Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sacramento Kings
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Gravedigger
Sacramento Kings





Reke's Show


Προηγούμενο Ρεκόρ (2010-2011): 24-58
Leaders (2010-2011):


Πόντοι: 1.Marcus Thornton: 21.3
2.Tyreke Evans: 17.8
3.DeMarcus Cousins: 14.1
Ριμπάουντ: 1.DeMarcus Cousins: 8.6
2.Samuel Dalambert: 8.2
3.Jason Thompson: 6.1
Ασσίστ: 1.Tyreke Evans: 5.6
2.Beno Udrih: 4.9
3.Marcus Thornton: 3.4

Πιθανή 5άδα:
PG: Tyreke Evans
SG: Marcus Thornton
SF: Travis Outlaw
PF: DeMarcus Cousins
C: Jason Thompson

Πάγκος:
PG’s: Isaiah Thomas
SG’s: Jimmer Fredette,Francisco Garcia,Adrian Oliver,John Salmons
SF’s: Donte Greene,Lawrence Hill
PF’s: JJ Hickson,Tyler Honeycutt,Hassan Whiteside
C’s: Hassan Whiteside


Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Marcus Thornton (resign), Travis Outlaw (FA), Adrian Oliver (FA), Lawrence Hill (FA), JJ Hickson (Cleveland Cavaliers),
John Salmons (Milwaukee Bucks)

Draft Picks: Jimmer Fredette (#10,Milwaukee Bucks), Tyler Honeycutt (#35), Isaiah Thomas (#60)
Έφυγαν: Beno Udrih (Milwaukee Bucks), Samuel Dalembert (FA), Carl Landry (FA), Omri Casspi (Cleveland Cavaliers), Luther Head (FA), Antoine Wright (FA),
Darnell Jackson (FA)


Προπονητής: Paul Westphal

Σχόλιο: Οι παλιές καλές εποχές των Peja,Bibby,Webber και Divac έχουν περάσει αλλά η ομάδα έχει πολλούς νεαρούς με πολύ ταλέντο και σίγουρα κανείς δεν μπορεί να τους υποτιμήσει.Με υγιή τον Tyreke Evans και τον Cousins πιο σοβαρό από την rookie χρονιά του,με βοήθεια από τον πάγκο (Salmons,Hickson) και με τον Fredette να δείχνει ότι μπορεί να σταθεί πόλύ καλά στο NBA οι Kings σίγουρα θα πάνε καλύτερα από πέρσι.Για play-off σε αυτή την δύση λίγο δύσκολο,αλλά με σωστή διαχείριση του υλικού,και με κάποιες ανάλογες προσθήκες (center,αφού στα ψηλά υπάρχει πρόβλημα μετά την ακύρωση του συμβολαίου του Hayes)σε 2-3 χρόνια θα μιλάμε για 1 πολύ επικίνδυνη ομάδα.
Πρόβλεψη: 22-44
Conference rank: 13-15
Division rank: 5

baskethood
Δε νομίζω ο Κάσινς να υποστεί downgrade ως προς τη θέση. Θα ξεκινά στο πέντε και από πίσω θα έχει τον Τόμπσον. Στο τέσσερα ο Χίκσον θα πάρει θέση βασικού με τον Χάνικατ να έχει σημαντικό χρόνο.
Nuntius
Κρίμα για τον Chuckwagon. Να είναι καλά το παιδί. Τον θέλουμε δυνατό από του χρόνου όμως smiley.gif

Όσον αφορά τους Kings. Cousins και Fredette είναι συμπαθέστατοι οπότε θα είναι ωραία ομάδα για να παρακολουθήσεις.
koutsou10
απο οτι φαινεται μετα την επανεξεταση του τσακ χεηζ ολα ειναι μια χαρα στην υγεια του αλλα οι βασιλιαδες ειχαν ακυρωσει την συμφωνια μαζι του κ ετσι πολλες ομαδες εχουν εκδηλωσει ενδιαφερον(σαν αντονιο,φιλαδελφια)...

βιαστηκαν κ μαλλον τον εχασαν...
benchwarmer
Πολύ συμπαθητική και ενδιαφέρουσα ομάδα. Αντί για περαιτέρω σχόλια:

Nuntius
Δηλαδή θα δούμε Hayes αυτήν τη σεζόν? smiley.gif

ΥΓ: Εντάξει, για τον Fredette τα έχουμε πει. Το παιδί ξέρει μπάσκετ. Δεν είναι υπεραθλητής αλλά ξέρει μπάσκετ.
Nuntius
Το κόβω να τους ερωτεύομαι τους Kings φέτος. Τι απόλαυση που είναι να βλέπεις Hayes και Fredette smiley.gif

49 - 40 μπροστά στο ημίχρονο εναντίον των Lakers.
Nuntius
Πληγώνει λιγάκι η αστοχία στις βολές (13/21) αλλά το προβάδισμα καλά κρατεί.

78 - 64 στο τέλος της 3ης.
koutsou10
πολυ καλος παιχτης ο μαρκους θορντον...με απιστευτα ποσοστα...θα εξελιχτει ακομα περισσοτερο?θα ειναι απο τους σουπερ κομπο γκαρντ του πρωταθληματος...

ο καζιν ειναι πολυ μεγαλος μαχητης κ θα ειναι πολυ καλος ψηλος για να συμπληρωνει την ομαδα.εχουν παρει τον χεηζ κ τον χικσον,ειναι σκληρη ομαδα στους ψηλους...

πολυ καλη νικη κ ωραιο παιχνιδι κυριως απο θορντον,εβανς,σαλμονς κ καζιν... 41.gif
Nuntius
100 - 91 επί των Lakers και 1-0.

Double-double για τον DeMarcus Cousins (12 πόντοι, 11 ριμπάουντ). 27 πόντους με 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο είχε ο Thornton.

Καλό ντεμπούτο για Fredette με 6 πόντους, 1 ριμπάουντ και 3 ασίστ (αν και φάνηκε νευρικός και άστοχος στο 2ο ημίχρονο) και Isaiah Thomas με 5 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Γενικά, μια πολύ καλή εμφάνιση smiley.gif
Magnus92
Δεν θελω να πω πολλα για το ματς... ( Ναι. Καλα καταλαβατε... Δεν το ειδα tongue.gif )

3 λεξεις μονο : ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΓΑΤΑΚΙΑ !!!!!!!!!!

wav.gif

Καμια εμπαθεια ... Κανενα μισος ...
Nuntius
Ημίχρονο στο Σακραμέντο - Πόρτλαντ. Το σκορ είναι ισόπαλο 46 - 46.

Το Σακραμέντο είχε προηγηθεί με διαφορά 12 πόντων (44 - 32) 4 λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου αλλά το Πόρτλαντ με ένα τρίποντο του Felton αλλά και πόντους από Wallace και Aldridge ισορρόπησε την κατάσταση και ισοφάρισε το σκορ.

Για άλλη μια μέρα το Σακραμέντο είναι άστοχο στις βολές (1/5).
Nuntius
Πολύ κακό 3ο δωδεκάλεπτο για το Σακραμέντο. Το Πόρτλαντ εκμεταλλεύεται άριστα τα miss-match και τρέχει γρήγορα στον αιφνιδιασμό ενώ το Σακραμέντο έχει πολύ αργές επιστροφές.

Σκορ στο τέλος της 3ης: 65 - 74
Nuntius
http://www.nba.com/kings/news/westphal_sta...2012_01_01.html

Ανταλλαγή ζητάει ο DeMarcus Cousins μετά τα πρόσφατα άσχημα αποτελέσματα. Ως εκ τούτου, ο Westphal τον συμβούλεψε να μην έρθει καν στο γήπεδο στον σημερινό αγώνα εναντίον των Hornets.

Επί της ευκαιρίας, ο αγώνας βρίσκεται στο ημίχρονο με το σκορ να είναι 40 - 38 υπέρ των Hornets. Και οι δύο ομάδες είναι πολύ άστοχες μέχρι στιγμής. Οι Hornets μαζεύουν πολύ περισσότερα ριμπάουντ (36 εναντίων 24, με 14 από τα 36 να είναι επιθετικά) αλλά κάνουν και περισσότερα λάθη (9 εναντίων 6) καθώς και δέχονται παραπάνω τάπες (3 εναντίων 1).
Nuntius
Τελικά, με μία πολύ καλή εμφάνιση στο 2ο ημίχρονο (ιδίως όσον αφορά την ευστοχία σε τρίποντα) οι Sacramento Kings επιβλήθηκαν των New Orleans Hornets με 96 - 80.

Τα τρίποντα έδωσαν την λύση στην επιθετική δυστοκία των Kings καθώς αφού μπήκαν 3 σερί μετά άρχισαν να ανοίγουν οι χώροι και να μπαίνουν όλοι. Με κάποιες καλές άμυνες και δύο σερί κλεψίματα του Jimmer στα μέσα της 4ης η διαφορά διατηρήθηκε σε διψήφιο αριθμό και ένα τρελό τρίποντο του Evans έκοψε τα φτερά των Hornets 4' πριν το τέλος (όχι τόσο γιατί πήγε το σκορ στο 88 - 72 αλλά με τον τρόπο που μπήκε).

Τραγικά άστοχοι από το τρίποντο οι Hornets. 0/15 (0/7 είχε μονάχα ο Bellineli). Έκαναν και 19 λάθη (τα οποία οδήγησαν σε 30 πόντους των Kings στον αιφνιδιασμό), δεν ήθελε και πολύ. Στράφι πήγε η καλή εμφάνιση των Kaman (14 πόντοι, 15 ριμπάουντ) και Okafor (13 πόντοι, 12 ριμπάουντ).

Για τους Kings, 27 πόντους είχε ο Evans και 25 ο Thornton. Σημαντική η βοήθεια του Francisco Garcia που πέτυχε δύο back-to-back τρίποντα όταν οι Hornets είχαν μειώσει. Καλός και ο Jimmer (7 πόντοι με 3/8, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και μόλις ένα λάθος) που έδινε μια ηρεμία όταν κατέβαζε αυτός. Δεν ήταν ιδιαίτερα εύστοχος μεν αλλά αυτό γιατί κυρίως προσπαθούσε να πάρει κάποιες επαφές που δεν σφυρίζονται σε rookies. Αρκετά καλός και ο Hayes με 6 πόντους (3/9 αλλά όπως ξέρουμε για τον Hayes ήταν κυρίως putbacks και όχι plays), 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ (μεταξύ αυτών μια εκπληκτική πάσα σε κόψιμο του Fredette) και 1 κλέψιμο.

Βέβαια, καλό θα είναι αυτή η νίκη να μην παρασύρει κανέναν. Κι αυτό διότι παρά την νίκη, το Sacramento έχασε κατά κράτος στα ριμπάουντ (60 εναντίων 45) και στις ασίστ (24 εναντίων 16). Δεν θα σουτάρει κάθε μέρα ο αντίπαλος 0/15

ΥΓ: Μα κι αυτοί οι Hornets. 0/15? Ακόμα και ο Ολυμπιακός χωρίς τον Σπανούλη θα βάλει 2-3 τρίποντα.
Magnus92
Ενδιαφερον αρθρο στην ελληνικη εκδοση του ΝΒΑ.com για τους "μπουφους" του ΝΒΑ (προφανως ο Καζινς ειναι ενας απ αυτους...)

Ειναι κριμα παντως, γιατι ηταν μια πολυ καλη μοναδα για την ομαδα...
Nuntius
Ημίχρονο στο Σακραμέντο - Μέμφις. Το σκορ είναι 52 - 50 υπέρ των Grizzlies.

Οι Kings έχουν βρεθεί πίσω στο σκορ ακόμα και με 17 βαθμούς (37 - 20) αλλά κατάφεραν με μια αντεπίθεση στα 6 τελευταία λεπτά της 2ης περιόδου να ισοφαρίσουν το σκορ (ο Rudy Gay με ένα tip στην εκπνοή έκανε το 52 - 50). Πολύ κακό το πρώτο δωδεκάλεπτο για τους Kings. Μεγάλη αστοχία και έβλεπες από τον τρόπο που σούταραν πως δεν εμπιστεύονταν το σουτ τους. Στο δεύτερο δωδεκάλεπτο όμως έσφιξαν οι άμυνες και άρχισε και η επίθεση να παίρνει στροφές. Ο DeMarcus Cousins βρίσκεται στην σύνθεση του Σακραμέντο και σαν να φαίνεται πως ηρέμησαν τα πνεύματα.

Πάντως, έχει πολύ πλάκα αν κάποιος δει το statline του Chuck Hayes. Έχει αγωνιστεί 13 λεπτά και έχει 8 πόντους (3/3 σουτ, 2/2 βολές, και οι δύο μετά από καλάθι) και έχει 1 κλέψιμο. Ναι, κυρίες και κύριοι, ΔΕΝ έχει πάρει ριμπάουντ και είναι απόλυτα εύστοχος επιθετικά. Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια ο Hayes, ο οποίος παρόλα αυτά παίζει καλή άμυνα πάνω στον Marc Gasol.

Το πράγμα γίνεται ακόμα αστείο όταν δεις πως ο Hayes ισοβαθμεί με άλλους δύο παίκτες των Kings ως πρώτος σκόρερ της ομάδας με 8 πόντους. Και ποιοι είναι αυτοί οι άλλοι δύο? Ο Cousins? Ο Thornton? Ο Reke? Όχι. Κανείς εξ'αυτών. Πρώτοι σκόρερ μαζί με τον Chuck Hayes είναι οι J.J. Hickson και Travis Outlaw icon_drunk.gif

ΥΓ: Είδαμε και τον Hayes να βαράει τρίποντο. Ότι να' ναι icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
Nuntius
Βατερλό το 3ο δωδεκάλεπτο. 68 - 87 με το επιμέρους σκορ να γράφει 18 - 35. Πολλά λάθη και αστοχία για τους Kings. Πολλή ενέργεια και ευστοχία από τους Grizzlies. Δεν θέλει και πολύ. Να δούμε αν το Σακραμέντο μπορεί να επανέλθει ξανά από το -19 όπως έκανε στην 2η ή αν ο αγώνας θα τελειώσει νωρίτερα από ότι ήταν προγραμματισμένο.

ΥΓ: Ο Cousins δείχνει σημάδια βαρεμάρας πάντως.
Gravedigger
QUOTE (Nuntius @ Jan 4 2012, 04:53 ) *
ΥΓ: Ο Cousins δείχνει σημάδια βαρεμάρας πάντως.

Ήταν τελείως στον κόσμο του.Σαν να έπαιζε μόνο και μόνο γιατί έτσι του είπαν...Μπορεί οι Kings να μην θέλουν να τον δώσουν αλλά μάλλον είναι χειρότερα να έχεις 1 τόσο ταλαντούχο παίχτη που απλά δεν γουστάρει να παίζει για σένα.
Nuntius
Το 4ο δωδεκάλεπτο δεν άλλαξε εν τέλει τίποτα και έτσι η ήττα ήρθε πολύ απλά με 113 - 96.

Το μοναδικό καλό ήταν πως είχαμε την ευκαιρία να δούμε για αρκετή ώρα τους Fredette και Thomas μαζί στο παρκέ και ήταν αρκετά θετικά τα όσα είδαμε από αυτούς τους δύο.

Salmons, Thornton και Evans σκιές του καλού εαυτού τους. Κι αν για τον Salmons ευθύνεται το πως φορτώθηκε νωρίς με φάουλ και έπαιξε μονάχα 13 λεπτά (που και πάλι οι 2 πόντοι είναι λίγοι), οι Thornton και Evans δεν έχουν δικαιολογία με 2/7 και 4/11 αντίστοιχα. Όταν ο Jimmer Fredette σκοράρει περισσότερο από όσο και οι τρεις μαζί και όταν ο Chuck Hayes σκοράρει περισσότερο από Salmons και Thornton μαζί τότε δεν μπορείς να σχολιάσει πολλά παραπάνω.

Λίγο η κακή άμυνα (με εξαίρεση τα τελευταία 6 λεπτά του 2ου δεκαλέπτου), λίγο τα αρκετά λάθη, λίγο η κακή μέρα των βασικών σκόρερ της ομάδας, η ήττα ήρθε φυσιολογικά.

Καλός ήταν ο Jimmer Fredette με 17 πόντους (6/12 FG, 4/6 τρίποντα), 3 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 ασίστ. Θετικός και ο Isaiah Thomas με 15 πόντους (4/10 FG, 2/5 τρίποντα), 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο. Αρκετά καλός και ο J.J Hickson που πραγματοποίησε double-double (12 πόντοι, 10 ριμπάουντ). Προσπάθησαν και οι Hayes (8 πόντοι, 3 ριμπάουντ) και Outlaw (11 πόντοι, 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα).

QUOTE (Gravedigger @ Jan 4 2012, 06:57 ) *
Ήταν τελείως στον κόσμο του.Σαν να έπαιζε μόνο και μόνο γιατί έτσι του είπαν...Μπορεί οι Kings να μην θέλουν να τον δώσουν αλλά μάλλον είναι χειρότερα να έχεις 1 τόσο ταλαντούχο παίχτη που απλά δεν γουστάρει να παίζει για σένα.


Θα συμφωνήσω. Έκανα λάθος όταν είπα στο ημίχρονο πως φαίνεται να έχουν ηρεμήσει τα πνεύματα. Μάλλον δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ο Cousins βαριόταν τρελά. Σε 22 λεπτά είχε μόλις 4 πόντους (1/5, 2/2 βολές) και ενώ είχε κάμποσα ριμπάουντ (8 στο σύνολο) δεν έδειξε να το θέλει τόσο πολύ. Ή απλώς ήθελε να δείξει τι συμβαίνει όταν πασάρει και αφήνει το παιχνίδι στα χέρια των υπολοίπων tongue.gif
John Valthuer
Οι Kings έδιωξαν τον Westphal:

http://www.nba.com/kings/news/press_release_2012_01_05.html

About bloody time! smiley.gif
Nuntius
Και με το που έγινε αυτό, γύρισαν το κατά τους 58 - 37 του ημιχρόνου σε 100 - 103 υπέρ τους tongue.gif
morfi
QUOTE(Nuntius @ Jan 6 2012, 10:27 ) *
Και με το που έγινε αυτό, γύρισαν το κατά τους 58 - 37 του ημιχρόνου σε 100 - 103 υπέρ τους tongue.gif

Καλά, μη θριαμβολογούμε. Θα φανεί στη πορεία αν αυτό ήταν τυχαίο ή όχι.
Nuntius
QUOTE (morfi @ Jan 6 2012, 10:54 ) *
Καλά, μη θριαμβολογούμε. Θα φανεί στη πορεία αν αυτό ήταν τυχαίο ή όχι.


Μωρέ, δίκιο έχεις. Απλά μετά από 17 ώρες ύπνου, είδα πως νίκησαν οι Kings και το μεγέθυνα λίγο το πράγμα tongue.gif
Magnus92
Παλι μονος του ο Τ.Ε. sad.gif
Nuntius
Δεν πάει καλά και ο Jimmerάκος. Θλίβομαι όποτε βλέπω τους Kings sad.gif
Nuntius
Σε αυτό το σημείο, να δώσω συγχαρητήρια στους Kings για την ολική ανατροπή επί των Pacers. Ελπίζω να ανέβουν ψυχολογικά μετά από αυτό και να παίξουν καλό μπάσκετ.

Magnus - Nuntius: 1 - 0 tongue.gif
hunkturner
Ο Σμαρτ μακάρι να βγει αντάξιος του ονόματος του, ξεκίνησε με νίκη μεν αλλά η συνέχεια δεν ήταν το ίδιο ιδανική με πολλές σφαλιάρες να ακολουθούν. Τουλάχιστον ανεβαίνει αγωνιστικά ο "ξάδερφος" και αν καταφέρουν οι δυο σταρ της ομάδας να κάνουν ένα καλό παιχνίδι την ίδια μέρα νομίζω είναι ικανοί για το καλύτερο. Επίσης σε αντίθεση με τον Γουέστφαλ δείχνει να ζει το παιχνίδι πολύ παραπάνω, εισβάλλοντας στον αγωνιστικό χώρο όταν βλέπει ότι η ομάδα αδικείται και μεταδίδει στους παίκτες του αυτό το πάθος βοηθούμενος και από το κοινό στα εντός έδρας παιχνίδια...
Ο Τόμας δίνει αρκετή ενέργεια από τον πάγκο και ειδικά το κάρφωμα που πήγε να κάνει μπροστά σε όλους τους ψηλούς των Πέισερς ήταν όλα τα λεφτά. Δεν καταλαβαίνει τίποτα... έχει αυτοπεποίθηση και μακάρι να μεταδώσει λιγάκι από το πνεύμα του και στον άλλο ρούκι της ομάδας που πολλοί περίμεναν να κάνει πάταγο από τα πρώτα ματς αλλά συνεχίζει και απογοητεύει... Και να πει κανείς ότι δεν παίρνει ευκαιρίες, αλλά εκβιάζει τα σουτ προσπαθώντας να βρει στόχο και όσο δεν ευστοχεί τόσο πέφτει ψυχολογικά.
Τα 12 επιθετικά του Κάζινς δεν αξίζουν μία θέση στα περίοπτα στατιστικά της σεζόν...και τα 23-30 ριμπάουντ ως ομαδικό στατιστικό των Βασιλειάδων επίσης?
hunkturner
Άλλο ένα περίεργο διήμερο για τους βασιλιάδες... Εκπληκτική εμφάνιση και ουσιαστικά "ανάσταση" του πεσμένου σε λήθαργο τα τρία προηγούμενα ματς Έβανς, σε ένα ματς που πήραμε μια σχετική διαφορά λόγω της καλής απόδοσης στα πρώτα 3Ο λεπτά περίπου και του Θόρντον, ακολούθησε μια κοιλιά με τον Πάρκερ να τσαντίζεται (από τον κοντοπίθαρο Τόμας που τον οδήγησε να κάνει 2 λάθη σε ισάριθμες συνεχόμενες επιθέσεις) και να γυρνάει το ματς με τους Σπερς να περνούν μπροστά αλλά στο τέλος ο ΤΕ το πήρε προσωπικά και με καλή άμυνα σπάσαμε το απόρθητο μέχρι προχτές κάστρο του Σαν Αντόνιο. Απ'ότι φαίνεται βέβαια θα περάσουν κι άλλοι από εκεί...

Η ομάδα παίζοντας ζώνη έχτισε μια διαφορά βοηθούμενη από την αστοχία των "σπιρουνιών" από την περιφέρεια και ειδικότερα στα τρίποντα, όταν άρχισαν να ευστοχούν το παιχνιδι παραλίγο να χαθεί... Το ίδιο σύστημα στην άμυνα δε φαίνεται να ήταν αποδοτικό εξίσου στο επόμενο ματς μες στο Μέμφις με τον Κόνλει να εκτελεί την ομάδα από το πρώτο κιόλας 12λεπτο, και κατόπιν πήραν σειρά ο Γκέι, ο Γκασόλ, ο Mayo και το ματς ξέφυγε εντελώς. Μέσα σε όλα τραυματίστηκε και ο Θόρντον αναγκάζοντας τον Σμαρτ να βάλει στη θέση του τον Φριντέτ, που αν και έκανε ένα εκπληκτικό δεύτερο 12λεπτο στη συνέχεια σίγησε κι έτσι επήλθε ο διασυρμός για μια ακόμη φορά εφέτος...

Επόμενο ματς στο Πόρτλαντ, ωχ...
Nuntius
Είναι γενικά πολύ τρελή ομάδα φέτος οι Kings smiley.gif
Magnus92
Η μονη παρηγορια για χθες ηταν η δευτερη συνεχομενη πολυ καλη εμφανιση του Τζιμερακου wink.gif
hunkturner
Ο Τζιμεράκος δυστυχώς βγάζει τον καλό του εαυτό μόνο όταν η ομάδα διασύρεται και δεν υπάρχει κανένα άγχος τόσο από την πλευρά του όσο και από αυτούς που τον μαρκάρουν. Οι φετινοί Κινγκς ή θα κερδίζουν αγώνες (πράγμα που συμβαίνει σπάνια μέχρι στιγμής) ή θα διασύρονται... Μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες φάνηκε κάτι να αλλάζει αλλά τραυματίστηκε και ο Θόρντον έπειτα οπότε πάλι αρχίσαμε να καταρρέουμε σιγα σιγά...
Και ο Τόμας έπαιξε καλά χτες επίσης. Με τον Έβανς τι ακριβώς γίνεται...σε όλα τα παιχνίδια ξεκινάει σχετικά καλά κάνοντας περισσότερο τον οργανωτή, μοιράζει 5 ασίστ στην πρώτη περίοδο και μετά παρατάει το ρόλο του πλέι μέικερ και τα σπάει...
Air Kef
Αυτός που αποκαλείτε "Τζιμεράκος"...... ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΗ ΦΑΤΣΑ ΕΧΕΙ!!!!

Έβλεπα το χθεσινό ρίκαπ μόλις ξύπνησα και παραλίγο να κάνω εμμετό από την αντιπάθεια της φάτσας του, μου γύρισε τα άντερα, αδιανόητο!

Αν είναι δυνατόν, έχει περασει στις πιο αντιπαθητικές φιγούρες έβερ όσο παικτούρα και να δείχνει.! biggrin.gif
Magnus92
QUOTE(Air Kef @ Jan 29 2012, 13:56 ) *
Αυτός που αποκαλείτε "Τζιμεράκος"...... ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΗ ΦΑΤΣΑ ΕΧΕΙ!!!!

Έβλεπα το χθεσινό ρίκαπ μόλις ξύπνησα και παραλίγο να κάνω εμμετό από την αντιπάθεια της φάτσας του, μου γύρισε τα άντερα, αδιανόητο!

Αν είναι δυνατόν, έχει περασει στις πιο αντιπαθητικές φιγούρες έβερ όσο παικτούρα και να δείχνει.! biggrin.gif



Τι του λες τωρα αυτουνου ρε Νουντιε ;
tongue.gif
Nuntius
QUOTE (Magnus92 @ Jan 29 2012, 14:05 ) *
Τι του λες τωρα αυτουνου ρε Νουντιε ;
tongue.gif


Του λες δύο πράγματα:

1)
QUOTE
From: Μουτσούνα


2) Ξέχασες ποιον είχες πριν για άβαταρ? smiley.gif
Magnus92
Με τοσα βλακωδη λαθη, αγωνα, μια φορα, δε νικας.. 68.gif



Συγκλονιστικος ο χαζο-Καζινς, το παλευει μονος του...
Gravedigger
QUOTE (Magnus92 @ Feb 12 2012, 07:18 ) *
Με τοσα βλακωδη λαθη, αγωνα, μια φορα, δε νικας.. 68.gif



Συγκλονιστικος ο χαζο-Καζινς, το παλευει μονος του...

Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο χαζούλης.Αλλά είναι πολύ καλός παίχτης και το αργότερο σε 2 χρόνια θα είναι από τους καλύτερους ψηλούς του ΝΒΑ.Βάζει και βολές tongue.gif Τραγικός σήμερα ο Evans...
Magnus92
Σχεδον βέβαιη η ανεγερση νεου γηπεδου στο Σακραμεντο για τους Κινγκς ( αν δεν κανω λαθος, καπου διαβασα ότι αυτο θα ειναι ετοιμο το 2015 )...

Οποτε, πλεον, αλλαζουν τα δεδομενα της μετακόμισης της ομάδας στο Anaheim, και με το νεο γηπεδο ειναι σιγουρη ( νομιζω ) η παραμονη της ομαδας στην πολη του Σακραμεντο...

Ο καιρος θα δειξει...

kings1-sm.gif
Boom Dizzle
Οι Κινγκς αφησαν ελευθερο τον JJ Hickson ο οποιος δεν προσφερε τα αναμενομενα....
Για μενα ο Χικσον ειναι καλος παικτης απλως δεν επαιρνε "τρελα" λεπτα συμμετοχης στο Σακραμεντο με αποτελεσμα
να μην ειναι τοσο αποδοτικος οσο στους Καβς...
Πιστευω οτι ειναι πολυ καλη επιλογη για ομαδες που θελουν ενισχυση στους ψηλους(Γουοριορς,Σελτικς κλπ) bball.gif
SG3ptshooter
QUOTE
Kings deny Virginia report
Owners of the Sacramento Kings denied a report that the team is in talks to move to Virginia Beach, Va.

http://espn.go.com/nba/story/_/id/8296570/...e-move-virginia
QUOTE
"The Kings have been approached by numerous cities interested (in) buying the team and relocating it," Kings spokesman Eric Rose said to CBS13 in an email. "We are not going to discuss which cities have approached the team and are not going to comment on every rumor. I can tell you that the Kings are 100 percent focused on putting a winning team on the court."

Το χω βαρεθεί το θέμα αυτό, ελπίζω να λυθεί επιτέλους με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Προτιμώ τον άλλον tbh.
lakersdynasty
Αν είναι μια ομάδα που έχει κάνει τα ταξίδια του Γκιούλιβερ μέχρι τώρα στην ιστορία της αυτή ειναι οι Kings.

Rochester - Cincinati - Kansas City+Omaha - Kanasas City - Sacramento - ??? icon_drunk.gif

Πηγαίντε τους στο Σιατλ να να ησυχάσει ο λαός (και να αρχίσει να φωνάζει αλλος)
Magnus92
Αρχισαμε να τους κοβουμε αποδειξεις παλι tongue.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(Magnus92 @ Oct 20 2012, 13:24 ) *
Αρχισαμε να τους κοβουμε αποδειξεις παλι tongue.gif





19.gif 19.gif 19.gif
Magnus92
QUOTE(T.W.Is.M. @ Oct 21 2012, 14:13 ) *


19.gif 19.gif 19.gif




icon_wave.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(Magnus92 @ Oct 21 2012, 15:03 ) *


icon_wave.gif




smiley.gif

Και πρωτος στην κλαψα ο θεατρινος Ντιβατς. Ο δασκαλος του Ναβαρο και του Καλντερον. Οπως ειχε πει κι ο Χορι στη συνεντευξη τυπου, αυτο το κανει σε ολη την καριερα του. Αν δεν το ηξερε, ας διαβαζε τις εφημεριδες.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.