Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Φ.Ε.ΑΤΤΑΛΟΣ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
KOKO
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΗ-ΦΕΑ;
KOKO
QUOTE(KOKO @ Nov 5 2008, 14:50 ) *
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΗ-ΦΕΑ;

ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΚΥΚΙΣΕ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ.ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΕΙΤΑΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΜΑΣΤΡΑΚΟΥΛΗΣ(ΑΝΤΕ ΡΕ ΦΙΛΕ..........)
KOKO
QUOTE(KOKO @ Nov 6 2008, 05:48 ) *
ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΚΥΚΙΣΕ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ.ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΕΙΤΑΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΜΑΣΤΡΑΚΟΥΛΗΣ(ΑΝΤΕ ΡΕ ΦΙΛΕ..........)

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΑ 84-74 ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΦΝΗ.Η ΟΜΑΔΑ ΕΛΕΓΧΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΑΘΑΡΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΑΚΗ.
KOKO
Σημαντικο ματς με το δασαλ δινει η ομαδα αυτη την αγωνιστικη.Πιστευω τα προγνωστικα γερνουν υπερ της ΦΕΑ αφου η ομαδα ειναι πληρες επειτα και απο την επιστροφη του Σειταριδη.
KOKO
Απίστευτη νίκη με Δάφνη Δαφνίου!
6/3/2009
Θρίλερ στη Φιλαδέλφεια χθες το βράδυ, με τη ΦΕΑ να παίρνει τη νίκη με καλάθι του Ρωμοσιού ακριβώς στη λήξη του αγώνα, έχοντας όπμως πρώτα γίνει απίστευτα πράγματα! Πιο συγκεκριμένα, 4'' πριν το τέλος το σκορ ήταν 63-66 και η ΦΕΑ είχε την επαναφορά από τη πλάγια γραμμή. Ο Τσακίρης μην έχοντας ελεύθερη πάσα, χτυπάει τη μπάλα στη πλάτη του αμυντικού του που ήταν γυρισμένος, τη ξαναπαίρνει και βάζει τρίποντο από τα 8,5 μέτρα κάνοντας το 66-66! Η Δάφνη κάνει το out στα 2'', ο Αναστασόπουλος ακουμπάει οριακά τη μπάλα, η οποία φτάνει ανέλπιστα στο Ρωμοσιό κάτω από το καλάθι. Αυτός δεν χάνει την μεγάλη ευκαιρία και σημειώνει το 68-66 δημιουργώντας πανδαιμόνιο στο γήπεδο! Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές, δείχνοντας ότι στο μπάσκετ τίποτα δεν τελειώνει αν δεν ακουστεί η κόρνα της λήξης του αγώνα!
Για ακόμα μια φορά το γήπεδο ήταν κατάμεστο και η ατμόσφαιρα εκπληκτική!

pasxos
Oi filathloi tis FEA exoun to diko tous site! Episkefteite to sto www.fea3.webs.com
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.