Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Game 4
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > ΝΒΑ Finals 2018
aegeansheed
Για τους πολύ θαρραλέους.
SteveNashidis
Χάμος και πάλι στο τόπικ. Άdam Silver τρως τα καλύτερα μας χρόνια laugh.gif

Εγώ πάντως λέω αυτή τη φορά να εμπιστευτώ τους Καβς και να προβλέψω ότι σε μια τελευταία παράσταση του Λεμπρον στο Κιου θα πάρουν μια νίκη της τιμής. Ίσως τους επιλέξω και στοιχηματικά.
yorgos
Κι εγώ έχω παίξει ότι δε θα χάσουν εύκολα οι Καβς, σούπερ ματς ΛΕΜπρον.
Manimal
QUOTE (yorgos @ Jun 9 2018, 05:03 ) *
Κι εγώ έχω παίξει ότι δε θα χάσουν εύκολα οι Καβς, σούπερ ματς ΛΕΜπρον.


Επιθετικά ο κλασικός super Lebron. Αμυντικά όμως για Λεμπρόν και στην προοπτική της σκούπας είναι κάκιστος (για να μην πω άθλιος). Αποκορύφωμα το τελευταίο τρίποντο του Κάρρυ που ενώ πήρε τα βήματα δεν σηκώθηκε καν, έστω να θεωρηθεί contested shot. Κατά τα λοιπά αν συνεχίσουν να πυροβολάνε με τον ίδιο τρόπο οι dubs (δεν το εύχομαι μπας και αποφύγουμε το εγκεφαλικό) το ματς δεν γυρνάει και ας πάρουν και 30 ριμπάουντ παραπάνω οι Cavs. .
mixalisgate7
Αναμενόμενη η νίκη των Warriors, δεν φανταζόμουν πως θα ήταν τόσο εύκολη. Ο Λεμπρόν ήταν ένας μοναχικός καουμπόι, λίγα πράγματα ο Κέβιν Λοβ ενώ ο Σμιθ παραδοσιακά σκόραρε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Μου έκανε εντύπωση που ο Λου έβαλε τον Τζέιμς να παίξει στην τέταρτη περίοδο, με την διαφορά να ήταν πολύ μεγάλη, δεν είχε κάποιο νόημα. Λογικά ο Κάρι θα βγει MVP τελικών.
RipCity
Με σπασμένο χέρι έπαιζε ο LeBron μετά τον πρώτο τελικό που το έπαθε λόγω εκνευρισμού. Αυτός ο JR τους διέλυσε tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.