Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟΚ-Απόλλων Πατρών
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΠΑΟΚ
dizzy_fingers
Πέρα από το Ολυμπιακός - Μαρούσι, έχουμε άλλο ένα παιχνίδι που αναβλήθηκε, το οποίο ήταν να διεξαχθεί στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής.

Την Κυριακή λοιπόν, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Απόλλωνα Πατρών, ο οποίος χωρίς το Λιαδέλη αλλά και κόντρα στον Μουλαομέροβιτς που επιστρέφει μετά από 5 αγωνιστικές, δεν πιστεύω πως έχει πολλές πιθανότητες να χτυπήσει το παιχνίδι.
IraTmac
αν είναι έγκυρο το ...ιατρικό ρεπορτάζ σου, συμφωνώ. ο Απόλλωνας πρέπει να βρει αλλού τους βαθμούς που χρειάζεται.
dizzy_fingers
biggrin.gif σωστός

Για τον Μούλα το έμαθα από το σάιτ του ΠΑΟΚ...αλλά για τον Λιαδέλη δεν είμαι απόλυτα σίγουρος καθώς ο Απόλλωνας δεν έχει επίσημη σελίδα...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για αυτήν την ομάδα ειδικά με τον κόσμο που έχει 45.gif
apollonaras
Συμφωνώ απόλυτα...ΣΤο ίντερνετ μπαίνουν πολοι πατρινοι Απολλωνιστες!!!Οταν φτιάξεμ το σιτε με ελάχιστη διαφήμηση μαζέψαμε κάπου 30 μέλη!!

Τώρα λέμε να το ξαναφτιάξουμε απο τη αρχη με νεα διευθυνση!!!Το παραμελήσαμε και παιε...Χασαμε τον κοσμο!!.....


Η καε πρεπι οπωσδηποτε να φτιαξει μια σελίδα...
apollonaras
ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΡΟΔΙ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ!!!!

ΜΕ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ Ο ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΨΗΛΟ...


ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΜΟΥ... 77.gif 41.gif 77.gif 41.gif 77.gif 41.gif 77.gif 41.gif bball.gif bball.gif ..ΤΩΡΑ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΝ ΛΑΡΙΣΣΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ...

Ο ΧΑΡΙΣΗΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΠΟΥ 34 ΠΟΝΤΟΥΣ... 77.gif 77.gif
Warrior
Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 20-18, 38-38, 60-55, 84-84, 95-98
ΠΑΟΚ (Μπάνε Πρέλιεβιτς): Μουλαομέροβιτς 19 (4), Βασιλειάδης 4, Βασιλόπουλος 11 (1), Γκαγκαλούδης 14 (1), Μαυροκεφαλίδης 8, Ταμίρ 6 (2), Μέι 9 (2), Νίλσεν 24.
Απόλλων Πατρών (Ντάρκο Ρούσο): Μπάρλος 14 (2), Αργυρόπουλος 3, Κουμπούρας 2, Γεωργαλής 13 (2), Τσουκ 4, Πέττας 4, Τσάκις 9 (1), Ντέιβις 10, Χαρίσης 32 (4), Μόρις 7 (1).

Και χωρις τον Λιαδελη παρακαλω...
Συγχαρητηρια στον Απολλωνα,πηρε μια εκτος εδρας νικη που κυνηγουσε και αξιζε
καιρο.
O 36oς εκτος εδρας αγωνας ειναι αυτος που εσπασε την αρνητικη παραδοση
Δεν μπορω να βαλω και smilies..
dizzy_fingers
Δεν ξανακάνω προβλέψεις πια 33.gif ....εγώ κι ο Μητσοτάκης blink.gif

Α, και πάρα πολλά μπράβο στον Απόλλωνα wink.gif.
Πολύ μεγάλη νίκη.
Warrior
Mε τη ψυχή τους πανηγύρισαν στον Απόλλων Πατρών τη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Μόλις ευστόχησε στο σουτ τριών πόντων ο Νίκος Γεωργαλής, οι συμπαίκτες του έσπευσαν να τον πιάσουν στην αγκαλιά τους, ενώ ο ίδιος λίγα λεπτά αργότερα υποστήριξε ότι δεν σκέφθηκε τίποτα πριν σουτάρει. "Δεν σκέφθηκα τίποτα. Είδα απλά το καλάθι και σούταρα. Σ` αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται και λίγη τύχη", είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο Ντάρκο Ρούσο είπε ότι δεν έγινε «προπονηταράς» επειδή κέρδισε αυτό το παιχνίδι. "Μετά από μια νίκη στην Ελλάδα γίνεσαι προπονηταράς και μετά από μία ήττα να μην πω πως σε χαρακτηρίζουν. Το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες. Εγώ λοιπόν δεν έγινα προπονηταράς μετά από αυτή τη νίκη", είπε και συμπλήρωσε: "Σε αντίθεση με τα προηγούμενα πέντε παιχνίδια, σήμερα είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Βάλαμε πολύ σημαντικά καλάθια και σε κανένα σημείο δεν παρατήσαμε το παιχνίδι. Και ο ΠΑΟΚ αν κέρδισε θα ήταν δίκαιο έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι". Αναφερόμενος στη τελευταία φάση έπλεξε το εγκώμιο του Αργυρόπουλου για την πάσα στον Γεωργαλή. "Είναι η πρώτη φορά που κάνει τέτοια πάσα ο Αργυρόπουλος. Από εκεί και πέρα ο Γεωργαλής ευστόχησε σ` ένα δύσκολο σουτ. Εκεί χρειάζεταικαι λίγη τύχη, την οποία όπως είπα δεν την είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια". Σε ερώτηση σχετική με την απόδοση του Χρήστου Χαρίση, ο Ντάρκο Ρούσο είπε ότι "δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χαρίσης κάνει τέτοιου είδους εμφάνιση. Εχει ταλέντο, είναι έμπειρος και απλά σήμερα παρουσίασε αυτά τα στοιχεία".

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς υποστήριξε ότι η έλλειψη συγκέντρωσης έφερε το άσχημο αποτέλεσμα. "Ολα ήταν θέμα έλλειψης συγκέντρωσης. Δεχθήκαμε καλάθια από δικά μας λάθη. Σε ό,τι αφορά την τύχη, εσύ την προκαλείς με τις ενέργειές σου. Κατά την διάρκεια μιας αγωνιστικής περιόδου, συμβαίνουν αυτά. Ακόμη όμως και όταν είσαι σε άσχημη μέρα πρέπει να ξέρεις να κερδίζεις. Για παράδειγμα. Στην κανονική διάρκεια ήμασταν με δύο πόντους μπροστά στο σκορ απέμεναν έξι δευτερόλεπτα και δεχθήκαμε καλάθι μέσα από την ρακέτα. Αυτό σημαίνει πολλά", είπε ο έλληνας προπονητής και συμπλήρωσε: "Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά. Οι ομάδες φαίνονται στα δύσκολα. Οταν χάνει η ομάδα, χάνουν όλοι και όταν κερδίζει η ομάδα, κερδίζουν όλοι".

Aπο:www.sportline.gr
IraTmac
τα σέβη μου στον Γεωργαλή και στον Χαρίση.

ο Απόλλωνας, κακά τα ψέματα, έχει 2,5 παίκτες. Χαρίσης, Λιαδέλης και μισός ο Μπάρλος. όταν λείπει ο ένας, το μόνο που έχει να κάνει ο oh bane bane (όχι αυτός του forum, ο original tongue.gif) είναι να προσαρμόσει την άμυνα πάνω στον Χαρίση. όταν η μοναδική αξιόπιστη λύση του αντιπάλου σου ρίχνει 32 πόντους στη μάπα, τότε παράτα τα και γίνε αγρότης.

πολύ καλή νίκη για τον Απόλλωνα, του έδωσε βαθιά ανάσα.

όσο για τον μπάοκ, ερχόμαστε στο παλατάκι συμπολίτη 19.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.