Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2017-18
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Α2 Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
kotzito
Καστοριά-Μαρούσι 1 Λογικά θα τα παίρνει τέτοια ματς στο γήπεδο της η Καστοριά, απέναντι στο Μαρούσι το οποίο ίσως να είναι επηρεασμένο κι από την μικρή έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού.

Απόλλων Πάτρας-ΑΕ Λάρισας 1 Δύσκολα θα σπάσει αυτός ο άσσος.

Ψυχικό-Χολαργός 2 Ωραίο ματσάκι. Το Ψυχικό προέρχεται από 2 μεγάλες νίκες, ο Χολαργός πατάει αρκετά καλά μέχρι στιγμής. Θα δώσω ένα μικρό προβάδισμα στο διπλό (εκτός αν το δίδυμο Νίκου - Τσιώκος μας διαψεύσει πάλι).

Εθνικός-Δούκας 1 Κλειστό παιχνίδι, αλλά δύσκολα βλέπω να παίρνει κάτι ο Δούκας.

Δόξα Λευκάδας-Περιστέρι 2 Ντέρμπι. Το Περιστέρι δεν θα πάει αήττητο μέχρι τέλους, η Λευκάδα είναι μία έδρα που θα το δυσκολέψει. Οριακά πάντως διπλό τώρα.

Παπάγου-Αρκαδικός 1 Από σημαντικές νίκες έρχονται και οι δύο. Καιρός για τον Παπάγο να κάνει και μια νίκη στο Σαλούν για να θέσει καλές βάσεις από νωρίς.

Καρδίτσα-Ερμής Αγιάς 1 Μέτριες οι δύο Θεσσαλικές ομάδες μέχρι τώρα. Δεν αποκλείω να έχουμε κι αλλαγή προπονητή σε όποιον χάσει. Μάλλον άσσος λόγω έδρας.
Gkos
Για ένα σημείο (και μάλιστα το τελευταίο) χάσαμε το απόλυτο το προηγούμενο Σαββάτο αφου η ΑΕΛ πετούσε αετό.
Ψηλά το κεφάλι,πρωτάθλημα και πάλι. .

6η Αγωνιστική - 18/11/2017

15:30 ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ:1

Το Μαρουσι θα εχει συμπληρώσει 21 μέρες χωρις επίσημη αναμέτρηση το Σαββάτο.
Νομίζω αυτή η απραξία θα κοστίσει ,σε μια δύσκολη έδρα.

ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ - ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ:1

Ειτε επιστρέψει ο Γαβρας στην Πάτρα ως αντίπαλος ειτε όχι,δεν έχει βάσιμες ελπίδες η ΑΕΛ.

ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ - ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΥ:2

Έριξα τα χαρτιά,διάβασα το φλυτζάνι,θα κοντράρω Τσιώκο ρε Θοδωρή. . . Σόρρυ.
Πάντως ντέρμπι βλέπω,άμα πάμε παρέα θα το κάνουμε άσσο στην παράταση wink.gif

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ - ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ:1

Άσε μας ρε Δούκα.
Ασε μας.

ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ:2

Πρώτη πολύ δύσκολη έξοδος για ΓΣΠ,αλλά διπλό εστω στον πόντο.

ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ:1

Ντέρμπι με τις δυο ομάδες να προέρχονται από πολύ σημαντικές νίκες.
Θα πάω με Σαλούν.

ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΛΑΡ.:1

Ο Ερμής αδιαφόρησε πλήρως για την αναμέτρηση στο Ανδρέας Παπανδρέου ενόψει του τοπικού ντέρμπι(θυμάστε περυσι τι είχε γίνει στα πλαίσια της Β Εθνικής με διαιτησία κλπ έ; ) !
Όχι ότι η Καρδίτσα με πολυπείθει μα θα πάω με την έδρα.
Αυτός ο Ρεντίκας άδεια από την σημαία έχει πάρει;

ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ:Χ

Ματσάρα και ντέρμπι.
Όταν γίνει τα ξαναλέμε.

Καλη επιτυχια σε όλες τις ομάδες.
gspara
ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ(15:30) 2
Ποιοτικο ροστερ η Καστορια αλλα η ομαδα του Κεραμιδα με εμπνεει περισσοτερο.Ειδικα αν λειπει παλι ο Καραμαλεγκος,μπορει να γινει η εκπληξη.....

ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ - ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 1
Εχυσε την καρδαρα η ΑΕΛ και τωρα είναι δυσκολη η αποστολή της.Ο Απολλων μου αρεσε στο ματς που ειδα στον Χολαργο και είναι φαβορι για τους 2 βαθμούς.

ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ - ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 1
Ετσι όπως παιζει ο Ηρακλής,βλεπω την ομαδα του Κουφου να χτυπάει 2η θεση.Ειναι φαβορι σημερα αλλα δεν μου παει το χερι να κοντράρω τον πλαστελινανθρωπο Νικο(υ) Τσιωκο!!

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ - ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 1
Ευκολα εως πολύ ευκολα.

ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2
Η εικονα της Λευκάδας δεν μου δειχνει ότι θα μπορεσει να κοντραρει.

ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 1
Ντερμπαρα σωτηριας.Με ανεβασμενη ψυχολογια εκατέρωθεν,ειδικα οι γηπεδουχοι.Πιστευω σημερα θα παιξει ο (τιμωρημένος?) Φακοπουλιδης.Αν και πολύ οριακα,κλεινω στην 1η νικη στο Σαλουν.

ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΛΑΡ. 2
Με επιστροφη των 3 αποντων βλεπω 2πλο στο Θεσσαλικο ντέρμπυ.

ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ(13/12) 1
Ασσος για όταν γινει.Θα εχει και Αθανασουλα τοτε ο Ηρακλής,αλλα αν επιβαλλει τον ρυθμο του ο Ζαβος βλεπω δυσκολο απόγευμα για τον Ηρακλή.
fastbreak70
βρε παιδια διαδυκτιακα ποιο παιχνιδι σημερα.??
nestoras kommatos
QUOTE(fastbreak70 @ Nov 18 2017, 13:12 ) *
βρε παιδια διαδυκτιακα ποιο παιχνιδι σημερα.??


Υποθέτω πως δεν έχει κανένα από τη στιγμή που μέχρι τώρα προβάλλονται τα εντός έδρας παιχνίδια Χολαργού και Ηρακλή που σε αυτή την αγωνιστική παίζουν εκτός.

Για τις λαρισινές ομάδες δύσκολα τα βλέπω πάλι τα πράγματα. Παίζουν εκτός έδρας και λογικά θα χάσουν και οι δύο.
Blue piraeus
Απόλλων Πατρών-ΑΕΛ 1
Καστοριά- Μαρούσι 1
Ψυχικό-Χολαργός 1
Εθνικός-Δούκας 1
Λευκάδα-Περιστέρι 2
Παπάγου- Αρκαδικός 2
Καρδίτσα-Αγιά 2
Αμυντας-Ηρακλης 1
Gkos
Εύκολα και δίκαια πέρασε από το Ψυχικό ο Χολαργός με 77-64.
Σε μια εύκολη αναμέτρηση οι ρεφ δεν τα πήγανε καλά ,και νομιζω έχει δίκια ο ΚΟΧ που διαμαρτύρεται.

Στα άλλα αποτελέσματα ξεχώρισε(η μόνη έκπληξη ουσιαστικά) το διπλό του Ερμή στην Καρδίτσα(δεν τον βλέπω καλά τον Καλογήρου) που κλασσικα μας στέρησε το απόλυτο.
Τους βγήκε η κίνηση της προηγούμενης αγωνιστικης να πανε μισοι στο Περιστέρι
Περιστεριfan
Σημαντινη νικη για τον ΓΣΠ με 67 72 μεσα στη Λευκαδα.Κοιτοντας τα στατιστικα,η αστοχια απο το τριποντο μαλλον εκανε το ματς ντερμπι,αφου οι Πολυταρχου(0/8) & Μαντζαρης(0/5) ειχαν 0/13 μαζι...Αντιθετα,το αρκετα υψηλο ποσοστο στα διποντα(65%) εδωσε την νικη.

Κατι επιασα κι απο τις προβλεψεις smiley.gif αλλα περιμενα πιο δυνατο το Ψυχικο.Ο Ερμης με την συντηρηση που εκανε την προηγουμενη βδομαδα εκανε ενα πολυ σημαντικο διπλο.
RAPTOR
QUOTE(Gkos @ Nov 18 2017, 19:38 ) *
Εύκολα και δίκαια πέρασε από το Ψυχικό ο Χολαργός με 77-64.
Σε μια εύκολη αναμέτρηση οι ρεφ δεν τα πήγανε καλά ,και νομιζω έχει δίκια ο ΚΟΧ που διαμαρτύρεται.

Στα άλλα αποτελέσματα ξεχώρισε(η μόνη έκπληξη ουσιαστικά) το διπλό του Ερμή στην Καρδίτσα(δεν τον βλέπω καλά τον Καλογήρου) που κλασσικα μας στέρησε το απόλυτο.
Τους βγήκε η κίνηση της προηγούμενης αγωνιστικης να πανε μισοι στο Περιστέρι

Πολλες φορες το εχει παλεψει αλλα μαλλον δεν του....παει πρωτος προπονητης!
value basket
Στο ψυχικο δικαια νικησε ο Χολαργος,εχοντας αριστο κοουτς("απο το πανω ραφι") και πολλους αξιολογους παιχτες με μεγαλη εμπειρια.Ξεχωρισαν απο τον νικητη οι Τσαμης, Κομποδιετας, ο ξενος εγχρωμος(σπουδαιος αθλητης ),Τσιτουλης.Σιγουρα ο Χολαργος θα ειναι στη πενταδα. Το Ψυχικο εχοντας μικρο ροστερ και σε κακη μερα τον Τσιοκο οπως και τον Νοεα ,δεμ μπορεσε να προβαλει ισχυρη αντισταση ,παρα την αγωνιστικοτητα κ το παθος του. Λαθος του Ρεμεντελα που που δεν εδωσε περισσοτερο χρονο στον Ντιαλο, ο οποιος δειχνει σε καλη κατασταση και" τρωει σίδερα" .
gspara
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 72-60 (21-11,38-27,61-46,72-60)

Νικητης από το τζαμπολ ο Παπαγου που πραγματοποιησε εξαιρετικη εμφανιση απέναντι σε έναν μετριοτατο Αρκαδικο που πρεπει να νοιωθει κολακευμενος από την τελικη διαφορα.
Διαβασμενο στησιμο από τον κοουτς Σορωτο,πολυ καλη αμυνα και παρτυ στην ρακετα από το απολαυστικο διδυμο Φιλιππακου-Μελισσαρατου 41.gif !!!!

ΠΑΠΑΓΟΥ:Φακοπουλιδης-Ζωρζος-Δεδες-Φιλιππακος-Μελισσαρατος
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ:Γαρμπης-Πελτιερ-Προδρομου-Βλαχος-Τζουγκαρακης

Ο Αρκαδικος προηγηθηκε 4-5 για μοναδικη φορα στο παιχνιδι με 3ποντο του Προδρομου.Η κλειστη αμυνα του Παπαγου βραχυκυκλωσε το βασικο οπλο του Αρκαδικου,,Τζουγκαρακη και στην επιθεση το διδυμο ψηλων των γηπεδούχων συνεργαζοταν με κλειστα ματια!!!

Η 1η περιοδος εληξε 21-11 και το παρτυ συνεχιστηκε και στην 2η με το 3ποντο του Αποστολιδη να γραφει το 26-11.Η διαφορα εφτασε μεχρι το +18(33-15) με τους φιλοξενουμενους να εχουν χασει εντελως τον δρομο για το καλαθι.

Στα 4 τελευταια λεπτα πριν την αναπαυλα ο Κουστενης επελεξε χαμηλο σχημα (Λυμπερεας-Βλαχος ψηλοι) και εδωσε εντολη για πιεση σε ολο το γηπεδο.Κουτρας-Γαρμπης(3 φαουλ) μαζι στο παρκε και με 9 συνεχομενους ποντους του πρωτου,ο Αρκαδικος εδειξε σφυγμο μειωνοντας σε 33-24.
Το γκολ-φαουλ του Φιλιππακου και το κλεψιμο του δαιμονιου Σαλεχ που ξεχυθηκε στον αιφνιδιασμο,διεκοψαν το μομεντουμ των φιλοξενουμενων....38-24.
Το ημιχρονο εληξε 38-27 με τον Πελτιερ να πετυχαινει 3ποντο με ταμπλο.

Ο Παπαγου μπηκε το ιδιο σοβαρος και στο 2ο ημιχρονο με το 3ποντο του Δεδε να ανεβαζει την διαφορα στο 48-33.
Λιγο αργοτερα ο εξαιρετικος Παπαπέτρου εδωσε χαιλαιτι-ασιστ πισω από την πλατη στον Μελισσαρατο για το 52-36!!!

Με τους Μελισσαρατο-Κιαπεκο να εχουν από 3 φαουλ ο Αρκαδικος καταφερε να ταισει για λιγο τον Τζουγκαρακη αλλα το μοναδικκο κερδος ηταν να μην ξεφυγει περισσοτερο η διαφορα.
Ο Φακοπουλιδης εγραψε το 61-46 και η 3η περιοδος εκλεισε με το τρομερο μπλοκ του Φιλιππακου που κολλησε την μπαλα στο ταμπλο σε προσπαθεια του Τζουγκαρακη.

Στην τελευταια περιοδο Αpοστολιδης-Κιαπεκος συνεχισαν να βγαζουν αμυναρες και η διαφορα εφτασε στην μεγιστη τιμη της(66-46) με τον Φακοπουλιδη να δειχνει πιο απελευθερωμένος διπλα στον Παπαπέτρου.
Η συνεχεια ηταν διαδικαστικη και απλα ο Αρκαδικος βρηκε την ευκαιρια να κατεβασει την τελικη διαφορα με προσπάθειες του Προδρομου.

Δεν υπαρχει παιχτης που υστερησε από την καλοκουρδισμενη ομαδα του Σορωτου.
Ανικητος ο Φιλιππακος στις 2 ρακετες.Εκτος από σκορ αποτελεσε το απολυτο σκιαχτρο στην αμυνα.Κυριαρχος και ο Μελισσαρατος που διεπρεψε και δημιουργικα.
Πολύ ανεβασμένος ο Παπαπέτρου,μου αρεσε παρα πολύ και ηταν καθοριστικος σε ρυθμο και οργανωση.Φακοπουλιδης-Ζωρζος-Δεδες εδωσαν σημαντικες λυσεις σε διαφορετικα σημεια του αγωνα.Αποστολιδης πολύ καλες αμυνες στον Πελτιερ και απειρη βρωμικη δουλεια από τον Κιαπεκο.Ακομα και τα παιδια που αγωνιστηκαν ελαχιστα,μπηκαν με παθος και διαθεση,με τον Γκατζο μαλιστα να δινει εντυπωσιακο στοπ στον Τζουγκαρακη.Μοναδικη μου απορια το μονιμο dnp στον Μουρικη.

Απογοητευσε ο Αρκαδικος και τα βλεπω πολύ δυσκολα τα πραγματα για την ομαδα του Κουστενη.Μοναδικος διακριθης ο Κριστιαν Κουτρας,ενω ο Τζουγκαρακης φανηκε απειλητικος μονο στην 3η περιοδο.
Καλα στοιχεια εδειξε ο Πελτιερ.Πολυ αθλητικος αλλα ουτε ο ιδιος πηρε πολλες πρωτοβουλίες ,ουτε η ομαδα τον βοηθησε να εκμεταλλευτεί την εκρηκτικοτητα του.
Αρνητικη εντυπωση η μικρη χρησιμοποιηση του Αποστολιδη.Τον θυμαμαι πριν 2 χρονια στον Ηρακλή,οταν ειχαν ακουστει τοσα καλα λογια και εδειχνε πολύ ελπιδοφορος.Κριμα.......
gdanop
QUOTE (gspara @ Nov 19 2017, 01:01 ) *
Απογοητευσε ο Αρκαδικος και τα βλεπω πολύ δυσκολα τα πραγματα για την ομαδα του Κουστενη.Μοναδικος διακριθης ο Κριστιαν Κουτρας,ενω ο Τζουγκαρακης φανηκε απειλητικος μονο στην 3η περιοδο.
Καλα στοιχεια εδειξε ο Πελτιερ.Πολυ αθλητικος αλλα ουτε ο ιδιος πηρε πολλες πρωτοβουλίες ,ουτε η ομαδα τον βοηθησε να εκμεταλλευτεί την εκρηκτικοτητα του.
Αρνητικη εντυπωση η μικρη χρησιμοποιηση του Αποστολιδη.Τον θυμαμαι πριν 2 χρονια στον Ηρακλή,οταν ειχαν ακουστει τοσα καλα λογια και εδειχνε πολύ ελπιδοφορος.Κριμα.......

Ο Αποστολίδης του Παπάγου παρεπιπτόντως δέν έχει σχέση με Ηρακλή. Αυτός παίζει στήν Πάτρα και είναι Γιώργος και όχι Αλέξανδρος.(Γιός ο 2ος του Νίκου που έπαιξε ΑΕΚ και ενίοτε Εθνικη Ελλάδος.)
nestoras kommatos
Μεγάλη και αναπάντεχη νίκη πέτυχε ο Ερμής Αγιάς μέσα στη δύσκολη έδρα της Καρδίτσας παίρνοντας και μια μικρή ρεβάνς θα λέγαμε για όσα έγιναν πριν από λίγους μήνες στο ίδιο γήπεδο και στο πλαίσιο της Β Εθνικής όταν παιζόταν μια θέση στην Α2!

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτεροι και πήραν εύκολους πόντους εκεί που είναι η μεγάλη τους δύναμη και ταυτόχρονα η μεγάλη "τρύπα" του Ερμή: την θέση 5. Δεν είναι τυχαίο πως πρώτοι σκόρερ της Καρδίτσας ήταν οι δύο σέντερ της και μάλιστα με πολύ καλά στατιστικά, ο Τζόρτζεβιτς και ο Παπαδόπουλος.

Μάλιστα, προηγήθηκαν και με διψήφιες διαφορές ολοκληρώνοντας το πρώτο μέρος στο +11. Ωστόσο, τα πράγματα ανατράπηκαν στο τρίτο δεκάλεπτο, ο Ερμής βελτιώθηκε σημαντικά στην άμυνα και βρήκε λύσεις επιθετικά κλείνοντας την τρίτη περίοδο στο +3. Από κει και πέρα δεν έχασε το προβάδισμα με το παιχνίδι να κρίνεται στις βολές όπου φάνηκε ψύχραιμος (αν και καθ' όλη τη διάρκεια του ματς πάλι έχασε πολλές, 9!) και πήρε την παρθενική του εκτός έδρας νίκη στην Α2 κόντρα σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους.

Ξεχώρισαν ο αλάνθαστος Λόλας (16 πόντοι, 7 ριμπάουντ), ο ακούραστος, αλλά και άστοχος Νέστορας (14 πόντοι-13 ριμπάουντ-4 ασίστ-40 σχεδόν λεπτά!), ενώ Δεμερτζής, Τσιαμπαλής και Χρυσόπουλος πέτυχαν καθοριστικά καλάθια συμβάλλοντας στην ανατροπή της τρίτης περιόδου. Για τον ΑΣΚ γράψαμε και προηγουμένως, διακρίθηκαν μόνο τα πεντάρια του Τζόρτζεβιτς (πρώτος σκόρερ-ριμπάουντερ της κατηγορίας) και Παπαδόπουλος.

http://athleticlarissa.gr/viewarticle/9486...70-sti-karditsa
gspara
QUOTE (gdanop @ Nov 19 2017, 09:45 ) *
Ο Αποστολίδης του Παπάγου παρεπιπτόντως δέν έχει σχέση με Ηρακλή. Αυτός παίζει στήν Πάτρα και είναι Γιώργος και όχι Αλέξανδρος.(Γιός ο 2ος του Νίκου που έπαιξε ΑΕΚ και ενίοτε Εθνικη Ελλάδος.)

Δεν αναφερθηκα στον Αποστολιδη του Παπαγου αλλα στον Αποστολη Αποστολιδη του Αρκαδικου.
pinturicchio16
Ο Απόλλων Πατρών κέρδισε την ΑΕ Λάρισα στην Πάτρα με ωραίο μπάσκετ κατά διαστήματα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που ανέβασε στροφές.
Απόλλων Πατρών - ΑΕ Λάρισα :86-73

H βαθμολογία

1.Περιστέρι 12
2.Χολαργός 11
3.Ηρακλής 9 (ματς λιγότερο)
4.Δόξα Λευκάδας 9
5.Ψυχικό 9
6. Εθνικός 9
7. Παπάγου 9
8. Μαρούσι 9 (ματς λιγότερο)
9.Καστοριά 9
10. Ερμής Αγιάς 9
11.Απόλλων Π. 8 (ματς λιγότερο)
12.ΑΕΛ 8
13. Αμύντας 7 (ματς λιγότερο)
14.Δούκας 7
15.Καρδίτσα 7
16.Αρκαδικός 7
gdanop
QUOTE (gspara @ Nov 19 2017, 10:40 ) *
Δεν αναφερθηκα στον Αποστολιδη του Παπαγου αλλα στον Αποστολη Αποστολιδη του Αρκαδικου.

Συγγνώμη αλλά με τόσους Αποστολίδηδες ??? Πρέπει να διευκρινίζουμε .
RAPTOR
QUOTE(gspara @ Nov 19 2017, 00:01 ) *
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 72-60 (21-11,38-27,61-46,72-60)

Νικητης από το τζαμπολ ο Παπαγου που πραγματοποιησε εξαιρετικη εμφανιση απέναντι σε έναν μετριοτατο Αρκαδικο που πρεπει να νοιωθει κολακευμενος από την τελικη διαφορα.
Διαβασμενο στησιμο από τον κοουτς Σορωτο,πολυ καλη αμυνα και παρτυ στην ρακετα από το απολαυστικο διδυμο Φιλιππακου-Μελισσαρατου 41.gif !!!!

ΠΑΠΑΓΟΥ:Φακοπουλιδης-Ζωρζος-Δεδες-Φιλιππακος-Μελισσαρατος
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ:Γαρμπης-Πελτιερ-Προδρομου-Βλαχος-Τζουγκαρακης

Ο Αρκαδικος προηγηθηκε 4-5 για μοναδικη φορα στο παιχνιδι με 3ποντο του Προδρομου.Η κλειστη αμυνα του Παπαγου βραχυκυκλωσε το βασικο οπλο του Αρκαδικου,,Τζουγκαρακη και στην επιθεση το διδυμο ψηλων των γηπεδούχων συνεργαζοταν με κλειστα ματια!!!

Η 1η περιοδος εληξε 21-11 και το παρτυ συνεχιστηκε και στην 2η με το 3ποντο του Αποστολιδη να γραφει το 26-11.Η διαφορα εφτασε μεχρι το +18(33-15) με τους φιλοξενουμενους να εχουν χασει εντελως τον δρομο για το καλαθι.

Στα 4 τελευταια λεπτα πριν την αναπαυλα ο Κουστενης επελεξε χαμηλο σχημα (Λυμπερεας-Βλαχος ψηλοι) και εδωσε εντολη για πιεση σε ολο το γηπεδο.Κουτρας-Γαρμπης(3 φαουλ) μαζι στο παρκε και με 9 συνεχομενους ποντους του πρωτου,ο Αρκαδικος εδειξε σφυγμο μειωνοντας σε 33-24.
Το γκολ-φαουλ του Φιλιππακου και το κλεψιμο του δαιμονιου Σαλεχ που ξεχυθηκε στον αιφνιδιασμο,διεκοψαν το μομεντουμ των φιλοξενουμενων....38-24.
Το ημιχρονο εληξε 38-27 με τον Πελτιερ να πετυχαινει 3ποντο με ταμπλο.

Ο Παπαγου μπηκε το ιδιο σοβαρος και στο 2ο ημιχρονο με το 3ποντο του Δεδε να ανεβαζει την διαφορα στο 48-33.
Λιγο αργοτερα ο εξαιρετικος Παπαπέτρου εδωσε χαιλαιτι-ασιστ πισω από την πλατη στον Μελισσαρατο για το 52-36!!!

Με τους Μελισσαρατο-Κιαπεκο να εχουν από 3 φαουλ ο Αρκαδικος καταφερε να ταισει για λιγο τον Τζουγκαρακη αλλα το μοναδικκο κερδος ηταν να μην ξεφυγει περισσοτερο η διαφορα.
Ο Φακοπουλιδης εγραψε το 61-46 και η 3η περιοδος εκλεισε με το τρομερο μπλοκ του Φιλιππακου που κολλησε την μπαλα στο ταμπλο σε προσπαθεια του Τζουγκαρακη.

Στην τελευταια περιοδο Αpοστολιδης-Κιαπεκος συνεχισαν να βγαζουν αμυναρες και η διαφορα εφτασε στην μεγιστη τιμη της(66-46) με τον Φακοπουλιδη να δειχνει πιο απελευθερωμένος διπλα στον Παπαπέτρου.
Η συνεχεια ηταν διαδικαστικη και απλα ο Αρκαδικος βρηκε την ευκαιρια να κατεβασει την τελικη διαφορα με προσπάθειες του Προδρομου.

Δεν υπαρχει παιχτης που υστερησε από την καλοκουρδισμενη ομαδα του Σορωτου.
Ανικητος ο Φιλιππακος στις 2 ρακετες.Εκτος από σκορ αποτελεσε το απολυτο σκιαχτρο στην αμυνα.Κυριαρχος και ο Μελισσαρατος που διεπρεψε και δημιουργικα.
Πολύ ανεβασμένος ο Παπαπέτρου,μου αρεσε παρα πολύ και ηταν καθοριστικος σε ρυθμο και οργανωση.Φακοπουλιδης-Ζωρζος-Δεδες εδωσαν σημαντικες λυσεις σε διαφορετικα σημεια του αγωνα.Αποστολιδης πολύ καλες αμυνες στον Πελτιερ και απειρη βρωμικη δουλεια από τον Κιαπεκο.Ακομα και τα παιδια που αγωνιστηκαν ελαχιστα,μπηκαν με παθος και διαθεση,με τον Γκατζο μαλιστα να δινει εντυπωσιακο στοπ στον Τζουγκαρακη.Μοναδικη μου απορια το μονιμο dnp στον Μουρικη.

Απογοητευσε ο Αρκαδικος και τα βλεπω πολύ δυσκολα τα πραγματα για την ομαδα του Κουστενη.Μοναδικος διακριθης ο Κριστιαν Κουτρας,ενω ο Τζουγκαρακης φανηκε απειλητικος μονο στην 3η περιοδο.
Καλα στοιχεια εδειξε ο Πελτιερ.Πολυ αθλητικος αλλα ουτε ο ιδιος πηρε πολλες πρωτοβουλίες ,ουτε η ομαδα τον βοηθησε να εκμεταλλευτεί την εκρηκτικοτητα του.
Αρνητικη εντυπωση η μικρη χρησιμοποιηση του Αποστολιδη.Τον θυμαμαι πριν 2 χρονια στον Ηρακλή,οταν ειχαν ακουστει τοσα καλα λογια και εδειχνε πολύ ελπιδοφορος.Κριμα.......

Ως συνηθως ακριβης περιγραφη!!!Απογοητευση ο Αρκαδικος και χωρις πιστη για την νικη αλλα και ορατα προβληματα στον ασσο.
Καποιος που παρακολουθει και δεν βλεπει μονο την νικη,φανταζομαι το ειδες κι εσυ,ο Παπαγος παλι αντιμετωπισε καποια θεματα στο καταβασμα της μπαλας υπο πιεση με συνεπεια καποια λαθη.Το Σαββατο θα υπαρξει ενδιαφερουσα μονομαχια μεταξυ Τ ζωρτζεβιτς Φιλιππακου,Μελισσαρατου και Κομματου.Βλεπω αλληλοεξοντωση και να παιρνει περισσοτερο βαρος η περιφερεια των δυο ομαδων.Πολυ ιντριγκαδορικο παιχνιδι και κατι σαν ατυπη ρεβανς του μπαραζ της Αταλαντης
gspara
QUOTE (RAPTOR @ Nov 19 2017, 13:55 ) *
Ως συνηθως ακριβης περιγραφη!!!Απογοητευση ο Αρκαδικος και χωρις πιστη για την νικη αλλα και ορατα προβληματα στον ασσο.
Καποιος που παρακολουθει και δεν βλεπει μονο την νικη,φανταζομαι το ειδες κι εσυ,ο Παπαγος παλι αντιμετωπισε καποια θεματα στο καταβασμα της μπαλας υπο πιεση με συνεπεια καποια λαθη.Το Σαββατο θα υπαρξει ενδιαφερουσα μονομαχια μεταξυ Τ ζωρτζεβιτς Φιλιππακου,Μελισσαρατου και Κομματου.Βλεπω αλληλοεξοντωση και να παιρνει περισσοτερο βαρος η περιφερεια των δυο ομαδων.Πολυ ιντριγκαδορικο παιχνιδι και κατι σαν ατυπη ρεβανς του μπαραζ της Αταλαντης

Σωστα,ειδικα στο 4λεπτο που περιεγραψα(16'-20') ηταν πολύ ορατο το πρόβλημα στο κατεβασμα.Γι'αυτο,αν θυμασαι,ειχα αναφερει πριν λιγο καιρο ότι θα ηθελα την παραμονή Χαικαλη για εξτρα βοηθεια από τον παγκο.
Πραγματι ωραια μονομαχια την επομενη αγωνιστικη.Οχι Τζόρτζεβιτς όμως,Καρδιτσα είναι.Καλλες-Κομματος.
RAPTOR
QUOTE(gspara @ Nov 19 2017, 14:03 ) *
Σωστα,ειδικα στο 4λεπτο που περιεγραψα(16'-20') ηταν πολύ ορατο το πρόβλημα στο κατεβασμα.Γι'αυτο,αν θυμασαι,ειχα αναφερει πριν λιγο καιρο ότι θα ηθελα την παραμονή Χαικαλη για εξτρα βοηθεια από τον παγκο.
Πραγματι ωραια μονομαχια την επομενη αγωνιστικη.Οχι Τζόρτζεβιτς όμως,Καρδιτσα είναι.Καλλες-Κομματος.

Παλι σωστος😊😊‼️Θεσσαλια γαρ!Ο Χαικαλης κι εμενα μ αρεσε θα ηταν πολυτιμη βοηθεια και ειχε και καλες προδιαγραφες εξελιξης!Ζωρζος,Παπαπετρου περισσοτερο 2αρια.Μεχρι το 17 ο Αρκαδικος ειχε μονο 17 ποντους και τα συνεχομενα λαθη εφεραν αυτο το αποτελεσμα ημιχρονου
ioannidisg
Η κυρία προέδρου ούτε μια κριτική για την ομάδα της? Με το τόσο μπάσκετ που ξέρει .....ούτε μια ενημερωση? Μόνο προγνωστικά ? Και σ’ αυτά ....... smiley.gif smiley.gif smiley.gif
Gkos
Λόγω πολύ σημαντικών ανειλημμένων υποχρεώσεων(πολύ σημαντικών όμως-ήμουνα ψόφιος και με πήρε ο ύπνος😂😂) παρευρέθηκα μόνο στο β ημίχρονο της αναμέτρησης του Ψυχικού που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Κουφού με 77-64.

ΨΥΧΙΚΟ – ΧΟΛΑΡΓΟΣ 64-77

Δεκάλεπτα: 19-23, 36-40, 48-60, 64-77

Διαιτητές : Καλδίρης-Ζακεστίδης-Μηλαπίδης
Ψυχικό (Ρεμεντέλας): Νίκου 9 (1/4 τριπ., 7 ασίστ), Νοέας 9, Χουχούμης 10 (2/5 τριπ), Παπαδιονυσίου 6 (1), Παπαδημητρίου 4, Ντιαλό 3, Παύλος 5 (1/3 τριπ.), Χαραλάμπης, Ιορδάνου 8 (2/5 τριπ.), Τσιώκος 10, Αναγνωστάκης.

Χολαργός (Κουφός): Μπελ 20 (8/12 διπ., 0/4 τριπ., 6 ριμπ.), Τσιλούλης 9 (2/3 τριπ.), Παπανικολάου 13 (2/3 τριπ., 7 ριμπ.), Κόκκαλης 7 (2/4 τριπ.), Παπαντωνάκος, Μοτσενίγος 2, Κουτρούλιας 4, Κομποδιέτας 11 (3/4 τριπ.), Τσάμης 7, Σπυρόπουλος, Τζακόπουλος 4.

Βλέποντας ότι ο Θοδωρής έχει πάει Σαλούν(ήταν 50-50 μου είχε πει) επιασα χαρτί και μολύβι να σημειώσω.

Αρχικές Β Ημ
ΑΕΨ:Νίκου,Αναγνωστάκης,Παύλος,Νοέας και Τσιωκος,
Χολαργός:
Τζακόπουλος,Τσάμης,Κομποδιέτας,Παπανικολα
υ,Μπελλ.

Ο ΚΟΧ ξεκίνησε πολύ δυνατά και με καλάθια του Κομποδιέτα και γκολ φαουλ του Μπελλ έκανε το 36-45 και ανάγκασε Ρεμεντέλα να καλέσει
ταιμ άουτ στο 23'.
Ιορδανου και Χουχουμης πέρασαν στο παρκέ αντι Αναγνωστάκη και Παυλος
και ο πρώτος με τρίποντο έκανε το 39-45 πριν απαντήσει από τα 6,75 ο Παπανικολαου.
Το 41-48 ο Τσιώκος από ασιστ Χουχουμη,μα ο Χολαργός είχε πάρει φόρα και εκανε το 41-53 με τριπ του Κομποδιέτα με 4,5 λεπτα ακόμα στην Γ περίοδο.
Ντιαλο αντι του κουρασμένου Τσιώκου,στην πρώτη φάση επιθετικό ριμπαουντ και βολή για το 42-53,το 44-53 ο Χουχούμης απο ασιστ Νικου,ο
Ιορδανου φιλοδώρησε Τσαμη με τάπα μα ο Ντιαλο ήταν αστοχος στο πίβοτ και ο Τσαμης με μπομπιτα στο 28' εκανε το 44-55 και το 44-58 ο Κομποδιέτας με νέο τρίποντο. ,Με βολές Νοέα το 46-58 για να κάνει το 46-60 ο Μπελλ.
Στο παρκέ πέρασαν Μοτσενιγος και Κόκκαλης,το 48-60 ο Νικου και με άστοχο τριπ του Κοκκαλη με την κόρνα τελος 10λέπτου.

Η Δ περίοδος άρχισε με Νίκου να κερδίζει ένα αντιαθλτικό φάουλ (για παρατεταμένο κράτημα) με τους φιλοξενούμενους(ειδικά ο Κουφός) να διαμαρτύρονται πολύ έντονα.
Πέραν τούτου,ουδέν.
Μια βολή ο Νικου,γκολ φαουλ ο Τσιλούλης ,γκολ φαουλ ο Μπελλ,49-68 ταιμ άουτ και τέλος η σεμνή τελετή.
Μείωσε η ΑΕΨ 53-68,αμεση απάντηση με τριποντα απο Τσιλουλης και Κόκκαλη για το 53-74 στο 35' και φθάσαμε ήσυχα στο τελικό σκορ με τρίποντο του Παπαδιονυσίου στην εκπνοή.

*Η ΑΕΨ έχασε από μια σαφώς ανώτερη ομάδα με αρκετές λύσεις και μεγάλη ευστοχία από τα 6,75 στο β ημ.
Πόσο να τραβάνε το κάρο Τσιώκος και Νίκου;
Δεν γίνεται συνέχεια. . .

*Καλός και σοβαρός ο ΚΟΧ δεν άφησε περιθώρια,δεν εδωσε δικαιώματα.
Δεν είναι κακή ομάδα ο Χολαργός,το γήπεδο τον αδικεί,που είναι αηδία και δεν πατάμε.
Παρότι ήταν περίπατος το β ημ,ωραία πέρασα.

*Κομποδιέτας (που α ημ πρέπει να έπαιξε έλάχιστα αν κρίνω από τον χρόνο) πολύ καλος/εύστοχος.
Κουτρούλιας δεν επαιξε στο β ημ(το είδε ξαπλωμένος δίπλα στον πάγκο) ,ειδα επαιξε 3 λεπτά στο α ημ,κάτι θα του συνέβη,όχι σοβαρό ,μια χαρά περπατούσε είδα,Σπυρόπουλος DNP ,δεν το περίμενα αυτό,κρίμα για το παιδί.

*Να πω και για τον Μπελλ που πρώτη φορά τον είδα.
Τι θέση παίζει κανονικά;
Δεν γεμίζει το μάτι ,ούτε καν για ελαφρύ πεντάρι ,δεν κάνει κάτι εντυπωσιακό, μα πολυ πρακτικός.Πολύ.
Ωραίος.
38,5 λεπτά έπαιξε ,με καλά στατιστικά,υποθέτω μπορει να μπει στην 5άδα της αγωνιστικής.

*Αρκετός κόσμος ακολούθησε Χολαργό στο γειτονικό Ψυχικό ,όπου μάλιστα στο τέλος χειροκρότησε τους παίκτες για την προσπάθεια τους.

*Φεύγοντας ,πέτυχα τον Αρτελάρη παρέα με γνωστό ρεφ να έχουν συζήτηση διαρκείας,ενώ λίγο πιο δίπλα ο Χατζηπανηγύρης(τακτικός θαμώνας στο Ψυχικό),επιβιβαζόταν στο ΤΤ του με την συνοδό του.
Πήρατε και το gossip σας wink.gif

Η Βαθμολογία (σε 6 αγώνες):

1.Περιστέρι 12 (6-0)
——————————-
2.Χολαργός 11 (5-1)
3.Ηρακλής* 9 (4-1)
4.Δόξα Λευκάδας 9 (3-3)
5.Εθνικός Πειραιά 9 (3-3)
——————————-
6.Καστοριά 9 (3-3)
7.Ψυχικό 9 (3-3)
8.Παπάγου 9 (3-3)
9.Ερμής Αγιάς 9 (3-3)
10.Απόλλωνας Πατρών* 8 (3-2)
——————————-
11.ΑΕ Λάρισας 8 (2-4)
12.Μαρούσι* 8 (3-2)
13.Αμύντας* 7 (2-3)
14.Αρκαδικός 7 (1-5)
——————————-
15.Καρδίτσα 7 (1-5)
16.Δούκας 7 (1-5)
*Έχουν από ένα αγώνα λιγότερο

H επόμενη αγωνιστική (7η, 25/11)

(Τα γράφω από τώρα να ξεμπερδεύω-όλα σε ένα νοικοκυρεμένα χοχο)

ΑΕΛ – Καστοριά:2

Ντέρμπι μα θα πάρω την ποιοτική Καστοριά.

Ηρακλής – Ψυχικό:1

Τα προφανή.

Χολαργός – Εθνικός:1

Θυμάμαι πέρυσι ένα δυνατό ματς όπου ο Εθνικός με ηγέτη τον Κόκκαλη έκανε ένα σπουδαίο διπλό,φέτος θα ξαναχαμογελάσει ο ίδιος.

Δούκας – Δόξα Λευκάδας:2

Αν δεν περάσει ούτε από το ΔΑΙΣ η Λευκάδα ας συμβιβαστει με μια ήσυχη χρονιά απλά.

Περιστέρι – Καρδίτσα:1

Ψεκάστε,σκουπίστε.

Αρκαδικός – Απόλλων Πατρών:2

Δεν με πείθει ο Αρκαδικός παρά την νίκη του με την Καρδίτσα.
Διπλό.

Ερμής Αγιάς – Παπάγου:1

Με έδρα θα πάω.
Να κανει τριτο διπλό σε 4 εξόδους ο Παπάγος δεν γίνεταιwink.gif

Μαρούσι – Αμύντας:1

Δεν ξέρουμε και το αποτέλεσμα της Τετάρτης με Απολλωνα μα αυτό πρεπει να το πάρει ο ΓΣΑ ,απέναντι σε μια παρόμοια σφιχτή και ανταγωνιστρια ομάδα.

QUOTE (RAPTOR @ Nov 18 2017, 19:45 ) *
Πολλες φορες το εχει παλεψει αλλα μαλλον δεν του....παει πρωτος προπονητης!



Νομίζω ότι το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι οι ήττες(που ειναι ομως και από ανταγωνίστριες ομάδες) αλλά ότι δεν τραβάει η ομάδα. . .
Μονόπατη υπερβολικά.
Το ερχομενο Σαββατο πάνε στο Παπανδρεου που είναι ματσακι σβησμένο άρα ουσιαστικα αν αλλαζαν προπ,ο νέος θα είχε δυο βδομάδες να μάθει την ομάδα κλπ ,γι'αυτό πίστευα (και πιστεύω) ότι θα ήταν κατάλληλη στιγμή αλλαγής.
Άσχετο, μα ο Συμεωνίδης και ο Τζημας τι κάνουν;
Εχουν πιάσει δουλειά εκτός χώρας;
Δεν ξέρω τιποτα,λόγω του Καλογήρου που ήταν βοηθός αμφότερων στον Δούκα τους θυμήθηκα . . .
Gspara διαφώτισε με.
RAPTOR
QUOTE (Gkos @ Nov 20 2017, 01:09 ) *
Άσχετο, μα ο Συμεωνίδης και ο Τζημας τι κάνουν;
Εχουν πιάσει δουλειά εκτός χώρας;
Δεν ξέρω τιποτα,λόγω του Καλογήρου που ήταν βοηθός αμφότερων στον Δούκα τους θυμήθηκα . . .
Gspara διαφώτισε με.

Ο Συμεωνιδης παντως λογω υποχρεωσεων δεν μπορει.... εκτος εδρας!!!
marousara
Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 5 μμ κεκλεισμένων..
Μαρούσι-Απόλλων Πάτρας 1
Αν και χωρίς κόσμο το Μαρούσι εντός έδρας θα διεκδικήσει την νίκη κόντρα σε μία πιο ποιοτική ομάδα με παίχτες αξίας..

pinturicchio16
Στο Μαρούσι σήμερα παίχτηκε το εξ'αναβολής παιχνίδι Μαρούσι Απόλλων Πατρών όπου ο Απόλλων νίκησε δια χειρός Ακερ 53-65 και βρέθηκε στην τρίτη θέση αν και ο Ηρακλής έχει έναν αγώνα λιγότερο.

Βαθμολογία

(σε 6 αγώνες):

1.Περιστέρι 12 (6-0)
2.Χολαργός 11 (5-1)
3.Απόλλωνας Πατρών 10 (4-2)
4.Ηρακλής* 9 (4-1)
5.Δόξα Λευκάδας 9 (3-3)
6.Εθνικός Πειραιά 9 (3-3)
7.Καστοριά 9 (3-3)
8.Ψυχικό 9 (3-3)
9.Παπάγου 9 (3-3)
10.Ερμής Αγιάς 9 (3-3)
11.Μαρούσι 9 (3-3)
12.ΑΕ Λάρισας 8 (2-4)
13.Αμύντας* 7 (2-3)
14.Αρκαδικός 7 (1-5)
15.Καρδίτσα 7 (1-5)
16.Δούκας 7 (1-5)

*Έχουν από ένα αγώνα λιγότερο
kaneKorso
Οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής

Μοιρασμένη σε τρεις ημέρες είναι η 7η αγωνιστική, με το κύριο πιάτι να διεξάγεται το Σάββατο 25/11, μία αναμέτρηση την Κυριακή 26/11 ενώ ολοκληρώνεται την Τετάρτη 13/12.

Αναλυτικά:

Σάββατο 25 Νοεμβρίου

Νεάπολης 17.00 ΑΕ Λάρισας-Καστοριά Γεωργιάδης-Λόρτος-Ευφραιμίδης (Σταμάτης Γ.)

Ιβανώφειο 17.00 Ηρακλής-Ψυχικό Μπήτης-Τσιαπλής-Ελευθεριάδης (Παραλικίδης)

Δαϊς 17.00 Δούκας-Δόξα Λευκάδας Σταματόπουλος-Ζαχαρής-Τσούνας (Δούκας)

Α. Παπανδρέου 17.00 Περιστέρι-Καρδίτσα Αναστόπουλος Αντ.-Λιότσιος-Κωνσταντινίδου (Γολεγού)

Τρίπολης 17.00 Αρκαδικός-Απόλλων Π. Καλδίρης-Θεονάς-Μαραμής (Κουκάκης)

Αγιάς 17.00 Ερμής Αγιάς Λάρισας-Παπάγου Παφίλης-Τζίμα-Θεοδώρου (Βαρνάς)


Κυριακή 26 Νοεμβρίου

Αγ. Θωμά 17.00 Μαρούσι-Αμύντας Τσώνος-Θεοδωρόπουλος-Σπυρόπουλος (Άκελ)


Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου

Αντ. Τρίτσης 18.00 Χολαργός-Εθνικός Ψαριανός-Παπαθανασίου-Κωνσταντινόπουλος (Βιδάλης)

http://www.basketa2.gr/2017/11/refs-7i-2017-18.html
kaneKorso
Σάββατο 25 Νοεμβρίου
ΑΕ Λάρισας-Καστοριά 2
Ηρακλής-Ψυχικό 1
Δούκας-Δόξα Λευκάδας 2
Περιστέρι-Α.Σ. Καρδίτσας 1
Αρκαδικός-Απόλλων Π. 2
Ερμής Αγιάς Λάρισας-Παπάγου 1

Κυριακή 26 Νοεμβρίου
Μαρούσι-Αμύντας 1

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου
Χολαργός-Εθνικός 1
kotzito
ΑΕ Λάρισας-Καστοριά 2 Στο Αλκαζάρ ίσως να είχε ελπίδες η ΑΕΛ. Στην Νεάπολη, δύσκολο. Μάλλον διπλό.

Ηρακλής-Ψυχικό 1 Δεν χάνει στο Ιβανώφειο από τέτοιες ομάδες ο Ηρακλής.

Δούκας-Δόξα Λευκάδας 2 Και με Γράβα πλέον. Δεν θα κάνει περίπατο, αλλά με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα περάσει η Λευκάδα.

Περιστέρι-Α.Σ. Καρδίτσας 1 Νομίζω και η Καρδίτσα δεν θα παλέψει πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι.

Αρκαδικός-Απόλλων Πάτρας 2 Με φόρα από το διπλό της Τετάρτης ο Απόλλωνας. Περιμένω κλειστό παιχνίδι, ωστόσο οι Πατρινοί είναι το φαβορί.

Ερμής Αγιάς Λάρισας-Παπάγου 1 Δεν έχουν μεγάλη διαφορά ποιότητας οι δυό τους. Κι άλλη εκτός έδρας νίκη όμως δύσκολο να κάνει ο Παπάγου. Οριακά άσσος.

Μαρούσι-Αμύντας 1 Με κόσμο αυτή την φορά, το Μαρούσι έχει το προβάδισμα λόγω έδρας.
RAPTOR
Θα δειξει καποιο παιχνιδι?
gspara
QUOTE (RAPTOR @ Nov 24 2017, 14:56 ) *
Θα δειξει καποιο παιχνιδι?


https://www.youtube.com/watch?v=w6Zy-HUeZDA

Κλασσικα Ηρακλης-Ψυχικο από το basketplus.
Υποθετω Τεταρτη το sportshero θα δειξει Χολαργο-Εθνικο.
Περιστεριfan
ΑΕ Λάρισας-Καστοριά 1 η πιο risky προβλεψη.Εντος εδρας ισως κανει καμια νικη '' εκτος προγραμματος'' η ΑΕΛ
Ηρακλής-Ψυχικό 1
Δούκας-Δόξα Λευκάδας 2
Περιστέρι-Α.Σ. Καρδίτσας 1
Αρκαδικός-Απόλλων Π. 2
Ερμής Αγιάς Λάρισας-Παπάγου 1

Μαρούσι-Αμύντας 1

Χολαργός-Εθνικός 1
polykos
Θα δοκιμάσω να δώσω προβλέψεις για πρώτη φορά, έτσι για το καλό (εκτός συναγωνισμού βεβαίως)!!

ΑΕ Λάρισας-Καστοριά 2
Ηρακλής-Ψυχικό 1
Δούκας-Δόξα Λευκάδας 1
Περιστέρι-Α.Σ. Καρδίτσας 2
Αρκαδικός-Απόλλων Π. 1
Ερμής Αγιάς Λάρισας-Παπάγου 1
Μαρούσι-Αμύντας 2
Χολαργός-Εθνικός 1
akratacity
QUOTE (polykos @ Nov 24 2017, 19:57 ) *
Θα δοκιμάσω να δώσω προβλέψεις για πρώτη φορά, έτσι για το καλό (εκτός συναγωνισμού βεβαίως)!!

ΑΕ Λάρισας-Καστοριά 2
Ηρακλής-Ψυχικό 1
Δούκας-Δόξα Λευκάδας 1
Περιστέρι-Α.Σ. Καρδίτσας 2
Αρκαδικός-Απόλλων Π. 1
Ερμής Αγιάς Λάρισας-Παπάγου 1
Μαρούσι-Αμύντας 2
Χολαργός-Εθνικός 1

ξερεις κατι που δεν ξερουμε;;; smiley.gif
polykos
QUOTE(akratacity @ Nov 24 2017, 20:01 ) *
ξερεις κατι που δεν ξερουμε;;; smiley.gif

Μπα!!!!
Το αλατοπίπερο των προγνωστικών μου....
kaneKorso
Εγώ ξέρω, επειδή είδα την Καρδίτσα το προηγούμενο Σάββατο κ επιβεβαίωσε τις σκέψεις μου, ότι όπως χτίστηκε κ μονοδιάστατα σε όλα τα ματς με Τζόρτζεβιτς κ τα περιμένει σχεδόν όλα απ' αυτόν (που είναι παιχταράς αλλά πλέον θέλει πολλές ανάσες κ επιθετικά κ αμυντικά) είναι η πιο προβλέψιμη ομάδα κ αν συνεχίσει έτσι θα έχει σοβαρότατα προβλήματα φέτος.
gspara
ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 2
Αφου επεστρεψε Καραμαλεγκος παμε στο διπλο.

ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ-ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ 2
Πολύ δυνατο ματς,για μπασκετικους μερακλήδες.Πιο ξεκούραστος ο Αμυντας

ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ 1
Με επιστροφη Αθανασουλα.

ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ 1
Στον δρομο για την 2η θεση.

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ-ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 2
Πολύ πιο ομαδα η Λευκαδα,χαοτικη διαφορα στο '1'.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1
Αν το παει και στην δυναμη ο ΓΣΠ η διαφορα θα ανοιξει πολύ απέναντι στην σοφτ Καρδιτσα.

ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ-ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ 1
Με την πλατη στον τοιχο,αποκλειεται να είναι τοσο κακος οσο στο Σαλουν.

ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΛΑΡ-ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 2
Δυσκολο παιχνιδι,αυτο που θα ηθελα να δω από την σημερινη αγωνιστικη.Μας αρεσει πολύ η ομαδα του Σορωτου....
pan24
Εκει που ειχαμε παρει τα πανω μας εγινε το κακο
Ο ματαλων εχει θεμα στον ωμο απο λιγο μετα το παιχνιδι της τεταρτης αγωνιστικης με τον ηρακλη,με δικη του επιθυμια επαιζε με ενσεις και ισως το εκανε χειροτερο αλλα η κατασταση του πλεον δεν παει αλλο
Εχει structural damage που λενε και στο χωριο μας το nba και ''φευγει'' απο την αρθρωση σε σημειο την τελευταια εβδομαδα να του κανουν αναταξη ωμου μετα απο σχεδον καθε προπονηση(!!!)

Παλι με δικη του επιθυμια θα βρισκεται στην 12αδα με τον αρκαδικο και ισως παιξει αλλα την επομενη εβδομαδα θα μπει χειρουργειο και θα μεινει περιπου 3 μηνες εκτος
Gkos
ζήλεψε  η Καρδίτσα τον Ερμη και κατεβαίνει χωρις Τζόρτζεβιτς. .
Κλειδώνει το διπλό που έδωσε ο Polykos smile.gif
polykos
QUOTE(Gkos @ Nov 25 2017, 16:21 ) *
ζήλεψε  η Καρδίτσα τον Ερμη και κατεβαίνει χωρις Τζόρτζεβιτς. .
Κλειδώνει το διπλό που έδωσε ο Polykos smile.gif


Εμένα κι αυτό μου φτάνει...
Περιστέρι-Καρδίτσα 16-24, 10'
A': 16-24
blove.gif blove.gif
gspara
Πολυ ωραιο το 1ο ημιχρονο στο Δαις(44-41),ειδικα απολαυστικη β περιοδος.Τριβω τα ματια μου με τον Δουκα,παιρνω πισω οτι εχω πει μεχρι τωρα.Πολυ καλος Ντιφαντης στο α δεκαλεπτο και Ιωαννου στο δευτερο.
Gkos
Πέρασε λοιπόν με 76-71 από το Μαρούσι η Δόξα Λευκαδας.
Δύσκολα.Πολύ.
Τείνει να γίνει παράδοση όλα τα ματς φέτος στο ΔΑΙΣ να είναι ντέρμπι και στο τέλος να χαμογελάνε οι φιλοξενούμενοι.
Το πάλεψε ο Δούκας,μα με αρκετούς παίκτες σε τόσο μέτρια μέρα και με έναν Κυριτση ΤΡΑΓΙΚΟ (στο β ημ έχει χαλάσει 15 επιθέσεις-όπως ελεγε ένας πισω μου,ούτε στην Γ Εθνικη δεν παίζουν τέτοιο μπάσκετ) τι περισσότερο θα μπορούσε να κάνει?
Δεν μάγεψε (πάλι) η Λευκάδα με σαφώς ανώτερο ρόστερ με πολλές λύσεις ,ανταπηξήλθε
και στο φόρτωμα με φαουλ του Ράπτη, του Πετρόπουλου και του ξένου(που κόλλησα και δεν θυμαμαι όνομα ...Μαρκοβιτς ; ) !
Πολύς κόσμος στο γήπεδο(είναι και το bazaar του σχολειου αυτό το ΣΚ),πήρε το μάτι μου Μποχωριδη(Λευτέρη) και Κασελάκη μαλιστα.
Αρκετα παράπονα για την διαιτησία από αμφότερες τις ομάδες(ο Δούκας είχε μάθει και αλλιώς και φέτος ειναι λιγο ανωμαλη προσγείωση) ,μια μίνι ένταση στο τέλος με κάτι γαλλικά από την εξέδρα στον Ράπτη (επειδη χειροκρότησε Δουκα ; Επικα πράματα ) ,αυτά.
Zeliko13
Ωραιο ματς εγινε στο κλειστο του Περιστεριου αναμεσα σε Περιστερι και Καρδιτσα.Αν και η καρδιτσα δεν εχει ξεκινησει καλα το πρωταθλημα και παρολο που παραταχθηκε χωρις τον Τζορτζεβιτς εβαλε πολυ δυσκολα στο Περιστερι και το ματς ειδικα στο πρωτο ημιχρονο ητανε ντερμπι με το περιστερι να ειναι πολυ στατικο,χωρις ενεργεια στην αμυνα και χωρις δημιουγια στην επιθεση με το ημιχρονο να κλεινει στο 43-41.Στην επαναληψη η εισοδος του Παππα αλλαξε την εικονα του αγωνα.Εδωσε μεγαλη ενεργεια ανοιξε τον ρυθμο και νομιζω οτι μετα τον Κλαρκ και τον Σιμτσκ ειναι ο επομενος που μπορει αν δημιουργησει στην επιθεση.Ετσι η διαφορα παγιωθηκε στους 9 με 10 ποντους και η κουρασμενη Καρδιτσα δεν μπορεςε να γυρισει στο ματς.
Απο την πλευρα του Περιστεριου ξεχωρισανε οι Δημητριαδης,Σιμτσακ και ο Παππας και στο δευτερο ημιχρονο ο Πολυταρχου
Απο την πλευρα της Καρδιτσας στο πρωτο ημιχρονο πολυ καλοι οι Ψαροπουλος και Παπαδοπουλος και στο δευτερο ο Αμπαρας
pinturicchio16
Αν και σήμερα η ομάδα του Απόλλωνα έπαθε σοκ με τα δυσάρεστα νέα για τον τραυματισμό του Ματαλών πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στον Αρκαδικό παίρνοντας την τέταρτη σερί νίκη του καθώς ο Απόλλων άλωσε την Τρίπολη με (70 - 79)
Περιστεριfan
Οπως ειπε κ o Zeliko13,ωραιο μαςτς εγινε στο Παπανδρεου,με την Καρδιτσα να βαζει δυσκολα στον ΓΣΠ.Η απουσια του Τζορτεβιτς λειτουργησε ευεργετικα για την Καρδιτσα,η οποια προηγηθηκε ακομη κ με 10 στις αρχες της 2ης περιοδου.Καποια σουτ του Κωνσταντακοπουλου κι η εισοδος του Σιμτσακ γυρισαν το ματς.Στο 2ο ημιχρονο η Καρδιτσα το παλεψε,αλλα ξεμεινε απο δυναμεις.

Κακιστη εμφανιση για τον ΓΣΠ,ο Καραγιαννης ειχε αρκετα παραπονα απο τους παικτες,κυριως τα γκαρντ.Αυτοι που ηταν καλοι σμρ ηταν ο Σιμτσακ με την εμπειρια κ το σωστο διαβασμα(7 ασσιστ),κι ο αθορυβος Μαγκουνης.Η εισοδος του Αλκη Παππα εδωσε μια ηρεμια(που ελειπε για 25')στην ομαδα,αλλα τα υπολοιπα γκαρντ ηταν απογοητευτικα.Ο Clark φαινοταν χωρις ενεργεια,ο Πολυταρχου ηταν πολυ κακος αμυντικα κ επιθετικα στο 1ο ημιχρονο,ο Κωνσταντακοπουλος ενω εδωσε επιθετικες λυσεις εκανε παιδαριωδη λαθη,ο Μαντζαρης πολυ κακες αποφασεις & ο Αγγελου επαιξε λιγο κ δεν εδειξε κατι...

Highlight του αγωνα το καρφωμα του Σκορδιλη στον αιφνιδιασμο στον Σ.Ψαροπουλο,που ξεσηκωσε τα πληθη

Απο την Καρδιτσα,Καμαριωτης,Ψαροπουλος καλοι,αλλα πολυ καλος ο Αμπαρας.Δημιουργησε πολλα θεματα στον Πολυταρχου
gspara
ΔΟΥΚΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑ 71-76 (17-19,44-41,58-58,71-76).

Πολύ ενδιαφερον και αμφιρροπο παιχνιδι στο Δαις με τον Δουκα να δειχνει να το θελει πολύ,να εχει εικονα νικητή στο μεγαλυτερο διαστημα αλλα να λυγιζει στην τελευταια περιοδο από μια πληρεστερη ομαδα που εξακολουθεί όμως να μην ικανοποιει.

ΔΟΥΚΑΣ:Παναγιωταρας-Τσιοτρας-Κυριτσης-Τοζιος-Ντιφαντης
ΛΕΥΚΑΔΑ:Τζολος-Λιακοπουλος-Πετροπουλος-Καλαμπακας-Ραπτης
Ντεμπουτο Γραβα για την Λευκαδα που εχει όμως ακομα τραυματια τον Αγγελοπουλο.

Ο Χατζηκυριακιδης ξεκινησε με Τζολο-Λιακοπουλο μαζι στην 5αδα και τον Πετροπουλο να πηγαινει περιφημα στο μαρκαρισμα του Κυριτση αλλα να φορτώνεται νωρις με 2 φαουλ.
Ο Γιαννόπουλος από την άλλη ξεκινησε για πρωτη φορα με 5 τον Ντιφαντη που εκανε πολύ καλο 1ο δεκαλεπτο σε αμυνα και επιθεση.

Ο Δουκας εδειξε πολύ βελτιωμένος και για πρωτη φορα μου εδωσε εικονα ομαδας με ρολους και προσανατολισμο.
Αμφιρροπη η 1η περιοδος που εληξε 17-19 με τριποντο του Τζολου.

Πρωτη παρουσια Γραβα στο ξεκίνημα της 2η περιοδου με το μοναδικο του 7λεπτο στο παιχνιδι(10'-17').
Ξεκινησε δυναμικα με 3ποντο και φολλου αλλα στην συνεχεια τον μπλοκαρε ο εξαιρετικος Ιωαννου που τον νικησε σε 2 φασεις με αντιστοιχες ταπες.
Οι γηπεδούχοι μετετρεψαν το 23-29 σε 32-29 και το υπολοιπο διαστημα κυλησε επισης αμφιρροπα με το 44-39 να είναι η μεγαλυτερη διαφορα.

Στο 2ο ημιχρονο το παιχνιδι εγινε πιο δυνατο και η αμυνα ζωνης της Λευκάδας δημιουργησε προβλήματα στον Δουκα που ειχε τον Κυριτση σε κακη μερα.
Και η Λευκαδα όμως παρα το ανεβασμα του Λιακοπουλου δεν ειχε το ευκολο καλαθι στην επιθεση και δεν μπορουσε να προσπερασει.
Ο Δουκας με χαμηλο σχημα(Τοζιος 5) προηγηθηκε 53-49 με τριποντο του Κουπιδη αλλα απαντησε αμεσα ο Πετροπουλος με τον ιδιο τροπο(53-52).

Στο ξεκίνημα της τελευταιας περιοδου ο Δουκας προηγηθηκε 62-58 με καλαθια των Ιωαννου-Τσιοτρα και καπου εκει ξεκινησε η αντεπιθεση της Λευκάδας.
Με 3ποντα των Μπεμπη-Τσαλδαρη προηγηθηκε 62-67 με τον Δουκα χωρις λυσεις να κανει λαθη και να χανει την συγκεντρωση του σε αυτό το σημειο.

Παρολαυτα αντέδρασαν οι γηπεδούχοι και με γκολ-φαουλ του Τοζιου μειωσαν 67-69.Η παγιδα των Τσιοτρα-Κυριτση στον Λιακοπουλο απεδωσε,με τον δευτερο να φευγει στον αιφνιδιασμο και να δεχεται όμως εντυπωσιακο στοπ από τον Τζολο!!!

Με 2/2 βολες ο Λιακοπουλος στο 38' εγραψε το 67-72 για να μειωσει 69-72 ο Τοζιος με γκολ-φαουλ(δεν εβαλε όμως την βολη).
Μια βολη του Μάρκοβιτς εδωσε προβαδισμα 69-73(1'38'') για να μειωσει με ντραιβ ο Ιωαννου 71-73 στα 57''.

Στα 44'' ο Τσαλδάρης εβαλε το 3ποντο του αγωνα(71-76) με τον Ιωαννου να αστοχει στο δικο του 3ποντο και το παιχνιδι να ληγει με αλλα 2 αστοχα από Λιακοπουλο-Παναγιωταρα.

Η Λευκαδα λοιπον χωρις να ικανοποιησει και παλι πηρε τους 2 βαθμούς και περιμμενει την επιστροφη Αγγελοπουλου και την καλυτερη ενσωματωση του Γραβα.
Κορυφαιος ο Λιακοπουλος,ο οποιος σημερα ανελαβε σχεδόν εξ'ολοκληρου το κουμανταρισμα με τους Τζολο-Κελεσιδη σε μικροτερο ρολο.
Πολύ καλος ο Τσαλδάρης που εκτελεσε σε κομβικα σημεια τους γηπεδούχους!!!

Ο Δουκας εφτασε στην πηγη αλλα το περιορισμένων λυσεων ροστερ δεν του επετρεψε να χαμογελασει για ακομα μια φορα.
Κορυφαιος ο Ιωαννου και αρκετα καλος ο Τοζιος.Φοβερες αμυνες ο Τσιοτρας,πολυ ομαδικος αλλα και πολύ αστοχος.
Gkos
Εξαιρετικος ο Ιωάννου και τον πούλησε η μπάλα σρο τελευταίο τρίποντο!
Με 74-76 και 30" θα ήταν αλλιώς !
Τσιότρας τρομερά άστοχος ......
Gkos
http://www.basketa2.gr/2017/11/2.html?m=1

Προς ΕΡΤ η Α2 !!
kaneKorso
8η Αγωνιστική – 2/12/2017

ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ – ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 1

ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ – ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 2 (πιθανή και η παράταση)

ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 1 (πιθανή και η παράταση)

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2

ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 1

ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ – ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΛΑΡ. 2 (πιθανή και η παράταση)

ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1
Blue piraeus
8η Αγωνιστική – 2/12/2017

ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ – ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 1

ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ – ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 1

ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 2

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2

ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 1

ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ – ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΛΑΡ. 1

ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 2
Περιστεριfan
ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ – ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 1

ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ – ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 1

ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 1

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2

ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 1

ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ – ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΛΑΡ. 1

ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1
Gkos
Εχει να πέσει κουβάς με ΑΕΨ 😐
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.