Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Αλλαξε στιλ ο "Σακ"μπας και βάλει καμια βολή..!
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Eastern Conference
liolias
Αλλά Τζον Κόρφας σουτάρει πλεον ο Σακίλ Ο Νιλ!Οπως ελεγε και ο Πατ Ράιλι ο προπονητής των Μαιάμι Χιτ,"θα δούμε αν πάει καλύτερα έτσι,αλλά δείχνει βελτίωση",αναφερόμενος στον Σακίλ Ο Νιλ που δοκιμάζει πλεον να λύσει το ,,αιώνιο προβλημά του στις ελεύθερες βολές σουτάροντας με το δεξί χέρι θυμίζοντας Τζον Κόρφα στην εποχή του 90' με τον ελληνοαμερικανό παίκτη να φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ! 24.gif
betsmart.gr
kop-13
Καλά στα τριαντατόσα το θυμήθηκε κ αυτός???
Σαν τον Πεδουλάκη που είχε αλλάξει στύλ λίγο πρίν τα 40!!
NBAholic
Πρόβλεψη: Μια από τα ίδια. Ο Σακ έχει δοκιμάσει κι εγώ δεν ξέρω πόσες μεθόδους. Είχε δάσκαλο ένα μεγάλο Λιθουανό σουτέρ παλιότερα, αλλά με φτωχά αποτελέσματα. Πρόσφατα ο Ρικ Μπάρι του πρότεινε να σουτάρει βολές με το δικό του στιλ (σουτάροντας απ'το ύψος των γονάτων), αλλά ο Σακ περισσότερο προσβεβλημένος ένιωσε, λέγοντας χαρακτηριστικά "Ο κύριος Μπάρι* δεν έχει τα εχέγγυα ούτε να περάσει απ'τα γραφείο μου για δουλειά! Πρώτα θα σουτάρω μείον 30% και μετά θα δοκιμάσω τη δική του μέθοδο!"

*Σημείωση: Ο Ρικ Μπάρι είναι ένας απ'τους μεγαλύτερους σκόρερ του αμερικανικού μπάσκετ και ο δεύτερος πιο εύστοχος παίχτης απ'τη γραμμή των βολών στην ιστορία του ΝΒΑ. Το στιλ του, όσο θηλυπρεπές κι αν μοιάζει, το μιμήθηκε τόσο ο Γουιλτ Τσάμπερλεν (άλλη περίπτωση κι αυτός...) όσο (στην Ελλάδα) και ο Τρόντζος, αν και μάλλον ανεξάρτητα από τον ίδιο.
Alexmei
Δλδ μπορεί ο Σακ να βάλει και 5 βολές σε έναν αγώνα; 24.gif

Θυμάμε σε μια εκπομπή στο VH1, ο Σακ μας ξεναγούσε στο σπίτι του... είχε ένα κλειστό στην αυλή του, όπου πήγε και σούταρε για λίγο... είχε 1/10 ο κύριος.... icon_drunk.gif peace.gif τώρα θα τα κάνει 2/10;;;;
dizzy_fingers
Xα, τη θυμάμαι αυτήν την εκπομπή biggrin.gif.

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι το στυλ που φταίει, το ότι δε σταυρώνει βολή, επομένως όσες αλλαγές και να κάνει, δε θα δει αποτέλεσμα.
Αλλού ίσως πρέπει να ψάξει.
liolias
Παντως αυτο το προβλημα το εχουν και αλλοι ψηλοι και γεματουλιδες σεντερ.
NBAholic
Ναι, οι βολές είναι θέμα μηχανικής εκτέλεσης, και σε έναν πολύ δυνατό παίχτη αυτό είναι πρόβλημα. Σακίλ, Γουιλτ, Μπεν Ουάλας, ο νεαρός Καρλ Μαλόουν, ο Σοφοκλής τον καιρό που έβαζε ακόμη κιλά, όλοι αυτοί είχαν σαν κοινό σημείο την πολύ μεγάλη δύναμη και τη μεγάλη αστοχία στις βολές...Κάτι σαν το ύψος και τη μειωπία που συζητάμε στο άλλο topic! Ο Μαλόουν βέβαια βελτιώθηκε στο μέλλον και έχουμε την αισιοδοξία ότι το ίδιο συμβαίνει και με το Σόφο.
liolias
Ναι ειναι γεγονος οτι ο Σοφο βελτιωθηκε.Παντως αυτος που εχει πολυ γελιο ειναι ο Weis( tongue.gif .
kop-13
Κ ο Γιαφτόκας...

Μπροστά στον Χούπμαν βέβαια όλοι αυτοί είναι super!
Igor
Αν μιμηθει τον Γιαβτοκας στις βολες στο Αλεξανδρειο. Τουβλα --- ταμπλο και μεσα. Ειχαν πλακα.
captain charisma
μη κατηγορειτε το σακαρο σε ενα ματς με τους ντενβερ οταν επαιζε στους λεικερς ειχε βαλει 13/13 βολες οσο κουφο κι αν ακουγεται.παντως στο δευτερο συνεχομενο πρωταθλημα ειχε βελτιωθει πολυ στις βολες
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.