Help - Search - Members - Calendar
Full Version: (1) Cleveland Cavaliers vs (2) Toronto Raptors
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
jasonick
(1) Cleveland Cavaliers [57-25] vs (2) Toronto Raptors [56-26]




Πρόγραμμα Αναμετρήσεων
QUOTE
GM 1: TOR at CLE, May 17, 8:30 PM ET ESPN
GM 2: TOR at CLE, May 19, 8:30 PM ET ESPN
GM 3: CLE at TOR, May 21, 8:30 PM ET ESPN
GM 4: CLE at TOR, May 23, 8:30 PM ET ESPN
GM 5: TOR at CLE, May 25 ESPN | If Needed
GM 6: CLE at TOR, May 27 ESPN | If Needed
GM 7: TOR at CLE, May 29 ESPN | If Needed


Σχόλια για τη σειρά εδώ.
yorgos
Αν πάρει μια νίκη το Τορόντο, θα πρέπει να κερνάει σουβλάκια. Τεράστια διαφορά δυναμικότητας, ειδικά χωρίς το Βαλαντσιούνας δεν έχουν πιθανότητες. Όσο στην άλλη σειρά σκοτώνονται, ο Λεμπρόνας θα κάνει διακοπές μετά το 4ο, αντε 5ο ματς.
Dwyane ''the flash'' Wade
4-0 σβηστά και περιμένουν τα αίματα στην άλλη πλευρά που ήδη ξεκίνησαν χτες.
geo82
QUOTE (yorgos @ May 17 2016, 12:48 ) *
Αν πάρει μια νίκη το Τορόντο, θα πρέπει να κερνάει σουβλάκια. Τεράστια διαφορά δυναμικότητας, ειδικά χωρίς το Βαλαντσιούνας δεν έχουν πιθανότητες. Όσο στην άλλη σειρά σκοτώνονται, ο Λεμπρόνας θα κάνει διακοπές μετά το 4ο, αντε 5ο ματς.


Το Cleveland θα χάσει παιχνίδι μόνο αν το αποφασίσει το ίδιο. Επιτέλους φαίνεται ξεκάθαρα ότι το Τορόντο, όπως και η Ατλάντα, είναι απλά δύο καλές ομάδες (φούσκες για μένα αλλά αυτό είναι υποκειμενικό), οι οποίες ωφελήθηκαν από την πτώση κάποιων άλλων. Είναι αστεία και μόνο η σκέψη ότι μπορούν να διεκδικήσουν τίτλο. Πέρσι ο Lebron ζορίστηκε μόνο από το Σικάγο, το οποίο φέτος τα θαλάσσωσε. Τουλάχιστον την εποχή που βρισκόταν στο Miami, υπήρχαν και 1-2 άλλες δυνατές ομάδες και βλέπαμε μάχες στα play offs (2011 Boston, Chicago - 2012 Boston, Indiana -2013 Chicago, Indiana -2014 Indiana). Φέτος, θα πάει χαλαρότατα στους τελικούς, αλλά δεν τον υποβαθμίζω. Δε φταίει αυτός που οι αντίπαλοι δεν έχουν ομάδα της προκοπής.
SG3ptshooter

Βία. Απαράδεκτος Carroll.
BasketZilla
Να αγιάσει το αγκώνι του Τριστάνου.
115 κιλά μύες και με ένα ξώφαλτσο αγκωνίδι διέσχισε το μισό γήπεδο κώλο-κώλο !

Το πήραν το ματσάκι οι Καναδοί άρα τώρα θα λήξει 4-1 η σειρά και πολύ τους είναι.
Όσο για τους τελικούς το είπα και στην προηγούμενη σειρά των Καβαλίερς. Θα σπάσουν το ρεκόρ των Μπιλς tongue.gif



Καιρός να σκεφτούν τα Αμερικανά τέτοια πετυχημένα και με ιππότες !
Reggie Miller 31
2-2 βλέπω σήμερα παίδες με τον Μπιγιόμπο να γίνεται Μουτόμπο!!!! Μακάρι να πάρει φωτιά η σειρά και μακάρι να γίνει το θαύμα να πάνε οι ξενέρωτοι οι Καναδοί τελικούς! Θα είναι ξενέρωτοι τελικοί με GS ή OKC, αλλά τουλάχιστον δεν θα το σηκώσει ο μισητός!
geo82
Η αλήθεια είναι πως δεν τους περίμενα τόσο μαχητικούς τους Raptors. Δε θα με πείραζε να κάνουν την έκπληξη, αλλά το βλέπω κομματάκι δύσκολο από τη στιγμή που στην άλλη ομάδα υπάρχει ο James.
SkyFall
Τι έγινε ρε παιδιά; Αποφάσισαν οι Καβς να χάσουν δυο παιχνίδια για να δώσουν σασπένς στη σειρά;
salonikatasos
από τη μία θέλω να αποκλειστεί ο λεμπρόν από το τορόντο να έχουμε κάτι να γελάμε,από την άλλη θέλω να πηγαίνει κάθε χρόνο τελικό και να χάνει εκεί πέρα,ολοκληρώνοντας την καριέρα του ως ο παίχτης με τους περισσότερους χαμένους τελικούς στην ιστορία του νβα.

το τορόντο πάντως όταν παίζει καλά ο λάουρι είναι πολύ καλή ομάδα και σίγουρα υπολογίσιμη. ο βαλαντσιούνας πότε υπολογίζεται να μπει να παίξει?
Das Kapital
Επιτέλους βρέθηκε μία ομάδα να δυσκολέψει τους Cavs, σκληρά καρύδια οι Raptors. Κλειδί για την επιτυχία είναι η άμυνά τους, μακάρι να μπορέσουν να διατηρήσουν το momentum και κυρίως την άμυνά τους. Derozan και Lowry έχουν πάρει την ομάδα από το χέρι, θεούλης Biyombo, πολλή ενέργεια και δουλειά σε άμυνα και ρημπάουντ. Αν επιστρέψει ο Λιθουανός θα πρέπει να παίζει ως μπακαπ του Bismack.
Reggie Miller 31
Η διαφορά των Cavs με τους Raptors, είναι πως οι πρώτοι δεν έχουν Center, ενώ οι άλλοι έχουν τον Μπιγιομπο, που κατεβάζει τα ριμπάουν σαν στραγάλια! Απο κει και πέρα ο Λοβ είναι περισσότερο 4αρι και παίζει με φάτσα στο καλάθι, το ίδιο και ο Φράι, ενώ ο Τομπσον είναι απλά για γέλια! Ας πρόσεχαν όταν έδωσαν τον Βαρεζάο...
jasonick
Jvalin γιατί δεν βγαίνεις στο τηλέφωνο τώρα που δικαιωνόμαστε; #team_Biyombo
yorgos
Απίθανο το βλέπω να ξαναπάρει ματς το Τορόντο. Ο ΛΕΜπρον πρέπει να πάει τελικό και να ξεφτιλιστεί εκεί με ένα ξεσυγυρισμένο 4-0, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος.
Reggie Miller 31
QUOTE (yorgos @ May 25 2016, 01:53 ) *
Απίθανο το βλέπω να ξαναπάρει ματς το Τορόντο. Ο ΛΕΜπρον πρέπει να πάει τελικό και να ξεφτιλιστεί εκεί με ένα ξεσυγυρισμένο 4-0, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος.

Ντάξει παίζει χωρίς κλασσικό 5αρι με αποτέλεσμα να γίνεται πάρτυ στην ρακέτα κυρίως με τα ριμπάουντ, που οδηγούν σε 2ερες και 3ες επιθέσεις. Απο κει και πέρα και ο Λόουρι με τον Ντερόζαν κάνουν ματσάρες σε αυτή την σειρά. Νομίζω έχει δρόμο ακόμα η σειρά
dimitristzan
Στους πέντε ανέμους σκόρπισε χθες βράδυ το Cleveland το Toronto.
Το τελικό σκορ 116-78 (38 πόντοι) είναι ενδεικτικό της διαφοράς στην απόδοση των δύο ομάδων.
Από το Cleveland ξεχώρισε ο K. Love με την απόδοση του σε άμυνα και επίθεση.
Από το Toronto βούλιαξαν όλοι. Ακόμα και αν κερδίσουν στο game 6 (που δεν το πιστεύω), στο game 7 τους βλέπω πάλι να σκορπάνε.
Οι Raptors έκαναν πολλά λάθη και δεν είχαν σειρά στο παίξιμό τους. Οι Cavs έπαιξαν δυνατά σε άμυνα και επίθεση και πήραν σχετικά γρήγορα διαφορά.
Στη τέταρτη περίοδο που η διαφορά είχε πιάσει ταβάνι μπήκαν μέσα τα δεύτερα και από τις δύο ομάδες. Να μην κουραζόμαστε και τσάμπα....
Έτσι όλοι περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι της σειράς που μάλλον εκτιμώ θα είναι και το τελευταίο.
geo82
Η μια σειρά τελείωσε, άντε να τελειώσει κι η άλλη τα ξημερώματα. Θα ήθελα να ξαναδώ μονομαχία James - Durant στους τελικούς.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.