kesariani 4ever
Mar 24 2009, 18:42
QUOTE(GREER @ Mar 24 2009, 15:45 )
Εμεις, πιστευω, οτι με 2-3 δυνατες προσθηκες, μπορουμε να σταθουμε. Φετος, παρα πολλες Τεταρτες, που παιζουμε φιλικα, εχουμε παιξει κατα καιρους με ομαδες σαν τη Δαφνη, την Ερυθραια, με Περιστερι και με εσας και τα εχουμε παει περιφημα. Φαντασου να κανουμε και 2 καλες προσθηκες!!!
Φιλε μου greer οι μονοι παιχτες σας που μπορουν να σταθουν με αξιωσεις στην Α΄2 ειναι οι ΨΗΛΕΑΣ,ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΤΣΟΛΑΤΟΣ και ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ.Ολοι οι αλλοι ειναι πολυ λιγοι και δεν μπορεις να σταθεις στην κατηγορια με ψηλους Κασαμπαλη και Κασσανο.Χρειαζεσαι τουλαχιστον 5-6 παιχτες και μαλιστα πρωτοκλασσατους.Και μαλιστα χειαζεσαι και 2 ασσους πολυ καλους.
QUOTE(GREER @ Mar 24 2009, 15:45 )
Εμεις, πιστευω, οτι με 2-3 δυνατες προσθηκες, μπορουμε να σταθουμε. Φετος, παρα πολλες Τεταρτες, που παιζουμε φιλικα, εχουμε παιξει κατα καιρους με ομαδες σαν τη Δαφνη, την Ερυθραια, με Περιστερι και με εσας και τα εχουμε παει περιφημα. Φαντασου να κανουμε και 2 καλες προσθηκες!!!
Φιλε μου greer οι μονοι παιχτες σας που μπορουν να σταθουν με αξιωσεις στην Α΄2 ειναι οι ΨΗΛΕΑΣ,ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΤΣΟΛΑΤΟΣ και ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ.Ολοι οι αλλοι ειναι πολυ λιγοι και δεν μπορεις να σταθεις στην κατηγορια με ψηλους Κασαμπαλη και Κασσανο.Χρειαζεσαι τουλαχιστον 5-6 παιχτες και μαλιστα πρωτοκλασσατους.Και μαλιστα χειαζεσαι και 2 ασσους πολυ καλους.
Τον αγωνα της Κυριακης, μαγκες πρεπει να το κερδισουμε με μεγαλη διαφορα. Πρεπει να εκδικηθουμε τη συντριβη του 1ου γυρου. Οι ελπιδες μας για ανοδο ειναι απειροελαχιστες, αλλα καποια πραγματα δεν πρεπει να μεινουν αναπαντητα.
ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΙΣ 12 ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!
QUOTE(GREER @ Apr 8 2009, 11:47 )
Τον αγωνα της Κυριακης, μαγκες πρεπει να το κερδισουμε με μεγαλη διαφορα. Πρεπει να εκδικηθουμε τη συντριβη του 1ου γυρου. Οι ελπιδες μας για ανοδο ειναι απειροελαχιστες, αλλα καποια πραγματα δεν πρεπει να μεινουν αναπαντητα.
ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΙΣ 12 ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!
Διαφωνώ με νίκη μέσα στον Αρκαδικό οι ελπίδες για τη τέταρτη θέση που 99% οδηγεί στην άνοδο είναι πολλές.
QUOTE(pass @ Apr 9 2009, 16:32 )
Διαφωνώ με νίκη μέσα στον Αρκαδικό οι ελπίδες για τη τέταρτη θέση που 99% οδηγεί στην άνοδο είναι πολλές.
Πραγματι με νικη στη Τριπολη γινομαστε ενα απο τα φαβορι για ανοδο. Αλλα οταν μου βαζουνε στον αγωνα ΛΑΥΡΙΟ-ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ, διαιτητη απο την Πατρα, φαντασου τι εχει να γινει στο ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ-ΛΑΥΡΙΟ. Εαν ο αγωνας γινει 50-50 τοτε πιστευω θα κερδισουμε, γιατι ειμαστε καλυτεροι.
Άνετη νίκη είχε το Λαύριο επί της Κομοτηνής με 85-55, αποτέλεσμα που κρατά το συγκρότημα του Χρήστου Σερέλη κοντά στις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Νίκος Ψηλέας με 22 πόντους.
Λαύριο – Κομοτηνή 85-55
Διαιτητές: Παντελίδης - Τσώνος Μ.
Τα δεκάλεπτα: 11-13, 39-27, 58-41, 85-55
ΛΑΥΡΙΟ (Σερέλης): Τρικαλιώτης 4, Τσολάτος 5, Κασάνος 4, Σίννης 7 (1), Γιαννακόπουλος 15 (1), Αγαπητός 9, Μαρκομιχάλης, Κασαμπαλής 6, Λυκογιάννης 13, Ψηλέας 22.
ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Λεμονίδης): Γιαουρτόγλου 4, Στεφανίδης 12, Φουτσιτζής 2, Τσακωνίτης 2, Λεχούδης 8, Ντίνας 18 (4), Βελή 6, Χαλίλ 3, Κτίστου.
ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΜΕ 30 ΠΟΝΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
Να πω και κατι για τους συντοπητες μου. Κυριοι, εαν η ομαδα μας ειχε αυτη την εδρα που ειδα στη Τριπολη , τοτε θα χαναμε μονο οταν θα το θελαμε εμεις. Δηλαδη ποτε. Ειναι απαραδεχτη η εικονα των εξεδρων μας τους τελευταιους αγωνες. Τραγικο!!!
Small Forward
Apr 28 2009, 13:41
QUOTE(GREER @ Apr 28 2009, 00:53 )
Να πω και κατι για τους συντοπητες μου. Κυριοι, εαν η ομαδα μας ειχε αυτη την εδρα που ειδα στη Τριπολη , τοτε θα χαναμε μονο οταν θα το θελαμε εμεις. Δηλαδη ποτε. Ειναι απαραδεχτη η εικονα των εξεδρων μας τους τελευταιους αγωνες. Τραγικο!!!
+1
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ: Ενα μπραβο για τις εμφανισεις τους στα τελευταια παιχνιδια και για το μπασκετ που εχουν παιξει. Ενα μεγαλο μπραβο και στο Σακη Γιαννακοπουλο που πραγματικα σφιγγει τα δοντια για να βγαλει τη χρονια.
ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΑΣ: Παμε να στηριξουμε την ομαδα μας στο Μαρουσι στα εκπαιδευτηρια του Δουκα. ΟΛΟΙ εκει να το γεμισουμε μονοι μας την ερχομενη Κυριακη.
Small Forward
May 13 2009, 11:00
Στο ΔΑΙΣ ή στην καισαριανή παίζουμε;
Όταν θα ξερουμε σίγουρα ενημερώστε.
kiprianos
May 25 2009, 20:58
Ανακοίνωση από Λαύριο
Το Λαύριο έχασε την ευκαιρία να πάρει το εισιτήριο για την Α2 κατηγορία στην τελευταία αγωνιστική. Το Λαύριο εξέδωσε ανακοίνωση με "σκληρά" λόγια για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής το οποίο χαρακτηρίζει "βρώμικο".
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Ένα ακόμα πρωτάθλημα τελείωσε! Ένα ακόμα "τραβεστί" πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας έλαβε τέλος! Με τη μπόχα και τη βρωμιά να επικρατεί στις τελευταίες αγωνιστικές, όπως παραδοσιακά γίνεται, κάποιες ομάδες να ρυθμίζουν την εξέλιξη της βαθμολογίας και κάποιες άλλες να διευκολύνονται… Λογιστικά, είναι η φυσική κατάληξη του πρωταθλήματος!
Όσο και να προσπαθεί μια ομάδα δεν θα πετύχει ποτέ τίποτα, εάν δεν την "έχουν" για άνοδο! Εάν δεν είναι αρεστή στους κάθε κύριους Συμεωνίδηδες, Παπαδόπουλους κλπ. Στο χθεσινό ματς για παράδειγμα όρισαν τον κ. Τσιμογιάννη που είναι γνωστή η σχέση του με τον κ. Κοντογιάννη τον προπονητή της Φλόγας!
Εν ολίγοις τους δηλώνουμε, ότι ο ΓΣ Λαυρίου δεν θα συμμετέχει στα βρώμικα παιχνίδια τους. Ποτέ δεν θα γίνει υποχείριό τους για ν' ανέβει κατηγορία! Να μας ρίξουν δεν μπορούν, δεν έχουν τα άντερα, είναι "λίγοι", μα πολύ "λίγοι", τους θεωρούμε ανθρωπάκια γι' αυτό άλλωστε τους κράζουμε δημόσια.
Στη χθεσινή τελευταία αγωνιστική η ώρα έναρξης των αγώνων ήταν 5μ.μ., όμως ως δια μαγείας το ματς Αρκαδικού - Ίκαρου Καλλιθέας έληξε στις 7.30μ.μ.! Γνωρίζει κανείς γιατί; Να σας πούμε εμείς τι έγινε: καταρχήν πρώτο μέλημα και των δύο σωματείων ήταν να λήξει η αναμέτρησή τους αρκετή ώρα μετά τη λήξη του δικού μας παιχνιδιού ώστε να ξέρουν το αποτέλεσμα και να πράξουν ανάλογα (σ.σ. αυτά που αναφέρουμε πιο πάνω περί… λογιστικής διευκόλυνσης)!!!!
Σκέφτηκαν λοιπόν, ότι έπρεπε να δημιουργήσουν "τεχνητά επεισόδια" ώστε να διακοπεί το ματς αρκετές φορές και να τελειώσει με μισάωρη καθυστέρηση. Όταν το δικό μας ματς είχε τελειώσει και φεύγαμε από το γήπεδο, στην Τρίπολη δεν είχε ξεκινήσει η τέταρτη περίοδος!
Λυπούμαστε πραγματικά που συμμετέχουμε σε ένα τόσο βρώμικο πρωτάθλημα. Δεν θα τους κάνουμε όμως τη χάρη να τα παρατήσουμε όπως κάνουν άλλα σωματεία. Θα μας έχουν συνέχεια μπροστά τους! Θα τους ξεμπροστιάζουμε! Και για να μην έχουν άγχος, τους δηλώνουμε ότι για εμάς η άνοδος στην Α2 Εθνική Κατηγορία δεν είναι αυτοσκοπός! Εκπροσωπούμε μια πόλη με ιστορία, που ανάλογή της δεν έχουν τα σωματεία που προωθούν οι κύριοι της ΚΕΔ και κατ' επέκταση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.
Το ΔΣ του ΓΣ Λαυρίου"
akatalhlos
May 27 2009, 13:43
QUOTE(Small Forward @ May 13 2009, 12:00 )
Στο ΔΑΙΣ ή στην καισαριανή παίζουμε;
Όταν θα ξερουμε σίγουρα ενημερώστε.
ΕIXATE KΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΑΤΕ
menelaos
Jun 7 2009, 07:55
Οκ μαγκες δυστυχως δεν ανεβηκαμε, καναμε την αυτοκριτικη μας , βγαλαμε τα ματια μας καποιοι μας ειπαν και πουλημενους. Ολα μπορω να τα συγχωρησω το τελευταιο ομως ποτεεεεεεεεεεεεε. Δυστυχως ανθρωποι που δεν εχουν δοσει στην ομαδα ουτε μια δραχμη ,γιατι για ευρω δε λεω ειναι και ακριβο, βγηκαν και ειπαν οτι μαλ....α ηθελαν. Αλλα που να ξερουν οι ασχετοι τις οικονομικες θυσιες που εχει κανει ο προεδρος και καποιοι αλλοι ανθρωποι για να ειναι η ομαδα στη Β εθνικη. 2.000.000 ευρω εχουν δοθει τα τελευταια 10 χρονια για να ερχεστε εσεις και να μας λετε τις μαλ......ες σας. Να γραφετε στο facebook τις παπ.....ες σας και να σπιλωνεται ονοματα και συνειδησεις.
Τετοιους φιλους ,φιλους χαχα, δε θελουμε ξανα στο γηπεδο μας. Ουτε τα παιδια σας που τα μαθαινουμε δωρεαν να ειναι αθλητες και καλοι ανθρωποι. Να τα κρατησετε σπιτι σας κα να κατσετε και εσεις εκει. Οποιος θελει να ερθει μαζι μας στο δυσκολο αγωνα μας τον περιμενουμε. Για να σας δουμε ρε μαγκες ποσο αγαπατε την ομαδα!!!!!!!!!!!!!!!
QUOTE(menelaos @ Jun 7 2009, 07:54 )
Οκ μαγκες δυστυχως δεν ανεβηκαμε, καναμε την αυτοκριτικη μας , βγαλαμε τα ματια μας καποιοι μας ειπαν και πουλημενους. Ολα μπορω να τα συγχωρησω το τελευταιο ομως ποτεεεεεεεεεεεεε. Δυστυχως ανθρωποι που δεν εχουν δοσει στην ομαδα ουτε μια δραχμη ,γιατι για ευρω δε λεω ειναι και ακριβο, βγηκαν και ειπαν οτι μαλ....α ηθελαν. Αλλα που να ξερουν οι ασχετοι τις οικονομικες θυσιες που εχει κανει ο προεδρος και καποιοι αλλοι ανθρωποι για να ειναι η ομαδα στη Β εθνικη. 2.000.000 ευρω εχουν δοθει τα τελευταια 10 χρονια για να ερχεστε εσεις και να μας λετε τις μαλ......ες σας. Να γραφετε στο facebook τις παπ.....ες σας και να σπιλωνεται ονοματα και συνειδησεις.
Τετοιους φιλους ,φιλους χαχα, δε θελουμε ξανα στο γηπεδο μας. Ουτε τα παιδια σας που τα μαθαινουμε δωρεαν να ειναι αθλητες και καλοι ανθρωποι. Να τα κρατησετε σπιτι σας κα να κατσετε και εσεις εκει. Οποιος θελει να ερθει μαζι μας στο δυσκολο αγωνα μας τον περιμενουμε. Για να σας δουμε ρε μαγκες ποσο αγαπατε την ομαδα!!!!!!!!!!!!!!!
Επιθετο δεν βαζω απο κατω γιατι ολοι σας με ξερετε ποιος ειμαι στο Λαυριο.
teolavrio
Jun 11 2009, 23:46
QUOTE(menelaos @ Jun 7 2009, 08:55 )
Επιθετο δεν βαζω απο κατω γιατι ολοι σας με ξερετε ποιος ειμαι στο Λαυριο.
Φίλε Μενέλαε, εγώ το έγραψα στο facebook αυτό που λες.... Αλλά δεν ήταν η δική μου άποψη!!! Ούτε εγώ μπορώ να διανοηθώ ότι μπορεί να το έκανε αυτό ο Γιάννης.... Αλλά αυτά ακούγονταν από μέλη της διοίκησης και δεν είναι δικές μου φιλοσοφίες......! Εγώ είμαι από τους φίλους της ομάδας που είμαι πάντα στους αγώνες της μέσα έξω, έκτος αν λείπω λόγω υποχρεώσεων και σπουδών.... Και αυτό ήταν έκρηξη οργής από ένα φίλαθλο που ακολουθεί και πιστεύει στην ομάδα...... Νομίζω έτσι μπορείς να με καταλάβεις.... Α και κάτι ακόμα...... Είμαι από τα παιδιά που έπαιζαν απο μικρά στην ομάδα μέχρι την εποχή Παλαιοχωρίτη (αν τον γράφω καλά) στην Γ εθνική..... Μετά αποχώρησα λόγω σπουδών....Οπότε θα είμαι φίλαθλος της μέχρι που θα βρεθώ αντίπαλος της ως προπονητής.......... Να 'σαι καλά Μενέλαε που τα διάβασες και κατάλαβες κάποια πράγματα!!!! Ραντεβού στο γήπεδο..... Όποτε μπορώ φυσικά γιατί τον Αύγουστο με καλεί η πατρίδα.... Καλά να περάσεις το καλοκαίρι με συναισθήματα Λαυρεωτικά και Παναθηναικά!!!!
Α, και κάτι ακόμα.... πες σε αυτόν που χειρίζεται το προφίλ της ομάδας στο facebook.... ότι δεν είναι σωστό αθλητικός σύλλογος να γίνεται μέλος σε ομάδα που ονομάζεται.... Απο την 1η Ιουλίου καπνίζω όπου θέλω, παντού και πάντα.....! Έλεος!!!!
menelaos
Jun 12 2009, 04:34
QUOTE(teolavrio @ Jun 11 2009, 23:46 )
Φίλε Μενέλαε, εγώ το έγραψα στο facebook αυτό που λες.... Αλλά δεν ήταν η δική μου άποψη!!! Ούτε εγώ μπορώ να διανοηθώ ότι μπορεί να το έκανε αυτό ο Γιάννης.... Αλλά αυτά ακούγονταν από μέλη της διοίκησης και δεν είναι δικές μου φιλοσοφίες......! Εγώ είμαι από τους φίλους της ομάδας που είμαι πάντα στους αγώνες της μέσα έξω, έκτος αν λείπω λόγω υποχρεώσεων και σπουδών.... Και αυτό ήταν έκρηξη οργής από ένα φίλαθλο που ακολουθεί και πιστεύει στην ομάδα...... Νομίζω έτσι μπορείς να με καταλάβεις.... Α και κάτι ακόμα...... Είμαι από τα παιδιά που έπαιζαν απο μικρά στην ομάδα μέχρι την εποχή Παλαιοχωρίτη (αν τον γράφω καλά) στην Γ εθνική..... Μετά αποχώρησα λόγω σπουδών....Οπότε θα είμαι φίλαθλος της μέχρι που θα βρεθώ αντίπαλος της ως προπονητής.......... Να 'σαι καλά Μενέλαε που τα διάβασες και κατάλαβες κάποια πράγματα!!!! Ραντεβού στο γήπεδο..... Όποτε μπορώ φυσικά γιατί τον Αύγουστο με καλεί η πατρίδα.... Καλά να περάσεις το καλοκαίρι με συναισθήματα Λαυρεωτικά και Παναθηναικά!!!!
Α, και κάτι ακόμα.... πες σε αυτόν που χειρίζεται το προφίλ της ομάδας στο facebook.... ότι δεν είναι σωστό αθλητικός σύλλογος να γίνεται μέλος σε ομάδα που ονομάζεται.... Απο την 1η Ιουλίου καπνίζω όπου θέλω, παντού και πάντα.....! Έλεος!!!!
Δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν και ειδικα Λαυριωτη. Δε μπορω να διανοηθω οτι καποιος που εχει κανει τοσα πολλα για την ομαδα να μπορει να κανει τετοια μα....κια. Οπως βλεπεις και μαθαινεις η ομαδα θα ξαναπαει για ανοδο και εχουμε την αναγκη ολων. Γι αυτο και σας το εγραψα. Σας θελουμε ολους κοντα μας για να αποδειξουμε οτι μια μικρη πολη μπορει να μπει στην ελιτ του μπασκετ. Ειδικα φετος γυρισαμε ολα τα Λαυριωτακια πισω και σας θελουμε ολους μαζι μας.
Οσο αφορα για το διαχειριστη του συγκεκριμενου blog δεν ανηκει ουτε εχει σχεση με τη διοικηση. Ειναι ενας απλος φιλος ,που επειδη αγαπα την ομαδα εκανε και στο facebook τη σελλιδα αυτη.
menelaos
Jun 12 2009, 14:02
QUOTE(GREER @ Jun 12 2009, 14:27 )
Πολυ αγαπη εχει πεσει...
Και εσυ ζηλευεις κουτσαβλακι ??????? Αμα γινεις καλα ελα θα σε αγαπησουμε και εσενα!!!!!!!!χαχαχαχαχαχα
QUOTE(menelaos @ Jun 12 2009, 15:02 )
Και εσυ ζηλευεις κουτσαβλακι ??????? Αμα γινεις καλα ελα θα σε αγαπησουμε και εσενα!!!!!!!!χαχαχαχαχαχα
Εσεις οι Παναθηναικοι "αγαπιωσαστε" μονο μεταξυ σας...
ikarosbc
Jun 12 2009, 15:33
QUOTE(GREER @ Jun 12 2009, 15:16 )
Παλληκαρια γεια σας!!!!!
Τι κακο ειναι αυτο;
Πρωτη και τελευταια φορα μπαινω στο τοπικ του Λαυριου.
Μολις μπηκα κολλησε το ποντικι απο τα ΣΙΡΟΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!
GREER μην <τσιμπας>.
Πρωτη δημοσιευση εκανε ο zeliko για να σε πικαρει.
Ζητησε εσενα ονομαστικα να του απαντησεις.
Οσο για τον καφε αποκλειεται να 'ρθει γιατι κανει βαρδιες περιφρουρησης στον κουμπαρα που εχουν στησει για τις μεταγραφες στην πλατεια Υμηττου!
Γιατι με το περσινο μπατζετ οπως λενε οτι ειχαν (παραμυθια), ουτε απ' εξω δεν περνανε στην Α2.
menelaos
Jun 12 2009, 17:39
QUOTE(GREER @ Jun 12 2009, 15:16 )
greerako χαιρετισματα απο το LA.Παλι πικρα και εκει.χαχαχαχα
QUOTE(ikarosbc @ Jun 12 2009, 16:33 )
Παλληκαρια γεια σας!!!!!
Τι κακο ειναι αυτο;
Πρωτη και τελευταια φορα μπαινω στο τοπικ του Λαυριου.
Μολις μπηκα κολλησε το ποντικι απο τα ΣΙΡΟΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!
GREER μην <τσιμπας>.
Πρωτη δημοσιευση εκανε ο zeliko για να σε πικαρει.
Ζητησε εσενα ονομαστικα να του απαντησεις.
Οσο για τον καφε αποκλειεται να 'ρθει γιατι κανει βαρδιες περιφρουρησης στον κουμπαρα που εχουν στησει για τις μεταγραφες στην πλατεια Υμηττου!
Γιατι με το περσινο μπατζετ οπως λενε οτι ειχαν (παραμυθια), ουτε απ' εξω δεν περνανε στην Α2.
To ξερω φιλε μου Ικαρε. Εχουν γραφτει πολλοι για να με πικαρουν και ασχοληθηκαν μαζι μου με τη πρωτη τους δημοσιευση. Και μετα ή δεν ξαναασχοληθηκαν ή διαγραφονταν επειδη με εβριζαν. Εχει τη πλακα του. Καλη επιτυχια σας ευχομαι.
Υ.Γ. Αστα Μενελαε τη πατησαμε. Ο μαλακας ο Howard εχασε 2 βολες στο χειροτερο σημειο. Τη μια να εβαζε θα ειχαμε κερδισει. Ειμαστε απειροι και κομπλεξικοι. Οι αλλοι εχουν φαει πολλα ψωμια στους τελικους. Δεν πειραζει ομως, γιατι καναμε τη 1η νικη στην ιστορια μας στους τελικους!!!
menelaos
Jun 13 2009, 04:03
QUOTE(GREER @ Jun 13 2009, 01:23 )
To ξερω φιλε μου Ικαρε. Εχουν γραφτει πολλοι για να με πικαρουν και ασχοληθηκαν μαζι μου με τη πρωτη τους δημοσιευση. Και μετα ή δεν ξαναασχοληθηκαν ή διαγραφονταν επειδη με εβριζαν. Εχει τη πλακα του. Καλη επιτυχια σας ευχομαι.
Υ.Γ. Αστα Μενελαε τη πατησαμε. Ο μαλακας ο Howard εχασε 2 βολες στο χειροτερο σημειο. Τη μια να εβαζε θα ειχαμε κερδισει. Ειμαστε απειροι και κομπλεξικοι. Οι αλλοι εχουν φαει πολλα ψωμια στους τελικους. Δεν πειραζει ομως, γιατι καναμε τη 1η νικη στην ιστορια μας στους τελικους!!!
Κατι ηταν και αυτο.
menelaos
Oct 7 2009, 15:08
Το απογευμα ολοι στο γηπεδο στις 17.00 παιζουμε με τον Αιαντα Ευοσμου και με νικη μας την Κυριακη θα παιξουμε με τον ΠΑΟΚ. Ελατε ολοι να βοηθησουμε τον αγωνα που δινει η ομαδα στα δυσκολα μονοπατια της Β Εθνικης. Φετος ειναι η χρονια μας και πιστευω οτι θα κανουμε την υπερβαση.
ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΛΑΥΡΙΟ
akel1953
Oct 7 2009, 15:37
O αγώνας Κυπέλλου Ανδρών ΠΑΟΚ - ΑΕΚ ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του ΠΑΟΚ λόγω αδυναμίας της ΚΑΕ ΑΕΚ να συγκροτήσει ομάδα".
menelaos
Oct 7 2009, 19:27
Λαύριο-Αίας Ευόσμου: 72-59
Το Λαύριο επικράτησε και του Αίαντα και κάνοντας το "3 στα 3" στο θεσμό του κυπέλλου ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ!
Κορυφαίος για την ομάδα του Χρήστου Σερελή αναδείχτηκε ο "τρίποντος" Κούσουλας, ενώ από 15 πρόσθεσαν οι Ψηλέας και Μπάκας.
Από τους Θεσσαλονικείς πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο Γιούδας με 10 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 16-20, 40-29, 54-37, 72-59
Λαύριο (Σερελής): Αθανασόπουλος, Καρβούνης 4, Μπάκας 15, Τσίνης, Κασάνος, Κούσουλας 21(5), Γιαννακόπουλος 9(1), Μηλιώνης 1 Περάκης 5, Λυκογιάννης 2, Σταμάτης, Ψυλέας 15(1).
Αίας Ευόσμου (Χατζούλης) Φιλιούσης 9, Σιόλιος 6, Τριανταφυλλίδης 8, Γιούδας 10(2), Παπαπέτρου 3(1), Μπέλλος 8(2), Βουλτσίδης, Χατζηβρέττας 5(1), Δανηιλίδης 2, Κόγιος, Μάρουσιτς 2, Παρίτσης 6.
QUOTE(menelaos @ Oct 7 2009, 20:27 )
Λαύριο-Αίας Ευόσμου: 72-59
Το Λαύριο επικράτησε και του Αίαντα και κάνοντας το "3 στα 3" στο θεσμό του κυπέλλου ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ!
Κορυφαίος για την ομάδα του Χρήστου Σερελή αναδείχτηκε ο "τρίποντος" Κούσουλας, ενώ από 15 πρόσθεσαν οι Ψηλέας και Μπάκας.
Από τους Θεσσαλονικείς πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο Γιούδας με 10 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 16-20, 40-29, 54-37, 72-59
Λαύριο (Σερελής): Αθανασόπουλος, Καρβούνης 4, Μπάκας 15, Τσίνης, Κασάνος, Κούσουλας 21(5), Γιαννακόπουλος 9(1), Μηλιώνης 1 Περάκης 5, Λυκογιάννης 2, Σταμάτης, Ψυλέας 15(1).
Αίας Ευόσμου (Χατζούλης) Φιλιούσης 9, Σιόλιος 6, Τριανταφυλλίδης 8, Γιούδας 10(2), Παπαπέτρου 3(1), Μπέλλος 8(2), Βουλτσίδης, Χατζηβρέττας 5(1), Δανηιλίδης 2, Κόγιος, Μάρουσιτς 2, Παρίτσης 6.
Συγχαρητηρια σε παιχτες και προπονητη για τη νικη και για την πολυ καλη πορεια μεχρι τωρα στο θεσμο. Ειναι τιμη μας που θα παιξουμε με τον ΠΑΟΚ και σας ευχαριστουμε γι'αυτο ολους σας(παιχτες και προπονητες)!!! Χιλια μπραβο και παλι!!!
Υ.Γ. Εκπληκτικη και αθλητικη η ατμοσφαιρα σημερα στο γηπεδο μας. Μακαρι να γινεται το ιδιο και στο πρωταθλημα. Εγω θα ειμαι εκει και θα σας στηριζω ΟΛΟΥΣ ειτε στο γηπεδο, ειτε στο φορουμ, οσο και εαν καποιοι προσπαθουν με το ζορι να μας το κοψουν!!!
menelaos
Oct 11 2009, 20:04
Προσωπικα εγω και ολοι οι φιλοι του Λαυριου θελουμε δημοσια να πουμε ενα μεγαλο ευχαριστω στον κοουτς και στην ομαδα του για αυτο το μεγαλειο που μας προσφεραν σημερα. Τωρα οσο αφορα την κλεψια της νικης δεν πειραζει εμεις ειμαστε οι ηθικοι νικητες και οι χαμενοι της βραδειας ειναι ο Παοκ και οι γκριζοι λυκοι!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ - (ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ )
QUOTE(Χ.Π @ Oct 11 2009, 21:15 )
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ - (ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ )
Το τηλεφωνο μου το εχεις!!! Παρε με οποτε θες να τα πουμε και για καφεδακι. Ελπιζω να σας δω και γω απο κοντα φετος. Ευχαριστουμε για τις ευχες σου!!! Ευχομαι τα καλυτερα και για τη δικια σας ομαδα και πιστεψε με οτι θα μου λειψουν οι μεταξυ μας μαχες φετος(που παντα νικουσατε εσεις, ομως)!!!!
menelaos
Nov 19 2009, 00:14
Μετα απο τη νεα αποφαση της ομοσπονδιας να ξαναγινει το παιχνιδι με το Αιγιο με τη γνωστη πλακα των χαμενων δελτιων φαινεται ποσο πολυ μας υπολογιζουν.
Περιμενω απο ολους τους φιλαθλους και τη διοικηση να επαγρυπνησουν και να προστατεψουν την ομαδα. Παντως να ξερουν καποιοι οτι τα περσινα και τα προπερσινα δεν υπαρχει περιπτωση να τα ξανακανουν στο Λαυριο. Το μαχαιρι εφτασε στο κοκκαλο. Εμεις ειπαμε να το παιξουμε στα ισα αλλα καποιοι δεν αντεχουν φαινεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο αγωνας κυριοι μολις ξεκιναει. Και οσο αφορα καποιους που βγαζουν ανακοινωσεις για τη διαιτησια για να ευνοηθουν στον επομενο αγωνα κι αυτοι ας το ξεχασουν. Τι λετε εσεις κυριοι απο τον Πιερικο γι αυτο ;;;;;;;;;;;;;
paolavrio
Nov 19 2009, 23:43
Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Γ.Σ. ΛΑΥΡΙΟΥ ΣΤΟ INTERNET ΕΙΝΑΙ Η www.lavrio.webs.com
demetrio
Nov 20 2009, 16:52
Παιδια η πραγματικοτητα ειναι απλη, χωρις πριστροφες, το Αιγιο εχει τις διασυνδεσεις λογω Τσαγκρωνη και πετυχε την επαναληψη. Δευτερον το Αιγιο δεν σκαει για την νικη που αλλωστε δεν εχει και τις δυναμεις να διεκδικησει, το βαθμο της ηττας θελει για να μην ακυρωθει και η νικη επι του Ευοσμου.Τριτον ο Μπογδανος που ειναι εμπειρος παραγοντας θελει να αποφυγει το ρεζιλικη,με την αμελεια του να αφησει τα δελτια πισω, και να κανει μια καποια επιδειξη δυναμης. Τελος οσον αφορα το θεμα του ηθους θελω να τονισω οτι οι σοβαροι ανθρωποι του Λαυριου που πληρωνουν με συνεπεια ολα τα χρονια προτιμουν την ανοδο και θα βαλουν και λιγο νερο στο κρασι τους για να μην πληρωσουν και του χρονου στην ιδια κατηγορια αλλα 250.000-300.000€.
menelaos
Dec 10 2009, 07:29
Φιλοι απο το Λαυριο ξυπνηστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ελατε ολοι στο γηπεδο να βοηθησετε την ομαδα. Φετος ειναι μια μοναδικη ευκαιρια να κανουμε το ονειρο μας πραγματικοτητα.
Μην ξεχνατε τη λαχειοφορο αγορα που κανει η ομαδα μας τελειωνει σε 10 μερες βοηθηστε ολοι να πουλησουμε ολους τους λαχνους. Στις 20 Δεκεμβριου και κατα τη διαρκεια του ημιχρονου θα γινει η κληρωση για το μεγαλο δωρο της λαχειοφορου.
Ενα παπακι 125 cc σας περιμενει να το κερδισετε!!!!!!!!!!!
menelaos
Dec 13 2009, 22:08
Μεγαλη νικη για την ομαδα μας μεσα στην Κομοτηνη. Το τελικο αποτελεσμα 67 - 76
paolavrio
Dec 14 2009, 12:46
Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ 2009-2010
Ομάδα Βαθμ Αγων Νικ Ηττ Μηδ Επιθ Αμυν Διαφ Βαθ2 Διαφ2
ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 17 9 8 1 0 698 619 79 0 1
ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ 17 9 8 1 0 611 566 45 0 1
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΡΧΕΛΑΟΣ 16 9 7 2 0 650 588 62 3 1,094
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟΚ 16 9 7 2 0 677 628 49 3 1,006
ΜΕΝΤ 16 9 7 2 0 675 613 62 3 0,915
ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. 15 9 6 3 0 696 654 42 4 1,190
ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 15 9 6 3 0 611 572 39 1 0,951
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ ΑΣ 15 9 6 3 0 668 650 18 1 0,761
ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ 13 9 4 5 0 675 628 47 0 1
ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 12 9 3 6 0 700 731 -31 2 1,087
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ 12 9 3 6 0 617 645 -28 1 0,919
ΓΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 11 9 2 7 0 639 700 -61 0 1
ΑΜΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΛΟΓΑΣ 10 9 1 8 0 600 671 -71 2 1,063
ΚΑΠ 10 9 1 8 0 615 743 -128 1 0,940
ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ 10 9 1 8 0 644 700 -56 0 1
ΑΓΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ 10 9 2 6 1 547 615 -68 0 1
Βαθ2 = Βαθμοί στους μεταξύ τους αγώνες
Διαφ2 = Πηλίκο πόντων Επίθεσης/Αμυνας (σε περίπτωση διπλής ισοβαθμίας)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ www.lavrio.webs.com
paolavrio
Dec 17 2009, 14:16
Το Λαύριο θρηνεί
Η ομάδα του Λαυρίου θρηνεί σήμερα το χαμό του πατέρα του αθλητή της, Κώστα Σίννη. Η διοίκηση του συλλόγου θέλησε να εκφράσει τη συμπαράσταση αλλά και τα συλλυπητήριά της με την παρακάτω ανακοίνωση.
Ανακοίνωση
"Ο πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι αθλητές, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στον αθλητή της ομάδας, Κώστα Σίννη για τον άδικο χαμό του πατρός του".
paolavrio
Dec 18 2009, 02:02
H ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕRΝΕΤ ΜΠΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ
WWW.LAVRIOBC.BLOGSPOT.COM
menelaos
Dec 20 2009, 20:23
Φιλοι του Λαυριου ο λαχνος που κερδιζει το μηχανακι 125 cc ειναι ο
7376
paolavrio
Dec 20 2009, 23:28
ANTE NA ΔΟΥΜΕ ΠΙΟΣ ΤΟ ΠΗΡΕ
QUOTE(paolavrio @ Dec 20 2009, 23:28 )
ANTE NA ΔΟΥΜΕ ΠΙΟΣ ΤΟ ΠΗΡΕ
Γέμισες το φόρουμ spam σου έβαλα μόνο ένα φάουλ και έσβησα τα μηνύματα.Αν επαναληφθεί θα αποβληθείς.
konval
Mar 22 2010, 00:25
τεσπα ελπιζω τα αντανακλαστικα καποιων να βελτιωθουν πρωτου βρεθουμε μαρτυρες σε χειροτερες καταστασεςι απο την σημερινη!
ωστοσο μεχρι να μαθουμε το τελικο αποτελεσμα των εξετασεων του παιδιου , θα ειμαστε ολοι στην τσιτα και αυτοι που πρεπει "στην μπουκα"
kaukasios
Mar 22 2010, 00:26
QUOTE(konval @ Mar 22 2010, 00:25 )
τεσπα ελπιζω τα αντανακλαστικα καποιων να βελτιωθουν πρωτου βρεθουμε μαρτυρες σε χειροτερες καταστασεςι απο την σημερινη!
ωστοσο μεχρι να μαθουμε το τελικο αποτελεσμα των εξετασεων του παιδιου , θα ειμαστε ολοι στην τσιτα και αυτοι που πρεπει "στην μπουκα"
γιατι τι εγινε?εχει καποιος ευθυνη?
menelaos
Apr 20 2010, 15:03
"Τα όνειρα δεν τελειώνουν ποτέ "
Το Λαύριο εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση σχετικά με το όνειρο της ανόδου στην Α2, που είναι τόσο κοντά να πραγματοποιηθεί, και ζητά την στήριξη του κόσμου τις επόμενες δύο Κυριακές στα εντός έδρας παιχνίδια του με Άργος και Ερυθραία.
Η ανακοίνωση
"Τα όνειρα δεν τελειώνουν ποτέ
Φέτος γιορτάζουμε τα 20 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας και μαζί μας γιορτάζει και όλη η πόλη. Το σύνθημα από την αρχή ήταν ¨ μια ομάδα, μια πόλη, μια ιστορία ¨ Μια ομάδα που διεκδικεί το καλύτερο με βάση την αρχή του ¨ευ αγωνίζεσθε¨ Μια πόλη με ιστορία και πολιτισμό που αγκαλιάζει αυτή την προσπάθεια από τον πρωτο πολίτη της πόλης, τον Δήμαρχο, μέχρι τον μικρότερο σε ηλικία κάτοικο της.
Μια αθλητική ιστορία που γράφουμε εδώ και 20 χρόνια από τα ξεχασμένα τσιμεντένια γήπεδα της Β΄ΕΣΚΑ μέχρι τα παρκέ της Α2 . Όλα αυτά σε μια περιφερειακή πόλη της Αττικής που πάντα προσπαθούσε για το καλύτερο σε όλους τους τομείς, που κατόρθωνε από την αρχαία σκουριά των μεταλλείων της να παράγει χρυσαφι.
Η εκτός έδρας νίκη μας με τον Αιαντα Ευόσμου είναι άλλη μια νίκη που μας κάνει να ελπίζουμε ότι το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα.
Υπολείπονται ακόμη 5 αγωνιστικές για να τελειώσει ο μαραθώνιος της Β΄Εθνικής. Τίποτε ακόμη δεν τελείωσε. Όλα θα κριθούν στις επόμενες 2 αγωνιστικές που παίζουμε συνεχόμενα εντός έδρας στο Λαύριο με το Αργος (25/04) και την Ερυθραία (09/05).
Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της ευρύτερης Λαυρεωτικής να αγκαλιάσει το όνειρο που οδηγεί στα σαλόνια της Α2.
Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο αυτές τις δύο Κυριακές να είναι μαζί με την ομάδα μας στο κλειστό Γυμναστήριο για να γράψουμε μαζί την αθλητική της ιστορία".
Point_Guard
May 15 2010, 12:43
QUOTE(menelaos @ Apr 20 2010, 16:03 )
"Τα όνειρα δεν τελειώνουν ποτέ "
Το Λαύριο εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση σχετικά με το όνειρο της ανόδου στην Α2, που είναι τόσο κοντά να πραγματοποιηθεί, και ζητά την στήριξη του κόσμου τις επόμενες δύο Κυριακές στα εντός έδρας παιχνίδια του με Άργος και Ερυθραία.
Η ανακοίνωση
"Τα όνειρα δεν τελειώνουν ποτέ
Φέτος γιορτάζουμε τα 20 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας και μαζί μας γιορτάζει και όλη η πόλη. Το σύνθημα από την αρχή ήταν ¨ μια ομάδα, μια πόλη, μια ιστορία ¨ Μια ομάδα που διεκδικεί το καλύτερο με βάση την αρχή του ¨ευ αγωνίζεσθε¨ Μια πόλη με ιστορία και πολιτισμό που αγκαλιάζει αυτή την προσπάθεια από τον πρωτο πολίτη της πόλης, τον Δήμαρχο, μέχρι τον μικρότερο σε ηλικία κάτοικο της.
Μια αθλητική ιστορία που γράφουμε εδώ και 20 χρόνια από τα ξεχασμένα τσιμεντένια γήπεδα της Β΄ΕΣΚΑ μέχρι τα παρκέ της Α2 . Όλα αυτά σε μια περιφερειακή πόλη της Αττικής που πάντα προσπαθούσε για το καλύτερο σε όλους τους τομείς, που κατόρθωνε από την αρχαία σκουριά των μεταλλείων της να παράγει χρυσαφι.
Η εκτός έδρας νίκη μας με τον Αιαντα Ευόσμου είναι άλλη μια νίκη που μας κάνει να ελπίζουμε ότι το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα.
Υπολείπονται ακόμη 5 αγωνιστικές για να τελειώσει ο μαραθώνιος της Β΄Εθνικής. Τίποτε ακόμη δεν τελείωσε. Όλα θα κριθούν στις επόμενες 2 αγωνιστικές που παίζουμε συνεχόμενα εντός έδρας στο Λαύριο με το Αργος (25/04) και την Ερυθραία (09/05).
Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της ευρύτερης Λαυρεωτικής να αγκαλιάσει το όνειρο που οδηγεί στα σαλόνια της Α2.
Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο αυτές τις δύο Κυριακές να είναι μαζί με την ομάδα μας στο κλειστό Γυμναστήριο για να γράψουμε μαζί την αθλητική της ιστορία".
Συγχαρητήρια στο Λαύριο...
Small Forward
Sep 12 2010, 18:49
Γιατί τέτοια ησυχία ρε παιδιά;
Ξέρει κανείς το πρόγραμμα των φιλικών μήπως και μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε κάποιο απο αυτα;;
Στο κύπελλο το πρόγραμμα δεν προβλέπει καποιο εντος έδρας σύντομα έτσι;
πρακτικά θα πρέπει να κερδισουμε αρκετα παιχνίδια για να παίξουμε εντος.
Απο μεταγραφές τίποτα νεότερο, ή ότι βλέπουμε στο lavriobasket.gr;;
fragi13
Jul 24 2011, 06:03
ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ / ΠΕΡΡΑΚΗΣ /ΨΗΛΕΑΣ / ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ / ΚΑΚΙΟΥΖΗΣ / ΣΙΝΝΗΣ / ΤΥΡΛΑΣ / ............................... ενα playmaker κυριοι αμεσα γιατι φετος ο κυριος Καρβουνης βλεπω να σκαει.
ΠΑΡΕΛΘΟΝ για την ομαδα μας ο δικος μας Κουσουλας και οι Αθανασοπουλος ,Ζακυνθινος αλλα και ο Μπακας. Θεωρω οτι με 2 καλες προσθηκες ακομα η ομαδα ειναι πρωτο φαβορι για ανοδο !!!!!!!!!!!!!!
Επαφές με Κούνα…
Ο κορμός της ομάδας διατηρήθηκε με τις ανανεώσεις που πραγματοποιήθηκαν. Η πρώτη μεταγραφή- του Τύρλα- ολοκληρώνεται όπως σας είχαμε ενημερώσει από τις 26 Ιουνίου (http://www.basketnet.gr/main/1/a2/articles/7/lavrio-tirlas.html) και τώρα το Λαύριο ετοιμάζεται για τη δεύτερη προσθήκη του. Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν έρθει σε επαφή με τον Βασίλη Κούνα ώστε να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Λαυρίου. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις. Ο Κούνας πέρυσι αγωνίστηκε στην Κύπρο με τον Κεραυνό Στροβόλου ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Πειραϊκού, ICBS, Δάφνης, Μίλωνα και Νήαρ Ηστ, στην Α2…
λετε να εισακουστηκαν οι προσευχες μου???
bookerface
Oct 2 2011, 15:01
Υπαρχει καποιο επισημο site της ομάδας η της Α2 γενικοτερα που μπορω να ενημερωνομαι για αποτελεσματα και ποντους , γενικοτερα ? Ευχαριστω πολυ
QUOTE(bookerface @ Oct 2 2011, 16:01 )
Υπαρχει καποιο επισημο site της ομάδας η της Α2 γενικοτερα που μπορω να ενημερωνομαι για αποτελεσματα και ποντους , γενικοτερα ? Ευχαριστω πολυ
Επίσημο site για την Α2 εν έτει 2011 δεν υπάρχει... Μπορείς να ενημερώνεσαι για την κατηγορία (αλλά και να παρακολουθείς live score) από τη φιλότιμη προσπάθεια που γίνεται σε αυτό το
blog
steve kerr
Mar 6 2012, 15:04
ολα τα ωραια λενε καποτε τελειωνειουν................... κατι που καποτε ξεκινησε σαν ονειρο ειναι ετοιμο να τελειωσει σαν εναν εφιαλτη που παρακαλας να ξυπνησεις και δεν μπορεις......................
οπως φαινεται καποιοι εδω στο λαυριο χοντρο(πετσι) κυριολεκτικα και μη με την αναισθησια τους,με την ελλειψη ντροπης και οπως ολα δειχνουν με την ελλειψη ανθρωπιας καταστρεφουν ενα εργο πολλων χρονων(υπαρχουν καποιοι που διασωζονται,καποιοι δεν εχουν το ιδιο μεριδιο ευθυνης με καποιους αλλους,οπως υπαρχουν και καποιοι που εχουν δωσει ολη τους την ζωη για την ομαδα και εξακολουθουν να το κανουν,οποιος ζει στην κοινωνια του λαυριου μπορει να καταλαβει ποιους εννοω).
για ολους εμας τους απλους φιλαθλους που αγαπαμε ανιδιοτελως την ομαδα,που ειχαμε ταυτιστη με αυτην,ειχαμε γινει ενα και δενομασταν ολο και πιο πολυ καθε χρονο με οτι ειχε να κανει με αυτην δε μπορουμε παρακολουθοντας ολα αυτα που γινονται 2 χρονια τωρα να αισθανομαστε λυπη και στεναχωρια,αισθανομαστε και τεραστια ντροπη προς τους αθλητες μας,τοσο μεγαλη που αν το 1% αισθανοντουσαν αυτοι που πρεπει δεν θα ειχαμε φτασει εδω που οπως ολα δειχνουν θα φτασουμε.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.