Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A2 2006-2007 ξεκιναει ο σχεδιασμος...
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Α2 Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
harris
QUOTE(kolossos @ Jul 31 2006, 05:28 AM) *
Tις χρονιές στον Κολοσσό και τις 2 φορές τραυματίστηκε στο τελευταίο ματς πριν τα Χριστούγεννα και στις 2 εριπτώσεις το παιχνίδι ήταν με τον Δούκα... Να υποθέσω ότι και φέτος με τον Δούκα τραυματίστηκε;


Φέτος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Ολυμπιάδα στην Πάτρα... δεν έχει βγάλει τον πρώτο γύρο τα τρία τελευταία χρόνια...

QUOTE(Crazy Waters @ Jul 31 2006, 05:33 AM) *
Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως ποτέ του δεν έχει κάνει βάρη, και πως πριν από κάποια χρόνια όταν πήγαινα στην προετοιμασία ομάδας, όλοι έτρεχαν κι εκείνος διάβαζε στον πάγκο Ελευθεροτυπία.....


χαχαχα laugh.gif laugh.gif biggrin.gif tongue.gif δεν το ήξερα... τι να πεις άλλο...
kolossos
Το Ρέθυμνο δεν βλέπω να αναφέρετε καθόλου... Τρέχει κάτι κάτω ή περιμένουν μπας και παίξουν Α1;
Crazy Waters
Άλλη πονεμένη ιστορία αυτή με τις ανόδους. άσε γιατό έζησα καλά πέσρυσι όταν περίμενα να σουτάρουν τον Ηρακλή και να παίξει η Χαλκίδα Α1 σαν τρίτη στην Α2.

Αν δεν γίνουμε ...Ιταλία ή Ισπανία (που πουλάνε τις θέσεις δηλαδή) λογικά θα παίξει Α1...
kolossos
Γιατί δεν μπένετε και στο chat na ta poume? biggrin.gif
peka
Ορίστηκε στις 30/9 η έναρξη του πρωταθλήματος.
hustler
Και μία ερώτηση, αν και θα γίνω εριστικός, αλλά εν γνώση μου. Τον Γενάτη έγινε χαμός για να μπει εμβόλιμη μεταγραφική περίοδος επίδή η Νήαρ Ήστ ήθελε να αποκτήσει εκείνον τον παικταρά. Αλήθεια που βρίσκεται τώρα; Γιατί χάθηκε από το μπάσκετ στα 28 του; Γιατί καμιά ομάδα δε μιλά με τα καλύτερα λόγια; Αλλά αν είχε μυαλό...
[/quote]

Έπειδή μαλλον κατάλαβα για ποιον παίκτη μίλατε, για την τελευταία φόρα που έπεσε η ομάδα που έπεζε δεν εφταιγε σίγουρα αυτός , για αλλάγη του η ομάδα είχε παίκτη που ο μπαμπάς του ήταν ο βασικός χρηματοδότης και το παιδί δε μπορούσε να μαρκάρει ούτε έφηβο. Όι ψηλοί της ομάδας μια παίζαν, μια σταματάγαν το μπάσκετ και ο αυτός είχε παίξει τραυματίας όλο το δευτερο γύρο και ήταν ο μόνος που τα έδινε όλα επειδή έτυχε εκείνη τη χρονία να δώ όλα τα παιχνίδια. Και σίγουρα δεν είναι ο παίκτης που θα λίωσει στη προπόνηση αλλά ξέρει όσο μπασκετ ξέρουν οι υπόλοιποι άσοι της κατηγορίας μαζί.
Crazy Waters
Oti xerei kila basket de to amfisvitei kaneis. Mporei na valei tin mpala sto kalathi me 1000 tropous sigoura. Alla... Panta yparxei ayto to megalo alla. Oso gia ti xronia poy aneferes itan peripou etsi kathws se oles tis omades yparxei kati poly vasiko. O proponitis poy prepei na xerei na diaheirizetai. Thimisou posoi allaxan sto paradeigma poy anafereis...
hellenic
KSerei kaneis tin ginetai me ton Hrakli?Mazepsan lefta me ta SMS ktl?An gnorizei kanenas ton arithimo gia SMS na ton kanei post!
nash
QUOTE(peka @ Aug 9 2006, 04:30 PM) *
Ορίστηκε στις 30/9 η έναρξη του πρωταθλήματος.


Τελικά το πρωτάθλημα της Α2(όπως και της Β Εθνικής) θα ξεκινήσει στις 11/10 για χάρη του Ηρακλή... και η κλήρωση θα γίνει στις 11/9.
peka
Ο Χάρης Μαρκόπουλος έγινε ο νεότερος κόουτς στην ιστορία του Ηρακλή. Ο 26χρονος πρώην άσος των «κυανολεύκων» θα αναλάβει τη δύσκολη αποστολή να οδηγήσει την ομάδα ξανά στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ, όπως αποφάσισαν χτες οι ιθύνοντες της ομάδας.

Ο Μαρκόπουλος βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Ιβανώφειο και χρίστηκε χεντ κόουτς από τον Νίκο Παναγόπουλο και τον Δημήτρη Στρίνβα. Πέρυσι, ήταν στον πάγκο του ΠΑΟΚ, στο πλευρό του πατέρα του, Σούλη. Από το πρωί της Τρίτης κιόλας, ο νέος κόουτς του Ηρακλή ξεκίνησε το «σαφάρι« της αναζήτησης παικτών, με το όνομα του Μάκη Δρελιώζη να έρχεται στο προσκήνιο.
liolias
QUOTE(hellenic @ Aug 16 2006, 03:29 PM) *
KSerei kaneis tin ginetai me ton Hrakli?Mazepsan lefta me ta SMS ktl?An gnorizei kanenas ton arithimo gia SMS na ton kanei post!


500.000 ευρω απο χορηγιες
150,000 ευρω απο διαρκειας
100,000 ευρω απο προσφορες
5,000+ πουλημενα διαρκειας
6000+ sms


Στον Ηρακλή εκφράζουν την αισιοδοξία ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα πάρουν το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α2, αφού συγκεντρώνουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Αυτό είναι το πρώτο ζητούμενο για την ομάδα, προκειμένου να αποφύγει τον «εφιάλτη» της Β' Εθνικής. Για να παίξει στην Α2 όμως πρέπει να φτιάξει και ομάδα. Και μία από τις πρώτες κρούσεις που έγιναν, ήταν στον Νίκο Κούβελα!

Ο πρώην αρχηγός αποχώρησε με επεισοδιακό τρόπο πέρυσι από την ομάδα και κατέθεσε προσφυγή, για την οποία δικαιώθηκε. Οι «κυανόλευκοι» θέλουν έμπειρους παίκτες την επόμενη χρονιά και η σχετική κρούση έγινε σε συνδυασμό με τις συζητήσεις που λαμβάνουν χώρα με τον 33χρονο φόργουορντ - σέντερ για το διακανονισμό του χρέους των 120.000 ευρώ. Πάντως, το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι να συνεχίσει ο Κούβελας την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, αν και τελευταία παρουσιάστηκε εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις.

Ο Χάρης Μαρκόπουλος συνεχίζει το «σαφάρι» αναζήτησης παικτών και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πέρα από κάποιους Ελληνες, έχει εντοπίσει και δύο κοινοτικούς που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα στην προσπάθειά της να επανέλθει στην Α1. Ο χρόνος πάντως πιέζει, αφού στις 10 Σεπτεμβρίου η ομάδα έχει την πρώτη επίσημη υποχρέωσή της, με τον Αιγινιακό στο Κύπελλο.
liolias
Ολα βαίνουν καλώς στον Ηρακλή όσον αφορά στη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Α2. Οι «κυανόλευκοι» τακτοποίησαν τις εκκρεμότητες με το Δημόσιο, και εξασφάλισαν τη φορολογική και την ασφαλιστική ενημερότητα που είναι απαραίτητες για το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Αυτό που απομένει είναι ο διακανονισμός των χρεών προς τους παίκτες. Οι ιθύνοντες της ομάδας είχαν νέες επαφές με τους εκπροσώπους των παικτών που έχουν λαμβάνειν. Οι τελευταίοι περιμένουν να ακούσουν τις οριστικές προτάσεις του Ηρακλή, πριν ενημερώσουν τους καλαθοσφαιριστές τοςυ οποίους εκπροσωπούν.

Πάντως οι άνθρωποι του Ηρακλή έχουν επαφές και με τους ίδιους τους παίκτες. Ο Νίκος Κούβελας αποτελεί απόμόνος του ξεχωριστό... κεφάλαιο, αφού του οφείλονται 120.000 ευρώ. Οι «κυανόλευκοι» του έκαναν πρόταση για διακανονισμό των χρεών και παράλληλα κρούση για να παραμείνει στην ομάδα, την ερχόμενη σεζόν. Αντίστοιχη πρόταση έγινε και στον Γιώργο Δέδα. Ο Χάρης Μαρκόπουλος θέλει να στηριχθεί στους δύο έμπειρους παίκτες και αναζητεί κι άλλους Ελληνες για να πλαισιώσει το «γυμνό» ρόστερ, από ομάδες της Α2 και τις Β' Εθνικής.
betsmart.gr
dizzy_fingers
Όταν γράφεις ειδήσεις, πόσταρε την πηγή.
nash
Τα Τρίκαλα σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Λιτόχωρο κερδίσανε την ΑΕΛ 75-69. Αρχικές πεντάδες: Για τα Τρίκαλα Κακλαμάνος, Λεπενιώτης, Τσιάκας, Παπακώστας, Χαρισμίδης και για την ΑΕΛ Παπανικολόπουλος, Παπαχρήστος, Ορφανός, Τζόνσον, Τσιάκος. Για τα Τρίκαλα δεν αγωνίστηκαν λόγω τραυματισμού οι Μακρής, Τσίτσα και Περράκης.
Live strong
Ξαφνική λύση συνεργασίας του Σάββα Νικητάκη με το Σπόρτινκ, blink.gif μετά από κάποια διαφωνία με τον Άγγελο Κορωνιό, ugly1.gif ο οποίος είναι σε φάση αντικατάστασης του παίχτη… wos_sport4.gif
kolossos
Αρχίζουν να επιβεβαιώνονται όσοι είχαν τις αμφιβολίες τους για τον Κορωνιό; rolleyes.gif
nash
QUOTE(kolossos @ Aug 31 2006, 12:22 PM) *
Αρχίζουν να επιβεβαιώνονται όσοι είχαν τις αμφιβολίες τους για τον Κορωνιό; rolleyes.gif


Γιατί; Επειδή έδιωξε τον Νικητάκη;

Πάντως βρήκε γρήγορα τον αντικαταστάτη του, έναν αμερικανό ονόματι Ντάρελ Λιούις που έπαιζε στην Α2 Ιταλίας.
harris
Ο Λιούις δεν είναι αντικαταστάτης του Νικητάκη, αλλά ο βασικός σούτινγκ γκαρντ που έψαχνε η ομάδα...

Στην Θέση του Νικητάκη που πήγε τελικά στην Δάφνη, θα έρθει άλλος πλέι μέικερ, πιθανότατα ο Λιμνιάτης...
nash
Δύο σημαντικές μεταγραφές τις τελευταίας στιγμής:
Το Ρέθυμνο απέκτησε τον καλύτερο άσσο του προηγούμενου πρωταθλήματος, τον Κυριακόπουλο
και ο Ιωνικός Λαμίας τον γκαρντ Κώστα Τότσιο(πέρυσι στο Μακεδονικό)! Για τη Λαμία αυτή είναι και η τελευταία μεταγραφή της ομάδας όχι όμως και για το Ρέθυμνο το οποίο έχει μεγάλο κενό στους ψηλούς(αφού έχει μόνο τους Βαρδαβά,Λιάτσο και Χουλιάρα).
Από την άλλη ατυχία χτύπησε τα Τρίκαλα αφού τραυματίστηκε ο Γιουγκοσλάβος Τσίτσα(κάταγμα κόπωσης),θα χάσει περίπου 3 μήνες και η ομάδα ίσως κινηθεί για την απόκτηση ενός 3αριού.
Αναμένεται ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα αφου υπάρχουν τουλάχιστον 10 ομάδες (Σπόρτιγκ, Κολοσσός, Δάφνη, Ρέθυμνο, ΜΕΝΤ, Τρίκαλα, ΙCBS,Λαμία, Χαλκίδα(wink.gif, Ηρακλής(wink.gif) οι οποίες υπό προυποθέσεις κοιτάνε προς τα πάνω!
nash
Ρεθυμνο συμφώνησε και με Τσαμάτο και η ΜΕΝΤ συμώνησε με Καράμπουλα. Πολύ σημαντικές κινήσεις και από τις 2 ομάδες που δυναμώνουνε σημαντικά...
Live strong
Να βάλω ένα μικρό quiz; rolleyes.gif
Ποια ομάδα της Α2 μοιάζει με μήλο… που ενώ απ΄ έξω φαίνεται κόκκινο κόκκινο έτοιμο για φάγωμα μέσα είναι χαλασμένο κοινώς τρώγεται….μόνο του…!!!! cool.gif
nash
QUOTE(Live strong @ Sep 26 2006, 11:33 AM) *
Να βάλω ένα μικρό quiz; rolleyes.gif
Ποια ομάδα της Α2 μοιάζει με μήλο… που ενώ απ΄ έξω φαίνεται κόκκινο κόκκινο έτοιμο για φάγωμα μέσα είναι χαλασμένο κοινώς τρώγεται….μόνο του…!!!! cool.gif


Η Δάφνη μήπως??
Τελικά ο Τσαμάτος ανακοινώθηκε από τον Κολοσσό και όχι από το Ρεθυμνο όπως γράφει το www.sportime.gr!!!
Warrior
QUOTE(sportime.gr)
Πήρε πιστοποιητικό ο Ηρακλής

26/9/2006 15:21

Πριν λίγες μέρες πολλοί έκαναν λόγο για θαύμα, φοβούμενοι τον υποβιβασμό του Ηρακλή στη Β΄ Εθνική κατηγορία. Η ελπίδα όμως πεθαίνει πάντα τελευταία, οι μεγάλες προσπάθειες της επιτροπής σωτηρίας συνεχίστηκαν μέχρι το τέλος, τα «ναι» για διακανονισμούς ήρθαν και ο Γηραιός πήρε σήμερα το πιστοποιητικό συμμετοχής για την Α2.

Ευχάριστη είδηση επεφύλαξε η σημερινή ημέρα για την ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή. Εκεί όπου ήταν με την πλάτη στον τοίχο, εκεί όπου βρισκόταν με το ένα πόδι μπροστά στον γκρεμό της...Β΄ Εθνικής, τα πάντα άλλαξαν και οι κυανόλευκοι χαμογέλασαν.

Η περασμένη Παρασκευή χαρακτηρίστηκε «μαύρη» μέρα, καθώς όπως μετάφεραν τα μέλη της επιτροπής σωτηρίας ήταν πολύ δύσκολο να συναινέσουν όλοι οι παίκτες και οι εκπρόσωποι τους, όσον αφορά την επίτευξη διακανονισμών για παλιότερα χρέη.

Παρόλα αυτά, η επιτροπή δεν σταμάτησε την προσπάθεια της και εκμεταλλευόμενη την χθεσινή αναβολή πρόλαβε τα πάρει τα απαραίτητα «ναι». Το τελευταίο το έδωσε ο Χρήστος Ταπούτος, ενώ υπογράφτηκε για όλους έγγραφο εγγύησης.

Τέλος καλό, όλα καλά λένε στον Ηρακλή, που συνεχίζουν τις προσπάθειες για την ολοκλήρωση του ρόστερ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Α2
Live strong
QUOTE(nash @ Sep 26 2006, 03:58 PM) *
Η Δάφνη μήπως??



blink.gif rolleyes.gif
reth1
Milos Mladenovic (24, 2.05, F) και Τσιριγωτάκης (30,1.99,F) στον ΑΓΟ Ρεθύμνου από χθες...
ashton
Ανέστης Μάτος (19, 2μ00) στη Χαλκίδα για 3 χρόνια αφού δεν υπέγραψε τελικά στην ΑΕΚ.
Vas
Ερώτηση: Αν και Μαρουσιώτης, δεν ξέρω που παίζει ο Δούκας!

Μήπως γνωρίζει κανείς την έδρα του και πως πάμε εκεί??
nash
QUOTE(Vas @ Sep 29 2006, 11:08 PM) *
Ερώτηση: Αν και Μαρουσιώτης, δεν ξέρω που παίζει ο Δούκας!

Μήπως γνωρίζει κανείς την έδρα του και πως πάμε εκεί??

Παίζει στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, διεύθυνση Μεσογείων κ Σωρου, στο Μαρούσι. Οπως ανεβαίνεις την Κηφησίας αν στρίψεις δεξιά αμέσως μετά τον ΟΤΕ, προχωράς 1χλμ περίπου κ θα το βρεις μπροστά σου.
Vas
Thx!

Ξέρω που είναι τα εκπαιδευτήρια. Δεν γνώριζα ότι είχε εκεί μέσα γήπεδο.... Θα πάω από περιέργεια να δω τη κόσμο μαζεύει....



p.s. έχω την εντύπωση οτι η Σωρού είναι πλέον μόνο κάθοδος... άρα δεν μπορείς να στρίψεις....:-)
nash
Με τα τηλεοπτικά τι παίζει?Υπάρχει περίπτωση να δείξει κάτι κανένα κανάλι?
ΤV Magic ίσως?
Η ΕΡΤ δε μπορεί να πάρει τα δικαιώματα τώρα που υπάρχει και το Srort+??
mono maroussi
κολοσσος,σπορτινγκ,δαφνη,ιωνικος λαμιας και μπορει ρεθυμνο τα φαβορι
nash
QUOTE(mono maroussi @ Sep 30 2006, 03:52 PM) *
κολοσσος,σπορτινγκ,δαφνη,ιωνικος λαμιας και μπορει ρεθυμνο τα φαβορι

Η δική μου πρόβλεψη για την τελική κατάταξη:
1.Κολοσσός
2.Ρέθυμνο(Σπόρτιγκ)
3.Σπόρτιγκ(Ρέθυμνο)
4.ΜΕΝΤ
5.Ηρακλής
6.Τρίκαλα
7.Ιωνικός Λαμίας
8.Χαλκίδα
9.Δάφνη
10.ICBS
11.Ηλυσιακός
12.Δούκας
13.Π. Φάληρο
14.Δράμα
15.Ξάνθη
16.Μίλωνας

Η Δάφνη δεν είναι καθόλου καλή ομάδα, τουλάχιστον στα δύο παιχνίδια που είδα αυτό μου έδειξε και νομίζω ότι το πιο πιθανό είναι να τερματίσει μεταξύ 7-9. Από την άλλη οι ομάδες που βρίσκονται απο 4-8 νομίζω ότι βρίσκονται στο ίδιο πάνω κάτω επίπεδο και κάποια από αυτές νομίζω ότι μπορεί να κάνει την έκπληξη ακόμα και να βρεθεί ανάμεσα στις 2 θέσεις ανόδου.
Από την άλλη θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι ο Μίλωνας θα πέσει, όπως και η Ξάνθη η οποία όμως έχει έδρα(και 2-3 καλούς παίκτες) και μπορεί να κάνει την έκπληξη και να σωθεί.
kolossos
QUOTE(Vas @ Sep 30 2006, 04:14 AM) *
Thx!

Ξέρω που είναι τα εκπαιδευτήρια. Δεν γνώριζα ότι είχε εκεί μέσα γήπεδο.... Θα πάω από περιέργεια να δω τη κόσμο μαζεύει....
p.s. έχω την εντύπωση οτι η Σωρού είναι πλέον μόνο κάθοδος... άρα δεν μπορείς να στρίψεις....:-)



Απότι ξέρω δεν μαζεύει κόσμο. Πριν 2 χρόνια μάλιστα όταν είχε παίξε εκεί ο Κολοσσός (4 αγωνιστικές πριν το τέλος, ουσιαστικά το διπλό που έδωσε την άνοδο), είμασταν σαν γηπεδούχοι biggrin.gif
leonkalf
Είδα σήμερα το Δάφνη-Σπόρτιγκ 61-72.
Ο Σπόρτιγκ πέρασε εύκολα θα έλεγα, αφού ουσιαστικά δεν απειλήθηκε καθόλου. Είχε συνεχώς τον έλεγχο του παιχνιδιού.
Οι ψηλοί του Σπόρτιγκ καθάρισαν το ματς. Ο Σιαμανδούρας κυριάρχησε, αν και λίγες μέρες στην ομάδα του. Μαζί με Τσόπη, Σίμτσακ, Χρήστου θα είναι από τις καλύτερες front line.
harris
Μου άρεσε η πρόβλεψη του NASH και είπα να κάνουμε μια προσέγγιση των ομάδων, αν και είναι λίγο νωρίς. Ξεκινάω και περιμένω απαντήσεις... Crazy Waters που είσαι ρε; biggrin.gif tongue.gif


Κολοσσός - έχει απίστευτο υλικό για την κατηγορία, καλό προπονητή και το βασικότερο είναι ότι όλοι τον θέλουν ξανά στην Α1. Και αυτό θα μετρήσει περισσότερο από όλα ώστε να έρθει η άνοδος για τον Κολοσσο.

Ρέθυμνο - Θα κυνηγήσει την άνοδο, παρά το εφιαλτικό καλοκαίρι που πέρασε. Εστω και τελευταία στιγμή μάζεψε καλούς παίκτες και ο Κουφός δεν αστειεύεται.

Σπόρτιγκ - Εχει μακράν την καλύτερη φροντ λάιν στην κατηγορία (Χρήστου, Σιαμανδούρας, Σίμτσακ, Τσόπης, Τσολάτος). Ισως πάσχει στον άσο. Αν ο Κορωνιός "μάθει" γρήγορα την κατηγορία και η έδρα μείνει απόρθητη, τότε ναι, μπορεί να επιστρέψει ξανά στην Α1. Οργανωμένο σωματείο, βαδίζει στα πρότυπα ομάδας της Α1.

ΜΕΝΤ - Πολύ δυνατή. Δέσπος, Σφέικος, Κατσαρές, Καράμπουλας, Πάνιτς, Μακρής είναι παίκτες Α1. Από εκεί και πέρα, ο Μουρατίδης αποτελεί εγγύηση και οι πιτσιρικάδες (Γιαννακίδης, Μπένας, Παπανικολάου, Σκαρλάτος) αποδέχονται τον βοηθητικό τους ρόλο. Θα κυνηγήσει σίγουρα την άνοδο.

Ηρακλής - Εχει το όνομα, μένει να βρει και την χάρη. Γιαννουζάκος, Παπαδάτος, Καμπερίδης, θα τραβήξουν το κουπί. Δεν έχει ρόστερ που κάνει την διαφορά, έχει, όμως, δυναμική σαν σύλλογος που θα μετρήσει. Δύσκολα θα χτυπήσει την άνοδο, αν και όλα γίνονται.

Τρίκαλα - Πλούσιο ρόστερ, δυνατοί παίκτες, σκληρή έδρα, πληρότητα σε όλες τις θέσεις και καλός προπονητής. Θα έχει πάθος σαν ομάδα και πιστεύω πως μπορεί να επαναλάβει το περσινό θαύμα της Ολυμπιάδας. Σίγουρα στην πεντάδα.
.....................

Ιωνικός Λαμίας - Την επόμενη σεζόν σίγουρα θα χτυπήσει την άνοδο. Φέτος είναι δοκιμαστική σεζόν, αν και η ομάδα έχει καλό προπονητή, έδρα και κόσμο που διψάει. Δεν έχει παίκτες που θα κάνουν την διαφορά στην κατηγορία, αλλά όλα θα έρθουν με την δουλειά του Λιόγα.

Χαλκίδα - Ισως η θέση της να είναι στην εξάδα. Εχει πολύ καλό ρόστερ, ο κόσμος θα βοηθήσει, αλλά φαίνεται πως η χρονιά θα είναι μεταβατική. Κανταρτζής, Φαλέκας εξαιρετικό δίδυμο στον άσο.

Δάφνη - Φαίνεται ότι θα αλλάξει σύντομα προπονητή. Αυτή τη στιγμή είναι σε κάκιστο αγωνιστικό επίπεδο, παρά το συμπαθητικό ρόστερ. Πονάει στο σέντερ, αφού ο Λίγγος έχει μείνει πίσω και ο Κουτρούλιας είναι 4άρι. Εχει 3 πλέι μέικερ που μπορούν να παίξουν βασικοί. Θα δέσει, αλλά δύσκολα πάει για άνοδο.

ICBS - Χμμμ... Κέκκελης, Καρύδας, Τσέλιος, Δαλιάρης και μετά μόνο ρολίστες. Θα κάνει καλή χρονιά, δεν θα χτυπήσει άνοδο, αλλά θα κόψει την φόρα πολλών ομάδων.

Ηλυσιακός - Μεταβατική χρονιά, θα είναι περισσότερο "ομάδα" μιας και λείπει ο παίκτης που θα πάρει τον ρόλο του πρωταγωνιστή ανάμεσα στα πιτσιρίκια.

Δούκας - Καλή ομάδα, συμπαθητικό ρόστερ, αλλά πληρώνει το γεγονός ότι δεν έχει δυναμική σαν σύλλογος.

Π. Φάληρο - Σίγουρα θα σωθεί. Οτι έρθει από εκεί και πέρα, θα είναι ευπρόσδεκτο για τον Σορώτο και τα... παιδιά του.

Δράμα - Οι παλιές καλές εποχές έχουν φύγει και στην Δράμα πρέπει ΠΛΈΟΝ να σώσουν την ομάδα από τον υποβιβασμό. Δεν θα είναι εύκολο.

Ξάνθη - Το ίδιο και για την Ξάνθη που έχει έναν σταρ (Σπανούλης) και ρολίστες. Κακές επιλογές κοινοτικών; Ισως...

Μίλωνας - Μοιάζει να ήρθε το τέλος εποχής για την ομάδα-έκπληξη του περσινού πρωταθλήματος. Αδύναμο ρόστερ, κάθε νίκη θα είναι υπέρβαση για την ομάδα του Πανούλια.

peace.gif
Anaz
ρε Κοlosse πήρατε τον Μαχαιρα το καλοκαιρι??Πως παει εχεις δει καθόλου? Ηταν συμμαθητης μου παλια. Περσι τα πηγε περιφημα στην Α2. Δεν ειναι το ΣΟΥΠΕΡ ταλεντο αλλα εχει παρα πολυ καλη κ γρηγορη εξελιξη! Ειχε κοπει απ'την Εθνικη απ'τον Μαυροκεφαλιδη.Αλλα εχει μελλον..
nash
Θα κάνω κι εγώ μια μικρή ανάλυση για κάθε ομάδα

Κολοσσός: Το Νο1 φαβορι για την άνοδο. Υπερπλήρεις σε όλες τις θέσεις. Μεγάλη έκλπηξη αν δεν ανέβει

Σπόρτιγκ: Σοβαρή ομάδα.Ισως έχει τους καλύτερους ψηλούς.(Ειδικά αν ο Σιαμανδούρας συνεχίσει όπως στο παιχνίδι με τη Δάφνη). Πιστεύω ότι ο Μέντζος θα κερδίσει τη θέση του 2ου άσσου πίσω από τον Σιούτη. Σίγουρα μέσα στην 4άδα

Ρέθυμνο: Από τις καλύτερες περιφέρεις του πρωταθλήματος. Εχει σίγουρα τον καλύτερο άσσο(Κυριακόπουλος), έμπειρο και καλό προπονητή(Κουφός), και σίγουρα μπορεί να είναι μέσα στις 2 που θα ανέβουν.

ΜΕΝΤ: Καλός προπονητής (Μουρατίδης). Πλήρης ρόστερ κ πολύ σημαντική η τελευταία μεταγραφή του Καράμπουλα που μπορεί να κάνει την διαφορά. Η πορεία της νομίζω εξαρτάται από το πόσο θα μπορέσουν να βοηθήσουν οι πιτσιρικάδες

Ηρακλής: Εμπειροι πάικτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά( Καμπερίδης, Γιαννουζάκος), άπειρος προπονητής. Εχει τη δυναμική του κόσμου και μπορεί να πάρει κάποια ...βοήθεια όταν τη χρειαστεί(αυτό βέβαια δεν φάνηκε στήν 1η αγωνιστική!). Αν ο ψηλός ο Μπάνεφ είναι τόσο καλός όσο λένε μπορούν να κοιτάνε και προς πάνω

Τρίκαλα: Πολύ καλή περειφέρεια, μικρή αδυναμία στους ψηλούς(με δυνατά 5αρια ίσως έχουν κάποια πρόβλημα). Αν η καινούρια έδρα αποδειχτεί τόσο σκληρή όπως η παλιά τότε θα πάνε για μεγάλα πράγματα. Λογικά θα τερματίσουν μέσα στην 6αδα, κάτι που είναι και ο φετινός τους στόχος. Από ότι φαίνεται ο Κακλαμάνος οδεύει προς μία πολύ καλή χρονιά!

Ιωνικός Λαμίας: Πολύ καλό ρόστερ με δυνατή έδρα. Μένει να δούμε πόσο καλοί θα παρουσιασθούν εκτός γιατί πέρυσι ήταν το μεγάλο τους πρόβλημα. Σημαντικές οι προσθήκες του Τότσιου και του Σοφογιαννη. Πρόβλεψη: 5η εως 8η θέση

Χαλκίδα: Πλήρες ρόστερ, καλή έδρα, ερωτηματικό για εμένα ο προπονητής (Γιαπλές). Καλοί παικτες αλλά που προέρχονται από χρονιά που δεν έπαιζαν(Φαλέκας, Γεωργίτσης, Κανταρτζής). Δεν νομίζω ότι θα καταφέρουνε να ανέβουν, αν και τίποτα δεν αποκλείεται...

Δάφνη: Αν και έχει καλό ρόστερ είναι μέτρια ομάδα, με άπειρο προπονητή σε μεγάλες κατηγορίες. Δε νομίζω ότι μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα με την εικόνα που δείχνει μέχρι τώρα. Φαίνεται να υπάρχει γκρίνια στην ομάδα αλλά και στην ...κερκίδα κάτι που δεν κάνει καλό.
ΥΣ: Είχα προβλέψει σε αυτό το τόπικ από το καλοκαίρι ότι Συμεωνίδης θα φύγει πριν την πρώτη παρέλαση. Για να δούμε...

ICBS: Ομάδα που κοιτάει από τη μέση και προς τα πάνω με πολύ καλό δίδυμο γκαρντ( Κέκελης, Καρύδας) που μπορεί να κάνει αρκετές ζημιές αλλά δύσκολα θα μπορέσει να μπει στην 6αδα

Ηλυσιακός: Δεν νομίζω ότι θα κινδυνεύσει να πέσει. Θα κινηθεί κάπου στη μέση. Καλό ρόστερ με κράμα νεαρών και έμπειρων παικτών. Ο κλασικός Ηλυσιακός των τελευταίων χρόνων...

Παλ. Φάληρο: Μόνο και μόνο λόγω Σορώτου δε νομίζω ότι θα κινδυνεύσει. Μερικές καλές προσθηκές στην περσινή πολύ καλή ομάδα(Γεωργίου, Τζιάλλας, Κυρίτσης). Στα μείον ότι παίζουν στην Ν.Σμύρνη.

Δούκας: Αρκετά καλό ρόστερ, καλός προπονητής(Καραγιάννης), ''κρύα'' έδρα που μπορεί να τους στοιχίσει στη μάχη για την παραμονή.

ΚΑΟΔ: Αποδυναμώθηκε σε σχέση με περυσι και θα παλέψει για την παραμονή. Θα στηριχτεί (σε ποιον άλλο??) στον Μουλάκη και στην δύναμη της έδρας. Δύσκολη χρονιά φέτος αν κρίνουμε και από την 1η αγωνιστική.

Ξάνθη: Το ίδιο με τονΚΑΟΔ(όπου Μουλάκης βάλε Σπανούλης). Δύσκολα θα καταφέρει να σωθεί...

Μίλωνας: Με διαφορά το πιο αδύναμο ρόστερ της κατηγορίας. Εχασε τον καλύτερό του παίκτη(Μαχαίρας). Θα πρέπει να κάνει υπερπροσπάθεια για να σωθεί, κάτι που θεωρώ σχεδόν αδύνατο!


@Αnaz: Ο Μαχαίρας πάντως στο κύπελλο ήταν σούπερ μεχρι τώρα!!!
Olorin
QUOTE(kolossos @ Sep 30 2006, 10:03 PM) *
Απότι ξέρω δεν μαζεύει κόσμο. Πριν 2 χρόνια μάλιστα όταν είχε παίξε εκεί ο Κολοσσός (4 αγωνιστικές πριν το τέλος, ουσιαστικά το διπλό που έδωσε την άνοδο), είμασταν σαν γηπεδούχοι biggrin.gif

QUOTE(nash @ Oct 1 2006, 11:09 AM) *
Δούκας: Αρκετά καλό ρόστερ, καλός προπονητής(Καραγιάννης), ''κρύα'' έδρα που μπορεί να τους στοιχίσει στη μάχη για την παραμονή.


Πιστέψτε με, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι (ή μάλλον ήταν, κάποτε) ακόμα χειρότερα... tongue.gif

Θυμάμαι πριν από 5 χρόνια, όταν ήμουν στην ομάδα που ανέβηκε από την Γ'Εθνική στη Β' (άκρως σημαντική η συμβολή μου στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, έπαιξα σε 7-8 παιχνίδια κάτι 3λεπτα-4λεπτα!!! tongue.gif ), το γήπεδο μάζευε λιγότερους θεατές κι από ότι τα γήπεδα της Α'ΕΣΚΑ που παίζω τώρα ή Β'ΕΣΚΑ που έπαιζα πρόπερσι, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις, ειδικά αν παίζαμε με επαρχιακές ομάδες, οπότε δεν υπήρχαν φιλοξενούμενοι οπαδοί, ζήτημα είναι αν υπήρχαν 20 άτομα, οι οποίοι ήταν ΟΛΟΙ συγγενείς και φίλοι των παικτών!!!

Βέβαια, προς το τέλος, όσο πήγαινε καλά η ομάδα, άρχισαν να έρχονται και ορισμένοι ουδέτεροι μπασκετόφιλοι-παρατηρητές, ενώ σίγουρα αποτελεί δικαιολογία ότι (επειδή το γήπεδο στα Εκπαιδευτήρια, δεν είχε τελειώσει) βγάλαμε σχεδόν όλη την χρονιά στα "Νταμάρια" στην Καισαριανή (δίπλα στο γήπεδο του Εθν.Αστέρα)

Το κορυφαίο ήταν στο εντός έδρας με το Παγκράτι, όπου ουσιαστικά κρίθηκε η άνοδος... Είχαν μαζευτεί γύρω στους 300-400 φανατικούς Παγκρατιώτες (no offence, αλλά οι περισσότεροι ήταν κάφροι μέχρι αηδίας!!! Χαίρομαι που απλά έφυγα ζωντανός από αυτό το γήπεδο...), καμιά 50αριά ουδέτεροι που ήρθαν να δου το ντέρμπι κορυφής και τους 20 συγγενείς και φίλους είχαν πλαισιώσει καμιά 25αριά 7χρονα-8χρονα από το σχολείο, τα οποία με μπλουζάκια του Δούκα φώναζαν λες και είχαν πάει σε... σχολική εκδρομη (ξέρετε... "πάρε φόρα οδηγέ, για να τους περάσουμε και θα σε κεράσουμε, έναν κουραμπιέ..." biggrin.gif ). Πάλι καλά που ήταν μόνο 7-8 χρονών, γιατί αν ήταν 6-7 χρόνια μεγαλύτερα, δεν υπήρχε περίπτωση να τους αφήσουν οι κάφροι να φύγουν ζωντανά από εκεί μέσα...

Εν κατακλείδα, δεν ξέρω τελικά αν η θέση του Δούκα είναι στην Α'2...

Από τη μια, έχει απίστευτη οργάνωση που θα την ζήλευαν και ομάδες της Α'1...

Από την άλλη όμως, πέρα από τα 10-20 άτομα που έουν άμεση επαφή με την ομάδα δεν ασχολείται κανείς άλλος, ούτε εκτός ομάδας, αλλά ούτε και εντός!!! (από ό,τι έχω μάθει, ακόμα και ο ιδιοκτήτης των Εκπαιδευτηρίων έχει ξαναφοσιωθεί τα τελευταία 2 χρόνια στην ομάδα του χάντμπολ που συνήθως διεκδικεί πρωτάθλημα και του... indoor soccer, όπου παίζει -ή τουλάχιστον έπαιζε μέχρι πριν λίγα χρόνια- ο γιος του!!!)

Ίσως τελικά η συγχώνευση που ακούγεται τα τελευταία 1-2 χρόνια (που στην ουσία θα είναι... απορρόφηση) με μια ομάδα που θέλει περισσότερο να παίξει στην Α'2 να ήταν ό,τι καλύτερο και για τον Δούκα και για το μπάσκετ, γενικότερα...
kolossos
QUOTE(Anaz @ Oct 1 2006, 07:53 AM) *
ρε Κοlosse πήρατε τον Μαχαιρα το καλοκαιρι??Πως παει εχεις δει καθόλου? Ηταν συμμαθητης μου παλια. Περσι τα πηγε περιφημα στην Α2. Δεν ειναι το ΣΟΥΠΕΡ ταλεντο αλλα εχει παρα πολυ καλη κ γρηγορη εξελιξη! Ειχε κοπει απ'την Εθνικη απ'τον Μαυροκεφαλιδη.Αλλα εχει μελλον..


Nαι τον πήραμε και αυτόν το καλοκαίρι biggrin.gif . Για να σου πω την αλήθεια όταν το είδα στην πρώτη προπόνηση της ομάδας πραγματικά απορουσα πως αυτό το παιδί μπορεί να παίξει μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο γιατί η αλήθεια είναι ότι έχει και μερικά κιλά παραπάνω tongue.gif. Έσπευσε βέβαια γρήγορα γρήγορα να μου λύσει την απορία αφού στον αγώνα μ την ΜΕΝΤ έβαλε 25 ποντάκια και χθες ήταν πρώτος σκόρερ με 17. Η αλήθεια είναι όμως ότι έχει πολύ δουλειά μπροστά του για να μορέσει να σταθεροποιήσει την απόδοση του. Φέτος αν υποθέσουμε ότι ο Λάτοβιτς θα είναι ο ένας βασικός ψηλός, ο Μαχαίρας θα παλέψει για την δεύτερη θέση με τον Πετροδημόπουλο. Δεν μου λες όμως, στα μαθήματα πώς τα πήγαινε ο Κωστάκης; tongue.gif


Για την Α2 τώρα πιστεύω ότι πολύ δύσκολα θα χάσουμε την άνοδο. Το λέω αυτό γιατί φέτος έχουμε απίστευτο βάθος σαν ομάδα. Στην Ρόδο πολύ χλωμό να χάσουμε παιχνίδι. Το μεγάλο στοίχημα είναι τα εκτός έδρας.
Για τις άλλες ομάδες Σπόρτιγκ και Ρέθυμνο είναι δυναμικά στο παιχνίδι για άνοδο.Πίσω από αυτούς τους 3 βλέπω την ΜΕΝΤ η οποία ίσως μπορέσει να μπει και σφήνα για την άνοδο. Την Χαλκίδα βλέπω να κάνει καλή πορεία γιατί έχει μαζέψει καλό υλικό. Το ίδιο ισχύει και για το ICBS. Είμαι σχεδόν σίγουρος επίσης ότι Τρίκαλα ή Ιωνικός θα είναι τουλάχιστον μέσα στην εξάδα.
Anaz
QUOTE
Δεν μου λες όμως, στα μαθήματα πώς τα πήγαινε ο Κωστάκης;
Λίγα πραγματα.. tongue.gif
Εχει καποια κιλακια αλλα ειναι πολυ δυνατος κ σκληραγωγημενος παιχτης!
Θυμαμαι οτι οταν επαιζα εγω μπασκετ(απ'τα 9),αυτος δεν πολυασχολουνταν αλλα πηρε ποολυ μποι καποια στιγμη κ απο τοτε δεν σταματησε!Τον ειδα λοιπον καπου στα 13 του κ τοτε επαιζε στον Φοινικα Αγ.Σοφιας κ πραγματικα εντυπωσιαστηκα απ'την εξελιξη του!Ειχε ηδη μαθει να ποσταρει παρα πολυ καλα,να παιζει με πολυ παθος κ δυναμη κατω απ'την ρακετα κ μαλιστα να σουταρει κ πολυ καλα απο μεση αποσταση! Νομιζω απ'τους παιχτες που με πολυ δουλεια κ παθος καταφεραν να εκμετταλευτουν αριστα τα σωματικα προσοντα που τους χαρισε ο θεος κ η εξελιξη του ηταν κ παραμενει σταθερη κ με γρηγορους ρυθμους!Χωρις να ειναι το natural born super talent..!Εφτασε να ειναι το μπακαπ του Μαυροκεφαλιδη κ περσι στον Μιλωνα ηταν 1ος σκορερ κ ριμπαουντερ της ομαδας! Εχει πολυ μελλον... 41.gif

Υ.Γ:Εχω να τον δω πολλα χρονια κ να σκεφτεις οτι ειμαστε κ "γειτονακια"..Εδω στα μερη μου,στα Μανιατικα μενει..
Live strong
Άρχισαν οι πρώτες αποχωρήσεις στη Δάφνη… blink.gif
Who’s next? cool.gif
leonkalf
Ποιος έφυγε?
Live strong
QUOTE(leonkalf @ Oct 3 2006, 03:31 PM) *
Ποιος έφυγε?



Ο Ευγενικός από τη θέση του γενικού αρχηγού και πήρε τη θέση του ο Μιχάλης Ρωμανίδης!!! rolleyes.gif
Δεν διάβασες εφημερίδα σήμερα; Το γράφει! wink.gif
leonkalf
Διάβασα για Ρωμανίδη στο ίντερνετ. Δεν έλεγε ότι έφυγε κάποιος.

Θα πάρει σειρά κι άλλος...??
Live strong
QUOTE(leonkalf @ Oct 3 2006, 03:39 PM) *
Διάβασα για Ρωμανίδη στο ίντερνετ. Δεν έλεγε ότι έφυγε κάποιος.

Θα πάρει σειρά κι άλλος...??



Εκτός αν η Δάφνη έχει δυο γενικούς αρχηγούς, τι να πω!
Απ όσο ξέρω όταν έρχεται ένας φεύγει ο άλλος! Δεν είπα ότι έγραφε για αποχώρηση αλλά τώρα σε ποια θέση θα είναι ο Ευγενικός αν δε φύγει; Εγώ πάντως δε θα δεχόμουν να πάω σε κάποιο άλλο πόστο αν φέρνανε άλλον στη θέση μου…
Άρα…;;;; cool.gif

Τώρα το ποιος άλλος θα φύγει…. Θα δούμε…. Θα δούμε….!!! ph34r.gif
Alexmei
Ο Κολοσσός θα παίξει την Παρασκευή στην Ρόδο με την ομάδα του Μίλωνα για τα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής. blink.gif ... Πρώτη αγωνιστική δν έχουμε παίξει ακόμα.... ξέρει κανείς πότε θα παίξουμε;
Live strong
QUOTE(Alexmei @ Oct 3 2006, 04:15 PM) *
Ο Κολοσσός θα παίξει την Παρασκευή στην Ρόδο με την ομάδα του Μίλωνα για τα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής. blink.gif ... Πρώτη αγωνιστική δν έχουμε παίξει ακόμα.... ξέρει κανείς πότε θα παίξουμε;



Κάτι είχα ακούσει για 25/10 δεν είμαι απόλυτα σίγουρη όμως… rolleyes.gif
nash
QUOTE(Live strong @ Oct 3 2006, 04:29 PM) *
Κάτι είχα ακούσει για 25/10 δεν είμαι απόλυτα σίγουρη όμως… rolleyes.gif

Στις 25/10, ημέρα Τετάρτη θα γίνουν τα παιχνίδια Δούκας - Κολοσσός και ΑΓΟΡ - Τρίκαλα που είχαν αναβληθεί λόγω κυπέλλου.

Τώρα για το ποιος θα φύγει από τη Δάφνη νομίζω ότι είναι λίγο πολύ γνωστό ότι ''τρίζει'' η καρέκλα του προπονητή της Συμεωνίδη, που θα φύγει(αν φύγει τελικά) λογικά μαζί με το βοηθό του, που τον πήρε μαζί του στην ομάδα.
diama13
Καλησπερα σας...θα ηθελα να ρωτησω αυτα που λεγατε για την δαφνη.ο τζιβελεκας δεν ειναι ο γενικος αρχηγος?και ποιος ειναι ο ρωμανιδης/κατι ακουσα και για αλλαγη προπονητη..αληθευει?smile.gif
nash
QUOTE(diama13 @ Oct 4 2006, 06:22 PM) *
Καλησπερα σας...θα ηθελα να ρωτησω αυτα που λεγατε για την δαφνη.ο τζιβελεκας δεν ειναι ο γενικος αρχηγος?και ποιος ειναι ο ρωμανιδης/κατι ακουσα και για αλλαγη προπονητη..αληθευει?smile.gif

Ο Τζιβελέκας είναι πρόεδρος της Δάφνης. Ο Ρωμανίδης είναι ο παλιος παίκτης του Αρη πρώην μάνατζερ του Μίλωνα και του Ηλυσιακού και τώρα έγινε μανατζερ της Δάφνης!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.