Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός 2007-2008 - Επικαιρότητα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
Prasini-Thyella
Igor, σωστό σε βρίσκω εκτός απο το σημείο που αναφέρεσαι στον Μπατίστ με τον Μπουρούση.Ο Μπατίστ είναι κλάσεις ανώτερος του Μπουρούση ο οποίος δεν μπορεί να παίξει με πλάτη. tongue.gif Άσε που ο τελευταίος την έχει ψωνίσει λίγο... smile.gif
azannetop
AZ δεν ειστε οι μονοι παναθηναικοι που γραφετε σε αυτο το φορουμ ουτε οι μονοι παναθηναικοι που γραφετε στα τοπικ του ολυμπιακου.αρα δεν γινονται μονο ποστ αγωνιστικου περιεχομενου απο παναθηναικους εκει.για το αν θα εγραφες στο τοπικ του ολυμπιακου για διαιτησια σε αγωνα υπαρχει προσφατο παραδειγμα σε αγωνα του ολυμπιακου που αναφερθηκε η διαιτησια(και μονο αυτη) απο παναθηναικο-ους και η αντιδραση των ολυμπιακων ηταν πολυ ωριμη και πολυ συζητησιμη.ασε που ολοι νομιζω δεχτηκαν το σπρωξιμο προς την ομαδα τους!βεβαια δεν ειναι αυτο το θεμα μας.

Επειδή, αν θυμάμαι καλά, ήμουν ο πρώτος που μίλησα για διαιτησία στον αγώνα Λάρισα - Ολυμπιακός, δεν νομίζω οτι το ποστ μου ήταν εμπρηστικό, απλά ήταν η άποψη μου για έναν αγώνα που είδα στην τηλεόραση. Άλλωστε όπως έχει γράψει πολλές φορές ο thrylos7 ο κάθε ένας που μετέχει στο forum αυτό έχει το δικαίωμα να σχολιάσει οποιονδήποτε αγώνα είτε της ομάδας που υποστηρίζει, είτε κάποιας άλλης. Δεν μίλησα ούτε για Πηλοϊδηδες, ούτε για παρασκήνιο, ούτε έκανα καραμέλα οτι ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε.

Συμφωνώ με τον ΑΖ1980, οτι σε γενικές γραμμές ο "ισχυρός" έχει την εύνοια της διατησίας.

Ίσως Rchos, εκτός από τις συζητήσεις σου με τον Anaz σχετικά με τις αλαζονικές συμπεριφορές των Παναθηναϊκών, να έπρεπε να συζητήσεις και με κάποιους από αυτούς που μέμφεσαι για να καταλήξεις σε πιο ασφαλή συμπεράσματα.
PARISINOS
Πραγματικα δεν βλεπω που ειμαι υπερβολλικος στο προηγουμενο ποστ μου. Οτι ειπα δεν ειναι απλα γνωμη μου, ειναι κατα βαση η πραγματικοτητα.

Ολοι οι παιχτες του ΠΑΟ ειχαν πριν ερθουν στον ΠΑΟ γυρο στους 15 π Μ.Ο πανω κατω σε πολυ καλη ομαδα ευρωλιγκας, ενω με εξειρεση τον αλβερτη και τον ντεγιαν, κανενας δεν ειναι πανω απο 30 χρονων, αρα λογικο εινα να πιστευω οτι οτι κανανε 2-3 χρονια πριν, θα το κανανε και τωρα αν φευγαν απο τον ΠΑΟ.

Ξαναλεω , δεν βγαζω τιποτα απο το μυαλο μου. Αν δεν με πιστευει κανενας ας ανατρεξει στα στατιστικα της ευρωλιγκας στις προηγουμενες σεζον επειδη εγω βαριεμαι να τα ποσταρω εδω.

Ο τομασεβιτς που ο φιλος κονσαλταντ λεει οτι δεν χωραει ουτε σε ροστερ ομαδας, επαιζε στη βαλενθια δυο χρονια πριν -δυο χρονια οχι 5-6- και ειχε 12 π Μ.Ο, 10 ρ και 4 ασσιστ, ενω μεχρι και περσυ σε μας ειχε καπου 7 ποντους μ.ο. Οταν λοιπον σκοραρεις 7 π και 5 ρ στον πρωταθλητη ευρωπης, πως ειναθι δυνατον να μη χωρας σε 12αδα χειροτερης ομαδας.

Τωρα ο μπουρουσης βεβαιως και ειναι χειροτερος απο τους μπατιστ και τσαρτσαρη. Αυτο ελειπε παιχτης νεαρος , με 2 χρονια ουσιαστικα στο υψηλοτερο επιπεδο, να συγκρινεται με παιχτες με χρονια εμπειριας στην ευρωλιγκα, στο ΝΒΑ, σε διεθνεις διωργανωσεις....Οχι οτι δεν πιστευω οτι ο μπουρουσης δεν μπορει να γινει παιχταρας, αλλα ακομα τσαρτσαρης η μπατιστ δεν ειναι .
για τον ματσας βεβαια δεν εχω καμια ενσταση. Δεν υστερει σε τιποτα απο τους ηγετες του ΠΑΟ. Ισως να ειναι και καλυτερος. Γουστα ειναι αυτα.
Γενικα γνωμη μου ειναι οτι παρ οτι ο ΟΣΦΠ δεν υστερει σε βαθος στο παγκο, μιας και εχει 12 παιχτες που μπορουν να προσφερουν, υστερει καπως σε ποιοτητα, μιας και οπως ειπαμε ουτε ο μαυροκεφαλιδης ειναι τομασεβιτς η ο μπουρουσης ντικουδης, η ο σειμπουτης χατζηβρεττας. Και βεβαια ολα αυτα χωρις να θεωρω οτι υπαρχει καμια χαωδης διαφορα. Απλα υπαρχει η διαφορα αναμεσα στην 1 και στην τριτη καλυτερη ομαδα της ευρωπης.
Γεγονος ειναι αυτο που λες οτι ολα εξαρτωνται και απο το πως αξιοποιεις το υλικο, αλλα δεν εχει ο ζοτς κανενα μαγικο ραβδη, που να κανει θαυματα. Γνωμη μου ειναι οτι και τον μεσινα να ειχε ο ΟΣΦΠ να κοουτσαρει το υπαρχον υλικο, παλι απο μειονεκτηκη θεση θα ξεκιναγε για τη διεκδικηση των κυπελλων. Θα μου πεις, αν ειχε τον μεσινα, δεν θα διαλεγε και αυτους τους παιχτες, σωστο και αυτο.

Τελος για τον γουινστον , μου κανει εντυπωση αυτο που λες, μιας και δειχνει οτι ισως να μην ξερεις την πορεια του παιχτη. Ο κεννεντυ περσυ στον πανιωνιο , οχι μονο εβγαλε τη χρονια με 16 π μ.ο, αλλα και με συμπαιχτςε αξιας οπως χατσον, περπε, αρσλαν...

Αν επαιζε στον φετινο κολοσσο, την 20αρα την ειχε χαλαρα.

Υ.Γ. καμια αλλαζονεια δεν εφταιξε το 2005-2006 με την ΤΑΟΥ. Υποτιμησε κανενας τους βασκους και δεν το ξερω? Ισα ισα που τραβαγαμε τα μαλλια μας , οταν μαθαμε οτι θα παιξουμε με δ αυτους, ακριβως επειδη ξεραμε οτι πανω κατω εχουν το ιδια επιπεδο με μας, που ειχαμε νεαρη ομαδα, με ηγετες σχετικα απειρους σε μεγαλους αγωνες οπως μητσο, γιακα, σπανουλη , μπατιστ.
Εκεινη τη χρονια, απλα μας βγηκε η κουραση , μας γυρισε και λιγο την πλατη η τυχη σε κρισιμα σημεια, και αποκλειστηκαμε. Δεν νομιζω ομως να ειχε υποτιμησει κανενας την ΤΑΟΥ και να ειπαμε, παμε τρενο για το κυπελλο.
rchos
Επειδή, αν θυμάμαι καλά, ήμουν ο πρώτος που μίλησα για διαιτησία στον αγώνα Λάρισα - Ολυμπιακός, δεν νομίζω οτι το ποστ μου ήταν εμπρηστικό, απλά ήταν η άποψη μου για έναν αγώνα που είδα στην τηλεόραση. Άλλωστε όπως έχει γράψει πολλές φορές ο thrylos7 ο κάθε ένας που μετέχει στο forum αυτό έχει το δικαίωμα να σχολιάσει οποιονδήποτε αγώνα είτε της ομάδας που υποστηρίζει, είτε κάποιας άλλης. Δεν μίλησα ούτε για Πηλοϊδηδες, ούτε για παρασκήνιο, ούτε έκανα καραμέλα οτι ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε.

που εγραψα κατι διαφορετικο εγω στο κομματι που εκανες quote?

Συμφωνώ με τον ΑΖ1980, οτι σε γενικές γραμμές ο "ισχυρός" έχει την εύνοια της διατησίας.

συμφωνω απολυτα λοιπον και εδω!

Ίσως Rchos, εκτός από τις συζητήσεις σου με τον Anaz σχετικά με τις αλαζονικές συμπεριφορές των Παναθηναϊκών, να έπρεπε να συζητήσεις και με κάποιους από αυτούς που μέμφεσαι για να καταλήξεις σε πιο ασφαλή συμπεράσματα.

οπως ηδη εγραψα δεν μιλησα μονο με αναζ αλλα και αλλους.οσο για να συζητησω με αυτους που μεμφμαι για ποιο λογο?αλλα θα πουν απο αυτα που λενε στο φορουμ δηλαδη?τι γραφετε στο φορουμ με ενδιαφερει.αν κανουν και βουντου σπιτι τους δεν με νοιαζει.τον τροπο συμπεριφορας και γραφης στο φορουμ σχολιασα.ασφαλη συμπερασματα για ποστ στο φορουμ βγαζω σπλα και μονο διαβαζοντας οσα γραφει ο καθενας εδω.
Consultant
QUOTE(PARISINOS @ Dec 10 2007, 05:10 ) *
Οσο για τον γουντς εννοειται οτι δεν θα επαιζε ουτε λεπτο στον ΠΑΟ, με τετοια ανυπαρκτη αμυνα που παιζει, και με τον ακοντρολαριστο τροπο που λειτουργει στην επιθεση.

Moνο και μονο απο αυτο που λες καταλαβαινουμε ποσο φανατικος και πρασινογυαλακιας εισαι.Ο Γουντς φιλε μου,ειναι πολυ καλυτερος απο σχεδον ολους τους παιχτες σου.Αμυνα δε,παιζει πολυ καλυτερα απο τον Mister 4,2 εκατομμυρια ευρω που παιζει στην ομαδα σου.

Υ.Γ. Και εγω Ολυμπιακος ειμαι,δεν ειμαι κανενας σουπερ αντικειμενικος ε..Η διαφορα ειναι οτι δεν βγαζω ασχετο τον Διαμαντιδη.

Υ.Γ.2 Πρεπει να ειναι πολυ σπαστικο που απομωνοσα μια σου προταση και ανεπτυξα αυτο που ηθελα να πω ε;Ζητω συγγνωμη αλλα ετσι κανουν ολοι και σιγα σιγα εγκλιματιζομαι και εγω στο περιβαλλον.

Υ.Γ.3 Οσο για τα περισσοτερα που λες,εχεις δικιο...Οπως και στο οτι ο Γουινστον θα ειναι σε 2 χρονια ο καλυτερος παιχτης του κοσμου.
rchos
Moνο και μονο απο αυτο που λες καταλαβαινουμε ποσο φανατικος και πρασινογυαλακιας εισαι.Ο Γουντς φιλε μου,ειναι πολυ καλυτερος απο σχεδον ολους τους παιχτες σου.Αμυνα δε,παιζει πολυ καλυτερα απο τον Mister 4,2 εκατομμυρια ευρω που παιζει στην ομαδα σου.

Υ.Γ. Και εγω Ολυμπιακος ειμαι,δεν ειμαι κανενας σουπερ αντικειμενικος ε..Η διαφορα ειναι οτι δεν βγαζω ασχετο τον Διαμαντιδη.

Υ.Γ.2 Πρεπει να ειναι πολυ σπαστικο που απομωνοσα μια σου προταση και ανεπτυξα αυτο που ηθελα να πω ε;Ζητω συγγνωμη αλλα ετσι κανουν ολοι και σιγα σιγα εγκλιματιζομαι και εγω στο περιβαλλον.

Υ.Γ.3 Οσο για τα περισσοτερα που λες,εχεις δικιο...Οπως και στο οτι ο Γουινστον θα ειναι σε 2 χρονια ο καλυτερος παιχτης του κοσμου.

γιατι εισαι τοσο επιθετικος;
azannetop
Θα σε παρακαλούσα, εδώ ή σε pm, να μου αναφέρεις Rchos ένα παράδειγμα αλαζονικής συμπεριφοράς σε κάποιο ποστ μου.
NBAer
QUOTE(Consultant @ Dec 10 2007, 15:36 ) *

Ποιος ειναι αυτος?
Γιατι θα μου φανει περιεργο να υπαρχει ενας σοτν ΠΑΟ που παιζει χειροτερη αμυνα απο τον Γουντς. biggrin.gif

Επισης το γεγονος οτι ο Γουντς ειναι καλυτερος απο σχεδον ολους του παικτες του ΠΑΟ ΔΕΝ το εχουμε δει! Οποτε δεν ειναι γεγονος. Ειναι απλα προσωπικη σου εκτιμηση.
Εμεις ομως πρεπει να βλεπουμε τα γεγονοτα, που λενε διαφορετικα πραγματα απο αυτο που ειπες....
Στο μελλον ισως ισχυσει αυτο που ειπες. Προς το παρον ομως..... rolleyes.gif

Δεν ειναι κακο αυτο. Δεν εχει καμια σημασια. Καθε προταση που λεμε πρεπει να ισχυει και να την πιστευουμε. Οποτε καθε προταση αντιπροσωπευει τα πιστευω μας.
Οι αποψεις "πιαστηκες απο μια προταση μου γιατι δεν σχολιασες τα αλλα" δεν ειναι σωστες. Καθε προταση μεσα σε ενα συνολο προτασεων που εχουμε πει ειναι δικες μας αποψεις και ισχυει ειτε μονη της, ειτε μαζι με τις αλλες....
Consultant
QUOTE(rchos7 @ Dec 10 2007, 15:39 ) *
γιατι εισαι τοσο επιθετικος;

Δεν βλεπω να ειμαι επιθετικος.Αυτη η αποψη που λεει οτι ο Γουντς δεν θα επαιζε ουτε 1 λεπτο στον Παο και θα επαιζε 30 λεπτα ο Γουινστον ειναι κατα την αποψη μου φανατικη,εφοσον ειναι δεδηλωμενη πρασινη.

Επιθετικος και ειρωνικος υπηρξες εσυ με εμενα παλαιοτερα,το χειροτερο δε ειναι οτι προσπαθησες να καπελωσεις και να περιθωριοποιησεις την αποψη μου.
Consultant
QUOTE(NBAer @ Dec 10 2007, 15:46 ) *
Ποιος ειναι αυτος?
Γιατι θα μου φανει περιεργο να υπαρχει ενας σοτν ΠΑΟ που παιζει χειροτερη αμυνα απο τον Γουντς. biggrin.gif

Επισης το γεγονος οτι ο Γουντς ειναι καλυτερος απο σχεδον ολους του παικτες του ΠΑΟ ΔΕΝ το εχουμε δει! Οποτε δεν ειναι γεγονος. Ειναι απλα προσωπικη σου εκτιμηση.
Εμεις ομως πρεπει να βλεπουμε τα γεγονοτα, που λενε διαφορετικα πραγματα απο αυτο που ειπες....

Ο Γιασικεβιτσιους.

Μα και ο φιλος εκτιμηση κανει,και η εκτιμηση του κρινεται οπως και η δικη μου.

Για μια εκτιμηση ζουμε εδω μεσα στο φορουμ αν δεν το εχεις καταλαβει.

-Οπως και τοτε που λεγανε καποιοι οτι ο Γουντς μεχρι τα Χριστουγεννα θα εχει φυγει.Κανανε μια εκτιμηση και εγω εκανα τοτε τη δικη μου.Τα αποτελεσματα αξιολογουν τις εκτιμησεις.

-Οπως τοτε που ελεγα πρωτος απο ολους οτι ο Τζακσον ειναι μαυρη τρυπα,ειναι αρνητικος και αλλα πολλα και τα ακουσα απο ολους..Και τοτε εκανα μια εκτιμηση.Μετα βεβαια βγηκαν ολοι και το παραδεχτηκαν,μετα βγηκαν και αλλα site οπως το goalday και μιλησαν για μαυρη τρυπα,για ομαδα που παιζει με 4 παιχτες στην αμυνα κ.τ.λ...Ηταν μια εκτιμηση και αυτη,ηταν ο λογος που μπαινω στο φορουμ.

-Θα συμφωνησω με την αποψη σου οτι (και) καθε (μεμονωμενη) προταση κρινεται.Ειναι ομως σωστο αυτο να γινεται μεθοδικα σε καθε post;
AZ1980
QUOTE(rchos7 @ Dec 10 2007, 01:20 ) *
εχε υποψιν σου οτι τα παραπανω δεν αναφερονται σε σενα αλλα γενικοτερα σε αντιδρασεις παναθηναικων για την ομαδα τους στο φορουμ.να πω την αληθεια ξαφνιαστικα με την δικη σου αντιδραση σε οτι εχει να κανει με το τοπικ που κλειδωθηκε αν και ηδη ανεφερες τους λογους που αντεδρασες ετσι!ετσι και αλλιως οσο καιρο ειμαι στο φορουμ αποφευγω συστηματικα να μιλησω για διαιτησια σε συγκεκριμενα παιχνιδια οποτε τα οσα εχω γραψει πιο πανω εχουν σχεδον μηδαμινη σχεση με σχολια και αντιδρασεις για σχολια που εχουν να κανουν με διαιτησια!

Επαναλαμβάνω πως η δική μου αντίδραση δεν ήταν στραμμένη ούτε ενάντια στον Ολυμπιακό, ούτε υπέρ του ΠΑΟ, αλλά στόχο είχε να στηλιτεύσει αυτή την εμμονή για καφενειο-κουβέντα περί διαιτητικών ευνοιών, η οποία, σε περιπτώσεις όπου η πατροπαράδοτη εύνοια της διαιτησίας προς τον ισχυρό ΔΕΝ έχει ξεπεράσει τα ειωθότα, δεν μπορεί κατά τη γνώμη μου στα πλαίσια αυτού του φόρουμ να αποτελεί επίκεντρο της συζήτησης μετά από έναν αγωνιστικά ενδιαφέροντα αγώνα. Είναι βαρετή και ανούσια αυτού του τύπου η κουβέντα για μένα. Μόνο αυτό είπα, και μόνο αυτό υπήρχε ως κεντρικό νόημα στο ποστ του lakersdynasty.

Τώρα στα της αλαζονείας των φίλων Παναθηναικών, δεν μου έχει φανεί έτσι, ίσως και επειδή δεν έχει τύχει να υποπέσουν σχετικά ποστς στην αντίληψή μου. Γνώμη μου πάντως είναι πως είναι γενικότερα φυσικό η αλαζονεία να εμφανίζεται σε διάφορες μορφές της στους φορείς/υποστηρικτές των επικρατουσών θεωριών/ιδεών/ομάδων/κοινωνικών τάξεων κτλ. Ας πούμε εγώ μπορεί να μην έχω δώσει δείγματα αλαζονείας σχετικής με την ομάδα που υποστηρίζω, αλλά συχνά ίσως να γίνομαι αλαζονικός στην υπεράσπιση των απόψεών μου, όταν θεωρώ τη λογική τους αναντίρρητα στέρεη. Νομίζω πως η τάση κάποιου ανθρώπου στην υπεροψία είναι χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς του, που γίνεται αισθητό σε διάφορα επίπεδα έντασης ανάλογα με την κατάσταση στην οποία το εκάστοτε άτομο βρίσκεται. Δε νομίζω δηλαδή το συγκεκριμένο γνώρισμα να έχει οποιαδήποτε σχέση με την φίλαθλη επιλογή κάποιας ομάδας έναντι άλλης, εκτός του ότι υποστηρίζοντας μια ισχυρή, νικηφόρα ομάδα, δημιουργεί κανείς ευνοικό περιβάλλον για την ανάπυξη και την επικράτηση της αλαζονείας του, στο βαθμό που είναι η τελευταία σε θέση να τον χαρακτηρίσει ως άνθρωπο.

Με λίγα λόγια, όσο φυσικό και επόμενο είναι, εντός κάποιων ορίων, ένας διαιτητής να ευνοήσει τον ισχυρό ΠΑΟ, άλλο τόσο είναι αυξημένες οι πιθανότητες για έναν οπαδό του ΠΑΟ να εμφανίσει αλαζονεία. Αυτά είναι αυτονόητα, γιατί τα συζητάμε???
Igor
Τελος για τον γουινστον , μου κανει εντυπωση αυτο που λες, μιας και δειχνει οτι ισως να μην ξερεις την πορεια του παιχτη. Ο κεννεντυ περσυ στον πανιωνιο , οχι μονο εβγαλε τη χρονια με 16 π μ.ο, αλλα και με συμπαιχτςε αξιας οπως χατσον, περπε, αρσλαν...

Κατ'αρχην δεν ειπα μονο οτι εσυ εισαι υπερβολικος και αλλαζονας. Σε καμμια περιπτωση δεν ηθελα να πω αυτο.
Γενικα λεω οτι ολοι μας φετος οι Παναθηναικοι εχουμε μια ταση αλλαζονειας οταν μιλαμε για μπασκετ.. (μαζι και εγω). Εχουμε μια αισθηση ανωτεροτητας οταν μιλαμε για αυτο το αθλημα με φιλαθλους αλλων ομαδων.

Οσον αφορα τον Γουινστον, δεν θεωρω οτι ειναι κακος παιχτης. Ισα ισα !! Θεωρω οτι μπορει να γινει απο τα καλυτερα 3αρια της Ευρωπης.
Απλα θεωρω σωστη καποια αποψη που ειπωθηκε προτυτερα στο φορουμ, οτι δηλαδη ο Γουινστον ισως να μην εβρισκε θεση σε ομαδα που παλευει για υποβιβασμο. Και αυτο γιατι (κατα την αποψη μου παντα) θελει και καλους συμπαικτες να ενεργησουν για αυτον. Οπως ειπες Χατσον, Αρσλαν, Περπερογλου βοηθουσαν τον Κενυ να βελτιωθει.
Αντιθετα μια ομαδα μετρια θελει απο εναν Αμερικανο να σκοραρει 40 ποντους κτλ. Αυτο ο Γουινστον ΔΕΝ μπορει να το κανει ευκολα.
ΠΧ : Αν συγκρινεις τον Τζααμπερ και τον Γουινστον, ο ενας ζει για να παιζει σε ομαδες τυπου Αιγαλεω (με ολο το σεβασμο) οπου θα παιζει 40 λεπτα και θα βαζει 35 ποντους. Ο αλλος δεν μπορει να το κανει αυτο. Θελει αλλους να δημιουργησουν για αυτον. Οταν ομως δημιουργουν για αυτον ειναι ιδανικος.. Για αυτο και παιζει εκει που παιζει.. smile.gif
PARISINOS
Βρε φιλε κονσαλταντ δεν καταλαβαινω γιατι ειναι στα ματια σου τοσο αιρετικη η αποψη οτι ο γουντς δεν θα επαιζε στο ΠΑΟ?

Δεν σημαινει οτι ο ανθρωπος δεν ειναι πολυ καλος παιχτης.
Ο ντελκ πχ ηταν παιχταρας. ενα απο τα μεγαλυτερα ονοματα που ηρθαν στην ευρωπη απο το ΝΒΑ, με γυρω στους 10 ποντους Μ.Ο καριερας και με 13,4 π Μ.Ο ενα χρονο πριν ερθει. Τη αμεσως προηγουμενη δε ειχε 8 π στους πιστονς που ηταν ομαδαρα.

Ο ντελκ λοιπον ηταν πολυ καλος παιχτης. Στον ΠΑΟ του ζοτς ομως δεν ταιριαζε μιας και απο αμυνα ηταν χειροτερος απο τον γουντς- 1,88 γαρ- και στην επιθεση, στηριζοταν και αυτος στο ενστικτο και στις ατομικες εξαρσεις.

Τετοιους παιχτες δεν τους θελει ο ζοτς. Δεν παιζουν καθολου . Δεν σημαινει οτι δεν ειναι παιχταραδες, απλα δεν ταιριαζουν για ζοτς.

μερικοι παιχτες δεν ταιριαζουν με μερικους προπονητες.

Τωρα για τον γουιστον, εγω επιμενω οτι απο τωρα ειναι μεσα στα καλυτερα τριαρια της ευρωπης. Αν μου βρειτε πανω απο τριαρια που ειναι καλυτερα, εγω μπορει να το ξανασκεφτω.

Τελος φιλε ΙΓΚΟΡ. Ισως να εχεις δικιο σε αυτο που λες, οτι μπορει να μην μπορουσε να αποδωσει οσο καλα αποδιδει ο τζαμπερ στο αιγαλεο. αν και μεχρι και σε αυτο εχω τις αμφιβολλιες μου, μιας και στα κολλεγιακα του χρονια ο κεννεντυ πριν τραυματιστει εχει γυρω στους 20 π μεσο ορο, σε ομαδες δηλαδη σαν το αιγαλεω, με κανα δυο καλους παιχτες συνολικα.
Ωστοσο δεν εχει σημασια μιας και και δικιο να εχεις , αυτο δεν αναιρει το σχολιο μου , οτι δηλαδη σε οποιαδηποτε ομαδα τοπ6-τοπ8, με καλους συμπαιχτες δηλαδη, ο γουινστον θα ειχε πρωταγωνιστικο ρολο.
Consultant
Φιλε Παρισινε,

Ο Ντελκ δεν ειναι πανακια,το οτι δεν επιασε στον Παναθηναικο δεν σημαινει οτι η επιχειρηματολογια σου ειναι βασιμη.Στον Παναθηναικο επιασαν ολοι οι καλοι Αμερικανοι παιχτες που ειχαν να προσφερουν οπως ο Ντομινικ,ο Σκοτ αλλα και λιγοτερο ταλαντουχοι οπως ο Μπατιστ.Ο Ντελκ ηταν μετριοτατος στον Παναθηναικο και σε οποιαδηποτε αλλη ομαδα και αν πηγαινε.Δεν ηταν καλος ουτε στην αμυνα ουτε στην επιθεση,ουτε στα ριμπαουντ ουτε πουθενα.Εκανε πολλα λαθη και ουδεμια σχεση ειχε με τα προσοντα του Γουντς και του καθε Γουντς.

Εχεις την αναγκη να υποτιμησεις τους παιχτες του Ολυμπιακου σε σχεση με τους δικους σου και αντιλαμβανεσαι τα πραγματα διαφορετικα απο εμενα παροτι δεν εισαι ασχετος με το μπασκετ.Αυτη η αναγκη σου ομως σε παρεκτρεπει απο την πραγματικοτητα.Η αληθεια ειναι οτι ο Ολυμπιακος ειναι πιο πληρης ομαδα απο την δικη σου,τωρα αν θα γινει και πιο καλη ειναι νωρις να το πουμε.Μπορει να μην εχει τους γκαρντ-πλειμεκερ του Παο σε καμμια περιπτωση αλλα ειναι παρασαγγας πιο γεματη ομαδα σε θεσεις που ο Παναθηναικος ειναι σχετικα αδειος.Αν σκεφτεις μονο πιοι 4 παιχτες λειπουν αυτη τη στιγμη απο την ομαδα θα συμφωνησεις.(Σε 10 χρονια).
PARISINOS
Λες οτι στον ΠΑΟ επισαν ολοι οι αμερικανοι που ειχαν να προσφερουν φερνοντας παραδειγμα τον ντομινικ και τον σκοτ.
κανεις ομως ενα λαθος. Μιλαμε εδω για τον ΠΑΟ του ΖΟΤΣ, δηλαδη απο το 2000 και μετα.

δεν μιλαμε για πιο πριν, οταν η ομαδα ηταν χτισμενη σε διαφορετικες βασεις.

Σε αυτη λοιπον την εφταετια του ζοτς, μονο ο μπατιστ επιασε απο τους ξενους, παροτι ειχαν ερθει ιδιαιτερως αξιολογοι παιχτες, οπως ντελκ, μπιουφορντ, μπαξτερ, μακντοναλντ, μαρει , κενιον τζοουνς.

Ολοι αυτοι οι παιχτες , δεν πιασαν ακριβως επειδη ο ζοτς, για καποιο λογο δεν ταιριαζει με τους αμερικανους.

Ο κενιον τζοουνς ηταν ενας πολυ καλος ψηλος, με πολυ καλες εμφανισεις στο ελληνικο πρωταθλημα. Το ιδιο ισχυει και για τον λοννυ μπαξτερ, ο οποιος εκανε εκπληκτικες εμφανισεις περσυ στο ουλεμπ καπ και στο ιταλικο πρωταυλημα.

Και για να μην γενικευω στους αμερικανους, θα πω οτι ο ζοτς θελει ο παιχτης να προσαρμοζεται στη φιλοσοφια του και οχι το αντιθετο. Γι αυτο εκοψε και τον γιαφτοκας, ο οποιος πιστευω θα ταιριαζε αρκετα καλα στη φιλοσοφια τους γκερσον.

Οπως βλεπεις λοιπον το παραδειγμα του ντελκ οντως δεν ειναι πανακια, αλλα δεν ειναι και το μονο . Υπαρχουν πολλα παραδειγματα καλων παιχτων που δεν ταιριαξαν με τον ζοτς.

Μπορω να σου φερω μεχρι και πρωτοκλασσατους ελληνες. Παπαδοπουλος και φωτσης για παραδειγμα, ειδικα ο πρωτος περασε και δεν ακουμπησε, παρ οτι ειδαμε τι καριερα κανει και χωρις τον ζοτς.

Ειτε το θελουμε ειτε οχι, ο ζοτς δεν αλλαζει τα συστηματα του για κανεναν παιχτη, ποσο μαλλον οταν αυτος λεγεται γουντς και οχι ντομινικ γουιλκινς.

Τωρα οσο για το γεγονος οτι λες οτι δεν ειμαι αντικειμενικος, οντως δεν ειμαι, ωστοσο το να λεω οτι ο ΠΑΟ εχει την πληρεστερη ομαδα της ευρωπης, νομιζω ανταπροκρινεται σχετικα στην πραγματικοτητα.

Πηγαινε μια βολτα στα διεθνη φορουμ, οπως στο ισπανικο φορουμ της ACB η στο interbasket, οπου λενε της αποψη τους και ανθρωποι που φορανε γυαλια και αλλων χρωματων εκτος απο πρασινα και κοκκινα και θα καταλαβεις, οτι τελικα η αποψη μου δεν στερειται και τοσο βασης.

Ωστοσο , οπως ειπα. Εχεις την αποψη σου και ειναι τελειως σεβαστη. Οπως εχω πει, η διαφορα μετζξυ ΟΣΦΠ και ΠΑΟ, ειναι σχετικα μικρη, και ετσι το να πιστευει καποιος οτι ο ΟΣΦΠ εχει μεγαλυτερη ποιοτητα απο τον ΠΑΟ δεν ειναι και εκτος πραγματικοτητας. Σιγουρα βεβαια και δεν ειναι και η πλεον διαδεδομενη αποψη.
Prasini-Thyella
O Γουντς όντως δεν θα έπαιζε σε ομάδα του Ζοτς με το στυλ που παίζει.Τώρα αν ο Ομπράντοβιτς τον άλλαζε και τον έκανε κάπως διαφορετικό είναι άλλη κουβέντα αυτή...

Το οτι ο Παναθηναϊκός ξεκινάει απο θέση ισχύος είναι γεγονός αδιαμφισβήτιτο απο την στιγμή που προέρχεται απο ένα triple crown,με παίκτες αξίας, πολλοί απο τους οποίους ανήκουν στην δευτεραθλήτρια κόσμου και έχει τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη.

Αυτό πάλι δεν σημαίνει πως ο Ολυμπιακός δεν έχει τα φόντα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και να προσπαθήσει να είναι μέσα στις 4 ομάδες του final-4...Έχει πολύ καλούς παίκτες οι οποίοι στην μέρα τους σκοτώνουν κάθε αντίπαλο.Έχει ενθουσιασμό και δίψα για την κατάκτηση τίτλων αλλά δεν παύει να είναι μια νέα ομάδα με προπονητή που λειτουργεί καλύτερα με ΄΄έτοιμες΄΄ ομάδες και έχει επιλέξει μια διαφορετική φιλοσοφία.

Όλα αυτά θα κριθούν εκ του αποτελέσματος...Δεν κατανοώ το λόγο να λέμε υπερβολές του στυλ ο Γουντς είναι καλύτερος απο όλους τους παίκτες του Πάο.

Αντικειμενικός δεν μπορεί να είναι κανείς απο την στιγμή που υποστηρίζει μια ομάδα όποια κι αν είναι αυτή.Όντως όμως σε πολλά forums άνθρωποι έξω απο την ελληνική πραγματικότητα θεωρούν πως ο Πάο έχει μια απο τις πιο πλήρεις ομάδες, απο την στιγμή που ο Ζοτς καλώς ή κακώς δεν θέλει κάποιο ΄΄θηρίο΄΄ για σέντερ.

Πρόσφατα φιλοξένισα έναν Ιταλό, ο οποίος μου μίλησε εντυπωσιασμένος με την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού και οτι δηλώνει υποστηρικτής της και βλέπει συχνά διάφορα videos στο youtube. smile.gif
enypnio
ως νέα ταλέντα ... ναι έχει περισσότερα ο Ολυμπιακός

ενώ ως εμπειρία και ομειογένια έχει περισσότερη ο Παναθηναικός

ως πληρότητα έχουν αντίστοιχα προβλήματα και οι 2

ας πούμε οι πράσινοι έχουν υπεροπλία στο 1 στο 2 και στο 4

και οι κόκκινοι στο 3 στο 2 και στο 5

στις άλλες θέσεις είναι και οι 2 ευάλωτοι αναλογικά ας πούμε με την ΤΣΣΚΑ

απλά και η ασύλληπτη υπεροπλία της ΤΣΣΚΑ δημιουργεί και αυτοί προβλήματα χημείας, δεν είναι άλλοστε τυχαίο που η ομάδα ρόλαρε όταν άρχησε να θυμίζει πτέρυγα του ΚΑΤ (Το οποίο στα Ρώσικα προφανός και δεν λέγαιτε ΚΑΤ)

όμως τα πάντα κρίνονται στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά

αν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κρατήσει αυτόν τον κορμό νέων παιχτών ... και τους δόσει ανάλογες ευκαιρίες (πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα αλλάζει 127 παίχτες κάθε σεζόν ... τότε πιθανών να αλλάξουν οι ισσοροπίες

τώρα φυσικά και δεν αποτελεί κριτήριο ταλέντου το αν ένας παίχτης μπορεί να πιάσει στον Παναθηναικό ... θα μπορούσε να αποτελεί κριτήριο πειθαρχείας ... κριτήριο ομαδικότητας ... αλλά σίγουρα όχι κριτήριο ταλέντου

επίσης μια ομάδα σαν τον Παναθηναικό στην μετα μποντίρογκα εποχή, κάνει τους παίχτες να φαίνονται με λιγότερο ταλέντο από ότι έχουν στην πραγματικότητα γιατι οφείλουν να κάνουν πολύ περισσότερα πράγματα στο γήπεδο από το να δείχνουν το ταλέντο τους

ακόμη και ο Σάρας των 4 εκ έχει αρχίσει να συνηθίζει να παίζει χωρίς την Μπάλα, και στήνεται στην γωνία να περιμένει πάσα (πράγμα που από κάποιους θα μπορούσε να θεωρηθεί ακόμα και ιεροσυλία, ειδικά όταν στην πεντάδα τον Πλέι μάκερ τον κάνει ο Σπανούλης)
rchos
Επαναλαμβάνω πως η δική μου αντίδραση δεν ήταν στραμμένη ούτε ενάντια στον Ολυμπιακό, ούτε υπέρ του ΠΑΟ, αλλά στόχο είχε να στηλιτεύσει αυτή την εμμονή για καφενειο-κουβέντα περί διαιτητικών ευνοιών, η οποία, σε περιπτώσεις όπου η πατροπαράδοτη εύνοια της διαιτησίας προς τον ισχυρό ΔΕΝ έχει ξεπεράσει τα ειωθότα, δεν μπορεί κατά τη γνώμη μου στα πλαίσια αυτού του φόρουμ να αποτελεί επίκεντρο της συζήτησης μετά από έναν αγωνιστικά ενδιαφέροντα αγώνα. Είναι βαρετή και ανούσια αυτού του τύπου η κουβέντα για μένα.

ναι βρε συ το καταλαβα μετα απο τα λεγομενα σου.δεν υπαρχει θεμα.εξηγησες ποιο ηταν το σκεπτικο σου και πιο πριν.απο την μερια μου δεν υπαρχει θεμα ως προς εσενα.

Γνώμη μου πάντως είναι πως είναι γενικότερα φυσικό η αλαζονεία να εμφανίζεται σε διάφορες μορφές της στους φορείς/υποστηρικτές των επικρατουσών θεωριών/ιδεών/ομάδων/κοινωνικών τάξεων κτλ. Ας πούμε εγώ μπορεί να μην έχω δώσει δείγματα αλαζονείας σχετικής με την ομάδα που υποστηρίζω, αλλά συχνά ίσως να γίνομαι αλαζονικός στην υπεράσπιση των απόψεών μου, όταν θεωρώ τη λογική τους αναντίρρητα στέρεη. Νομίζω πως η τάση κάποιου ανθρώπου στην υπεροψία είναι χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς του, που γίνεται αισθητό σε διάφορα επίπεδα έντασης ανάλογα με την κατάσταση στην οποία το εκάστοτε άτομο βρίσκεται. Δε νομίζω δηλαδή το συγκεκριμένο γνώρισμα να έχει οποιαδήποτε σχέση με την φίλαθλη επιλογή κάποιας ομάδας έναντι άλλης, εκτός του ότι υποστηρίζοντας μια ισχυρή, νικηφόρα ομάδα, δημιουργεί κανείς ευνοικό περιβάλλον για την ανάπυξη και την επικράτηση της αλαζονείας του, στο βαθμό που είναι η τελευταία σε θέση να τον χαρακτηρίσει ως άνθρωπο.

συμφωνω απολυτα και εχω ηδη γραψει σε προηγουμενο ποστ οτι αντιστοιχες αλαζωνικες συμπεριφορες εχουν ολυμπιακοι στην μπαλα.οποτε το ιδιο λεμε.η παντοδυναμια του παο εχει να κανει σε αυτο.απλα αναφερω οτι καποιες φορες γινετε υπερβολικο και ξεπερναει καποια ορια που θεωρειται δικαιολογημενο.

αυτα και τελειωνει εδω το θεμα για μενα.καθενας κρινετε για τις πραξεις του.

Υ.Γ.1 azannetop θα σου απαντησω με πμ

Υ.Γ.2 μετα απο παρακλιση αλλων με ατομα(ο) που βλεπουν φαντασματα δεν ξανασχολουμε!οπως εγραψα ποιο πανω κρινονται απο τα γραφομενα τους(του).ας διασκεδασουμε λοιπον!
Consultant
QUOTE(rchos7 @ Dec 10 2007, 20:17 ) *
Υ.Γ.2 μετα απο παρακλιση αλλων με ατομα(ο) που βλεπουν φαντασματα δεν ξανασχολουμε!οπως εγραψα ποιο πανω κρινονται απο τα γραφομενα τους(του).ας διασκεδασουμε λοιπον!

Θα σου ελεγα τωρα αλλα δεν θα ασχοληθω αλλο .Αντε γυρνα στη δουλεια σου και ασε μας ησυχους.Δεν υπαρχεις πλεον για μενα,οτι και να πεις θα εισαι ignored.
vastravoud
Παρεμπιπτόντως, (και για να επανέλθουμε στο κυρίως θέμα), δεν ξέρω αν έχει παρατηρήσει κανείς τα εξής σχετικά με τον Γιασικεβίτσιους:

- Μέσα στο γήπεδο ούτε κατά διάννοια δεν "βεντετίζει". Εντάξει, διαμαρτύρεται κατά των διαιτητών συνέχεια (και μου σπάει τα νεύρα), αλλά σε σχέση με τους συμπαίκτες του μου δίνει την εντύπωση του "απολύτως ίσου"

- Δεν τον είχα παρατηρήσει στο παλιότερο του Ευρωπαϊκό διάστημα, αλλά νομίζω ότι δείχνει διάθεση στην άμυνα. Εντάξει, Διαμαντίδης δεν είναι(ποιός είναι άλλωστεwink.gif, αλλά νομίζω ότι καταλαβαίνει πως για να "χωρέσει" στην ομάδα πρέπει να πιέζει και αμυντικά. Όντας έξυπνος, σίγουρα θα βρει τον τρόπο του

- Αρχικά προβληματιζόμουν πολύ σχετικά με τις σχέσεις του με τον Διαμαντίδη, και φοβόμουν μήπως κακοφανεί στο Μήτσο ο ερχομός του. Ενδεικτικά ομως θυμάμαι δύο φάσεις: Στον αγώνα με τη Μπάμπεργκ που η ψυχή μας πήγε στον κούλουρη, όταν ο Διαμαντίδης έκανε το trademark κλέψιμο και κέρδισε αντιαθλητικό, ο Σάρας έκανε δέκα μετρα σπριντ για να τον αγκαλιάσει. Αντίστοιχα, στον αγώνα με τη Ρεάλ, στην κρίσιμη 3η περίοδο ο Γιασικεβίτσιους ήταν στον πάγκο και ο Μήτσος κράτησε την ομάδα όρθια με τις αλεπάλληλες άμυνες. Όταν ήρθε η ώρα να ξαναμπεί στον αγώνα, πήγε σε νεκρό χρόνο δίπλα του, τον αγκάλιασε και από τη γλώσσα του σώματος καταλάβαινες πολλά. Προφανώς όλα αυτά μπορεί να λένε πολλά, μπορεί και τίποτα, αλλά η αίσθηση που αποκομίζω είναι ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα ο ένας με τον άλλον.
dizzy_fingers
Consultant πρόσεχε τον τόνο σου.
Δεν καταλαβαίνω γιατί είσαι τόσο επιθετικός τελευταία.
Prasini-Thyella
QUOTE(vastravoud @ Dec 10 2007, 20:42 ) *
Παρεμπιπτόντως, (και για να επανέλθουμε στο κυρίως θέμα), δεν ξέρω αν έχει παρατηρήσει κανείς τα εξής σχετικά με τον Γιασικεβίτσιους:

- Μέσα στο γήπεδο ούτε κατά διάννοια δεν "βεντετίζει". Εντάξει, διαμαρτύρεται κατά των διαιτητών συνέχεια (και μου σπάει τα νεύρα), αλλά σε σχέση με τους συμπαίκτες του μου δίνει την εντύπωση του "απολύτως ίσου"

- Δεν τον είχα παρατηρήσει στο παλιότερο του Ευρωπαϊκό διάστημα, αλλά νομίζω ότι δείχνει διάθεση στην άμυνα. Εντάξει, Διαμαντίδης δεν είναι(ποιός είναι άλλωστεwink.gif, αλλά νομίζω ότι καταλαβαίνει πως για να "χωρέσει" στην ομάδα πρέπει να πιέζει και αμυντικά. Όντας έξυπνος, σίγουρα θα βρει τον τρόπο του

- Αρχικά προβληματιζόμουν πολύ σχετικά με τις σχέσεις του με τον Διαμαντίδη, και φοβόμουν μήπως κακοφανεί στο Μήτσο ο ερχομός του. Ενδεικτικά ομως θυμάμαι δύο φάσεις: Στον αγώνα με τη Μπάμπεργκ που η ψυχή μας πήγε στον κούλουρη, όταν ο Διαμαντίδης έκανε το trademark κλέψιμο και κέρδισε αντιαθλητικό, ο Σάρας έκανε δέκα μετρα σπριντ για να τον αγκαλιάσει. Αντίστοιχα, στον αγώνα με τη Ρεάλ, στην κρίσιμη 3η περίοδο ο Γιασικεβίτσιους ήταν στον πάγκο και ο Μήτσος κράτησε την ομάδα όρθια με τις αλεπάλληλες άμυνες. Όταν ήρθε η ώρα να ξαναμπεί στον αγώνα, πήγε σε νεκρό χρόνο δίπλα του, τον αγκάλιασε και από τη γλώσσα του σώματος καταλάβαινες πολλά. Προφανώς όλα αυτά μπορεί να λένε πολλά, μπορεί και τίποτα, αλλά η αίσθηση που αποκομίζω είναι ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα ο ένας με τον άλλον.

Kι εγώ το έχω παρατηρήσει αυτό...Σε πολλά στιγμιότυπα τους δείχνει οτι χαμογελούν μεταξύ τους, δίνουν οδηγίες ο ένας στον άλλο και σίγουρα οι σχέσεις τους πρέπει να είναι πολύ καλές.Ο Ομπράντοβιτς δήλωσε σε μια συνέντευξη του τελευταία οτι μια μέρα που η ομάδα είχε ρεπό τους βρήκε να προπονούνται μαζί με κάποιους άλλους παίκτες στο ΟΑΚΑ...Αυτό δείχνει πως μόνο βεντετισμό δεν δείχνει ο Σάρας, ο οποίος ολοένα ανεβάζει στροφές και αυτό φαίνεται στα παιχνίδια...

Όταν βλέπω Σάρας,Διαμαντίδη και Σπανούλη στην ίδια πεντάδα απλά ... ταβλώνω... για να το πω ελληνικά! biggrin.gif
azannetop
Vastravoud πολύ σωστή η παρατήρηση σου για τον Γιασικεβίτσιους. Βλέποντας τον στο προηγούμενο Ευρωμπάσκετ είχα αναρωτηθεί αν ή όχι ο Ομπράντοβιτς ήθελε στην ομάδα ένα δεύτερο προπονητή μέσα στο παρκέ. Είχα ανησυχήσει οτι η συνεχής ομιλία και διαμαρτυρία του προς διαιτητές και συμπαίκτες ενδεχομένως να χάλαγε την ισορροπία μιας ομάδας όπως ο Παναθηναϊκός. Μέχρι τώρα παρατηρώ οτι αυτή την ομιλία/διαμαρτυρία την έχει μετριάσει (όχι βεβαίως εξαλείψει αλλά αυτό κατά την γνώμη μου δεν θα γίνει ποτέ) και οτι η σχέση του με τους συμπαίκτες του όπως παρατήρησες και εσύ είναι πολύ καλή.

Υ.Γ. Rchos σου απάντησα μέσω pm.
NBAer
QUOTE(vastravoud @ Dec 10 2007, 20:42 ) *

Συμφωνω σε ολα. Συνοπτικα λοιπον:
Ουτε βεντετιζει.
Παιζει καλη αμυνα. Εγω μαλιστα πιστευω οτι σε μερικα παιχνιδια οπου τον ειδα επαιξε πολυ καλη αμυνα.
Φαινεται να τα πηγαινει καλα με τον ΔΔ πραγματι.

Επισης τι σουτ ειναι αυτο που εχει αυτος ε? blink.gif Καλα το ξεραμε πολυ καλα, ειναι φοβερος και θρασυτατος σουτερ σε transition game σε πιεση απο μακρια απο κοντα σε οτιδηποτε , αλλα καθε επαληθευση παντα ειναι ενας παραπερα θαυμασμος!
Και μερικα σουτ υπο πιεση που ειδα φετος απο αυτον, ειδικα ενα ψιλοκρισιμο με Ρεαλ ηταν απιστευτο και τελικα δεν ειναι το γενικο τρελοκλιμα επιθετικου παιχνιδιου της Λιθουανιας που τους κανει ολους να ευστοχουν υπο κακες συνθηκες, αλλα ειναι ο παικτης. Οι παικτες δηλαδη. Το εχουν στο αιμα τους..... smile.gif

Καλα ολα αυτα, αλλα δεν παυει να ειναι μια χρονια οπου στον ΠΑΟ σιγα σιγα οσο περναει ο καιρος και συνεχιζει να νικαει θα μπει στο μυαλο του(των παικτων του) οτι ΠΡΕΠΕΙ, εχει υποχρεωση να παρει και τους θεσμους στους οποιους συμμετεχει. Και αυτο θα δυσκολεψει λιγο τα πραγματα λογω του αγχους προφανως.
Αγχος οσο ειχε περυσι ακομα δεν εχει σε καμια περιπτωση, αλλα σιγα σιγα και αν συνεχισει να νικαει, το αγχος ταυτοχρονα θα αρχισει να ανεβαινει οσο σοβαρευουν τα πραγματα.
Εκει θελω να τον δω τον ΠΑΟ.....
Igor
QUOTE(enypnio @ Dec 10 2007, 20:12 ) *
ως νέα ταλέντα ... ναι έχει περισσότερα ο Ολυμπιακός

ενώ ως εμπειρία και ομειογένια έχει περισσότερη ο Παναθηναικός

ως πληρότητα έχουν αντίστοιχα προβλήματα και οι 2

ας πούμε οι πράσινοι έχουν υπεροπλία στο 1 στο 2 και στο 4

και οι κόκκινοι στο 3 στο 2 και στο 5

στις άλλες θέσεις είναι και οι 2 ευάλωτοι αναλογικά ας πούμε με την ΤΣΣΚΑ

απλά και η ασύλληπτη υπεροπλία της ΤΣΣΚΑ δημιουργεί και αυτοί προβλήματα χημείας, δεν είναι άλλοστε τυχαίο που η ομάδα ρόλαρε όταν άρχησε να θυμίζει πτέρυγα του ΚΑΤ (Το οποίο στα Ρώσικα προφανός και δεν λέγαιτε ΚΑΤ)

όμως τα πάντα κρίνονται στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά

αν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κρατήσει αυτόν τον κορμό νέων παιχτών ... και τους δόσει ανάλογες ευκαιρίες (πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα αλλάζει 127 παίχτες κάθε σεζόν ... τότε πιθανών να αλλάξουν οι ισσοροπίες

τώρα φυσικά και δεν αποτελεί κριτήριο ταλέντου το αν ένας παίχτης μπορεί να πιάσει στον Παναθηναικό ... θα μπορούσε να αποτελεί κριτήριο πειθαρχείας ... κριτήριο ομαδικότητας ... αλλά σίγουρα όχι κριτήριο ταλέντου

επίσης μια ομάδα σαν τον Παναθηναικό στην μετα μποντίρογκα εποχή, κάνει τους παίχτες να φαίνονται με λιγότερο ταλέντο από ότι έχουν στην πραγματικότητα γιατι οφείλουν να κάνουν πολύ περισσότερα πράγματα στο γήπεδο από το να δείχνουν το ταλέντο τους

ακόμη και ο Σάρας των 4 εκ έχει αρχίσει να συνηθίζει να παίζει χωρίς την Μπάλα, και στήνεται στην γωνία να περιμένει πάσα (πράγμα που από κάποιους θα μπορούσε να θεωρηθεί ακόμα και ιεροσυλία, ειδικά όταν στην πεντάδα τον Πλέι μάκερ τον κάνει ο Σπανούλης)

Δεν θεωρω οτι η ΤΣΣΚΑ εχει καλυτερο ροστερ απο ΟΣΦΠ και ΠΑΟ !!

Ενα καλο ροστερ εχει με αδυναμιες. Δηλαδη, ποιον εχει για 5 η ΤΣΣΚΑ ? Τον Σαβρασενκο.... Ενταξει, καταλαβαινετε τι θελω να πω..
saniboy
Γνωριζεται ποτε θα γινει το Ολυμπιαδα _ΠΑΟ για το πρωταθλημα.(το προγραμμα γραφει 15/12 το σαιτ της ΚΑΕ 16/12)καθως και τιμες?

thanks..
Kafromania
Νομιζω πως ειναι στις 15/12.Για τιμες δεν γνωριζω.
Green Warrior
Σταμάτησε το μπάσκετ ο Ρέμπρατσα

http://www.contra.gr/Basketball/Spain/Liga...cia/180185.html

Απλά Respect 77.gif
Ginobili
Όρεε..γαμώτο!!! angry_red.gif Τι θα γίνει πια με αυτόν τον Τομάσεβιτς??? Όλο τραυματίας και ανέτοιμος είναι....
Ανησυχώ πολύ για το συγκεκριμένο θέμα.Όσοι νομίζουν ότι ο Ντέγιαν είναι απλώς πολυτέλεια στο φετινό ρόστερ...πλανώνται οικτρά!!! Τον έχουμε τρομακτική ανάγκη!!! Η κλάση του,η εμπειρία του,η νοημοσύνη του...θα μας είναι απαραίτητα...καθώς θα περνάει ο χρόνος.....
Ελπίζω στα κρίσιμα....(Από Φλεβάρη.....και μετά)...να είναι έτοιμος....Γιατί προς το παρόν...η διαφορά στους ψηλούς συγκριτικά με πέρσι είναι ο Ζίζιτς..αντί των Ντέγιαν+Γιαφτόκας....
trefoil 13
QUOTE(Ginobili @ Dec 19 2007, 00:18 ) *
Όρεε..γαμώτο!!! angry_red.gif Τι θα γίνει πια με αυτόν τον Τομάσεβιτς??? Όλο τραυματίας και ανέτοιμος είναι....
Ανησυχώ πολύ για το συγκεκριμένο θέμα.Όσοι νομίζουν ότι ο Ντέγιαν είναι απλώς πολυτέλεια στο φετινό ρόστερ...πλανώνται οικτρά!!! Τον έχουμε τρομακτική ανάγκη!!! Η κλάση του,η εμπειρία του,η νοημοσύνη του...θα μας είναι απαραίτητα...καθώς θα περνάει ο χρόνος.....
Ελπίζω στα κρίσιμα....(Από Φλεβάρη.....και μετά)...να είναι έτοιμος....Γιατί προς το παρόν...η διαφορά στους ψηλούς συγκριτικά με πέρσι είναι ο Ζίζιτς..αντί των Ντέγιαν+Γιαφτόκας....

Δεν ξέρω τελικά αν η ανανέωση του συμβολαίου του το καλοκαίρι ήταν και τόσο σωστή κίνηση...
Ειδικά που η διαρκειά του, αν δεν κάνω λάθος είναι για δυο χρόνια.
Βέβαια πιστεύω ότι ο Τομάσεβιτς έχει την εμπειρία και ξέρει μέχρι που μπορεί να φτάσουν οι δυνάμεις του και έτσι να τις κρατάει για τα δύσκολα που θα ακολουθήσουν...
VARDINOLATSIS
Πιστευω οτι ο Παναθηναικος εχει αναγκη απο ενα πιο γρηγορο και δυνατο Σεντερ. Ας κανουνε ανταλαγη του Τομα με τον Πεκοβιτς να παρουμε το Πανευρωπαικο περπατόντας 77.gif ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?????? blink.gif
lakersdynasty
QUOTE(VARDINOLATSIS @ Dec 24 2007, 12:24 ) *
Πιστευω οτι ο Παναθηναικος εχει αναγκη απο ενα πιο γρηγορο και δυνατο Σεντερ. Ας κανουνε ανταλαγη του Τομα με τον Πεκοβιτς να παρουμε το Πανευρωπαικο περπατόντας 77.gif ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?????? blink.gif

Ε συγνωμη αλλα και αυτοι που ακουνε τι να σου πουν? blink.gif

Εσυ πρημενεις την Παρτιζαν ποτε της να δεχτει να κανει μια τετοια ανταλλαγη? tongue.gif

Αν υπηρχε καποιος θα τον περναμε. Προς το παρον πορευομαστε οπως ειμαστε και...ζητω οι συνεργασιες στα ριμπαουντ! biggrin.gif
VARDINOLATSIS
Αν η Παρτιζαν δεν περασει στους 16 και τους δώσουμε και 1-2 εκατομυρια τον παιρνουμε τρέχοντας laugh.gif
Jimar
μπα , εγω τον βλεπω ΝΒΑ του χρονου απευθειας, εκτος αν θελει να ''ψηθει''ακομα μια χρονια στην ευρωπη, πραγμα που θα γινει σε ομαδα καλυτερη της παρτιζαν σιγουρα (πιο πολλες πιθανοτητες εδω πιστευω εχει ο παο , λογω ομπραντοβιτς)
theov
Και εγώ το φοβάμε το θέμα του center στον ΠΑΟ.

Από την εποχή του Ρέμπρατσα έχουμε να δούμε καλό πεντάρι στην ΠΑΝΑΘΑ και φοβάμε ότι κάποια στιγμή θάρθει η ώρα να το πληρώσουμε... 19.gif
VARDINOLATSIS
Ελπίζω τώρα στις γιορτές που ανέβηκε ο ομπράντοβιτς να τον έκλεισε w00t.gif w00t.gif
kop-13
1996 Στόγιαν
2000 Ρεμπράτσα
2002 Παπαδόπουλος
2007 Τομάσεβιτς

Σε όλα τα ευρωπαϊκά με τον έναν ή τον άλλο τρόπο πρωταγωνιστές ήταν οι ψηλοί...
VARDINOLATSIS
Οντως ένα ψηλό τον θέλουμε. Φετος λήγει και το συμβόλαιο του Βούισιτς tongue.gif Οσο για τον Τομάσεβιτς φοβερός παίκτης αλλα επειδη ποτέ δεν δουλεψε σοβαρα το σώμα του ,σε τετοια ηληκία πια δεν τον ακολουθεί shot.gif
trefoil 13
Μέχρι τώρα ο Τομάσεβιτς δεν έχει καταφέρει να πείσει για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ωστόσο η εμπειρία του θα έχει σίγουρα ως αποτέλεσμα και σωστό καταμερισμό των δυναμεών του...
Και που ξέρετε, μπορεί να τις κρατάει για τα δύσκολα... προς Μάιο...
Air Kef
1996 Στόγιαν
2000 Ρεμπράτσα
2002 Παπαδόπουλος
2007 Τομάσεβιτς

Σε όλα τα ευρωπαϊκά με τον έναν ή τον άλλο τρόπο πρωταγωνιστές ήταν οι ψηλοί...

Νομιζω ο Σισκάουσκας ειχε αρκετά μεγαλύτερη συνεισφορά απο τον Ντεγιαν στην Αθηνα,το ιδιο και οι 3 προηγούμενοι.

Οχι οτι δν ειχε σημαντική συνεισφορά ο Τομασεβιτς βέβαια. smile.gif
enypnio
ο ΤΟΜΑΣΕΒΙΤΣ έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στον τελικό γιατί ήταν κρυφό χαρτί όπως και ο Παπανικολάου στον Πέμτο τελικό του πρωταθλήματος

το ότι ο Μήτσος ο Σισκάουσκας και ο Μπατιστ θα καθορίζαν τον αγώνα το ξέραν όλοι το ότι ο Τομάσεβιτς και ο Βούγιανιτς θα ήταν τόσο θετικοί δεν το περίμενε κανείς
Igor
Νίκολα; Ναι. Βούισιτς; Όχι. Ο Παναθηναϊκός έχει βρει ήδη τον στόχο του για την ερχόμενη σεζόν, που δεν είναι άλλος από τον Νίκολα Πέκοβιτς της Παρτίζαν.

Οι "πράσινοι" έχουν κάνει ήδη τις πρώτες συζητήσεις με την Παρτίζαν για την απόκτηση του Μαυροβούνιου σέντερ (22, 2.10), ο οποίος έχει... κάψει καρδιές με τις φετινές εμφανίσεις του. Μάλιστα λέγεται ότι το πρώτο ραντεβού είχε γίνει πριν το ματς του πρώτου γύρου στη "Χάλα Πιονίρ".

Μάλιστα ήδη έχει γνωστό ότι η ρήτρα του παίκτη (που έχει συμβόλαιο με το σύλλογο του Βελιγραδίου) είναι 500.000 ευρώ, το οποίο δεν είναι απαγορευτικό για τον Παναθηναϊκό.

Θετικό σε ότι αφορά τις τύχες των διαπραγματεύσεων είναι οι καλές σχέσεις που έχει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, ο οποίος με τη σειρά του είναι ο "μέντορας" του Πέκοβιτς. Κι είναι λογικό η γνώμη του προπονητή της Παρτίζαν να μετρήσει στην τελική απόφαση του παίκτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το "τριφύλλι" είχε εξετάσει από πέρσι την περίπτωση του Πέκοβιτς. Μόνο που φέτος το ενδιαφέρον μετατράπηκε σε... φλερτ, με τις διαπραγματεύσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει. Τα προχωρημένα σενάρια αναφέρουν μάλιστα ότι μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει ήδη συμφωνία.

Εξάλλου είναι λογικό ο Παναθηναϊκός να κινηθεί του χρόνου για την απόκτηση ενός ποιοτικού ψηλού κι ο Μαυροβούνιος άσος ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Είναι παίκτης που αρέσκεται στην επαφή κοντά στο καλάθι, είναι καλός ριμπάουντερ και τελειώνει εξαιρετικά τις φάσεις μετά από πικ-εν-ρολ στοιχεία που "αρέσουν" πολύ στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πέκοβιτς έχει κερδίσει πόντους έναντι του Βούισιτς, που παραμένει σταθερά τα τελευταία χρόνια στη λίστα των "πρασίνων". Ο σέντερ της Παρτίζαν μπορεί να είναι λιγότερο τεχνίτης και σίγουρα χειρότερος πασέρ από τον παίκτη της Μακάμπι, ωστόσο είναι πιο σκληρός, νεότερος και φυσικά περισσότερο οικονομικός.

Πόσο προχωρημένο είναι το θέμα; Όχι ώστε να πει κανείς ότι ο Νίκολα Πέκοβιτς είναι ήδη... παίκτης του Παναθηναϊκού. Είναι, ωστόσο, πολύ πιθανό του χρόνου να φορέσει τη φανέλα με το "τριφύλλι". Ουσιαστικά αυτή τη στιγμή ο μοναδικός... αντίπαλος του Παναθηναϊκού είναι το ΝΒΑ, διότι απλούστατα ο νεαρός σέντερ βρίσκεται ήδη στις λίστες των ομάδων.

sport24.gr
enypnio
νωρίτερα δεν γίνεται?
theov
QUOTE(Igor @ Jan 4 2008, 12:39 ) *
Νίκολα; Ναι. Βούισιτς; Όχι. Ο Παναθηναϊκός έχει βρει ήδη τον στόχο του για την ερχόμενη σεζόν, που δεν είναι άλλος από τον Νίκολα Πέκοβιτς της Παρτίζαν.

Οι "πράσινοι" έχουν κάνει ήδη τις πρώτες συζητήσεις με την Παρτίζαν για την απόκτηση του Μαυροβούνιου σέντερ (22, 2.10), ο οποίος έχει... κάψει καρδιές με τις φετινές εμφανίσεις του. Μάλιστα λέγεται ότι το πρώτο ραντεβού είχε γίνει πριν το ματς του πρώτου γύρου στη "Χάλα Πιονίρ".

...

Αξίζει να σημειωθεί ότι το "τριφύλλι" είχε εξετάσει από πέρσι την περίπτωση του Πέκοβιτς. Μόνο που φέτος το ενδιαφέρον μετατράπηκε σε... φλερτ, με τις διαπραγματεύσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει. Τα προχωρημένα σενάρια αναφέρουν μάλιστα ότι μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει ήδη συμφωνία.

...

Αμήν Θεέ μου, αμήν...
VARDINOLATSIS
Καθε χρόνο τα ίδια και ακομα μετα τον Ρεμπρατσα δεν έχουμε δει σεντερ της προκοπής 19.gif 19.gif
lakersdynasty
QUOTE(VARDINOLATSIS @ Jan 4 2008, 14:52 ) *
Καθε χρόνο τα ίδια και ακομα μετα τον Ρεμπρατσα δεν έχουμε δει σεντερ της προκοπής 19.gif 19.gif

Ναι ομως μεχρι τωρα οταν λεγαμε τα ιδια εννοουσαμε και τον ιδιο παικτη. Τωρα τουλαχιστον εχουμε ποικιλια! 19.gif
AZ1980
Τι έγινε ρε άρχισε προπονήσεις ο Σόφο? Πριν λίγο ένιωσα να τραντάζεται το σπίτι μου! Ελπίζω να είστε όλοι και όλες καλά smile.gif
koufos7
QUOTE(AZ1980 @ Jan 6 2008, 07:58 ) *
Τι έγινε ρε άρχισε προπονήσεις ο Σόφο? Πριν λίγο ένιωσα να τραντάζεται το σπίτι μου! Ελπίζω να είστε όλοι και όλες καλά smile.gif

Aποπειραθηκε να αυτοκτονησει που ειναι και της μοδας.Επεσε απο τον ημιοροφο.
AZ1980
QUOTE(koufos7 @ Jan 6 2008, 08:48 ) *
Aποπειραθηκε να αυτοκτονησει που ειναι και της μοδας.Επεσε απο τον ημιοροφο.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif smiley.gif
Igor
Στο πρωτοσελιδο της Sportday αναφερεται οτι ο Πεκοβιτς συμφνησε με ΠΑΟ !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.