Ολα αναμενομενα θα ελεγα εκτος της τοσο ανετης νικης της Καβαλας...
Ηρακλης παλι με την ψυχη στο στομα,θα το φαει ο Συμεωνιδης στα πλει οφ δυστυχως ....
gratipa1929
Apr 12 2017, 18:23
Ασύλληπτα πράγματα στο μετς όπου και χωρίς ραλλατο (!) και με 3 μόλις άνδρες στην αποστολή κερδίζαμε σταθερά τον αιολο αστακού για 25 λεπτά φτάνοντας ακόμα και στο +8!!!!! Το ότι χάσαμε με 75-95 τελικά δεν έχει την παραμικρή σημασία καθώς συντελέστηκε πραγματικός άθλος!!!!!
Ethnikaras
Apr 12 2017, 18:30
Run & Gun και σύστημα σταυρός το σημερινό παιχνίδι (παίρνει την μπάλα ένας, κάνει ότι θέλει, και όλοι οι άλλοι τον σταυρό τους), όπως αναμενόταν.
Κάποια μικρά διαστήματα καλού μπάσκετ μοιρασμένα από τις δυο ομάδες.
Στο υπόλοιπο διάστημα το μπάσκετ ήταν κακο.
Χαρακτηριστικό του Χολαργου η αστοχία, χαρακτηριστικό δικό μας, τα λάθη.
Τελικά κερδίσαμε στο τέλος, κάτι που φαινόταν εύκολο αλλά το κάναμε δύσκολο, με 2,3 λάθη και μερικές χαμένες βολες.
Καλή συνέχεια στον Χολαργό, μπράβο στην ομάδα μας για την νίκη, και καλή Ανάσταση σε όλους.
Υ.Γ. Τα αποτελέσματα φυσιολογικά, την νικη της αγωνιστικής την έκανε για μένα το Ηράκλειο, τους δινει ελπίδα.
gate14
Apr 12 2017, 18:39
Κερδισε ο λιγοτερο κακος κ μαλλον ο Εθνικος τερματιζει 6ος.....
Ναι ο Εθνικος που πολλοι τον ειχαν για κατω....
Καλες γιορτες σε ολους
QUOTE(gratipa1929 @ Apr 12 2017, 19:23 )

Ασύλληπτα πράγματα στο μετς όπου και χωρίς ραλλατο (!) και με 3 μόλις άνδρες στην αποστολή κερδίζαμε σταθερά τον αιολο αστακού για 25 λεπτά φτάνοντας ακόμα και στο +8!!!!! Το ότι χάσαμε με 75-95 τελικά δεν έχει την παραμικρή σημασία καθώς συντελέστηκε πραγματικός άθλος!!!!!
Χωρίς να θέλω σε καμία περίπτωση να προσβάλλω την ιστορική ομάδα σας και κυρίως την αξιέπαινη προσπάθεια των παιδιών που έμειναν να αγωνίζονται...Πώς έγινε φίλε μου αυτό;;; Βλέποντας τα στατιστικά, ο Αστακός κατέβηκε και έπαιξε πάνοπλος, τι συνέβη;
gratipa1929
Apr 13 2017, 13:49
QUOTE (gnak @ Apr 13 2017, 02:32 )

Χωρίς να θέλω σε καμία περίπτωση να προσβάλλω την ιστορική ομάδα σας και κυρίως την αξιέπαινη προσπάθεια των παιδιών που έμειναν να αγωνίζονται...Πώς έγινε φίλε μου αυτό;;; Βλέποντας τα στατιστικά, ο Αστακός κατέβηκε και έπαιξε πάνοπλος, τι συνέβη;
Προς θεού δεν υπάρχει θέμα προσβολής φίλε μου, πίστεψέ με ο κάθε μπασκετικός έχει την ίδια απορία, το ίδιο και εγώ
Είναι από τα πιο περίεργα παιχνίδια που έχουν γίνει γενικώς. Ούτε εγώ ακόμη έχω καταλάβει τι έγινε. Μάλλον ο Αίολος το είδε χαλαρά το ματς στο πρώτο ημίχρονο, ήταν λίγο μπλαζέ, συν ότι εμείς πραγματικά κάναμε εξωπραγματική εμφάνιση με ελάχιστα λάθη και ποστοστό κοντά στο 80% στο τρίποντο (!). Ίσως να τους μπέρδεψε και το σχήμα που είχαμε δίχως βαρύ σέντερ και με μοναδικούς ψηλούς τον Εζόμο και τον Λυμπερέα από τις υποδομές, τι να πω! Ήταν ένας συνδυασμός παραγόντων, που σπάνια βλέπει κανείς από ομάδα με 3 εντελώς άπειρους εφήβους στην πεντάδα της. Φυσικά αυτό δεν μπορούσε να κρατήσει για πάντα και εύλογα μετά το 25 η διαφορά πήγε στους 20, καθώς κάναμε μαζεμένα όλα τα λάθη και φτάσαμε 21 στο ματς!
Ο Ραλλάτος έμεινε εκτός λόγω..... υπερκόπωσης!
gate14
Apr 13 2017, 14:05
Φιλε Gratipa ,
Η σημερινη σας διοικηση ειναι η ιδια με την διοικηση της περασμενης της προπερασμενης χρονιας η της χρονιας που ειχε και τον Φωτη η ειναι μια εντελως νεα διοικηση οπου καποιοι εχουν αποχωρησει καποιοι εχουν μεινει κλπ ?
Γιατι οκ 2 χρονια ειναι χαμηλο το μπατζετ ειχατε και ΚΑΛΑΜΠΑΚΟ στον παγκο αλλα τουλαχιστον ηταν συνεπης (σχετικα η πολυ) νομιζω στις πληρωμες της.
Αυτο το πραγμα φετος νομιζω εχει να γινει πολλα χρονια στην Α2 ...(ισως και ποτε)
Blue piraeus
Apr 13 2017, 14:15
Μια ακομη σημαντικη νικη για την Εθνικαρα χθες με τον Χολαργο.
Αν δεν ειχε χασει η ομαδα σε κατι παιχνιδια που δεν χανονται, στυλ Καβαλας και ΓΣΛ θα ηταν φουλ στα play offs
O κοουτς ειπε χθες οτι κυνηγαμε...
Για να δουμε
Μπραβο στην ομαδα
gratipa1929
Apr 13 2017, 20:23
QUOTE (gate14 @ Apr 13 2017, 15:05 )

Φιλε Gratipa ,
Η σημερινη σας διοικηση ειναι η ιδια με την διοικηση της περασμενης της προπερασμενης χρονιας η της χρονιας που ειχε και τον Φωτη η ειναι μια εντελως νεα διοικηση οπου καποιοι εχουν αποχωρησει καποιοι εχουν μεινει κλπ ?
Γιατι οκ 2 χρονια ειναι χαμηλο το μπατζετ ειχατε και ΚΑΛΑΜΠΑΚΟ στον παγκο αλλα τουλαχιστον ηταν συνεπης (σχετικα η πολυ) νομιζω στις πληρωμες της.
Αυτο το πραγμα φετος νομιζω εχει να γινει πολλα χρονια στην Α2 ...(ισως και ποτε)
Και για εμένα αυτό που γίνεται φέτος στο Παγκράτι είναι πραγματικό σοκ, γιατί όντως δεν έχει προηγούμενο τα 15 τελευταία τουλάχιστον χρονια στην α2 που παρακολουθώ στενά τα μπασκετικά δρώμενα.
Δεν έχουμε αλλάξει διοίκηση, είναι οι ίδιοι, απλά φέτος κατέβασαν εντελώς το διακόπτη στις πληρωμές, γιατί φέτος σε αντίθεση με πέρυσι πχ δεν βρέθηκε κάποιος να βάλει λεφτά. Δυστυχώς αυτές οι καλές χρονιές παρόλο που αγωνιστικά ηταν εξαιρετικές, η διοικητική σταθερότητα ηταν μια ψευδαίσθηση καθώς ουδέποτε βασιστήκαμε σε δικές μας δυνάμεις (πχ πέρυσι φυτοζωουσαμε σαν παράρτημα του Άρη, διόλου κολακευτικό για ένα ιστορικό σωματείο). Αυτό έφερνε και μια σχετική συνέπεια στις πληρωμές, αλλα φέτος δεν βρέθηκε κανένας να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.
gratipa1929
Apr 15 2017, 14:45
Τελικά μετά και από την πρόσφατη αγωνιστική υποβιβαστήκαμε και μαθηματικά στην Β'Εθνική. 4 αγωνιστικές ακόμη για να τελειώσει το φετινό μαρτύριο. Προσωπικά αισθάνομαι απέραντη ντροπή που φέτος αποτελέσαμε την παραφωνία ενός πολύ ενδιαφέροντος πρωταθλήματος.
Και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη σεζόν που ολοκληρώνουμε με τους μισούς παίκτες σε σχέση με το ξεκίνημα, αλλά φέτος μιλάμε για την απόλυτη διάλυση με συμμετοχή πλέον των νεαρών και εφήβων μόνο.
Ούτε λίγο ούτε πολύ οι 11 εκ των 15 παικτών του αρχικού ρόστερ αποτέλεσαν παρελθόν πριν στα μέσα της σεζόν!
Εδωσε μια συνεντευξη προχτες ο Τσαπας ,δεν ξερω ποσοι την ειδατε !
http://www.sport24.gr/Basket/ElladaBasket/...oy.4626143.htmlΤο φιναλε εχει εντονο ενδιαφερον !
"Για τους λόγους που αρνήθηκε τη συμμετοχή στην Α1: "Δεν είμαστε για να είμαστε στην Α1. Αυτό είναι μια κατάσταση που δεν με ενοχλεί. Η ομάδα αυτή δεν έχει τη δεδομένη χρονική στιγμή τις δυνατότητες να είναι στην Α1. Γίνονται κάποιες προσπάθειες για να αλλάξει αυτό. Είναι μια ομάδα, που η οργάνωσή της δεν είναι αυτή που πρέπει για την Α1. Κι εμένα προσωπικά δεν με δελεάζει η Α1, όπως είναι τώρα. Ο καθένας κάνει τα σχέδιά του και τον προγραμματισμό του, σύμφωνα με αυτά που έχει στο δικό του κεφάλι. Εγώ λοιπόν στο δικό μου κεφάλι έχω πως πρέπει να προσπαθούμε να κερδίζουμε, όπου κι αν παίζουμε. Αυτή η Α2 με τους ταλαντούχους παίκτες, που θα έπαιζαν για πλάκα σε κάθε ομάδα της Α1. Δηλαδή, ο Λιακόπουλος θα μπορούσε να παίζει στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Το θέαμα που προσφέρουν αυτά τα παιδιά δεν το ανταλλάζω με το να φέρω έξι ξένους παίκτες, να τους ποτίζω, να τους ταΐζω και να φεύγουν μετά. Δεν το αλλάζω αυτό".
Σας φαινεται να πολυενδιαφερεται να ανεβει εστω φετος;
Αναστήσαμε τον Κύριο ,επιστρέφουμε σε μπασκετικούς ρυθμούς.
27η, 19/04
Αίολος Αστακού-Ηράκλειο
Ο Αίολος θα κλειδώσει την 5άδα σε αυτό το ματσάκι(1).
Μαχητές Δόξας Πεύκων-Ηρακλής
Γυροφέρνει με την γκέλα πολύ καιρό ο Ηρακλής αλλα πιστεύω θα περάσει οριακά (και) από τα Πεύκα αναμένοντας τα ευχάριστα απο Χολαργό(που δεν θα έρθουν) (2).
Καβάλα-ΑΕΛ
Βλεπω να γίνεται το 2/2 των Αργοναυτών απέναντι στις ομάδες του κάμπου.
Εχει το κίνητρο η γηπεδούχος.(1)
Φάρος Κερατσινίου-Παγκράτι
Να ναι ευγενικός ο Φαρος ελπίζω.(1)
Αμύντας-Ψυχικό
Με έδρα θα πάω.
Θα πάμε Θοδωρή να το δουμε ; (1)
Χολαργός-Πανιώνιος
Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα αφού απότι διαβάζουμε και ο Μιλόσεβιτς αποτελεί παρελθόν.
Θα περάσει ο Πανιώνιος και θα σφραγίσει το πρωτάθλημα την επόμενη βδομαδα ,αφου δεν πιστευω οτι ο γηραιός θα περάσει από το Κερατσίνι(2).
Αρκαδικός-Εθνικός
Με 5-6 πόντους(1).
ΓΣΛ-Δούκας
(2)
Καλή εβδομάδα.
kotzito
Apr 17 2017, 18:04
Χριστός Ανέστη, καλή Ανάσταση. Και επιστροφή στην δράση μεθαύριο.
Αίολος Αστακού-Ηράκλειο 1 Εύκολα μάλλον ο Αίολος, που μετά από αυτό το ματς θα σκέφτεται τα play-off.
Μαχητές Δόξας Πεύκων-Ηρακλής 2 Κάπου θα την κάνει την γκέλα του ο Ηρακλής αν δεν προσέξει. Νομίζω ότι πολύ οριακά πάντως θα περάσει από τα Πεύκα.
Καβάλα-ΑΕΛ 1 Οι Λαρισαίοι αδιάφοροι πλέον για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Αντιθέτως η Καβάλα καίγεται για να μπει με πλεονέκτημα έδρας στα play-out και νομίζω θα το πάρουν το ματς, ίσως και εύκολα σχετικά.
Φάρος Κερατσινίου-Παγκράτι 1 Δίχως σχόλια.
Αμύντας-Ψυχικό 1 Θα μπορούσε να λήξει και κάτι σε 51-50 το ματς αυτό
Χολαργός-Πανιώνιος 2 Το κλείνουν σιγά-σιγά το μαγαζί στον Χολαργό για φέτος. Η μόνη περίπτωση να μην νικήσει ο Ιστορικός είναι αν υποτιμήσει τους γηπεδούχους, πράγμα δύσκολο.
Αρκαδικός-Εθνικός 1 Ο Αρκαδικός δεν είναι τόσο κακή ομάδα, ο Εθνικός εκτός έδρας παρουσιάζεται λιγότερο ανταγωνιστικός, είναι και αδιάφορος θεωρητικά. Οπότε άσσος μάλλον.
ΓΣΛ-Δούκας 2 Μόνο με θαύμα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό ο ΓΣΛ. Ο Δούκας θα πάει σοβαρός να πάρει το διπλό, με την ελπίδα ότι μπορεί κάπου να σκοντάψει ο Ηρακλής στην συνέχεια του πρωταθλήματος (ή να νικήσει εκείνος στην Νέα Σμύρνη).
gspara
Apr 18 2017, 13:33
QUOTE (Gkos @ Apr 17 2017, 16:24 )

Αμύντας-Ψυχικό
Με έδρα θα πάω.
Θα πάμε Θοδωρή να το δουμε ; (1)
Πιθανότατα εκει θα παμε.Ειναι και στις 6.30 να υπενθυμισω.Ωραιο ματσακι,ελευθερο, με κινητρο το γοητρο.Ειχα παρευρεθεί και στον 1ο γυρο.Ντερμπι ειχε γινει με τον Αμυντα παραλιγο να το κλεβει στο φιναλε(66-64).
Στα προγνωστικα συμφωνω με τους προλαλησαντες,σχετικα προβλεψιμη αγωνιστικη.
gratipa1929
Apr 18 2017, 14:50
Χριστός Ανέστη!
Να δούμε με το μπάσκετ αν θα γίνει το ίδιο
ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1 (εύκολη νίκη, το Ηράκλειο πολύ χλωμές εμφανίσεις φέτος, δείχνει πολύ αδύναμο)
ΜΑΧΗΤΕΣ/ΔΟΞΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ 2 (ο Ηρακλής έχει τον τρόπο να αποδρά από σκληρές έδρες. κλειστό ματς)
ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 1 (το ύψους ή του βάθους η ΑΕΛ φέτος, η Καβάλα το θέλει περισσότερο)
ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ 1 (αν χάσουμε με κάτω από 50 πόντους διαφορά θα ισοδυναμεί με νίκη)
ΑΜΥΝΤΑΣ-ΨΥΧΙΚΟ 1 (το ματς θα πάει στο ρυθμό του Αμύντα. νίκη με μικρή διαφορά)
ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1 (αδιάφορος ο Χολαργός, αλλά πιστεύω η έκπληξη θα γίνει!)
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ 1 (στην έδρα του είναι ανταγωνιστικός ο Αρκαδικός)
ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 2 (διαφορά δυναμικότητας)
gratipa1929
Apr 18 2017, 15:09
Παρελθόν αποτελούν από τον Χολαργό οι Ίγκορ Μιλόσεβιτς και Γιώργος Τσιάκος. Οι δύο παίκτες δεν υπολογιζόταν για τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια από τον Στέργιο Κουφό και έλυσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα.
Ο Μιλοσέβιτς ήταν πολύ καλός τη φετινή χρονιά, καθώς σε 22 παιχνίδια είχε μέσο όρο 15,4 πόντους και 5,1 ασίστ. Ο Σέρβος γκαρντ έμεινε ελεύθερος και δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Την πόρτα της εξόδου είδε και ο Γιώργος Τσιάκος, ο οποίος σε 15 παιχνίδια είχε μόλις 2,8 πόντους μέσο όρο. Μ’ αυτούς τους δύο παίκτες οι αποχωρήσεις στον Χολαργό έφτασαν τις τρεις, καθώς τις προηγούμενες ημέρες έφυγε και ο Μάρκο Πόπαντιτς.
ΠΗΓΗ: www.ebasket.gr
Καλά λέγατε για χολαργό...
gspara
Apr 18 2017, 16:13
QUOTE (gratipa1929 @ Apr 18 2017, 16:09 )

Παρελθόν αποτελούν από τον Χολαργό οι Ίγκορ Μιλόσεβιτς και Γιώργος Τσιάκος. Οι δύο παίκτες δεν υπολογιζόταν για τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια από τον Στέργιο Κουφό και έλυσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα.
Ο Μιλοσέβιτς ήταν πολύ καλός τη φετινή χρονιά, καθώς σε 22 παιχνίδια είχε μέσο όρο 15,4 πόντους και 5,1 ασίστ. Ο Σέρβος γκαρντ έμεινε ελεύθερος και δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Την πόρτα της εξόδου είδε και ο Γιώργος Τσιάκος, ο οποίος σε 15 παιχνίδια είχε μόλις 2,8 πόντους μέσο όρο. Μ’ αυτούς τους δύο παίκτες οι αποχωρήσεις στον Χολαργό έφτασαν τις τρεις, καθώς τις προηγούμενες ημέρες έφυγε και ο Μάρκο Πόπαντιτς.
ΠΗΓΗ: www.ebasket.gr
Καλά λέγατε για χολαργό...
Προλαβαίνεις να αλλαξεις το πονταρισμα

Μιλαμε για καραμπινατη αλλοιωση

.......
polykos
Apr 18 2017, 17:01
QUOTE(gspara @ Apr 18 2017, 17:13 )

Προλαβαίνεις να αλλαξεις το πονταρισμα

Μιλαμε για καραμπινατη αλλοιωση

.......
Το ποντάρισμα δεν αλλάζει (που ξέρεις εξάλλου......)
Μου κάνει εντύπωση ο Καρατζάς να αποδέχεται μια τέτοια κατάσταση.
Πάντως αυτά που γίνονται μπορεί να είναι η αρχή μιας μεγάλης φιλίας χαχαχαχαχα
QUOTE (polykos @ Apr 18 2017, 18:01 )

Το ποντάρισμα δεν αλλάζει (που ξέρεις εξάλλου......)
1,05 εχει παει ...
gratipa1929
Apr 18 2017, 20:39
QUOTE (Gkos @ Apr 18 2017, 19:42 )

1,05 εχει παει ...
Χααχαχαχαχ μιλάμε φέτος ο Χολαργός δίνει ρεσιτάλ αναξιοπιστίας. Πέρα από την πλάκα, δυστυχώς θα συμφωνήσω απόλυτα με τον gspara για αλλοίωση του πρωταθλήματος... Δεν μπορείς να διώχνεις τον πρώτο σκόρερ (Μιλόσεβιτς) και μαζί έναν από τους καλύτερούς σου παίκτες (Πόπανιτς) επειδή είσαι απλά αδιάφορος βαθμολογικά...
Και δεν ήταν το μόνο ευτράπελο αυτό. Παίκτης έφυγε και μετά ξαναήρθε, άλλαξαν 3 προπονητές ενώ αλλαξε και ο κοινοτικός στις αρχές!!!
Ο Χολαργός ετοιμάζεται για το αυριανό (19/4, 17:00) με τον Πανιώνιο, θέλοντας να φτάσει ως το τέλος της σεζόν έχοντας το απόλυτο, και τερματίζοντας όσο ψηλότερα γίνεται.
Αρκετός λόγος γίνεται το τελευταίο διάστημα μετά τις αποχωρήσει των Μάρκο Πόπαντιτς, Ιγκόρ Μιλόσεβιτς και Γιώργου Τσιάκου από την ομάδα των Βορείων προαστίων, με το superbasket.gr να αναζητά και την θέση της ομάδας.
Το δεδομένο είναι, και το σημαντικότερο στις δύσκολες εποχές, ότι όπως αναφέρεται οι αθλητές αποχώρησαν οικονομικά τακτοποιημένοι, ενώ όπως αναφέρουν ο νεοφώτιστος στην κατηγορία Χολαργός ξεκίνησε την σεζόν με 13 άξιους αθλητές, και θα τερματίσει το πρωτάθλημα με όσους δέθηκαν και αγάπησαν περισσότερο την ομάδα.
Έτσι, η ομάδα του Στέργιου Κουφού θα κάνει αυτό που έχει πράξει σε όλα τα παιχνίδια αρχής γεγομένης από αύριο κόντρα στον Πανιώνιο, αλλά και στα τέσσερα τελευταία που απομένουν. Έτσι και αλλιώς ο Χολαργός παίζει σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη ακόμα και τις εβδομάδες που ταλαιπωρήθηκε πολύ η ομάδα από τραυματισμούς και απουσίες βασικών της παικτών.
https://www.superbasket.gr/o-cholargos-tha-...n-me-tin-omada/
gdanop
Apr 18 2017, 22:14
QUOTE (gratipa1929 @ Apr 18 2017, 20:39 )

Χααχαχαχαχ μιλάμε φέτος ο Χολαργός δίνει ρεσιτάλ αναξιοπιστίας. Πέρα από την πλάκα, δυστυχώς θα συμφωνήσω απόλυτα με τον gspara για αλλοίωση του πρωταθλήματος... Δεν μπορείς να διώχνεις τον πρώτο σκόρερ (Μιλόσεβιτς) και μαζί έναν από τους καλύτερούς σου παίκτες (Πόπανιτς) επειδή είσαι απλά αδιάφορος βαθμολογικά...
Και δεν ήταν το μόνο ευτράπελο αυτό. Παίκτης έφυγε και μετά ξαναήρθε, άλλαξαν 3 προπονητές ενώ αλλαξε και ο κοινοτικός στις αρχές!!!

Φίλε στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί.
Αναξιόπιστος ο Χολαργός γιατί έκανε λάθη που φροντίζει να τα απαλύνει χωρίς να αφήσει απλήρωτους παίκτες? Και με τόν Δούκα δεν υπήρχε Μιλόσεβιτς (όπως και σε άλλα παιχνίδια με αποκορύφωμα τόν Εθνικό).
Αλλά πές μου εσύ ο Γ.Σ.Λ. και οι Μαχητές που χάσανε απο εσας όταν υπήρχε ομάδα δεν σκέφτονται ότι έγινε αλλοίωση που πιθανώς χάνει κάποιος απο αυτούς την κατηγορία.
Εγώ πάντως λέω ότι έτσι που είναι οι καταστάσεις(ανυπαρξία ΕΟΚ ,κράτους , γενική οικονομική κατάσταση) πρέπει να παρακαλάμε να βρίσκονται άνθρωποι τύπου Τσάπα , Δρόσου , Πανταζή ,Βαρουξάκη κ.λ.π. που βάζουν τα ωραία τους χρήματα , και παρά τα όποια λάθη του συντηρούν το άθλημα που αγαπάμε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο.
Περισσότερο πρέπει να απασχολεί τούς εραστές του αθλήματος η ανυπαρξία παραγωγής νέων παικτών , η ανυπαρξία αυτής της υπέργηρης Ομοσπονδίας με τελευταίο αποκορύφωμα τούς λόγους της αναβολής της τελικής φάσης του Πανελληνίου εφήβων καί όχι οι ανούσιες σε βάθος χρόνου μικροόπαδικες αντιλήψεις.
Δέν θέλω να έρθω σε κάποια αντιπαράθεση , απλώς εξωτερικύω κάποιες σκέψεις μου.
Μακάρι η Ανάσταση του Χριστού να φέρει Ανασταση και στο πολύπαθο τελευταία μπασκετάκι, καθώς και στήν χώρα που ζούμε.
Να είσαι καλά και εύχομαι η πραγματικά ιστορική ομάδα σου να ορθοποδήσει.
gratipa1929
Apr 18 2017, 23:55
QUOTE (gdanop @ Apr 18 2017, 23:14 )

Φίλε στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί.
Αναξιόπιστος ο Χολαργός γιατί έκανε λάθη που φροντίζει να τα απαλύνει χωρίς να αφήσει απλήρωτους παίκτες? Και με τόν Δούκα δεν υπήρχε Μιλόσεβιτς (όπως και σε άλλα παιχνίδια με αποκορύφωμα τόν Εθνικό).
Αλλά πές μου εσύ ο Γ.Σ.Λ. και οι Μαχητές που χάσανε απο εσας όταν υπήρχε ομάδα δεν σκέφτονται ότι έγινε αλλοίωση που πιθανώς χάνει κάποιος απο αυτούς την κατηγορία.
Εγώ πάντως λέω ότι έτσι που είναι οι καταστάσεις(ανυπαρξία ΕΟΚ ,κράτους , γενική οικονομική κατάσταση) πρέπει να παρακαλάμε να βρίσκονται άνθρωποι τύπου Τσάπα , Δρόσου , Πανταζή ,Βαρουξάκη κ.λ.π. που βάζουν τα ωραία τους χρήματα , και παρά τα όποια λάθη του συντηρούν το άθλημα που αγαπάμε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο.
Περισσότερο πρέπει να απασχολεί τούς εραστές του αθλήματος η ανυπαρξία παραγωγής νέων παικτών , η ανυπαρξία αυτής της υπέργηρης Ομοσπονδίας με τελευταίο αποκορύφωμα τούς λόγους της αναβολής της τελικής φάσης του Πανελληνίου εφήβων καί όχι οι ανούσιες σε βάθος χρόνου μικροόπαδικες αντιλήψεις.
Δέν θέλω να έρθω σε κάποια αντιπαράθεση , απλώς εξωτερικύω κάποιες σκέψεις μου.
Μακάρι η Ανάσταση του Χριστού να φέρει Ανασταση και στο πολύπαθο τελευταία μπασκετάκι, καθώς και στήν χώρα που ζούμε.
Να είσαι καλά και εύχομαι η πραγματικά ιστορική ομάδα σου να ορθοποδήσει.
Πρώτον, όλοι εδώ στο φόρουμ νομίζω μπορούν να επιβεβαιώσουν το πόσο σκληρά έχω μιλήσει καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς για το χάλι της ομάδας μου. Άρα η παροιμία "στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί" μάλλον είναι άτοπη. Από εκεί και πέρα δεν είναι κακό να παραδεχόμαστε τα λάθη μας. Κανείς δεν αμφισβήτησε αν υπάρχει συνέπεια στις πληρωμές στο Χολαργό και δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η αγωνία να γίνουν ανακοινώσεις που να το υπερτονίζουν. Δεν υπάρχει λόγος. Όπως επίσης αδιαμφισβήτητο είναι το γεγονός ότι τώρα που ο Χολαργός είναι αδιάφορος ξεφορτώνεται συμβόλαια, άρα και μελλοντικά μηνιάτικα, χωρίς να ενδιαφέρεται να παρουσιάζει σταθερά ανταγωνιστική εικόνα μέχρι το τέλος. Αυτό ακριβώς το γεγονός είναι που επεσήμανα.
Όσο για την ανκδιήγητη ΕΟΚ και την ασυνέπεια του κράτους, με βρίσκεις απολύτως σύμφωνο. Μην νομίζεις ότι οι απόψεις μας απέχουν πολύ, και εγώ θεωρώ ότι θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται με καλύτερο τρόπο όσοι δίνουν χρήματα από την τσέπη τους χωρίς αντάλλαγμα!
Ούτε εγώ έχω καμία διάθεση αντιπαράθεσης, αντιθέτως χαίρομαι να γίνεται εποικοδομητικός διάλογος και να ακούγονται όλες οι απόψεις!
gdanop
Apr 19 2017, 00:17
QUOTE (gratipa1929 @ Apr 18 2017, 23:55 )

Πρώτον, όλοι εδώ στο φόρουμ νομίζω μπορούν να επιβεβαιώσουν το πόσο σκληρά έχω μιλήσει καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς για το χάλι της ομάδας μου. Άρα η παροιμία "στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί" μάλλον είναι άτοπη. Από εκεί και πέρα δεν είναι κακό να παραδεχόμαστε τα λάθη μας. Κανείς δεν αμφισβήτησε αν υπάρχει συνέπεια στις πληρωμές στο Χολαργό και δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η αγωνία να γίνουν ανακοινώσεις που να το υπερτονίζουν. Δεν υπάρχει λόγος. Όπως επίσης αδιαμφισβήτητο είναι το γεγονός ότι τώρα που ο Χολαργός είναι αδιάφορος ξεφορτώνεται συμβόλαια, άρα και μελλοντικά μηνιάτικα, χωρίς να ενδιαφέρεται να παρουσιάζει σταθερά ανταγωνιστική εικόνα μέχρι το τέλος. Αυτό ακριβώς το γεγονός είναι που επεσήμανα.
Όσο για την ανκδιήγητη ΕΟΚ και την ασυνέπεια του κράτους, με βρίσκεις απολύτως σύμφωνο. Μην νομίζεις ότι οι απόψεις μας απέχουν πολύ, και εγώ θεωρώ ότι θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται με καλύτερο τρόπο όσοι δίνουν χρήματα από την τσέπη τους χωρίς αντάλλαγμα!
Ούτε εγώ έχω καμία διάθεση αντιπαράθεσης, αντιθέτως χαίρομαι να γίνεται εποικοδομητικός διάλογος και να ακούγονται όλες οι απόψεις!
Δέν είχα την παραμικρή πρόθεση να σε προσβάλλω, απλώς με πείραξε ο ορος αλλοίωση .Ίσως επειδή μέχρι την προηγούμενη βδομάδα που ήμουν μέλος της Διοίκησης προσπαθούσα μαζι με τούς άλλους για το καλλίτερο . Δυστυχώς βγαίνει κάποια πικρία γιατί παρά τα όποια λάθη μας υπάρχουν κάποιοι που απαξιώνουν την προσπάθεια χωρίς να γνωρίζουν την αγωνία και τους κόπους μας βασιζόμενοι σε κουτσομπολιά.
Αυτά γιά αποκατάσταση της αλήθειας.
Και πάλι συγγνώμη. Εχε υπ' όψιν ότι η ευχή γιά καλλίτερες μέρες για το Παγκρατι ισχύει.
Basketpinezas13
Apr 19 2017, 00:27
QUOTE (gratipa1929 @ Apr 19 2017, 00:55 )

Είναι απίστευτο πάντως πως μια ομάδα που έβαλε τόσα χρήματα . Αγόρασε την θέση στην Α2 κατάφερε να χάσει τόσο πολύ τις εντυπώσεις . Σίγουρα μιλάμε για μεγάλη αποτυχία Σ όλα τα επίπεδα .
gratipa1929
Apr 19 2017, 00:43
QUOTE (gdanop @ Apr 19 2017, 01:17 )

Δέν είχα την παραμικρή πρόθεση να σε προσβάλλω, απλώς με πείραξε ο ορος αλλοίωση .Ίσως επειδή μέχρι την προηγούμενη βδομάδα που ήμουν μέλος της Διοίκησης προσπαθούσα μαζι με τούς άλλους για το καλλίτερο . Δυστυχώς βγαίνει κάποια πικρία γιατί παρά τα όποια λάθη μας υπάρχουν κάποιοι που απαξιώνουν την προσπάθεια χωρίς να γνωρίζουν την αγωνία και τους κόπους μας βασιζόμενοι σε κουτσομπολιά.
Αυτά γιά αποκατάσταση της αλήθειας.
Και πάλι συγγνώμη. Εχε υπ' όψιν ότι η ευχή γιά καλλίτερες μέρες για το Παγκρατι ισχύει.
Δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη, δεν αισθάνομαι προσβεβλημένος από το ποστ σου. Απλά ήθελα να κάνω τη διευκρίνιση γιατί είσαι σχετικά νέος στο φόρουμ (με βάση τα ποστ) και ίσως δεν γνωρίζεις τον τρόπο που γράφω. Κανένα πρόβλημα!
Δυστυχώς καταλαβαίνω τη θέση σου γιατί και στο Παγκράτι και σε άπειρες ακόμη ομάδες πολλές φορές στο παρελθόν έχει υπάρξει αυτή η μπουρδολογία (ας μου επιτραπεί η έκφραση) όπου η τρίχα γίνεται τριχιά και δυστυχώς πολλές φορές με δόλο από διάφορους κακόβουλους. Και πάντα η θέση όσως προσπαθούν να υπερασπιστούν την υστεροφημία τους στον οχετό είναι δύσκολη!
Εύχομαι καλή συνέχεια και σε εσάς και του χρόνου με βάση τη φετινή εμπειρία στις κακοτοπιές της Α2 να εμφανιστείτε πιο έτοιμοι από την αρχή.
marousara
Apr 19 2017, 08:50
Βαγγέλης Τσάπας μετά το ματς με τον Πανιώνιο: «Ξεκινώντας την καταγραφή των σκέψεων μου θα πρέπει να συγχαρώ τον Πανιώνιο για τον τίτλο του πρωταθλητή για φέτος»
Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο με τα νέα δεδομένα να χάσει το πρωτάθλημα αν ειδικά ο Φάρος νικήσει τον Ηρακλή.
Προσωπικά θεωρώ πιο τίμιο ο Χολαργός να τους διώξει και να τους πληρώσει παρά να τους αφήσει απλήρωτους και να δώσει
τα λεφτά αυτά για την νέα χρονιά... Νομίζω πλέον τα κουκιά είναι μετρημένα πλέον και για άνοδο και για παραμονή.
fastbreak70
Apr 19 2017, 11:08
αυτο που κανει ο χολαργος ειναι επιεικώς αναξιοπρεπες για να μην μεταχειριστω αλλη ποιο βαριά λεξη (και φαω και αλλο φαουλ)...
και το λεω εγω που ειχα ενθουσιαστει με την ελευση του Κουφου και το μπασκετ που εβγαλε μεσα στο γηπεδο...
ο κοσμος που λατρευει και ειναι πολλα χρονια στο αθλημα εχει σοκαριστει με αυτη την 'ερασιτεχνικη' αποφαση-συμπεριφορα η οποια θα εχει και τον αναλογο αντικτυπο...
η ομαδα δεν ειναι στο τοπικο αλλα στην 2η στην ταξη επαγγελματικη κατηγορια!!!!!!
κριμα στον υπερθετικό βαθμο....
Περιστεριfan
Apr 19 2017, 14:32
ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1 (ηδη εγινε :/)
ΜΑΧΗΤΕΣ/ΔΟΞΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ 2,μην ξεχναμε στον 1ο γυρο του 0 ποντους των Μαχητων σε 1 περιοδο
ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 2
ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ 1
ΑΜΥΝΤΑΣ-ΨΥΧΙΚΟ 2
ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ 2
ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 2
Πρεπει να ειναι μισα τα Πευκα σημερα ...
Βασει αποδοσεων το λεω...
gate14
Apr 19 2017, 16:56
SteveNashidis
Apr 19 2017, 16:58
Τι γίνεται στο ΦΑΡΟ;;;;
gratipa1929
Apr 19 2017, 17:02
Δεν πίστευα στα μάτια μου όταν το διάβασα. Τι στο καλό γίνεται ρε παιδιά? Εντελώς παρωδία, μάλλον καθονται ακίνητοι οι παίκτες στην άμυνα???
All Stat Game του NBA θέλετε να πείτε.
Πρώτο δεκάλεπτο 45-28!
Περιστεριfan
Apr 19 2017, 17:23
115-71 (28')
Παμε για ρεκορ στο Φαρος Παγκρατι?
Well...
128-82 (30')
Τωρα παρωδια να το πω ,κωμωδια να το πω,πως να το πω δεν ξερω !
Εβαλε κατοσταρα το Παγκρατι!
gate14
Apr 19 2017, 17:46
164-103 αυτο
Και επειδη μιλαμε περι αξιοπιστιας τουλαχιστον στο αγωνιστικο κομματι οφειλουν καποιοι να ζητησουν μια συγνωμη στον Χολαργο που εως τωρα κανει το καθηκον του (λυπαμαι για τον ιστορικο Πανιωνιο γιατι δειχνει να αυτοκτονει και να τρεχει σε play off) και ειναι 10 ποντους μπροστα
Εκλεισε στοματα (και σπιτια) ο Χολαργος σημερα ...
Περιστεριfan
Apr 19 2017, 17:51
Αναταραχη στο τελος στο Χολαργος-Πανιωνιος...
gspara
Apr 19 2017, 18:03
O Πανιώνιος θεωρω εχει ακομα προβαδισμα για την απευθειας ανοδο αφου ο Ηρακλής πρεπει να περασει από το Κερατσινι.Αν κερδισει ο Φαρος όλα θα παιχτουν τελευταια αγωνιστικη στο Πανιώνιος-Δουκας.
gratipa1929
Apr 19 2017, 18:08
Δεν υπάρχει η ξεφτίλα μας φέτος! Πραγματικά πλεον δεν ξέρω αν πρέπει να γελάω ή να κλαίω! Καθίσαμε σαν να μην πω τι για να κάνει το ρεκόρ του ο φάρος!!! Ρε μάγκες ποσο ακόμα θα διασύρετε το Παγκράτι; σεβαστείτε τον ιδρώτα των παικτών που τα δίνουν όλα στο παρκέ εντελώς απλήρωτοι ακόμα και για τη βενζίνη!!!
QUOTE (gspara @ Apr 19 2017, 19:03 )

O Πανιώνιος θεωρω εχει ακομα προβαδισμα για την απευθειας ανοδο αφου ο Ηρακλής πρεπει να περασει από το Κερατσινι.Αν κερδισει ο Φαρος όλα θα παιχτουν τελευταια αγωνιστικη στο Πανιώνιος-Δουκας.
οκ συμφωνουμε.Μπορεις ομως να μας πεις ποιες ειναι οι προπονητικες περγαμηνες του κ.οικονομου?ποιες ομαδες ανεβασε ποιες εριξε?Γιατι για να ανεβεις πρωτα πρεπει να εχεις προπονητη.
gratipa1929
Apr 19 2017, 19:15
QUOTE (gratipa1929 @ Apr 18 2017, 15:50 )

Χριστός Ανέστη!
Να δούμε με το μπάσκετ αν θα γίνει το ίδιο
ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1 (εύκολη νίκη, το Ηράκλειο πολύ χλωμές εμφανίσεις φέτος, δείχνει πολύ αδύναμο)
ΜΑΧΗΤΕΣ/ΔΟΞΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ 2 (ο Ηρακλής έχει τον τρόπο να αποδρά από σκληρές έδρες. κλειστό ματς)
ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 1 (το ύψους ή του βάθους η ΑΕΛ φέτος, η Καβάλα το θέλει περισσότερο)
ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ 1 (αν χάσουμε με κάτω από 50 πόντους διαφορά θα ισοδυναμεί με νίκη)
ΑΜΥΝΤΑΣ-ΨΥΧΙΚΟ 1 (το ματς θα πάει στο ρυθμό του Αμύντα. νίκη με μικρή διαφορά)
ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1 (αδιάφορος ο Χολαργός, αλλά πιστεύω η έκπληξη θα γίνει!)
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ 1 (στην έδρα του είναι ανταγωνιστικός ο Αρκαδικός)
ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 2 (διαφορά δυναμικότητας)
Ταμείο
Πάρα πολυ μεγάλη νίκη επιστρεφοντας απο το -19 ο Αμυντας σε μια αναμέτρηση με πολυ πάθος και ένταση .
Οσοι δεν το ειδατε ,ήταν η καμερα του Eurohoops εκει. . .
QUOTE (gratipa1929 @ Apr 19 2017, 20:15 )

Ταμείο

Ο Χολαργος ηταν απο τα πιο ευκολα πλακα πλακα

Αρκαδικος και Αμυντας νικησαν στο τελευταιο λεπτο...
"Στους 179 από τους 215 αγώνες που έχουν γίνει φέτος στην Α2, έχουν σημειωθεί συνολικά λιγότεροι πόντοι από τους 164 που έβαλε μόνος του σήμερα ο Φάρος."
Απο το φουμπου του Πιστιόλη ...
gratipa1929
Apr 19 2017, 21:11
Καλά ρε παιδιά ακόμα δεν έχουν βγει στατιστικά να δούμε τι έγινε με τον φάρο; αναρωτιέμαι τι ποσοστά είχα αλλα και πόσες ασιστ
Δεν υπάρχουν οι άνθρωποι! Πόσος σουρεαλισμός πια;;;
Ο Αθλητικός Όμιλος Παγκρατίου συγχαίρει θερμά τον Πρόεδρο, τον προπονητή και τους καλαθοσφαιριστές του Φάρου Κερατσινίου για το ιστορικό ρεκόρ που πέτυχαν στον μεταξύ μας αγώνα
gdanop
Apr 19 2017, 21:41
QUOTE (gratipa1929 @ Apr 19 2017, 20:15 )

Ταμείο

Πράγματι ταμείο. Σε συγχαίρω ιδιαιτέρως και πιστεύω και οι άλλοι να κατάλαβαν ότι ο Χολαργός δέν κάνει το πρωτάθλημα π....να.
Επίσης θα ήθελα να επισημάνω τα παρακάτω.
Πανιώνιος- Χολαργός Α΄γύρος (εξ αναβολής έγινε Σάββατο , ο Κουφός είχε αναλάβει την προηγούμενη Τρίτη), χάσαμε στήν παράταση ενώ κατά την διάρκεια του κανονικού αγώνα δεν έχει μετρήσει εμπρόθεσμο τρίποντο σαν εκπρόθεσμο καθώς και λει απ που δέν μέτρησαν οι διαιτητές σαν κόψιμο παρά το ότι η μπάλλα είχε ακουμπησει στο ταμπλώ. +1
Χολαργός-Φάρος . Πολύ καλή εμφάνιση του Φάρου στο 2ο ημίχρονο. Όμως η διαφορά των 2 μόνο πόντων στο 1ο οφείλεται καθαρά στη διαιτησία. Για του λόγου το αληθές υπάρχει ακόμα αναρτημένο το παιχνίδι στο YOU TUBE.
Επίσης στο παιχνίδι με τον Δούκα καλό θα ήταν, οι επικριτές της ομάδας να ανατρέξουν στο YOU TUBE πάλι.
Πάντως φτάνοντας κοντά στη λήξη του πρωταθλήματος θα ήθελα να αναφερθώ σε κάποιες ομάδες που με λιγοστούς πόρους είναι για μένα οι πραγματικοί πρωταθλητές. Αναφέρομαι στόν Αμύντα , τους Μαχητές τον Αρκαδικό και την Α.Ε.Λ.
Μπράβο τους.
Το Παγκράτι ηττήθηκε από τον Φάρο Κερατσινίου με το βαρύ 164-103, αλλά ένιωσε την ανάγκη να συγχαρεί την ομάδα του Πειραιά για το ιστορικό ρεκόρ της.
Αναλυτικά:
Ο Αθλητικός Όμιλος Παγκρατίου συγχαίρει θερμά τον Πρόεδρο, τον προπονητή και τους καλαθοσφαιριστές του Φάρου Κερατσινίου για το ιστορικό ρεκόρ που πέτυχαν στον μεταξύ μας αγώνα.
https://www.superbasket.gr/to-pagkrati-sigc...herma-ton-faro/Αφωνος ......Τοσο καιρο μια ανακοινωση δεν εχουν βγαλει και βγαλανε γι αυτο ;
gdanop
Apr 19 2017, 21:58
QUOTE (Gkos @ Apr 19 2017, 22:52 )

Το Παγκράτι ηττήθηκε από τον Φάρο Κερατσινίου με το βαρύ 164-103, αλλά ένιωσε την ανάγκη να συγχαρεί την ομάδα του Πειραιά για το ιστορικό ρεκόρ της.
Αναλυτικά:
Ο Αθλητικός Όμιλος Παγκρατίου συγχαίρει θερμά τον Πρόεδρο, τον προπονητή και τους καλαθοσφαιριστές του Φάρου Κερατσινίου για το ιστορικό ρεκόρ που πέτυχαν στον μεταξύ μας αγώνα.
https://www.superbasket.gr/to-pagkrati-sigc...herma-ton-faro/Αφωνος ......Τοσο καιρο μια ανακοινωση δεν εχουν βγαλει και βγαλανε γι αυτο ;
Ελα ντε. Να δούμε ο φίλος GRATIPA πως θα το σχολιάσει!!!
gspara
Apr 19 2017, 22:04
QUOTE (bet21 @ Apr 19 2017, 19:33 )

οκ συμφωνουμε.Μπορεις ομως να μας πεις ποιες ειναι οι προπονητικες περγαμηνες του κ.οικονομου?ποιες ομαδες ανεβασε ποιες εριξε?Γιατι για να ανεβεις πρωτα πρεπει να εχεις προπονητη.
Το σχολιο μου ηταν καθαρα βαθμολογικο.Σε αυτό που γραφεις συμφωνω και εχω επισης τα ιδια ερωτηματικα!Αν τελικα ανεβει ο Πανιώνιος που οφείλεται?
QUOTE (gdanop @ Apr 19 2017, 22:58 )

Ελα ντε. Να δούμε ο φίλος GRATIPA πως θα το σχολιάσει!!!
Τον εχεις παρεξηγησει....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.