Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναγιώτης Γιαννάκης
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34
leonkalf
Μπορεί να ισχύσει κάτι τέτοιο?? Να δούμε τον Γιαννάκη στην Τουρκία???


http://www.redplanet.gr/html/ent/847/ent.268847.asp

Οι Τούρκοι θέλουν τον Παναγιώτη Γιαννάκη να αναλάβει την Εθνική ομάδα της χώρας τους ενόψει Μουντομπάσκετ, το οποίο θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη. Προς το παρόν, ο "Δράκος" δεν μιλάει για το θέμα.

Το γεγονός πως ο τωρινός oμοσπονδιακός τεχνικός της Τουρκίας, Μπόγκνταν Τάνιεβιτς, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, φέρνει τους γείτονες να ψάχνουν νέο προπονητή ώστε να αναλάβει τις τύχες της Εθνικής τους ομάδας, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το οποίο θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι ο "εκλεκτός" των Τούρκων ώστε να αναλάβει το πόστο και μάλιστα οι γείτονες έχουν έρθει ήδη σε προφορικές συζητήσεις με τον "Δράκο".

Προς το παρόν, ο Παναγιώτης Γιαννάκης κρατάει το στόμα του ερμητικά κλειστό και θα πάρει την τελική του απόφαση μετά το τέλος των πλέι-οφ. Αυτή την περίοδο, άλλωστε, ο 51χρονος τεχνικός, είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, αλλά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε, αν ο άνθρωπος-σύμβολο του ελληνικού μπάσκετ, πάρει αυτή την ιδιαίτερη απόφαση να λάβει μέρος σε διοργάνωση με το τουρκικό εθνόσημο στο στήθος.


πηγή: redplanet.gr
rankin
QUOTE(leonkalf @ May 20 2010, 13:46 ) *
Μπορεί να ισχύσει κάτι τέτοιο?? Να δούμε τον Γιαννάκη στην Τουρκία???

Δυσκολεύομαι να το πιστέψω... Ο Γιαννάκης το τελευταίο που θα ήθελε θα ήταν να τον πουν και φιλότουρκο! laugh.gif
leonkalf
Κι εγώ δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Γι΄αυτό μου κάνει εντύπωση ότι βγήκε κάτι τέτοιο στα ΜΜΕ και μάλιστα αναφέρεται και σε τηλεφ. συζητήσεις ανάμεσα στις 2 πλευρές.
rankin
QUOTE(leonkalf @ May 20 2010, 15:58 ) *
Κι εγώ δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Γι΄αυτό μου κάνει εντύπωση ότι βγήκε κάτι τέτοιο στα ΜΜΕ και μάλιστα αναφέρεται και σε τηλεφ. συζητήσεις ανάμεσα στις 2 πλευρές.

Κοίτα, ίσως πρώτα απο όλα τον Γιαννάκη στο εξωτερικό, να τον εκτιμούν περισσότερο από όσο τον εκτιμούμε εδώ..
Δεν είναι εντελώς απίθανο να τον θέλουν οι Τούρκοι, ή έστω να τον έχουν βολιδοσκοπήσει!
Το βλέπω όμως δύσκολο να θελήσει ο ίδιος να κάνει κάτι τέτοιο, έστω και αν πχ εγώ στη θέση του, μπορεί και να αποδεχόμουν μια τέτοια πρόταση. Για αυτόν που είναι δηλωμένα οπαδός της "Εθνικής Ελλάδος" δύσκολο το βλέπω κάτι τέτοιο..

Παράλληλα, το ξαναγράφω ως καθαρά προσωπική εκτίμηση, πως ο Γιαννάκης ίσως να έχει κουραστεί και να θέλει να απομακρυνθεί για λίγο από την προπονητική φέτος το καλοκαίρι .. Ίσως...
playmaker raketas
Σήμερα κατάφερε για άλλη μια φορά αυτό που κάνει καλύτερα από κάθε άλλο σε κάθε τελικό. Βραχυκύκλωσε την ομάδα του πλήρως. Γέμισε άγχος και αφόρητη πίεση τους παίκτες του με αποτέλεσμα να μη σταυρώνουν σουτ (όπως και τοοοοοοοοοόσες άλλες φορές), δοκίμασε ανόητα καταδικασμένα εκ των προτέρων τρικ (όπως η ζώνη της 3ης περιόδου), ξέθαψε και έδωσε άφθονο χρόνο σε παίκτες που είδε σε κάποιο όνειρο (Πεν-Μπεβερλυ-Βούισιτς σαν άλλοι Μιλόσεβιτς) και κατάφερε και ξεφτιλίστηκ από έναν ισάξιο αντίπαλο (όπως και με τη Μπάρτσα που όλοι σπεύσατε να αποθεώσετε κι εγώ θεωρώ τουλάχιστον ισάξια, αν όχι χειρότερη του ΟΣΦΠ). Αυτός είναι ο Γιαννάκης των τελικών...
Weekendman
Ο Γιαννάκης απο ότι φαίνεται θα είναι κάτι σαν τον Γκρίρ φιλότιμος πρόσφερε αλλά όπως ακριβως δεν μπορείς να κρατήσεις καλό ξένο με 0 τίτλους έτσι και έναν καλό προπονητή δεν τον κρατας με 1/9 αν γίνει έτσι βέβαια!
Air and King
QUOTE(Weekendman @ May 27 2010, 16:28 ) *
Ο Γιαννάκης απο ότι φαίνεται θα είναι κάτι σαν τον Γκρίρ φιλότιμος πρόσφερε αλλά όπως ακριβως δεν μπορείς να κρατήσεις καλό ξένο με 0 τίτλους έτσι και έναν καλό προπονητή δεν τον κρατας με 1/9 αν γίνει έτσι βέβαια!

Ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα τοσο απλα!
Βεβαια στο χερι του ειναι να αλλαξει την κατασταση αυτος μαζι με την ομαδα...Το ερωτηματικο ειναι πως?Σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα ποσο να μεταμορφωθει η ομαδα?
Στοχος ηταν και ειναι το πρωταθλημα και ακομα εχει μια ζαρια.
colonel gomelsky
Ξέρει κανείς ποιός κρύβεται πίσω από τη Σβετλάνα του basketblog? Το σενάριο για Βαγγέλη Αγγέλου για τον πάγκο του ΟΣΦΠ είναι τουλάχιστον αστείο.
http://www.basketblog.gr//pages/ViewConten...amp;w=0&m=1
vastravoud
Να πω κάτι άσχετο:

Διαβάζω αριστερά δεξιά για συμβάντα στο Παρίσι που "τα είδαν όλοι" και διάφορα τέτοια. Ερωτώ λοιπόν: Γιατί κανένας δημοσιογράφος δεν τα έγραψε; Δύο ενδεχόμενα:

1) Δεν το είδαν: Συνεπώς είναι κακοί στη δουλειά τους
2) Δε θέλουν να κάνουν κακό στον Ολυμπιακό: Συνεπώς είναι τσάτσοι.

Προσοχή! Δεν το συγκεκριμενοποιώ στον Ολυμπιακό, απλώς τώρα δόθηκε η ευκαιρία, μιας και έχουμ δημοσιογραφία με μισόλογα, μια @@ δημοσιογραφία και όχι δημοσιογραφία με @@....
rchos
QUOTE
1) Δεν το είδαν: Συνεπώς είναι κακοί στη δουλειά τους
2) Δε θέλουν να κάνουν κακό στον Ολυμπιακό: Συνεπώς είναι τσάτσοι.


στο δευτερο εισαι λιγο υπερβολικος.δεν εισαι απαραιτητα τσατσος αν περιμενεις να πεις κατι την στιγμη που πρεπει.γιατι υπαρχουν αυτοι που μαθαινουν πραγματα και απλα περιμενουν να τα πουν οταν ειναι η σωστη στιγμη.γιατι σε περιπτωση που οι δημοσιογραφοι εγραφαν τα παντα οταν συνεβαιναν τοτε θα κατηγορουνταν απο τους περισσοτερους σαν λασπολογοι και σαν τσατσοι των αντιπαλων.αν εχουν σκοπο να πουν το οτιδηποτε μπορει να εχει γινει και δεν το ξερουμε καλα κανουν και περιμενουν να το πουν οταν τελειωσει το πρωταθλημα.
απο κει και περα υπαρχουν και αυτοι που βλεπουν πραγματα και συγκαλυπτουν.αυτοι οντως ειναι συνηθως υπαληλοι η κατι παρομοιο.υπαρχουν ομως και αλλες περιπτωσεις που ξερεις κατι και δεν μπορεις να το γραψεις γιατι δεν εχεις αποδειξεις.γιατι χωρις αποδειξεις υπαρχουν και οι μηνυσεις!
φυσικα υπαρχει παντα και το πολυ πιθανο σεναριο να ειναι ολα φαντασια και υπερβολες γιαυτο και δεν βγαινει τιποτα στη φορα.τις περισσοτερες φορες μαλιστα αυτο το τελευταιο ειναι που ισχυει.
vastravoud
Μα τι πάει να πει "στιγμή που πρέπει";

Αν εγώ δω μπροστά στα μάτια μου τον Ζοτς να σφαλιαρίζει τον Ιτουδη ως δημοσιογράφος έχω ΧΡΕΟΣ να το μεταδώσω. Αν κρίνω ότι δεν είναι σημαντικό τότε δεν το λέω ΚΑΘΟΛΟΥ. Τα μισόλογα, κλπ σημαίνουν ότι είμαι ΚΑΚΟΣ επαγγελματίας.

Και για να συμφωνήσω μαζί σου ως προς τη φαντασία, έχουμε 3 ενδεχόμενα:

1) Δεν το παιρνω χαμπάρι - άρα είμαι μυρωδιάς
2) Το συγκαλύπτω - άρα είμαι ή τσάτσος, η μεροληπτικός εφ' όσον βάζω το "καλό της ομάδας"(εχμ, ο δημοσιογράφος έχει χρέος την ενημέρωση και οχι το "καλό της ομάδας") πάνω από την ενημέρωση
3) Το φαντάζομαι - άρα είμαι η μυθομανής ή απλά οπορτουνιστής.
rchos
αν δεις τον ομπραντοβιτς να σφαλιαριζει τον ιτουδη ειναι αλλο πραγμα απο το να ερθει ο καλαθης και να σου πει οτι ο ομπραντοβιτς στα αποδυτηρια σφαλιαρισε τον ιτουδη.

αν γινει δημοσια και δεν το πεις εισαι και χαζος γιατι καποιοι σιγουρα θα το πουν.καποιες πληροφοριες που βγαινουν ομως απο την ομαδα μεσα υπαρχουν στιγμες που μπορεις να τα πεις και στιγμες που δεν μπορεις.γιατι δεν γινεται εσυ να παιζεις το παιχνιδι του καλαθη και του καθε καλαθη.
vastravoud
100% σύμφωνος είμαι με αυτό. Οι "αποδυτηριακές" διαρροές είναι απαίσιες και σιχαμερές, ούτε συζήτηση γι' αυτό. Ορθότατα λοιπόν δεν μπορεί ο δημοσιογράφος να στηριχθεί στο "τι του είπε ο Μπέβερλι"

Διαβάζω όμως (εδώ μέσα κιόλας) ότι στο Παρίσι έγιναν κάποια σκηνικά που τα είδαν όλοι και γι' αυτό το λόγο εξέφρασα την απορία μου.
rchos
εχω την εντυπωση οτι αυτα τα σκηνικα ειναι γενικα και οχι ειδικα και μπορει να σου αφηνουν μια υποψια για διαφορα εσωτερικα προβληματα δεν ειναι ομως αποδειξη.δηλαδη το οτι ο μπουρου αντιμιλησε στον προπονητη του ακομη και αν δεν το κανει πρωτη φορα δεν δειχνει απαραιτητα καποιο φοβερο προβλημα μεσα στην ομαδα.αυτα που συνηθως ειναι αποδεικτικα ειναι αυτα που γινονται με κλειστες τις πορτες και τα βγαζουν προς τα εξω παιχτες η ατομα τριγυρω στην ομαδα με τον τροπο που θελουν οι ιδιοι.αρα και αυτα στην πραγματικοτητα αν και αποδυκνειουν πραγματα δεν μπορουν να χρησιμοποιηθουν απο δημοσιογραφους με μεγαλη ευκολια σε δημοσιο λογο.
ελπιζω να καταλαβαινεις πως το λεω.το οτι ο τεο δεν εδωσε το χερι του στον προπονητη μπαινει στο γενικολογο το κλιμα δεν φαινεται καλο αλλα δεν μπορει να χρησιμοποιηθει σε δημοσιο λογο σαν αποδεικτικο.οποτε οι δημοσιογραφοι ξεροντας πιθανοτατα πραγματα απο μεσα απο τα αποδυτιρια που ομως δεν μπορουν να χρησιμοποιησουν καταναλωνονται σε αυτα τα τυπικα και γενικολογα εχοντας ομως και αλλα στο μυαλο τους.εγω αυτο το καταλαβαινω.
duncan21
Ρε παιδες ας μην βαλουμε και το 07/08 ως αποτυχημενη σεζον του Γιαννακη(για το 1/9 αναφερομαι).Παρελαβε μια ομαδε με τον Γκριρ play maker.Kαι παλι την παλεψε εκεινη τη σεζον με ενα υλικο που δεν το ειχε επιλεξει ο ιδιος.

Τα περισσοτερα που του πιστωνονται αυτη τη διετια πιθανον να αληθευουν αλλα σε καμια περιπτωση δε μπορω να αποδεχτω οτι φταιει μοναχα αυτος.Δεν ανηκω καν στους υποστηρικτες του αλλα δεν μπορω να παραβλεψω το γεγονος οτι αλλαξε την προπονητικη του φιλοσοφια και την προσαρμοσε στο ροστερ της ομαδας και οτι εβαλε στην ακρη των εγωισμο του για το καλο του Οσφπ.Τωρα αν δε βγηκε ειναι αλλη ιστορια που και παλι δε νομιζω να φερει αποκλειστικη ευθυνη ο Γιαννακης.Δεν πιστευω να φταιει μονο αυτος που ο Βασιλοπουλος ειναι 1 μεσα 5 εξω,που ο Μπουρουσης μ@λ@κιζεται εφοσον πηρε τα πολλα λεφτα,που ο Σοφοκλης φαινεται να εχει τα μυαλο του αλλου(θυμαστε το Σοφοκλη ποτε τοσο ηρεμο μεσα στο παρκε,δε εννοω τα νευρα και τις αλλες μ@λ@κιες που εκανε παλαιοτερα αλλα να μην πανηγυριζει μετα απο ενα καρφωμα πχ,μου φαινεται απαθης τελειως) και για ολα τα υπολοιπα που εχουν αναφερθει κατα καιρους για Τεο,Κλειζα,Τσιλι,Γουειφερ και τους αλλους.Φαινεται δεν μπορει να επιβληθει στα αποδυτηρια και αυτο ειναι το μοναδικο που του καταλογιζω τοσο πολυ.Οχι τοσο τ'αγωνιστικα αλλα το γεγονος οτι μια τοσο σημαντικη προσωπικοτητα του ευρωπαικου μπασκετ δεν μπορει να επιβληθει στον Μπουρουσακο.

Υ.Γ Κραμα του Ομπραντοβιτς με τον Τζακσον να ερχοταν στον Οσφπ παλι κατι θα βρισκαμε να τους προσαψουμε εμεις οι Ολυμπιακοι... icon_headbang.gif

Υ.Γ2 Μπουρουσακο icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif
Reggie Miller #31
Θα συμφωνήσω εν μέρει με τον Duncan21.Κατ' αρχίν είμαστε όλοι προπονητές! smiley.gif Φυσικά και έχουμε άποψη,αν και δεν είναι πάντα κακό.

Δε γίνεται ο Γιαννάκης να έχει την ευθύνη για ότι συμβαίνει,αλλά έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης,ως προς τις επιλογές των παικτών,αλλά τα συστήματα της ομάδας.Δε φταίει που είχαμε 0/23,αλλά φταίει που δεν έχει έναν φονιά στην ομάδα(εκτός αν θεωρήσουμε ότι θέλησε να έχει τον ρόλο αυτό ο Χαλπερίν),φταίει που τα περισσότερα σουτ που κάναμε ήταν στο τέλος της επίθεσης και ήτνα απελπισίας,γιατί ήμασταν παγιδευμένοι,αφού δεν είχαμε σχέδιο και πλάνο.Βέβαια,δε φταίει αν δε γίνονται τα σκριν που πρέπει.

Για να μην πολυλογώ και κάνουμε αναλύσεις στις αναλύσεις,οι ευθύνες είναι και των παικτών και του προπονητή,όλοι μαζί δουλεύουν.Ο Μπουρούσης έχει καταντήσει αηδία,όλο γκρινιάζει,όλο μιλάει και κουνάει το κεφάλι του συνέχεια.Να σταματήσουν οι δηλώσεις και οι υποσχέσεις,μπείτε μέσα και δείξτε εκεί τι μπορείτε να κάνετε.Λίγο εγωισμός δεν υπάρχει;
vastravoud
QUOTE(rchos @ May 27 2010, 18:29 ) *
ελπιζω να καταλαβαινεις πως το λεω.το οτι ο τεο δεν εδωσε το χερι του στον προπονητη μπαινει στο γενικολογο το κλιμα δεν φαινεται καλο αλλα δεν μπορει να χρησιμοποιηθει σε δημοσιο λογο σαν αποδεικτικο.οποτε οι δημοσιογραφοι ξεροντας πιθανοτατα πραγματα απο μεσα απο τα αποδυτιρια που ομως δεν μπορουν να χρησιμοποιησουν καταναλωνονται σε αυτα τα τυπικα και γενικολογα εχοντας ομως και αλλα στο μυαλο τους.εγω αυτο το καταλαβαινω.


Φίλε μου δε διαφωνώ καθόλου ότι τα σκηνικά είναι γενικά. Π.χ αν δω το Σάρας να βγαίνει δυσαρεστημένος, προφανώς δεν είναι είδηση, αν όμως δω το Διαμαντίδη βγαίνοντας να αρχίσει τα γαμωσταυρίδια στον Ιτούδη(συνήθως αυτογαμωσταυρίζεται ο Μήτσος tongue.gif) τότε θα σημαίνει ότι κάτι ΧΟΝΤΡΟ συμβαίνει.

Η ένσταση μου εμένα είναι ότι διάβασα το "όλοι είδαμε στο Παρίσι", οπότε υποθέτω ότι όντως έγινε ΚΑΤΙ συγκεκριμένο!

Πιστεύω όλοι μας θα συμφωνήσουμε ότι η δημοσιογραφία(όχι μόνο η αθλητική) στην Ελλάδα είναι σαν ένα μεγάλο κουβά με σκ@τ@ που έχει πάνω πάνω δυο δάχτυλα μέλι.
Reggie Miller #31
QUOTE(vastravoud @ May 27 2010, 21:03 ) *
Πιστεύω όλοι μας θα συμφωνήσουμε ότι η δημοσιογραφία(όχι μόνο η αθλητική) στην Ελλάδα είναι σαν ένα μεγάλο κουβά με σκ@τ@ που έχει πάνω πάνω δυο δάχτυλα μέλι.



Το έθεσες υπέροχα! smiley.gif
PrasiniThyella
Για μένα το καλύτερο που θα έχει να κάνει ο Γιαννάκης ειναι να φύγει εκτός Ελλάδος και να πάει σε άλλη ομάδα στην οποία θα μπορεί να δώσει την ταυτοτητα που θέλει χωρίς να έχει προέδρους που νομιζουν οτι ξέρουν μπάσκετ και ψάχνονται για παιχταράδες απο το Nba.Βέβαια ο ιδιος εχει διπλή ευθύνη απο την στιγμή που το δέχεται και δεν μιλάει.

Αλλα η αλήθεια ειναι οτι τον έχω λυπηθεί πλέον.Έχει φτάσει σε σημείο να τον χλευάζουν όλοι Παναθηναικοί, Ολυμπιακοί ή ακομα και Αρειανοί.

Στο εξωτερικό μπορεί κάλλιστα να βρει δουλειά εξαργυρώνοντας τις επιτυχίες που είχε με την Εθνική σε μια καλή ομάδα, σίγουρα οχι σε τοπ όπως τώρα μιας και δύσκολα θα βρεθούν κοροιδα που θα τον στηριξουν τοσο.Απ την άλλη, δεν ξέρω αν όντως ειναι κοροιδα αυτοι που τον προσεβαλαν ή ο ιδιος οπως ειπα παραπάνω μιας και θα έπρεπε να μιλήσει.Ίσως καποτε μάθουμε την αλήθεια όταν φυγει απο τον Ολυμπιακό γιατι τώρα κάνει τουμπεκί που τον κράτησε ο παππους Αγγελοπουλος και υπάρχει αφορητη πιεση.

Βέβαια η αφορητη πιεση σιγουρα οδηγεί σε αρνητικά αποτελέσματα οταν έρθουν τα κρισιμα απέναντι σε οργανωμένες ομάδες οπως η Μπαρτσελονα και ο Παναθηναικος και οχι σε καφενεία αλλά το προβλημα του Ολυμπιακού δεν ειναι απλά το αν θα έχει αποδοση καλή ή κακή αλλά η απουσία συγκεκριμένου πλάνου και ο λανθασμένος για μια ακομα χρονια καταρτισμος του ροστερ απο τους προέδρους.Με λιγα λογια, πιστεύω οτι του χρεώνονται περισσοτερα απ οσα του αναλογουν σε αυτο το τελευταιο και αποτελεί το τελειο άλλοθι για τους Αγγελοπουλους που ΄΄δινουν λεφτά΄΄ και κανένας δεν μιλάει.
playmaker raketas
Δεν είναι ότι είναι άσχετος. Είναι ότι είναι προπονητής με ταβάνι.Δουλευταράς,φιλότιμος, ικανός να χτίσει μια ομάδα, άλλα ώς εκεί. Κάτι σα το Σάντος στη μπάλα. Στους τελικούς θολώνει κι αυτός και οι ομάδες του και χάνει τα αυγά και τα πασχάλια,όπως συνέβη και στο Φ4 άλλα και πέρυσι στους τελικούς και με τη ΧΩΡΙΣ ΓΚΑΣΟΛ Ισπανία στο τελικό του Μουντομπάσκετ, όπου η Ελλάδα παρουσιάστηκε όπως ο Ολυμπιακός στους τελικούς πέρυσι... Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση!
kolokotronis
Ρε παιδιά, που φάνηκε ο Γιαννάκης σε μεγάλο επίπεδο?
Στο Μαρούσσι?
Ακόμα και εκεί το 2ο μεγαλύτερο μπάζτετ είχε, με όλες τις παραδοσιακές ομάδες νεκρες (εκτός ΠΑΟ).
Στην εθνική φάνηκε, με το 60% έτοιμοι ομάδα του Ζέλικο και το υπόλοιπο ''αλλοδαπούς''.
Το 05' στον ημιτελικό έγινε το 8ο θαύμα. Πάλι καλά που είχαμε τους γερμανούς μετά, που δεν γινόταν να χάσουμε.
Στην ιαπωνία, ότι πετάγαμε πήγαινε μέσα και κερδίσαμε τις ΗΠΑ.
Και καπάκι τρως 30 στο κεφάλι από τους ισπανούς?
Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί, ούτε την επιτυχία, ούτε την αποτυχία στα αποδυτήρια.
Ήταν οθφαλμοφανές.
Χάνει ο οσφπ το 1ο ματς πέρυσι, σπάει η έδρα, πλησιάζαμε επικίνδυνα τους 30 στο 2ο ματς στο ΟΑΚΑ.
Είκόνα διάλυσης από 1 ματς.
Δεν μπορεί να πει τα σωστά πράγματα ή τα λέει έτσι ώστε οι παίκτες του δεν τον πιστεύουν, δεν του έχουν εμπιστοσύνη.
Φανταστήτε πάνω στη μάχη οι στρατιώτες να μην εμπιστεύονται το λοχαγό....

Πάντως στην αρχή της χρονιάς δήλωνε ''΄να έιμαστε έτοιμοι'' για τα ματς που κρίνουν τίτλους.
Το κατάφερε στο κύπελλο.

Μέχρι εκεί.
duncan21
QUOTE (kolokotronis @ May 28 2010, 17:28 ) *
Ρε παιδιά, που φάνηκε ο Γιαννάκης σε μεγάλο επίπεδο?
Στο Μαρούσσι?
Ακόμα και εκεί το 2ο μεγαλύτερο μπάζτετ είχε, με όλες τις παραδοσιακές ομάδες νεκρες (εκτός ΠΑΟ).
Στην εθνική φάνηκε, με το 60% έτοιμοι ομάδα του Ζέλικο και το υπόλοιπο ''αλλοδαπούς''.
Το 05' στον ημιτελικό έγινε το 8ο θαύμα. Πάλι καλά που είχαμε τους γερμανούς μετά, που δεν γινόταν να χάσουμε.
Στην ιαπωνία, ότι πετάγαμε πήγαινε μέσα και κερδίσαμε τις ΗΠΑ.
Και καπάκι τρως 30 στο κεφάλι από τους ισπανούς?
Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί, ούτε την επιτυχία, ούτε την αποτυχία στα αποδυτήρια.
Ήταν οθφαλμοφανές.
Χάνει ο οσφπ το 1ο ματς πέρυσι, σπάει η έδρα, πλησιάζαμε επικίνδυνα τους 30 στο 2ο ματς στο ΟΑΚΑ.
Είκόνα διάλυσης από 1 ματς.
Δεν μπορεί να πει τα σωστά πράγματα ή τα λέει έτσι ώστε οι παίκτες του δεν τον πιστεύουν, δεν του έχουν εμπιστοσύνη.
Φανταστήτε πάνω στη μάχη οι στρατιώτες να μην εμπιστεύονται το λοχαγό....

Πάντως στην αρχή της χρονιάς δήλωνε ''΄να έιμαστε έτοιμοι'' για τα ματς που κρίνουν τίτλους.
Το κατάφερε στο κύπελλο.

Μέχρι εκεί.

Ημαρτον ρε συ.Θα τρελαθουμε μ' αυτα που διαβαζουμε.60% ομαδα του Ζοτς ε;Το 2005 ο Παο ειχε στην εθνικη τους ΔΔ(ο οποιος δεν ηταν ακομη ο τοπ παικτης που ειναι σημερα),Χατζηβρετα(δεν εβαζε σουτ σε εκεινο το ευρωμπασκετ,κατι σε 6/27 τριποντα αν θυμαμαι καλα) και Τσαρτσαρη.Την επομενη χρονια προστεθηκε o Σπανουλης ο οποιος ειχε μονο μια χρονια στον Παο συν το Ντικουδη ο οποιος ειχε μεταγραφει στον Παο εκεινο το καλοκαιρι.Αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα...

Γιατι μηδενιζεις τοσο ευκολα την παρουσια του Γιαννακη στους παγκους ειτε του Οσφπ ειτε της Εθνικης;Ειναι λιγα αυτα που καταφερε με την εθνικη;Η ψυχη που ειχε αυτη η ομαδα και οι μεγαλες-επικες ανατροπες που εκανε σε καποια ματς φερουν κατα ενα πολυ μεγαλο ποσοστο την υπογραφη του Γιαννακη.Τα λεγομενα σου για την εθνικη απορρεουν αγνωμοσυνη οχι μονο στο προσωπο του Γιαννακη αλλα και προς τους παικτες.

Για το κοουτσαρισμα του στον παγκο του Οσφπ,αν το δει καποιος με απολυτους αριθμους(κι αν δε παρει το πρωταθλημα και φετος) μπορει να το θεωρησει αποτυχημενο και θα εχει και δικιο.Ωστοσο δεν μπορει κανεις να παραγνωρισει το γεγονος οτι βοηθησε τον Οσφπ να επιστρεψει στην ελιτ του ευρωπαικου μπασκετ πηγαινοντας σε δυο συνεχομενα F4 σχετικα ευκολα ενω ξανασηκωσε και κουπα ο Οσφπ(εστω το κυπελλακι) μ' αυτον στον παγκο.

Αυτα ειχα να πω,δεν προκειται να ξανασχοληθω με το θεμα του Γιαννακη.Απλα ας προσπαθησουμε ολοι μας να γραφουμε διχως πρασινοκοκκινοκιτρινομπλε,κοκ γυαλια διαολε(που λεει και ο φιλτατος Βασιλης biggrin.gif )...
colonel gomelsky
QUOTE(duncan21 @ May 28 2010, 18:02 ) *
Ημαρτον ρε συ.Θα τρελαθουμε μ' αυτα που διαβαζουμε.60% ομαδα του Ζοτς ε;Το 2005 ο Παο ειχε στην εθνικη τους ΔΔ(ο οποιος δεν ηταν ακομη ο τοπ παικτης που ειναι σημερα),Χατζηβρετα(δεν εβαζε σουτ σε εκεινο το ευρωμπασκετ,κατι σε 6/27 τριποντα αν θυμαμαι καλα) και Τσαρτσαρη.Την επομενη χρονια προστεθηκε o Σπανουλης ο οποιος ειχε μονο μια χρονια στον Παο συν το Ντικουδη ο οποιος ειχε μεταγραφει στον Παο εκεινο το καλοκαιρι.Αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα...

Γιατι μηδενιζεις τοσο ευκολα την παρουσια του Γιαννακη στους παγκους ειτε του Οσφπ ειτε της Εθνικης;Ειναι λιγα αυτα που καταφερε με την εθνικη;Η ψυχη που ειχε αυτη η ομαδα και οι μεγαλες-επικες ανατροπες που εκανε σε καποια ματς φερουν κατα ενα πολυ μεγαλο ποσοστο την υπογραφη του Γιαννακη.Τα λεγομενα σου για την εθνικη απορρεουν αγνωμοσυνη οχι μονο στο προσωπο του Γιαννακη αλλα και προς τους παικτες.

Για το κοουτσαρισμα του στον παγκο του Οσφπ,αν το δει καποιος με απολυτους αριθμους(κι αν δε παρει το πρωταθλημα και φετος) μπορει να το θεωρησει αποτυχημενο και θα εχει και δικιο.Ωστοσο δεν μπορει κανεις να παραγνωρισει το γεγονος οτι βοηθησε τον Οσφπ να επιστρεψει στην ελιτ του ευρωπαικου μπασκετ πηγαινοντας σε δυο συνεχομενα F4 σχετικα ευκολα ενω ξανασηκωσε και κουπα ο Οσφπ(εστω το κυπελλακι) μ' αυτον στον παγκο.

Αυτα ειχα να πω,δεν προκειται να ξανασχοληθω με το θεμα του Γιαννακη.Απλα ας προσπαθησουμε ολοι μας να γραφουμε διχως πρασινοκοκκινοκιτρινομπλε,κοκ γυαλια διαολε(που λεει και ο φιλτατος Βασιλης biggrin.gif )...


Συμφωνώ σε όλα με duncan21. Μόνο στο σημείο για επιστροφή στην ελίτ έχω μια μικρή ένσταση. Σόρυ κιόλας, αλλά με τόσα λεφτά είσαι στην ελίτ πριν ξεκινήσει η διοργάνωση.

Το κεφάλαιο Γιαννάκης και εθνική είναι μεγάλο. Και γω πιστεύω ότι έχει συνεισφορά και μάλιστα μεγάλη. Αλλά άλλο εθνική και άλλο σύλλογος.

Το ματς με τις ΗΠΑ το νικήσαμε γιατί είχαμε αθλητικό εγωισμό (και εδώ έχει τεράστια συμβολή ο Γιαννάκης), ευστοχία και τον Σιζέφσκι στον πάγκο να κοιμάται.

Με την Ισπανία η ομάδα άδειασε ψυχολογικά, ΟΚ. Αλλά βγήκε 2η στον κόσμο!!! Και στο κάτω κάτω η Ισπανία και χωρίς Γκασόλ καλύτερη ομάδα είναι.

Στον πάγκο του ΟΣΦΠ ο Γιαννάκης έχει ξεκάθαρα αρνητική παρουσία. 1/9 με απόλυτη στήριξη και πολύ καλό ρόστερ δε χωνεύεται.
duncan21
QUOTE (colonel gomelsky @ May 28 2010, 18:16 ) *
Συμφωνώ σε όλα με duncan21. Μόνο στο σημείο για επιστροφή στην ελίτ έχω μια μικρή ένσταση. Σόρυ κιόλας, αλλά με τόσα λεφτά είσαι στην ελίτ πριν ξεκινήσει η διοργάνωση.

Συμφωνω.

QUOTE (colonel gomelsky @ May 28 2010, 18:16 ) *
Στον πάγκο του ΟΣΦΠ ο Γιαννάκης έχει ξεκάθαρα αρνητική παρουσία. 1/9 με απόλυτη στήριξη και πολύ καλό ρόστερ δε χωνεύεται.

Εδω θα διαφωνησω με το 1/9.Δεν καταλαβαινω γιατι του χρεωνουμε και την χρονια του Γκερσον.Ενταξει ειχε πεσει χρημα και τοτε αλλα δεν ηταν δικη του ομαδα.Επαιζε τουλαχιστον 20 λεπτα με τον Γκριρ στον ασσο blink.gif .Το θυμαμαι κι ανατριχιαζω...
playmaker raketas
QUOTE(colonel gomelsky @ May 28 2010, 18:16 ) *
Το κεφάλαιο Γιαννάκης και εθνική είναι μεγάλο. Και γω πιστεύω ότι έχει συνεισφορά και μάλιστα μεγάλη. Αλλά άλλο εθνική και άλλο σύλλογος.


Συμφωνώ ότι ο Γιαννάκης προσέφερε στην εθνική. Επίσης πιστεύω ότι είναι καλός προπονητής γενικά. Αλλά σε τελικούς και μεγάλα ματς κάτι παθαίνει και τα κάνει θάλασσα... Δε μπορεί να διαχειριστεί το άγχος και τη πίεση των do or die ματς. Τι να πρωτοθυμηθώ... Με την εμφανώς κατώτερη Γαλλία που βρεθήκαμε να χάνουμε με 10+ και χρειαστήκαμε γιουρούσια? Με τη Σλοβενία που... τα ίδια? Με τη ΧΩΡΙΣ ΓΚΑΣΟΛ Ισπανία που πελαγοδρομούσε όπως και όλη η ομάδα στη πιο χρυσή ευκαιρία που θα είχε ποτέ η ομάδα για ένα παγκόσμιο? Τους περσινούς τελικούς Α1? Τους προ-πέρσινους? Τι?

QUOTE
Το ματς με τις ΗΠΑ το νικήσαμε γιατί είχαμε αθλητικό εγωισμό (και εδώ έχει τεράστια συμβολή ο Γιαννάκης), ευστοχία και τον Σιζέφσκι στον πάγκο να κοιμάται.


Στο μάτς με τις ΗΠΑ κερδίσαμε γιατί η ομάδα έπιασε το μπασκετικό της ταβάνι και οι ΗΠΑ κάναν ένα μέτριο ματς. Κι επειδή ο Σιζέφσκι κοιμόταν στο πάγκο. Δεν είχε να κάνει με εγωισμό, άλλα με ενθουσιασμό, διάθεση και έλλειψη άγχους.

QUOTE
Με την Ισπανία η ομάδα άδειασε ψυχολογικά, ΟΚ. Αλλά βγήκε 2η στον κόσμο!!! Και στο κάτω κάτω η Ισπανία και χωρίς Γκασόλ καλύτερη ομάδα είναι.


"Άδειασε ψυχολογικά"?? Βλακείες των δημοσιογράφων που προστάτευαν το αγαπημένο τους παιδί. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.
Φτάσαν στη πηγή, σκοτώσαν το τέρας και δεν ήπιαν νερό... Κι όχι η χωρίς Γκασόλ Ισπανία, τότε δεν ήταν καθόλου καλύτερη από την εθνική μας.
rchos
kκατι με ετρωγε ολα αυτα τα χρονια.δεν μπορουσα με τιποτα να αντιπαθησω τον ζοτς σαν προπονητη αν και ειμαι ολυμπιακος.μαλλον επειδη εξαιτιας του πηρα το ευρωπαικο στην σερβια.δεν την ειχα σκεφτει αυτη την παραμετρο!


φιλε κολοκοτρονι με ηρεμια λιγο αυτα γιατι ειμαστε και καρδιακοι μερικοι.το σκεπτικο σου γενικα για τον γιαννακη εχει μια βαση και υπαρχουν πολλοι που το πιστευουν αλλα σε καποια σημεια οπως αυτο με τον ζοτς γινεσαι υπερβολικος!
Germany96
Φιλε kolokotronis λιγο πολυ διαφωνω σχεδον με ολα τα σημεια του post σου (και δε νομιζω οτι εχει και πολυ νοημα να επεκταθουμε, το συγκεκριμενο θεμα εχει αναλυθει εξαντλητικα στο forum) αλλα στο τελευταιο σημειο πιστευω χτυπησες κεντρο.
QUOTE(kolokotronis @ May 28 2010, 17:28 ) *
Πάντως στην αρχή της χρονιάς δήλωνε ''΄να έιμαστε έτοιμοι'' για τα ματς που κρίνουν τίτλους.
Το κατάφερε στο κύπελλο.

Μέχρι εκεί.

Εχω σταθει αρκετες φορες σε αυτα που εχει επιτυχει ο Γιαννακης στην φετινη ομαδα και ακομα θεωρω οτι η δουλεια του εχει παραγνωριστει απο πολυ μεγαλη μεριδα των δημοσιογραφων και του φιλαθλου κοινου. Οι προσωπικες επιθεσεις εναντιον του ως επι το πλειστον ειναι αδικες, πολλες φορες εμπαθεις και στοχευμενες και η συχνοτητα τους εξοργιστικη εως αηθης (οταν μιλαμε για τον Τυπο).

Ομως η ετοιμοτητα του ΟΣΦΠ (οσον αφορα την πνευματικη κυριως αλλα και την αγωνιστικη προετοιμασια της ομαδας) στο F4 και στον πρωτο τελικο της Α1 αγγιζει τα ορια της επικης αποτυχιας.

Εφτιαξε ο Γιαννακης μια ομαδα που επαιξε το θεαματικοτερο μπασκετ της Ευρωπης και δικαιως βρεθηκε στην δευτερη θεση της Euroleague αλλα η ετοιμοτητα του Ολυμπιακου (να ξεκαθαρισω πως δεν μιλαω για την εικονα της ομαδας αλλα αυστηρα για την ετοιμοτητα της) φετος στα ματς τιτλων (εκτος του κυπελλου) προσεγγιζει πλεον τα επιπεδα της γελοιοτητας.

Το να ανατραπουν οι εντυπωσεις θα μου φαινει τοσο εντυπωσιακο ως κατορθωμα οσο η ανατροπη που ειχε καταφερει η Ελλαδα εναντιον της Σλοβενιας το 2007, οπου κι εκει μια ομαδα "κλινικα νεκρη" ξαφνικα οχι μονο βρηκε σφυγμο αλλα μεσα σε λιγοτερο απο τρια λεπτα μπηκε στην ζωνη του λυκοφωτος και κουβαλησε momentum και για τον ημιτελικο και καταφερε ετσι για μοναδικη φορα να κοιταξει τους δυναστες της Ιβηρες στα ματια και μεσα στο ιδιο τους το σπιτι μαλιστα .

Παρ' οτι σε σειρες παιχνιδιων τετοιες ανατροπες σκηνικου ειναι πολυ ευκολοτερες, εγω προσωπικα δεν πιστευω οτι θα δουμε κατι αντιστοιχο. Ελπιζω απλα να μιλησει ο περιφημος εγωισμος καποιων μελων του Ολυμπιακου και να μην τελειωσει η σεζον με τοσο αρνητικες εντυπωσεις.
thrylos7
QUOTE
"Άδειασε ψυχολογικά"?? Βλακείες των δημοσιογράφων που προστάτευαν το αγαπημένο τους παιδί. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.
Φτάσαν στη πηγή, σκοτώσαν το τέρας και δεν ήπιαν νερό... Κι όχι η χωρίς Γκασόλ Ισπανία, τότε δεν ήταν καθόλου καλύτερη από την εθνική μας.


Δε θα προσθέσω κάτι ουσιαστικό στη συζήτηση, αλλά...

...αν έχεις περάσει μια ολόκληρη βραδιά με τη Μόνικα Μπελούτσι, μετά δε θα σου κάνει "κούκου" να πας με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Κι ας είναι έτοιμη με τα εσώρουχα στο κρεβάτι...


edit: οκ, αηδία είναι, αλλά αρχικά μου άρεσε. icon_drunk.gif
Air Kef
Το μονο αηδιαστικό είναι το "Μονικα Μπελούτσι"
colonel gomelsky
QUOTE(thrylos7 @ May 28 2010, 18:59 ) *
Δε θα προσθέσω κάτι ουσιαστικό στη συζήτηση, αλλά...

...αν έχεις περάσει μια ολόκληρη βραδιά με τη Μόνικα Μπελούτσι, μετά δε θα σου κάνει "κούκου" να πας με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Κι ας είναι έτοιμη με τα εσώρουχα στο κρεβάτι...


edit: οκ, αηδία είναι, αλλά αρχικά μου άρεσε. icon_drunk.gif


Γιατί, τι έχει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ; Μια χαρά γ@ματη είναι!
lakersdynasty
Coach Giannakis and the City.

Aπο τον Ιουνιο στους κινηματογραφους tongue.gif
thrylos7
QUOTE
Το μονο αηδιαστικό είναι το "Μονικα Μπελούτσι"


Καλά εσύ είναι γνωστό ότι δεν έχεις γούστο!

(Μη σου ξεφύγει παραέξω αυτό... 65.gif )

QUOTE
Γιατί, τι έχει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ; Μια χαρά γ@ματη είναι!


Όπως και η Ισπανία τότε.
rchos
αν η μπελουτσι ειναι η αμερικη τοτε νομιζω οτι η σαρα τζεσικα παρκερ ειναι σε αντιστοιχο η γαλλια.
καλη αλλα διαχρονικα ανεπαρκης για το κατι παραπανω σε μεγαλο επιπεδο!
για να κανει την ανυπαντρη τριανταρα μια χαρα αλλα για πιο πανω με τιποτα!
Germany96
Επειδη το θεμα σοβαρεψε παραθετω δυο φωτογραφιες των εν λογω ωριμων κυριων. Η μια ειναι απο μια σειρα φωτογραφησεων του Elle χωρις χρηση makeup και επεμβαση photoshop, της Ιταλιδας στα 40+ της και η αλλη της Αμερικανιδας στα νιατα της, πριν την παραλαβουν οι στυλιστες και οι σχεδιαστες μοδας.



Θα φαμε που θα φαμε ολοι μαζι φαουλ για το off-topic, να φανε κι απο ενα προσωρινο ban οι Air Kef και colonel gomelsky, για flaming posts σε περιοδο τελικων μαλιστα tongue.gif

Κι ενταξει ο Air Kef ειναι γνωστο πως οτι δεν ειναι made in UK δεν του κανει, αλλα δεν το περιμενα εσυ colonel να υποστηριξεις την ιμπερεαλιστικη υπερδυναμη icon_drunk.gif
rchos
τωρα που το ξανασκεφτομαι αν η μπελουτσι ειναι η αμερικη η σαρα τζεσικα ειναι η κινα!
καντε τις παρομοιωσεις μονοι σας!
colonel gomelsky
QUOTE
Όπως και η Ισπανία τότε.


OFF TOPIC MODE ON Κοίταξε από μια σκοπιά έχεις δίκιο. Όπως και η Ισπανία χρειάζονταν τον Παου για να γίνει ομαδάρα, έτσι και η Σάρα χρειάζεται 5 κιλά για να γίνει milfάρα. OFF TOPIC MODE OFF.

Είναι γεγονός ότι ο Γιαννάκης πολλές φορές δέχεται άδικη επίθεση. Και κάποιες φορές ακόμα και εμπαθή. Όμως έχει και αυτός ευθύνη και δε μιλάω για τα αγωνιστικά θέματα.

Σαν παίκτης παρόλο που έπαιξε σε Άρη και ΠΑΟ (αλλά όχι σε ΟΣΦΠ) είχε την γενική αναγνώριση όλλων των Ελλήνων.
Ως προπονητής της εθνικής κατάφερε το ίδιο.

Ενώ βρισκόταν στο απόγειό του διάλεξε να πάει στον ΟΣΦΠ. Αυτό, όπως κάθε άνθρωπος, το έκανε για δύο λόγους, σωρευτικά ή διαζευκτικά. α) Για το χρήμα β) Για τη δόξα.

Επίσης ήξερε ότι πάει να κάτσει σε μία ηλεκτρική καρέκλα. Δεν υπολόγισε ότι ΟΛΟΙ οι οπαδοί όσο εύκολα αποθεώνουν τόσο εύκολα σταυρώνουν. Και του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ κτλ κτλ.

Όταν λοιπόν διαλέγεις να εκτεθείς σε ένα κοινό ανυπόμονο πρέπει να περιμένεις και τις συνέπειες αν η δουλειά σου δεν πετύχει.

Ο Γιαννάκης δεν αμείβεται (απ ότι έχω ακούσει παίρνει περισσότερα και από τον Ζοτς) μόνο για να γυμνάζει τους πάικτες και σχεδιάζει συστήματα. Γι αυτά φτάνει ένας γυμναστής με ένα βιβλίο προπονητικής στο χέρι.

Αμείβεται ΚΑΙ για να εκτίθεται στα ΜΜΕ, να χειρίζεται τα mind games, να κρατάει ψηλά την ψυχολογία της ομάδας, να σχεδιάζει το ρόστερ, να επιβάλει ποινές κτλ κτλ.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι και ο Ζοτς αντιμετώπισε αήθεις και άδικες επιθέσεις σε σημείο συκοφαντικής δυσφήμησης και μάλιστα από συνάδελφό του προπονητή όχι μόνο από τον τύπο. (Ναι, στον πολυνίκη των Φ4 αναφέρομαι). Τι για εγκληματίες που βγήκαν από τη φυλακή άκουσε, τι σέρβικη μαφία άκουσε, τι γκαστόνε άκουσε (το πιο ήπιο) και άλλα πολλά.

Οι δημοσιογράφοι δεν έχουν κάτι προσωπικό πιστεύω με τον Γιαννάκη. Βλέπουν ότι τώρα πουλάει η κριτική σ αυτόν (η οποιαδήποτε) γι αυτό και την κάνουν. Μοναδική εξαίρεση οι Σωτήρης Γεωργίου και Τάσος Μαγουλάς που ποτέ δεν λιβάνισαν, αλλά και ποτέ δεν μηδένισαν.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι για μένα ο 3ος καλύτερος έλληνας παίκτης όλων των εποχών, ένας άνθρωπος που έχει διδάξει αθλητικό ήθος (δυστυχώς αυτήν του την εικόνα από πέρσυ άρχισε μόνος του να την σπιλώνει) και ένας καλός προπονητής.

GERMANY96:

Άσε κατά μέρους τις προβοκάτσιες! tongue.gif



Qualitaet!

YG. Και μένα μ αρέσει η Μπελούτσι και μάλιστα περισσότερο. Αλλά δεν αντέχω να υποβαθμίζεται τόσο η Σάρα. Πιο πολύ κι απ τον Γιαννάκη! laugh.gif
thrylos7
QUOTE
να φανε κι απο ενα προσωρινο ban οι Air Kef και colonel gomelsky, για flaming posts σε περιοδο τελικων μαλιστα


Πες τα χρυσόστομε! Αλλά κι εσύ δεν το γλυτώνεις, μ' αυτό το πράγμα που μας ανάγκασες να δούμε! blech.gif

Τελικά η Ισπανία, ποια ήταν;

Όποια και να 'ναι βασικά, μετά τη Μόνικα "κούκου" δεν έχει... εκτός αν εκείνη τη βραδιά είχε τελικό NBA, οπότε βγαίνει κανά 3ωρο. 69.gif


edit: 5 μέρες εκτός στον κόλονελ για σοβαρό ποστ.

Λάθος, η τιμωρία σου θα ναι να χεις στο avatar τη φωτογραφία-έκτρωμα! tongue.gif

QUOTE
Κοίταξε από μια σκοπιά έχεις δίκιο. Όπως και η Ισπανία χρειάζονταν τον Παου για να γίνει ομαδάρα, έτσι και η Σάρα χρειάζεται 5 κιλά για να γίνει milfάρα.


Είπαμε, Ισπανία χωρίς Παού, τότε, η Σάρα έτοιμη στο κρεβάτι...

colonel gomelsky
QUOTE(thrylos7 @ May 28 2010, 19:46 ) *
edit: 5 μέρες εκτός στον κόλονελ για σοβαρό ποστ.


Μα γι αυτό έκανα και το έντιτ! Για να γλιτώσω το μπαν smiley.gif

QUOTE(thrylos7 @ May 28 2010, 19:46 ) *
Λάθος, η τιμωρία σου θα ναι να χεις στο avatar τη φωτογραφία! tongue.gif


Η επιθυμία σου έγινε πράξη!
rchos
ο κολονελ κανονικα δεν θα πρεπει να γραφει.αλλα ειχε πει!εκανε κωλοτουμπα προσφατα.τσαμπα βαλαμε κοσμο να γραψει στα οφ τοπικ διαιτησιας για να σταματησει να γραφει.οποτε ας φαει μπαν για το οτιδηποτε!


Υ.Γ. το ποστ προφανως ειναι πλακα.αλλοι στο φορουμ εχουν κανει τις τεραστιες αντιστοιχες κωλοτουμπες και οχι ο κολονελ!για να μην ξεχνιομαστε το λεω!
thrylos7
Γι' αυτό τώρα έχει αρχίσει να λέει καλά λόγια για τον Γιαννάκη. Παρουσίασε τόσο χάλια σύνολο, που δεν υπήρξε η παραμικρή διαμαρτυρία... ( blech.gif )

H αλήθεια είναι ότι είναι αισθητή η διαφορά στο avatar σου τώρα! Είχε και κάτι καλό ο 1ος τελικός... 69.gif tongue.gif
colonel gomelsky
thrylos7:

Καλά λόγια για τον Γιαννάκη άρχισα να λέω όταν η κριτική στο πρόσωπό του έγινε χυδαία και μάλιστα από φίλους του ΟΣΦΠ ως επί το πλείστον. Όχι στο φόρουμ.

rchos:

Όντως έκανα κωλοτούμπα, αλλά όχι μεγάλη. Εντάξει 2,3 ποστ γίνανε όταν σε άλλους τελικούς γίνονταν 20 σελίδες. Απλά έκανα το λάθος και έκανα ποστ αμέσως μετά το ματς φανερά επηρεασμένος.
T.W.Is.M.
QUOTE(rchos @ May 28 2010, 19:38 ) *
τωρα που το ξανασκεφτομαι αν η μπελουτσι ειναι η αμερικη η σαρα τζεσικα ειναι η κινα!
καντε τις παρομοιωσεις μονοι σας!


Ναι, αλλα η Κινα τοτε ειχε Καζλαουσκας!!! icon_drunk.gif
Τελικα αφου κανεις δεν προτεινε κατι για Ισπανια, να τολμησω να πω οτι η Ισπανια ειναι η Τζενιφερ Ανιστον? Καλη κι αυτη(αν και θελει κι αυτη 5 κιλα σαν τη Σαρα Τζεσικα), αλλα βρισκεται μια Αντζελινα Τζολι να της παρει τη δοξα(σαν το Χολντεν ενα πραγμα...)
playmaker raketas
QUOTE(thrylos7 @ May 28 2010, 18:59 ) *
Δε θα προσθέσω κάτι ουσιαστικό στη συζήτηση, αλλά...

...αν έχεις περάσει μια ολόκληρη βραδιά με τη Μόνικα Μπελούτσι, μετά δε θα σου κάνει "κούκου" να πας με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Κι ας είναι έτοιμη με τα εσώρουχα στο κρεβάτι...


edit: οκ, αηδία είναι, αλλά αρχικά μου άρεσε. icon_drunk.gif


Πολύ ατυχής η παρομοίωσή σου... Πιο σωστό θα ήταν το αντίθετο... Μετά από μια βραδιά που πάσχισες να ικανοποιήσεις κάθε επιθυμία της Μαρίας της άσχημης, να μη σου κάνει κούκου με τη Μπελούτσι έτοιμη να ικανοποιήσει κάθε δικιά σου tongue.gif

Τέλος πάντων, στο θέμα μας, ΤΟΤΕ η χωρίς Γκασόλ Ισπανία, ήταν χειρότερη από την εθνική μας. Ή έστω ισάξια και σίγουρα όχι το φόβητρο στο οποίο έχει εξελιχθεί σήμερα. Και δε το παλέψαμε καν το ματς... Και εως ένα σημείο, χάρις σε εκείνο το ματς έγιναν η ομάδα-φόβητρο που είναι σήμερα.

colonel gomelsky
QUOTE(T.W.Is.M. @ May 28 2010, 20:41 ) *
Ναι, αλλα η Κινα τοτε ειχε Καζλαουσκας!!! icon_drunk.gif
Τελικα αφου κανεις δεν προτεινε κατι για Ισπανια, να τολμησω να πω οτι η Ισπανια ειναι η Τζενιφερ Ανιστον? Καλη κι αυτη(αν και θελει κι αυτη 5 κιλα σαν τη Σαρα Τζεσικα), αλλα βρισκεται μια Αντζελινα Τζολι να της παρει τη δοξα(σαν το Χολντεν ενα πραγμα...)


Μερακλής είσαι TWISM!

Πάντως δεν θέλει 5 κιλά αυτή μια χαρά είναι.

http://www.gazzetta.gr/media/k2/galleries/...-aniston-24.jpg

http://www.gazzetta.gr/media/k2/galleries/...r-aniston-3.jpg
rankin
QUOTE(Germany96 @ May 28 2010, 18:46 ) *
Εχω σταθει αρκετες φορες σε αυτα που εχει επιτυχει ο Γιαννακης στην φετινη ομαδα και ακομα θεωρω οτι η δουλεια του εχει παραγνωριστει απο πολυ μεγαλη μεριδα των δημοσιογραφων και του φιλαθλου κοινου. Οι προσωπικες επιθεσεις εναντιον του ως επι το πλειστον ειναι αδικες, πολλες φορες εμπαθεις και στοχευμενες και η συχνοτητα τους εξοργιστικη εως αηθης (οταν μιλαμε για τον Τυπο).

Ομως η ετοιμοτητα του ΟΣΦΠ (οσον αφορα την πνευματικη κυριως αλλα και την αγωνιστικη προετοιμασια της ομαδας) στο F4 και στον πρωτο τελικο της Α1 αγγιζει τα ορια της επικης αποτυχιας.

Εφτιαξε ο Γιαννακης μια ομαδα που επαιξε το θεαματικοτερο μπασκετ της Ευρωπης και δικαιως βρεθηκε στην δευτερη θεση της Euroleague αλλα η ετοιμοτητα του Ολυμπιακου (να ξεκαθαρισω πως δεν μιλαω για την εικονα της ομαδας αλλα αυστηρα για την ετοιμοτητα της) φετος στα ματς τιτλων (εκτος του κυπελλου) προσεγγιζει πλεον τα επιπεδα της γελοιοτητας.

Συμφωνώ 100%! Ούτε επίτηδες να το έκανε αυτό το πράγμα ο Γιαννάκης (ή οι παίχτες του)
Τέτοιες εμφανίσεις σε τόσο κρίσιμα παιχνίδια;;; Σαν να βγαίνεις πρώτο ραντεβού με τη γυναίκα της ζωής σου αφου πρώτα έχεις φροντίσει να κοιμηθείς σε σκουπιδοτενεκέ και να έχεις ανάσα που μυρίζει σκυλοτροφή και άδειο πορτοφόλι ! complete failure, εκτός αν βγαίνει με κανένα ρετάλι σαν τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ!!! tongue.gif
....Φαντάζομαι έχετε διαβάσει το "the tale of scrootie MacBoogerballs"...
kolokotronis
Ρε παιδιά ήταν ή δεν ήταν η μισή ομάδα του ΠΑΟ στην εθνική?
Αυτός που διαφώνησε κάθετα αμέσως, είπε μόνος του 5 παίκτες...
Το 60% που είπα τον πείραξε?
Ψέμματα είναι?
Και όταν έχεις 2 συνεχόμενες χρονιές την πιο ακριβή ομάδα στην ευρώπη, δεν μου λένε τίποτα τα 2 Φ4.
Στην τελική πείτε μου 1 (ένα) ματς που πήρε από τον πάγκο, μόνος του.
Για σημαντικά ματς μιλάμε.
Με τις ΗΠΑ? rolleyes.gif
Με τον οσφπ?
Πιο πιθανό να μπερδέψει την ομάδα ή να τη βάλει σε καλούπι χωρίς δυνατότητα ευεληξίας παρά βγάλει λαγό απ το καπέλλο.
Οι ίδιοι οι ολυμπιακοί λέγανε για αλλάγές στον αγώνα με το ρολόι.

ΥΓ Με γκέρσον ή γιαννάκη έχει φτάσει πιο κοντά στην πηγή ο οσφπ?
Συλλογιστήτε τι είχε ακούσει ο εβραίος, όσο ήταν εδώ.
Καλός για τα μαρουσσο-πανελλήνιους ο γιαννάκης
Όποιος νομίζει ότι είναι για παραπάνω, είναι η γνώμη του.
Εγώ έχω τη δική μου.
duncan21
QUOTE (kolokotronis @ May 28 2010, 22:04 ) *
Ρε παιδιά ήταν ή δεν ήταν η μισή ομάδα του ΠΑΟ στην εθνική?
Αυτός που διαφώνησε κάθετα αμέσως, είπε μόνος του 5 παίκτες...
Το 60% που είπα τον πείραξε?
Ψέμματα είναι?
Και όταν έχεις 2 συνεχόμενες χρονιές την πιο ακριβή ομάδα στην ευρώπη, δεν μου λένε τίποτα τα 2 Φ4.
Στην τελική πείτε μου 1 (ένα) ματς που πήρε από τον πάγκο, μόνος του.
Για σημαντικά ματς μιλάμε.
Με τις ΗΠΑ? rolleyes.gif
Με τον οσφπ?
Πιο πιθανό να μπερδέψει την ομάδα ή να τη βάλει σε καλούπι χωρίς δυνατότητα ευεληξίας παρά βγάλει λαγό απ το καπέλλο.
Οι ίδιοι οι ολυμπιακοί λέγανε για αλλάγές στον αγώνα με το ρολόι.

ΥΓ Με γκέρσον ή γιαννάκη έχει φτάσει πιο κοντά στην πηγή ο οσφπ?
Συλλογιστήτε τι είχε ακούσει ο εβραίος, όσο ήταν εδώ.
Καλός για τα μαρουσσο-πανελλήνιους ο γιαννάκης
Όποιος νομίζει ότι είναι για παραπάνω, είναι η γνώμη του.
Εγώ έχω τη δική μου.

Eιπα να μην ξανασχοληθω με το θεμα Γιαννακη αλλα δεν μπορω να βρω την ησυχια μου.Το 2005 ο Παο ειχε 3 παικτες στην εθνικη και το 2006 4.Τωρα αν θεωρεις οτι ο Ντικουδης με του που υπεγραψε το συμβολαιο στον Παο εγινε μερος της αγωνιστικης φιλοσοφιας του τι να πω...Δε νομιζεις οτι εχει μια διαφορα το 25 ή το 33% με το 60%;Μιλαω με αριθμους(το κανω σπανια) γιατι αλλιως δε βρισκω ακρη...

Επιμενω παντως οτι το θεμα δεν ειναι το ποσους παικτες ειχε ο Παο στην εθνικη.Εσυ το πας στα αγωνιστικα οτι ο Γιαννακης δεν μπορει να αλλαξει το ρου ενος αγωνα με τις κινησεις του.Απο την αλλη ομως μετεδωσε στους παικτες της εθνικη το παθος,την πιστη,την αυταπαρνηση.Αυτα ειναι πολυ σημαντικα στοιχεια στο ψυχολογικο τομεα και διχως αυτα δε νομιζω η εθνικη μας να εφτανε εκει που εφτασε.Τους εκανε πραγματικη ομαδα,με @@ μεσα στο παρκε,μια ομαδα χωρις σουπερ σταρ τυπου Ντιρκ ή Γκασολ που καταφερε(για μενα) να πιασει το μπασκετικο της ταβανι.Το αντιθετο νομιζω του πιστωνεται στον Οσφπ.Οτι δε μπορει ν' αφυπνησει τους παικτες και να τους κανει να τον σεβαστουν και να τον ακουσουν,να τους κανει σοβαρη ομαδα...

Δεν ειμαι φαν του,το ξαναλεω,ημουν αντιθετος στο ν' αναλαβει στον Οσφπ αλλα αλλα δεν μπορω να αγνοησω οσα εχει καταφερει ετσι απλα.

Δεν καταλαβα γιατι χρησιμοποιησες τριτο προσωπο του στυλ αυτος,τον πειραξε...Δε πειραζει...

Φιλικα peace.gif.
kolokotronis
QUOTE(duncan21 @ May 29 2010, 00:27 ) *
Eιπα να μην ξανασχοληθω με το θεμα Γιαννακη αλλα δεν μπορω να βρω την ησυχια μου.Το 2005 ο Παο ειχε 3 παικτες στην εθνικη και το 2006 4.Τωρα αν θεωρεις οτι ο Ντικουδης με του που υπεγραψε το συμβολαιο στον Παο εγινε μερος της αγωνιστικης φιλοσοφιας του τι να πω...Δε νομιζεις οτι εχει μια διαφορα το 25 ή το 33% με το 60%;Μιλαω με αριθμους(το κανω σπανια) γιατι αλλιως δε βρισκω ακρη...

Επιμενω παντως οτι το θεμα δεν ειναι το ποσους παικτες ειχε ο Παο στην εθνικη.Εσυ το πας στα αγωνιστικα οτι ο Γιαννακης δεν μπορει να αλλαξει το ρου ενος αγωνα με τις κινησεις του.Απο την αλλη ομως μετεδωσε στους παικτες της εθνικη το παθος,την πιστη,την αυταπαρνηση.Αυτα ειναι πολυ σημαντικα στοιχεια στο ψυχολογικο τομεα και διχως αυτα δε νομιζω η εθνικη μας να εφτανε εκει που εφτασε.Τους εκανε πραγματικη ομαδα,με @@ μεσα στο παρκε,μια ομαδα χωρις σουπερ σταρ τυπου Ντιρκ ή Γκασολ που καταφερε(για μενα) να πιασει το μπασκετικο της ταβανι.Το αντιθετο νομιζω του πιστωνεται στον Οσφπ.Οτι δε μπορει ν' αφυπνησει τους παικτες και να τους κανει να τον σεβαστουν και να τον ακουσουν,να τους κανει σοβαρη ομαδα...

Δεν ειμαι φαν του,το ξαναλεω,ημουν αντιθετος στο ν' αναλαβει στον Οσφπ αλλα αλλα δεν μπορω να αγνοησω οσα εχει καταφερει ετσι απλα.

Δεν καταλαβα γιατι χρησιμοποιησες τριτο προσωπο του στυλ αυτος,τον πειραξε...Δε πειραζει...

Φιλικα peace.gif.

Το 06' πόσοι παναθηνα'ι'κοί ήταν?
Το 07'?
Τ0 08
Ο Γιαννάκης πέρασε το πνεύμα του νικητή στους ΔΔ, Φώτση,Χατζηβρέττας, Σπαν,Τσαρτσαρή, Πέρπε (αυτός μετά γιαννάκη), Παπαδόπουλος (αυτός εμείς τον μάθαμε μπάσκετ).
Δηλαδή αμφιβάλλεις ότι η συνοχή και το πνεύμα νικητή των παναθηνα'ι'κών, δεν βοήθησε την εθνική?
Ή ότι ο ΠΑΟ είχε λίγους παίκτες σε αυτή τα τελευταία χρόνια?
Στην τελική ακόμα και το 4 παίκτες που τονίζεις, αυτοί οι 4 μπορεί να είναι όλη η ομάδα, μαζί με τον Παπ.
Γιατί, αυτή τη στιγμή πόσους μάχιμους έχει ο οσφπ΄, η ακριβή αυτή ομάδα?
Πάνω από 7?
Γιατί δεν μπορούν να παραδεχθούν οι ολυμπιακοί, ότι οι η Εθνική τροφοδοτούνταν με ομφάλιο λώρο από τον ελληνικό κορμό του ΠΑΟ για χρόνια και αυτό έχει αλλάξει μόνο τα τελευταία χρόνια.......
duncan21
QUOTE (kolokotronis @ May 29 2010, 00:53 ) *
Το 06' πόσοι παναθηνα'ι'κοί ήταν?
Το 07'?
Τ0 08
Ο Γιαννάκης πέρασε το πνεύμα του νικητή στους ΔΔ, Φώτση,Χατζηβρέττας, Σπαν,Τσαρτσαρή, Πέρπε (αυτός μετά γιαννάκη), Παπαδόπουλος (αυτός εμείς τον μάθαμε μπάσκετ).
Δηλαδή αμφιβάλλεις ότι η συνοχή και το πνεύμα νικητή των παναθηνα'ι'κών, δεν βοήθησε την εθνική?
Ή ότι ο ΠΑΟ είχε λίγους παίκτες σε αυτή τα τελευταία χρόνια?
Στην τελική ακόμα και το 4 παίκτες που τονίζεις, αυτοί οι 4 μπορεί να είναι όλη η ομάδα, μαζί με τον Παπ.
Γιατί, αυτή τη στιγμή πόσους μάχιμους έχει ο οσφπ΄, η ακριβή αυτή ομάδα?
Πάνω από 7?
Γιατί δεν μπορούν να παραδεχθούν οι ολυμπιακοί, ότι οι η Εθνική τροφοδοτούνταν με ομφάλιο λώρο από τον ελληνικό κορμό του ΠΑΟ για χρόνια και αυτό έχει αλλάξει μόνο τα τελευταία χρόνια.......

Δεν με νοιαζε και δε με νοιαζει σε ποια ομαδα επαιζαν ή παιζουν οι παικτες της εθνικης οταν καλουνται στην εθνικη.Εγω την εθνικη θελω να βλεπω να πηγαινει καλα κι ας υπαρχουν 12 παικτες του Παο στη δωδεκαδα.Το βλεπεις με οπαδικα κριτηρια το θεμα της εθνικης κι αυτο ειναι που δε μου αρεσει.Φυσικα και βοηθησε το πνευμα νικητη των παναθηναικων στην εθνικη.Εσυ ομως κοντεψες να δωσεις μεταλλιο μεχρι και στο Ζοτς ετσι οπως το εγραψες στην αρχη...
kolokotronis
QUOTE(duncan21 @ May 29 2010, 01:09 ) *
Δεν με νοιαζε και δε με νοιαζει σε ποια ομαδα επαιζαν ή παιζουν οι παικτες της εθνικης οταν καλουνται στην εθνικη.Εγω την εθνικη θελω να βλεπω να πηγαινει καλα κι ας υπαρχουν 12 παικτες του Παο στη δωδεκαδα.Το βλεπεις με οπαδικα κριτηρια το θεμα της εθνικης κι αυτο ειναι που δε μου αρεσει.Φυσικα και βοηθησε το πνευμα νικητη των παναθηναικων στην εθνικη.Εσυ ομως κοντεψες να δωσεις μεταλλιο μεχρι και στο Ζοτς ετσι οπως το εγραψες στην αρχη...

Καλα...
Δηλαδή αν το 87' έλεγε κάποιος ότι όλη η ομάδα ήταν ο γκάλης και ολίγο από γιαννάκη (χωρίς, μόνο το γκάλη ούτε δεκάδα δεν θα βλέπαμε) και τυγχανε να είναι οπαδός του Άρη, θα έβλεπε τα πράγματα οπαδικά ή θα έλεγε την αλήθεια, η οποία μπορεί να ενοχλούσε κάποιους?
Ε, υπήρξαν τουρνουά που ο κορμός της εθνικής ήταν πράσινος.
Τι να κάνουμε....
Κάποιοι το προσπερνάνε, κάποιοι το επισημαίνουνε....
Δεν σου ζήτησα να ευχαριστήσεις τον ΠΑΟ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.