Help - Search - Members - Calendar
Full Version: MAΡΟΥΣΙ - ΜΑΚΑΜΠΙ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > > Μαρούσι
Pages: 1, 2
Vas
ΜΑΡΟΥΣΙ-ΜΑΚΑΜΠΙ
ΠΕΜΠΤΗ - 14/1 - 20:00
ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

O πιο σημαντικός αγώνας της ιστορίας του Αμαρουσίου.... μέχρι τον επόμενο!

Ολοι οι Μαρουσιώτες και μη πρέπει να βρεθούν εκεί για να βοηθήσουν την Ελληνική ομάδα!

ελπίζω οι παίκτες να μην αγχωθούν. Η Μακάμπι έχει άναρχο παιχνίδι. Εχει 2-3 μαύρους που πηδάνε σαν κατσίκια, ενώ όποτε μπορούν (ακόμα και αν δεν μπορούν!!) τρέχουν αιφνιδιασμό! Σε οργανωμένη άμυνα πελαγόνουν! Αυτό φάνηκε και στο Ισραήλ. Αρα, θέλουμε χαμηλό ρυθμό, γρήγορες επιστροφές, και καλή άμυνα!!

Πάμε Μαρουσαρα!!

ΥΓ. Αυτο το τρίποντο του Κριάπα να μην είχε μπει......
mono maroussi
QUOTE(Vas @ Jan 8 2010, 13:15 ) *
ΜΑΡΟΥΣΙ-ΜΑΚΑΜΠΙ
ΠΕΜΠΤΗ - 14/1 - 20:00
ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

O πιο σημαντικός αγώνας της ιστορίας του Αμαρουσίου.... μέχρι τον επόμενο!

Ολοι οι Μαρουσιώτες και μη πρέπει να βρεθούν εκεί για να βοηθήσουν την Ελληνική ομάδα!

ελπίζω οι παίκτες να μην αγχωθούν. Η Μακάμπι έχει άναρχο παιχνίδι. Εχει 2-3 μαύρους που πηδάνε σαν κατσίκια, ενώ όποτε μπορούν (ακόμα και αν δεν μπορούν!!) τρέχουν αιφνιδιασμό! Σε οργανωμένη άμυνα πελαγόνουν! Αυτό φάνηκε και στο Ισραήλ. Αρα, θέλουμε χαμηλό ρυθμό, γρήγορες επιστροφές, και καλή άμυνα!!

Πάμε Μαρουσαρα!!

ΥΓ. Αυτο το τρίποντο του Κριάπα να μην είχε μπει......

αντε ρε Μαρουσαρα τρελανε μας
greeneyes13
http://www.superbasket.gr/?c=135&a=120208

Για όποιον ενδιαφέρεται να κερδίσει προσκλήσεις για τον αγώνα με την μακάμπι..αν ξέρετε και άλλες διευθύνσεις που να δίνουν προσκλήσεις για τον αγώνα βάλτε τις εδώ να στείλουμε
ελπίζω και αυτή την φορά να είμαι τυχερή smiley.gif
greeneyes13
Κανένα link για τον αγώνα με την λάρισα έχει κάποιος;
greeneyes13
Μπράβο στο Μαρούσι για μια ακόμη φορά 69.gif 69.gif 69.gif
Vas
QUOTE(greeneyes13 @ Jan 9 2010, 22:40 ) *
http://www.superbasket.gr/?c=135&a=120208

Για όποιον ενδιαφέρεται να κερδίσει προσκλήσεις για τον αγώνα με την μακάμπι..αν ξέρετε και άλλες διευθύνσεις που να δίνουν προσκλήσεις για τον αγώνα βάλτε τις εδώ να στείλουμε
ελπίζω και αυτή την φορά να είμαι τυχερή smiley.gif

Λογικά θα κερδίσεις στέλνωντας μόνο σε ένα....

Πάντως λογικά όλα τα αθλητικά site θα δώσουν προσκλησεις....

Να μερικά.... (λογικά θα βγουν και άλλα)

http://www.basketblog.gr/pages/ViewContent...amp;w=0&m=1

http://www.sportnet.gr/report.php?id=210764
greeneyes13
QUOTE(Vas @ Jan 10 2010, 23:13 ) *
Λογικά θα κερδίσεις στέλνωντας μόνο σε ένα....

Πάντως λογικά όλα τα αθλητικά site θα δώσουν προσκλησεις....

Να μερικά.... (λογικά θα βγουν και άλλα)

http://www.basketblog.gr/pages/ViewContent...amp;w=0&m=1

http://www.sportnet.gr/report.php?id=210764

Ευχαριστώ!!!!!!!ήθελα απλά να αυξήσω τις πιθανότητες μου smiley.gif
balomazoxtra
Καλησπέρα,
αν κερδίσω κάποια πρόσκληση πως θα την παραλάβω? smile.gif
Vas
QUOTE(balomazoxtra @ Jan 11 2010, 16:54 ) *
Καλησπέρα,
αν κερδίσω κάποια πρόσκληση πως θα την παραλάβω? smile.gif

θα σου απαντήσουν από το site οτι κερδισες (μέσω email ή θα ανακοινώσουν τα ονόματα).

μετά από στην θύρα 3 του ΟΑΚΑ (όπως έρχεσε από το τρένο / απέναντι από τα επίσημα) θα πεις το ονομά σου (και το site στο οποίο κέρδισες) και θα σε βάλουν μέσα...

Αν δε κερδίσεις υπάρχουν τα συνδεσμιακά με 5 ευρώ, και τα κανονικά με 10.
greeneyes13
QUOTE(Vas @ Jan 11 2010, 16:59 ) *
θα σου απαντήσουν από το site οτι κερδισες (μέσω email ή θα ανακοινώσουν τα ονόματα).

μετά από στην θύρα 3 του ΟΑΚΑ (όπως έρχεσε από το τρένο / απέναντι από τα επίσημα) θα πεις το ονομά σου (και το site στο οποίο κέρδισες) και θα σε βάλουν μέσα...

Αν δε κερδίσεις υπάρχουν τα συνδεσμιακά με 5 ευρώ, και τα κανονικά με 10.

Τα συνδεσμιακά τι είναι και που τα βρίσκω;
greeneyes13
http://www.sport24.gr/html/ent/443/ent.337443.asp

Ωραία κίνηση της ομάδας!!!! smiley.gif
mono maroussi
http://maroussitosyn.blogspot.com/2010/01/...i-tel-aviv.html Το συμβουλιο νεων αμαρουσιου απο οτι βλεπω δινει και αυτο εισητηρια..Τα συνδεσμιακα τα χουμε στο συνδεσμο αλλα ειναι πολυ λιγα και τα περισσοτερα ειναι κρατημενα δυστηχως γιατι σε αυτο το παιχνιδι ξυπνησαν ολοι επιτελους
Razorblade Fish
Μακαρι να εχει κοσμο αυριο,το αξιζει αυτη η ομαδα...Χασει-κερδισει της αξιζει αποθεωση...
nikefalin
επιβάλλεται αυτή τη φορά να έρθει κόσμος, να πανυγηρίσει , να χαρεί , σένα γήπεδο δίχως φασαρίες, διχως κάπνα, πολιτισμένα!
greeneyes13
QUOTE(mono maroussi @ Jan 12 2010, 15:04 ) *
http://maroussitosyn.blogspot.com/2010/01/...i-tel-aviv.html Το συμβουλιο νεων αμαρουσιου απο οτι βλεπω δινει και αυτο εισητηρια..Τα συνδεσμιακα τα χουμε στο συνδεσμο αλλα ειναι πολυ λιγα και τα περισσοτερα ειναι κρατημενα δυστηχως γιατι σε αυτο το παιχνιδι ξυπνησαν ολοι επιτελους

Έχω στείλει σε κάποια blog ελπίζω να κερδίσω κάποια πρόσκληση, είναι καλό όμως που μας ενημερώνετε με αυτόν τον τρόπο,πάντως αν δεν είμαι τυχερή ελπίζω να βρω έξω απ το γήπεδο εισητήρια (όχι συνδεσμιακά μιας και είναι κρατημένα),το απλό εισιτήριο πόσο έχει και αν ξέρεις πόσα θα κυκλοφορήσουν;
mono maroussi
QUOTE(nikefalin @ Jan 12 2010, 17:07 ) *
επιβάλλεται αυτή τη φορά να έρθει κόσμος, να πανυγηρίσει , να χαρεί , σένα γήπεδο δίχως φασαρίες, διχως κάπνα, πολιτισμένα!

Την πεμπτη μην φοβαστε το Οακα θα χει πολυ κοσμο..
Vas
QUOTE(mono maroussi @ Jan 12 2010, 17:43 ) *

πόσο υπολογίζεις καλέ μου φίλε?? icon_drunk.gif
greeneyes13
QUOTE(mono maroussi @ Jan 12 2010, 17:43 ) *

Καλά μόνο να έρθω και να μην μπω, θα ξενερώσω τρελά.... 68.gif
mono maroussi
QUOTE(Vas @ Jan 12 2010, 18:50 ) *
πόσο υπολογίζεις καλέ μου φίλε?? icon_drunk.gif

3-4000 icon_drunk.gif
Alexandris Eleftherios
Ποιο εισιτήριο βρε παιδιά? Και πέρυσι στο uleb (τότε που φωνάζανε οι Αλβανοί εργάτες κάτω τα χέρια απο τον Βωβό, και οι φίλαθλοι του Αμαρουσίου φώναζαν στον Βωβό ΄΄Η ΚΑΕ Αμαρουσίου δεν είναι κατασκευαστική΄΄ τα εισιτήρια τα έδιναν δωρεάν έξω απο την θύρα. smiley.gif

Πιστεύω να κάνει το ίδιο και αύριο. Να τα δίνει η ΚΑΕ δωρεάν γιατι ο αγώνας είναι όλα τα λεφτά. (Αλλα χωρίς τους Αλβανούς εργάτες μέσα παρακαλώ. Προσπαθούσαμε να τους εξηγήσουμε θυμάμαι τι χρώμα έχει η μπαλα του μπασκετ) smiley.gif
greeneyes13
Ρε παιδιά ο αγώνας είναι την πέμπτη, μην μπερδεύεστε!!! smiley.gif
όχι τίποτα άλλο αλλά θα έιναι μεγάλη ήττα να πας αύριο οακα και να μην έχει αγώνα!!!!!χι χιιχ smiley.gif
Vas
QUOTE(mono maroussi @ Jan 12 2010, 21:31 ) *
3-4000 icon_drunk.gif

πάνω από 4000 λένε τα site.... icon_drunk.gif

Γραφουμε Ιστορια!!
kakos76lukos
Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε οτι το ματς είναι πάρα πολύ δύσκολο.
Οκ η ομάδα μας φαίνεται να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αλλά δεν ξέρω γιατί αρκετοί Ελληνες δημοσιογράφοι και πολλοί φίλαθλοι θεωρούν δεδομένη τη πρόκριση στη επόμεμη φάση.Πολύ ύποπτο.Το ματς σε καμιά περίπτωση δεν θα είναι ευκολο.Η Μακάμπι ναι μεν είναι κατώτερη απο κάποιες άλλες εποχές αλλά παραμένει ενας μύθος του ευρωπαϊκού μπάσκετ,όπου τώρα παίζουν κάποιοι εξαιρετικοί ταλαντούχοι παίκτες.Αμα μάλιστα επιβάλλουν τον γρήγορο ρυθμό τότε τα πράγματα θα είναι πολύ ζόρικα.

Εγώ ελπίζω αυτό το ματς να αποτελέσει αφετηρία όχι μόνο στο συγκεκριμένο να βρεθούν 4.000 θεατές αλλά η ομάδα να αποκτήσει την δυνατότητα να έχει μια σταθερή και υγιή βάση πολλών φιλάθλων για τα εντός ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα.Βλέπετε αγαπητοί μου μαχητές τι δυνατότητες μας δίνει η ευρωλίγκα?Ας μην αφήσει η διοίκηση να πάει χαμένη η ευκαιρία.Θα ταν κρίμα να την απωλέσει.

ΜΑΡΟΥΣΑΡΑ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ. icon_drunk.gif
colonel gomelsky
QUOTE(lukos @ Jan 13 2010, 19:27 ) *
Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε οτι το ματς είναι πάρα πολύ δύσκολο.
Οκ η ομάδα μας φαίνεται να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αλλά δεν ξέρω γιατί αρκετοί Ελληνες δημοσιογράφοι και πολλοί φίλαθλοι θεωρούν δεδομένη τη πρόκριση στη επόμεμη φάση.Πολύ ύποπτο.Το ματς σε καμιά περίπτωση δεν θα είναι ευκολο.Η Μακάμπι ναι μεν είναι κατώτερη απο κάποιες άλλες εποχές αλλά παραμένει ενας μύθος του ευρωπαϊκού μπάσκετ,όπου τώρα παίζουν κάποιοι εξαιρετικοί ταλαντούχοι παίκτες.Αμα μάλιστα επιβάλλουν τον γρήγορο ρυθμό τότε τα πράγματα θα είναι πολύ ζόρικα.

Εγώ ελπίζω αυτό το ματς να αποτελέσει αφετηρία όχι μόνο στο συγκεκριμένο να βρεθούν 4.000 θεατές αλλά η ομάδα να αποκτήσει την δυνατότητα να έχει μια σταθερή και υγιή βάση πολλών φιλάθλων για τα εντός ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα.Βλέπετε αγαπητοί μου μαχητές τι δυνατότητες μας δίνει η ευρωλίγκα?Ας μην αφήσει η διοίκηση να πάει χαμένη η ευκαιρία.Θα ταν κρίμα να την απωλέσει.

ΜΑΡΟΥΣΑΡΑ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ. icon_drunk.gif

Πάντως είχε καλλιεργηθεί ότι η Μακάμπι είναι αδιάφορη. Παρ όλα αυτά την ενδιαφέρει βαθμολογικά το ματς γιατί υπολογίζει ακόμα στη δεύτερη θέση του ομίλου.
http://www.sport24.gr/html/ent/664/ent.337664.asp
kolokotronis
Το μαρούσι χρειάστηκε να παλέψει 2 φορές για να συμμετάσχει στους ομίλους.
Μία στους μικρούς τελικούς με τον άρη και μία στα 2 νοκ αουτ, με άρη πάλι και άλμπα.
Με τη ρόμα χρειάζονταν να καλύψει 12 πόντους και κέρδισε με 13.
Αν τελικά αποκλειστεί, θα του έχει στοιχίσει η ήττα στο δευτερόλεπτο την 1η αγωνιστική.
Αν τελικά αποκλειστεί θα είναι κρίμα και άδικο.
Καλή τύχη.
Vas
7 ώρες έμειναν…..

Ελπίζω τα παιδιά να μην αγχωθούν. Πλέον φτάνουμε σε σημεία που κανείς δεν έχει ξαναφτάσει…. Έχω την εντύπωση ότι κανένας δεν έχει παίξει στο TOP16… (μόνο ο Χομαν πέρσι με την Τσιμπόνα)

Αρα το κίνητρο μεγάλο, η ψυχή το θέλει , το σώμα επίσης…. Φτάνει να δούμε αν το θέλει και η μπάλα!!

Ακούγεται για πάνω από 4000 κόσμο, αν και με όλα τα events (κάποιοι VIP productions θα παίζουν μουσική, ενώ θα γίνει επίδειξη αγώνα μπάσκετ με αναπηρικό αμαξίδιο στο ημίχρονο) που διοργανώνουν έχω την εντύπωση ότι ακόμα πιο πολλοί θα έρθουν. Λογικά θα έρθουν και πολλοί επίσημοι (δήμαρχοι, δημοτικοί – έρχονται και εκλογές!) μπασκετικοί, λογικά θα έχει και ισραηλινούς… άκουσα ότι έστειλαν και ανοικτή επιστολή στους πελαργούς!

Τελος πα… Δεν θα μας χωράει το ΟΑΚΑ!!

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΜΑΡΟΥΣΑΡΑ!!

Τα λέμε το βράδυ!!
xristos_metal
Καλη τυχη στην ομαδα. Πιστευω οτι θα νικησει σημερα παρολο που η Μακαμπι εχει μεγαλο κινητρο. Ειναι ομαδα επιπεδου τριτου γκρουπ και πολυ καλυτερη απο αρκετες απο αυτες. Μακαρι να νικησει το Μαρουσι, αλλιως να χασει η Ρομα.
greeneyes13
Ανυπομονώ!!!!
θέλω πραγματικά να ζήσω την πρόκριση της ομάδας στους 16!!!!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!! smiley.gif
leonkalf
Θα είμαι κι εγώ μέσα απόψε. Ελπίζω να δούμε καλό ματς, με αρκετό κόσμο που θα κάνει λίγο φασαρία στο αχανές γήπεδο, και φυσικά να κερδίσει το Μαρούσι και να πάρει την πρόκριση!!

blove.gif
kotzito
Μαλλον και εγω θα ειμαι μεσα σημερα.Καλη επιτυχια στο Μαρουσι που αν προκριθει θα ειναι τεραστια επιτυχια,ειδικα αν σκεφτουμε οτι παιζει για πρωτη φορα στην Ευρωλιγκα και εχει αρκετους απειρους παικτες.

@vas.Kαι οι Πελεκανος,Μιλοσεβιτς εχουν παιξει στους 16,αλλα ελαχιστα.
Magnus92
Μαγκες οσοι μπορειτε να πατε στο ΟΑΚΑ, καντε το . . . Βοηθηστε οσο μπορειτε την Μαρουσαρα να παρει αυτην την μεγαλη προκριση !!!

Καλη επιτυχια !!!!
sprewell
Καλη τυχη στο Μαρουσι και με το καλο να προκριθει.
balomazoxtra
Αιντε Μαρουσάρα!!Πάμε γερά...!
Magnus92
31-34 στο ημιχρονο . . .
Manu7
Μπράβο ρε Μαρούσι!
Πάλι έγινες Μαρουσάρα!
Πολλά συγχαρητήρια!
41.gif 41.gif 41.gif smilie_schal1.gif smilie_schal1.gif smilie_schal1.gif
newpower2020
Μπράβο στην Μαρουσάρα!!!!! Πανάξια πρόκριση στους 16.Μια ομάδα που κοσμεί με την παρουσία της όλη την Ελλάδα.Και πάλι συγχαρητήρια!!!! icon_headbang.gif 41.gif thumbsup.gif

wav.gif

wav.gif

wav.gif
matt walsh
μπραβο ομαδαραααααααααααααααααααααααααααααααα...
υτο ειναι το Μαρουσσι κ αυτο ειναι το ελληνικο μπασκετ!!
Razorblade Fish
Μπραβο ρε Μαρουσαρα,μεγαλη χαρα μας εδωσες...ΟΜΑΔΑ με ολα τα γραμματα κεφαλαια...
themoss
Απειρα συγχαρητηρια στο Μαρουσι! Εγω δεν πιστευα πως μπορει να τα καταφερει, ωστοσο με διεψευσε και ειμαι πολυ χαρουμενος γι'αυτο μιας και δεινει ωθηση στο ελληνικο basket.
OnLy_PAS-AthEnS
ΜΡΑΒΟ ΜΡΑΒΟ ΜΡΑΒΟ και παλι ΜΡΑΒΟ.!!
3 ελληνικες ομαδες στο τοπ 16!!!
ΜΕγαλη νικη και η ονειρικη σεζον της ομαδας του Αμαρουσιου συνεχιζεται!
enypnio
η μεγαλύτερη μπασκετική μαγκιά στην ευρολίγκα

μπράβο στο μαρούσι
Flash
Μπράβο ρε Μαρουσάρα !!!

Αυτή είναι υπέρβαση... Το Μαρούσι στις 16 καλύτερες ομάδες τις Ευρώπης. Ποιος να το έλεγε στην αρχή της χρονιάς.

Πανάξιοι !
xristos_metal
Μεγαλη χαρα σημερα το Μαρουσι. Μπραβο και τωρα στους 8 biggrin.gif
spysta
wav.gif wav.gif thumbsup.gif thumbsup.gif
Boom Dizzle
MΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΡΟΥΣΑΡΑ!!!!
3 ελληνικες ομαδες στο τοπ16!Ποιος να το πιστευε!
Συγχαρητηρια στα παιδια του Αμαρουσιου!Αντε και να πηγαινει περισσοτερος κοσμος στη συνεχεια!!!!!
kotzito
Eνα τεραστιο μπραβο στο Μαρουσι.Ποιος θα το λεγε οτι αυτη η ομαδα θα εφτανε στις 16 καλυτερες της Ευρωπης.Τεραστια στιγμη για την ομαδα,ισαξια με την κατακτηση του Σαπορτα.
paris13
παιδια θα πρεπει να ειστε περηφανει οσοι υποστηριζετε το μαρουσι μια ομαδα με τοτους τραυματισμους κ ατυχιες περασε...........τρομερη ομαδααυτο ειναι το βασικο μπραβο σας
duncan21
Ομαδαρα με τη πραγματικη εννοια της λεξεως.Πολλα μπραβο.Ολοι σχεδον οι παικτες επιασαν πολυ καλη αποδοση και εκαναν ο καθενας αυτο που επρεπε να κανει.Αντε και με πολλες ζημιες στο tοp-16. 77.gif 77.gif 41.gif 77.gif
colonel gomelsky
ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

Όχι μόνο στην ομάδα. Ούτε καν κυρίως. Στους οπαδούς του Αμαρουσίου πρώτα απ όλα!

Το θέμα είναι αυτήν την επιτυχία να την εκμεταλλευτεί το Μαρούσι. Να οργώσουν τα στελέχη του τα σχολεία και τις γειτονιές, να μαζέψουν πιτσιρικάδες, να τους μάθουν να δηλώνουν "Είμαι Μαρούσι". Τότε θα δημιουργηθεί μια μεγάλη μαγιά και οι επιτυχίες θα μπουν σε περισσότερο στέρεο έδαφος.

Και πάλι πολλά συγχαρητήρια.

ΥΓ. Ο ΠΑΟ να σεβαστεί την προσπάθεια αυτής της ομάδας και να μην καταθέσει καν πρόταση για Καϊμακόγλου. Παίκτες ο ΠΑΟ βρίσκει. 3 ελληνικές ομάδες στο τοπ16 δεν έχουμε και κάθε μέρα.
greeneyes13
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ!!!!!!!

Χαίρομαι πάρα πολύ που ήμουν στο γήπεδο και έζησα αυτές τις στιγμές! smiley.gif
αν και στο τέλος περίμενα ότι οι φίλαθλοι θα μπάιναν μέσα στο γήπεδο,ας όψεται η αστυνομία 68.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.