Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mαρούσι - Άρης 71-56
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > > Μαρούσι
Warrior
Στο 1-1 η σειρα με την καθε νικη να εχει ερθει με χαρακτηριστικη ευκολια
για τον γηπεδουχο σε καθε ματς...

Για μενα το παιχνιδι της Τεταρτης...ισως ειναι το κρισιμοτερο των μικρων
τελικων.Οποια ομαδα το παρει...θα βρεθει μια ανασα απο την Ευρωλιγκα.

Ο Αρης με νικη..πολυ δυσκολα θα χασει στο παλε το Σαββατο,ενω και το
Μαρουσι αν κανει το 2-1,θα φορτωσει με πολυ αγχος τον αντιπαλο του και
θα γινει το μεγαλο φαβορι.

Εγω πραγματικα δεν ξερω τι να περιμενω απο το ματς! unsure.gif
Οτι και να γινει δεν θα εκπλαγω με αυτα που εχουν δει τα ματια μου φετος. smile.gif

Παντως,αισθηση μου ειναι..οτι αν κανουμε το μπρεικ...θα το κανουμε σε
αυτο το ματς.
Αναμενεται και σημαντικη παρουσια φιλαλθων του Αρη σε αυτο το ματς.

Στις 7μμ. ο αγωνας(παλι παραλληλα με τον τελικο) απο Supersport.
hagi
Όντως δεν ξέρεις τί θα δεις σε αυτό το παιχνίδι..Μας έχουν τρελάνει..

Πάντως το Μαρούσι είναι σταθερή ομάδα και παίζει σχεδόν πάντα το ίδιο.Αν ο αντίπαλος παίξει καλύτερα κερδίζει.Αν παίξει χειρότερα χάνει..

Και γω πιστεύω ότι τώρα είναι η ευκαιρία να σπάσουμε την έδρα.Στο Αλεξάνδρειο δύσκολα θα χάσουμε..
Θα είμαστε και πολλοί στις εξέδρες.Ελπίζω να μας κάνουν το δώρο οι παίχτες..
Για να δούμε..
Alexmei
σήμερα είναι το 3o match στον Άγιο θωμά;
Warrior
Aυριο στις 7μμ. ειναι ο αγωνας...
Alexmei
καλή τύχη στην Άριανάρα!!!!!!!!!!!!!
hagi
Να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα και με τη νίκη..!!
thrylos7
Ίδια ώρα με τον τελικό έτσι;

Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έδινα λίγες(εώς πολύ λίγες) πιθανότητες στον Άρη αλλά το 84-54 δεν είναι μικρό πράγμα. Όχι αυτό καθ' εαυτό αλλά η όλη παρουσιά του Άρη (που ειδικά προς το τέλος της χρονιάς είναι ή καλός ή κακός, και όχι μέτριος) που έδειξε αρκετά ικανός ώστε να διασύρει μια ομάδα σαν το Μαρούσι. Αν παίξει όπως στο 2ο αγώνα(ως κάποιο βαθμό γιατί στον Άγιο Θωμά τα πράγματα δε θα είναι τόσο εύκολα) έχει μεγάλες πιθανότητες για τη νίκη. Αλλιώς η νίκη είναι του Αμαρουσίου και εύκολα μάλιστα.

Μέχρι τώρα στις σειρές που είναι το Μαρούσι επικρατεί πάντα η έδρα....
Warrior
Eυκολα δεν χανουμε σημερα!! 33.gif

(Το ελπιζω δηλαδη...)

Πω πω...δεν περναν οι ωρες!! 42.gif

Αρειαναρα το διπλο...το διπλο!! guns.gif
biggrin.gif
hellenic
Diskolos agonas gia mena!Apo tin mia to Marousi poy den xanei eukola sto spiti toy kai apo tin alli o Aris poy fainete na exei ena probadisma meta tin niki toy!
Νίκος
Πιστεύω το Μαρούσι δεν θα εγκλωβιστεί πάλι,
και θα κάνει το 2-1
Air Kef
Σωστός ο δρομέας.

Ακόμα μια άνετη νίκη στην σειρά μιας και το Μαρουσι επικράτησε με 71-56 του Άρη!

Όποιος είδε το ματς ας βοηθήσει,εγώ τον τελικό έβλεπα.

Πραγματικά δίνω 100 ευρώ σε όποιον μου δώσει μια λογική εξηγηση που το ματς διεξήχθει ίδια ώρα και μερα με τον 3ο τελικό.
thrylos7
Μια από τα ίδια εδώ; Και για το Μαρούσι και για τον Άρη; Δυστυχώς έτσι δεν έχει Ευρωλίγκα για τον Άρη του χρόνου...

Πραγματικά δίνω 100 ευρώ σε όποιον μου δώσει μια λογική εξηγηση που το ματς διεξήχθει ίδια ώρα και μερα με τον 3ο τελικό.

Ζούμε στην Ελλάδα...
Να σου δώσω αριθμό τραπεζικού λογαριασμού; Μπορώ να σε διευκολύνω και με δόσεις... biggrin.gif
Warrior
Mπραβο στο Μαρουσι σημερα που ηταν καλυτερο και κερδισε απολυτα
δικαια.Ο Μπλακνει πραγματικα ηταν ασυλληπτος σημερα..Ισως ηταν και
το καλυτερο του παιχνιδι..

Απο κει και περα ο Αρης ηταν και σημερα "λιγος".Και παλι παρα πολυ αγχος
για τους παικτες...που πραγματικα δεν ξερω πια αν μπορουν να το σηκωσουν
τελικα.

Θα φανει....Ισως εχουμε αλλη μια ευκαιρια την αλλη Τεταρτη...

Απιστευτη αστοχια σε βολες και ελευθερα σουτ.

Πραγματικα σημερα η παρουσια του κοσμου ηταν συγκλονιστικη.Πολυς
κοσμος που εδωσε οτι ειχε για να κερδισει η ομαδα...και δεν δημιουργησε
κανενα προβλημα...παρολο που εβλεπε την ομαδα του να τυγχανει ανισης
αντιμετωπισης και παλι απο τους διαιτητες.

Δεν επηρρεασε σε καμια περιπτωση το αποτελεσμα(αν και εκνευρισε ολη την
ομαδα),
το ξαναειπα το Μαρουσι κερδισε δικαια,αλλα πραγματικα δεν μπορουν να
μας αντιμετωπιζουν με αυτο τον τροπο.Καθολου σεβασμο σε μια ομαδα που
κοσμει τον χωρο του μπασκετ και εχει τεραστια ιστορια...

Ενα μεγαλο ΓΙΑΤΙ???Απλα..

Μαλλον επιβραβευονται οι ομαδες που οι οπαδοι τους ριχνουν καθισματα,
κροτιδες,βιδες,μπουκαλια,τραυματιζουν αντιπαλους παικτες και κανουν τα κλειστα
εμπολεμη ζωνη.

Δεν ριχνω ευθυνες,ενα ΠΑΡΑΠΟΝΟ ειναι!!

Τιποτα δεν τελειωσε ακομα...
Warrior
Α.....και κατι ακομα.

Αυτο που παιζει το Μαρουσι,δεν ειναι μπασκετ.

Στην κοινη διαλεκτο...λεγεται "βρωμικο" μπασκετ!!

Να με συμπαθατε κιολας οι φιλοι του Αμαρουσιου...
dizzy_fingers
Τώρα τί γίνεται?
100άρα στο Αλεξάνδρειο και επιστροφή στο Μαρούσι για το 5ο ματς? laugh.gif
Warrior
Ολα παιζουν....

Μπορει και να τελειωσει η σειρα το Σαββατο.Αν το δουμε και αυτο φετος,τι να πω! sad.gif

Το πιο πιθανο να παει σε 5ο παιχνιδι και να δουμε...μια απο τα ιδια!!(???)
Vas
Re si Warrior...

Toso poli exthriki einai h dietisia pros ton Ari kai den borw na to do?? cool.gif

41 voles varesate! Oi misoi pektes mas (kai parapanv) itan me 4 kai 3 faoul... Ton Stak (Stik) den eprepe na ton apovalei?? Diladi ti prepei na ginei gia na peis oti sfirixane toulaxisotn 50-50?

To pexnidi gia mena xathike stis xamenes voles toy Ari, kirios sto proto 20lepto..... kai ston Sigala!!. O pekths pleon rezilevete etsi opos pezei... Ase pou evrize to kosmo olh thn ora!! Aparadektos.
hagi
Φίλε Vas δεν ξέρω αν ήσουν στο γήπεδο αλλά θα σου πω το εξής..Μπορεί ο Άρης να σούταρε αρκετές βολές αλλά ο τρόπος που έπαιζε το Μαρούσι στην άμυνα ήταν απαράδεκτος..Έπαιζαν πολύ βρώμικα και αντιαθλητικά και φυσικό ήταν κάποια από αυτά να τα δίνουν οι διαιτητές..Τα φάουλ όμως που έδωσαν ήταν πολύ λιγότερα από όσα έπρεπε..
Από την άλλη μεριά στο Άρη έδιναν φάουλ απλώς την επαφή.

Πρόσεξε δεν λέω ότι χάσαμε από την διαιτησία γιατί όπως παίζαμε δεν δικαιούμασταν να κερδίσουμε αλλά όμως βοήθησε και η διαιτησία στο αντιαθλητικό παιχνίδι..Φάνηκε πολλές φορές ότι μόλις πήγαινε να πλησιάσει ο Άρης τα σφυρίγματα δεν ήταν και τα καλύτερα..

Σε γενικές γραμμές όμως εγώ είδα ένα παιχνίδι σχεδόν καρμπόν με το πρώτο..Ένας Άρης που έπαιζε χύμα μέσα στο παρκέ χωρίς συστήματα και με τρελό άγχος και ένα Μαρούσι σοβαρό με ένα εκπληκτικό Μπλάκνεϊ αλλά και τον Κυρίτση, να ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο..

Ο Άρης αν θέλει να πάρει το εισητήριο για την Ευρωλίγκα θα πρέπει να δείξει στο παρκέ την αξία του και στα εκτός έδρας παιχνίδια..

Μπράβο στα παιδιά που κατέβηκαν από Θεσσαλονίκη αλλά και από εδώ και οι ατμόσφαιρα ήταν πολλοί ωραία..

Τώρα ελπίζουμε (γιατί μόνο με την ελπίδα έχουμε μείνει) να κερδίσουμε στο Αλεξάνδρειο και στη συνέχεια ελπίζω και πάλι να μην δούμε και την τρίτη ίδια έκδοση του έργου..

Οι ίδιοι παίχτες έλεγαν ότι δεν γίνεται να κάνουμε το ίδιο χάλια παιχνίδι αλλά μάλλον ούτε οι ίδιοι δεν το πίστευαν..

Και κάτι ακόμα..Ρε παιδιά αυτός ο Μπρούερ μας έχει κάψει..Είναι τραγικός τις περρισσότερες φορές..Τί να πω..

Τέλος πάντων, υπάρχει ακόμη συνέχεια και ελπίζουμε να ξαναπάμε στον Αγ.Θωμά και να μην τριτόση το κακό..
Warrior
QUOTE(Vas @ Jun 8 2006, 02:09 AM)
Re si Warrior...

Toso poli exthriki einai h dietisia pros ton Ari kai den borw na to do?? cool.gif
*

Καταρχην ησουν στο γηπεδο??

Αν ησουν πες μου....τον τροπο που παιζατε στο 1ο ημιχρονο στην αμυνα...
πως θα τον χαρακτηριζες??
Καλη αμυνα,σκληρη αμυνα ή μηπως αντιαθλητικη αμυνα??

Παιζει να μην μας αφησατε να σουταρουμε πανω απο ενα διποντο!!Εγω μονο
μια διεισδυση του Πετροβιτς θυμαμαι...

Επικρατουσε η λογικη..."αν περασει η μπαλα,δεν παιρναει ο παικτης!"

Βγαιναμε αιφνιδιασμο και οι παικτες σας..μας σταματουσαν αντι παντως τιμηματος!
Ειδα κανα δυο κινησεις παικτων σας που μου θυμισαν εικονες απο ραγκμπυ!
Ελα τωρα...ηταν πραμα αυτο?

Και μου λες για τις βολες.Και λιγα σας εδωσε..Επρεπε να σας δωσει τουλαχιστον
αλλα 2 αντιαθλητικα φαουλ,με την "βιβλικη" εννοια της λεξης.

Και αντε να πω εγω,οτι αφηνουν το σκληρο παιχνιδι και καποια σιγουρα τους
διαφευγουν..
(αν και ειναι 3 διαιτητες μεσα στο παρκε,δεν μπορει να μην βλεπουν πραγματα
που μπορει να δει απο την εξεδρα ο καθενας ξεκαθαρα!)
..δεν γινεται στην αντιπαλη ρακετα να δινουν την παραμικρη επαφη φαουλ
και στην αλλη να αφηνουν το ξυλο. 33.gif

Αυτο εννοω οταν λεω "εχθρικη αντιμετωπιση" και ειναι τετοια.Ματια εχουμε
και βλεπουμε..

Αυτα.Ας ειναι οπως θελει ομως η διαιτησια.Δεν με νοιαζει.Αν ο Αρης ειναι αυτος
που μπορει και πρεπει να ειναι(και εχει εμφανιστει καμποσες φορες ετσι στα
παρκε φετος),μπορει και πρεπει να το παρει το διπλο..οποιες και αν ειναι οι
συνθηκες.Την αλλη βδομαδα(αν παει η σειρα σε 5ο παιχνιδι)...θα μας παιξουν
50-50.Αυτο πρεπει να κανουν και αυτο θα κανουν... wink.gif

Η ομαδα σου φιλε Vas ειναι ενας Μπλακνει,ενας Κυριτσης και απο κει και περα
το χαος και...ξυλο!

Ομως,το ειπαμε νομιζω πολλες φορες,δικαια κερδισε το Μαρουσι.
Papaloukas 4 ever
Ήμουν μέσα και έχω απλώς να συμπληρώσω:
1) Ήμουνα και στα παιχνίδια με ΠΑΟ καο ΟΣΦΠ (και τα 3) αλλά τέτοια ανατριχίλα μόλις είδα και άκουσα τον κόσμο του Άρη δεν είχα νιώσει.
2) Η διαιτησία δεν έπαιξε καθόλου ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα (μάλλον για αυτό φταίει η ανυπαρξία των παικτών, η έλλειψη καθαρών συστημάτων και ο προπονητής). Βέβαια, στη συμπλοκή πήγε να τα πάρει όλα πάνω της και δεν κατάλαβα τόσο γιατί έπρεπε σώνει και ντε να διώξουν τον Ασημακόπουλο όσο και γιατί συμψηφίσανε τις βολές (ο Στακ που κέρδισε τις βολές και έπειτα έκανε τη φασαρία, δεν εκτέλεσε τίποτα).
3) Ο Μπλάκνεϋ ήταν όλα τα λεφτά.
4) Για το Σιγάλα δεν συμφωνώ με τον προγράφοντα γιατί έπαιξε μία άμυνα΄στο τέλος που ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ (άσχετο αν στο 0 ο Μου Μου έβαλε το καλάθι - μάλλον από τύχη), τόσο που μετά ζήτησε αμέσως αλλαγή από την κούραση.

Τελικά, δεν ξέρω τι προτιμώ: Αρη (ίσως μονο για τον κόσμο) ή Μαρούσι (μου φαίνεται πιο ομάδα, αλλά από κόσμοwink.gif
Warrior
41 voles varesate! Oi misoi pektes mas (kai parapanv) itan me 4 kai 3 faoul...  Ton Stak (Stik) den eprepe na ton apovalei?? Diladi ti prepei na ginei gia na peis oti sfirixane toulaxisotn 50-50?
*

Να τον αποβαλει επρεπε??Επειδη του "γυρισε το μυαλο" και εσπρωξε τον
Καραγκουτη?Εχεις δει να αποβαλλουν ποτε παικτες μετα απο τετοιους διαπληκτισμους?
Πηρε αντιαθλητικο,ετσι δεν ειναι?Τον Καραγκουτης δηλαδη τι θα επρεπε να τον
κανει στην συγκεκριμενη φαση,αφου το πας με αυτην την λογικη..Και του εδωσε
απλα ενα φουλ.

Και σε ρωτησα και πιο πανω...αυτος πως το αποκαλεις?Καλη,σκληρη ή
αντιαθλητικη αμυνα??

To pexnidi gia mena xathike stis xamenes voles toy Ari, kirios sto proto 20lepto.....  kai ston Sigala!!.
*

Ξερω οτι χαθηκε εκει το παιχνιδι,δεν ειπα οτι χαθηκε απο την διαιτησια οπως
θα διαβασες.Αν και ειναι αδικο να τα ριχνουμε μονο στον Σιγαλα.Τραγικος
ηταν ναι,αλλα δεν ηταν κανεις λιγοτερο τραγικος,περα απο Καστλ,Ουιλκινσον!
Και ο Ματσον ηταν κακος.Σερνονταν ολοι οι ψηλοι και δεν δοκιμασε τον Χαριτοπουλο
ουτε δευτερολεπτο,μεχρι και ο Ορφανος επαιξε.
Vas
Pedia mesa eimoun (sxedon pada eimai). An pame kai se 5o na sinadithoume...

Loipon, to Marousi den to thewrw adiathlitikh omada! Den borw na pistepsw oti o Gianakis exei ftiaxei mia antiathlitikh omada! Einai sklirh stin amina simfvnv, alla oxi adiathlitikh... Min ksexname mia Limoz peire to prwtathlitrivn me tetio pexnidi!!

Oso gia to xthesino pexnidi, tha simfoniso oti ta faoul pou ekane to Marousi otan o Aris evgene sto efnidiasmo (gia na to stamatisoun) itan sklira. Alla h amina apenadi se organomenh epithesi htan mesa sta plaisia.

File Warrior to kseroume oti o MouMou einai mia omada monos tou! Gia auto eixame kai auto to serial to perasmeno kalokairi pios tha ton parei!! Pados tha prostheta ektos tou kiritsi, ton Sekoulits kai stefanidi ws kales kai exelixhmes monades!!
Ama to pas pados etsi... O Autokratoras Aris enas Galis itan kai enas Gianakis.... (ara den pezei kai para poli rolo auto eipes)

O gianakhs pados exei kanei tous pektes na skizontai gia thn omada! Deixnoun pathos pou den proerxete oute apo to kosmo oute apo thn edra oute apo ta lefta tou Vovou. Proponitara!
HOULIGAN76
Θα με τρελάνετε εσείς οι φίλοι του Αρη.Ημουν στο γήπεδο και τέτοια σφαγιαστική διαιτησία μόνο με τον Μπάγκς Μπάνι είχαμε.Μιλάμε για ΟΡΓΙΑ της διαιτησίας υπερ του Αρη.Μακράν οι κορυφαίοι για την Αρειανάρα.Για την δικιά μου ομάδα καταλύτης δεν είναι ο Μπλάκνευ αλλα ο .....Μπριούερ.Και αυτόν τον παικτούρα μας τον απέβαλλαν γαμώτο μου.Οσο για τον ξυλοκόπο Στικ τι να πώ?Καλύτερα να μείνει στην πανέμορφη Σαλονίκη και να ψαρέυει τις κουκλάρες που κυκλοφορούν εκεί!Επίσης θέλω να προσθέσω οτι μόλις ο Αλέξης{ο Κυρίτσης καλέ}φτερνιζότανε του δίνανε φάουλ{για αυτό έπαιξε μόλις 20 λεπτά}και όταν έπαιζε στην επίθεση έτρωγε το ξύλο της αρκούδας απο τον Σιγάλα και τους υπόλοιπους ξυλοκόπους
υγ.1 Σχεδόν γέμισε ο ναός μας.Οι φίλαθλοι του Αρη με κάποιε εξαιρέσεις ήταν καλοί.Την επόμενη Τετάρτη θα πουληθούν όλα τα εισιτήρια.Προβλέπω οτι αρκετός κόσμος θα μείνει έξω απο το γήπεδο. Δεν πιστευω οτι θα κερδίσουμε στο Αλεξάνδρειο αλλά στον Αγιο Θωμά θα ασελγήσουμε.
Warrior
@Vas

Γενικα παιζετε σκληρη αμυνα.Χθες υπερβηκατε λιγο (τουλαχιστον)τα ορια,
νομιζω οτι συμφωνουμε σε αυτο.

Απο κει και περα εχεις δικιο και για τον Στεφανιδη.Εχει μελλον μπροστα του.
Εγω εννοουσα οτι ο Αρης εχει περισσοτερους ποιοτικους παικτες στο ροστερ
του απλα,αλλα αυτο που δεν εχει ειναι Γιαννακη.Οπου και εκει συμφωνουμε
εχει κανει τρομερη δουλεια.Κανεις αλλος δεν θα μπορουσε να φτιαξει τετοια
ομαδα με αυτους τους παικτες.

@HOOLIGAN76

Ok,οπως το βλεπει ο καθενας.Δεν υπαρχει περιπτωση να συνεννοηθουμε ... smile.gif
Warrior
Aνακοινωση εξεδωσε η ΚΑΕ Αρης διαμαρτυρομενη για την διαιτησια του χθεσινου
αγωνα...:

Βρισκόμαστε δυστυχώς –για δεύτερη φέτος φορά– στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση:

Α) Να εκφράσουμε τις έντονες διαμαρτυρίες μας για την ποιότητα της διαιτησίας του χθεσινού αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο το «Μαρούσι», διαιτησία η οποία, όλως ενδεικτικά:

1) επέτρεψε στην αντίπαλη ομάδα να μετατρέψει τον αγώνα καλαθοσφαίρισης σε αγώνα «κατς», άθλημα στο οποίο η ομάδα μας δεν φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει, αγνοώντας συνεχόμενα φάουλ, ορισμένα μάλιστα και αντιαθλητικά, εις βάρος των καλαθοσφαιριστών μας (καταλογίσθηκαν 40 περίπου ελεύθερες βολές υπέρ της ομάδας μας ενώ –χωρίς υπερβολή– θα έπρεπε να μας είχαν παραχωρηθεί ακόμα και διπλάσιος αριθμός!), παραβλέποντας αντιαθλητική εξωαγωνιστική συμπεριφορά καλαθοσφαιριστών της αντίπαλης ομάδας και αποβάλλοντας καλαθοσφαιριστή της ομάδας μας, χωρίς να συντρέξει κανείς απολύτως λόγος

2) προστάτεψε κατά εξώφθαλμο τρόπο συγκεκριμένους καλαθοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας 

3) επέδειξε πλήρη ανεπάρκεια ως προς την εφαρμογή των κανονισμών, με τη συμβολή και του γνωστού κομισάριου κ. Μάνου (ήταν αυτός που υποχρέωσε τους διαιτητές να χρεώσουν με τεχνική ποινή τον πάγκο της ομάδας μας.  Ενώ αντίθετα δεν τους προέτρεψε ποτέ να τιμωρήσουν με τεχνική ποινή τον πάγκο της αντίπαλης ομάδος, ο οποίος έχοντας συγκεκριμένη τακτική σε όλους τους αγώνες, προκλητικά και έντονα διαμαρτύρεται σε κάθε απόφαση των διαιτητών).

Β) Να διατυπώσουμε την απορία μας για τον ορισμό των συγκεκριμένων διαιτητών σε ένα τόσο κρίσιμο αγώνα, ενώ υπήρχαν διαθέσιμοι πολύ εμπειρότεροι και ικανότεροι διαιτητές 

Γ) Να εκφράσουμε την έντονη ανησυχία μας για τους επόμενους αγώνες της ομάδας μας και τον κίνδυνο να εξελιχθούν και αυτοί όπως ο χθεσινός

Δ) Να ζητήσουμε το εξαιρετικά αυτονόητο: την συνεπή εφαρμογή των Κανονισμών, την ίση αντιμετώπιση των ομάδων και διεξαγωγή των αγώνων «επί ίσοις όροις», καθώς και την όμοια αντιμετώπιση των καλαθοσφαιριστών (ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους), ώστε να επικρατήσει η ικανότερη στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης ομάδα, (ανεξάρτητα φυσικά από την εθνικότητα του προπονητή της).

Η διοίκηση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.

Ατυχεστατη η εμπνευση της ΚΑΕ να εκδωσει ανακοινωση!!

Οταν παρουσιαζεις τετοια εικονα στο γηπεδο δεν δικαιουσε να ομιλεις και
πολυ περισσοτερο να εκδιδεις ανακοινωσεις.Μαλλον να μετριασει τις εντυπωσεις
απο την αποκαρδιωτικη εμφανιση της ομαδας για αλλη μια φορα στον Αγ.Θωμα.

Καλυτερα να μην ψαχνουνε για αλλοθι...Υπαρχουν υπευθυνοι για τη μη,τυχον,εξοδο στην
Ευρωλιγκα και αυτοι ειστε οι ιδιοι που εκδιδεται ανακοινωσεις.Θα ηταν πολυ
απλα τα πραγματα αν το θελατε.

Υπαρχουν δυο ματς ακομη...για να την "σκαπουλαρετε"! 45.gif
smile.gif
Vas
Mou thimizei ligo apo to Vazelo me ta DVD!

Den xreiazontai auta....
HOULIGAN76
QUOTE(Vas @ Jun 9 2006, 04:12 PM)
Mou thimizei ligo apo to Vazelo me ta DVD!

Den xreiazontai auta....
*

Συμφωνώ απόλυτα!!! biggrin.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.