Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γιορτή του Αθλητισμού και της Αλληλεγγύης
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Gkos
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ «ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» & ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ «ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» & ΤΩΝ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ», καθώς και τη ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ για τις ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.

Σε μια γιορτή ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, οι ομάδες των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων της Αθήνας θα αναμετρηθούν, με σκοπό τη συγκέντρωση φαρμακευτικών ειδών που θα διατεθούν στους Γιατρούς του Κόσμου και σε Κοινωνικά Φαρμακεία, καθώς και τη συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας για τις Τοπικές Δομές Αλληλεγγύης.

Η Οργανωτική Επιτροπή του «Τουρνουά Αλληλεγγύης», που θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 & Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015 – στο Κλειστό Γυμναστήριο του Π.Α.Ο (Λεωφ. Αλεξάνδρας – είσοδος από θύρες 6-7), καλεί τους πολίτες και τους φορείς, που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου για τη συγκέντρωση φαρμάκων και τροφίμων μακράς διάρκειας, αντί εισιτηρίου… να προσκομίσουν φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό, με ημερομηνία λήξης τουλάχιστον το επόμενο εξάμηνο ή τρόφιμα μακράς διάρκειας (γάλα εβαπορέ, ζυμαρικά, όσπρια κλπ.).

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!!

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Γιατροί του Κόσμου
Κοινωνικά Φαρμακεία
Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος
Αθλητική Ένωση Γκύζη – Πολυγώνου
Αθλητική Ένωση Γκράβας
Αναγέννηση Πετραλώνων
ΑΕΣ Ιάσων Κολωνού


ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος
Αθλητική Ένωση Γκύζη – Πολυγώνου
Αθλητικός Όμιλος Αμπελοκήπων
Αναγέννηση Πετραλώνων
Υπεροχή Εξαρχείων
Παο Κουκάκι
Εθνικός Ελληνορώσων
Νίκη Αθηνών
Οιωνός
Πολυνίκης
ΑΕ Γκράβας
Ορφέας Κάτω Πατησίων
ΑΟ Τρίτων
Αστέρας Πατησίων
Κυψελιακός
ΑΕΣ Ιάσων Κολωνού

http://eska.gr/?p=8064
Gkos
Aπλά το σχολιάζω να εμφανιστεί στην κεντρική να το δει κανά άτομο παραπάνω ,γιατί το έχουν δει λίγοι ως τωρα.....

Όσοι μπορείτε και είστε Αθήνα καλό είναι να περάσετε μια βόλτα!!
Gkos
Μια τελευταία υπενθύμιση.smile.gif
Σημερα είναι!
ilsant
Ήταν ένα εκπληκτικό διήμερο για όλους μας.Ειλικρινα όταν σχεδιάσαμε αυτό το τουρνουά ούτε στα πιο αισιόδοξα σενάρια μας δεν περιμέναμε τόσο μεγάλη συμμετοχή αθλητών και συλλογή τόσο μεγαλου όγκου τροφίμων και φαρμάκων. Ολοι από το υστέρημά τους εφεραν ότι μπορουσαν και αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην χειρονομία.
Πρωτόγνωρη εμπειρία για όλους μας να ανταμωσουμε σχεδόν όλα τα αθηναϊκά σωματεία και τα παιδιά να παίξουν μπροστά σε καμία χιλιάδα άτομα χωρίς το άγχος της νίκης αλλά για την διασκέδαση που προσφέρει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός Σε ένα ιστορικό κλειστό και όχι στα παγωμένα και πολλές φορές επικίνδυνα ανοιχτά γήπεδα.
Η αρχη εγινε και ειμαι σιγουρος οτι συντομα θα υπαρχει και συνεχεια
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.