οι υπόλοιπες επιλογές του σάιτ είναι απενεργοποιημένες και δεν μπορεί κανένας να περιηγηθεί πουθενά. Φήμες κάνουν λόγο για επίθεση από κάποιους χάκερ, ωστόσο το συγκεκριμένο σενάριο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.



Πηγή: sentragoal.gr
aegeansheed
Ινκόγκνιτο παρακολούθησε το χθεσινό ματς ο Donald Sterling, πίσω από τον πάγκο της ομάδας του με γυαλιά τύπου Ozzy Osbourne, καπελάκι και εναλλακτικό t-shirt NBA Go-Green.

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.