Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Αναντολου Εφες-Ολυμπιακος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3
yorgos
Έβαλα να δω λίγο MMA και νόμιζα ότι έβλεπα το ίδιο ματς... Μετά είδα τον Αγραβάνη να φτιάχνει τη φράτζα του για τέταρτη φορά και στάνιαρα.
mixalisgate7
Έχουμε κολλήσει σε άμυνα και επίθεση, κάτι που δεν μας είναι άγνωστο από την έναρξη της σεζόν.
T.W.Is.M.
QUOTE(yorgos @ Nov 12 2015, 21:24 ) *
Έβαλα να δω λίγο MMA και νόμιζα ότι έβλεπα το ίδιο ματς... Μετά είδα τον Αγραβάνη να φτιάχνει τη φράτζα του για τέταρτη φορά και στάνιαρα.

Να βαλω Smackdown? tongue.gif

Σαν να αρχισε να κατηφοριζει το γηπεδο. Ελπιζω να μην εχει κατι ο Γιανγκ...
Sokos
Αυτός ο Αγραβάνης ρε παιδί μου. Ξέρεις απο πριν ότι και φάουλ θα κάνει και το καλάθι θα φάει.

Τον Γιανγκ δεν τον βλέπω να ξαναμπαίνει. Αυτό νομίζω είναι το πιο σημαντικό σε όλο το βράδυ. Κατά τα άλλα το ματς δεν είναι και τόσο καθοριστικό.
rankin
εγω παρακολουθώ με κομμένη την ανάσα.. Φοβάμαι οτι αν αναπνέυσω θα μου σφυρίξουν φάουλ
Manu7
Nαι προφανώς παίζουμε άσχημα αλλά ρε παιδιά στη μια άκρη του γηπέδου έχουμε μόνο τάπες και στην άλλη ή καλάθι θα μπει ή θα σφυρίξουν. Πώς να τρέξει η ομάδα μετά...

Η φάση που ο Παπαπέτρου τρώει τάχα τάπα στο μπάσιμο και μετά δίνεται φάουλ στον Χάκετ πάνω στον Μπράουν χαρακτηρίζει το ματς στην 3η περίοδο.
PanosIlio
Αυτή η αλληλουχία με το καθαρό φάουλ στον Παπαπέτρου να γίνεται γαργάρα και στον Μπράουν να δίνουν φάουλ επειδή τον κοίταζε στραβά ο Χάκετ είναι ενδεικτική tongue.gif
shtarkws
Το γεγονός ότι ο οσφπ είναι ισοδύναμος της εφές για 3 δεκάλεπτα δείχνει πόσο ανταγωνιστικος είναι ανεξάρτητα αποτελεσματος.

Χωρίς σχολιασμό ακούγονται τα πάντα στο γήπεδο και ομολογώ ότι ζηλεύω την όμορφη ατμόσφαιρα και ενθουσιασμό στο γήπεδο της εφές αλλά και των τουρκικών ομάδων γενικά
T.W.Is.M.
QUOTE(shtarkws @ Nov 12 2015, 21:32 ) *
Το γεγονός ότι ο οσφπ είναι ισοδύναμος της εφές για 3 δεκάλεπτα δείχνει πόσο ανταγωνιστικος είναι ανεξάρτητα αποτελεσματος.

Εξαρταται...
Η Εφες παντως δεν ειναι καλη. Ισως την κανει κι ο Ολυμπιακος να φαινεται ετσι.
rankin
Ρε σοβαρά τώρα, ο Σπανούλης μήπως έχει κοπανήσει τίποτα κρασάκια πρίν τον αγώνα; laugh.gif
Τι ειναι αυτά που κάνει; πάει να περάσει λόμπα στο Λοτζέσκι μέσα σε τρεις παίχτες λες και ειναι ο Τζαμπάρ;
jonaldidhs
QUOTE (T.W.Is.M. @ Nov 12 2015, 21:34 ) *
Εξαρταται...
Η Εφες παντως δεν ειναι καλη. Ισως την κανει κι ο Ολυμπιακος να φαινεται ετσι.

Νομιζω οτι με γιανγκ θα το παιρνε το ματσακι ευκολα..Τωρα ειναι ντερμπυ με την ψυχολογια και την εδρα υπερ της εφες...Παντως σιγα-σιγα νομιζω οτι ο οσφπ βρισκει τον δρομο του..
mixalisgate7
QUOTE(rankin @ Nov 12 2015, 21:38 ) *
Ρε σοβαρά τώρα, ο Σπανούλης μήπως έχει κοπανήσει τίποτα κρασάκια πρίν τον αγώνα; laugh.gif
Τι ειναι αυτά που κάνει; πάει να περάσει λόμπα στο Λοτζέσκι μέσα σε τρεις παίχτες λες και ειναι ο Τζαμπάρ;

Θα τον κέρασε κάτι ο Ντούντα laugh.gif. Δεν έχει καθαρό μυαλό.
jonaldidhs
Καλα ο γκρειντζερ κανει το παιχνιδι της ζωης του..
kotzito
Έχουμε κάνει τον Γκρέιντζερ να μοιάζει παικτικά σαν τον Κόμπε σήμερα (πέρα από το ότι μοιάζουν και φατσικά). Επίθεση δεν μπαίνει τίποτα όταν καταφέρουμε να κάνουμε καμία ορθολογική κίνηση κι όταν από Σπανούλη - Λοτζέσκι έχεις πάρει 9 πόντους σύνολο με 3/16 σουτ, λογικό το αποτέλεσμα.
Manu7
Άμυνα ύπνος στο 4ο. Στην επίθεση μας τιμώρησαν πάντα. Κλασσικά πέρυσι ήταν ο Ντρέιπερ φέτος ο Γκρέιντζερ..
mixalisgate7
QUOTE(kotzito @ Nov 12 2015, 21:44 ) *
Έχουμε κάνει τον Γκρέιντζερ να μοιάζει παικτικά σαν τον Κόμπε σήμερα (πέρα από το ότι μοιάζουν και φατσικά).

Στο 2ο ημίχρονο κυρίως.
rankin
Αστο.. έληξε
Οι ανθρωποι πλέον έχουν πάρει φωτιά.
Πάμε για άλλα.
Το σημαντικό είναι να μην έχει χτυπήσει σοβαρα ο Γιανγκ. Αυτο το παιχνίδι έτσι οπως πήγε, με την εξέδρα να παίρνει φωτιά και τους παίχτες της Εφες να ακολουθούν, το είχαμε χάσει.
Ενδεικτικό του πόσο χαμένα τα έχουμε εμείς ειναι το χαμένο τρίποντο του Λοτζέσκι, που δεν ειχε άνθρωπο τριγύρω σε ακτίνα 10 χιλιομέτρων, το ατυχέστατο ποστάρισμα του Μαντζαρη, οι σκοτωμένες πάσες του Σπανούλη, και απο την άλλη ο Γκρειτζερ και ο Ορεστης Βλάχος junior κάνουν οτι θέλουν
shtarkws
QUOTE(jonaldidhs @ Nov 12 2015, 21:43 ) *
Καλα ο γκρειντζερ κανει το παιχνιδι της ζωης του..

Ο Γκρειτζερ ειναι? Σαν τον Στεφ Κάρι μοιάζει σήμερα

Η διαφορά παντως των ελληνικών ομάδων σε σύγκριση με τις πλούσιες είναι το βάθος του πάγκου. Νομίζω φαίνεται στο 4ο δεκάλεπτο
T.W.Is.M.
QUOTE(kotzito @ Nov 12 2015, 21:44 ) *
Έχουμε κάνει τον Γκρέιντζερ να μοιάζει παικτικά σαν τον Κόμπε σήμερα (πέρα από το ότι μοιάζουν και φατσικά). Επίθεση δεν μπαίνει τίποτα όταν καταφέρουμε να κάνουμε καμία ορθολογική κίνηση, οπότε λογικό το αποτέλεσμα.

Βασικα δεν τον εχουμε κανει μονο, τα βαζει και απο παντου πλεον. Δε με τρομαξε η Εφες, μετρια οργανωση και περισσοτερο ατομικο παιχνιδι απ οτι περιμενα για δευτερη χρονια του Ντουντα. Το κακο ειναι οτι ανοιγει η διαφορα γιατι(μαντεψτε) κολλαμε στην επιθεση!
Sokos
Έχουμε κάνει τον Granger Jordan. Έχουν ξεχαρβαλώσει τελείως την άμυνα μας δυστυχώς.

Χάνει και ο Lojeski τα πέναλτυ. Γενικώς νομίζω έχει μια πτώση το τελευταίο διάστημα.

Φαίνεται ότι η Εφές καίγεται να το πάρει το ματς. Έχουν πάρει γραμμή όλοι...

Με Young θα είχαμε πολλές πιθανότητες πάντως. Δεν νομίζω Dunston & Tyus να μπορούσαν να τον σταματήσουν.
AJSlaughter6
Τραγικο λαθος του Λοτζεσι στον αιφνιδιασμο, το παλευει ο ΟΣΦΠ και μπραβο του με τετοια διαιτησια και τετοιο Γκρειντζερ
TakeshyKurosawa
Σούπα και η φετινή Εφές. Πάλι με μειονέκτημα στους 8 θα αποκλειστεί! wink.gif
rankin
Ενας Πρίντεζης μόνος του παλεύει, αλλά να κάνω μια αφελή ερώτηση;
Στη συνάντηση με τη FIBA, πήγαμε με την συναινεση της euroleague ή το κανονίσαμε μονάχοι;
kotzito
Με αυτά και με αυτά στους 2 πόντους πάντως το ματς. 2-3 σουτ αν έβαζε ο Λοτζέσκι από αυτά που έχει χάσει στο τελευταίο τετράλεπτο θα ήμασταν και μπροστά τώρα.

Η Εφές δεν μου γεμίζει το μάτι πάντως. Κι εδώ θεωρώ ότι θα έχουμε βρεί ρυθμό και μπορούμε να της ρίξουμε και 15-20 πόντους.
G-arenas
παντως ο γκρειντζερ ειχε ξανακανει το παιχνιδι της ζωης του στο ματς μαλαγα-παο οπου αυτος ο τουλσον και ενας αριστεροχειρας ψηλος που επαιζε και μακαμπι(μου ξεφευγει το ονομα του) ειχαν κανει σε εκεινον τον αγωνα ρεκορ ποντων και ριμπαουντ στην ευρωλιγκα!!!
jonaldidhs
QUOTE (G-arenas @ Nov 12 2015, 21:57 ) *
παντως ο γκρειντζερ ειχε ξανακανει το παιχνιδι της ζωης του στο ματς μαλαγα-παο οπου αυτος ο τουλσον και ενας αριστεροχειρας ψηλος που επαιζε και μακαμπι(μου ξεφευγει το ονομα του) ειχαν κανει σε εκεινον τον αγωνα ρεκορ ποντων και ριμπαουντ στην ευρωλιγκα!!!

Μαλλον τον ειντσον λες..
rankin
ρε ΚΡΕΜΑΝΤΑΛΑ ΣΤΡΟΜΠΕΡΙ!!! Βαλε τη βολή να κάνουμε κηδεία !!! Φτου σου γαμώ το... Πάνω που πας να κερδίσεις τις καρδιές μας
kotzito
QUOTE(jonaldidhs @ Nov 12 2015, 21:59 ) *
Μαλλον τον ειντσον λες..

Τον Κάνερ-Μέντλευ νομίζω.

Πως πήγε παράταση αυτό το παιχνίδι ένας Θεός ξέρει...
Manu7
Ε ΟΧΙ ρε γμτ... Ρε τι εχασε μονος του ρε γμτ
PanosIlio
Ας το καθαρίσει ο Σπανούλης τώρα cool.gif
Petran911
QUOTE(rankin @ Nov 12 2015, 23:01 ) *
ρε ΚΡΕΜΑΝΤΑΛΑ ΣΤΡΟΜΠΕΡΙ!!! Βαλε τη βολή να κάνουμε κηδεία !!! Φτου σου γαμώ το... Πάνω που πας να κερδίσεις τις καρδιές μας

Εντάξει, 7 ποντάκια σε 1.30, δεν είναι άσχημα...
D-Wade
Πωωωωωω έλα ρε αγόρι πάνω που θ'αρχίζαμε να σε συμπαθούμε
shtarkws
Γιατί βιάστηκε τοσο πολυ να σουτάρει την πρώτη βολή ο Στρομπερι???

Στην επίθεση η εφές παίζει πραγματικά ότι να ναι. Σπάνιο για ομάδα ντουντα
T.W.Is.M.
Ας μου πει κανεις τι εγινε στα τελευταια 2' γιατι το παιδι βρηκε ακαταλληλη ωρα να κανει μπανιο!
Ειδα μονο το τριποντο του Χακετ και τις 1/2 βολες του Στρομπερι.
TakeshyKurosawa
Έγινε καθαρό φάουλ νομίζω στον Χάκετ πριν πάρει τη μπάλα ο Στρόμπερι!
SG3ptshooter
Αφιερωμένο που κράζετε όταν λέω να μην τρώτε το χρόνο απ' το 30, ειδικά όταν έχετε ρυθμό / off eff.

Θέλω διπλό Ολυμπιακού για δικαίωση. tongue.gif
jonaldidhs
QUOTE (kotzito @ Nov 12 2015, 22:01 ) *
Τον Κάνερ-Μέντλευ νομίζω.

Πως πήγε παράταση αυτό το παιχνίδι ένας Θεός ξέρει...

Ναι εχεις δικιο τους μπερδεψα..
Petran911
Λίγο Σπαν τώρα...
Manu7
Τι βλέπουμε ακριβώς έχω χαζέψει... blink.gif
D-Wade
Έλα ρε δεν είναι πόδια αυτό. Η μπάλα πήγε στο πόδι του. Δεν κουνήθηκε ο Στρόμπερι

Και άντε γεια σας τώρα.

Μπράβο στην ομάδα που το γύρισε
shtarkws
Credit στον σφαιρο που πήρε το ματς με ανατροπή, με Σπαν παρκαρισμένο και έδωσε όλα τα μεγάλα σουτ στον Λοτζεσκι. Ο οσφπ βγάζει κάτι που έβλεπα επί Ζοτς, δηλαδή μέταλλο και know how πρωταθλητή.
Petran911
Κηδεία χωρίς μετάδοση.... Και χωρίς Σπαν τα τελευταία 8'
mixalisgate7
Τεράστιο διπλό αλλά θέλουμε 4 επειγόντως. Ματσάρα. Μακάρι ο Γιανγκ να μην έχει κάτι.
D-Wade
QUOTE(Petran911 @ Nov 12 2015, 22:12 ) *
Κηδεία χωρίς μετάδοση.... Και χωρίς Σπαν τα τελευταία 8'

Γι'αυτό έγινε η κηδεία
RipCity
4άρι έχουμε, τον Ιωάννη!
Manu7
Εντάξει μόνο ο Ολυμπιακός των τελευταίων χρόνων τα κάνει αυτά.

Με Αθηναίου και Παπαπέτρου τους πήραμε στο τέλος.

Ασύλληπτη νίκη με βάση τις συνθήκες. Τον τραυματισμό του Γιανγκ, τη διαιτησία, τον τραγικό Σπανουλη, τον Γκρέιντζερ, την ανατροπή στο τέλος.
Aipnos
QUOTE (D-Wade @ Nov 12 2015, 22:14 ) *
Γι'αυτό έγινε η κηδεία

εχεις δικιο γι αυτο πηγε παραταση ( δεν ειναι ειρωνικο ) τα αλλα παιδια ανταπεξηλθαν πολυ καλα....
ssoulliss
1. Ο Ντούντα μάλλον έχασε δέκα χρόνια ζωής σήμερα μετά από αυτό!!!!! tongue.gif (μπορεί να χάσει και τη δουλειά του)
2. Ο Πρίντεζης μετουσιώνει την ψυχραιμία και την σιγουριά φέτος στον Ολυμπιακό. Ειδικά στα τελευταία λεπτά.
3. Ο Χάκετ μπορεί να θυμίσει τον Λο. Αρκεί να τελειώνει καλύτερα τις φάσεις που δημιουργεί.
4. Ο Χάντερ "άντεξε" μόνος του τη θέση πέντε.
5. Ο Παπαπέτρου σήμερα ήταν ο MVP. biggrin.gif
rankin
Κηδεία κύριοι! Δια χειρός Ντι τζέι Στρομπερι!!!! 77.gif

Υποκλιση στο μεγάλο Ματ, που ξαφνικά πήρε το όπλο του και γάζωσε
Υπόκλιση στο μεγάλο ΑΘΗΝΑΙΟΥ, που με εκανε να φωνάξω κάτι που δεν περίμενα ποτε να φωνάξω, δηλαδη "ΝΑΙ ΡΕ ΑΘΗΝΑΙΟΥ ΑΡΩΣΤΕΙΑΑΑΑ"
Υποκλιστη στο Ντι Τζει που τελικά μονο αμπαλος δεν ειναι...
Υποκλιση στο Πριντέζαρο και στον Παπαπέτρου με το τρανό διποντο στο τελος
Υποκλιση στον Χαντερ που επέστρεψε απο τραυματισμό και έπαιξε σαν άρχοντας
Υποκλιση στον Χακετ που έπαιξε άμυνα και χλάτσωσε τριποντάρα στο τέλος της κανονικής περιόδου

Υποκλιση στον κοουτς, που έκλεισε τα τελευταία 7-8 λεπτά με Σπανούλη στο πάγκο και στο τέλος αντι για Σπανούλη, πέταξε μέσα Αθηναίου! Και δικαιώθηκε το τσακάλι!
Υποκλιση και για το σχημα με το οποίο κλείσαμε το παιχνίδι, με σεντερ τον Παπαπέτρου και τεσσάρι το Λοτζέσκι! Δεν γίνονται αυτά!!!!
Η δε παράταση ηταν κοντσερτο για πολυβόλα εκατέρωθεν... Βομβαρδισμός..
Ενταξει.. Επικό παιχνίδι. Επική νικη. και κάτι ακόμα... Υπάρχει ζωή και χωρίς το Σπανούλη

Να επιστρέψει γρήγορα και ο Γιανγκ και η ομάδα εχει αρχίσει και πατάει γκάζι!!!!
D-Wade
QUOTE(RipCity @ Nov 12 2015, 22:15 ) *
4άρι έχουμε, τον Ιωάννη!

Εγώ το έχω πει ότι σε αυτή τη θέση θα πρέπει να δουλευτεί. Γι'αυτό και ήθελα τον Παπανικολάου
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.