τέλος τα βιντεάκια του sportshero www.sportshero.gr

Τι μας μένει τώρα? Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ που φτιάχνει τα δικά του βιντεάκια, η κόντρα επίθεση όταν κάποια ομάδα παίζει με τους Δρομείς Τρίπολης, άντε και κάτι ψιλά απο τα Gr spotakia όταν το θυμηθούν.

Εν τω μεταξύ έχουμε και την Αγία να μας απειλεί με ανάρτηση βίντεο απο αγώνα (το περιμένω πως και πως, όχι για να δω την διαιτησία, αλλά τον αγώνα διάολε) αλλά τίποτα ακόμα... Ανάρτησέ το το τιμημένο ρε Αγία..

Ήταν στραβό το κλίμα, το 'φαγε κι ο γάϊδαρος παιδιά.. Ή, αντί να γίνεται ευκολότερη η προβολή του γυναικείου μπάσκετ γίνεται δυσκολότερη..

Το βασικό πρόβλημα βεβαίως είναι η ζήτηση. Ακόμα κι αν αναρτούσαν οι ομάδες βιντεάκια είναι ζήτημα αν θα ξεπέρναγαν τις 100-200 προβολές (views) και οι δέκα θα ήταν δικές μου.. . Και καθότι όπως είχε πει ένας Ρώσος, ο Γκομέλσκι "οι Έλληνες δεν αγαπούν το άθλημα αλλά τις νίκες" (δυστυχώς έτσι είναι ακόμα) χρειαζόμαστε επειγόντως νίκες. Σε εθνικό επίπεδο εννοώ. Μπας και πάρει πάνω και η γενικότερη ψυχολογία που βλέπω είναι ένα με το πάτωμα.

Νίκες όμως χωρίς προγραμματισμό, ευσυνειδησία (δλδ αξιοκρατία, δουλειά) δεν έρχονται εύκολα. Και οι ευθύνες βαραίνουν και την ΕΟΚ αλλά και τα σωματεία που όπως διαπίστωσα ούτε τα φύλλα αγώνα δεν κάνουν τον κόπο να αναρτήσουν, πολλές δεν ενημερώνουν καν τους ΕΣΠΑ-ιστότοπούς του με τ'αποτελέσματα, όχι βίντεο..

Ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους, για το θάψιμο ασυνήθιστα ταλαντούχων φουρνιών (1999-2000-2001-2002). Το γυναικείο μπάσκετ μπορεί να δώσει επιτυχίες, το αντρικό, είναι απείρως απείρως δυσκολότερο....

Το λέω γιατί εκτός απ'όλα αυτά, την τσαπατσουλιά και όλες τις μικροπρέπειες των περισσότερων συλλόγων, την οσφρίζομαι την δουλειά, βλέπω την ΕΟΚ να στέλνει πάλι τις εθνικές νεανίδων/κορασίδων με επιλογές δια ποσόστωσης (ΕΣΚΑ ΕΚΑΣΘ κλπ) και με τρείς αγώνες προετοιμασία...