Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Eθνική Σερβίας
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
treathitch
http://www.fibaeurope.com/nfID_92330.coid_...cleMode_on.html

Το θέμα της συμμετοχής τους εν όψει του Ευρωμπάσκετ τον ερχόμενο Σεπτέμβριο φαίνεται να ξεκαθαρίζουν μερικοί σημαντικοί Σέρβοι παίκτες. Ο Ντάρκο Μίλιτσιτς, ο Νέναντ Κρστιτς, ο Πέτζα Στογιάκοβιτς και ο Σάσα Πάβλοβιτς φέρονται διατεθειμένοι να παίξουν στη Μαδρίτη και να συμπληρώσουν έτσι ένα ικανοποιητικό ρόστερ για επιστροφή στις επιτυχίες, λέξη άγνωστη από το 2002 στους τότε δις παγκόσμιους πρωταθλητές. Μην έχοντας πάρει καλύτερη θέση από την 6η στο Ευρωμπάσκετ της Στοκχόλμης το 2003 ως Σέρβοι (και όχι ως Γιουγκοσλάβοι), οι παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα αναμένεται να δώσουν μια σημαντική μάχη υπό τον παλαιό τους ύμνο, ο οποίος ήταν απαγορευμένος μέχρι πρότινος και θα επανέλθει στο ερχόμενο Ευρωμπάσκετ.
Βέβαια όλοι αυτοί οι συμβολισμοί ακούγονται ως αστείοι. Οι Σέρβοι υπό τον Ομπράντοβιτς και με ρόστερ ηγούμενο από τους Μποντιρόγκα, Ρέμπρατσα, Τομάσεβιτς, Γκούροβιτς, Γιάριτς, Ρακότσεβιτς, Ραντμάνοβιτς, Αβντάλοβιτς, Μιλόγεβιτς, Στσεπάνοβιτς, Κρστιτς, Μίλιτσιτς δεν κατάφερε καν να προκριθεί στους "8" στο Ευρωμπάσκετ του Βελιγραδίου, μέσα στην έδρα της δηλαδή.
Ωστόσο, η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση και, αν μερικοί ακόμη βετεράνοι (Βούγιανιτς, Ντρόμπνιακ, Ραντμάνοβιτς) επιστρέψουν και δεχθούν συγκεκριμένο ρόλο σε μια ομάδα με προσδοκίες και ηγούμενη πάντα από τη νεαρή φροντλάιν των Μίλιτσιτς-Κρστιτς και τον Ιγκόρ Ρακότσεβιτς, τότε οι Σέρβοι είναι ικανοί - με δεδομένη την εκμετάλλευση του τρομακτικού νεαρού ταλέντου της και προώθηση των Πέροβιτς-Τρίπκοβιτς σε καίριους ρόλους να έχει μια σταθερή πορεία και καλύτερη με τον καιρό.
dimitrisp
QUOTE(treathitch @ Dec 9 2006, 07:15 PM) *
http://www.fibaeurope.com/nfID_92330.coid_...cleMode_on.html
τότε οι Σέρβοι είναι ικανοί - με δεδομένη την εκμετάλλευση του τρομακτικού νεαρού ταλέντου της και προώθηση των Πέροβιτς-Τρίπκοβιτς σε καίριους ρόλους να έχει μια σταθερή πορεία και καλύτερη με τον καιρό.


Μεγαλη σχολη η Σερβικη τοσο σε μπασκετικο όσο και σε νοοτροποια που εχουνε. Οι Σερβοι οπως και οι Ρωσοι ειναι πεινασμενες ομαδες κατι που τονισε και ο Γιαννακης μετα την κληρωση. Σιγουρα διψανε για την διακριση που τους εχει ληψει πολλα χρονια και αν οντως κατεβουν μερικα ονοματα τα πραγματα θα θελουν μεγαλη προσοχη στην Α Φαση για εμας.

Εχουνε φοβερο μπασκετικο κοινο (το οποιο σε νοοτροπια το ζηλευω), αγαπανε το αθλημα παρα πολυ μαζι με τους Λιθουανους και εκτιμω οτι δεν θα ρθουν για διακοπες στην Γραναδα.

Οπως εγραψες επισης σταθερη αξία σαν το παλιο καλο κρασι icon_wave.gif icon_wave.gif

Υπαρχει και ενα καλο ας πουμε για την Εθνικη την δικια μας

Θα τους αντιμετωπισει και σε φιλικο τουρνουα στην Γαλλια 20 ημερες πριν την εναρξη του EuroBasket, οποτε θα παρουμε μια πρωτη γευση για το ποσο το ταλεντο τους (παλιο & νεο) μπορει να φερει το επιθυμητο αποτελεσμα wink.gif

http://www.basketforum.gr/forum/index.php?showtopic=2107
Air Kef
Έχω γνωρισει πολλους Σέρβους,όχι μέσω του μπάσκετ,και όλοι ήξεραν...........μπάσκετ.Θαυμαστής τους αλλα έχω να τους υποστηριξω απο τον τελικο με την Τουρκια το 2001.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.