Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Αργύρης Πεδουλακης, δεύτερη θητεία
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2
shtarkws
Αργύρης Πεδουλακης και παλι λοιπόν. Έκανε καλά η διοίκηση να τον επαναφέρει η έπρεπε να πάει σε άλλη επιλογή? Πρέπει να μείνει και του χρόνου? Σε τι υστερεί σε σχέση με Τζορτζεβιτς και σε τι πλεονεκτει? Τι πρέπει να κρατήσει από την προηγούμενη θητεία του και τι να αλλάξει?

Δημιουργούμε αυτό το τοπικ για να δώσουμε βήμα σε μια εποικοδομητικη ανταλλαγή απόψεων με σεβασμό στην άποψη που είναι διατυπωμενη με ευπρέπεια. Προφανώς σε περίπτωση που το τοπικ πάει να γίνει ροντέο θα κλείσει.

Για πείτε μας λοιπόν την άποψη σας
j-kidd13
Εγω ειμαι υπερ της προσληψης Πεδουλακη μεχρι το καλοκαρι,αλλα καθετα αντιθετος στην παραμονη του για τη νεα σεζον.
Χρειαζεται λυση να φερει ενθουσιασμο σε παικτες και κοσμο,προπονητης οχι μαθητευομενος μαγος.
Για την παρουσα κατασταση,ειναι μια θεωρητικα καλη επιλογη ο Αρτζι.
silversurfer
Απάντησα όχι και στα 2!
Όχι για τώρα γιατί είναι ικανός να πάρει το πρωτάθλημα και να γλυκάνει τον ΔΓ να τον κρατήσει και για του χρόνου.
Για του χρόνου είπα σίγουρα όχι γιατί δεν μπορώ να βλέπω ένα μπάσκετ 30'' (κάποιοι κατηγόρησαν τον Μινιτς για αυτό λες και ο Αργύρης παίζει σύγχρονο μπάσκετ)

Επιπλέον τον παραπάνω θεωρώ αδύνατο να έχει αλλάξει τρόπο δουλειάς και σκέψη. Άλλωστε τα αποτελέσματα φάνηκαν και στην Ούνιξ με παίκτες επιθετικές μηχανές.

Όλα αυτά είναι ανεξάρτητα από την στήριξη προς την ομάδα. Το ότι δεν μου αρέσει μια επιλογή δεν σημαίνει ότι θα γιουχάρω ή ότι θα γκρινιάζω.
pk13
Καλη επιλογη για τωρα.....
Δεν πρεπει να μεινει το καλοκαιρι για κανενα λογο....
erasitehnis
Πάντα συμφωνώ με τη στήριξη του εκάστοτε προπονητή (ακόμα και του Τζόρτζεβιτς) αρκεί να βασίζεται σε ένα πλάνο λογικό που θα θέτει ως ελάχιστο στόχο τη διεκδίκηση των εγχώριων τίτλων και μέγιστο τη διεκδίκηση με αξιώσεις της eurolegue. Θεωρώ πάντως ότι αν ο Παναθηναϊκός δεν βρίσκεται σε final-4 τουλάχιστον 2 φορές ανά τετραετία, χάνει το ειδικό του βάρος και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που απορρέουν από αυτό. Ισχυρό brandname σημαίνει ότι επίσης ότι οι ξένοι παίκτες θέλουν να έρθουν χωρίς υπεραξίες και ότι οι εγχώριοι μικροί δεν θα βλέπουν το σύλλογο ως σκαλοπάτι για το NBA (ή και NBDL κατά περίσταση).

Υπό αυτό το πρίσμα εφόσον η επιλογή είναι Πεδουλάκης πρέπει να μείνει και την επόμενη χρονιά χωρίς αν, μήπως και αλλά.

Το αν μπορεί ο έντιμος Αργύρης να πετύχει είναι και το μεγάλο ερώτημα. Φοβάμαι όμως, ότι φέτος το στυλ των παικτών και ειδικά η λειψανδρία σε αθλητικά κορμιά στο 3-4-5 θα είναι τροχοπέδη για τον ίδιο και την ομάδα.


Air Kef
QUOTE(j-kidd13 @ Apr 20 2016, 18:45 ) *
Εγω ειμαι υπερ της προσληψης Πεδουλακη μεχρι το καλοκαρι,αλλα καθετα αντιθετος στην παραμονη του για τη νεα σεζον.
Χρειαζεται λυση να φερει ενθουσιασμο σε παικτες και κοσμο,προπονητης οχι μαθητευομενος μαγος.
Για την παρουσα κατασταση,ειναι μια θεωρητικα καλη επιλογη ο Αρτζι.



Γενικά συμφωνώ, αλλά γιατί μαθητευόμενος μάγος ο Πεδουλάκης; 20 χρόνια κλείνει στους πάγκους, αρκετά από αυτά σε τοπ επίπεδο.

Υ.Γ.: Ποστ αριθμός 10.000 για τον Αργύρη Πεδουλάκη; Χμ. tongue.gif
bodiroga10
ο πεδουλακης στην ουνικς δεν ειχε και τοσο φοβερο ροστερ, ροστερ 8-9 παικτων

λανγκφορντ-τζερελς-ζησης-μπικοφ-γουαιτ-σανικιτζε-καιμακογλου-φισερ-σοκολοφ δεν ειναι και τοσο φοβερο ροστερ και για να παιξει ευρωλιγκα κερδισε στα προκριματικα ζιελονα γκορα,χαποελ και βιλερμπαν οποτε και κανονικη προετοιμασια δεν εκανε αλλα επρεπε να ετοιμασει προωρα την ομαδα για τα προκριματικα
j-kidd13
QUOTE(Air Kef @ Apr 20 2016, 19:11 ) *
Γενικά συμφωνώ, αλλά γιατί μαθητευόμενος μάγος ο Πεδουλάκης; 20 χρόνια κλείνει στους πάγκους, αρκετά από αυτά σε τοπ επίπεδο.

Υ.Γ.: Ποστ αριθμός 10.000 για τον Αργύρη Πεδουλάκη; Χμ. tongue.gif


Δεν εννοω τον Πεδουλακη,αλλα τον Σαλε.


QUOTE(benchwarmer @ Apr 16 2016, 02:28 ) *
Air Kef
Captains
Εγγραφή: 18-April 05
Δημοσιεύσεις: 9,999


Θέλω να είναι καλό το milestone, το νου σου cool.gif



Πετυχες διανα... tongue.gif
yorgos
Ψηφισα ναι. Με λενε αργυρη και ειμαι καλα.
more stars
Και εγώ προς το ναι είμαι αλλα θα παίξω εκ του ασφαλούς το Πάσχα.
Όλα θα εξαρτηθούν απο το πόσο ποστ απ θα παίξουμε, την επανένταξη του Παππα και την γενικότερη ψυχολογία στην ομάδα (βασικά να αρχίσουν να μπαίνουν τα σουτ laugh.gif )
Το δεύτερο είναι και ευκολάκι... δεν διευκρινίζεται το πόστο που θα μείνει. ε όλοι οι καλοί χωράνε βρε αδερφέ. biggrin.gif
Putnam

Ίσως αν βρισκόταν μια φόρμουλα το καλοκαίρι και έμενε ως βοηθός με αυξημένες αρμοδιότητες σε φάση τεχνικός διευθυντής όπως στο ποδόσφαιρο και υπεύθυνος για την αμυντική λειτουργία της ομάδας λέμε τώρα tongue.gif
G-arenas
λενε πως θα επιστρεψει και ο παππας τωρα αν και δεν ξερω κατα ποσο αληθευει αυτο.

γενικα παντως αν δεν παμε σε καποιον μεγαλο προπονητη οπως μπλατ, εγω τον πεδουλακη θα ηθελα στην ομαδα καθως αν δεν εχεις το μπατζετ της τσσκα ή της ρεαλ δεν κανεις πραματα πλεον. αλλα ακομα και αυτες με τις αστειες αμυνες που εχουν δεν παιρνουν και κανα τιτλο! αρα επρεπε να παρουμε προπονητη που στηριζετε στην αμυνα για αυτο και το καλοκαιρι δεν ημουν και τοσο θετικος στον σαλε και προτιμουσα τον σασα της αλμπα!

ομως θελω να πιστευω οτι σε αυτα τα 2 χρονια θα εχει βελτιωσει αρκετα πραματα στην επιθεση οπου εκει ειναι το μεγαλο του προβλημα και να μην βλεπουμε παλι το απολυτο 0 στην επιθεση... τωρα ειδικα που εχει μεγαλυτερο και ποιοτικοτερο ροστερ θεωρω πως και θα τρεξουμε παραπανω και ολο και κατι διαφορετικο θα δωσει στην επιθεση σε σχεση με την προηγουμενη θητεια του! επισης σημαντικο ειναι τον καιρο που δεν ειχε ομαδα να εμαθε και τιποτα παραπανω στα αγγλικα!! tongue.gif

τωρα αν παρει πρωταθλημα σιγουρα πρεπει να μεινει και του χρονου αν και πιστευω πως θα επρεπε να παμε με αλβερτη μεχρι τελους και μετα να τα διναμε ολα για μπλατ! μονο ενας μεγαλος προπονητης με νοοτροπια και μεταλλο νικητη μπορει να μας παει παλι στην κορυφη και ο μπλατ το χει αυτο! βεβαια αν δεν ερχοταν τοτε ο πεδουλακης θα μου αρεσε και παλι αρκει να εχει βελτιωσει αυτα που ειπαμε πιο πανω...

troll_ey
Τα πράγματα είναι απλά, αν ο πεδουλακης πάρει το πρωτάθλημα(που δεν το βλέπω) θα μείνει και του χρόνου αν όχι θα φύγει.
Μην περιμένετε πολύπλοκες σκέψεις απ τον δγ!
salonikatasos
Πατησα ΝΑΙ στο πρωτο(αν με αφηνε να ψηφισω μονο στο 2ο ερωτημα τοτε δεν θα πατουσα τιποτα στο 1ο) και με κλειστα ματια ψηφισα και με τα 2 χερια ΟΧΙ στο 2ο
mephisto22
Ο ΔΓ πήρε τον Πεδουλάκη, λογιζοντας τον ως μία ασφαλή επιλογή για να χτυπησει το πρωτάθλημα.Και, φαινομενικά, θα λεγε κανείς πως έχει δίκιο, αφού η ομάδα του Πεδουλάκη, κέρδισε ουσιαστικά δύο πρωταθληματα, και με χαρακτηριστική άνεση. Όμως, τα πραγματα δεν ετσι οπως φαινονται εκ πρωτης οψης.

Για να το πουμε συνοπτικα, υπάρχουν δύο σημαντικά στοιχεία, τα οποία είναι αλληλένδετα: α)ο Πεδουλακης δεν θα έχει τα αμυντικά εργαλεία που είχε στην πρώτη του θητεία, και β)αντιμετωπίζει έναν προπονητή με παρόμοια νοοτροπία, ο οποίος έχει τα εργαλεία για να παίξει το παιχνίδι του.

Συνεπώς, αν λάβουμε υπόψιν τα δεδομένα προκύπτει το συμπέρασμα ότι ο Σφαιροπουλος έχει ξεκάθαρο προβάδισμα. Αν ο Πεδουλάκης θέλει να πάρει το πρωτάθλημα πρέπει να παρουσιάσει καινούργια πράγματα.

Εγώ πάντως είμαι αρνητικός στην πρόσληψη του, ελπίζω να με διαψεύσει.
rankin
Τι έγινε ρε παιδιά;
24 ωρες να ανοίξω ιντερνετ και βλέπω coach Πέδουλας reloaded?

Σίγουρη επιλογή για τη δεδομένη χρονική στιγμή. Τωρα το αν ήταν ορθή η απόλυση του Τζόρτζεβιτς θα το κρίνει η ιστορία. Το 3-0 παντως ήταν ομολογουμένως βαρύ.
Να σημειωθεί πάντως οτι οι Αγγελόπουλοι θα τον κρατούσαν tongue.gif
goofy87
Μου αρέσει πολυ ως προπονητης, αλλά και ως ανθρωπος.
Μακάρι να στηριχτεί από τη διοίκηση.
pan24
Η τωρινη περιφερεια του παναθηναικου και αμυντικα και γενικοτερα ειναι καλυτερη αυτης που ειχε
Αν καταφερει να κανει τον χαντερ να εχει το ιδιο αμυντικο impact με τον λασμε τοτε θα παει καλα
Dred11
Καλός χρυσός ο Αργύρης και στρατιώτης του Παναθηναικού. Αλλά πλέον δεν μπορώ να μιλήσω σοβαρά για την ομάδα, ούτε να κάνω όνειρα για του χρόνου. Δεν ξέρουμε τί μας ξημερώνει και πως θα τη δει ο ΔΓ. Και για το ερώτημα αν θέλω τον Πέδουλα και του χρόνου δεν έχω απάντηση. Θέλω να πω, ο ΔΓ θα δώσει στον Πέδουλα το ίδιο μπάτζετ που θα έδινε σε άλλο γνωστό προπονητή; Θα τον αφήσει να κάνει δικές του επιλογές; Επειδή δεν μπορώ να φανταστώ την απάντηση σ' αυτήν την ερώτηση, δεν έχει νόημα και να απαντήσω αν θέλω τον Πέδουλα ή όχι. Πάντως του εύχομαι καλή επιτυχία και θα τον στηρίξω γιατί είναι παναθηναικάρα.
assistant
δεν ψηφισα φυσικα γιατι δε μου πεφτει λογος αλλα θα πω αυτό ακριβως που εγραψα και τις προαλλες σε τοπικ του Ολυμπιακου.......για μενα ο coach Πεδουλάκης είναι ανετα στο τοπ-3 των Ελλήνων προπονητών αυτην τη στιγμη.....πολύ καλη κινηση για τετοια εποχη.....για του χρονου αν μεινει και του δωσει ο ΔΓ υλικα σαν τα φετινα κι όχι σαν εκεινα προ τριετιας θα φτειαξει ωραια ομαδα......
irving
εχω σε εκτιμηση τον πεδουλακη παρολο που με εκνευριζε το χαμηλο σκορ και το αντιμπασκετ που επαιζε. τα αποτελεσματα τα επαιρνε.

ηταν ατυχος επειδη ολοι τον συγκριναμε με τον ζοτς. επισης εφτιαξε μια ομαδα εχοντας απο την προηγουμενη χρονια μολις 2 παιχτες και ειχε μικρο μπατζετ. παρολα αυτα εκανε μπρεικ στην βαρκελωνη και σκουπισε τον γαυρο!

τωρα που εχουν περασει αλλοι 2 προπονητες, στη συγκριση μεταξυ τους ο πεδουλακης τα πηγε σαφως καλυτερα και παρατηρω οτι πολλοι παιρνουν πισω αυτα που λεγαν τοτε.

ειναι ενας προπονητης ο οποιος εχει τον τροπο να παρει το αποτελεσμα και καταλαβαινει πληρως το μπασκετ που παιζεται στην ευρωλιγκα. αμα ηταν καλυτερος στο επιθετικο κομματι τοτε θα απο τους καλυτερους στην ευρωπη. μονο επι πεδουλακη ειχαμε καλες πιθανοτητες να παμε φαιναλ4 με μικρο μπατζετ. στο τσακ δεν πηγαμε. γιατι μονο με καλη αμυνα εχεις ελπιδες να πας φαιναλ4 αμα δεν εχεις μεγαλο μπατζετ. (δειτε οσφπ)

βλεπω επισης οτι οι 2 προηγουμενοι προπονητες ηταν αλλου. δεν γινεται εν ετη 2016 να παιζεις χωρις αθλητικο σεντερ. ειναι κομβικος για την αμυνα και στο πικ εν ρολ(σε αμυνα και επιθεση). και τα ματς πλεον πανε πολυ στην ενεργεια οπου μπορεις να βρεις και ρυθμο ετσι. οσες ομαδες εφτασαν ψηλα η και πηραν το ευρωπαικο ειχαν τουλαχιστον εναν τετοιον.
αυτο ειναι βασικο για να χτισεις μια ομαδα στην ευρωπη.

ο πεδουλακης εχει πολυ καλη γνωση της αγορας (απο τοτε εχουμε να βρουμε καποιο λαβρακι). για μενα αμα βελτιωθει στην επιθεση θα φτασει ψηλα στον παο. για παραδειγμα με την αμυνα που παιζει, μπορει να βγαινουν πολλες αντεπιθεσεις αρα και ευκολοι και παραπανω ποντοι! και οι παιχτες με καλο σουτ βοηθανε. 3&D δηλαδη (οπως η κουμπαν).

δεν ξερω αμα πρεπει να μεινει και του χρονο αλλα απο το να παρουμε καποιον ξεπερασμενο (ιβανοβιτς) η καποιον μαθητευομενο(σαλε, σαρας) καλυτερα με τον RG. την ομαδα θα την στηριξω ακομα και με τον χειροτερο προπονητη.
Ginobili
Καλώς ήρθε ο Αργύρης.
Μεγάλη εκτίμηση από οποιονδήποτε,και σαν επαγγελματίας,και σαν χαρακτήρας.
Στα δύσκολα πάντα παρών...ό,τι έχει καταφέρει στην καριέρα του,το έχει καταφέρει καθαρά με την αξία του,δεν ευνοήθηκε ποτέ ούτε από καταστάσεις,ούτε από λεφτά και παίκτες.

Σε αντίθεση με τους Ιβάνοβιτς και Τζόρτζεβιτς,είναι ο μόνος που έχει στιγματίσει παιχνίδια από τις δικές του κινήσεις.Πολύ καλύτερος coach και στο διάβασμα του παιχνιδιού από πολλούς άλλους.
Άντε...μπας και δούμε επιτέλους και καμιά ομαδική άμυνα της προκοπής.

Υ.Γ.1 Θεωρώ θα μπει χαλινάρι στον Ουίλιαμς,και καλώς.
Θεωρώ επίσης....παρά την αναμπουμπούλα και την προχειρότητα της χρονικής περιόδου,θα έχουμε αυξημένες πιθανότητες να δούμε ΕΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΛΑΝΟ στο παρκέ!!

Υ.Γ.2 Τα περί "αντιμπάσκετ" για πεδουλάκη...και κολλύρια,μόνο ως ασόβαρα μπορώ να τα χαρακτηρίσω.
Reggie Miller 31
Καμιά μεταγραφή μπορεί να κάνει ο RG για τα playoffs ή τώρα πάει όπως είναι; Λένε και Τσαρτσαρής στον πάγκο βοηθός...

QUOTE (Ginobili @ Apr 21 2016, 00:12 ) *
Υ.Γ.2 Τα περί "αντιμπάσκετ" για πεδουλάκη...και κολλύρια,μόνο ως ασόβαρα μπορώ να τα χαρακτηρίσω.

Ειδαμε και αυτούς που έπαιζαν ωραίο μπάσκετ που μας κατάντησαν.... ο ένας έτρωγε 20αρες απο την ΤΣΣΚΑ και ο άλλος δεν μπορούσε να βγάλει ένα σύστημα και τον σκούπισε ομάδα 4μιση παικτών... Μας χαλούσε το 2013 το αντιμπάσκετ του RG που γεμίζαμε το ΟΑΚΑ και ψάχναμε για εισιτήρια με την Μπάρτσα ή το 2014 που πήγαμε σε 5ο παιχνίδι την ΤΣΣΚΑ με την ομάδα του RG πάλι...
irving
QUOTE(Ginobili @ Apr 21 2016, 00:12 ) *
Υ.Γ.2 Τα περί "αντιμπάσκετ" για πεδουλάκη...και κολλύρια,μόνο ως ασόβαρα μπορώ να τα χαρακτηρίσω.

δεν το λεω με κακια. θεωρω οτι και η αμυνα δινει θεαμα και ειναι εξισου βασικο οπως η επιθεση. μου αρεσει να βλεπω καλες αμυνες. ειναι κομματι του παιχνιδιου.
το ειπα ετσι επειδη με το ζορι η ομαδα επι πεδουλακη εφτανε τους 65 ποντους και κοιταγε να χαλασει το παιχνιδι του αντιπαλου. ισως δεν ακουστηκε καλα και φανηκε υποτιμητικο. δεν διαφωνω. το παιρνω πισω


QUOTE(Reggie Miller 31 @ Apr 21 2016, 00:20 ) *
Καμιά μεταγραφή μπορεί να κάνει ο RG για τα playoffs ή τώρα πάει όπως είναι; Λένε και Τσαρτσαρής στον πάγκο βοηθός...


Ειδαμε και αυτούς που έπαιζαν ωραίο μπάσκετ που μας κατάντησαν.... ο ένας έτρωγε 20αρες απο την ΤΣΣΚΑ και ο άλλος δεν μπορούσε να βγάλει ένα σύστημα και τον σκούπισε ομάδα 4μιση παικτών... Μας χαλούσε το 2013 το αντιμπάσκετ του RG που γεμίζαμε το ΟΑΚΑ και ψάχναμε για εισιτήρια με την Μπάρτσα ή το 2014 που πήγαμε σε 5ο παιχνίδι την ΤΣΣΚΑ με την ομάδα του RG πάλι...

δεν εχουμε διακιωμα για προσθηκη/αλλαγη.

για να πας ψηλα χωρις να τα σκασεις, πρεπει να εχεις πολυ καλη αμυνα. αλλιως τρως 20αρες και σκουπες.
Reggie Miller 31
QUOTE (irving @ Apr 21 2016, 00:29 ) *
δεν εχουμε διακιωμα για προσθηκη/αλλαγη.

για να πας ψηλα χωρις να τα σκασεις, πρεπει να εχεις πολυ καλη αμυνα. αλλιως τρως 20αρες και σκουπες.

Χωρίς δικαίωμα μεταγραφών θέλω να δω Hunter επί RG πως θα αξιοποιηθεί, αφού μαζί με τον Γκιστ είναι οι μόνοι αθλητικοί ψηλοί που έχουμε και αν ο Ραντούλιτσα θα μπαίνει 10-15 λεπτά όπως ο Σόφο... Γενικά πάντως αν θυμάμαι καλά, με Σόφο μέσα ο RG τον τάιζε πάρα πολύ, οπότε κάτι παρόμοιο θα γίνει και με Ραντουλιτσα. Ελπίζω τουλάχιστον να σταματήσει τα αγαπημένα hedge out του Σάλε... Τέλος, θέλω να δω αν θα χρησιμοποιήσει Χαραλαμπόπουλο.

Δεδομένοι ότι χρησιμοποιεί πολύ τους αθλητικούς ψηλούς, νομίζω με Γκιστ στο 5, υπάρχει μόνο ο Φώτσης στο 4. Οπότε εκεί αναγκαστικά βρίσκει και χώρο ο Χαραλαμπόπουλος ως 4αρι
Ginobili
QUOTE(Reggie Miller 31 @ Apr 20 2016, 21:20 ) *
Καμιά μεταγραφή μπορεί να κάνει ο RG για τα playoffs ή τώρα πάει όπως είναι; Λένε και Τσαρτσαρής στον πάγκο βοηθός...


Ειδαμε και αυτούς που έπαιζαν ωραίο μπάσκετ που μας κατάντησαν.... ο ένας έτρωγε 20αρες απο την ΤΣΣΚΑ και ο άλλος δεν μπορούσε να βγάλει ένα σύστημα και τον σκούπισε ομάδα 4μιση παικτών... Μας χαλούσε το 2013 το αντιμπάσκετ του RG που γεμίζαμε το ΟΑΚΑ και ψάχναμε για εισιτήρια με την Μπάρτσα ή το 2014 που πήγαμε σε 5ο παιχνίδι την ΤΣΣΚΑ με την ομάδα του RG πάλι...

Έτσι ακριβώς.Βασικά κακά...τα ψέμματα ,εδώ που τα λέμε...στην δεδομένη στιγμή,δεν υπήρχε άλλος να διαχειριστεί την δύσκολη αυτή κατάσταση.
Περιμένω να δω την ομάδα επιτέλους περισσότερο ψυχωμένη,και να αντλεί αυτοπεποίθηση και ενέργεια από την άμυνα.Επίθεση...δεν υπάρχει περίπτωση να παίξουμε χειρότερα.Και σίγουρα δεν θα παρουσιαστούμε εκτός έδρας με Ολυμπιακό αδιάβαστοι και νωχελικοί όπως σε όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας.
Ο Διαμαντίδης στα τελευταια μεγάλα παιχνίδια της καριέρας τους,χρειαζόταν έναν προπονητή να τον βοηθάει...όχι να ξελασπώνει ο ίδιος τον προπονητή.

Υ.Γ Αλλαγή άλλη,όχι,δεν έχει άλλη δικαίωμα
Coach Periklis
QUOTE (Reggie Miller 31 @ Apr 21 2016, 00:20 ) *
Καμιά μεταγραφή μπορεί να κάνει ο RG για τα playoffs ή τώρα πάει όπως είναι; Λένε και Τσαρτσαρής στον πάγκο βοηθός...


Είδαμε και αυτούς που έπαιζαν ωραίο μπάσκετ που μας κατάντησαν.... ο ένας έτρωγε 20αρες απο την ΤΣΣΚΑ και ο άλλος δεν μπορούσε να βγάλει ένα σύστημα και τον σκούπισε ομάδα 4μιση παικτών... Μας χαλούσε το 2013 το αντιμπάσκετ του RG που γεμίζαμε το ΟΑΚΑ και ψάχναμε για εισιτήρια με την Μπάρτσα ή το 2014 που πήγαμε σε 5ο παιχνίδι την ΤΣΣΚΑ με την ομάδα του RG πάλι...



δε διαφωνώ με το πνεύμα της τοποθέτησης , μια επισήμανση μόνο χωρίς να θέλω να προκαλέσω

με Πεδουλάκη έχει δεχθεί Ο ΠΑΟ 26π. & 30π. από ΤΣΣΚΑ στα playoffs του 2014....Θέλω να πω ότι αυτά συμβαίνουν, δεν έχει να λέει με τη φιλοσοφία/πλάνο του κοουτς
thalys
Ναι για τώρα, όχι για του χρόνου.

Αυτή τη στιγμή δεν βλέπω καλύτερη λύση, οπότε we might as well have RG. Για του χρόνου ελπίζω ότι θα βρούμε κάτι καλύτερο για πρώτο.

QUOTE (more stars @ Apr 20 2016, 20:42 ) *
Το δεύτερο είναι και ευκολάκι... δεν διευκρινίζεται το πόστο που θα μείνει. ε όλοι οι καλοί χωράνε βρε αδερφέ. biggrin.gif


Πλάκα πλάκα, Άρτζι associate head coach ρε ρόλο Τιμποντό και Σάρας για πρώτος δεν θα'ταν άσχημο δίδυμο στην θεωρία. Λέω γω τώρα icon_drunk.gif
A.CAB
QUOTE(Coach Periklis @ Apr 21 2016, 00:56 ) *
δε διαφωνώ με το πνεύμα της τοποθέτησης , μια επισήμανση μόνο χωρίς να θέλω να προκαλέσω

με Πεδουλάκη έχει δεχθεί Ο ΠΑΟ 26π. & 30π. από ΤΣΣΚΑ στα playoffs του 2014....Θέλω να πω ότι αυτά συμβαίνουν, δεν έχει να λέει με τη φιλοσοφία/πλάνο του κοουτς


Δεν ήταν ο Πεδουλάκης τότε. Ο Φράνκι στα πρώτα του ματς ήταν που ακόμα προσπαθούσαμε το περίφημο "να τρέξει η ομάδα".
Coach Periklis
QUOTE (A.CAB @ Apr 21 2016, 02:39 ) *
Δεν ήταν ο Πεδουλάκης τότε. Ο Φράνκι στα πρώτα του ματς ήταν που ακόμα προσπαθούσαμε το περίφημο "να τρέξει η ομάδα".



Ωχ ναι, βλακεία μου....Δε θυμομουν ότι αποχώρησε νωρίτερα (μάλλον γτ δεν μοιάζει λογικό biggrin.gif )
yorgos
QUOTE(A.CAB @ Apr 21 2016, 02:39 ) *
Δεν ήταν ο Πεδουλάκης τότε. Ο Φράνκι στα πρώτα του ματς ήταν που ακόμα προσπαθούσαμε το περίφημο "να τρέξει η ομάδα".

Με πρόλαβες.
QUOTE
Γενικά πάντως αν θυμάμαι καλά, με Σόφο μέσα ο RG τον τάιζε πάρα πολύ, οπότε κάτι παρόμοιο θα γίνει και με Ραντουλιτσα. Ελπίζω τουλάχιστον να σταματήσει τα αγαπημένα hedge out του Σάλε...


Και το Βουγιούκα όταν τον είχε, τον τάιζε ασταμάτητα. Δεν τον χαλάνε οι ψηλοί που παίζουν πλάτη, κάθε άλλο. Επίσης δε θα εκπλαγώ καθόλου να παίξουμε και σε γρήγορο τέμπο, το έχει ξανακάνει σε πολλές ομάδες και αυτός ο Παναθηναϊκός με τα πολλά πόδια στην περιφέρεια μπορεί.

Ακούστηκε ότι βασικά ήταν να αναλάβει 2 μήνες πριν, ότι ο ΔΓ του ζήτησε να επιλέξει και 3 παίκτες, τελικά στηρίχθηκε ο Τζόρτζεβιτς, που ξίνησε με τις επιλογές παικτών που του προτάθηκαν (ήταν του Αργύρη;;; ) κλπ κλπ.

Τέλος πάντων, δε θα βαρεθούμε στα πλέι οφ. Όχι μόνο λόγω κόντρας Σφαιρό-Πεδουλάκη, αλλά και λόγω πεδουλακικών-αντιπεδουλακικών εδώ μέσα. Δε θυμάμαι άλλο προπονητή να έχει διχάσει τόσο στον Παναθηναϊκό. Δεν ειχαμε και φόρουμ επί Σούμποτιτς, που απολύθηκε μετά από ιστορικό μπρεικ σε εποχές που φάνταζε αδύνατον...επειδή έτσι γούσταρε ο Μπαλτάκος που "ένιωθε όμηρος του ντούο Ράτζα-Σούμποτιτς". Ό,τι να ναι.
pan24
Αν καταφερει αυτο που δεν καταφερε ο σαλε,να αξιοποιησει τον ραντουλιτσα ενω τον κρυβει στην αμυνα θα εχει μεγαλο πλεονεκτημα
Παντως στο 1,2,4 δεν εχουμε κακους αμυντικους
more stars
Παιδιά ο Πεδουλάκης ένα ποστ απ ήταν όλος κι όλος.
Τα πικ ν ρολλ τα αναζητούσε, αλλα άναρχα (με πρωτοβουλία των Ουκιτς που δεν τα κατάφερνε και Μήτσου που τα κατάφερνε). Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.

Ο Ραντού (αν δεν του έστριψε το άντερο και κάνει τουρισμό απο εδώ και μπρος...) θα τροφοδοτηθεί κάργα.
Να περιμένουμε το ίδιο και για Γκιστ, τον οποίο θεωρεί κορυφαίο αμυντικό ο Πέδουλας και με δεδομένο ότι είναι ο μοναδικός αξιόπιστος - αθλητικός ψηλός, θα υπερχρησιμοποιηθεί.
Για τον Χάντερ, προσωπικά δεν μου έχει γεμίσει το μάτι. Ούτε σωματικά ούτε μπασκετικά. Μακάρι να είναι θέμα προσαρμογής και να βγει (δεν τον θεωρώ και "σκεπτόμενο" όπως ο Λασμε, για τα γούστα του RG).

Απο εκει και πέρα, αμυντικά, με το υπάρχον ρόστερ, θεωρώ απίθανο να ανταπεξέλθουμε για πάνω απο 20λ με τις γνωστές συνεχείς αλλαγές, περιστροφές κτλ. Χρειάζεσαι 3άρι με καλιμπαλίκια για τέτοια δουλειά. Και οι υπόλοιποι με άνω του μ.ο. μπασκετική νοημοσύνη ή καλά προετοιμασμένοι ή έμπειροι/με καριέρα σε αυτό το είδος παιγνιδιού...

Επίσης θυμάμαι περιορισμένο ροτέισιον, ας ετοιμαζόμαστε για 8 το πολύ 9 παίκτες στο παρκέ και κάποιοι για 30φεύγα λεπτά.

Τέλος η επιτυχία της ομάδας εξαρτάται σε μέγιστο βαθμό απο την αξιοποίηση των καλών παικτών της (Καλάθη-Μήτσο-Ελιοτ-Γκιστ-Ραντου), ενώ η βιωσιμότητάς της απο την αξιοποίηση των projects (Mποχώ, Παππα, Βλάντο, Χαραλαμπό, Παπαγιάννη).
Το γράφω ως αξίωμα, όχι ως θεώρημα ή διαπίστωση.
Το πρώτο θαρρώ ότι θα το καταφέρει. Το δεύτερο θα περιμένω να το δω, αν το γνωρίζει... αν πείσει... αν προλάβει......

Ψήφισα "ναι" και στα δύο, γιατί (α) έχω εμπιστοσύνη στο "εγώ" και το φιλότιμου του RG (β) πιστεύω ότι είναι πολύ καλός σε κάποιους τομείς (άμυνα-σκάουτινγκ) άρα του αξίζει ρόλος στην ομάδα (δίπλα στον Μπαρτζώκα επι παραδείγματι) και (γ) στηρίζω την ομάδα ως τα βάθη της ΕΣΚΑ. biggrin.gif

Ας αναφωνήσουμε λοιπόν όλοι μαζί, με μια φωνή: "φάτους - φάτους" cool.gif

Turamarth
Σωστή η επαναφορά του κόουτς τη δεδομένη χρονική στιγμή?
Ναι !!
Αν υπάρχουν πιθανότητες και κάποιος έχει ικανότητα να παρουσιάσει τον Παναθηναϊκό στο παρκέ (ακόμη και σε τόσο στενά χρονικά περιθώρια) ως ομάδα με αρχή και τέλος, και όχι να παίζουμε αυτό το κάτι σαν μπάσκετ, είναι ο συγκεκριμένος.

Πρέπει να μείνει και του χρόνου?
Οι απαντήσεις δεν με καλύπτουν... αναγκαστικά ψήφισα το 3 ως πιο ουδέτερο.
Για εμένα το αν θα πρέπει να παραμείνει ή όχι του χρόνου είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το ποιες είναι οι εναλλακτικές, δηλ. ποιοι είναι διαθέσιμοι και από αυτούς ποιοι είναι διατεθειμένοι να έρθουν με τα δεδομένα που θα έχουν διαμορφωθεί με το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας (συμβόλαια εν ισχύ, αποδεσμεύσεις, μπάτζετ, προσφορές από άλλες ομάδες, επεμβατικότητα της διοίκησης, κλπ).
Σίγουρα πάντως θα τον ήθελα στο προπονητικό σχήμα ή έστω ως "εξωτερικό συνεργάτη" συμβουλευτικά.

Το βασικότερα πλεονεκτήματά του έναντι του Σάλε είναι η καλύτερη προετοιμασία της ομάδας και όπως έγραψε και ο Ginobili η ικανότητά να επεμβαίνει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού δοκιμάζοντας να αλλάξει τις ισορροπίες ακόμα και με επιλογές μη αναμενόμενες. Το ανοικτός σε ιδέες που λέγαν για τον Τζόρτζεβιτς αλλά που δεν το είδαμε ποτέ...
Nemesakos
Εγώ γενικά δεν είμαι α) υπέρ των αλλαγών στην μέση της σεζόν, β) υπερ των πισωγυρισμάτων, γ) υπέρ των απαξιώσεων.

Διαφωνώ κάθετα στην απόλυση του Τζόρτζεβιτς, όπως διαφώνησα στην απόλυση του Πεδουλάκη όπως διαφώνησα στην απόλυση του Ιβάνοβιτς τις δεδομένες χρονικές περιόδους. Δεν μπορεί να θέλεις να λέγεσαι σοβαρή ομάδα και στην πρώτη στραβή να δώχνεις έναν προπονητή. Πλέον φτάσαμε τις 3 απολύσεις στην μετά Ζοτς εποχή.

Ο Αργύρης, είναι ένας άνθρωπος που λατρεύει το μπάσκετ. Κάθε μέρα όλη μέρα με αυτό ασχολείται. Μπορεί να μην τον ξέρω προσωπικά,όμως άνθρωποι που τον γνωρίζουν λένε ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο για αυτόν πέρα από το μπάσκετ.

Στην πρώτη του χρονιά μας σήκωσε ενώ όλοι μας είχαμε τα ψυχολογικά μας με την φυγή του Ζοτς. Μας κράτησε ψηλά μας έδωσε ένα double και είδαμε ξανά την ομάδα να αποκτά ταυτότητα, έστω και με αμυντικούς προσανατολισμούς. Προσωπικά δεν μου αρέσει αυτό μπάσκετ που προσπαθεί να παίξει ο Αργύρης και ειδικά την δεύτερη χρονιά του με έκανε να μην θέλω να πηγαίνω γήπεδο, με έκανε σε ώρα αγώνα να τσακωθώ μαζί του και να γυρίσει να μου την πει ενώ παιζόταν ο αγώνας και στο τέλος να μου κλείσει το μάτι. Μετανοιώνω προφανώς για ότι έγινε. Ομολογώ ότι δεν μπορούσα ούτε στην τιβι να το βλέπω.

Δεν μπορώ να μην αναγνωρίσει την συνεισφορά του, τους τίτλους που πήρε, ότι ήταν πάνω από όλα κύριος, ότι έφερε παίκτες σαν τον Λάσμε τον Γκιστ τον Μασιούλις που μάτωσαν πραγματικά την φανέλα, δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω ότι η ομάδα ακόμα και όταν έχανε το πάλευε μέχρι τέλους.

Συνεχίζω να πιστεύω πως δεν επρεπε να φύγει τουλάχιστον εκείνη την δεδομένη στιγμή. Συνεχίζω να πιστεύω ότι δεν χρειαζόταν να έρθει και πάλι φέτος για 3 μήνες απλά για να πάρουμε το πρωτάθλημα, συνεχίζω να πιστεύω πως είναι ημίμετρα όλες οι απολύσεις και οι προσλήψεις και οι επαναπροσλήψεις.

Εύχομαι να πετύχει ο Αργύρης γιατί πραγματικά το αξίζει και θα είμαι ο πρώτος που θα τρέξω στο Κάραβελ να τον αγκαλιάσω εφόσον πετύχει. Εφόσον πετύχει εγώ θα ήθελα να μείνει και να δείξει ότι δεν είναι ότι ακριβώς παρουσίασε την δεύτερη χρονιά του, εύχομαι ο ΔΓ να είναι τόσο large όσο ήταν με τον Σάλε. Γεκινότερα εύχομαι επιτυχίες, γιατί πάνω από όλα είναι Παναθηναϊκός, είναι παντελονάτος και εξαιρετικός άνθρωπος. Το ότι δεν μου αρέσει το μπάσκετ που επέλεξε να παίξει στον ΠΑΟ είναι ένα εντελώς διαφορετικό πράγμα. Το να θέλω να πετύχει όμως είναι κάτι το οποίο δεν χρειάζεται καν να το σκεφτώ.

Nik Tepits
Ο Σαλε πηρε δευτερη ευκαιρια μετα τη 30αρα του ΣΕΦ, μαλλον θα επρεπε να φυγει τοτε και ισως θα σωζοτανε η χρονια. Η σειρα με Καχα εξοργισε καθε φιλαθλο της ομαδας, ποσο μαλλον τον προεδρο.

Δεν ειδαμε ποτε κατι καινουργιο στο αγωνιστικο πλανο της ομαδας, καμμια αντιδραση στο παιχνιδι της Καχα, την χειροτερη ψυχολογικη προετοιμασια ever! Εαν περιμενεις τον Ελλιοτ και τον καθε Ελλιοτ να τα βαζει μονος του εναντι ολων, λυπαμαι αλλα δεν εισαι προπονητης. Ισχυρη προσωπικοτητα οντως, και μαλλον δεν αξιζε το τροπο απομακρυνσης του. Αλλα τεχνικα πρεπει να ναι απ τους χειροτερους προπονητες που εχουν κατσει στον παγκο.

Οσο για τον Αργυρη...Η καλητερη επιλογη για τωρα, ελπιζω εαν παρουμε πρωταθλημα να μην μεινει. Πιστευω η διοικηση θελει να φτιαξει ομαδα να πρωταγωνιστει, και καταλαβε με μεσες λυσεις δεν κανεις τιποτα. Μαλλον παμε για Ιτουδη μετα ακομα ενα αποτυχημενο Φ4 με ΤΣΣΚΑ.
EXASFAIROS
Ο Πεδουλακης αν συζητησει με τον ΔΓ και δεχθει να δινει χρονο στους μικρους και στον Παππα και Γιάνκοβιτς πιστευω οτι θα μεινει.Θα μου πεις ποτε να μπρολαβει τωρα που αρχιζουν τα δυσκολα.Ενά μεγαλο πλεονεκτημα αυτην την στιγμη αν θελουν παραμονη του Πεδουλακη στον παγκο και την νεα σεζον ειναι οτι τουλαχιστον στους κοντους εχει παραλαβει αναβαθμηση.Αλλα και γενικα στην παρουσα φαση ο ΔΓ δεν ειναι ο ΔΓ του 12.Θα ξοδεψει και παλι χρηματα για τον βασικο λογο οτι εχουμε 4 χρονια να παμε ΦΦ.Το παραπανω χρημα θα δωσει στον Πεδουλακη να φτιαξει ομαδα και με επιθετικες αρετες ,οχι μονο αμυνα.Το θεμα ειναι οτι επαθε...θα μαθει ομως απο το παθημα?Μακαρι να φτιαξει μια δυνατη ομαδα αν μεινει.Πλεονεκτημα ο χρονος να συζητησει ονονατα και πλανο με τον ΔΓ παραδεχομενος και αυτος τα λαθη του.Ψυχραιμια και συνενοηση ειναι τα βασικα για να μεινει...πισωγυρισματα παλιων παιχτων οχι πλεον ομως καθως αλλαξανε οι συνθηκες και περασανε 2 χρονια..Μια ομαδα με αθλητικοτητα,αμυνα,πλανο και ακριβωτερες μεταγραφες ισως τον κανουν πολυ πιο δημιουργικο στον παγκο της ομαδας.Μακαρι...αλλα θελει να ψαχτει πολυ ο κοουτς....
Ben30

Στο μπάσκετ που θέλει ο Πεδουλάκης,το δίδυμο Παππά-Βλάντο δεν μπορεί με τίποτε να ανταποκριθεί.Κι αυτό,διότι από τα παιδιά αυτά λείπουν η φυσική κατάσταση,η προσήλωση στην άμυνα,η αυταπάρνηση και πάνω απ'όλα η νοοτροπία του αθλητή.Ακόμα κι αν προσπαθήσουν μια-δυο φορές,μετά θα κλατάρουν και θα ρίχνουν χαρταετό,όπως έκαναν 3 χρόνια τώρα.Οπότε ο Πεδουλάκης,ο οποίος σέβεται τον εαυτό του,δεν θα τους πολυβάζει να παίζουν.Και τότε θα ξανακάνουν την ομάδα άνω-κάτω,όπως συνήθως.Θα ξαναρχίσουν τα ΣΤΗΜΕΝΑ δημοσιεύματα ψεύτικης οργής για τον κόουτς που αδικεί τα Ελληνόπουλα,η μικρή μερίδα της εξέδρας θα ξαναρχίσει τα ''Μποχού'',η Πράσινη θα αρχίσει να γράφει ''Άρτζι,δεν αξιοποιείς όλο το ρόστερ'' και ο ΔΓ θα αρχίσει να ψάχνει νέο προπονητή.
Ο Πεδουλάκης πολύ κακώς εκδιώχθηκε και είναι διαμάντι ως άνθρωπος και ως κόουτς.Αλλά τώρα,κακώς δέχτηκε να έρθει.Ο μόνος τρόπος για να παραμείνει και του χρόνου,είναι να αναιρέσει τον εαυτό του και να ανεχθεί τα κλικαδόρικα καμώματα,κατι που είναι ενάντια στη γενικότερη νοοτροπία του.
Είχε και έχει τον απεριόριστο σεβασμό μου, ό,τι κι αν συμβεί. Είναι Παναθηναϊκάρα και συμβολίζει σκριβώς αυτό που πρέπει να είναι ο Παναθηναϊκός.Μόνο που ο ΔΓ δεν τον κάλεσε για να συμπεριφερθεί ως Πεδουλάκης.
joe_dumars
QUOTE (Ben30 @ Apr 21 2016, 17:09 ) *
Στο μπάσκετ που θέλει ο Πεδουλάκης,το δίδυμο Παππά-Βλάντο δεν μπορεί με τίποτε να ανταποκριθεί.Κι αυτό,διότι από τα παιδιά αυτά λείπουν η φυσική κατάσταση,η προσήλωση στην άμυνα,η αυταπάρνηση και πάνω απ'όλα η νοοτροπία του αθλητή.Ακόμα κι αν προσπαθήσουν μια-δυο φορές,μετά θα κλατάρουν και θα ρίχνουν χαρταετό,όπως έκαναν 3 χρόνια τώρα.Οπότε ο Πεδουλάκης,ο οποίος σέβεται τον εαυτό του,δεν θα τους πολυβάζει να παίζουν.Και τότε θα ξανακάνουν την ομάδα άνω-κάτω,όπως συνήθως.Θα ξαναρχίσουν τα ΣΤΗΜΕΝΑ δημοσιεύματα ψεύτικης οργής για τον κόουτς που αδικεί τα Ελληνόπουλα,η μικρή μερίδα της εξέδρας θα ξαναρχίσει τα ''Μποχού'',η Πράσινη θα αρχίσει να γράφει ''Άρτζι,δεν αξιοποιείς όλο το ρόστερ'' και ο ΔΓ θα αρχίσει να ψάχνει νέο προπονητή.
Ο Πεδουλάκης πολύ κακώς εκδιώχθηκε και είναι διαμάντι ως άνθρωπος και ως κόουτς.Αλλά τώρα,κακώς δέχτηκε να έρθει.Ο μόνος τρόπος για να παραμείνει και του χρόνου,είναι να αναιρέσει τον εαυτό του και να ανεχθεί τα κλικαδόρικα καμώματα,κατι που είναι ενάντια στη γενικότερη νοοτροπία του.
Είχε και έχει τον απεριόριστο σεβασμό μου, ό,τι κι αν συμβεί. Είναι Παναθηναϊκάρα και συμβολίζει σκριβώς αυτό που πρέπει να είναι ο Παναθηναϊκός.Μόνο που ο ΔΓ δεν τον κάλεσε για να συμπεριφερθεί ως Πεδουλάκης.


Σωστός
thanath
QUOTE (Ben30 @ Apr 21 2016, 18:09 ) *
Στο μπάσκετ που θέλει ο Πεδουλάκης,το δίδυμο Παππά-Βλάντο δεν μπορεί με τίποτε να ανταποκριθεί.Κι αυτό,διότι από τα παιδιά αυτά λείπουν η φυσική κατάσταση,η προσήλωση στην άμυνα,η αυταπάρνηση και πάνω απ'όλα η νοοτροπία του αθλητή.Ακόμα κι αν προσπαθήσουν μια-δυο φορές,μετά θα κλατάρουν και θα ρίχνουν χαρταετό,όπως έκαναν 3 χρόνια τώρα.Οπότε ο Πεδουλάκης,ο οποίος σέβεται τον εαυτό του,δεν θα τους πολυβάζει να παίζουν.Και τότε θα ξανακάνουν την ομάδα άνω-κάτω,όπως συνήθως.Θα ξαναρχίσουν τα ΣΤΗΜΕΝΑ δημοσιεύματα ψεύτικης οργής για τον κόουτς που αδικεί τα Ελληνόπουλα,η μικρή μερίδα της εξέδρας θα ξαναρχίσει τα ''Μποχού'',η Πράσινη θα αρχίσει να γράφει ''Άρτζι,δεν αξιοποιείς όλο το ρόστερ'' και ο ΔΓ θα αρχίσει να ψάχνει νέο προπονητή.
Ο Πεδουλάκης πολύ κακώς εκδιώχθηκε και είναι διαμάντι ως άνθρωπος και ως κόουτς.Αλλά τώρα,κακώς δέχτηκε να έρθει.Ο μόνος τρόπος για να παραμείνει και του χρόνου,είναι να αναιρέσει τον εαυτό του και να ανεχθεί τα κλικαδόρικα καμώματα,κατι που είναι ενάντια στη γενικότερη νοοτροπία του.
Είχε και έχει τον απεριόριστο σεβασμό μου, ό,τι κι αν συμβεί. Είναι Παναθηναϊκάρα και συμβολίζει σκριβώς αυτό που πρέπει να είναι ο Παναθηναϊκός.Μόνο που ο ΔΓ δεν τον κάλεσε για να συμπεριφερθεί ως Πεδουλάκης.


Διαφωνώ με την πλειοψηφία αυτών που γράφεις! Στην προκειμένη έχεις παραπάνω από δίκιο και συμφωνώ 100% με τα γραφόμενά σου!
j-kidd13
Aς δουμε πως θα τα παει τωρα που εχει ασυγκριτα καλυτερο επιθετικο οπλοστασιο σε σχεση με την πρωτη του χρονια.
Η πλειοψηφια των φιλων της ομαδας,οπως και εγω,σερναμε τα εξ'αμαξης στον Πεδουλακη για το ανυπαρκτο επιθετικο του πλανο,περα απο την μονιμα αναζητηση του πικ εν ρολ με τον Λασμε πρωτα,και μετα τον Γκιστ.Βλεπαμε Διαμαντιδη ή Ουκιτς να Σπανουλιζουν στο κρατημα της μπαλας,και οταν δεν εβγαινε το πικ,η μπαλα γυρναγε στην επιθεση λες και ηταν βομβα,με αποτελεσμα να καταληγουμε σε σκοτωμενες επιλογες.
Απο τη μια,οταν εχεις ενα ροστερ με 4 γκαρντ που ειναι ο σκασμενος Διαμαντιδη(μονος πλευ μεικερ),ο Ουκιτς με ενα ποδι,ο Μπανκς και ο...Ξανθοπουλος,τον ασταθη Μπραμο,τον Τσαρτσαρη γερασμενο και πολυ βαρυ,τον Σοφο,και σαν σταθερες τους Λασμε,Γκιστ,Μασιουλις,ε δεν ειναι να περιμενεις και πολλα.
Τωρα θα εχει,πληθωρα επιλογων,ενα ροστερ που δεν ειναι ιδανικο,ή τρομερο,αλλα σιγουρα ειναι ενα αρκετα καλο ροστερ,που εχει δυνατοτητες και δινει επιλογες.Και κοντους εχει,και γρηγορα ποδια στην περιφερεια,και ψηλο με το καλυτερο ποστ παιχνιδι στην ευρωπη,απλα λειπει η κυριαρχη αμυντικη παρουσια ενος παικτη οπως ο Λασμε.
yorgos
QUOTE
Τωρα θα εχει,πληθωρα επιλογων,ενα ροστερ που δεν ειναι ιδανικο,ή τρομερο,αλλα σιγουρα ειναι ενα αρκετα καλο ροστερ,που εχει δυνατοτητες και δινει επιλογες.Και κοντους εχει,και γρηγορα ποδια στην περιφερεια,και ψηλο με το καλυτερο ποστ παιχνιδι στην ευρωπη,απλα λειπει η κυριαρχη αμυντικη παρουσια ενος παικτη οπως ο Λασμε.


Σωστός. Με τέτοια περιφέρεια περιμένω να δω πολύ καλύτερη κινητικότητα στην επίθεση.

Περιμένω να δω τον Ουίλλιαμς και σε αμυντικούς ρόλους, είναι εξαιρετικός αμυντικός και δεν είδαμε να το εκμεταλλευόμαστε. Επίσης Φελντέιν reloaded, με πολλά ελεύθερα σουτ, από αυτά που έβγαιναν απέναντι στη Μπαρτσελόνα και δεν μπήκαν ποτέ.

Με εντυπωσιάζουν τα αποτελέσματα του γκάλοπ. 83% θεωρεί σωστή την πρόσληψη και η πλειοψηφία θέλει παραμονή αν πάρει το πρωτάθλημα (κι αν το πάρει μάλλον θα είναι υχηλότερο το ποσοστό).

Συμφωνώ στο ότι από πλευράς αξιοπρέπειας δεν έπρεπε να γυρίσει ο Αργύρης. Από την άλλη, μετά την παταγώδη αποτυχία στη Ρωσία, κάπως έπρεπε να επανέλθει στο προσκήνιο και του αξίζει κάτι καλύτερο από την ΑΕΚ, έχει τα γαλόνια για ομάδα Ευρωλίγκας. Με τις ομάδες να είναι μόλις 16, ο Πέδουλας παίζει το χαρτί του για την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια. Και το παίζει απέναντι στο Σφαιρό, που αν χάσει με καμιά σκούπα μαλλον χαιρετάει. Χαμός στο ίσωμα.

QUOTE
Ο Σαλε πηρε δευτερη ευκαιρια μετα τη 30αρα του ΣΕΦ, μαλλον θα επρεπε να φυγει τοτε και ισως θα σωζοτανε η χρονια. Η σειρα με Καχα εξοργισε καθε φιλαθλο της ομαδας, ποσο μαλλον τον προεδρο.

Για όνομα του Θεού, μια κακή ήττα δεν είναι λόγος απόλυσης για να λέμε ότι πήρε και δευτερη ευκαιρία. Ούτε πρώτη δεν πήρε, όχι ολόκληρη. Έπαιξε για 2 τίτλους και μια διάκριση. Πήρε τον πρώτο, ήταν στη διεκδίκηση του δεύτερου και για τη διάκριση στην Ευρώπη δεν τα πήγε άσχημα, στους 8 πήγαμε. ΟΚ, με αντίπαλο την Κάχα, την ΚΟΥΤΣΗ Κάχα, περιμέναμε κάτι καλύτερο από μια σκούπα και το κοουτσάρισμά του ήταν κακό για μένα όλη τη χρονιά, όπως και πολλά στοιχεία της στελέχωσης (σκάσαμε τα γκαρντ μας στην αρχή της χρονιάς, έγκλημα η έλλειψη αθλητικού ψηλού, εμμονή στον Πάβλοβιτς), αλλά άνθρωπος που δεν του επιτράπηκε να πάει την ομάδα του μέχρι τα πλέι οφ δεν πήρε ευκαιρία. Δεν ξέρουμε τι θα είχε παρουσιάσει εκεί. Με νταμπλ και πορεία στους 8, η χρονιά θα ήταν πετυχημένη, με πολλούς ατσερίσκους, αλλά δε θα το έλεγες και καρα-αποτυχία. Η απομάκρυνσή του σε τέτοια φάση ήταν λάθος. Ο δε τρόπος απομάκρυνσης, το τάιμινγκ και η ανακοίνωση ΤΡΑΓΙΚΑ για σοβαρό σύλλογο.

Καλώς-κακώς αυτό το κεφάλαιο έκλεισε. Θα τον παρακολουθήσουμε το Σάλε και αλλού και θα δούμε την πορεία του. Σε προσωπικό επίπεδο δεν μου έκανε κακή εντύπωση (πλην της ροχάλας με τον Τόμιτς, αχρείαστη και σιγά μη σκίσουμε και τα καλτσόν μας...για το Μιλουτίνοβιτς, το μοναδικό πεντάρι της Ευρώπης που κανει χειρότερο συμπλήρωμα στο Ραντούλιτσα μετά τον Κούζμιτς), μακάρι να βρει το δρόμο του ο άνθρωπος.

Δεν είμαι από αυτούς που σνομπάρουν το πρωτάθλημα, αλλά πλέον θα το δω με περισσότερη θέρμη ακόμη, λόγω Αργύρη. Κοουτσάρα, καλή σου επιτυχία και καλώς ήρθες. Σου εύχομαι να το πάρεις σκουπάτος και να βρεις μια καλή πρόταση από το εξωτερικό για το καλοκαίρι (δύσκολο σε αυτή τη φάση). Θα στεναχωρηθώ αν σε δω πάλι να μιλάς Αγγλικά καμ γουιθ μι για να τη βρεις, θα είναι δείγμα έλλειψης επαγγελματικότητας, οι έξυπνοι άνθρωποι μαθαίνουν από τα λάθη τους.

ΘΑ είμαι Ελλάδα 16-27 Μαϊου... ξέρουμε πότε πέφτουν οι τελικοί, θα προλάβω κανέναν;

Ilias7
QUOTE(yorgos @ Apr 22 2016, 09:43 ) *
ΘΑ είμαι Ελλάδα 16-27 Μαϊου... ξέρουμε πότε πέφτουν οι τελικοί, θα προλάβω κανέναν;


Θα εξαρτηθεί και από το πως θα πάνε κυρίως οι ημιτελικοί..Αν θα τελειώσουν γρήγορα ή αν θα αντισταθεί κάποια ομάδα στους δυο μεγάλους..Οπότε είναι λίγο νωρίς ακόμα..
yorgos
Οι ημιτελικοί είναι στις 3 νίκες ή στις δύο;
more stars
Αν θυμάμαι καλά τρεις αγώνες τουλάχιστον.
ΔΔ 13
Ναι για φέτος μόνο και μόνο επειδή η επόμενη λύση λογικά θα ήταν μη προπονητής (Αλβέρτης). Περιμένω βελτίωση στην άμυνα κυρίως από την περιφέρεια και περισσότερο Χάντερ στους ψηλούς. Επιθετικά Ραντούλιτσα και επιθετικό ταλέντο κάποιων παικτών, οτιδήποτε παραπάνω θα είναι ευχάριστη έκπληξη.
Όχι ξεκάθαρα για του χρόνου. Από χθες θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει η αναζήτηση του επόμενου προπονητή και του πλάνου που θα ακολουθήσει η ομάδα. Ιτούδης για μένα η καλύτερη λύση αν φύγει από Ρωσία.
Ilias7
QUOTE(yorgos @ Apr 22 2016, 10:08 ) *
Οι ημιτελικοί είναι στις 3 νίκες ή στις δύο;


Στις 3 νίκες..Δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με πέρσι..Και αν δε κάνω λάθος και θυμάμαι καλα γίνονται πρώτα 2 παιχνίδια στην έδρα αυτού που έχει το πλεονέκτημα και μετά ακολουθουν τα άλλα δυο στην άλλη έδρα..
more stars
Ο Πεδουλάκης καλείται να διαχειριστεί, πέραν της άσχημης συγκυρίας και ένα ρόστερ 13 παικτών (βάζω μέσα και τους δυο μικρούς...ένας εκ των οποίων ήρθε και έμεινε στην ομάδα με τη συμβολή του...), αλλά και να ξεκαθαρίσει ποιοι παίκτες θα μείνουν στην ομάδα (είμαι σίγουρος ότι η επόμενη χρονιά θα είναι έντονα στο μυαλό του...).
Και όλα αυτά με τη συνοδεία του σημαντικότερου τίτλου της χρονιάς,,,

Δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνε (οποιοσδήποτε) προπονητής αυτά, μέσα σε ένα μήνα... και θεωρώ απίθανο να μην είναι γνωστά και δεδομένα, τόσο στον ίδιο, όσο και στη διοίκηση. Οπότε η επιλογή της διοίκησης και η αποδοχή απο τον ίδιο (πόσο προσωρινή ή μόνιμη μπορεί να είναι... και σιγά μην το έμαθε τη νύχτα της Πέμπτης...), καλό είναι να εξεταστεί και κάτω απο αυτό το πρίσμα.

Εμένα όλα αυτά μου λένε ότι η διοίκηση έψαχνε κάποιον αναλώσιμο,,, οκ, που να ξέρει την ομάδα, να είναι μέλος της οικογένειας, καλός στην ψυχολογία της μπλα μπλα μπλα, ενώ αντίθετα ο Πεδουλάκης σκέφτεται: "μπορώ να καταφέρω τα πάντα, είναι η ευκαιρία μου" ή κάπως έτσι.

Το μπουμ δεν θα αργήσει να έρθει...
basketmono80
Για μενα ο Πεδουλακης ειναι αξιεπαινος ακομα και αν δεν καταφερει να παρει το πρωταθλημα που του ευχομαι να το παρει φυσικα.Κανενας αλλος προπονητης δεν θα δεχοταν σαυτη τη χρονικη συγκυρια των play off να αναλαβει μια ομαδα με ολα αυτα που προηγηθηκαν και με ενα ροστερ που δεν το διαλεξε ο ιδιος και που αν ηταν στο χερι του ουτε τους μισους απο αυτουςδεν θα διαλεγε.Αυτο που κανει ο Πεδουλακης θελει κοτσια και φυσικα τα εχει γιαυτο θεωρω οτι θα ηταν αδικο αν οι φιλαθλοι του παναθηναικου τον κατηγορησουν αν δεν τα καταφερει και επισης πιστευω οτι δεν πρεπει ο παναθηναικος να αλλαζει προπονητη καθε χρονο ετσι δεν γινεται δουλεια ουτε καενας σοβαρος προπονητης θα ερθει ξεροντας οτι ειναι αναλωσιμος και οτι μαλλον θα φυγει και αυτος.Ο Ομπραντοβιτς εφτιαξε δυναστεια στον παναθηναικο και τα σαρωσε ολα σε Ελλαδα και Ευρωπη επειδη εμεινε 13 χρονια,χωρις διαρκεια δυναστεια δεν φτιαχνεις ποτε.
Thodoros
Όπως και να έχει 1 είναι σίγουρο ότι ο Πεδουλάκης τουλάχιστον για φέτος ''Δεν μας φταίει πουθενά!!! ''

και ακόμα ποιο σημαντικό είναι αυτό που λένε και μερικοί : ότι ήρθε τώρα ξανά εδώ ''Στα Δύσκολα '' πιθανότατα να χάσουμε φέτος και να χρεωθεί και την αποτυχία όλης της χρονιάς!!!

Δεν μου έκανε αυτή είναι η αλήθεια γιατί με τους τότε παίκτες έπαιζε ένα απαίσιο μπάσκετ ) ..στα μεγάλα παιχνίδια αυτό μας στοίχισε τότε, αλλά σήμερα πιθανότατα ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να γίνει αυτήν την στιγμή ... δεν θα πω αλλά, θέλω να δω πως θα διαχειριστεί αυτό το σύνολο (Παπά, Έλιοτ, Καλάθη.. ) που έχει σήμερα και από εκεί και μετά βλέπουμε.

Άσχετα με τα αποτελέσματα των τελικών
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.