Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Philadelphia 76ers
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
T.W.Is.M.
Philadelphia 76ers




Τρέμετε Fort Wayne Mad Ants. Ερχόμαστε…




Προηγούμενο Ρεκόρ (2013-2014): 19-63
Leaders (2013-14):



Πόντοι: Thaddeus Young 17.9
Ριμπάουντ: Spencer Hawes 8.5
Ασσίστ: Michael Carter-Williams 6.3

Πιθανή 5άδα:
πιθανή πεντάδα

PG:Carter-WilliamsSG:McDanielsSF:Thompson
PF: NoelC:Sims


Πάγκος:
PG’s: Wroten, Shved
SG’s: Johnson
SF’s: Mbah a Moute, Outlaw, Sampson
PF’s: Davies, Grant, Thomas
C’s: Embiid

Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Alexey Shved (ανταλλαγή από Minnesota Timberwolves), Luc Mbah a Moute (ανταλλαγή από Minnesota Timberwolves), Travis Outlaw (ανταλλαγή από New York Knicks), Malcolm Thomas(FA), JaKarr Sampson(Rookie-undrafted), Chris Johnson(FA)
Draft Picks: Joel Embiid (#3, Πρώτος Γύρος), Jerami Grant (#39, Δεύτερος Γύρος), Elfrid Payton(#10, Πρώτος Γύρος, ανταλλαγή με Orlando Magic)

Έφυγαν: Thaddeus Young (ανταλλαγή με Minnesota Timberwolves), James Anderson (Zalgiris Kaunas), Byron Mullens(Shanxi Zhongyu-China), Jarvis Varnado(FA), Arnett Moultrie(ανταλλαγή με New York Knicks)

Προπονητής: Brett Brown
Στη δεύτερη σεζόν του στη Philadelphia ο Brown συνεχίζει την προσπάθεια ανοικοδόμησης. Ο τρόπος όμως που έχουν επιλέξει οι Sixers είναι λίγο παράδοξος, αφού μοιάζουν να ξεφορτώνονται όλους τους βετεράνους χωρίς ουσιαστικά ανταλλάγματα και να στηρίζονται αποκλειστικά στους νέους παίχτες τους. Ο Brown λοιπόν δεν έχει καμία πίεση για το αποτέλεσμα και μπορεί να δουλέψει ήσυχος. Εκτός κι αν οι ήττες έρχονται τόσο συχνά που απειληθεί το χειρότερο ρεκόρ όλων των εποχών…

Σχόλιο: Το ρόστερ της Philadelphia δε μοιάζει με ρόστερ ομάδας ΝΒΑ. Ίσως να μην είναι καλύτερο ούτε από αυτό των κορυφαίων ομάδων της Ευρωλίγκα. Απ’ ότι φαίνεται οι Bucks θα αποκτήσουν έντονο συναγωνισμό για την αποφυγή της τελευταίας θέσης της κανονικής περιόδου και μάλλον οι Sixers θα έπρεπε να θεωρούνται φαβορί γι’ αυτή. Μέσα όμως στις τόσες ήττες και στα σκυμμένα κεφάλια υπάρχει κρυμμένη αισιοδοξία για το μέλλον. Ο τραυματισμός του κατά τ’ άλλα σίγουρου #1 του ντραφτ Joel Embiid έριξε τον Καμερουνέζο σέντερ στο #3 και τον έφερε στη Philadelphia, όπου αναμένεται να δημιουργήσει στο μέλλον ένα πολύ ισχυρό δίδυμο με το Noel. Ο τελευταίος παρότι επιλέχτηκε στο περσινό ντραφτ θα κάνει φέτος τη ρούκι σεζόν του και θα περιμένει μέσα στη σεζόν τον παρτενέρ του στη ρακέτα. Ερωτηματικό αποτελεί η κατάσταση του περσινού ρούκι της χρονιάς Michael Carter-Williams που μπαίνει στη σεζόν τραυματίας με το διάστημα αποθεραπείας του να είναι άγνωστο ακόμα. Μπορεί να επιστρέψει σε λίγες εβδομάδες, αλλά μπορεί να χάσει και πολλούς μήνες από τη σεζόν. Το μόνο βέβαιο είναι ότι η ομάδα του δε βιάζεται να τον επαναφέρει. Ίσως όμως δεν καίγεται να τον χρησιμοποιήσει γενικότερα, καθώς ήδη έχουν ακουστεί οι πρώτες φήμες για ανταλλαγή του. Για φέτος λοιπόν δεν υπάρχουν ιδιαίτερες προσδοκίες στη Philadelphia. Στο Fort Wayne όμως, όπου στεγάζονται οι περσινοί πρωταθλητές του NBDL, ήδη νιώθουν καυτή την ανάσα των Sixers…
Πρόβλεψη: 13-69
Conference rank: 15
Division rank: 5

SteveNashidis
Κάτι πρέπει να γίνει με αυτήν την ομάδα παρωδία.
Weekendman
QUOTE(Voyager @ Nov 14 2014, 16:51 ) *
Κάτι πρέπει να γίνει με αυτήν την ομάδα παρωδία.


Έκαναν ότι μπορούσαν οι Ρόκετς με την υπεροψία τους , και την χειρότερη φετινή εμφάνιση τους, για να δώσουν μια ψυχολογική ανάσα στην Φιλαδέλφεια, αλλά ούτε αυτό ήταν αρκετό για τους Σίξερς. Οι όποιοι αμυντικά τουλάχιστον το πάλεψαν, και κρατήθηκαν μέχρι τέλους στο ματς.



SteveNashidis
http://nba.sport24.gr/article/3153576/i-ko...-wroten-bledsoe


QUOTE
“Σίγουρα θα επέλεγα το Kentucky. Νομίζω ότι η Philly θα κέρδιζε... ένα ματς. Ξέρω ότι οι φίλαθλοι των 76ers θα τρελαθούν, αλλά αγαπώ τους Wildcats”.
Eρρίκος

QUOTE
“Δεν μπορούν να μας νικήσουν, είναι τρελός. Είναι προσβλητικό αυτό που λέει. Μπορεί να μιλάει σοβαρά, αλλά τον ξέρω τον Bledsoe. Δεν πρόκειται να το πάρω προσωπικά”
Wroten

Πες τα χρυσόστομε Μπλέτσα. Και από την Κηφισιά σε σειρά 7 αγώνων θα έχαναν. icon_drunk.gif
jasonick
Ξεκίνησε έτσι

QUOTE
“The day after every Sixers win, fans receive 50 percent off their online order at participating Papa John’s locations.”


..και στην πορεία άλλαξε και έγινε το παρακάτω

QUOTE
“When the Sixers score 90, you win at Papa John’s!

“All season long the day after the Sixers score 90 or more points you get 50% OFF your regular menu price online order! The Sixers scored 90 in last night’s game against the Celtics, so you get 50% OFF your entire online order TODAY!”


http://uproxx.com/sports/2014/11/papa-john...dnt-win-a-game/

laugh.gif

SG3ptshooter
https://vine.co/v/O1gTXUIKbjQ

Αυτό που στη "σουτερική" διάλεκτο αποκαλείται εδώ και μερικές βδομάδες "Knightιά", δηλαδή τόσο ηλίθια playmaking στιγμή που θύμισε το Μεγάλο Πλεϊμέικερ Μπράντον Νάιτ (ΜΠΜΝ). Στα χνάρια του και ο -αποκρουστικός- MCW.
SteveNashidis
QUOTE
Sixers need nine wins in 68 games to avoid becoming the worst team in NBA history.


Mπορούν?
SG3ptshooter
QUOTE(Voyager @ Nov 25 2014, 14:31 ) *
Mπορούν?

Χλωμό και θα έχει πολύ ενδιαφέρον το ερχόμενο draft, όπου μακράν λογικότερο #1 pick θεωρείται ο ψηλός του Duke, Jahlil Okafor, που δεν ξέρω πόσο "χωρά" θεωρητικά σε ένα rebuild που τα μεγαλύτερα prospects τους είναι οι Embiid, Noel και Saric.
thalys
Αν πιστεύουν ότι είναι ο καλύτερος παίχτης, λογικά θα τον διαλέξουν και θα ανταλλάξουν είτε αυτόν είτε κάποιον από τους άλλους ψηλούς τους με παίχτη σε θέση που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη(1-2-3).

Αλλά ακόμα είναι νωρίς. Ο Μουντιάι πάει καλά στην Κίνα κι ο Γουίνσλοου έχει κάνει καλύτερη εκκίνηση από τον Όκαφορ στο Ντιουκ. Οποιοσδήποτε από τους 2 ταιριάζει πολύ καλά στο πρότζεκτ των Σίξερς.
T.W.Is.M.
Εγω τα εγραψα στον τιτλο. Τρεμετε Fort Wayne Mad Ants...
kotzito
Χτες πάντως απέναντι σε Nets το κόντραραν το ματς. Αν και βρέθηκαν να χάνουν από το πρώτο δωδεκάλεπτο με 20 πόντους και έλεγες ότι πάνε για συντριβή πάλι, το γύρισαν μετά και βρέθηκαν μάλιστα μπροστά στο σκορ κάποια στιγμή. Ήταν κιόλας μόνο 1 πόντο πίσω 1:30' πριν την λήξη κι αν ήταν πιο προσεκτικοί σε εκείνο το σημείο θα μπορούσαν να πάρουν και την νίκη. Κι όλα αυτά με τον MCW να είναι τραγικά άστοχος (1 στα 9) και τον Noel να έχει μόλις 6 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 37 λεπτά. Γενικά αρκετά ματς τα παλεύουν, αλλά είναι φανερό ότι είναι με διαφορά η χειρότερη ομάδα του NBA, ίσως και η χειρότερη που έχει εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια.


Ειδικά ο MCW έχει ξεκινήσει αρκετά μέτρια την σεζόν. Σίγουρα θα ανέβει στην πορεία, αλλά το θέμα είναι και οι ίδιοι οι Sixers τι θα κυνηγήσουν φέτος. Με την έως τώρα εικόνα πάντως πολύ δύσκολα θα κάνουν παραπάνω από 10-12 νίκες.
SG3ptshooter
https://vine.co/v/OJJHH11nHix

Στροφή 360 μοιρών. Ζήτω οι σίξερς! Πως αλλιώς θα φχαριστιόμουν τόσο την παντελή ανικανότητα του WC-W; 77.gif
aegeansheed
QUOTE(SG3ptshooter @ Nov 28 2014, 14:05 ) *
Στροφή 360 μοιρών. Ζήτω οι σίξερς! Πως αλλιώς θα φχαριστιόμουν τόσο την παντελή ανικανότητα του WC-W; 77.gif


Όμως είχε καλή τροχιά. Δύναμη ήθελε και ταλέντο. tongue.gif
aegeansheed
To χειρότερο ρεκόρ ομάδας με συνεχόμενες ήττες από το ξεκίνημα μιας περιόδου κρατούν για κάποιες μέρες ακόμα, όπως αναμένεται, οι Miami Heat της περιόδου 1988-89 (expansion year). Το σερί ήταν από 5/11/1988 έως 12/12/1998 μέχρι την πρώτη νίκη. 17 συνεχόμενες ήττες.
Rated: (en)joy
Εκτος εαν.....καταφερουν να νικησουν την χωρις 2-3 (Πεκοβιτς; ) βασικους Μινεσοτα πραγμα αρκετα δυσκολο αλλα οχι και ακατορθωτο, οποτε και το ισοφαριζουν.
ΥΓ. Περιμενω post που να απαντα οτι η Φιλαδελφεια δεν εχει αυτην την στιγμη κανεναν παικτη που να μπορει να θεωρηθει βασικος σε οποιαδηποτε αλλη ομαδα επομενως οι οποιες απουσιες των Timberwolves δεν σημαινουν απολυτως τιποτα. tongue.gif
aegeansheed
Όπως σωστά διορθώνει ο stoust, οι Nets του 2009-10 κατέχουν το αρνητικό ρεκόρ με 18 συνεχόμενες ήττες από το ξεκίνημα.

QUOTE(Rated: (en)joy @ Nov 30 2014, 20:47 ) *
Εκτος εαν.....καταφερουν να νικησουν την χωρις 2-3 (Πεκοβιτς; ) βασικους Μινεσοτα πραγμα αρκετα δυσκολο αλλα οχι και ακατορθωτο, οποτε και το ισοφαριζουν.
ΥΓ. Περιμενω post που να απαντα οτι η Φιλαδελφεια δεν εχει αυτην την στιγμη κανεναν παικτη που να μπορει να θεωρηθει βασικος σε οποιαδηποτε αλλη ομαδα επομενως οι οποιες απουσιες των Timberwolves δεν σημαινουν απολυτως τιποτα. tongue.gif


Έχουμε όμως K.J.McDaniels, aka "Gerald Green & Τζίμαρος in one body" aka the Destroyer!
jasonick
Πάμε ρε Σίξερς!
Το φέραν στο -5 ενώ η διαφορά σε όλο το ματς ήταν σταθερά στους 13, και έχουν και τη μπάλα.

edit: Άκυρο τελικά. smiley.gif 0-17 λοιπόν και πάνε Σότα τώρα.
Rated: (en)joy
Ε, ναι λοιπον οι Σιξερς κερδισαν! Επαναλαμβανω κερδισαν οι Σιξερς, συνεβη και οποιος θελει το πιστευει biggrin.gif . Απ'τα μετρημενα στα δαχτυλα εκτος εδρας ματς της σεζον που ξεκινησαν με αρκετα καλες πιθανοτητες να το κερδισουν, οχι πως μπηκαν ως το φαβορι αλλα εκμεταλλευτηκαν την ευκαιρια με τοσες απουσιες βασικων που ειχε η Μινεσοτα -ναι ο Ρουμπιο οσο και να μην μας αρεσει το νεο του συμβολαιο ειναι ο βασικος pg αυτης της ομαδας και οχι ο 32αρης Μο tongue.gif

aegeansheed
QUOTE
The 76ers set the NBA record in the shot clock era for fewest two-point makes in a game with 11. LeBron James, LaMarcus Aldridge and Derrick Rose each had more of those tonight, so that's good.
Rotoworld

Αίσχος. Για τα τρίποντα μιλάει. Κακολογεί αδίκως.

Κόβινγκτον 6/10 σουτ: 6/10 τρίποντα. Jack it up
SG3ptshooter
Αυτές τις γιορτές κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και δείτε τη χτεσινή κασέτα άστοχων σουτ και λαθών του WCW. Ούτε το μισό unibrow του Mire Chatman.
Rated: (en)joy
from '65-'66 to '14-'15 FGA Per Game between 14-16 and PER <= 14
Περιμενα να δω οριακα και κανα J-Smoove στη λιστα για να'μαι ειλικρινης tongue.gif
klow13
Στο -22 απο τους μπακς 30 δευτερα πριν τη ληξη και ολο το γηπεδο να φωναζει ειρωνικα "defense defense",ενω στο μπαζερ του αλντεμιρ που το ριξε στους 20 εγινε χαμουλης απο πανηγυρισμους.Τα κακα του tanking.

Να το κοιταξω που ενω εχει ματσαρες εγω εβλεπα αυτο.
SG3ptshooter
Ο McGee χαιρέτησε χωρίς να χάσει σεντ. Αυτό σημαίνει δύο πράγματα. Πρώτον οι Sixers δεν πίστευαν πως μπορεί να αποτελέσει ανταλλάξιμη αξία σε καμία περίπτωση, εμπεριέχει μια σχετική υπερβολή αυτό όπως και να το κάνουμε, πολλοί δε θα τον αποχωρίζονταν απλά τόσο γρήγορα κι ας μην ήταν μέρος του πλάνου τους. Και δεύτερον ούτε του χρόνου θα φτάσουν το minimum στα salaries οπότε τι να τα πάρει ο McGee τι η λίγκα, δηλαδή δεν προβλέπεται να χρησιμοποιηθεί ο άπλετος χώρος ριζικά το επόμενο καλοκαίρι. Έχει δρόμο ακόμα το βουνό σε σημείο που τολμώ να πω είναι τυχεροί που βρίσκονται σε market που δεν γίνεται να αποχωριστεί η λίγκα.

Btw τους πήρε μόνο ένα δεκαήμερο να παγκώσουν τον Canaan που κατά δική τους δήλωση τον ήθελαν πολύ, δεν είναι προσωρινό απόκτημα και τον κυνήγησαν με ζήλο pre-draft. "Δώστης άλλη μία ευκαιρία!"
jasonick
Οι 76ers σε σχέση με αυτά που περίμενα είναι σίγουρα στο top3 των ευχαριστων εκπλήξεων φέτος. Κατά καιρούς έχω κράξει το FO τους αλλά πλέον έχω αλλάξει άποψη.
Βλεποντας τον MCW στο Milwaukee το ότι κατάφεραν να πάρουν το pick των Lakers καθιστά το trade μεγάλο steal. Ο McDaniels από τη στιγμή που υπέγραψε συμβόλαιο 1 χρόνου συν το ότι γκρινιαζε για τον χρόνο του καλώς για μένα δωθηκε γιατί το καλοκαίρι είναι RFA και δεν ξέρω κατά πόσο ηθελε να συνεχίσει στη Φιλυ.
Αγωνιστικά μπορεί από πλευράς ταλεντου να είναι η τελευταία ομάδα αλλά παραμένουν ανταγωνιστικοι όσο μπορούν και έχουν κερδίσει 17 αγώνες, ρεκόρ το οποίο πολλοί δεν περίμεναν/με να είναι το τελικό τους.
Φυσικά σε αυτό συμβάλει και ο προπονητής τους ο Brown αλλά και το coaching staff που έχει δείξει ότι κάνει πολύ καλή δουλειά με τους παίκτες όπως π.χ με τον Grant ο οποίος στο κολέγιο δεν σούταρε από το τρίποντο και πλέον τα νούμερα του είναι αξιοπρεπεστατα.
Ατομικά, ο Noel όσο περνάει ο καιρός εμφανίζεται καλύτερος παίζοντας εξαιρετικά στην αμυνα δικαιώνοντας τους scouters που λέγανε για game changer. Προστατεύει πολύ καλά το καλάθι, η άμυνα του στο ενας εναντίον ενός είναι βελτιωμένη αλλά πρέπει να πάρει μερικά κιλά αν συνεχίσει να παίζει στο 5. Επίσης είναι εξαιρετικός στα πόσα κλεψίματα έχει για παίκτη του ύψους του. Επιθετικά εκτός από καρφώματα, σκοράρει παραπάνω και από μέση απόσταση και παρουσιάζετε βελτιωμένος στις βολές. Το παιχνίδι του στο post είναι αγουρο αλλά ότι πάρεις επιθετικά από αυτόν είναι έξτρα σε σχέση με αυτά που κάνει στην αμυνα. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα κολλήσει του χρόνου με τον Embiid. Μελλοντικά στην αμυνα πιστεύω ότι θα βρουν χημεία αλλά επιθετικά δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εξίσου αποτελεσματικοί ταυτόχρονα.
Από τους υπόλοιπους υπάρχουν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών, σαν ρολιστες. Ο T Rob φαίνεται ότι πάει να σώσει την καριέρα του βγάζοντας τρομερή ενέργεια στα ριμπάουντ και παίζοντας με μεγαλύτερη αυτοπεποιθηση στην επίθεση. Ο Covington σουτάρει εξαιρετικά σε μια ομάδα που έχει θέμα με το τρίποντο, ο Grant δείχνει πολύ καλό pick για 2ο γυρο με potential 3 + D παίκτη, ο Canaan σαν scoring guard από τον πάγκο φαίνεται καλός αν και σαν playmaker έχει θέμα και με τις επιλογές του αλλά και με την πάσα του. Θα ήθελα να δω και Glenn Robinson στους τελευταίους αγώνες, πιστεύω θα πάρει ευκαιρίες.
Θέλω να δω τώρα τις επόμενες κινήσεις του Χινκι στο ντραφτ. Πιστεύω ότι θα κινηθεί για κάποιον από τους Russell, Mudiay αλλά κανείς δεν ξέρει τι θα κάνει πάλι και θα μας αφήσει έκπληκτους πάλι.
ΠΑΜΕ ΡΕ ΧΙΝΚΙ, ΤΡΟΛΑΡΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.
SG3ptshooter
QUOTE
D’Angelo Russell would love to get drafted by the 76ers.
The Ohio State combo guard sees it as an opportunity to play with friend Nerlens Noel

http://www.philly.com/philly/blogs/deep-si...es-Sixers-.html


magic.gif
SG3ptshooter
QUOTE
Sources: 76ers center Joel Embiid suffers setback with right foot

http://sports.yahoo.com/news/sources--76er...-014042190.html

torture.gif
Air Kef
QUOTE(SG3ptshooter @ Jun 14 2015, 14:14 ) *



Δεν το κλείνουν για 2-3 χρόνια το μπραντς εκεί στην Φίλυ; Δεν τους θέλει και δεν θέλουν ούτε αυτοί ακόμα να παίξουν. tongue.gif
SG3ptshooter
QUOTE
Could Embiid sit out another season? It's possible

http://www.philly.com/philly/sports/sixers...s_possible.html

QUOTE
76ers center Joel Embiid may not be available to play at the start of the NBA season after the latest setback in the healing of his right foot, an NBA source said Sunday. There's also a legitimate chance that the 7-footer could miss the entire season.

Another source, an Eastern Conference executive, said Sunday that the 76ers' rebuilding plan is doomed if Embiid is unable to remain healthy or play at a high level.

"He was their guy," said the executive, who spoke on condition of anonymity. "They were hoping he was a franchise player. If he's not a franchise player, their whole plan is gone. . . . If Embiid can't play or if he can't reach a superstar level, their plan is really in trouble."

SG3ptshooter
QUOTE
Jahlil Okafor behaved in a strange way during press conference with the Philadelphia 76ers. He threw down his team's jersey apparently without a reason.

https://vine.co/v/eJeP9ltQBME
pk13
εμπιντ σιγουρα χάνει την νέα σεζόν ενώ αν δεν πετύχει το χειρουργείο μπορεί να κινδυνέψει και η καριέρα του..😢
ComingUpRoses
Η ατυχία με τον Embiid δεν έχει τελειωμό... Φέτος νομίζω με διαφορά η χειρότερη ομάδα και των δύο περιφέρειων . Νομίζω το μόνο που θα μας ενδιαφέρει στα παιχνίδια των σίξερς φέτος είναι το πόσο βελτιώνονται ο Noel και Okafor.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.