Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Ολυμπιάδα Π. (Σάββατο 26/1/08 17:00)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
basketaris
AN ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ Χ-Α-Μ-Ο-Σ ΚΑΙ SOLD-OUT ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ,

ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ 10 ΕΥΡΩ,

ΧΩΡΙΣ TV ΚΑΙ

ΜΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,

ΕΙΜΑΣΤΕ Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Ι!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ Κ.Α.Ε.!!! 41.gif



QUOTE
22.01.2008
Αύριο τα εισιτήρια με Ολυμπιάδα Πατρών


Ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ανακοινώνει ότι από αύριο θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για την αναμέτρηση κόντρα στην Ολυμπιάδα Πατρών που θα διεξαχθεί το Σάββατο (26/01) στο Αλεξάνδρειο και ώρα 17:00, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος στην Α1.

Στην σημαντική αυτή αναμέτρηση, σύμμαχος της ομάδας θα πρέπει να είστε για μια ακόμη φορά εσείς και μέσα σε κόσμια πλαίσια να βοηθήσετε τους παίκτες του ΑΡΗ μας να σημειώσουν ακόμα μια νίκη στην φετινή κούρσα της Α1.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Θύρα 1: 10 ευρώ

Θύρα 2-3: 10 ευρώ

Θύρα 4: 10 ευρώ

Θύρα 5-6: 10 ευρώ

Θύρα 7-8-9-10: 10 ευρώ


Υπάρχουν επίσης και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών.

Η διάθεση των εισιτηρίων:

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από τα γραφεία του ΑΡΗ στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο (Γρ. Λαμπράκη 2, τηλ. 2310 265 600) από αύριο έως και την Παρασκευή και ώρες 10:00-17:00, από τον Α.Σ. ΑΡΗ (Αλκμήνης 69, εκεί όπου βρίσκεται η θύρα των επισήμων στο Κλεάνθης Βικελίδης, τηλ. 2310 305-402), και τους Συνδέσμους Φίλων ΑΡΗ. Επίσης την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Μελάθρου θα εξυπηρετούν τους φιλάθλους από τις 14:00 μέχρι και τις 17:00.

http://www.arisbc.gr/index.php?SCREEN=page&PageID=1433
Warrior
Δεν ξερω αν το καταλαβες basketaris...αλλα εσυ ανοιξες και αυτο το τοπικ!! biggrin.gif
Οποτε εγω δεν φερω καμια ευθυνη για οτι γινει(λεμε τωρα rolleyes.gif )... tongue.gif

Η Ολυμπιαδα πραγματικα μοιαζει να εχει πεσει απο τωρα στην Α2,οποτε νομιζω οτι ειναι ευκαιρια να δοθει
χρονο σε κανεναν απο τους μικρους σε αυτο το παιχνιδι και να συνεχισουμε το αηττητο σερι στην Ελλαδα
μεσα απο μια καλη εμφανιση...

Βεβαια τα ιδια λεγαμε και για τον αγωνα με το Ρεθυμνο και μας βγηκε η ψυχη!!
basketaris
Μου εστησες πλεκτανη και δεν το καταλαβα?? rolleyes.gif biggrin.gif

Δε νομιζω να απειληθουμε σοβαρα... Η Ολυμπιαδα μοιαζει να εχει παραδωσει πνευμα. Κατι η αλλαγη προπονητη, κατι οι αντικαταστασεις παικτων, λιγο οι φωνες του Μπογονικολου μετα το ματς με την Ολυμπια, δειχνουν το τεταμενο κλιμα στην ομαδα. Το κατα ποσο μπορει μονος του να την κρατησει ζωντανη ο Τζεφερσον, θα φανει στην πορεια.

Στην παρουσα φαση, δε νομιζω να τιθεται θεμα αμφισβητησης του νικητη.

Το ματς θα αποτελεσει χαρακτηρα καλης προπονησης και ευκαιριας μονταρισματος της ομαδας.

Περισσοτερο θελω να δω την ανταποκριση του κοσμου, ελπιζοντας να εχει βοηθησει πρωτα και το αποτελεσμα στην Τουρκια... smile.gif
Warrior
QUOTE(basketaris @ Jan 22 2008, 20:58 ) *
Περισσοτερο θελω να δω την ανταποκριση του κοσμου, ελπιζοντας να εχει βοηθησει πρωτα και το αποτελεσμα στην Τουρκια... smile.gif


Αυτο νομιζω οτι θα εξαρτηθει και απο το αποτελσμα του αυριανου αγωνα(αν και δεν θα επρεπε κανονικα)... wink.gif
basketaris
QUOTE(basketaris @ Jan 22 2008, 16:58 ) *
Περισσοτερο θελω να δω την ανταποκριση του κοσμου, ελπιζοντας να εχει βοηθησει πρωτα και το αποτελεσμα στην Τουρκια... smile.gif

QUOTE(Warrior @ Jan 22 2008, 17:00 ) *
Αυτο νομιζω οτι θα εξαρτηθει και απο το αποτελσμα του αυριανου αγωνα(αν και δεν θα επρεπε κανονικα)... wink.gif

rolleyes.gif rolleyes.gif

Αρα...συμφωνουμε, ετσι? tongue.gif icon_wave.gif
weirdo1977
εγω με 2.500 θα με ok. dry.gif
basketaris
Θα 'χει πολυ παραπανω, πιστευω...
Αρκει να διαφημιστει και σωστα! wink.gif
Warrior
QUOTE(basketaris @ Jan 22 2008, 21:53 ) *
rolleyes.gif rolleyes.gif

Αρα...συμφωνουμε, ετσι? tongue.gif icon_wave.gif


biggrin.gif

Eιμαι λιγο ζαλισμενος και δεν βλεπω τι διαβαζω μου φαινεται... blush.gif
basketaris
QUOTE
"Να αλλάξει η εικόνα"

Η προετοιμασία της Ολυμπιάδας για το ματς με τον Άρη ολοκληρώνεται σήμερα με τον Ντράγκαν Ράτσα να περιμένει να δει κάτι διαφορετικό από τους παίκτες του.
"Είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκα. Πρέπει όμως, και θέλουμε, να παίξουμε καλό μπάσκετ σε αυτό τον δεύτερο γύρο πρωταθλήματος" είπε ο Ντράγκαν Ράτσα και συνέχισε: "Περιμένω να αλλάξει κάτι στην εικόνα της ομάδας και είναι σίγουρο ότι θα είμαστε βελτιωμένοι".

Ο Σέρβο - Κύπριος τεχνικός αναφέρθηκε και στο κατά πόσο έχει επηρεαστεί η ομάδα από τις ήττες: "Υπάρχει άγχος και πίεση, αλλά εγώ έχω επιβάλλει την ηρεμία στην προπόνηση".

http://basketblog.gr
basketaris
Στιγμιοτυπα του ΑΡΗ απο τον 1ο αγωνα στην Πατρα (67-85):

basketaris
QUOTE
Επιστροφή στην πραγματικότητα...

Μετά την μεγάλη του επιτυχία στην Κωνσταντινούπολη και τη νίκη επί της Εφές Πίλσεν, ο Αρης καλείται να αφήσει πίσω του τους πανηγυρισμούς και να επικεντρωθεί στην αναμέτρηση με την Ολυμπιάδα, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α1. Οι κίτρινοι ψάχνουν την ένατη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα κόντρα στην ουραγό της βαθμολογίας, όμως δε λείπουν τα προβλήματα για τον Γκόρντον Χέρμπερτ.

Ο καναδός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Σπύρο Παντελιάδη και Ρεϊσόν Τέρι. Ο πρώτος δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο πόδι, ενώ ο αμερικανός φόργουορντ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε ότι υποφέρει από θλάση στο πόδι.

"Εχουμε μπροστά μας έναν πολύ επικίνδυνο αγώνα με την Ολυμπιάδα. Προερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη στην Ευρωλίγκα και τώρα επιστρέφουμε στην έδρα μας για να αντιμετωπίσουμε μια από τις ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας στο ελληνικό Πρωτάθλημα, το οποίο είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Σεβόμαστε την Ολυμπιάδα και δεν ξεχνάμε πόσο σκληρή ήταν η πρώτη μας αναμέτρηση απέναντι της. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους μας με την πρέπουσα σοβαρότητα, να παίξουμε σκληρά, αλλά και ως ομάδα. Θέλουμε κάθε φορά να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε προς όφελος μας τη νίκη της περασμένης Τετάρτης απέναντι στην Εφές Πίλσεν", είπε ο Χέρμπερτ και συμπλήρωσε:

"Εφαρμόζοντας αυτά τα τρία στοιχεία (δυνατή άμυνα, καλή κυκλοφορία της μπάλας και έλεγχος των ριμπάουντ) θα είμαστε πάντα σε θέση να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα κινδυνέψουμε να χάσουμε επίσης από τον οποιονδήποτε. Πρέπει να διδαχθούμε επίσης πολλά και να αποκομίσουμε χρήσιμες εμπειρίες μέσα από τις κακές μας εμφανίσεις, διότι με αυτόν τον τρόπο θα έρθουν στην συνέχεια και οι καλές εμφανίσεις".

www.sport.gr
thrylos7
Παρά τη μικρή τελική διαφορά, η επικράτηση ήταν αρκετά άνετη. Η διαφορά ανεβοκατέβαινε συνεχώς μεταξύ 10-20 πόντων...

Ο Χέρμπερτ χρησιμοποίησε και τους τρεις νεαρούς, Καραδολάμη, Τσαϊρέλη και Σκορδίλη, με τους δύο τελευταίους να σκοράρουν κάτω από το καλάθι. Ο Τσαϊρέλης μάλιστα φιλοδώρησε και με δύο τάπες τους αντιπάλους του.

Ο Μάσεϊ ήταν εκτός αποστολής, προφανώς για να ξεκουραστεί. Αν και θα κουράστηκε περισσότερο με τα αυτόγραφα που υπέγραψε στα πολλά μικρά παιδάκια που βρέθηκαν στο γήπεδο... 41.gif Προς την πλευρά τους κατευθύνθηκαν οι παίκτες της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα...

Χαλαρά τα πράγματα γενικά για τον Άρη.. Όσο για την Ολυμπιάδα, ο Τζέφερσον έκανε ότι μπορούσε, καταπληκτική εμφάνιση, με σκορ και θέαμα. Λέι απ από την πιο μικρή κλειδαρότρυπα, που εισέπραξαν το χειροκρότημα του κόσμου, αλλά και φοβερό ball handling, με τον Αγαδάκο να γίνεται θύμα μιας TOP10 φάσης, όπου έκανε κάτι σαν πλονζόν-τάκλιν (λογικά γλίστρησε) για να προλάβει ν' αρπάξει τη μπάλα, αλλά ήδη ο Τζέφερσον την είχε πάρει και την πέρασε πίσω από την πλάτη του, απ' την άλλη πλευρά). Από εκεί και πέρα δεν υπήρχαν πολλοί να τον ακολουθήσουν. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μια πληθώρα από ικανοποιητικούς, ή μέτριους ρολίστες, αλλά μέχρι εκεί.. Προφανώς αυτό δεν αρκεί για την παραμονή. Μετά τον Τζέφερσον, αυτός που μου άρεσε ήταν ο Νέσοβιτς..

Αυτός με το Νο. 4 που είδατε, με το τρίποντο με ταμπλό, έχει παίξει στην Εθνική Σερβίας παρακαλώ, στο Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας! Ναι, αλήθεια λέω!

Λιγοστός ο κόσμος, τουλάχιστον σε σχέση μ' αυτό που περιμέναμε, αλλά είμαι σίγουρος ότι τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά με τη Μακάμπι.
ablade
QUOTE(thrylos7 @ Jan 26 2008, 20:50 ) *
Λιγοστός ο κόσμος, τουλάχιστον σε σχέση μ' αυτό που περιμέναμε, αλλά είμαι σίγουρος ότι τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά με τη Μακάμπι.


Θα συμφωνήσω στην ανάλυση αλλά όχι για τον κόσμο. Νομίζω οτι για τέτοιο ματς ήταν πολύ ικανοποιητική η προσέλευση. Έστω και με τους μικρούς που ήταν στις κερκίδες ήταν σχετικά γεμάτες.
thrylos7
Ναι, όμως περιμέναμε κάτι παραπάνω σήμερα, λόγω και της μεγάλης νίκης επί της Εφές...

Ασφαλώς, χωρίς να υπολογίσουμε το παραπάνω, για ένα ματς φέτος με την Ολυμπιάδα, την τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος, η προσέλευση ήταν ικανοποιητική.
weirdo1977
για το παιχνίδι τι να πούμε ? ξεμούδιασμα ήταν, στα αξιοσημείωτα η συμμετοχη του τσαϊρέλη που δείχνει πως έχει διάθεση για βρώμικη δουλειά, στα αξιοσημείωτα επίσης το κορυφαίο σύνθημα που ακούστηκε.... ΑΡΙΑΝAΡΑ δεν είμαι ένταξη, που περνα που περνάω στους 16, πήγαινε με, στην μαδρίτη, να τρελα να τρελάνω τον πλανήτη" wav.gif wav.gif wav.gif smiley.gif
basketaris
Πραγματι, ευκολο ματς, το οποιο πηραμε πολυ πιο ανετα απ' οτι λεει το τελικο σκορ.

Η ομαδα επαιξε σε πολυ ικανοποιητικους ρυθμους, με δεδομενο οτι χρειαζομασταν ευκολη εξασφαλιση του ροζ φυλλου και παραλληλη διατηρηση δυναμεων. Το α' δεκαλεπτο ηταν φανταστικο, εκει οπου χτισαμε και τη διαφορα και επειτα απλα συντηρουσαμε ή αυξαναμε τη διαφορα.

Πολυ καλοι οι Ουασιγκτον, Ραιτ (αν και αστοχος απο τα 6.25), Μοτολα, Τσαλδαρης και Ηλιαδης, οι οποιοι, ομως, επισκιατηκαν απο την παρουσια των 3 νεαρων. Ειδικα ο Τσαϊρελης εδειξε παρα πολυ καλα στοιχεια, αγωνιζομενος και περισσοτερο, βεβαια... 41.gif Νομιζω πως αξιζει τον κοπο να τους βλεπουμε περισσοτερο!

Εγω ηθελα κοσμοσυρροη στο Παλε χθες, οσο και αν δε βοηθουσε η δυναμικοτητα του αντιπαλου. Εν τελει και οι 2.500-3.000 περιπου που ηρθαν, σε συνδυασμο με τα πολλα μικρα παιδακια, εφτιαξαν μια πολυ ομορφη ατμοσφαιρα, καθαρα μπασκετικη. Αυτη ολοκληρωθηκε με το χειροκροτημα σε 2-3 πολυ ομορφες προσπαθειες της Ολυμπιαδας, αλλα και στο ΜΕΓΑΛΟ αρχηγο Γιαννη Λαππα! 41.gif 77.gif Νομιζω, δικαιως, γιατι ηταν απο τα πιο σεμνα και φιλοτιμα παιδια που περασαν απο το συλλογο και τιμησε τη φανελα σε δυσκολες μαλιστα περιοδους!

Εκπλαγηκαμε ολοι απο την απουσια του Μασεϊ, αφου δεν ειχε ακουστει κατι σχετικο μεχρι να παμε στο γηπεδο. Παντως, συμφωνω με τον thrylo, δεν περασε και πολυ "ξεκουραστα" στις κερκιδες, αφου ειχε πολιορκια απο θαυμαστες και μικρα παιδια! Το ιδιο και για τους Τερι-Καστλ...

Προχωραμε παρακατω, ακολουθει το μεγαλο ματς με τη Μακαμπι! smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.