Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Who's your favorite role player
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
a bullet for your head
Mε αφορμη αυτο το θεμα.. http://www.hoopsworld.com/Story.asp?story_id=15370 ....σκεφτηκα να ανοιξω αυτο το τοπικ..
Σιγουρα υπαρχουν πολλοι παικτες αξιοι αναφορας..
duncan21
Τζανιρο Παργκο.Σκορερ γκαρντ,μπορει να αλλαξει τον ρυθμο ενος παιχνιδιου.Απο τους καλυτερους ρολιστες γκαρντ στο nba.
a bullet for your head



Εχει Attitude...ειναι σκληροτραχηλος,πολυ καλος αμυντικος που μπορει να προσφερει καποιες λυσεις & στην επιθεση...
Παιζει με μεγαλη ενεργεια & δινει το 100% μεσ'στο παρκε...
Του αρεσει το παιχνιδι & στο κοσμο αρεσουν οι αντιδρασεις του & το παρουσιαστικο του...
Ειναι απ τους αγαπημενους μου role players & σιγουρα, μπορει να συμπεριληφθει & αναμεσα στους κορυφαιους της λιγκα..
captain charisma
μπεν γουαλας!!!παντα πορωνομουν με τα εντυπωσιακα μπλοκ του και τα καρφωματα του.και κυριως τις εποχες που ειχε το αφανα μαλλι smiley.gif

a bullet for your head



Παρολο που αριθμοι του ειναι καλοι,η στατιστικη δεν μπορει να αποτυπωσει πληρως, το ποση δουλεια κανει ο Περκινς κυριως στην αμυνα...
Η αμυνα των Σελτικς ειναι ισως η πιο καλοδουλεμενη της λιγκα...& ο Περκινς κατα τη γνωμη μου ειναι ισως το πιο σημαντικο γραναζι αυτης της μηχανης..
Ειτε στο low-post,ειτε στις βοηθειες & στις διαφορες προσαρμογες...
Undersized για τη θεση που αγωνιζεται,εχει καταφερει οχι μονο να επιβιωσει,αλλα & να καθιερωθει πλεον...
Με σωμα Gladiator & περισσειο παθος & ενεργεια στο παιχνιδι του...ειναι Πολεμιστης ο Κεντρικ & μ'αρεσει...
Εντωμεταξυ το πολλες φορες συνοφρυωμενο & βλοσυρο βλεμμα του,μου θυμιζει εντονα αυτο του Chief..
Gravedigger
QUOTE (a bullet for your head @ Feb 21 2010, 01:05 ) *

Με το που διάβασα τον τίτλο του τόπικ αμέσως ο Birdman μου ήρθε στο μυαλό, οπότε με γλίτωσες και από κόπο με video+info.

Τρέλα στο φουλ και τρομερή ενέργεια!Μετά από κάρφωμα κουνάει τα χέρια πάνω κάτω σαν φτερά ενώ στις συνεντεύξεις κάνει 1 χαρακτηριστικό ήχου πουλιού.

+way too cool ink tongue.gif
aegeansheed
Πολύ καλές και οι δύο ταινίες!

Τον Perkins ομολογώ ότι φέτος τον "διάβασα" λόγω fantasy. Κάνει τρομερή δουλειά σε άμυνα και επίθεση. Πολύ γρήγορος στα πόδια, στην επίθεση δε σταματά να κινείται και φτιάχνει συνεχώς μη-αντιμετωπίσιμα screens για τους περιφερειακούς του. Στην άμυνα είναι εξαιρετικός rebounder και καλός shot blocker στις αλληλοβοήθειες. Με τον όγκο του μπορεί να σπρώξει όλους τους αντίπαλους ψηλούς. Παίζει 100% από το πρώτο λεπτό και δε σκέφτεται το φάουλ, αρκεί να καταφέρει να βγάλει μια καλή άμυνα για την ομάδα του που θα αποτρέψει το αντίπαλο καλάθι. Πραγματικός αμυντικός, μια κατηγορία που σπανίζει στο ΝΒΑ σήμερα.

p.s. Πάντως με 127 κιλά undersized δεν τον λές smile.gif ,αλλά συμφωνώ 100% για το σχόλιο ότι είναι το Α και το Ω των C's. Αν τραυματιστεί 1 παίχτης των C's αυτή τη στιγμή, την ομάδα θα αποσυντωνίσει περισσότερο μια απουσία του Perk. Το topic είναι tamam όταν έχεις ελέυθερο χρόνο και όρεξη btw. Ίσως κάνω κάτι αν βρω το χρόνο να βγει όπως θέλω.
a bullet for your head
Undersized υπο την εννοια του υψους... rolleyes.gif
Σιγουρα δεν ειναι 6-10(περιπου 2.08μ),ετσι οπως τον αναφερουν...τον κοβω 2cm κοντυτερο...
Θεωρω μεγαλο επιτευγμα που ο Περκινς με αυτο το υψος παιζει βασικος σε μια ομαδα που κατεκτησε πρωταθλημα & γενικα πρωταγωνιστει τα τελευταια 3 χρονια..
Και σιγουρα σεζον με τη σεζον παρουσιαζεται ολοενα & πιο βελτιωμενος.
Νομιζω οτι απ'αυτη την ομαδα των Σελτικς,ειναι ο πιο υποτιμημενος...& η βρωμικη δουλεια που κανει δεν αναγνωριζεται οπως θα επρεπε ισως.

Ενας αλλος ο οποιος ειναι εκ των κορυφαιων role players ειναι & ο Ντερεκ Φισερ...
Μπορει καποιες φορες να με εχει εκνευρισει αφανταστα... rolleyes.gif ..ομως οφειλω να του αναγνωρισω πως στα μεγαλα ματς & οταν η μπαλα καιει,αυτος δηλωνει & ειναι παντα παρων...
Παρολο που δεν ειναι ο πιο ταλαντουχος PG,παρολο που ειναι κοντος & 35αρισε...διαθετει απιστευτη αυτοπεποιθηση & ''ψυχοσυνθεση'', κομμενη & ραμμενη για σπουδαια ματς..

red pyramid88
Lamar Odom. Πιστεύω ότι τώρα πια μπορεί να θεωρηθεί κυρίως παίκτης ρόλου. Πολύ καλός σε οτιδήποτε κάνει, PF με καλό σουτ, δυνατός στο καλάθι, καλός στην άμυνα και στη πάσα. Η ψυχοσύνθεση του πιστεύω είναι το μόνο του μειονέκτημα, αλλιώς θα μπορούσε να είναι πολύ ψηλότερα.

Απο εκεί και πέρα, έχω μεγάλη συμπάθεια στον Jamario Moon. Cool dunks.
a bullet for your head
Μπορει ο Μαρκους Καμπι να μην εκανε τη καριερα που ολοι αναμεναν να κανει,οταν πρωτομπηκε στο ΝΒΑ απ το UMass,κυριως λογω των σοβαρων τραυματισμων που ειχε.
Παρολα αυτα εχει καταφερει οντας σε αρκετα ωριμη μπασκετικη ηλικια,να αποδιδει πολυ καλα & αρκετες ομαδες να τον θελουν αν και ειναι 36ετων πλεον.
Σιγουρα ειναι & αυτος ενας εκ των κορυφαιων role players της λιγκα..& θα ηθελα οι Μπλεηζερς να τον κρατησουν το καλοκαιρι που μας ερχεται.


jim 3
77.gif chris adersen.......
T.W.Is.M.
Αν μπορουμε να βαλουμε και παιχτες που εχουν αποσυρθει, τοτε μακραν... αυτος
Κατα τη γνωμη μου ο καλυτερος role player των τελευταιων 20 χρονων(για πιο πριν δε μιλαω γιατι δεν εχω δει).
Απο εν ενεργεια παιχτες, ξεχωριζω τον περσινο ηρωα των τελικων Ντερεκ Φισερ λογω προτιμησης στους Λεικερς. Φοβερη περιπτωση ο Birdman Andersen, αν και με εκνευριζει οταν τον εχω αντιπαλο. Ειναι ομως μεγαλη μορφη και δεν μπορει να μην κανει εντυπωση με το παιχνιδι του.
morfi
Αυτή τη στιγμή ο Λαμάρ Όντομ. Βοηθάει στα μέγιστα από το πάγκο χωρίς οι Λέικερς να χάνουν το ρυθμό τους.
SG3ptshooter
Φέτος με έχουν αρέσει οι Darrell Arthur, Dorrell Wright (αν και αμυντικά είναι πραγματικός θιασώτης της φιλοσοφίας του Γκόλντεν Στέιτ "ας το φάμε γρήγορα γρήγορα να πάμε να ξαναβάλουμε κι εμείς"), Toney Doulgas και Josh McRoberts.

Μιας και βλέπω ότι βάζετε και πιο προβεβλημένους όμως όπως ο Όντομ π.χ. ενώ εγώ έψαχνα για πιο "συμπληρωματικούς" ρολίστες, θα αναφέρω και τον Channing Frye και τον πιο υποτιμημένο από όλους Jason Richardson..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.