QUOTE (akratacity @ Oct 17 2018, 01:01 )

Ζαλγκιρις, Μιλάνο δεν τις υπολογίζεις;
Δεν μπορώ να τις αποκλείσω με τίποτε. Θα είναι εκεί κοντά. Λογικά οι θέσεις 6-7 από τις θέσεις 11-12 δεν θα απέχουν πάνω από 3 νίκες στο περίπου. Αυτή είναι η αίσθησή μου πάντως, ότι για διαφορετικούς λόγους, οι δυο ομάδες που λες, δεν θα τα καταφέρουν στο τέλος.
Όλα αυτά βέβαια με μια λογική κατάσταση στους τραυματισμούς. Μη λείψει για καιρό κανείς, Σενγκέλια, Σπανούλης ή Καλάθης ξέρω εγώ. ΄Η μην έχουν απανωτούς και μαζεμένους τραυματισμούς στις ίδιες θέσεις, όπως πέρσι η Ρεάλ- άσχετα με το τι κατάφεραν στο τέλος οι Μαδριλένοι.
Ας πούμε η Μπάρτσα έχει τα γνωστά προβλήματά της, έναν Πέσιτς που γερνάει ( στο τελευταίο και κρίσιμο ταιμ-άουτ του αποψινού ματς, δεν ήξερε από που γινόταν η επαναφορά!! και τον δίορθωσε ο βοηθός του...που να τον πάρουν στα σοβαρά οι παίκτες του μετά

) από την άλλη έχει ένα ρόστερ πλουσιότατο, με 3 παίκτες για κάθε θέση.
Εγώ πάντως από τη στιγμή που θα γυρίσει κι ο Χάνγκα, θα το έριχνα στην άμυνα κατά βάση, με ολίγον από Τόμιτς- Σεραφέν Ερτέλ και Σίνγκλετον ανάλογα τη στιγμή. (μπας και τους συνετίσω, ιδίως τον Ερτέλ και τον Κρις).
Θα εμπιστευόμουν Πάνγκο, Κούρικ, Χάνγκα, Σμιτς και Πουστοβόι με Μπλάζιτς για πρώτη αλλαγή και φουλ άμυνα και hustle.