Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Αποφαση "βομβα"!!
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Warrior
Απιστευτα πραγματα συμβαινουν..

Χθες το βραδυ,εγινε δεκτη η εφεση που ειχαν καταθεσει οι Γερμανοι μετα την πρωτοδικη
αποφαση και ετσι το ματς δεν θα διεξαχθει αυριο! ohmy.gif blink.gif

"Σοκ" στον Παναθηναικο,που δεν μπορουν να πιστεψουν αυτο που εγινε..και ψαχνουν
να βρουν τι παιχτηκε στο παρασκηνιο και αλλαξε η αποφαση..

Aυτο κυριως τον ενδιαφερει αφου κατα τα αλλα,θα γλιτωσουν την ταλαιπωρια..και
ετσι και αλλιως εχουν εξασφαλισει την τριτη θεση.
Αν κερδισει την Ορτεζ αυτην την εβδομαδα και χασει απο την Μαλαγα(εκτος) η Μπενετον,
θα καταλαβει την δευτερη..
MZ13
Εφ' όσον μας συμφέρει, δεν βλέπω τον λόγο να ψαχνώμαστε.... wink.gif

Αλλωστε πρόσφατα οι Γερμανοί νομίζω είχαν δηλώσει ότι κάνουν αυτή την κίνηση γιατί δεν είχαν γήπεδο - ή παίκτες, δεν θυμάμαι καλά - οπότε σωστά δικαιώθηκαν... wink.gif

Και δεν πιστεύω ότι οι Γερμανοί είναι τόσο δυνατοί στο μπάσκετ ώστε να κινούν τα νήματα παρασκηνιακά.... wink.gif
Warrior
Ασε με παρεσυρε το sportnet,που σας συμπαθει λιγακι biggrin.gif ..
Πω πω λεω..χαμος θα γινει τωρα..

"Σκανδαλο".."σοκ"..σιγα ρε παιδια!!

Ετσι και αλλιως..η 2η και η 3η θεση δεν εχουν μεγαλη διαφορα..
dizzy_fingers
Δεν είναι πάντως σοβαρά πράγματα να δέχεσαι την έφεση της μίας ομάδας και να κανονίζεις τη διεξαγωγή του παιχνιδιού ξανά....και μετά να δέχεσαι την έφεση της άλλης ομάδας και να μην πραγματοποιείς τελικά αυτό το παιχνίδι (για το οποίο έχουν γίνει προγραμματισμοί και προσαρμογές προγράμματος προπόνησης... wink.gif ).

Δεν είναι μόνο κακό για την αδικημένη ομάδα (στην προκειμένη περίπτωση ο ΠΑΟ) αλλά κύρια για το κύρος σου ως διοργάνωση - ειδικά σε μία περίοδο που ψάχνεις να το βρείς...


Ρε σεις...δεν καταθέτουμε άλλη μία έφεση μπας και μας δώσουν το παιχνίδι έτσι τσαμπέ? icon_drunk.gif
apollonaras
τσαμα η ανακοινώση που έβγαλε η καε απόλλων...Και καλά οτι στην ευρώπη υπάρχει δικιαωσύνη!!!!!!!.....



Ενα μόνο έχω να πω.........ΑΙΣΧΟΣ ΡΕΕΕΕ.........ΜΑΖΕΥΤΕΊΤΕ ΛΙΓΟ!!
dizzy_fingers
Η ανακοίνωση διαμαρτυρίας και της δικιάς μας ΚΑΕ προς την ULEB:

QUOTE (ΚΑΕ ΠΑΟ)
"H ULEB με μία δικαστική απόφαση επιπέδου Κεντρικής Αφρικής, κατάφερε για μία ακόμη φορά να υποβαθμίσει το πρωτάθλημα της EUROLEAGUE το οποίο δυστυχώς διοργανώνει. Τα μεσάνυχτα του Σαββάτου μας ειδοποίησαν τηλεφωνικά ότι έγινε δεκτή η έφεση της OPEL SKYLINERS και ο προγραμματισμένος για την δευτέρα 7/2 αγώνας ματαιώνεται, ενώ το πρωί της Κυριακής η ομάδα μας θα επιβιβάζονταν σε πτήση τσάρτερ για να μεταβεί στην Γερμανία.

Απορούμε:
Α) πότε έγινε η δευτεροβάθμια δίκη;
Β) γιατί δεν κληθήκαμε να εκθέσουμε τις απόψεις μας;
Γ) πότε εκδόθηκε η απόφαση;
Δ) τι σχέση έχει η Μπενετόν με την απόφαση του Ιταλού δικαστή και
Ε) τι θα γίνει με την "χαμένη τιμή" της ULEB;

Οι άνθρωποι που ευτέλισαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Παναθηναϊκού με αποτέλεσμα αντί των συμβατικά κατοχυρωμένων εκατομμυρίων δολαρίων να παίρνουμε ψυχία, οι άνθρωποι που στερούν ταυτόχρονα τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού από τη τηλεοπτική παρακολούθηση της ομάδας μας για τρίτη συνεχόμενη περίοδο, οι ίδιοι άνθρωποι απαξιώνουν συνολικά το Ευρωπαϊκό μπάσκετ".



Όπως βλέπεις φίλε Απολλωνάρα, ούτε η ευρώπη ούτε η κεντρική αφρική μας κάνει...από και πέρα θα λέμε ότι ούτε στο δίκαιο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας δε γίνονται αυτά biggrin.gif.
Warrior
H Uleb παντως απαντησε οτι απο την Πεμπτη ειχε ενημερωσει τον Παναθηναικο για
την δικη,ωστε να υπερασπιστει τον εαυτο του..
Warrior
Σε μεγαλοπρεπέστατη γκάφα υπέπεσε τελικά ο Παναθηναϊκός, βάσει των στοιχείων που έδωσε στη δημοσιότητα η Ευρωλίγκα. Η διοργανώτρια αρχή εξέθεσε την ελληνική ομάδα, στέλνοντας στους Ελληνες δημοσιογράφους το 8σέλιδο φαξ, με το οποίο είχε ενημερώσει τον Παναθηναϊκό για την έφεση των Σκαϊλάινερς από την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου και ώρα 20:30.
Στο φαξ αυτό γίνεται εκτενέστατη αναφορά στην έφεση που κατέθεσαν οι Γερμανοί και δίνεται προθεσμία 48 ωρών στον Παναθηναϊκό να καταθέσει τα όποια στοιχεία έχει. Στο e-mail προς τους Ελληνες δημοσιογράφους, η Ευρωλίγκα επισυνάπτει το αποδεικτικό του φαξ (!), στο οποίο αναγράφεται η ημερομηνία και η ώρα αποστολής του.
Η απάντηση του Παναθηναϊκού; Ακόμη και τώρα, οι "πράσινοι" υποστηρίζουν ότι δεν παρέλαβαν καμία ειδοποίηση και προσπαθούν να υποβαθμίσουν το θέμα λέγοντας "η ουσία είναι ότι η απόφαση ελήφθη μεσάνυχτα Σαββάτου, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει".
Κι αν αυτή είναι η μισή αλήθεια (που είναι...), αφού ο Παναθηναϊκός έχει δίκιο για την ώρα και τον τρόπο που ελήφθη η απόφαση, η άλλη μισή είναι ότι ο Παναθηναϊκός την πάτησε σαν πρωτάρης, εκδίδοντας σκληρή ανακοίνωση κατά της Ευρωλίγκα, χωρίς πρώτα να ερευνήσει ως όφειλε την υπόθεση. Οι "πράσινοι" έχουν δίκιο όσον αφορά την ουσία (πως δηλαδή ένας Ιταλός δικαστής εξετάζει μια υπόθεση που αφορά εμμέσως μια ιταλική ομάδα), αλλά θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί στο μέλλον, αφού αυτή τη φορά έχασαν τις εντυπώσεις.

Aπο:www.ethnosport.gr
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.