Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΑΕΚ - Κύπελλο Ελλάδας 2008/09
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
ashton
Β’ ΦΑΣΗ
1η Αγωνιστική 29/10/08
25 AO ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ - ΠΑΟΚ
26 ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ - ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ
27 ΑΣ ΞΑΝΘΗ - ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ
28 ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ - ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΓΣ
29 ΟΦ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΑΕΚ
30 ΑΙΓΑΛΕΩ - ΤΡΙΚΑΛΑ 2000
31 ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΕ ΛΑΡΙΣΣΑΣ
32 ΑΕΛ 1964 ΓΣ - ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ ΑΣ

2η Αγωνιστική 5/11/08
33 ΝΙΚΗΤΗΣ 30 ΝΙΚΗΤΗΣ 28
34 ΝΙΚΗΤΗΣ 31 ΝΙΚΗΤΗΣ 25
35 ΝΙΚΗΤΗΣ 27 ΝΙΚΗΤΗΣ 26
36 ΝΙΚΗΤΗΣ 32 ΝΙΚΗΤΗΣ 29

3η Αγωνιστική 12/11/08
37 ΝΙΚΗΤΗΣ 35 ΝΙΚΗΤΗΣ 36
38 ΝΙΚΗΤΗΣ 33 ΝΙΚΗΤΗΣ 34


Aπο το site του ερασιτέχνη ΟΦΗ

QUOTE
Ο μπασκετικός ΟΦΗ κατακτα ένα προς ένα τα…καστρα που εχει θεσει σαν στοχο και φαινεται ότι εχει βαλθεί να τρελανει τους οπαδους του.Στο «κλουβί» του Βαρδινογιάννειου αθλητικου κεντρου «γονατισε» μια ακόμη ομαδα(ICBS) και η δευτερη πρόκριση στο Κυπελλο Ελλαδος αποκτα πλέον ιστορικό χαρακτηρα,καθως για πρωτη φορα ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει σε επισημο παιχνίδι ομαδα της Α1κατηγορίας!Αυτη θα είναι η ΑΕΚ την οποία η κρητική ομαδα θα φιλοξενησει την επομενη εβδομαδα σε νόκ-άουτ παιχνίδι. «Γινονται θαυματα;» ηταν η ερωτηση που τεθηκε χθες στον προοπνητη του ΟΦΗ,λιγο μετα τη νεα επιτυχία.Και ο ίδιος απαντησε ότι «δεν θα κατσουμε να χασουμε!Θα παιξουμε ένα κανονικό παιχνίδι όπως όλα τα αλλα και θα προσπαθησουμε να κερδισουμε».Την ίδια ωρα οι 500 και πλεον οπαδοι του ΟΦΗ που κατηφορισαν χθες στο Σκαφιδαρα αποθεωναν τους παικτες μεσα στο παρκε και τους ζητουσαν «πρόκριση».Την επομενη Τεταρτη το Ηρακλειο ξανα μετα από καιρό(από την εποχη που το Ηρακλειο μεσουρανουσε στην Α1),θα φιλοξενησει ένα μεγαλο παιχνίδι και μια ομαδα Α1 κατηγορίας.

Μπαρλάς από τα παλιά…

Ο ΟΦΗ χθες κοντρα στο ICBS επαληθευσε για μια ακόμη φορα ότι δεν εχει ναζηλεψει κατι από μια καλη ομαδα της Α2κατηγορίας,παρότι ο ίδιος αγωνιζεται στην Β’Εθνική.Ο ΟΦΗ ηταν καλυτερος σε όλα και με ηγετη ένα εκπληκτικό Μπαρλά που πετυχε 21 ποντους με 7 τρίποντα(!),πηρε μια δικαιη και καθαρή νικη.Υπηρχαν στιγμες που οι θεατες παρακολουθησαν μπάσκετ πολύ υψηλου επιπέδου.Ο ΟΦΗ εδειξε τα δοντια του από την αρχη ξεκινωντας με ένα 7-0,οι Θεσσαλινικεις ισορροπησαν και βγηκαν μπροστα στο 16’(27-30) και καταφεραν να κλεισουν το παιχνίδι προηγουμενοι με 37-43.Στο δευτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ ηταν κυριαρχος.Πηρε ξανα το προβαδισμα στο 26’(51-49) και δεν το εχασε ποτε ξανα.Αρχισε να χτιζει σταδιακα μια διαφορα την οποία μαλιστα την εφτασε στο +10(72-62) στο 34’ και ετσι πηγε σε ένα ηρεμο σχετικά φιναλε,παιρνοντας τη νικη με το τελικό 80-69.

«Δεν είναι εκπληξη»

Ετσι ο ΟΦΗ μετα την προκριση επι του Αμυντα «καθαρισε» ένα ακόμη αντιπαλο και περασε στην τριτη φαση του Κυπελλου Ελλαδος. «Δεν είναι εκπληξη για μενα ότι εγινε.Δεν φοβηθηκαμε ποτε το παιχνίδι.Το φετινο ροστερ της ομαδας είναι ιστορικό γιατι ο ΟΦΗ για πρωτη φορα θα παιξει με μια ομαδα Α1 κατηγορίας.Αφιερωνουμε τη νικη στον κόσμο γιατι είναι πολύ κοντα μας»τονισε ο τεχνικός του ΟΦΗ Στεφανος Δεδας και πρόσθεσε «ειμαστε κουρασμενοι αλλα εχουμε εμπειρα παιδια που ξερουν να διαχειριστουν την κατασταση ενόψει του δυσκολου αγωνα που εχουμε με τη Φλόγα για το πρωταθλημα».Ο Βασίλης Βαγενας από τους παικτες που διακριθηκαν είπε με τη σειρα του ότι «είναι μεγαλη υποθεση για τον ΟΦΗ και την Κρητη το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομαδα όπως η ΑΕΚ.Ο ΟΦΗ είναι η μοναδική ομαδα από το νησί που θα αντιμετωπίσει φετος ομαδα από τηνΑ1.Συγχαρητηρια στους συμπαίκτες μου και τον προπονητη για την δουλεια που γινεται,αλλα καιστον κόσμο για τη βοηθεια του».

Και πρίμ!

Οι μεγαλες νικες φερνουν και πριμ.Ετσι μετα τη ληξη στα αποδυτηρια ο πρόεδρος του Ερασιτεχνη ΟΦΗ Βασιλης Ξημερης ανακοινωσε στους παικτες εξτρα πρίμ 3 χιλιαδων ευρω.Οπως εγινε γνωστο το πριμ εδωσαν η οικογενεια Ξημερη και η οικογενεια Τζιρακη.

Διαιτητες:Ψαριανός,Θεωνης.

Τα δεκάλεπτα:22-17,37-43,65-60,80-69.

ΟΦΗ(Δέδας): Τσερκιτζόγλου,Μπαρλάς 21(7),Δελατόλας 6,Τσελλιος 7(1),Τσακιρίδης 15(1),Βαγενας 12(2)Χουλίαρας 11,Σαμουρελης 10,Φαρμακης.

ICBS(Τσουτσουμανος):Τσεσκοβιτς 9(1),Κουντουρατζογλου 3,Ματενίδης 3,Πλιουκας 2,Κουρτης 4,Σιζοπουλος 7,Κουνας 10,Γκρουντμπεργκ 7(1),Μορφης 4,Νεοφωτίδης 18
ashton
QUOTE
Μπαρλάς: "Τιμή μας να έρθει η ΑΕΚ"

Φόρεσε την φανέλα της ΑΕΚ για τέσσερα χρόνια. Μπορεί να μην κατάφερε να αποδείξει την αξία του (είχε άλλωστε ένα σοβαρό τραυματισμό), αν και όλοι μιλούσαν για ένα τεράστιο ταλέντο (Παγκόσμιος Πρωταθλητής με τους Εφηβους), αλλά την Ενωση την αγάπησε. Τώρα ήρθε η ώρα να την αντιμετωπίσει! Το έχει ξανακάνει άλλωστε και με τον Πανιώνιο και με το Σπόρτινγκ. Ο Παναγιώτης Μπαρλάς ως παίκτης του ΟΦΗ την Τετάρτη (29/10) θα υποδεχθεί την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος. Ο 32χρονος γκαρντ μίλησε στον "Ant1 Radio, 95.8 FM" και στην εκπομπή "Το Μπάσκετ στην Κρήτη" και αναφερόμενος στον αγώνα με την ΑΕΚ είπε ότι "Είναι τιμή για τον ΟΦΗ να φιλοξενεί μια ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία όπως η ΑΕΚ. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια πολύ μεγάλη ομάδα, αλλά αυτό που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι εγώ και όλοι οι συμπαίκτες μου θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό".

dikefalos.gr

10 ευρώ τα εισιτήρια την Τετάρτη - δεν ζήτησε η ΑΕΚ (δεν επιτρέπονται πάντως οπαδοί φιλοξενούμενων στα ματς κυπελλου)

QUOTE
Με ανακοινωση του ο Ερασιτεχνης ΟΦΗ γνωστοποιεί στους κατοχους διαρκειας της ομαδας μπάσκετ του ΟΦΗ ,ότι «στο παιχνίδι της επομενης Τεταρτης με την ΑΕΚ στο κλειστο γυμναστηριο του ΒΑΚ,θα πρεπει να βρισκονται μιση ωρα πριν την εναρξη της αναμετρησης στο γηπεδο.Και αυτό γιατι μετα τις 4.30μμ(το ματς αρχιζει στις 5μμ) θα διατεθουν τα 500 εισιτηρια που εχουν κυκλοφορησει και τα οποία τιμωνται 10 ευρω.Ο αριθμος των εισιτηριων που θα διατεθεί ελευθερα θα εξαρτηθεί από την παρουσια των κατοχων των εισιτηριων διαρκείας στο γηπεδο».Να σημειωθεί ότι η ομαδα της ΑΕΚ δεν ζητησε εισιτηρια για την αναμετρηση.



o αγώνας θα γίνει στο ΒΑΚ (Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο)

QUOTE
Στο μπάσκετ του ΟΦΗ ξεκινησαν τις επαφες με την αστυνομική διευθυνση και την ΕΟΚ για το παιχνίδι της επομενης Τεταρτης με την ΑΕΚ στο κλειστο του ΒΑΚ,για την φαση των «16» του Κυπέλλου Ελλαδος.Η ΕΟΚ όρισε το παιχνίδι για τις 5μμ και όπως τονίζει ο πρόεδρος του Ερασιτεχνη ΟΦΗ,Βασιλης Ξημερης «θελουμε στο παιχνίδι αυτό ένα γεματο γηπεδο με καλη συμπεριφορα από τους φιλαθλους για να τιμησουμε την τεχνική ηγεσία και τους παικτες για την προσπαθεια που εχουν κανει μεχρι σημερα».Ο πρόεδρος του συλλογου επισημαινει για αυτην την επιτυχία ότι «είναι μεγαλη τιμη για το σωματειο μας το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσουμε μια μεγαλη ομαδα στο γηπεδο μας.Ειναι η πρωτη φορα που περναμε στους 16 του Κυπέλλου και αξιζουν συγχαρητηριοα σε όλους για την προσπαθεια που εχει γινει.Θελω να συγχαρω ειδικα τον κόσμο που είναι διπλα στην ομαδα και σιγα-σιγα δειχνει να αφομοιωνεται με το τμημα μπάσκετ.Ειναι σημαντικό αυτό ως προς τη συμπαριφορα που πρεπει να εχουν στους αγωνες και η οποία μεχρι τωρα είναι αυτή που θελουμε.Ετσι πρεπει να συνεχισουμε και στα επομενα παιχνίδια»συμπλήρωσε ο Β.Ξημερης.

«Εχουμε έδρα….»

Η μικρη χωρητικότητα του κλειστου γυμναστηριου στο Βαρδινογιαννειο αθλητικό κεντρο,δεν προβληματιζει τους ανθρωπους του ΟΦΗ.Οπως τονίζει ο επικεφαλης της επιτροπης μπάσκετ Μανος Ξημερης «ποτε δεν σκεφτηκαμε να αλλαξουμε εδρα και να κανουμε το παιχνίδι καπου αλλου για εμπορικους λόγους.Ειμαι της αποψης ότι οι εδρες δεν αλλαζουν.Αλλωστε πρεπει να τιμησουμε και τους χορηγους μας,τους ανθρωπους που μας στηριζουν και εχουν βαλει τις διαφημίσεις τους στο κλειστο μας.Θα ηταν απικοινωνιακα λαθος αν σκεφτομασταν κατι άλλο σε αυτή τη φαση…»

Τα εισιτηρια του αγωνα με την ΑΕΚ αναμενεται να τεθουν την προσεχη Δευτερα σε κυκλοφορία και τιμωνται 10 ευρω.Οι ανθρωποι του ΟΦΗ θα περιμενουν να δουν αν θα εχουν ειδοποίηση από την ΑΕΚ για το αν θα ζητησει εισιτηρια,προκειμενου να εξυπηρετησουν τον κόσμο που θα θελησει να παρακολουθησει το παιχνίδι.


ofi-ac.gr
ashton
QUOTE
# 27/10/2008 Το μυαλό στον ΟΦΗ
Την προσεχή Τετάρτη στις 16.00 στην Κρήτη θα διεξαχθεί η αναμέτρηση για το κύπελλο Ελλάδας μεταξύ της ΑΕΚ και του ΟΦΗ. Διαιτητές είναι οι Αφεντουλίδης, Ανδρικόπουλος. [περισσότερα]
Σήμερα το απόγευμα αναμένεται να διεξαχθεί η προπόνηση της Ένωσης, με τον Κώστα Φλεβαράκη να προσπαθεί να ξεκουράσει τους παίκτες που είχαν χρόνο συμμετοχής. Δεν αντιεμτωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.


aekbc.gr

ο ΟΦΗ έχασε το Σαββατοκύριακο 73-68 από την Αναγέννηση Φλόγας

η σύνθεση :
ΟΦΗ: Παναγάκης, Τσερκιτζόγλου, Τσακιρίδης 29(3), Μπαρλάς 5(1), Φαρμάκης 8(2), Δελατόλας, Σαμουρέλης 4, Χουλιάρας 11, Τσέλιος 8(1), Βαγενάς 3
ashton
QUOTE
Υποδοχή των... νικητών

Tου Γιώργου Νικολάου
28/10/2008 (20:34)

Το αεροδρόμιο του Ηρακλείου δεν έγινε και... κλειστό Σπόρτιγκ. Το πάθος των οπαδών της ΑΕΚ ξεχείλιζε, όμως, και μετρίασε την πίκρα παικτών και συνοδών για τα όσα έγιναν με τον Πανιώνιο. Οι "κιτρινόμαυροι" έφτασαν στη Μεγαλόνησο, προκειμένου για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΦΗ του Παναγιώτη Μπαρλά και ξαφνιάστηκαν ευχάριστα για την υποδοχή που τους επιφυλάχτηκε. Τα συνθήματα αρκετών οπαδών της "Ένωσης" δόνησαν την ατμόσφαιρα, γεγονός που αποτέλεσε επιβράβευση για την εμφάνιση νίκης (ουσιαστικά) της περασμένης Κυριακής στα Πατήσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οπαδοί της ΑΕΚ θα πράξουν κάτι ανάλογο και στο ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει η αποστολή, ενώ αρκετοί εξ αυτών θα συμπαρασταθούν στην ομάδα, αύριο, στο "Βαρδινογιάννειο". Οι παίκτες της ΑΕΚ προπονήθηκαν -λίγο μετά την άφιξη τους στο Ηράκλειο- κι αυτή την ώρα ετοιμάζονται να δειπνήσουν...


basketblog.gr

QUOTE
Με σοβαρότητα για την πρόκριση

Αύριο (29/10) στις 17:00 η ΑΕΚ αγωνίζεται στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ για την φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδος. Η Ενωση είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά για να μην πάθει καμιά… πλάκα θα πρέπει να εμφανιστεί σοβαρή εντός παρκέ και να κερδίσει. Η ομάδα της Β’ εθνικής είναι μεν επικίνδυνη στην έδρα της, αλλά η ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη είναι σαφώς πιο ποιοτική από τους Κρητικούς. Ο Ελληνας προπονητής της ΑΕΚ δεν έχει προβλήματα και αγωνιά μόνο για την πιθανή κούραση των παικτών του από το 45λεπτο ματς με τον Πανιώνιο την Κυριακή (28/10) στα Πατήσια.


dikefalos.gr
ashton
QUOTE
Νίκη πρόκριση για την ΑΕΚ στο Ηράκλειο. Η ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη πέρασε σαν... σίφουνας από το "Βαρδινογιάννειο" επικρατώντας με 80-66 του αξιόμαχου ΟΦΗ για την πρώτη αγωνιστική της Β' Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Στη δεύτερη αγωνιστική η "Ένωση" θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ η οποία κέρδισε τον Πανερυθραϊκό με 86-77 στην παράταση.


Κορυφαίοι για την "Ένωση" ήταν οι Ίστβαν Νέμεθ (13 π.) και Χρήστος Ταπούτος (10 π.), ενώ καλά τα πήγε και ο Περικλής Δορκοφίκης (9 π.)

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο ματς και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενος με 19-18.

Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Κώστα Φλεβαράκη σοβαρεύτηκαν και καθάρισαν το παιχνίδι. Έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 37-30 και το τελείωσαν στην τρίτη περίοδο η οποία ολοκληρώθηκε με 59-45 υπέ του "δικεφάλου".

Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν τυπική διαδικασία, όπου οι "κιτρινόμαυροι" έκαναν συντήρηση δυνάμεων εν όψει της δύσκολης συνέχειας.


Τα δεκάλεπτα: 19-18, 30-37, 45-59, 66-80
Τους πόντους της ΑΕΚ πέτυχαν οι: Κυριακόπουλος 1, Ταπούτος 10, Βασιλόπουλος 8(2), Παπανικολάου 7(1), Τόμπσον 10(2), Χατζής 5(1), Αντωνάκης 2, Δορκοφίκης 9, Κίκερπιλ 5(1), Μπράιαντ 8, Άντερσεν 2, Νέμεθ 13(3).


orasports.gr


Επόμενος αντίπαλος η Λάρισα την ερχόμενη Τετάρτη εκτός έδρας
ashton
QUOTE
Προκρίθηκε η ΑΕΚ στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας όπου θ' αντιμετωπίσει και πάλι την ΑΕΛ, ύστερα από τη νίκη που κατέκτησε πριν από λίγη ώρα με αντίπαλο τον ΟΦΗ με σκορ 80-66. Ουσιαστικά το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στο πρώτο ημίχρονο, οπότε και οι Κρητικοί βρισκόντουσαν πίσω στο σκορ με διαφορά επτά πόντων (37-30). Οι "κιτρινόμαυροι" ...πάτησαν γκάζι στην επανάληψη και πήραν μια εύκολη νίκη. Ο Κώστας Φλεβαράκης χρησιμοποίησε για αρκετή ώρα τους παίκτες οι οποίοι δεν είχαν μέχρι σήμερα σημαντικό χρόνο συμμετοχής. Τα δεκάλεπτα: 19-18, 30-37, 45-59, 66-80. Τους πόντους πέτυχαν οι Κυριακόπουλος 1, Ταπούτος 10, Βασιλόπουλος 8(2), Παπανικολάου 7(1), Τόμπσον 10(2), Χατζής 5(1), Αντωνάκης 2, Δορκοφίκης 9, Κίκερπιλ 5(1), Μπράιαντ 8, Άντερσεν 2, Νέμεθ 13(3). Τους πόντους του ΟΦΗ σημείωσαν οι Τσερκιτζόγλου 3 (1), Μπαρλάς 7 (1), Δελατόλας 4, Τσέλιος 13 (3), Τσακιρίδης 18 (1), Βαγενάς 9, Χουλιάρας 8, Σαμουρέλης 4, Φαρμάκης, Αποστολίδης, Λαγουδάκης.
Ο Κώστας Φλεβαράκης τόνισε: "Δεν μπήκαμε στον αγώνα με σκοπό να παίξουμε εναντίον μιας ομάδας που βρίσκεται δύο κατηγορίες παρακάτω, αλλά μιας δυνατής, μαχητικής και σοβαρής ομάδας. Η ατμόσφαιρα ήταν άριστη και με ικανοποίησε ότι το γήπεδο ήταν γεμάτο. Εμείς παίξαμε σωστά και πειθαρχημένα και πήραμε μια σημαντική νίκη". Σε ερώτηση για το ματς εναντίον του Πανιωνίου επισήμανε: "Αποτελεί δικαίωση για μας να πάρουμε τους δύο βαθμούς. Κερδίσαμε μέσα στο γήπεδο και θεωρώ ότι πρέπει να κατακτήσουμε τη νίκη".
Ο τεχνικός του ΟΦΗ Στέφανος Δέδας τόνισε ότι για την ομάδα του ήταν ένα σημαντικό τεστ και επισήμανε ότι η ΑΕΚ ήταν η νικήτρια στο ματς με τον Πανιώνιο.

aekbc.gr
ashton
QUOTE
ΚΟΙΤΑΞΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΟΦΗ






Ο ΟΦΗ μπορει να μην καταφερε να κανει το μεγαλο «μπάμ» και να αποκλεισει την ΑΕΚ από τον θεσμό του Κυπελλου Ελλαδος,ωστοσο η πρωτη σκεψη όλων στην κρητική ομαδα μετα τη ληξη της αναμετρησης ηταν ότι αργα ή γρηγορα αυτή η κρητική ομαδα θα μπορουσε να εχει θεση στη μεγαλη κατηγορία.Στο «κλουβι» του ΒΑΚ η ατμόσφαιρα θυμισε χθες κατι από…Α1.Ο ΟΦΗ αν και δυο κατηγορίες παρακατω από την ΑΕΚ,προσπαθησε να είναι ανταγωνιστικός απέναντι στον μεγαλο του αντιπαλο και τα καταφερε.Υπηρξαν στιγμες στο παιχνίδι που οι δυο ομαδες εδειχναν σχεδον ισοδυναμες,ενώ και η παρουσια 1000 φιλαθλων στο κλειστο γυμναστηριο(ηταν καταμεστο και η ατμόσφαιρα υποδειγματική) βοηθησε στο να αποκτησει το παιχνίδι μεγαλυτερο ενδιαφερον.Τι και αν η ΑΕΚ ειχε στη συνθεση της παικτες όπως ο Παπανικολαου,ο Χατζης,αλλα και οι πεντε ξενοι της (οι Αμερικανοι Τομπσον,Μπράιαντ,ο Δανος Αντερσεν,ο Ουγγρος Νεμεθ και ο Ουκρανός Κικερπιλ).Η ΑΕΚ στηριζομενη στα μεγαλυτερα κορμια της κοντα στο καλαθι,αλλα και στα καλα της ποσοστα από το τριποντο,πατησε..γκαζι στο τριτο δεκαλεπτο φτανοντας τη διαφορα στο +15(42-57),όμως οι παίκτες του ΟΦΗ που αγωνιστηκαν χωρίς αγχος σε ένα παιχνίδι-γιορτη και για αυτους ,δεν κατεθεσαν ποτε τα όπλα.Μειωσαν στους 11(52—63) στο 33’ και στους 10(61-71) στο 37’ όμως η ΑΕΚ ειχε την ψυχραιμία να κρατησει τη νίκη(66-80).



Ντερμπι στο πρωτο



Στο πρωτο ημίχρονο παντως το παιχνίδι ηταν ντερμπι.Ο ΟΦΗ ειχε σταθερό προβαδισμα(13-9 στο 6’ και 17-12 στο 8’),αλλα απο τα μεσα του δευτερου δεκαλπεπτου η ΑΕΚ ,αρχισε να ξυπνα και να βρίσκει τις ,λυσεις(30-37 ημίχρονο).

Ο ΟΦΗ που δεν ειχε καλα ποσοστα από το τριποντο που είναι η μεγαλη του δυναμη,ειχε σε καλη μερα τον Τσακιρίδη(18π.) και τον Τσελλιο(13π.),ενώ η ΑΕΚ πηρε μεγαλη βοηθεια σε αμυνα και επιθεσηαπο τον Βασιλοπουλο(8π) και το Νεμεθ(13π).Το σφυριγμα της ληξης βρηκε 1000 ατομα να χειροκροτουν τους παικτες του ΟΦΗ και να φωναζουν «να’τοι,νατοι οι πρωταθλητες»,καλωντας πλεον τους παικτες του ΟΦΗ να στρεψουν την προσοχη τους στο πρωταθλημα,που είναι και ο απολυτος στοχος.Η…περιπετεια του Κυπελλου για αυτους τελειωσε χθες και ειχε πραγματι ενδιαφερον,αλλα και κοπωση στους παικτες που καλουνται γρηγορα να προετοιμαστουν για το παιχνίδι της Κυριακής με τη Χαλκιδα,στο οποίο μετα την ήττα στη θεσσαλονίκη από τη Φλόγα η νίκη είναι μονόδρομος…



Τα δεκαλεπτα:19-18,30-37,45-59,66-80.



ΟΦΗ(Δεδας):Τσερκιτζογλου 3(1),Μπαρλάς 7(1),Δελατόλας 4,Τσελλιος 13(3),Τσακιρίδης 18(1),Βαγενας 9,Χουλιαρας 8,Σαμουρελης 4,Φαρμακης,Αποστολίδης,Λαγουδακης.

ΑΕΚ(Φλεβαρακης):Κυριακόπουλος 1,Βασιλόπουλος 8(2),Παπανικολάου 7(1),Τομπσον 10(2),Χατζης 6(2),Δορκοφικης 9,Κικερπιλ 5(1),Μπράιαντ 8,Αντερσεν 2,Νεμεθ 13(3),Ταπουτος 10,Αντωνακης 2.





«Εκπληκτική ατμόσφαιρα»

Ο προπονητής της ΑΕΚ Κωστας Φλεβαρακης που θυμηθηκε στην συνεντευξη Τυπου την ..κρητική καταγωγη του(είναι από τη Σητεία),μιλησε με εγκωμια για τον ΟΦΗ και την ατμόσφαιρα στο κλειστο γυμναστηριο του Βραδινογιαννειου αθλητικου κέντρου. «Ηταν εκπληκτική η ατμόσφαιρα» είπε και ευχηθηκε «μακαρι ο ΟΦΗ συντομα να μπορεσει να ανεβει στην Α1 κατηγορία γιατι η Κρητη το χρειαζεται.Ευχομαι καλη επιτυχία και πραγματικά ειμαι ενθουσιασμενος από αυτό που ειδα εδώ».Ο τεχνικός της ΑΕΚ παραδεχθηκε ότι «ημασταν ετοιμοι για το παιχνίδι και προετοιμαστηκαμε για αυτό.Ξεραμε ότι ο ΟΦΗ είναι μια ομαδα με καλη εδρα και εμπειρους παικτες.Ηρθαμε για μαχη και τα καταφεραμε».Ο τεχνικός της ΑΕΚ ειχε εγκαρδια συνομιλία με τον προπονητη του ΟΦΗ Στεφανο Δεδα με τον οποίο ειπε ότι ηταν…γειοτονες στη Θεσσαλονίκη,αλλα και με τον πρόεδρο του Ερασιτεχνη ΟΦΗ Βασιλη Ξημερη,τον οποίο ευχαριστησε για τη φιλοξενία.

«Να σπρωξουμε όλοι…»

Με τη φραση «ο ΟΦΗ δικαιουται καποια στιγμη να ανεβει σε μεγαλυτερες κατηγορίες» ξεκινησε τις δηλωσεος του ο Στεφανος Δεδας,λέγοντας ακόμη πως «ειδαμε ξανα τη δυναμικη του κόσμου και τη βοηθεια που παρεχει στην ομαδα.Πρεπει όλοι να σπρωξουμε ωστα ο ΟΦΗ καποια στιγμη να ανεβει στην Α1 κατηγορία».Για το αγωνιστικό κομματι είπε πως «παιξαμε με μια ομαδα που κερδισε τον Πανιωνιο που είναι ομαδα Ευρωλίγκας.Ειχαμε οδηγο τον τροπο οπυ επαιξε η Λαρισα κοντρα στην ΑΕΚ.Πιστεψαμε ότι μπορουσαμε να βγαλουμε καποιες φασεις και πραγματι τα καταφεραμε.Νομιζω ότι δεν φανηκε τοσο η διαφορα δυο κατηγοριων στις ομαδες.Τωρα στρεφουμε την προσοχη μας στο δυσκολο παιχνίδι με τη Χαλκίδα».


ofi-ac.gr



Το ματς με τη Λάρισα δεν ξέρω αν θα γίνει την Τετάρτη, γιατί την ίδια μέρα & στο ίδιο γήπεδο θα πρέπει να γίνει και το Ολύμπια - ΠΑΟΚ.
λογικά ένα θα γίνει Τετάρτη κι άλλο Πέμπτη ή Τρίτη ή και άλλη εβδομάδα.
ashton
QUOTE
Έτοιμοι για το ματς με την ΑΕΚ -03-11-2008 13:45

Σε ετοιμότητα είναι η ΑΕΛ ΓΣ για το αυριανό ματς με την ΑΕΚ για τον θεσμό του Κυπέλλου (δεύτερη αγωνιστική της β’ φάσης) , στο κλειστό της Νεάπολης και ώρα 5 μ.μ. Ο φίλαθλος κόσμος επιβάλλεται να δώσει και πάλι βροντερό παρόν προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα μας και να την οδηγήσει σε νέα νίκη επί του συγκεκριμένου αντίπαλου τον οποίο πριν δύο εβδομάδες οι «βυσσινί» κέρδισαν για το πρωτάθλημα.

Προβλήματα αγωνιστικά ευτυχώς δεν υπάρχουν για την ομάδα της Λάρισας, ενώ θα απουσιάζουν μόνο οι Λαμπρόπουλος και Ζάρας για τους οποίους δεν έχει εκδώσει ακόμη απόφαση το ΑΣΕΑΔ, κάτι που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ανέλαβε να τονώσει το ηθικό των παικτών του για το αυριανό παιχνίδι και τονίζει: «Προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε για το δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε με το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ και δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια πολύ δύσκολα με Μαρούσι και Πανιώνιο για το πρωτάθλημα. Μας ενδιαφέρει να είμαστε έτοιμοι και κατάλληλα προετοιμασμένοι στον αγώνα με την ΑΕΚ διότι θα διεκδικήσουμε τη νίκη αλλά δεν είναι αυτοσκοπός μας. Αυτά τα ματς μας δίνουν την ευκαιρία να δίνουμε παιχνίδια που μας βοηθούν για να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας. Δεν έχουμε τις δυνατότητες για κάτι καλύτερο στον θεσμό, αλλά όσο μπορούμε θα παλεύουμε για το καλύτερο. Ευτυχώς δεν έχουμε αγωνιστικά προβλήματα και περιμένουμε με αγωνία την απόφαση για Λαμπρόπουλο και Ζάρα την Πέμπτη έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει και αυτό το θέμα διότι μας λείπουν οι δύο παίκτες».


aelbasket.gr
ashton
ΑΕΛ – ΑΕΚ 70-74
Διαιτητές: Τανατζής - Αναστόπουλος.
Τα δεκάλεπτα: 20-20, 36-38, 44-53, 70-74.
ΑΕΛ (Αλεξανδρής): Ματαλόν 4, Μέχια 24 (2), Καραδολάμης 5 (1), Αποστολίδης 4, Μπρόζος 3 (1), Τσαϊρέλης 3, Καραβανάς 2, Λάππας 13 (2), Φράνσις 12.
ΑΕΚ (Φλεβαράκης): Παπανικολάου 9 (1), Τόμπσον 11 (1), Χατζής 20 (4), Δορκοφίκης 2, Μπράιαντ 4, Ταπούτος 9 (1), Κίκερπιλ 6 (2), Κυριακόπουλος 3 (1), Βασιλόπουλος 4, Άντερσεν 6.

basketblog.gr

Την επόμενη αγωνιστική παίζουμε στον Ηλυσιακό εκτός έδρας (Τετάρτη 12/11)
ashton
QUOTE
Πάλεψε μέχρι τέλους, αλλά δεν τα κατάφερε η ΑΕΛ ΓΣ-04-11-2008 20:19

Λίγο έλειψε να κάνει την μεγάλη ανατροπή η ΑΕΛ ΓΣ στο σημερινό ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ από την οποία γνώρισε τελικά την ήττα στο κλειστό της Νεάπολης με 74-70 και αποκλείστηκε από τον θεσμό.

Οι «βυσσινί» ξεκίνησαν καλά και στο πρώτο δεκάλεπτο είχαν την πρωτοπορία στο σκορ, αλλά ο αντίπαλος κατάφερε να ισοφαρίσει και στο τέλος της περιόδου το σκορ ήταν ισόπαλο (20-20). Στην συνέχεια οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ χωρίς καμία να μπορεί να ξεχωρίσει με αποτέλεσμα το φινάλε του ημιχρόνου να βρει την ΑΕΚ προηγούμενη με μόλις ένα καλάθι (36-38). Στο τρίτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι κενό διάστημα των «βυσσινί» στην επίθεση και αμυντική αδράνεια, κατάφεραν να ξεφύγουν με 15 πόντους (38-53), ενώ στο 30’ οι «βυσσινί» έριξαν την διαφορά στους 9 π. (44-53). Όμως χάρις στους Μεχία (ήταν ο κορυφαίος των Λαρισαίων), Λάππα και Φράνσις στην τελευταία περίοδο άρχισε η μεγάλη αντεπίθεση της ΑΕΛ ΓΣ που με καλές επιθετικές επιλογές και σφιχτή άμυνα κατάφερε να ισοφαρίσει σε 57-57 έξι λεπτά πριν το μεγάλο φινάλε της αναμέτρησης, διεκδικώντας με αξιώσεις τη νίκη. Οι παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή πάλεψαν να γυρίσουν το ματς και στα τελευταία λεπτά οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι που κάποια άστοχα καλάθια των γηπεδούχων εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος και η ΑΕΚ έφτασε στη νίκη – πρόκριση με 74-70, ενώ η πορεία της ΑΕΛ ΓΣ στον θεσμό σταμάτησε εδώ.



Τα δεκάλεπτα: 20-20, 36-38, 44-53, 70-74.

ΑΕΛ ΓΣ (Αλεξανδρής): Ματαλόν 4, Μέχια 24 (2), Καραδολάμης 5 (1), Αποστολίδης 4, Μπρόζος 3 (1), Τσαϊρέλης 3, Καραβανάς 2, Λάππας 13 (2), Φράνσις 12



ΑΕΚ (Φλεβαράκης): Παπανικολάου 9(1), Τόμπσον 11(1), Χατζής 20(4), Δορκοφίκης 2 (2 λεπτά), Μπράιαντ 4, Ταπούτος 9(1), Κίκερπιλ 6(2), Κυριακόπουλος 3(1), Βασιλόπουλος 4, Άντερσεν 6.



ΔΗΛΩΣΕΙΣ



ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ: «Θέλαμε κι εμείς τη νίκη, παρόλο που δεν είχαμε βλέψεις για το θεσμό. Προσπάθησα να δώσω χρόνο σε παίκτες που δεν έχουν συμμετοχή. Η ελληνική πεντάδα ξεκίνησε καλά αλλά η ΑΕΚ ήταν πιο έμπειρη και αυτό φάνηκε. Πέρασα τον Λάππα στο «4» αλλά χάσαμε ουσιαστικά από ένα χαμένο ριμπάουντ όπως στο παιχνίδι με τον Κολοσσό. Στην προπόνηση είμαστε καλά αλλά στο παιχνίδι δεν είμαστε όλοι μαζί. Περιμένουμε και την απόφαση του ΑΣΕΑΔ για να ξέρουμε πως θα κινηθούμε. Εμείς απλά εκφράσαμε τη στενοχώρια μας γι’ αυτήν την καθυστέρηση στο εν λόγω θέμα. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις στο μυαλό μας και έχουμε δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια στη συνέχεια. Έχουμε παιδιά με ταλέντο και απίστευτα προσόντα, αλλά η εμπειρία μετρά και καμιά φορά και τα ψυχικά χαρίσματα λείπουν. Είναι δύσκολη η κατάσταση αλλά αυτό το ξέραμε από την αρχή και θα παλέψουμε έως τέλους. Χρειαζόμαστε ομαδικό πνεύμα. Άλλες φορές το έχουμε άλλες όχι. Για τον Τορίν το παιχνίδι είναι προβλέψιμο και τον ξέρουν πια οι άλλες ομάδες, αυτό το ξέρουμε. Είναι μία δύσκολη χρονιά και χρειάζεται υπομονή για να αντέξουμε μέχρι τέλους. Αν αρχίσουμε την κριτική από τώρα δεν θα αντέξουμε. Τα παιδιά έχουν τη δική μας επιείκεια και του κόσμου».



ΚΩΣΤΑΣ ΦΛΕΒΑΡΑΚΗΣ: «Τα παιχνίδια Κυπέλλου έχουν άλλη ιδιαιτερότητα. Οι περισσότερες ομάδες θέλουν τη νίκη, αλλά ενδιαφέρονται για το πρωτάθλημα. Ήταν το 4ο ματς για εμάς σε 9 μέρες και είχαμε βασικές ελλείψεις απέναντι σε μία δυνατή ομάδα με ενθουσιασμό και ικανή, να κάνει τη ζημιά.

Κάναμε αυτό που θέλαμε στο 2 και στο 3ο δεκάλεπτο. Η ΑΕΛ ΓΣ μας πίεσε σε όλο το γήπεδο στην συνέχεια και είχαμε κάποια προβλήματα. Περιμένουμε να δούμε την κατάσταση του Δορκοφίκη για το παιχνίδι με τον Πανελλήνιο».


aelbaset.gr


QUOTE
ΑΕΛ - ΑΕΚ 70-74 4/11/2008
Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα παίξει εναντίον του Ηλυσιακού, πέτυχε η ΑΕΚ μετά την εκτός έδρας νίκη εναντίον της ΑΕΛ με 74-70. Πολύ καλή απόδοση είχαν οι Χατζής, Παπανικολάου Κίκερπιλ, Τόμπσον.
περισσότερα »
Πάτησε ...γκάζι στην επανάληψη η ΑΕΚ και κατάφερε να ξεφύγει με 15 πόντους διαφορά. Οι Θεσσσαλοί αντέδρασαν μειώνοντας τη διαφορά, όμως, η ψυχραιμία και εμπειρία των "κιτρινόμαυρων" έδωσαν τη νίκη. Διάστρεμμα υπέστη ο Δορκοφίκης και αποχώρησε, ενώ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Νέμεθ επειδή νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-20, 36-38, 44-53, 70-74. Τους πόντους πέτυχαν οι Παπανικολάου 9(1), Τόμπσον 11(1), Χατζής 20(4), Δορκοφίκης 2 (2 λεπτά), Μπράιαντ 4, Ταπούτος 9(1), Κίκερπιλ 6(2), Κυριακόπουλος 3(1), Βασιλόπουλος 4, Άντερσεν 6. Ο Κώστας Φλεβαράκης τόνισε: "Μας ενδιέφερε το κύπελλο γι' αυτό και είμαι ικανοποιημένος που προκριθήκαμε στην επόμενη φάση. Πιέσαμε στην άμυνα, που θεωρώ ότι είναι το "κλειδί" της επιτυχίας αφού εξασφαλίσαμε μια σημαντική διαφορά".


aekbc.gr
ashton

ενημερωτικά ο Ηλυσιακός που έχει το Ζευγώλη στον πάγκο είναι αήττητος σε 8 ματς που εχει δωσει φέτος

κυπελλο
Α' ΦΑΣΗ :
1/ Ηλυσιακός - ΑΓΟΡ 86-76
2/ Ηλυσιακός - Κεραυνός Αιγίου 81-75
Β' ΦΑΣΗ :
1/ Ικαροι Σερρών - Ηλυσιακός 72-77
2/ Ξανθη - Ηλυσιακός 67-69

Α2
1/ Ηλυσιακός - Απόλλων Πτρ 68-57
2/ -
3/ Ηλυσιακός - ΚΑΟΔ 62-54
4/ Ηρακλης - Ηλυσιακός 77-85
5/ Ηλυσιακός - Πανερυθραϊκός 77-58

ΡΟΣΤΕΡ (& στατιστικά Α2)

4. Γιάννης Αθηναίου.......1m96...1988.....4αγ..56π 11ασ
5. Σάκης Καρύδας..........1m82...1979.....4αγ..30π 16ασ
6. Κώστας Αθανασόπουλος...1m81...1988.....1αγ...2π
7. Νίκος Παπανικολάου.....2m07...1985.....4αγ..40π 9/10 1π, 11/17 2π, 3/10 3π, 24-8ρ, 2κλ, 2κψ
8. Λεωνίδας Κασελάκης.....2m02...1990.....3αγ..10π
10.Γιώργος Παπαδάκης......2m00...1990.....3αγ...0π
11.Γιάννης Αθανασούλας....2m02...1987.....4αγ..33π 5/ 9 1π, 8/15 2π, 4/14 3π, 14-6ρ, 5λθ, 10ασ, 1κλ, 1κψ
12.Βαγγέλης Παπαδόπουλος..2m05...1985.....4αγ...6π 6ρ
13.Γιωργος Μπογρης........2m09...1989.....4αγ..32π 7ρ
14.Στελιος Ιωαννου........1m95...1987.....4αγ..27π
15.Conor Grace............2m05...1982.....4αγ..42π 22-7ρ, 5ασ
17.Grega Mali.............1m97...1984.....3αγ..14π 5ρ
ashton
QUOTE
Χωρίς Τόμπσον με Ηλυσιακό

Το διάστρεμμα που υπέστη στο χθεσινό (09/11) ματς με τον Πανελλήνιο ο Ντι Τζέι Τόμπσον, θα στερήσει την συμμετοχή του στον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ηλυσιακό την Τετάρτη (12/11) στις 17:00. Ο 23χρονος Αμερικάνος πλέι μέικερ της ΑΕΚ πάντως θα παίξει κανονικά στο ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ "λύνοντας" τα χέρια του Κώστα Φλεβαράκη. Ετσι, στο ματς του Κυπέλλου την οργάνωση του αγώνα θα αναλάβουν ο Ιστβαν Νέμεθ και ο Γιάννης Κυριακόπουλος. Ο Ούγγρος γκαρντ θα παίξει κανονικά, όπως και ο Περικλής Δορκοφίκης που δεν έχουν ενοχλήσεις πλέον.

Το ματς με τους Πειραιώτες για το πρωτάθλημα της Α1 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (15/11) στις 17:00, αλλά οι γηπεδούχοι έχουν καταθέσει αίτημα να ξεκινήσει το παιχνίδι στις 13:00. Η ΚΑΕ ΑΕΚ είναι θετική σε αυτό, αλλά οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα από τον ΕΣΑΚΕ. Τέλος, στην ΑΕΚ περιμένουν τις επόμενες ημέρες και την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή Δημοσθένη Βλάχου για την τύχη του αγώνα με τον Πανιώνιο. Ο δικέφαλος είναι αισιόδοξος ότι θα δικαιωθεί είτε με κατοχύρωση της "καθαρής νίκης" του, είτε με επανάληψη του αγώνα.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ


dikefalos.gr
XANOYMI
Μας δειχνει κανενα καναλι με τον ηλυσιακο την τεταρτη???
ashton
Δεν έχει πάρει τίποτα το μάτι μου για τηλεόραση..

Oλυμπιάδα-Ολύμπια είναι στις 5 στην ΕΤ1
ashton
QUOTE
# 11/11/2008 Αύριο με Ηλυσιακό, έρχεται ο Ολυμπιακός
Με αγωνιστικά προβλήματα θα παραταχθεί αύριο στις 17.00 η ΑΕΚ στο κλειστό των Ιλισίων με αντίπαλο τον Ηλυσιακό, ενώ σήμερα διεξήχθη η κλήρωση του κυπέλλου όπου η Ένωση θα συναντήσει τον Ολυμπιακό. [περισσότερα]
Δύο είναι τα αγωνιστικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τον Κώστα Φλεβαράκη. Ο Ντι Τζέι Τόμπσον τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Πανελλήνιο στον αστράγαλο, με συνέπεια να μην ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ νιώθει ενοχλήσεις γι’ αυτό και η συμμετοχή του στην αυριανή αναμέτρηση κρίνεται αμφίβολη. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Δημήτρη Παπανικολάου, ο οποίος ταλαιπωρείται τις τελευταίες ημέρες από ίωση. Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Παπαδημητρίου, Ψαριανός, Μαλανδρής.
Σήμερα, επίσης, διεξήχθη η κλήρωση της Γ’ Φάσης για το κύπελλο Ελλάδας, όπου η ΑΕΚ καλείται σε μικρό χρονικό διάστημα ν’ αντιμετωπίζει δύο φορές στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό. Μια για το πρωτάθλημα (την προσεχή Κυριακή, 14.00) και μια για το κύπελλο. Ο μάνατζερ της ΑΕΚ Χρήστος Τσέκος δήλωσε: «Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για εύκολες και δύσκολες κληρώσεις. Εμείς βλέπουμε πρώτα την αυριανή αναμέτρηση και θέλουμε να συνεχίσουμε, να προχωρήσουμε. Θα προχωρήσουμε βήμα - βήμα με στόχο ότι καλύτερο».
Αναλυτικά τα ζευγάρια είναι:
18-19 Νοεμβρίου 2008
39. Μαρούσι – Νικητής (Ολυμπιάδα Π. – Ολύμπια Λάρ.)
40. Παναθηναϊκός – Πανελλήνιος
41. Ολυμπιακός – Νικητής (Ηλυσιακός – ΑΕΚ)
42. Άρης – Πανιώνιος
24 Ιανουαρίου 2009
43. Ν41 – Ν42
44. Ν39 – Ν40
Το ακριβές πρόγραμμα για τους προημιτελικούς θα γίνει γνωστό μετά και τους σημερινούς αγώνες και σε συνεργασία με την ΕΡΤ που θα τους καλύψει τηλεοπτικά.

aekbc.gr
mikraki15
ελα μωρη ΑΕΚΑΡΑ τρεληηη smiley.gif

ashton
Hλυσιακός - ΑΕΚ 55-68

QUOTE
Ηλυσιακός - ΑΕΚ 55-68 (ΤΕΛΙΚΟ)
Γράφει ο/η ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
Τετάρτη, 12 Νοέμβριος 2008 16:24

trevon_bryant.jpgΗλυσιακός και ΑΕΚ δίνουν τη δικιά τους... μάχη σήμερα στις 17:00 το απόγευμα στο κλειστό των Ιλισίων στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Β' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Το γεγονός πως το συγκρότημα του Γιώργου Ζευγώλη βρίσκεται στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία δεν λέει κάτι στον Κώστα Φλεβαράκη ο οποίος μπορεί να μην γνωρίζει ακόμη αν θα έχει στην διάθεσή του τον Ντι Τζέι Τόμπσον, ωστόσο ζητάει συνεχώς από τους παίκτες του να κάνουν το καλύτερο δυνατό και να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Να αναφέρουμε πως ο νικητής της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό.

Live η αναμέτρηση στο orasports.gr...


1ο Δεκάλεπτο:

01:00 0-0 - ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ

04:00 3-12

05:00 3-13 -Η ΑΕΚ παίζει τον Ηλυσιακό μέσα στο καλάθι όπου έχει και την υπεροχή.

08:00 11-17 - Σε καλή μέρα είναι ο Κυριακόπουλος που ήδη έχει πετύχει έξι πόντους με δύο τρίποντα.

10:00 11-22 - Τέλος πρώτου Δεκαλέπτου

2ο Δεκάλεπτο:

11:00 11-22 - ΕΝΑΡΞΗ 2ου Δεκαλέπτου

12:00 12-31

16:00 21-34

17:00 24-39 - Κορυφαίος μέχρις στιγμής για την ΑΕΚ, είναι ο Νίκος Χατζής

20:00 29-41 - Ημίχρονο / Μικρή η διαφορά στο σκορ σε σχέση με την εικόνα του αγώνα όπου η ΑΕΚ ελέγχει πλήρω τον ρυθμό. Ο Τόμσον παρά το γεγονός ότι έκανε ζέσταμα, προτιμήθηκε να προφυλαχθεί ως εκ τούτου δεν έχει μπει ακόμα στο ματς.

3o Δεκάλεπτο:

22:00 29-47

24:00 31-51

26:00 31-54

29:00 37-56

30:00 37-58

4ο Δεκέλεπτο:

32:00 37-60

36:00 45-67

40:00 55-68

Τέλος Αγώνα



* Περίπου 300 φίλοι του Ηλυσιακού δίνουν το παρών σε αυτήν την δύσκολη αναμέτρηση της ομάδας τους για την Β΄ Φάση του Κυπέλλου. Στα μέσα του πρώτου δεκαλέπτου έκαναν την εμφάνιση τους και οι μια μικρή μερίδα οπαδών της ΑΕΚ.

* Στα 200 άτομα έχει φτάσει ο αριθμός των φιλάθλων της ΑΕΚ που βρίσκονται στο κλειστό των Ιλισίων. Μέχρι στιγμής οι οπαδοί και των δύο ομάδων έχουν δημιουργήσει μια εκπληκτική ατμόσφαιρα.


orasports.gr

ashton
QUOTE
Διαιτητές: Παπαδημητρίου – Ψαριανός – Μαλανδρής.
Τα δεκάλεπτα: 11-22, 29-41, 37-58, 55-68.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ζευγώλης): Αθηναίου 8, Καρύδας 2, Κασσελάκης 7 (1), Παπανικολάου 11 (1), Αθανασόπουλος, Μάλι 5 (1), Παπαδάκης 2, Αθανασούλας 5 (1), Μπόγρης 7 (1), Ιωάννου 3, Γκρέις 5 (1).
ΑΕΚ (Φλεβαράκης): Κυριακόπουλος 8 (2), Βασιλόπουλος 4, Παπανικολάου 11 (1), Χατζής 12 (3), Δορκοφίκης 15, Κίκερπιλ, Μπράιαντ 2, Άντερσεν 5, Νέμεθ 2, Ταπούτος 9, Αντωνάκης.

orasports.gr
dreamtheater
Ashton o Παπανικολάου του Ηλυσιακού είναι ο δικός μας αν δεν κάνω λάθος, έτσι δεν είναι; Νομίζω τον πήρε το μάτι μου σε μια φωτό. Αν είδε κανείς το ματς καλό θα ήταν να μας πει 2-3 λόγια. Θυμάμαι ότι ήταν από αυτούς που ανέβηκαν στο αντρικό με προοπτικές... Πιστεύω ότι σε τέτοιους παίκτες θα πρέπει να στηριχτεί η ομάδα και δεν είναι λίγοι αυτοί που περιφέρονται σε Α1-Α2...
ashton
Ναι.
Παπανικολάου & Αθανασούλας είναι οι παλιοί δικοί μας. Το γιατί χάθηκαν είναι μια μεγάλη κουβέντα.
Στην προηγούμενη σελίδα έχω τα φετινά τους στατιστικά στην Α2.
ashton
QUOTE
# 18/11/2008 Αύριο με Ολυμπιακό και στο ...βάθος Αιγάλεω
Στον τόπο του …παρ’ ολίγου εγκλήματος, στο ΣΕΦ, θα βρίσκεται αύριο και πάλι η ΑΕΚ, η οποία θ’ αντιμετωπίσει στις 17.00 τον Ολυμπιακό για το κύπελλο Ελλάδας. [περισσότερα]
Επιστρέφει μέσα σε τρεις ημέρες η ΑΕΚ στο ΣΕΦ, όπου χειροκροτήθηκε για την εμφάνιση που πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή από τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Σίγουρα, αύριο Τετάρτη θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι, ωστόσο, το ενδιαφέρον στρέφεται και στο παιχνίδι της προσεχής αγωνιστικής εναντίον του Αιγάλεω. «Κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά και με το ίδιο «μάτι» τόνισε ο Ντι Τζέι Τόμπσον και εξήγησε: «Είτε παίζουμε με τον Ολυμπιακό, είτε με το Αιγάλεω, η σοβαρότητα που επιδεικνύουμε είναι δεδομένη. Αν καταφέρουμε να βελτιωθούμε στον τομέα της χρονικής διάρκειας, τότε θεωρώ ότι θα πάμε πολύ καλύτερα στο πρωτάθλημα. Η κόπωση, πάντως, από τα συνεχόμενα παιχνίδια είναι φυσιολογική». Οι "κιτρινόμαυροι" έκαναν σήμερα το μεσημέρι προπόνηση, ενώ ο Κώστας Φλεβαράκης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικό πρόβλημα.


aekbc.gr
Vivalocos21
Ήταν πολύ δύσκολο η ΑΕΚ να ανταγωνίζεται στα ίσια τον Ολυμπιακό για πολύ ώρα.. Υπάρχη και η κούραση και δεν έχουμε πάγκο.. Καλά-καλά δεν έχουμε 5άδα...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.