Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Μεταγραφές
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2
sihainas
Τι θα λέγατε σε αυτό το τόπικ να βάζουμε ότι ακούμε για τις μεταγραφές των ευρωπαικών ομάδων?

Ας αρχίσω εγώ με ένα δημοσίευμα του www.sportime.gr

QUOTE
Τον 37χρονο Τόνι Κούκοτς θέλει να αποκτήσει η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ισπανικής Marca. Οι καλές σχέσεις του προπονητή της Ρεάλ, Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, με τον Κροάτη αστέρα του ΝΒΑ, δείχνουν ικανές να φέρουν τον Κούκοτς στην Ευρώπη μετά από 13 χρόνια, ενώ ο «Μπόζα» ήταν αυτός που τον ανέδειξε στην εκπληκτική Γιουγκοπλάστικα Σπλιτ, στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και στις αρχές του 1990.

Ο Τόνι Κούκοτς φέτος διανύει τον τέταρτο του χρόνο στους Μιλγουόκι Μπακς και σε 37 αγώνες έχει μ.ο. 5.1 πόντους σε 16.5 λεπτά. Ήταν από τα βασικά μέλη της αυτοκρατορίας των Σικάγο Μπουλς, με τους οποίους κατέκτησε τρία πρωταθλήματα ΝΒΑ (1996, 1997, 1998), ενώ αργότερα φόρεσε τη φανέλα των Φιλαδέλφεια Σίξερς για τρία χρόνια και για άλλα δύο των Ατλάντα Χοκς.
thrylos7
Άντε και τον Ράτζα...!!!
dizzy_fingers
Σωστός ο sihainas!

Μην ξεχνάμε τη μεγάλη μεταγραφή της Ζαλγκίρις πριν μερικές μέρες, που πήρε τον πολύ γνωστό από το ΝΒΑ, Kenny Anderson 41.gif.
NBAholic
Πόσων ετών είναι ο Άντερσον; 34; Η περίπτωση Στρίκλαντ δεν τους λέει κάτι; Θα ήθελα να δω ωστόσο ένα match-up με τον Έντνι.
lexx
Ο Kenny είναι μεγάλος παίχτης αλλά τα έχει φάει τα ψωμιά σου όσον αφορά τον NBA
hagi
Μεγάλος παίχτης ο Kenny.Πάντως στο εξωτερικό γίνονται κινήσεις καλές όσον αφορά μεγάλους παίχτες του ΝΒΑ έστω και σε μεγάλη ηλικία.Εδώ τίποτα..
sarounas
καιρός ήταν, έπρεπε να αλλάξει περιβάλλον επιτέλους ο Πέτζα, δεν πήγαινε άλλο στο Σακραμέντο. Στην Ιντιάνα ο Πέτζα, στους Κινγκς ο Αρτέστ!
thrylos7
Να κάτι πολύ ενδιαφέρον:

Από betsmart.gr

QUOTE
Με βάση την κροατική ιστοσελίδα Sportnet αλλά και πληροφορίες από την Ισπανία, Ταού και Εφές Πίλσεν είναι σε συζητήσεις για το δανεισμό του Κροάτη Ρόκο Λένι Ούκιτς από το βάσκικο σύλλογο στην τουρκική ομάδα ως το τέλος της σεζόν για να καλυφθεί το κενό του τραυματία επίσης Κροάτη, Μάρκο Πόποβιτς.

Ήδη η ίδια η Ταού έχει βγάλει προς τα έξω ότι δεν είναι ευχαριστημένη με την προσαρμογή του Ούκιτς και για αυτό και προσέθεσε στο ρόστερ της τον Λάιονελ Τσάλμερς για να ξεκουράζει τον εξαιρετικό Αργεντίνο Πάμπλο Πριτζιόνι.

Πάντως, με το δεδομένο ότι η Ταού έχει βάλει στο στόχαστρο το καλοκαίρι τον βασικό διεθνή Τούρκο ψηλό της Εφές, Κάγια Πεκέρ, μία εξυπηρέτηση τύπου δανεισμού Ούκιτς θα προλειάνει το έδαφος για την καλοκαιρινή συμφωνία των δύο ομάδων για τον Πεκέρ.
harris
Αλήθεια, πως σας φαίνεται που ο Κουφός έδιωξε από το Ρέθυμνο τον Ιμπέζα επειδή δεν βοηθούσε και αυτός πήγε Α1 Ιταλίας στην Κάπο Ντ' Ορλάντο; Μήπως κάτι δεν κάνουν σωστά εδω στο Ελλάντα; Λέω, μήπως...
thrylos7
Αν και δε γνωρίζω κάτι για το συγκεκριμένο που αναφέρεις μάλλον, λέω μάλλον(γιατί το μάλλον πιάνει ποσοστό από 70%-90% ενώ τώρα είναι 110%) έχεις δίκιο... Όσο θυμάμαι διάφορες τέτοιες περιπτώσεις...
Η πιο πρόσφατη(μετά από αυτή που αναφέρεται στο παραπάνω μήνυμα) του Justin Hamilton του Ηρακλή που πήρε πρωτάθλημα με τη Ρεάλ.. αν και δεν ξέρω αν έφυγε για οικονομικούς λόγους...
Η πιο χαρακτηριστική του Charles Smith που δεν έκανε στον Μακεδονικό και βγήκε πέρσι πρώτος σκόρερ στην Ευρωλίγκα...

Ένα είναι σίγουρο... ότι ο Φέλτον θα διαπρέψει... rolleyes.gif
dizzy_fingers
Δεν ξέρω για Φέλτον, αλλά ένας Τσάλμερς θα πάει Πράγα και ποιός ξέρει ποιός θα τον δει εκεί... rolleyes.gif
thrylos7
Τον έχουν δει ήδη πίστεψέ με!!! Τον ανακάλυψα σε ένα τεύχος του SLAM(8/04)... Ίσως παραθέσω ολόκληρο το κείμενο(αν δεν ξεχάσω να πάρω το περιοδικό μαζί μου...)
sihainas
Άκουσα ότι η Εφές έκανε πρόταση στον Πανιώνιο για τον Έιβερι...
thrylos7
QUOTE
Πόσων ετών είναι ο Άντερσον; 34; Η περίπτωση Στρίκλαντ δεν τους λέει κάτι; Θα ήθελα να δω ωστόσο ένα match-up με τον Έντνι.

Τυχερέ!! Το ήξερες από πριν μήπως; tongue.gif

QUOTE
Τον έχουν δει ήδη πίστεψέ με!!! Τον ανακάλυψα σε ένα τεύχος του SLAM(8/04)... Ίσως παραθέσω ολόκληρο το κείμενο(αν δεν ξεχάσω να πάρω το περιοδικό μαζί μου...)


Lionel Chalmers…

Sunday, January 28, 2004: Inside the visitors’ locker room at GW’s Smith Center – and after scoring 21 points in a 21-point loss – Xavier’s Lionel Chalmers snaps the f-off on his teammates. To paraphrase: My family didn’t raise a punk. Y’ all better get y’ all shit together!

Wednesday, Jan. 31: Xavier loses to Dayton. Chalmers has 6 points.

Thursday, March 11: St. Joe’s is No. 1 in the nation, 27-0. Chalmers’ speech from six weeks earlier kicks in. In the A-10 Tournament quarterfinals, the X Men wax that ass by 20. The 6-0, 180-pound senior pg shuts ’em down like a Pete Rock remix. Drops 23 on ‘em. No. 0 is born.

Saturday, March 13: X’s in the Dance. A-10 Tourney champs. Chalmers, MVP.

Friday, March 19: Louisville. Chalmers shows the world that he is “not a game.” Ends with 25 and 6 and gives his squad a chance to get beat by a two-seed in the next round. Welcome to March Madness.

Sunday, March 21: “If it’s not my time, I’m not going to have a time.” Lionel’s words. Every year about this time, some player comes from nowhere to shine. This year, it is he. That’s why, after Chalmers bombs his squad for 31, Mississippi State guard Tim Bowers says this: “He’s one of the best guards in the country.”

Friday, March 26: Another weekend, another dream deferred. Chalmers shows game completeness. Runs the floor, handles the biz. Makes Texas wish TJ Ford had stayed. Modest numbers (14, 7 and 6), monster game. Cinderella’s at Payless.

Sunday, March 28: Eight left. Elitism. On the white board inside the Duke locker room, coach K has mapped out a game plan: Stop Chalmers. Chris Duhon, maybe the best defensive pg in the country, is standing in the way. The team-leading 17 points Chalmers scores is three less than what’s needed. Lionel is done. Xavier is over. Ever had three points haunt you?

Monday, May 10: Florida. Individual workouts. Next level prep. “I asked for this my whole life, so I’m putting my work in,” he says. “I’m trying to take advantage of my opportunity, same as the Tournament. Looking back, I was so focused, I wanted to enjoy it, but I couldn’t. But now I can.”

Thursday, June 24: Stern or Granik will call his name. Some team will be very lucky. Dwyane Wade lucky. His words will linger. “All I can do is wish myself the best. Wherever I end up, it doesn’t matter. I’m ready to go.”
Warrior
Ισως δεν ειναι το σωστο τοπικ εδω....

Ουτε και στην Μαγιορκα στεριωσε τελικα ο Διαμαντοπουλος!!
Παρελθον απο την Ισπανικη ομαδα αποτελει πλεον ο Ελληνας ασσος,αφου
με το που πατησε το ποδι του στην Ισπανια,η ομαδα καταστραφηκε!! ohmy.gif

Τρενο για την ΑCB πηγαινε...πολυ χρημα υπηρχε στην ομαδα,αλλα απο τοτε
που πηγε ο Διαμαντοπουλος δεν εχει κανει νικη!5 ηττες σερι...
Αλλαξε προπονητη και ο νεος..εστειλε το Κιτσακι...

Ο ιδιος ειναι πραγματικα απογοητευμενος...

"Μου έχουν κάνει μάγια!Τι άλλο να πω;Δυστυχώς πέφτω πάντα πάνω σε απίθανες καταστάσεις...Κάποιοι λένε διάφορα για μένα και αυτό με πικραίνει αλλά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ...Ακούω οτι διώχνω προπονητές ,οτι είμαι δύστροπος και τα σχετικά..Ας έρχονταν μαζί μου και ας καταλάβαιναν...Πήγα στο καμπιονάτο και ήμουν πρώτος σκόρερ της ομάδας του Ροζέτο και μετα δεν έιχαν χρήματα και αναγκάστηκα να φυγω όπως έφυγα..Και ειδατε την συνέχεια,οτι τα ίδια κάνουν και με άλλους παίκτες..Ηδη άκουσα ότι έχουν πρόβλημα με τον Φλόρες,ο Μορλέντε πήγε και εφυγε και πάει λέγοντας...

Στην συνέχεια συμφώνησα με την Μαγιόρκα καθώς μου πρότειναν ενα εντυπωσιακό συμβόλαιο και η ομάδα ηταν φαβορί για την άνοδο.Πήγα και ειδα απίθανα πράματα.Ο προηγούμενος προπονητής δεν με ήξερε καν και ενοχλήθηκε επειδή ήμουν προσωπική επιλογή του προέδρου!Ο επόμενος,μου ελεγε στηρίζομαι σε εσένα και μετα μου έλεγε οτι δεν είναι ευχαριστημένος αλλά ο ίδιος με εβαζε μόλις 10'!!Τι να πω;Δεν ξέρω τι συμβαίνει..Ισως μου έχουν κάνει μάγια!

Εγώ θα συνεχίζω να δουλευω μόνος μέχρι να βρω μια ομάδα να πάω να πάιξω μπάσκετ μέχρι τέλος της σεζόν.Αλλωστε δεν ειναι τα χρήματα το παν.Θέλω να παιξω μπάσκετ για ενα μήνα εστω και το καλοκαίρι βλέπουμε που θα πάω....Θα ήθελα αλλωστε να πάω στην Θεσσαλονίκη είναι γνωστό αυτό..Αλλά δυστυχώς κάποιοι αποφάσισαν να μην μπορούν να γυρίσουν τα ελληνόπουλα πίσω....Στην μέση της σεζόν...Πάντως θα επιστρέψω παρά τις ατυχίες μου στην θέση μου..Στην θέση του πρωταγωνιστή"!
Dromeas7
O kenny anderson εβγαλε μάτια στο ΣΕΦ......λέμε και καμιά $!@#$ να περνάει η ώρα!!!! cool.gif cool.gif

Λοιπόν στο match-up tyus vs kenny ο κοντός του Ολυμπιακού ήταν νικητής σε όλα τα σημεία (ίσως στα λάθη να ήταν ισόπαλοι!!)

Μάλλον ο kenny δεν θα εγκλιματιστεί ποτέ στο ευρωπαικό μπάσκετ και αυτό φάνηκε από τα 5 φάουλ που έκανε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα!!!
Εξάλλου τα στατιστικά του τα 4 τελευταία χρόνια στο NBA ήταν πολύ πεσμένα κάτι που σημαίνει πώς η καριέρα του οδεύει προς το τέλος...

76ers-sm.gif 76ers-sm.gif 76ers-sm.gif
thrylos7
QUOTE
Ισως δεν ειναι το σωστο τοπικ εδω....


Όντως... Έχεις δίκιο... παρασύρθηκα, αλλά δεν πιστεύω να πειράζει κανέναν... ε; smile.gif

Τι να πούμε για τον Kenny... Bασικά εγώ δεν το ξέρω ιδιαίτερα κιόλας.. Μακάρι να παίξει στο επόμενο παιχνίδι καλά... wink.gif
hellenic
Apo www.sportime.gr

Ενισχύεται η Εφές Πίλσεν. Η τουρική ομάδα ανακοίνωσε την Κυριακή (19/03) την απόκτηση του περσινού πρώτου σκόρερ της Ευρωλίγκα, Τσαρλς Σμιθ! Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός δεν… ανησυχεί, εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης στο «Αμπντί Ιπεκτσί», καθώς ο Αμερικανός γκαρντ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα.


Στον αγώνα της Τετάρτης (22/03), ωστόσο, θα επιστρέψουν τόσο ο τραυματίας, Πόποβιτς, όσο και ο τιμωρημένος λόγω χρήσης απαγορευμένης ουσίας, Κουγκό (η ποινή του λήγει στις 21 Μαρτίου, την παραμονή δηλαδή του αγώνα).

Το Who is who

Ο Σμιθ γεννήθηκε το 1975 και έχει ύψος 1.93μ. Έπαιξε στο γυμνάσιο Dunbar και στο κολλέγιο του Νιου Μέξικο (1994-97). Το 1997 επιλέχθηκε στο Νο 26 στο ντραφτ του ΝΒΑ από τους Μαιάμι Χιτ. Με το Μαϊάμε υπέγραψε συμβόλαιο και τον Φεβρουάριο του '98 παραχωρήθηκε ως ανταλλαγή στους Λέικερς.Την σεζόν 1999-00 έπαιξε στο CBA για το Rockford Lightning, ενώ τον Απρίλιο του 2000 μετακόμισε στην Ιταλία και την Ούντινε. Το 2001 επέστρεψε στο ΝΒΑ για να φορέσει την φανέλα των Σπερς, ενώ το 2002 την έβγαλε για αυτή των Μπλέιζερς. Το 2003 είπε το "ναι" στον Μακεδονικό, όμως, δεν έβγαλε ολόκληρη την χρονιά. Τον Νοέβριου έφυγε για να επιστρέψει στην Ιταλία και να υπηρετήσει την Βίρτους Μπολόνια. Την σεζόν 2004-05 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Ευρωλίγκα με την Σκαβολίνι Πέζαρο.



Eipa kai ego pos tha peksei o Smith ston agona der mperdefti ligo i Efes omos de tha peksi!Ton xriazetai h Efes stin Tourkia tora poy girisan kai i alli 2?
thrylos7
Smith, Granger, Domercant...!!!! Αυτοί θα θέλουν bball.gif bball.gif bball.gif (3 μπάλες στο παρκέ)
Για πόσο τον υπέγραψε; Λογικά και για του χρόνου ε;
thrylos7
betsmart.gr
QUOTE
Ο Σμιθ πάντως δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, την Ευρωλίγκα, αφού έχει κλείσει η περίοδος δήλωσης παικτών από την έναρξη της φάσης των «16¨και έτσι ο παίκτης θα χρησιμοποιείται μόνο στο τουρκικό πρωτάθλημα σαν αντικαταστάτης του Χένρι Ντόμερκαντν ή αν προκριθεί στην επόμενη φαση

Tί νόημα βγάζετε; Τελικά θα μπορεί να παίξει αργότερα ή όχι; blink.gif

Εντάξει, στο πρωτάθλημα τουλάχιστον 2 θα παίζουν πάλι, εκτός αν τον χρειαστεί τον Ντόμερκαντ και τον βάζει και αυτόν... Ειδικά αν αποκλειστούν από την Ευρωλίγκα...
Alexmei
QUOTE(thrylos7 @ Mar 19 2006, 11:46 PM)
betsmart.gr

Tί νόημα βγάζετε; Τελικά θα μπορεί να παίξει αργότερα ή όχι;  blink.gif

Εντάξει, στο πρωτάθλημα τουλάχιστον 2 θα παίζουν πάλι, εκτός αν τον χρειαστεί τον Ντόμερκαντ και τον βάζει και αυτόν... Ειδικά αν αποκλειστούν από την Ευρωλίγκα...
*



λογικά δν θα παίξει αν δν προκριθεί η ομάδα του...............
τώρα για να μην πώ καμία μ@λακία δν ξέρω αν θα γίνει κάτι διαφορετικό.
thrylos7
Να και κάτι που μας αφορά περισσότερο...

betsmart.gr
QUOTE
Δεν είναι ψέμα ότι οι κόποι των περισσοτέρων Ελλήνων διακιώνονται στο εξωτερικό! Η ρήση τούτη ισχύει απόλυτα στο Λαρισαίο Σωτήρη Γκιουλέκα, ο οποίος σίγουρα δε φανταζόταν ότι φεύγοντας ως αποτυχημένος από την Ολύμπια Λάρισας το καλοκάιρι του 2003, σήμερα 5 Μαϊου 2006 θα υπέγραφε συμβόλαιο με μία από τις σπουδαιότερες ιστορικά ομάδες στην Ευρώπη. τη Βίρτους Μπολόνια.

Η διοίκηση της ομάδας της Μπολόνια αναζητούσε τον κοινοτικό αντικαταστάτη του Ντέιβιντ Μπλούδενταλ και ρίσκαρε στην ελληνική αγορά. Της μίλησαν για έναν μαχητή, σκόρερ και καλό αμυντικό από τη Γερμανία, το δικό μας Σωτήρη Γκιουλέκα, ο οποίος ολοκλήρωσε της υποχρεώσεις του με τη Νυρεμβέργη όντας 1ος σκόρερ της με 18,5π και 3,3ρ. Η συμφωνία δεν άργησε να ολοκληρωθεί και ήδη ο παίκτης δηλώθηκε στη λίγκα το μεσημέρι. Δεν αποκλέιεται, αν φτάσει γρήγορα στην Μπολόνια να ντεμπουτάρει στο κυριακάτικο παιχνίδι στο Ροζέτο.


41.gif
Αν δεν κάνω λάθος είναι ο πρώτος Έλληνας που αγωνίζεται εκεί; Ο Παπανικολάου ποτέ δεν έπαιξε ε;
Tony_K
Μπράβο για το ποστ, δεν το ήξερα. Πολύ καλό για το παιδί, επιτέλους δικαιώνεται ο αγώνας του και οι μεγάλες εμφανίσεις του στη Γερμανία όπου θεωρείται ένας από τους κορυφαίος κοινοτικούς.
QUOTE
Αν δεν κάνω λάθος είναι ο πρώτος Έλληνας που αγωνίζεται εκεί; Ο Παπανικολάου ποτέ δεν έπαιξε ε;

Πράγματι, κι εγώ νομίζω ότι τελικά δεν αγωνίστηκε.
Ιστορική μεταγραφή. 41.gif
nash
QUOTE(thrylos7 @ May 5 2006, 05:33 PM)
Αν δεν κάνω λάθος είναι ο πρώτος Έλληνας που αγωνίζεται εκεί; Ο Παπανικολάου ποτέ δεν έπαιξε ε;
*


Τι λέτε ρε παιδιά? Ο Οικονόμου εκεί δεν έπαιξε? Είχε παίξει και στον τελικό του Σαπόρτα με αντίπαλο την ΑΕΚ!
Πάντως είναι πολύ σημαντική μεταγραφή για τον Λαρισαίο που έφυγε σαν αποτυχημένος από την Ολύμπια!
thrylos7
Αυτό μου διέφυγε... και τώρα μου διαφεύγει βασικά....
Είχα μια υποψία γι' αυτό και το ερωτηματικό αλλά μέχρι εκεί... Δε θυμάμαι.. sad.gif
airambado
ηταν να ερθει στον Αρη το καλοκαιρι αλλα ευτυχως χαλασε καλα εκανε που δεν πηγε,δν μπορεις να τον πεις ομως ταλεντο στα 27...απλα καλος παιχτης!
HOULIGAN76
Τα πιο καυτά ονόματα που αφορούν την ελληνική αγορά είναι του Μπουρούση,Πελεκάνου,Μαυροκεφαλίδη και Στακ!!
Προσωπικά στην ομάδα μου{Μαρούσι} θα ήθελα παρα πολύ τον Πελεκάνο!!
Ο Μαυροκεφαλίδης δεν είναι ελευθερος αλλά θεωρώ πολύ δύσκολο να μείνει στον Παοκ.Υπάρχει και μικρή πιθανότητα ο παίκτης του Παοκ να παίξει και στην ΜΙΝΕΣΌΤΑ.
qspock
http://www.betsmart.gr/mainsite/modules/ne...p?storyid=22975

Ο Κροατης σεντερ Μ. Κασουν απο το NBA στην Μπαρτσελονα για 3 χρονια!
Οσοι τον ειδατε στο Βελιγραδι με την Κροατια θα ξερετε οτι προκειται για παιχταρα!

Μαλιστα... Για αλλη μια φορα αποδεικνυεται οτι υπαρχει προβλημα scouting ή μανατζερ με τις ελληνικες ομαδες και τις μεταγραφες που (δεν) κανουν.
Η μπαρτσα ηθελε σεντερ γιατι ο Φουτσκα και ο Μαρκονατο δεν της φτανανε. Και βρηκε λαυρακι. Εμενα κατι μου λεει οτι φετος ο ΠΑΟ θα μεινει παλι με τον Μπατιστ πενταρι...
Και θελουν και το final-four μιας και γινεται στο ΟΑΚΑ.
Α ξεχασα, η ομαδα ειναι πληρης και παιζει το καλυτερο μπασκετ στην ευρωπη, αρα δε χρειαζεται μεταγραφες...

Μπαρτσα για του χρονου παιδια. 77.gif
Anaz
Λίγο τον θυμάμαι για να'μαι ειλικρινής(προσεχα τον Ζιζιτς tongue.gif ) αλλα όντως είναι καλη περιπτωση!το σιγουρο είναι οτι αυτο που λες περι scouting είναι απολυτα σωστό..Εξαλλου ηδη είχαν δοκιμασει αλλους 3 πριν καταλήξουν στον Κασουν!
Εμεις εδω χρόνια εχουμε να δουμε ουσιαστικα μεγαλη μεταγραφη!!Ελπιζω φετος ν'αλλάξουν τα πράγματα..
Eν τω μεταξύ ο Μπουρούσης δεν έπεισε,κ εδω στην Ελλαδα τα μεσα τον παρουσιαζουν ως το μήλον της εριδος για Ολυμπιακό,Παο..!Τί να πείς..
Εγω πάντως τον βλέπω να καταλήγει σε καμμια Μπενετον..
V@Roxe##13
Ακουγα εχθες το βραδυ ΕΡΕ ΣΠΟΡ και κατα τις μια η ωρα πηρε ενας τυπος τηλεφωνο και ελεγε οτι εχει πληροφοριες μεσα απο τον Παναθηναικο οτι θα αποκτηθει ο Στογιακοβιτς. Βασικα μπορει να μην ηξερε τι ελεγε αλλα δεν ξερω μου φανηκε πειστικος. Ειπε επισης οτι ειναι τελειωμενη η μετακινιση του Ντικουδη στον Παο. Εγω θεωρω πολυ πιθανο σε περιπτωση που φυγει ο Λακοβιτς ο Ζοτς να θελησει να παρει εναν παικτη που να του μοιαζει στο στυλ οποτε πολυ πιθανη περιπτωση ειναι ο Βουγιανιτς της Μπαρτσα που πιθανοτατα θα αποδεσμευτει.
Anaz
Ρε παιδια ο Στογιακοβιτς έκανε αρκετα καλη χρονια κ η μετακομιση στους Ιντιανα τον ανανεωσε..!Γιατι να θελει να ερθει στην Ελλαδα??Εξαλλου 29 χρονων ειναι ακόμα!
Τον Ντικουδη κ εγώ τον βλέπω να πηγαίνει Παο! Ο ιδος δηλωσε οτι θελει να παίξει Ευρωλιγκα κ οτι θα πηγαινε σε Παο,Ολυμπιακο αν ειχε προταση..Για τον Ολυμπιακο δεν το βλεπω μετα τα περσινα οπότε αν τον θελει ο Ομπραντοβιτς (γιατι να μην τον θελει..?) θα τον πάρει..!
thrylos7
Ας τον πάρει ο ΠΑΟ... έτσι πάλι δε θα' χει το σέντερ που χρειάζεται...
qspock
QUOTE(thrylos7 @ May 25 2006, 12:08 AM)
Ας τον πάρει ο ΠΑΟ... έτσι πάλι δε θα' χει το σέντερ που χρειάζεται...
*

biggrin.gif

Αλλα ξεχασες τον Στογιακοβιτς. Αυτος θα παιζει σεντερ! Και Κασουν θα μαρκαρει, και Βουισιτς (σε οποια ομαδα του εξωτερικου κι αν παει), και Σκολα και ολους. Ασε που φημιζεται και για τα αμυντικα καθηκοντα του! 24.gif

Ε ρε πλακα εχουμε, βγαινει καποιος βραδυατικα στα ραδιοφωνα, πινει κι ενα ποτηρακι παραπανω και τον ακουμε κι ολας... icon_drunk.gif

Ο Στογιακοβιτς εχει δηλωσει για τα σεναρια περι ΠΑΟ οτι ειναι φημες τελειως παραλογες αφου δεν προκειται προς το παρον να φυγει απο το NBA.
Ο Ντικουδης επισης δηλωσε οτι δεν προκειται να ερθει Ελλαδα.
Και οι ομαδες της Ισπανιας, Ιταλιας, διγουρα δινουν τα ιδια (μαλλον περισσοτερα) λεφτα απο αυτα που δινουν πλεον οι ΠΑΟ - Ολυμπιακος (που πηγε περσυ ο Μποτιρογκα?). Επισης, ποσα 4-ρια εχει ο ΠΑΟ? Η μιση ομαδα 4ρια ειναι... Ε να μην παρει αλλο ενα? icon_drunk.gif
Αρα παει κι αυτος.
Ολα μα ολα συνηγορουν οτι αυτα τα 2 ονοματα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ερθουν στον ΠΑΟ.

Εγω ειμαι τελειως απαισιοδοξος οσον αφορα τις μεταγραφες των 2 αιωνιων (καλα για την υπολοιπη Α1 απλα δεν ασχολουμαι, δε τιθεται θεμα να γινει τιποτα σοβαρο). Παλι τα ιδια θα δουμε απο ΠΑΟ, ισως ο Ολυμπιακος μπαλωσει καμια τρυπα, αλλα με τη φυγη του Ζουκι, οι τρυπες πλεον δεν ειναι λιγες.

Ειναι λυπηρο αλλα αληθες: Καποτε καποιοι ηταν πρωταθλητες μεταγραφων σε ολοκληρη την Ευρωπη. Οι εποχες αυτες εχουν περασει. Και μετα απορουν γιατι το ΟΑΚΑ γεμιζει μονο στα ευρωπαικα πλει-οφς...
thrylos7
Δυό ειδήσεις(ή φήμες) από το contra.gr(ναι, κάπου σε μια γωνία έχει και για τον τελικό):

QUOTE
Από ότι φαίνεται η ισπανική παροικία στο ΝΒΑ αναμένεται να μεγαλώσει. Μετά τον Πο Γκασόλ και τον Χοσέ Καλντερόν αλλός ένας Ισπανός παίκτης θα επιχειρήσει να κάνει καριέρα στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία ο Χόρχε Γκαρμπαχόσα δέχθηκε δελεαστική πρόταση από τους Τορόντο Ράπτορς ύψους 12 εκατομμυρίων δολλαρίων για συμβόλαιο τριών ετών. Αν πραγματοποιηθεί η μεταγραφή τότε ο Ισπανός φόργουορντ θα γίνει συμπαίκτης του συμπατριώτη του Χοσέ Καλντερόν που παίζει στο Τορόντο εδώ και ένα χρόνο

QUOTE
Στην Παμέσα Βαλένθια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντέγιαν Μιλόγεβιτς, αν πιστέψουμε δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας "El Mundo Deportivo".

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο 29χρονος Σέρβος πάουερ φόργουορντ, μετά το τέλος των υποχρεώσεων του με την Παρτιζάν, θα ταξιδέψει στην Ισπανία προκειμένου να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του.
Ο Μιλόγεβιτς είναι εκ των τελευταίων Σέρβων παικτών που έχει παραμείνει εντός των συνόρων. Οι φετινές, ωστόσο, εμφανίσεις του με την Παρτιζάν στην Ευρωλίγκα, αποτέλεσαν... διαβατήριο για τη μετακόμισή του, όπως όλα δείχνουν, στις "νυχτερίδες".


Μεγάλοι παίκτες... για τις ομάδες.. δεν ξέρω.
Anaz
O Ζουκαουσκας εκλεισε στην Λιετουβος,για αντικαταστατης του Γιαβτοκας για τον οποιο υπαρχει ενδιαφερον απο ΝΒΑ αλλα κ πολλες ευρωπαικες ομαδες εκ των οποιων κ ο Ολυμπιακος συμφωνα με λιθουανικα δημοσιευματα..
Λετε να'χουμε ανταλλαγη Γιαβτοκας-Ζουκι?? biggrin.gif
thrylos7
Εγώ για Μακάμπι είχα διαβάσει...
Αναμένεται καυτό καλοκαίρι δεδομένου ότι ομάδες όπως η Μακάμπι και η Ταού αλλάζουν σε μεγάλο βαθμό, υπάρχουν πολλοί παίκτες που αμφιταλαντεύονται ανάμεσα στο ΝΒΑ και στην Ευρωλίγκα(χεχεχε!), και οι ελληνικές ομάδες θέλουν να ενισχυθούν όσο το δυνατόν καλύτερα για το final 4 στο ΟΑΚΑ.
Εγώ πάντως προτιμώ Λαβρίνοβιτς... rolleyes.gif
Alexmei
ακούγετε ότι ο saras θα φύγει από την απέναντι όχθη που λέγεται ΝΒΑ και θέλει να γυρίσει Ευρώπη......επίσης δν θα συμετάσχει στο Μουντομπάσκετ.........
qspock
Σα να βλεπω πολλους να μη βολευονται στο NBA τελευταια...
Για το Γιαβτοκας θα πεσουν χοντρα φραγγα. Υπαρχουν η Μακαμπι, η Ταου, οι Ρωσικες. Δυσκολο να τις χτυπησει ο Ολυμπιακος. Βλεπετε, τον ΠΑΟ δε τον βαζω καν. Σιγα μην αποκτησει σεντερ ο παλαι ποτε πρωταθλητης των μεταγραφων. Χρονια βλεπουμε τα ιδια και τα ιδια με αυτη την ιστορια.

Ο Λαβρινοβιτς ειναι πιο προσιτος, και μπορει να παιξει διδυμο με Σοφο. Και τι διδυμο! 38.gif
Anaz
Καλα διδυμο Σοφο-Λαβρινοβιτς θα'ναι απιαστο!!!! Απ'τα καλυτερα της Ευρωπης!
Παντως ο Γιαφτοκας ειχε ακουστει κ το καλοκαιρι για τον Ολυμπιακό αλλα δεδομενου οτι φευγουν Βουισιτς-Σκολα θα παιξουν χοντρα λεφτα..
thrylos7
Από betsmart.gr
QUOTE
Ο Δήμος Ντικούδης είναι μεγάλος στόχος όπως φαίνεται δυο κορυφαίων ευρωπαικών ομάδων.Ο Παναθηναικός έχει ψηλά στην λίστα του τον ελληνα διεθνή παίκτη καθώς μπορέι να δώσει βοήθειες και στις δυο θέσεις της φροντ λάιν,είναι ελληνας,είναι "δουλευταράς"και θα γεμίσει την ρακέτα των πρωταθλητών.Την ίδια στιγμή ομως και η ισπανική Μπαρτσελόνα έχει τον Δήμο σαν υπ αριθμόν ενα στόχο για την γραμμή των ψηλών της καθώς ανανέωσε ο Μαρκονάτο,ερχεται ο Κασούν από το ΝΒΑ και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς που ανέκαθεν ειχε σε εκτίμηση τον ελληνα ασο,ονειρεύεται δίδυμο ψηλών με τους Ντικούδη και Κασούν!Μάχη λοιπόν για τον Δήμο που αναμένεται να πάρει και όλο το ..πακέτο αφού σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία οι μπλαουγκράνα προσφέρουν και 900χιλ ευρω για τον έλληνα διεθνή πρωταθλητή Ευρώπης!


...αναμένεται καυτό καλοκαίρι...
Anaz
Φουντωνουν τα σεναρια για Ναβαρο αφου λεγεται οτι οι Χιτ ειναι διατεθιμενοι να ξοδεψουν 10 εκ για να παρουν τα δικαιωματα του παιχτη!
Παντως ρε παιδια για 10 εκ τον εδινα ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ!! Μη σου πω κ για τα μισα ακομα.. Δινεις ενα εκ το χρονο και παιρνεις τον Λακοβιτς στη θεση του,που δεν υστερει σε κατι..
mikri prasini ollandeza
Εγώ για ένα πράμα ανησυχώ..
μην δω τον Γιαννάκη μας στον Ολυμπιακό!!!!!(κάνει ομοιοκαταληξία!)!!

Έφυγε ο Καζλάουσκας και είναι κι αυτός υποψήφιος(αουτσάιντερ αλλά anyway)!!!Αλλά δε νομίζω να πάει να χαλάσει εκεί την καριέρα του... tongue.gif tongue.gif
fragos
ο λαβρινοβιτς πηγε ουνικς.
thrylos7
Η Ρεάλ πήρε τον Τσάρλς Σμιθ...

...και πλέον με τον Μπούλοκ συνθέτουν το πιο επικίνδυνο δίδυμο ξένων στην Ευρώπη. Πυροβολισμοί, όχι αστεία... shot.gif
dizzy_fingers
QUOTE
συνθέτουν το πιο επικίνδυνο δίδυμο ξένων στην Ευρώπη

Του Uleb Cup συγκεκριμένα, ε? biggrin.gif
thrylos7
Γενικότερα... 2 από τους 5 καλύτερους ξένους περιφερειακούς...
qspock
QUOTE(dizzy_fingers @ Jun 28 2006, 04:19 AM)
Του Uleb Cup συγκεκριμένα, ε? biggrin.gif
*

biggrin.gif
Αμαν, τωρα η ΑΕΚ εχει δυσκολο εργο! 24.gif
thrylos7
Ξεχάσαμε να πούμε ότι ο Μάρκο Πόποβιτς πήγε στη Ζαλγκίρις...

οπότε αναμένεται να κάνει πολύ καλή(στατιστική) χρονιά, αφού το στυλ παιχνιδιού της λιθουανικής ομάδας του πάει πάρα πολύ...
Warrior
Eιπε μαλιστα οτι ειχε και προτασεις απο Ολυμπιακο,Παναθηναικο...αλλα
οσον αφορα τον πρωτο...δεν ηθελε να ειναι πισω απο τον Εντνι...ενω οσον
αφορα τον δευτερο δεν μπορουσε να περιμενει τι θα γινει με τον Λακοβιτς...
Anaz
Παρουσιαστηκαν σημερα Λακοβιτς,Κασουν!
βλεπω την Μπαρτσα πολυ δυνατη του χρονου κ απ'τα πρωτα φαβορι!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.