Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακος-Νανσι
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2
T.W.Is.M.
vs


Tεταρτη 16/11 22.00 ΝΕΤ
Οριακο παιχνιδι, νομιζω οτι δε χρειαζονται πολλα λογια για να το εξηγησω.
Μετα τις 3 εκτος εδρας ηττες δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα αν ο Ολυμπιακος θελει να παρει την προκριση και μια οσο δυνατον καλυτερη θεση.

Το ροστερ της Νανσι:

No. Player Country Pos. Height Born
4 POURCHOT, VINCENT France Center 2.17 1992
5 AKINGBALA, AKIN Nigeria Center 2.09 1983
6 GRANT, KENNETH Sweden Guard 1.88 1982
7 BADIANE, MOUSSA France Center 2.08 1981
8 SHULER, JAMAL USA Guard 1.91 1986
9 SYLLA, ABDEL KADER Seychelles Forward 2.05 1990
10 THALIEN, KEVIN France Guard 1.90 1992
11 LINEHAN, JOHN USA Guard 1.75 1978
13 SAMNICK, VICTOR France Forward 2.03 1979
14 PINDA, KINGSLEY France Guard 1.95 1992
16 KURTIC, DZENAN France Center 2.06 1992
17 AMAGOU, PAPE PHILIPPE France Guard 1.84 1985
18 MOERMAN, ADRIEN France Forward 2.01 1988
55 BATUM, NICOLAS France Forward 2.03 1988
Head Coach
MONSCHAU, JEAN-LUC France

Στο πρωταθλημα η Νανσι ειναι πρωτη και αηττητη με 6-0 και στο τελευταιο της παιχνιδι το Σαββατο κερδισε την Παρι-Λεβαλουα με 82-64.

Στο μεταξυ απο τα στατιστικα της Νανσι βλεπω οτι προκειται για μια ομαδα που ανεβαζει το ρυθμο της, σκοραρει πολυ και σουταρει καλα εντος παιδιας, οχι ομως τοσο καλα απ τις βολες παρα τα πολλα φαουλ που κερδιζει και εξαρταται αποκλειστικα απο τα κεφια του Μπατουμ. Τετοια εξαρτηση απο εναν παιχτη δεν πρεπει να υπαρχει σε καμια αλλη ομαδα. Ο Μπατουμ παιζει 39,5 λεπτα(!), σουταρει 13 φορες κατα μεσο ορο(και 9,5 φορες απο τις βολες), μαζευει σχεδον 7,5 ριμπαουντ και δινει 6,5 ασιστ, κερδιζει 9 φαουλ ανα αγωνα και κανει 5 λαθη. Η μπαλα πρεπει να περναει απο τα χερια του σε καθε επιθεση.
Απ την αλλη μου εκανε εντυπωση η παρουσια του Ακινγκμπαλα, γιατι ηταν ενας παιχτης μαλλον αγνωστος ως τωρα. Δεν εχω δει τη Νανσι να παιζει, αλλα η στατιστικη μου δινει την εντυπωση οτι αυτο που βλεπουμε ειναι σε ενα βαθμο δημιουργημα του Μπατουμ(ισως και των ασιστ του Linehan). Περσι ο ιδιος παιχτης ειχε στο Eurocup 6,5 ποντους και 5 ριμπαουντ περιπου, ενω στο γαλλικο πρωταθλημα τα τελευταια 2 χρονια που επαιξε ειχε καλα νουμερα, αλλα οχι κατι εξαιρετικο(της ταξης των 10π-6ρ). Αυτο που ειναι αξιοσημειωτο σ αυτον ειναι οτι σκοραρει πολυ χωρις να κερδιζει φαουλ. Ειναι ομως ενας αθλητικος ψηλος, απ αυτους που δεν ταιριαζουν στη φροντλαιν του Ολυμπιακου και φοβαμαι οτι θα δημιουργησει προβληματα, οχι τοσο στο σκοραρισμα(οπου υποψιαζομαι οτι παιρνει ετοιμα καλαθια κυριως), οσο στα ριμπαουντ, που κι εκει κανει πολλη δουλεια ως τωρα.
Reggie Miller #31
Πάμε γερά μωρή θρυλάρα!Δε μασάμε από γατάκια!
Γενικά με αθλητικές ομάδες είχαμε πάντα ένα θέμα.Άρα θα το έχουμε και τώρα...
Το γήπεδο λογικά δε θα είναι γεμάτο,άρα καυτή έδρα δεν θα υπάρχει.
Επομένως η μόνη λύση είναι οι παίκτες να βρουν το ψυχικό σθένος να νικήσουν και να αλλάξουν ψυχολογία και τη μοίρα τους.Άλλωστε ο Σοφός το είπε,''εύκολη εβδομάδα''. rolleyes.gif
morrison
Να κερδίσει ο Ολυμπιακός με μεγάλη εμφάνιση Μπατούμ και Ακινγκμπάλα γίνεται? wink.gif
PanosIlio
Από ότι διαβάζω από το scouting report του TWISM σταματάμε Batum (Μπα-τίμ) και κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη? Ωραία, και ποιος τον σταματάει αυτόν??????

ΥΓ: Αν δεν κάνει τη μετάδοση ο Χατζηγεωργίου εγώ θα ακούσω το παιχνίδι με mute, γαλλική ομάδα χωρίς μετάδοση Χάτζη είναι φαγητό χωρίς αλάτι.
saou
Εγώ θέλω να πιστεύω πως μέσα στο ΣΕΦ κουτσά στραβά θα την κάνουμε τη δουλειά μας με τους Γάλλους.

Το θέμα είναι ότι εφόσον απ'ότι φαίνεται συνεχίζεται το λοκ άουτ, θα παραμείνει και άλλο ο Μπατούμ και ενδέχεται να τον βρούμε μπροστά μας στη Γαλλία, στο θεωρητικά πιο εύκολο από τα εκτός έδρας που μας έχουν απομείνει -μπας και κάνουμε και καμιά νίκη εκτός ΣΕΦ-.

berry
και εγω θελω να ειμαι αισιοδοξος και ελπιζω οτι εστω και δυσκολα θα το παρουμε το ματσακι. μακαρι μαλιστα να γινει και οπως τα λεει ο μορισον να το φχαριστηθουμε περισσοτερο

απλα επειδη θελω να ειμαι και λιγο προετοιμασμενος για τα χειροτερα , αν χασουμε λεμε μπα μπαι ευρωλιγκα ή νομιζετε οτι την παλευουμε ακομα ? (να ξερω ποσο να συγχυστω)
και αν γινει κατι τετοιο θα εχει αμεσες επιπτωσεις στην ομαδα ή θα συνεχισουμε ως εχουμε μεχρι να βγει η χρονια και απο του χρονου βλεπουμε ?

εχω αποριες τι να κανουμε
T.W.Is.M.
QUOTE(PanosIlio @ Nov 15 2011, 12:25 ) *
Από ότι διαβάζω από το scouting report του TWISM σταματάμε Batum (Μπα-τίμ) και κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη? Ωραία, και ποιος τον σταματάει αυτόν??????

ΥΓ: Αν δεν κάνει τη μετάδοση ο Χατζηγεωργίου εγώ θα ακούσω το παιχνίδι με mute, γαλλική ομάδα χωρίς μετάδοση Χάτζη είναι φαγητό χωρίς αλάτι.


Αν σταματησουμε τον Μπατουμ(που χωρις πλακα το πιο σωστο ειναι να τον γραφουμε Batum για να αποφυγουμε το θεμα της προφορας), θα κερδισουμε ευκολα. Αλλα δεν προκειται να τον σταματησουμε. Τουλαχιστον οχι με τα 3αρια που εχουμε.
Αν τωρα χασουμε, τα πραγματα δυσκολευουν πολυ. Οχι για το 1-4, ουτε γιατι θα ειμαστε τελευταιοι. Πιο πολυ γιατι πρεπει να βαλουμε απο κατω 2 ομαδες, με 3 υποψηφιες: Μια που στην καλυτερη περιπτωση ισοβαθμει μαζι μας και μας εχει ριξει 15 ποντους, μια που θα εχει 2 νικες παραπανω απο μας και μια που θα μας εχει κερδισει στο ΣΕΦ και θα εχει επισης 2 νικες παραπανω απο μας.
Εκτος κι αν το ενδεχομενο οριστικο lock out του ΝΒΑ για φετος φερει μεταγραφη οχι αεροδρομιου, αλλα απ τις μεγαλυτερες ολων των εποχων στην Ευρωπη. Πειτε μου μονο ποτε ξυπναω... rolleyes.gif

ΥΓ. Φοβαμαι οτι θα απογοητευτεις και οτι θα ακουσουμε το Βαγγελα. Κριμα να μην εχει κληρωθει ο Παναθηναικος με τη Νανσι...
Reggie Miller #31
Το αποκλείω να έρθει ο Χατζ στο ΣΕΦ,αλλά και πάλι αφού ο Ευάγγελος-θυασάρχης του μακρινού ριμπάουντ μας έχει πάρει εργολαβία.

Σίγουρο ο NBAer είναι κινητήριος μοχλός.Προχθές με το Περιστέρι είδαμε ότι όποιος παίκτης αντίπαλος έπαιζε 1to1 δεν δίναμε βοήθειες,κυρίως όμως όταν ποστάρανε.Είναι κάπως δύσκολο να μην δίνει κάποιος βοήθειες σε έναν παίκτη ο οποίος ξέρει να παίζει καλά ένας εναντίον ενός.
Βλέπω να τον μαρκάρουν Μάντζαρης,Πελεκάνος,μπορεί και Σλούκας.Εκτός αν επιχειρήσει κανένα τρελό με Πρίντεζη....
phoenix_93
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Nov 15 2011, 17:03 ) *
Βλέπω να τον μαρκάρουν Μάντζαρης,Πελεκάνος,μπορεί και Σλούκας.Εκτός αν επιχειρήσει κανένα τρελό με Πρίντεζη....


Μιλόσεβιτs;
Reggie Miller #31
QUOTE(phoenix_93 @ Nov 15 2011, 21:29 ) *
Μιλόσεβιτs;


Αυτά τα κάνει μόνο ο Πάνος! rolleyes.gif
Reggie Miller #31
Κατσίβελης και πουλέν κανονικά στον αγώνα.
Μπορεί να δοκιμάσει και Κατσίβελη πάνω στον Μπατούμ.Θα τους περάσει όλους! icon_drunk.gif
kotzito
Που φτασαμε παντως.Να παιζουμε παιχνιδι διχως αυριο απο την 5η κιολας αγωνιστικη.Μεχρι και περσι,νομιζω οτι οσους Μπατουμ (Μπατιμ) να ειχε η Νανσι,αυτο το παιχνιδι θα το καθαριζαμε ευκολα.Ειδικα 4 μερες πριν απο ματς με ΠΑΟ θα εμοιαζε τυπικη διαδικασια ισως τετοιο παιχνιδι.

Εγω αυτο που φοβαμαι,και ελπιζω να μην επαληθευτω,ειναι να μην εστιασουμε τοσο πολυ πανω στον Μπατουμ και μας κανει την ζημια αλλος παικτης.Ειδικα ο Ακινμπαλα φαινεται πολυ καλος παικτης και απεναντι στους ψηλους μας τον βλεπω μαλλον να κανει παρτυ.Κατα τα αλλα θα ελεγα οτι ειμαι αισιοδοξος γενικα για αυριο.Κλασσικα μαλλον θα το παμε ντερμπι ισως το παιχνιδι,αλλα στο τελος βλεπω να νικαμε για 5-10 ποντους.
Reggie Miller #31
Πάντως ο Σπανούλης δεν έχει κι άδικο...
Αυτή η ομάδα με τους καινούριους παίκτες,αλλά και με τόσους νέους,θέλει να αποκτήσει αυτοπεποίθηση,που μόνο με τις νίκες μπορεί να γίνει.Το θέμα είναι να έρθουν οι νίκες,κυρίως στην Ευρώπη...
lakersdynasty
Αυτο που πιστευω οτι θα ηταν πιο αποτελεσματικο για τον ΟΣΦΠ θα ηταν ναι μεν να προσπαθησει να περιορισει τον Μπατουμ αλλα πανω απ'ολα την δημιουργια του και μετα την εκτελεση του.

Ο Μπατουμ οσο σκοραρει μπορει να κρατησει την ομαδα του μεσα στο παιχνιδι. Εαν δημιουργει και σκοραρει ταυτοχρονα τοτε μπορει να σου παρει το παιχνιδι.

Αν καταφερει ο ΟΣΦΠ σε μεγαλο βαθμο να αποκοψει τον Μπατουμ απο το παιχνιδι των υπολοιπων μπορει να στοχευει σε κατι καλο. Οταν ο Μπατουμ σε καποια σημεια του αγωνα δεν ειναι αρκετα ζεστος πιο δυσκολα θα αναπληρωσει καποιος αλλος το σκοραρισμα του. Εαν οδηγηθει και σε λαθη (-αλλαγες κατοχης) ακομη καλητερα

Θεωρω οτι και η εδρα θα βοηθησει παντως. Στο 99% των περιπτωσεων βοηθαει τον ΟΣΦΠ το ΣΕΦ. Συν το οτι η Νανσι φαινεται να επηρεαζεται στα εκτος.
Air Kef
QUOTE(T.W.Is.M. @ Nov 15 2011, 17:42 ) *
Αν σταματησουμε τον Μπατουμ(που χωρις πλακα το πιο σωστο ειναι να τον γραφουμε Batum για να αποφυγουμε το θεμα της προφορας)



Μπατούμ είναι, έστω και όχι τόσο καθαρό. (είχα Γάλλο συγκάτοικο)
Το Μπατίμ του Χάτζη είναι το δώρο του σε μας για το ευχαριστώ.
phoenix_93
Ο Σπανούλης είναι εκπληκτικός, κρίμα για όλους τους υπόλοιπους. Τουλάχιστον ο Παπανικολάου παλεύει στην άμυνα και ο Παπαδόπουλος βρίσκει ελέυθερους στην επίθεση.
rankin
ποιός ειναι μαζί με τον Ιωάννου στο στουντιο ρε τσίφτες??
Razorblade Fish
QUOTE(phoenix_93 @ Nov 16 2011, 22:14 ) *
Ο Σπανούλης είναι εκπληκτικός, κρίμα για όλους τους υπόλοιπους. Τουλάχιστον ο Παπανικολάου παλεύει στην άμυνα και ο Παπαδόπουλος βρίσκει ελέυθερους στην επίθεση.

Ο Παπαδοπουλος ειναι καταπληκτικος αποψε.5 ασσιστ ηδη!
phoenix_93
QUOTE(Razorblade Fish @ Nov 16 2011, 22:16 ) *
Ο Παπαδοπουλος ειναι καταπληκτικος αποψε.5 ασσιστ ηδη!


Αμ το κάρφωμα;ΤΟ ΚΑΡΦΩΜΑ;
rankin
QUOTE(rankin @ Nov 16 2011, 22:15 ) *
ποιός ειναι μαζί με τον Ιωάννου στο στουντιο ρε τσίφτες??
Ρωταει ο lfo μεσα απο το ΣΕΦ

lakersdynasty
QUOTE(rankin @ Nov 16 2011, 22:15 ) *
ποιός ειναι μαζί με τον Ιωάννου στο στουντιο ρε τσίφτες??


Ο Λιμνιάτης είναι. Κάνουν καλό δίδυμο, ο Ιωαννου μιλάει και αυτός ακούει tongue.gif

Αμυντικά δεν είναι καλος ο ΟΣΦΠ, αλλα δεν έχει και μεγάλη σημασία όσο η λαμυνα της Νανσί δεν μπορεί να ανταποκρίθεί στο παιχνίδι που φτιάχνει ο Παπαδόπουλος με τον Σπανούλη.
Air Kef
Λημνιάτης, ασε, του στέλνω μήνυμα.
phoenix_93
Τραγικοί οι Γάλλοι. Του Μπατίμ θα του βγει σε λίγο Καραγκιόζης πάνω από το ταμπλό όπως στον ΘΒ.
lakersdynasty
QUOTE(phoenix_93 @ Nov 16 2011, 22:31 ) *
Τραγικοί οι Γάλλοι. Του Μπατίμ θα του βγει σε λίγο Καραγκιόζης πάνω από το ταμπλό όπως στον ΘΒ.


24.gif
Air Kef
71.gif

Πλάκα πλάκα, τα γελοια ηχητικά τα λατρεύουμε στο ΣΕΦ, μπορούν να το βάζουν το (κλασσικό) σε τέτοιες περιπτώσεις.
JR_Swish


Κι ο Ολυμπιακός τραγικός είναι στο δεύτερο δεκάλεπτο δε προλαβαίνω να μετράω λάθη.
Razorblade Fish
QUOTE(redasterix7 @ Nov 16 2011, 22:40 ) *
Κι ο Ολυμπιακός τραγικός είναι στο δεύτερο δεκάλεπτο δε προλαβαίνω να μετράω λάθη.

Αφου ο σοφος εβγαλε τους 2 παικτες που παιζαν μονοι τους την αμυνα της Νανσι και οι αντικαταστατες τους ειναι τραγικοι...
kseplenhs
30 πόντοι σε μια περίοδο είναι αφύσικα καλοί για την φετινή ομάδα

αλλά 10 πόντοι σε μια περίοδο είναι αφύσικα κακή συγκομιδή για την οποιαδήποτε ομάδα 68.gif
apkat
O Iβκοβιτς αστειος...Σε ολο το δευτερο δεκαλεπτο δεν επαιξαν μαζι Σπανουλης Παπαδοπουλος που καναν πλακα και χαθηκε η διαφορα ετσι απλα..Χαινς τραγικος ξανα σημερα..Αμεση αντικατασταση, το παιδι απλα δεν κανει..Και σε δυσκολα ματς δεν περνα απλα απαρατηρητος αλλα γινεται και αρνητικος..Ενω η συνεργασια Γκετσε-Χαινς που επιδιωκεται φετος παρα πολυ πρεπει να ειναι η χειροτερη συνεργασια κοντου-ψηλου(ο θεος να τον κανει) στην Ευρωλιγκα..Ο μεν Γκετσε ειναι πολυ κακος πασερ ο δε Χαινς εκτος ολων των αλλων δεν ξερει και να κινειται χωρις την μπαλα..

Γενικα ο Ολυμπιακος πρεπει να αντικαταστησει αμεσα και τους δυο Αμερικανους που εχει στην ρακετα με κανονικους παικτες εναν στο 4 και εναν στο 5..Αν μπει σωστα ο λουκας στο ροτεισον περιφερειακος δεν νομιζω οτι χρειαζεται..Ενω και το 3 με την προσθηκη πελεκανου και ισως Βασιλοπουλου αν γυρισει ειναι σχετικα καλυμενο..Η ρακετα ομως ειναι τραγικη..Ενδεικτικο ειναι οτι μπαινει ο λαζος και νομιζουμε οτι εχει μπει ο Βουισιτς του 2005.
lakersdynasty
QUOTE(kseplenhs @ Nov 16 2011, 22:51 ) *
30 πόντοι σε μια περίοδο είναι αφύσικα καλοί για την φετινή ομάδα

αλλά 10 πόντοι σε μια περίοδο είναι αφύσικα κακή συγκομιδή για την οποιαδήποτε ομάδα 68.gif


Στο 2ο δεκάλεπτο και οι 2 ομάδες έπασχαν απο οξεία ατσουμπαλοσύνη.Πάρα πολλές κακές πάσες αλλα και παρα πολλά κακά τελειώματα.

ΥΓ

Η Μπιλμπάο +7 αρχές 4ου δεκαλέπτου και η Φενερ κέρδισε στο τέλος την Καντού
Air Kef
QUOTE
Ενδεικτικο ειναι οτι μπαινει ο λαζος και νομιζουμε οτι εχει μπει ο Βουισιτς του 2005.

Μη σου πω κι ο Σακίλ του 2000.
T.W.Is.M.
Τι εγινε εδω και εσβησαν τα φωτα? Δεν πληρωσε η ΚΑΕ το ειδικο τελος στη ΔΕΗ και εκοψαν το ρευμα στο ΣΕΦ? laugh.gif
A.CAB
Μιλάμε για κάκιστο παιχνίδι, ειδικά στη δεύτερη περίοδο. Οι Γάλλοι είναι για κλάματα. Ο Ολυμπιακός λίγο θέλει να σοβαρευτεί ή να το πάρει πάνω του ο Σπανούλης ή να κάνει κάτι κάποιος σε καλό βαθμό και το παίρνει άνετα το ματς, μην τρελαθούμε. Δεν γίνεται με τόσο κακό Μπατούμ να το παλεύει ακόμα. Θέμα χρόνου είναι.
JR_Swish


Θα ήθελα πολύ να δω πως θα τα χλατσώνει ο Άντιτς με χαμηλό φωτισμό...
vastravoud
Έχω την αίσθηση ότι η στατιστική μέτρησε για ασιστ την πάσα του Σπανουλη που δεν πρόλαβε να πιάσει ο Παπανικολάου.
Air Kef
By the way, φαινομενικό διπλο Μπιλμπάο μεσα στην Κάχα που κάνει τον όμιλο τον ορισμό του οικου ανοχής και δικαιώνει τον Πριντεζη που έλεγε ότι μπορούμε να βγούμε και πρώτοι.
Έτσι που παίζουμε βέβαια χωρις τον Σπανούλη μεσα ούτε για Τοπ 16 δεν είμαστε, αλλά δε βαριέσαι.
Razorblade Fish
Καλα μας ξεμπερδεματα,διπλο η Μπιλμπαο μεσα στην Καχα...
kseplenhs
Ακινγκμπάλα,αλλάζει πορεία στη μπάλα

διάολε..σαν διαφήμιση ακούγεται icon_joy.gif
lakersdynasty
QUOTE(Air Kef @ Nov 16 2011, 23:19 ) *
By the way, φαινομενικό διπλο Μπιλμπάο μεσα στην Κάχα που κάνει τον όμιλο τον ορισμό του οικου ανοχής και δικαιώνει τον Πριντεζη που έλεγε ότι μπορούμε να βγούμε και πρώτοι.
Έτσι που παίζουμε βέβαια χωρις τον Σπανούλη μεσα ούτε για Τοπ 16 δεν είμαστε, αλλά δε βαριέσαι.


Αυτό όμως έχει να κάνει και με την κλήρωση που είναι και προϊόν της πορείας των προηγούμενων ομάδων.
kseplenhs
σπανούλης αν συνεχίσει έτσι,θα τον πουλήσουμε σε καλή τιμή...
Razorblade Fish
Να δουμε ποσες φορες πρεπει να εκθεσει τον ''σοφο'' ο τιμιος γιγαντας για να τον υπολογιζει επιτελους ως κανονικο παικτη...
T.W.Is.M.
Διακοπτω τη ροη των ποστ( 69.gif ) για μια εκτακτη ειδηση. Το ξερω οτι βγαινω off-topic(το πολυ πολυ να σβησω μονος μου το ποστ), αλλα κερδισε η Ζαγκρεμπ!!!

QUOTE(Razorblade Fish @ Nov 17 2011, 00:31 ) *
Να δουμε ποσες φορες πρεπει να εκθεσει τον ''σοφο'' ο τιμιος γιγαντας για να τον υπολογιζει επιτελους ως κανονικο παικτη...


O τιμιος γιγαντας?


smiley.gif

Ο Σφακιανος γιγαντας θελεις να πεις.
Μπορεις επισης να χρησιμοποιεις το ονομα που του εχω βγαλει εγω. Big Show
phoenix_93
QUOTE(Razorblade Fish @ Nov 16 2011, 23:31 ) *
Να δουμε ποσες φορες πρεπει να εκθεσει τον ''σοφο'' ο τιμιος γιγαντας για να τον υπολογιζει επιτελους ως κανονικο παικτη...

Αυτό ξαναπεστω. Ειλικρινά δεν εχω καταλάβει τι προβλημα έχει ο άνθρωπος.
apkat
Η Γλυνιαδακης σε λιγοτερο απο 6 λεπτα εκανε 10 ρανκινγκ..Ο Χαινς σε παραπανω χρονο ειναι στο -3..Και ειναι λογικο..Ο Χαινς ειναι 1,98 και δεν ειναι ιδιαιτερα καλος σε τιποτα..Αποχωρηση σημερα..
rankin
ως γενικο συμπερασμα συμφωνω με apkat,σε ποσοστο 100%

Μπαινει ο τιμιος Αντρεας και το απολαμβανω... Τοσο σαπιος ειναι ο Χαινς
το κακό ειναι ότι ο παππούς έχει αγαπήσει το μουσάκι του (το μοναδικό approved asset αυτού του τυπου)
kseplenhs
έχει γίνει τόσο τατιάνα ο όμιλος που με τη διαφορά στους 15,το τελευταίο λεπτό πρέπει να κράτησε κανένα μισάωρο.Μέχρι και ταιμ αουτ στα 6 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη παίχτηκε.Και όλα αυτά χωρίς να κυνηγάνε μια συγκεκριμένη διαφορά.Οτι κρατήσουν κάβα για τον δευτερο γύρο
tzagasdog
και guard θελουμε asap. Μιας και οταν βγαινει ο Σπανουλης δεν μπορεί να σκοράρει κανένας και αχρηστεύεται και ο Γκετσε που τον βαζουμε να κάνει δουλεια που δεν μπορει (οχι οτι ηταν καλος σημερα και στην εκτελεση αλλα τεσπα...).

Ο Χαινς θα παιξει. Ειναι βασικα σαν τον Πριντεζη. Αν παιξει θα παιξει καλα αν οχι ειναι αρνητικος.

Χαρη του εκαναν του Λαζου οπως τον επαιζαν αμυνα σημερα για αυτο φανηκε τοσο καλος. Θα το δειτε το Σαββατο με τον Παο....

Για μένα ο Λαζος ειναι καλος για 15 λεπτα και αυτα στην αρχη του ματς. Μετά απλά θες ενα σταθερο ψηλο στη θεση του Howard και ενα guard οπως είπα πριν.
T.W.Is.M.
QUOTE(kseplenhs @ Nov 17 2011, 01:10 ) *
έχει γίνει τόσο τατιάνα ο όμιλος που με τη διαφορά στους 15,το τελευταίο λεπτό πρέπει να κράτησε κανένα μισάωρο.Μέχρι και ταιμ αουτ στα 6 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη παίχτηκε.Και όλα αυτά χωρίς να κυνηγάνε μια συγκεκριμένη διαφορά.Οτι κρατήσουν κάβα για τον δευτερο γύρο



Μαλλον οτι κρατησουν για πολλαπλη ισοβαθμια θα ελεγα, γιατι δε θεωρω πολυ πιθανο να χασουμε με 14 απο τη Νανσι στη Γαλλια. Ο Ντουντα πρεπει να ειχε στο μυαλο του το -15 του Μπιλμπαο και προσπαθησε να καλυψει αυτη την ηττα με μια αντιστοιχη νικη. Μαλιστα η ζημια απ αυτη την ηττα μειωνεται απο το +14 των Γαλλων εναντιον της Μπιλμπαο.
Την επομενη εβδομαδα χρειαζεται οπωσδηποτε νικη και με οσο γινεται μεγαλυτερη διαφορα. Αν μαλιστα ερθει και +16, το κλιμα και οι στοχοι αλλαζουν για τον ομιλο.
tReason
Η Νανσι ειναι η μια ομαδα που θα αποκλειστει λογικα,η πιο ασοβαρη και αφελης ομαδα του ομιλου.
Μαλλον ο ολυμπιακος θα περασει. πιστευω εναν αντιπαλο θα τον ξεπερασει αν δειξει την στοιχειωδη σοβαροτητα
γιατι οι υπολοιπες δεν ειναι τιποτε μεγαθηρια
JR_Swish

Δε ξέρω αν έπαιξε ρόλο ότι κατα τη δειάρκεια του παιχνιδιού ο Κατσίβελης είχε 2στις2 αποτυχίες να κατεβάσει τη μπάλα στη συμπεριφορά του σοφού απέναντι του αλλά εγώ το θεωρώ αρκετά άκομψο αυτό που του έκανε στο τέλος.
Θες να κρατήσεις τη διαφορά άστον μέσα μέχρι το τέλος τον Σπανούλη.

Τουλάχιστον δεν πάμε στο οακα με το βάρος ενός πρόωρου αποκλεισμού στην ευρολίγκα.
Αυτή τη Νανσί αν δεν την κερδίσουμε πια εκτός έδρας τι να πω...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.