Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
ashton
ΚΥΡΙΑΚΗ 26/3
ΓΑΛΑΤΣΙ 19:00
ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (S/S3)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : ΒΟΡΕΑΔΗΣ, ΚΑΡΑΚΑΤΣΟΥΝΗΣ, ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ Η
ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΣ: ΜΠΙΣΙΩΤΗΣ


Φυσικά το καλό μας Supersport φρόντισε ώστε να παίζουμε 19:00 μπάσκετ και 18:30 ποδόσφαιρο.
η ΚΑΕ ζήτησε αλλαγή ώρας, αλλα φευ...

QUOTE
νακοίνωση ΑΕΚ ΚΑΕ  22/3/2006

Η διοίκηση της ΚΑΕ σχετικά με το αίτημα αλλαγής της ώρας του αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός (στις 17.00 αντί στις 19.00 όπως αρχικά είχε ορισθεί), έχει να αναφέρει τα εξής:

Στις 17 Φεβρουαρίου κοινοποιήθηκε το πρόγραμμα του ΕΣΑΚΕ σε όλους τους φορείς με ώρα έναρξης του παιχνιδιού στις 7 το απόγευμα (19.00). Από την περασμένη εβδομάδα η διοίκηση της ΚΑΕ κατέβαλλε προσπάθειες τόσο στον ΕΣΑΚΕ όσο και στο Supersport για να αλλάξει η ώρα έναρξης του παιχνιδιού και να γίνει το τζάμπολ στις 5 το απόγευμα (17.00) ώστε να μην συμπέσει με το ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΕΚ-Ακράτητος. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αν και δεν υπήρχε θέμα μετακίνησης φιλάθλων, αρνήθηκε κατηγορηματικά την αλλαγή της ώρας της αναμέτρησης ενώ και το συνδρομητικό κανάλι, όπως ανέφερε στον ΕΣΑΚΕ έπρεπε να κάνει αρκετές αλλαγές στο πρόγραμμά του.Κατόπιν τούτου, το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 19.00 στο κλειστό του Γαλατσίου.

Ολα αυτά μόνο καλό δεν κάνουν στο άθλημα που τον τελευταίο καιρό κάνει μεγάλες προσπάθειες να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του φίλαθλου κοινού.
Η διοίκηση της ΑΕΚ ΚΑΕ καλεί τον κόσμο να δώσει βροντερό παρόν και να ενισχύσει την ομάδα να φθάσει στη νίκη.


Αγωνιστικά έχουμε μαύρα χάλια...

Ο Κόπενραθ είναι off όπως και ο Μαγκουνής, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Παντελιάδη, Πελεκάνου
dizzy_fingers
Σκούρα τα πράγματα, ε?
Alexmei
αφού ξέρουμε τον ηττημένο(ελπίζω να μην σε πειράζει ashton) ας βάλουμε "στοιχήματα" για πόσους πόντους διαφορα. biggrin.gif

εγώ λέω πως αν δν παίξει ο Κοπερ σίγουρα έχετε γύρω στους 10-20 πόντους. Ο Μπουντούρης μπορεί να κάνει κάτι αλλά μόνος....... sad.gif

εάν ο Κοπερ γυρίσει καμιά 10αρία.
εάν δν παίφουν Πελεκάνος κ' Παντελειάδης βλέπω χαλαρά τους 20-25 αλλά αν παίξουν το μόνο που θα κάνουν θα είναι να μιώσεουν την διαφορά.

ΑΛΛΑ!!!!!

εαν ο ΟΣΦΠ δν έχει ξεπεράσει το σοκ του "+19 σε -7" της Μπάρτσα και απογοήτευσε τόσο κόσμο στο ΣΕΦ, και πάλι η ΑΕΚ δν νομίζω να καταφέρει τίποτα το σπουδαίο χωρις Κοπερ, Παντελειάδη κ' Πελεκάνο.
ashton
Κόσμος ο γνωστός (500ρου άντε 700 βία)

Ξεκινήσαμε χάλια με τον Edney να κάνει πάρτυ κόντρα στον αργό Παντελιάδη κι έφυγαν με 10 πόντους. Πέρασε μέσα ο Χατζής (οπότε παίζανε με 4..) μπήκε και ο Hajaj που πίεσε κι έτσι κλείσαμε στο ημίχρονο στα ίσια έχοντας σε καλή μέρα Ρίματς & Τσιάρα.

Στην επανάληψη προσπαθήσαμε να κρατηθούμε στο σκορ, αλλά η ζώνη με τα τρίποντα του Παπαμακάριου από τη μια, το κλατάρισμα του Χάτζατζ που δεν αντέχει ο άνθρωπος για 40' από την άλλη, η μέτρια έως κακή μέρα των Πελεκάνου, Καλαμπόκη, Μπουρούση μας έφεραν στην ήττα.

Καλύτεροι με διαφορά οι Rimac (27π με 8/11 2π, 3/5 3π αλλά και 6 ασιστ) Τσιάρας (14π με 4/5 2π, 2/2 3π, 3ρ).
Θετικός και ο Hajaj με 8 ασιστ & 4 κλεψίματα

Πλέον με 9-11 σε 20 ματς, έχουμε πει αντίο και στην 5η θέση, ενώ και η 6η είναι εξαιρετικά δύσκολη.
Πέρα από το ότι ο Απόλλωνας είναι ένα βαθμό πίσω μας, μας έχει πάρει στο Γαλάτσι και μας υποδεχεται στην Πάτρα την άλλη αγωνιστική.
hellenic
Afto einai omos poy aksizei oi omada afti!den exei kalo roster kai den mporei na paikse kalutera!yparxoun kai tis mourmoures stin omada...logiko einai na min paizei kala kai na xanei!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.