Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Οτιδήποτε για το μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
cliff_ac
Χατζηγεωργίου μακράν επιστήμονας και αντικειμενικότατος ... Όχι συρίγους και σκουντήδες ... καρυδάς ναι ...
jimol34
Στο Σκουντή με ενοχλεί η αβάντα που κάνει κατα τις περιγραφές του σε ορισμένους παίχτες. Ο Καρύδας πάλι είναι καλός στα άρθρα του αλλά στις μεταδόσεις μάλλον προσπαθεί να μην ενοχλεί το Φίλιππο" το μπάσκετ είναι δικό μου"Συρίγο. Και αυτά που έλεγε κάποτε για "σιωπηρές πλειοψηφίες" δεν τον τιμάνε ιδιαίτερα.
man10
QUOTE(cliff_ac @ Jul 26 2007, 09:27 PM) *
Χατζηγεωργίου μακράν επιστήμονας και αντικειμενικότατος ... Όχι συρίγους και σκουντήδες ... καρυδάς ναι ...

Αντικειμενικος ναι,και γενικα εχει πολλα καλα στοιχεια,αλλα απο γνωσεις λιγα πραγματα ο Χατζηγεωργιου...
Η πλακα ειναι οτι αυτοι που παρακολουθουν μπασκετ αλλα δεν ξερουν πολλα πραγματα,τον θεωρουν πολυ καλο και με γνωσεις...
Ασχετο,εχετε παρατηρησει οτι ασχολειται υπερβολικα πολυ με τα αμφισβητουμενα φαουλ και γενικα με τις φασεις που δεχονται αμφισβητηση,και ζηταει να δει πολλα replay?
panos75
Ο Καρύδας πάλι είναι καλός στα άρθρα του αλλά στις μεταδόσεις μάλλον προσπαθεί να μην ενοχλεί το Φίλιππο" το μπάσκετ είναι δικό μου"Συρίγο. Και αυτά που έλεγε κάποτε για "σιωπηρές πλειοψηφίες" δεν τον τιμάνε ιδιαίτερα.

Μπορείς να θυμίσεις τι ακριβώς είχε πει;
nikefalin
QUOTE(cliff_ac @ Jul 27 2007, 12:27 AM) *

Joke of the century icon_drunk.gif

Ο "αντικειμενικός" φοράει μια φουστανέλα μεγαλύτερη και από τη Μπουμπουλίνα στις μεταδόσεις.
Το χω γράψει και πιο νωρίς στο τόπικ αυτό,αδικεί τον εαυτό του και τις ικανότητες του με το να επιμένει να κάνει μεταδόσεις.
Γνώσεις έχει, ικανότητες έχει , αλλά το παιδί δεν την έχει την περιγραφή. Και είναι κρίμα για τον ίδιο. Ευτυχώς που στο Βελιγράδι ήμουν στο γήπεδο και πέρυσι στην Ιαπωνία άκουγα ραδιοφωνική περιγραφή (έπαιρνε η μπάλα και τον Σκουντή). wink.gif

Από το υπάρχον δυναμικό της ΕΡΤ θα προτιμούσα δίδυμο Μπατή -Σκουντή στις περιγραφές της Ισπανίας
nikefalin
QUOTE(jimol34 @ Jul 27 2007, 03:24 AM) *
Ο Καρύδας πάλι είναι καλός στα άρθρα του αλλά στις μεταδόσεις μάλλον προσπαθεί να μην ενοχλεί το Φίλιππο" το μπάσκετ είναι δικό μου"Συρίγο. Και αυτά που έλεγε κάποτε για "σιωπηρές πλειοψηφίες" δεν τον τιμάνε ιδιαίτερα.

Μιας και ο Δημήτρης Καρύδας παρακολουθεί το φόρουμ, καλό είναι να του πεις τι σε ενοχλεί ακριβώς στις περιγραφές του. Είμαι σίγουρος ότι θα σου δώσει μια απάντηση
man10
Ο Ιωαννου??
Πειτε λιγο αποψεις...
Εγω τον βρισκω συμπαθητικο,εχει βελτιωσει τις γνωσεις του τωρα τελευταια,αλλα δεν ξερω μου τη δινει που κανει και ποδοσφαιρικα ρεπορταζ... 68.gif
Θα μου πειτε,την δουλεια του κανει ο ανθρωπος για να βγαλει το ψωμακι του, αλλα εμενα μου την δινει οταν βαζουν μπασκετικους να κανουν ποδοσφαιρικα ρεπορταζ...Anyway...
nikefalin
QUOTE(man10 @ Jul 27 2007, 02:55 PM) *
Ο Ιωαννου??
Πειτε λιγο αποψεις...
Εγω τον βρισκω συμπαθητικο,εχει βελτιωσει τις γνωσεις του τωρα τελευταια,αλλα δεν ξερω μου τη δινει που κανει και ποδοσφαιρικα ρεπορταζ... 68.gif
Θα μου πειτε,την δουλεια του κανει ο ανθρωπος για να βγαλει το ψωμακι του, αλλα εμενα μου την δινει οταν βαζουν μπασκετικους να κανουν ποδοσφαιρικα ρεπορταζ...Anyway...

Χτύπησες ευαίσθητες χορδές τώρα...
Δε με ενοχλεί που ασχολούνται με αλλότρια σπόρ, οι δημοσιογράφοι οφείλουν να έχουν γενικότερες γνώσεις πέρα από την ειδίκευση τους.
Για τον συγκεκριμένο που λες , στα καθήκοντα του είναι καλός χωρίς να έχει κάτι το ιδιαίτερο. Είναι και αυτός λίγο της φουστανέλας, αλλά έχει και αδυναμίες ειδικά όταν κάνει ρεπορτάζ εκτός γηπέδου
Pierce
οποτε μετεδιδε ΝΒΑ ηθελα να σπασω την τηλεοραση. Ειχε μαθει 2-3 πραγματα για τους βασικους παιχτες και μας τα ειχε κανει τσουρεκια ο κος ιωαννου, ενω επισης οποιος ειχε την ατυχια να ειναι διπλα του ειτε ως σχολιαστης ειτε για να κανει μετάδοση την πληρωνε καθως μιλαγε ΕΛΑΧΙΣΤΑ. Καλυτερα να μεινει στο ποδοσφαιρικο ρεπορταζ του ολυμπιακου. του ταιριαζει περισσοτερο....
man10
QUOTE(pierce21 @ Jul 27 2007, 12:02 PM) *
οποτε μετεδιδε ΝΒΑ ηθελα να σπασω την τηλεοραση. Ειχε μαθει 2-3 πραγματα για τους βασικους παιχτες και μας τα ειχε κανει τσουρεκια ο κος ιωαννου, ενω επισης οποιος ειχε την ατυχια να ειναι διπλα του ειτε ως σχολιαστης ειτε για να κανει μετάδοση την πληρωνε καθως μιλαγε ΕΛΑΧΙΣΤΑ. Καλυτερα να μεινει στο ποδοσφαιρικο ρεπορταζ του ολυμπιακου. του ταιριαζει περισσοτερο....

Καλα αυτο για τα 2-3 συγκεκριμενα πραγματα για καποιους παικτες που τα πετανε συνεχεια μερικοι δημοσιογραφοι...Π.χ,ο Διαμαντιδης με τα χερια κουταλες η ο Βασιλοπουλος με τηντρομερη ενεργεια που βγαζει στο παρκε wink.gif
jimol34
QUOTE(panos75 @ Jul 27 2007, 10:52 AM) *
Μπορείς να θυμίσεις τι ακριβώς είχε πει;

Έκανε εκπομπή στο Σπορ Fm και με αυτή τη φράση προσπαθούσε να αποδείξει ότι οι μπασκετικοί είναι περισσότεροι από τους ποδοσφαιρικούς. Με ενοχλεί η διαμάχη μπάσκετ - ποδοσφαίρου. Και δε θέλω αυτά να τα ακούω από τον Καρύδα γιατί όπως είπα πριν τα γραπτά του είναι πολύ καλά (ειδικά στο Τρίποντο).

QUOTE(nikefalin @ Jul 27 2007, 11:06 AM) *
Μιας και ο Δημήτρης Καρύδας παρακολουθεί το φόρουμ, καλό είναι να του πεις τι σε ενοχλεί ακριβώς στις περιγραφές του. Είμαι σίγουρος ότι θα σου δώσει μια απάντηση

Όπως κατάλαβες δε με ενοχλούν οι περιγραφές του Καρύδα, με ενοχλεί ο Συρίγος που τον ειρωνεύεται όποτε πει τη γνώμη του.
geosider
QUOTE(panos75 @ Jul 26 2007, 08:24 PM) *
Ακόμη τον θυμάμαι άλλωστε να γράφει στο ''Τρίποντο'' πριν 15 χρόνια ότι ''παράγοντες σαν τον Κόκκαλη είναι το μέλλον του μπάσκετ''. Ναι, τον ίδιο Κόκκαλη που κατηγορεί τώρα ακόμη και για την δολοφονία του Κένεντι.

όχι αυτός ήταν και τότε κατά τον μεγαλοεπιχειρματιών που μπήκαν στο μπάσκετ και κατά του επαγγελματισμού στο μπάσκετ, αυτό που λες για τον κόκκαλη είναι ένα αυθαίρετο δικό σου συμπέρασμα

QUOTE(man10 @ Jul 27 2007, 11:55 AM) *
Ο Ιωαννου??
Πειτε λιγο αποψεις...

μπρρρρρρρ αυτός και αν είναι ελληναράς με φουστανέλα
απίστευτος φαφλατάς,
όταν μεταδίδει εκτός από τις κορόνες του ουρλιάζει κιόλας και σου τρυπά τα τύμπανα
και όλη την ώρα είμαι μέσα στον πανικό, αφού παρατηρώ τον ευατό μου να αγχώνεται κιόλας

καλά με όλους αυτούς που έχουν μαζευτεί στην ερτ δύσκολα τα πράγματα
να παρακαλάτε σκουντής, συρίγος και άγιος ο θεός στις μεταδόσεις
δεν υπάρχει σωτηρία 68.gif
panos75
όχι αυτός ήταν και τότε κατά τον μεγαλοεπιχειρματιών που μπήκαν στο μπάσκετ και κατά του επαγγελματισμού στο μπάσκετ, αυτό που λες για τον κόκκαλη είναι ένα αυθαίρετο δικό σου συμπέρασμα

Καλά, τι μαργαριτάρι ήταν αυτό που πέταξες φίλε; Τα εισαγωγικά γιατί νομίζεις ότι τα έβαλα στη συγκεκριμένη φράση, για λόγους αισθητικής; Τη μετέφερα αυτούσια όπως την είχε γράψει στη στήλη του(''Δίχως μαλλιά στη γλώσσα'') ο Συρίγος το 1993.

Για να μη μιλήσω για τη δουλική στάση και τους διθυράμβους για τον οραματιστή και εκσυγχρονιστή Κόκκαλη που ακούγαμε στις μεταδόσεις του Ολυμπιακού για την τότε Ευρωλίγκα. Χρειαζόμασταν σφουγγάρισμα στο σπίτι μετά το τέλος κάθε αγώνα.
jimol34
QUOTE(panos75 @ Jul 27 2007, 03:10 PM) *
Καλά, τι μαργαριτάρι ήταν αυτό που πέταξες φίλε; Τα εισαγωγικά γιατί νομίζεις ότι τα έβαλα στη συγκεκριμένη φράση, για λόγους αισθητικής; Τη μετέφερα αυτούσια όπως την είχε γράψει στη στήλη του(''Δίχως μαλλιά στη γλώσσα'') ο Συρίγος το 1993.

Για να μη μιλήσω για τη δουλική στάση και τους διθυράμβους για τον οραματιστή και εκσυγχρονιστή Κόκκαλη που ακούγαμε στις μεταδόσεις του Ολυμπιακού για την τότε Ευρωλίγκα. Χρειαζόμασταν σφουγγάρισμα στο σπίτι μετά το τέλος κάθε αγώνα.

Συμφωνώ απόλυτα. Δεν είναι τυχαίο ότι τότε τον αποδοκίμαζαν οι Παναθηναϊκοί, όπως δεν είναι τυχαία η αλλαγή του Συρίγου όταν έφυγε ο Ιωαννίδης από τον Ολυμπιακό. Επίσης όλα αυτά που έλεγε κατά του Κόκκαλη πριν 3-4 χρόνια τα απέδειξε ποτέ; Δεν εξετάζω αν ισχύουν ή όχι., αυτό δεν το ξέρω. Όταν όμως κάνεις συνεχώς τέτοιες δηλώσεις μέσω εφημερίδας ή ραδιοφώνου, οφείλεις να έχεις και κάποια στοιχεία.
geosider
QUOTE(jimol34 @ Jul 27 2007, 03:42 PM) *
Συμφωνώ απόλυτα. Δεν είναι τυχαίο ότι τότε τον αποδοκίμαζαν οι Παναθηναϊκοί, όπως δεν είναι τυχαία η αλλαγή του Συρίγου όταν έφυγε ο Ιωαννίδης από τον Ολυμπιακό. Επίσης όλα αυτά που έλεγε κατά του Κόκκαλη πριν 3-4 χρόνια τα απέδειξε ποτέ; Δεν εξετάζω αν ισχύουν ή όχι., αυτό δεν το ξέρω. Όταν όμως κάνεις συνεχώς τέτοιες δηλώσεις μέσω εφημερίδας ή ραδιοφώνου, οφείλεις να έχεις και κάποια στοιχεία.

καλά ρε παιδιά ο συρίγος δεν ήταν που φώναζε για την επαγγελματοποίηση του μπάσκετ το 1991 τότε με τις απεργίες και έγραφε εναντίον των διεθνών χριστοδούλου, γκάλη, γιαννάκη που ανέβασαν τα κασέ στα ύψη και μοιραία μπήκαν οι μεγαλοεπιχειρηματίες μέσα στο μπάσκετ

όλα αυτά δεν τα θυμάμαι φυσικά από τότε αφού ήμουν πολύ μικρός για να καταλάβω αλλά τα διάβαζα αργότερα σε άρθρα τους και τα άκουγα σε τηλεοπτικές εκπομπές
αλλά νόμιζα ότι είναι κάτι δεδομένο αυτό για το συρίγο και τώρα έρχεστε εσείς και λέτε διαφορετικά πράγματα
δεν καταλαβαίνω....................................
panos75
Κι έγω τον θυμάμαι το 1988 να γράφει ότι η Α1 πρέπει να ακολουθήσει τα χνάρια του ΝΒΑ(!!!) και να επαγγελματοποιηθεί πλήρως.

Η εξήγηση γι'αυτό το φαινόμενο είναι η εξής: η άποψη του Συρίγου για κάθε θέμα αλλάζει αναλόγως τον πλειοδότη. Τόσο απλά.
geosider
QUOTE(panos75 @ Jul 27 2007, 04:01 PM) *
Κι έγω τον θυμάμαι το 1988 να γράφει ότι η Α1 πρέπει να ακολουθήσει τα χνάρια του ΝΒΑ(!!!) και να επαγγελματοποιηθεί πλήρως.

Η εξήγηση γι'αυτό είναι η εξής: η άποψη του Συρίγου για κάθε θέμα αλλάζει αναλόγως τον πλειοδότη. Τόσο απλά.

α μάλιστα, δηλαδή λες ότι αλλάζει συχνά απόψεις wink.gif
τη μία έτσι την άλλη γιουβέτσι biggrin.gif

ακόμη αυτό που λέγατε παραπάνω ότι αποδεικνύεται επειδή τον έβριζαν οι παναθηναικοί
δεν μου λέει τίποτα, θα μπορούσαν να τον βρίζουν ολυμπιακοί, αριανοι κτλ
σιγά μην αρχίσω να δίνω αξία και στον κατευθυνόμενο όχλο τώρα

πάντως εγώ τον συρίγο τον είχα για ηθικό στοχείο
μου αλλάζετε την γνώμη που είχα γι' αυτόν
jimol34
QUOTE(geosider @ Jul 27 2007, 04:04 PM) *
α μάλιστα, δηλαδή λες ότι αλλάζει συχνά απόψεις wink.gif
τη μία έτσι την άλλη γιουβέτσι biggrin.gif

ακόμη αυτό που λέγατε παραπάνω ότι αποδεικνύεται επειδή τον έβριζαν οι παναθηναικοί
δεν μου λέει τίποτα, θα μπορούσαν να τον βρίζουν ολυμπιακοί, αριανοι κτλ
σιγά μην αρχίσω να δίνω αξία και στον κατευθυνόμενο όχλο τώρα

πάντως εγώ τον συρίγο τον είχα για ηθικό στοχείο
μου αλλάζετε την γνώμη που είχα γι' αυτόν

Μετά το Φάιναλ Φορ έγραφε στη Sport Day ότι το Ελληνικό Μπάσκετ οφείλει πολλά στους Γιαννακοπουλαίους.
Αν και Ολυμπιακός δε διαφωνώ μαζί του σ' αυτό, αλλά δείχνει την άποψη του για τους μεγαλοπαράγοντες. Κολλητός με το Βασιλακόπουλο είναι, γι'αυτό και οι καλές σχέσεις με Ιωαννίδη, Γιαννακοπουλαίους και παλιότερα Κόκκαλη. Αλήθεια, εσύ πως τον θεωρείς ηθικό στοιχείο από τη στιγμή που σε κάθε μετάδοση στάζει ειρωνεία για ότι κινείται γύρω του; Εμένα προσωπικά δε με ενοχλουν τόσο οι κωλοτούμπες του, όσο οι χαρακτηρισμοί προς παίχτες (φυσικά μόνο ξένους) και η ειρωνεία του.
panos75
Ηθικό στοιχείο ο Συρίγος; blink.gif

Ναι, και ο Ψωμιάδης αποτελεί υπόδειγμα σοβαρού και συγκροτημένου πολιτικού.
Ginobili
QUOTE(jimol34 @ Jul 27 2007, 04:28 PM) *
Μετά το Φάιναλ Φορ έγραφε στη Sport Day ότι το Ελληνικό Μπάσκετ οφείλει πολλά στους Γιαννακοπουλαίους.
Αν και Ολυμπιακός δε διαφωνώ μαζί του σ' αυτό, αλλά δείχνει την άποψη του για τους μεγαλοπαράγοντες. Κολλητός με το Βασιλακόπουλο είναι, γι'αυτό και οι καλές σχέσεις με Ιωαννίδη, Γιαννακοπουλαίους και παλιότερα Κόκκαλη. Αλήθεια, εσύ πως τον θεωρείς ηθικό στοιχείο από τη στιγμή που σε κάθε μετάδοση στάζει ειρωνεία για ότι κινείται γύρω του; Εμένα προσωπικά δε με ενοχλουν τόσο οι κωλοτούμπες του, όσο οι χαρακτηρισμοί προς παίχτες (φυσικά μόνο ξένους) και η ειρωνεία του.

Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να είναι κολλητός με τον Βασιλακόπουλο...??? Ποιός είναι ο Βασιλακόπουλος..?? Κανένας Μαφιόζος..??? Κατά την γνώμη μου...ο Βασιλακόπουλος έχει προσφέρει(και συνεχίζει να προσφέρει) πολλά στο ελληνικό μπάσκετ.
Μόνο και μόνο η φράση του Γιώργου Γεωργίου...όταν με τσαντισμένο και απαξιωτικό ύφος είπε:" Γέμισε την Ελλάδα μπασκέτες ο Βασιλακόπουλος....".....μου αρκεί για να τον έχω σε εκτίμηση...
jimol34
QUOTE(Ginobili @ Jul 27 2007, 09:12 PM) *
Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να είναι κολλητός με τον Βασιλακόπουλο...??? Ποιός είναι ο Βασιλακόπουλος..?? Κανένας Μαφιόζος..??? Κατά την γνώμη μου...ο Βασιλακόπουλος έχει προσφέρει(και συνεχίζει να προσφέρει) πολλά στο ελληνικό μπάσκετ.
Μόνο και μόνο η φράση του Γιώργου Γεωργίου...όταν με τσαντισμένο και απαξιωτικό ύφος είπε:" Γέμισε την Ελλάδα μπασκέτες ο Βασιλακόπουλος....".....μου αρκεί για να τον έχω σε εκτίμηση...

Όχι, μη με παρεξηγείς, δεν είναι κακό, απλά δες τι αναφέρθηκε πριν σχετικά με τον Παπαλουκά, τον Κόκκαλη και τους υπόλοιπους. Δε με νοιάζει αν είναι κολλητός και με τον Αλ Καπόνε, θέλω απλά να είναι αμερόληπτος.
man10
QUOTE(jimol34 @ Jul 27 2007, 09:48 PM) *
Δε με νοιάζει αν είναι κολλητός και με τον Αλ Καπόνε, θέλω απλά να είναι αμερόληπτος.

Αυτο ακριβως ειναι ολα τα λεφτα,σχετικα με τους δημοσιογραφους κατα την γνωμη μου... Δεν εχει σημασια με ποιον εισαι κολλητος στην κανονικη σου ζωη,σημασια εχει να οταν πιανεις την πενα η το μικροφωνο να τα ξεχνας ολα...
Papaloukas 4 ever
QUOTE(nikefalin @ Jul 27 2007, 03:01 PM) *
αλλά έχει και αδυναμίες ειδικά όταν κάνει ρεπορτάζ εκτός γηπέδου

ΜΕΓΑΛΕΣ αδυναμίες..... (πουλάκια κλπ....., σε σχέση με ένα link στο κάτω μέρος της σελίδας, ε Νικολάκηwink.gif
Anaz
Αυτος ο Κογκαλιδης όταν δεν ασχολειται με μεταγγραφες μια χαρα αποψεις εχει! Γουσταρα πολυ τα αρθρα τους για την Εθνικη κατα τη διαρκεια του Ευρωμπάσκετ,οπως κ την προταση του σημερα για το κυπελλο.
Στο θεμα τους Σαρας παντως εκτεθηκε ανεπανόρθωτα αυτη τη φορα..
Η πλάκα ειναι οτι απο τοτε που ακουστηκε για τον Παο εχουν βγει μολις 2 λιτα κ λακωνικα αρθρα απ'το site κ αυτα βεβαια όχι απ'τον ίδιο. Ενω πιο πριν μας ειχαν ζαλισει κανονικα με τις φανφάρες τους..
k_sal_15
QUOTE(Achilleas13 @ Jun 17 2007, 13:48 ) *
Kαρύδας,Παπαδογιάννης 77.gif 77.gif Ο Συριγος μου τη δίνει άγρια(πολύ ξερόλας) 68.gif

stypid.gif

QUOTE(panos75 @ Jun 17 2007, 13:56 ) *
Καρύδας και Παπαδογιάννης (μόνο όταν μιλάει για μπάσκετ).

Μου άρεσε και ο Σκουντής αλλά από τότε που πήγε στην ΕΡΤ έχει γίνει ανυπόφορος. Αυτά κάνουν οι παρέες με τον ακατανόμστο.

Συρίγος; ohmy.gif

Θου Κύριε φυλακήν τω στόματι μου... shot.gif

stypid.gif
pit_glikos
Εμένα μου αρέσει ο Χατζηγεωργίου όταν δε φλυαρεί..Λιγοι τον εχετε επιλεξει νομιζω

P.S να ζητησω και συγγνωμη που ανοιξα νεο topic σε λάθος θρεντ..Μετα το σκεφτηκα οτι μαλλον επρεπε να το ανοιξω αλλου..Και παλι συγγνωμη..
geosider
τσ, τσ, τσ laugh.gif ποια είναι αυτή η μπάκουλη ρε παιδιά;
xaxaxa σήμερα ακουσα πρώτη φορά αυτήν την εκπομπή για μπάσκετ του κοτζιά που λέει στοίχημα για μπάσκετ στο σπορ φμ και κρατούσα την κοιλιά μου από τα γέλια

τι ειν' αυτή ρε,
από φωνή και μαγκιά σκέτος φορτηγατζής για να μην πω τίποτα για τσατσ...δες 24.gif 24.gif
panos75
Και γαμώ τα άτομα η Νίκη. Πρέπει να δεις τη φάτσα της όποτε τη συναντάω στο γήπεδο και της λέω ''ακόμη να βρεις ένα καλό κοριτσι και να νοικοκυρευτείς;''. biggrin.gif
geosider
QUOTE(panos75 @ Sep 21 2007, 17:31 ) *
Και γαμώ τα άτομα η Νίκη. Πρέπει να δεις τη φάτσα της όποτε τη συναντάω στο γήπεδο και της λέω ''ακόμη να βρεις ένα καλό κοριτσι και να νοικοκυρευτείς;''. biggrin.gif

καλά σοβαρά μιλάς τώρα; 24.gif

για να μην την αδικήσουμε πολύ όμως πρέπει να πω ότι σαν δημοσιογράφο δεν την ξέρω καθόλου peace.gif
panos75
24.gif

ΕΧΩ ΑΓΩΝΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ

Γράφει ο Αντώνης Φουντής

«ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ότι η Ισπανία δεν είναι ανίκητη» τόνισε με έμφαση ο Δ. Χατζηγεωργίου στον προημιτελικό της διοργανώτριας με τη Γερμανία στο Ευρωμπάσκετ.

ΓΙΟΥΠΙ! Ανακάλυψε την Αμερική ο Jim! Μα, έτσι κι αλλιώς, η Ισπανία δεν ήταν ανίκητη, αφού είχε ήδη χάσει από την Κροατία!

ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ της ίδιας σχολής με τον Δάρρα στο ποδόσφαιρο, που κάθε φορά στα ρεπορτάζ Ολυμπιακού ή Εθνικής στη ΝΕΤ έχει το ίδιο ακριβώς σχόλιο: «Πάντως, οι αντίπαλοι έχουν κενά στην άμυνα»!

ΣΟΒΑΡΑ; Μα αν υπήρχαν ανίκητες άμυνες ή δεν υπήρχαν κενά, δεν θα έμπαιναν γκολ, παντογνώστη μου...

ΕΥΚΟΛΗ η κριτική, Δημητράκη, όταν αφορά ξένες ομάδες. Για την ελληνική δεν ακούσαμε λέξη. Ολα ήταν καλά και άγια στο Ευρωμπάσκετ.

ΟΣΟ ΓΙΑ τις ειρωνείες εις βάρος της Γερμανίας ότι δεν κάνει ούτε για την Α2: δύο μέρες νωρίτερα, που οι Γερμανοί νικούσαν τους Ιταλούς, όλοι ήταν πολύ καλοί παίκτες και η Γερμανία μία πολύ καλή ομάδα! Αποφάσισε και γρήγορα.

«ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ θα έπρεπε να μετρήσει και για λόγους αισθητικής του αγώνα». Ο Δημητράκης στον αγώνα της Εθνικής με τη Σλοβενία. Οι μετρ της μόδας είναι εδώ!

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ με την έξτρα πάσα! Τη θυμήθηκε πάλι. What is this, ωρέ Jim; Μέχρι τρεις πάσες επιτρέπονται στο μπάσκετ; Συν μία δώρο, σαν τις πίτσες;

ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΞΑΦΝΙΚΑ και, τόσο στον ημιτελικό όσο και στον μικρό τελικό της Εθνικής, ακούσαμε πάλι παλιές γνωστές λέξεις; Λέξεις όπως ραβέρσα και μπάσιμο, και όχι χουκ σοτ ή ντράιβ; Αβυσσος οι μεταδόσεις των σχολιαστών...

«ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ από το να είναι μη ανεπιστρεπτή η κατάσταση». Τι ήθελε να πει το... ποιητή Χατζηγεωργίου, αλλά δεν του έβγαινε; Οτι το ματς τελείωσε και η Εθνική μας έχασε!

ΑΚΟΜΗ καλύτερο ήταν το άλλο: «Η Εθνική εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση αγωνιστικής καταστολής». Σε ελεύθερη μετάφραση, η Εθνική έπαιζε χάλια.

ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ο Δημητράκης είχε βαλθεί να ξεπεράσει ακόμη και τη σάτιρα του Χάρρυ Κλυνν...

...ΤΟΤΕ ΠΟΥ, στις παραστάσεις του, δεν έλεγε ότι κάποιος δωροδόκησε κάποιον, αλλά το περίφημο «τσάκω, ημέτερε, τα δέοντα προς λήψιν πρωτοβουλίας»!

ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ τα άσχημα. Να πούμε και τα καλά στις μεταδόσεις του Ευρωμπάσκετ:

1. ΤΡΟΜΕΡΗ η επιτυχία του Βαγγέλη Ιωάννου, που μπόρεσε να φέρει μαζί μπροστά στα μικρόφωνα της ΕΤ1 τους δύο κολοσσούς, Νίκο Γκάλη και Γιάννη Γιαννάκη.

2. Ο ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΟΣ απολογισμός του Βασίλη Σκουντή για την πορεία της Εθνικής: «Δίκαια Ρωσία, Ισπανία, Λιθουανία πήραν τα τρία μετάλλια, αφού παρουσιάστηκαν καλύτερες από την Εθνική μας».

3. Η... ΤΑΠΑ Σκουντή στον Χατζηγεωργίου, που κακάριζε για σφαγή της Εθνικής από τους διαιτητές και ειρωνευόταν τους Ισπανούς για τις διαμαρτυρίες τους: «Μην ξεχνάμε ότι τα έχουμε κάνει κι εμείς αυτά, όταν φιλοξενούσαμε μεγάλες διοργανώσεις!»
nikefalin
QUOTE(geosider @ Sep 21 2007, 20:47 ) *
καλά σοβαρά μιλάς τώρα; 24.gif

για να μην την αδικήσουμε πολύ όμως πρέπει να πω ότι σαν δημοσιογράφο δεν την ξέρω καθόλου peace.gif

++ για τη Νίκη,
επίσης καλό ++ για τη Τζενούλα της Ισπανίας, Τζένη Γραβιά smile.gif

ξέρουν και από μπάσκετ οι κοπέλες, μια χαρά είναι
Papaloukas 4 ever
QUOTE(nikefalin @ Sep 23 2007, 21:17 ) *
++ για τη Νίκη,
επίσης καλό ++ για τη Τζενούλα της Ισπανίας, Τζένη Γραβιά smile.gif

ξέρουν και από μπάσκετ οι κοπέλες, μια χαρά είναι

ΤΖΕΝΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑ....
Α, ρε ωραία που περνάγαμε στο Telefonica!!!!!
nezard
Σκουντής υπόδειγμα και μπασκετική εγκυκλοπαίδεια. Μέχρι που άρχιζε να λαϊκίζει στην ΕΡΤ με την Εθνική...

Και αυτό που σκεφτόμουν χθες: Κανένας νέος μπασκετικός βρε παιδιά; Δεν υπάρχει;

Με το Σκουντή, το Συρίγο και τον Καρύδα θα μείνουμε για άλλη μια 20ετία;
noumero6
QUOTE(nezard @ Sep 30 2007, 19:58 ) *
Σκουντής υπόδειγμα και μπασκετική εγκυκλοπαίδεια. Μέχρι που άρχιζε να λαϊκίζει στην ΕΡΤ με την Εθνική...

Και αυτό που σκεφτόμουν χθες: Κανένας νέος μπασκετικός βρε παιδιά; Δεν υπάρχει;

Με το Σκουντή, το Συρίγο και τον Καρύδα θα μείνουμε για άλλη μια 20ετία;

περίμενε και τα "παιδιά " του Σκουντη ερχονται είναι ακόμα στο εκκολαπτήριο!!!!! smiley.gif
Σκουντης Παπαδογιαννης και Ασπρουλιας ειναι εκπληκτικοι..ο Ασπρουλιας κανει πετυχημενες ερωτησεις κι οχι "τι σκεφτοσουν την ώρα που σουταρες?" biggrin.gif
thrylos7
Τί κάνει ο Ασπρούλιας; blink.gif

Είχε αποκαλέσει τον Αλβέρτη αθεόφοβο (που κατέκτησε άλλον έναν τίτλο στην καριέρα του) με ένα υπέρ του δέοντος φιλικό στυλ.. "βρε αθεόφοβε"

Στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ, είχε ρωτήσει τον Σπανούλη αν ήταν ο ευρωπαίος Σπανούλης ή ο ΝΒΑer Σπανούλης, αυτός που αγωνίστηκε εκείνη την ημέρα... !!

Ενώ στον Νίκο Γκάλη, του πρότεινε να πάνε να παίξουνε στα τουρνουά 3 on 3 που λάμβαναν μέρος εκείνες τις ημέρες στην Ισπανία (Μαδρίτη προφανώς)... !!!

Κατά μία έννοια είναι επιτυχημένες οι ερωτήσεις! biggrin.gif (εντάξει, δε θυμάμαι άλλες, ίσως είναι μόνο αυτές.. )

Ο Ασπρούλιας προσωπικά μου αρέσει περισσότερο για τα γραπτά του (έχει πάρει και σημαντικές συνεντεύξεις αν θυμάμαι καλά)...
j-kidd13
Εγω συμπαθω πολυ τον Ιωαννου και τον Κοτζια.Ο Συριγος ωρες ωρες με εκνευριζει αφανταστα!
tsitum
Τί κάνει ο Ασπρούλιας;

Είχε αποκαλέσει τον Αλβέρτη αθεόφοβο (που κατέκτησε άλλον έναν τίτλο στην καριέρα του) με ένα υπέρ του δέοντος φιλικό στυλ.. "βρε αθεόφοβε"

Στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ, είχε ρωτήσει τον Σπανούλη αν ήταν ο ευρωπαίος Σπανούλης ή ο ΝΒΑer Σπανούλης, αυτός που αγωνίστηκε εκείνη την ημέρα... !!

Ενώ στον Νίκο Γκάλη, του πρότεινε να πάνε να παίξουνε στα τουρνουά 3 on 3 που λάμβαναν μέρος εκείνες τις ημέρες στην Ισπανία (Μαδρίτη προφανώς)... !!!

Κατά μία έννοια είναι επιτυχημένες οι ερωτήσεις! (εντάξει, δε θυμάμαι άλλες, ίσως είναι μόνο αυτές.. )

Ο Ασπρούλιας προσωπικά μου αρέσει περισσότερο για τα γραπτά του (έχει πάρει και σημαντικές συνεντεύξεις αν θυμάμαι καλά)...
Ο Ασπρουλιας ειναι αναμεσα στους ανθρωπους της τηλεορασης που με εκνευριζουν.Ξενερωτο χιουμορ συνδυασμενο με μπολικο γλειψιμο.Με ερειστικο γελιο που ακολουθει τις ξενερωτες ατακες του για να εκβιασει το αμηχανο χαμογελο του συνομιλητη.
geosider
QUOTE(j-kidd13 @ Oct 9 2007, 20:49 ) *
Εγω συμπαθω πολυ τον Ιωαννου και τον Κοτζια.Ο Συριγος ωρες ωρες με εκνευριζει αφανταστα!

για τον Κοτζιά εντάξει, αν και λίγο βαρετός καλός είναι ξέρει και στοίχημα μπάσκετ και παίρνουμε κανένα φράγκοbiggrin.gif

αλλά ο τσολιάς; blink.gif
το σκέφτηκες καλά φίλε; laugh.gif
Ginobili
Eμένα μου την σπάνε πάρα πολύ ο Ιωάννου(τι σχέση έχει με το μπάσκετ?? Οι μεταδώσεις του,και το χρώμα της φωνής του με εκνευρίζουν.Καλύτερα να συνεχίσει μόνο στο ρεπορτάζ ποδοσφαίρου του Ολυμπιακου...),ο Κοτζιάς..επίσης με ενοχλεί λίγο..(έλεος πια με αυτόν τον Πανιώνιο!!!΄Όταν έφυγε ο Σισκάουσκας από τον Παναθηναικό...στα πλαίσια της μεταγραφολογίας του Ουίνστον,είπε στο ραδιόφωνο ότι ο Κένεντι σε κανά χρόνο θα θέλει 2 Σισκάουσκας για πρωινό!!!! Πριν κανα 2 εβδομάδες είπε,ότι ο Νιούλει είναι πάρα πολύ καλύτερος του Ουίνστον... blink.gif ).
Καλά για τον Ασπρούλια δεν το συζητώ...όσο ύψος του περισεύει..τόσο....του λείπει.Μα καλά...τις ερωτήσεις που κάνει,μόνος του τις σκέφτεται??? Επιπλέον με ενοχλεί το χαζογέλιο του.
Τον Σκουντή κάποτε τον πήγαινα με 1000...από τότε που πήγε στο κρατικό μας ζάλισε με τον ρομαντισμό του...(Είναι πράγματι κινητή εγκυκλοπέδια σε μπασκετικές πληροφορίες,αλλά από πραγματικό μπάσκετ..ψιλομυρωδιάς είναι.Ξέρει να διακρίνει πάντως "πότε δουλεύουν καλά τα μπλόκ-άουτ"...).
Ο Μαγουλάς...τι να πούμε...?? Του αναγνωρίζω κάτι...Έχει φέρει το στοιχείο διαιτησία στο ΝΒΑ!!!! Δεν υπάρχει αγώνας ΝΒΑ που να μεταδίδει,και να μην γκρινιάξει για την διαιτησία!!!
Ο Περπερίδης...καλός είναι...αλλά στο Βόλλει καλύτερος....
Ο Νάτου!!!!! ΘΕΟΣ!!!!! Ώρες ώρες,απορώ γιατί δεν παίρνουν και την μάνα μου,να σχολιάζει αγώνες μπάσκετ,και να κάνει ρεπορτάζ....

Ο Αυγουλής,άλλαξε ταπεραμέντο..."μετρίασε τα Ολυμπιακά αισθήματα",αλλά αυτό δεν με πείραζε.Ίσα ίσα,που στο tv magic,τον παρακολουθούσα φανατικά!!!(Έβγαινε με τις δύο γκόμενες,την Όλγα και την άλλη..και μίλαγε για μπάσκετ... wink.gif )

Οπότε καταλήγουμε στην ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ...Φίλλιπας Συρίγος..και ξερό ψωμί!!!! tongue.gif
Wilkinson
QUOTE(Ginobili @ Oct 11 2007, 03:39 ) *
Eμένα μου την σπάνε πάρα πολύ ο Ιωάννου(τι σχέση έχει με το μπάσκετ?? Οι μεταδώσεις του,και το χρώμα της φωνής του με εκνευρίζουν.Καλύτερα να συνεχίσει μόνο στο ρεπορτάζ ποδοσφαίρου του Ολυμπιακου...),ο Κοτζιάς..επίσης με ενοχλεί λίγο..(έλεος πια με αυτόν τον Πανιώνιο!!!΄Όταν έφυγε ο Σισκάουσκας από τον Παναθηναικό...στα πλαίσια της μεταγραφολογίας του Ουίνστον,είπε στο ραδιόφωνο ότι ο Κένεντι σε κανά χρόνο θα θέλει 2 Σισκάουσκας για πρωινό!!!! Πριν κανα 2 εβδομάδες είπε,ότι ο Νιούλει είναι πάρα πολύ καλύτερος του Ουίνστον... blink.gif ).
Καλά για τον Ασπρούλια δεν το συζητώ...όσο ύψος του περισεύει..τόσο....του λείπει.Μα καλά...τις ερωτήσεις που κάνει,μόνος του τις σκέφτεται??? Επιπλέον με ενοχλεί το χαζογέλιο του.
Τον Σκουντή κάποτε τον πήγαινα με 1000...από τότε που πήγε στο κρατικό μας ζάλισε με τον ρομαντισμό του...(Είναι πράγματι κινητή εγκυκλοπέδια σε μπασκετικές πληροφορίες,αλλά από πραγματικό μπάσκετ..ψιλομυρωδιάς είναι.Ξέρει να διακρίνει πάντως "πότε δουλεύουν καλά τα μπλόκ-άουτ"...).
Ο Μαγουλάς...τι να πούμε...?? Του αναγνωρίζω κάτι...Έχει φέρει το στοιχείο διαιτησία στο ΝΒΑ!!!! Δεν υπάρχει αγώνας ΝΒΑ που να μεταδίδει,και να μην γκρινιάξει για την διαιτησία!!!
Ο Περπερίδης...καλός είναι...αλλά στο Βόλλει καλύτερος....
Ο Νάτου!!!!! ΘΕΟΣ!!!!! Ώρες ώρες,απορώ γιατί δεν παίρνουν και την μάνα μου,να σχολιάζει αγώνες μπάσκετ,και να κάνει ρεπορτάζ....

Ο Αυγουλής,άλλαξε ταπεραμέντο..."μετρίασε τα Ολυμπιακά αισθήματα",αλλά αυτό δεν με πείραζε.Ίσα ίσα,που στο tv magic,τον παρακολουθούσα φανατικά!!!(Έβγαινε με τις δύο γκόμενες,την Όλγα και την άλλη..και μίλαγε για μπάσκετ... wink.gif )

Οπότε καταλήγουμε στην ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ...Φίλλιπας Συρίγος..και ξερό ψωμί!!!! tongue.gif

41.gif 77.gif
Idika to teleuteo prepi na to di o morfi... tongue.gif
D_WILL_8
Ο Παπαδογιάννης είναι πολύ καλός αν και ώρες ώρες γίνεται απόλυτος με τις απόψεις του..
Ο Καρύδας έχει αρκετές παραστάσεις και χειρίζεται πολύ καλα την γλώσσα αλλά μου φαίνεται οτί μερικές φορές φοβάται να πει ξεκάθαρα την γνώμη του..
Όσοι είναι από Θεσσαλονίκη θα συμφωνούν οτί ο Κλείτων Καρκανιάς που κάνει το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ στη Metrosport είναι πραγματικά γελοίος...
Αν ξέρει κανένας που έχει χαθει ο Χρήστος Λαζάρου που ήταν στο Libero fm ας κάνει ενα post...
captain charisma
ο νκοδημος λιανος που στο τριποντο εγραφε ωραια αρθρα για το νβα
McRae
QUOTE(D_WILL_8 @ Oct 11 2007, 14:55 ) *
Όσοι είναι από Θεσσαλονίκη θα συμφωνούν οτί ο Κλείτων Καρκανιάς που κάνει το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ στη Metrosport είναι πραγματικά γελοίος...
Αν ξέρει κανένας που έχει χαθει ο Χρήστος Λαζάρου που ήταν στο Libero fm ας κάνει ενα post...

Απιστευτος ο Καρκανιας,οταν μιλαει στο ραδιο αναγκαζομαι να ανεβασω την ενταση 5-6 μοναδες παραπανω απο το κανονικο..αλλιως δεν ακουγεται...Ο Λαζαρου εγκατελειψε την δημοσιογραφια για να αφοσιωθει στις σπουδες του...
NBAholic
ο νκοδημος λιανος που στο τριποντο εγραφε ωραια αρθρα για το νβα

Προσωπικά είχα αρκετές διαφωνίες με αυτά που έγραφε ο Λιανός, ο οποίος μου φαίνεται καλύτερος στον προφορικό λόγο. Θυμάμαι, μεταξύ άλλων, ότι ήταν πολύ hardcore τζορντανικός. Αυτό βέβαια δεν είναι κακό, αρκεί να ξέρεις πότε περνάς το μέτρο. Θυμάμαι, χαρακτηριστικά στη σελίδα της επικαιρότητας του ΝΒΑ σε ένα Τρίποντο το 2003, ότι στον αγώνα που ο Κόμπι έβαλε 55 πόντους στους Γουίζαρντς, τόνισε εξίσου πολύ το γεγονός ότι ο Τζόρνταν είχε βάλει 23 πόντους, "νούμερο σημαδιακό που παραπέμπει στη φανέλα του κορυφαίου", κτλ. Δηλαδή, τι έπρεπε να γίνει για να πάρει ο Κόμπι τους προβολείς πάνω του; Μήπως να σκόραρει 8 πόντους για να ματσάρει κι αυτός το νούμερο της τότε φανέλας του(!);
King-James
Σκουντής και μονο Σκουντής παιδιά .προσωπικά μου αρέσει πολύ γιατί μένει πάντα ψύχραιμος και δεν παρασύρεται από το αποτέλεσμα και το κυριότερο,δεν βιάζεται να κρίνει. smiley.gif bball.gif bball.gif bball.gif
Silver8
Aπάντηση του Αλβέρτη σε σαββατιάτικη εκπομπή στην ερώτηση του Ασπρούλια (η συμπάθειά μου tongue.gif ) "τι θα κάνει φέτος ο Αλβέρτης?"

-Θα απαντάει στις δικές σου μ... εε ερωτήσεις. laugh.gif

Ασπρούλια ζεις εσύ μας οδηγείς 41.gif
PanosIlio
QUOTE(Silver8 @ Oct 22 2007, 11:57 ) *
Aπάντηση του Αλβέρτη σε σαββατιάτικη εκπομπή στην ερώτηση του Ασπρούλια (η συμπάθειά μου tongue.gif ) "τι θα κάνει φέτος ο Αλβέρτης?"

-Θα απαντάει στις δικές σου μ... εε ερωτήσεις. laugh.gif

Ασπρούλια ζεις εσύ μας οδηγείς 41.gif

Αχαχαχ ναι το είδα, μα τι παιδί και αυτός ο Ασπρούλιας.

Βασικά η ερώτηση ήταν, "Τι θα κάνει ο Αλβέρτης του χρόνου τέτοια εποχή?" Ήθελε η δημοσιογραφάρα και καλά να πάρει είδηση ότι θα είναι φέτος η τελευταία χρονιά του Αλβέρτη shot.gif shot.gif

Και φυσικά η μορφή του έδωσε την κατάλληλη απάντηση (off topic λίγο, τον Αλβέρτη όσο δεν τον πάω μπασκετικά σαν άτομο είναι μαμάτος ρε γμτ και μου είναι αδύνατον να τον αντιπαθήσω biggrin.gif )
Silver8
QUOTE(PanosIlio-G7 @ Oct 22 2007, 12:04 ) *
Βασικά η ερώτηση ήταν, "Τι θα κάνει ο Αλβέρτης του χρόνου τέτοια εποχή?"

Ναι μπράβο. Σωστά είχα την εντύπωση ότι κάτι έχω ξεχάσει.

Βασικά ο Αλβέρτης κάθε φορά που βγαίνει με τον Ασπρούλια μαζί στο γυαλί τον κάνει ρόμπα. Τον έχει πάρει πρέφα και του τα ρίχνει... δίχως έλεος. Αλλά και ο άλλος πάει γυρεύοντας. Τελευταία βέβαια αναγνωρίζω ότι κάνει μια προσπάθεια να μειώσει τις βλακώδεις ερωτήσεις...Αλλά το στυλάκι "είμαι κολλητάρι του Σκουντή και χιουμορίστας" ίδιο και απαράλλαχτο.
tsitum
QUOTE(Silver8 @ Oct 22 2007, 12:25 ) *
Ναι μπράβο. Σωστά είχα την εντύπωση ότι κάτι έχω ξεχάσει.

Βασικά ο Αλβέρτης κάθε φορά που βγαίνει με τον Ασπρούλια μαζί στο γυαλί τον κάνει ρόμπα. Τον έχει πάρει πρέφα και του τα ρίχνει... δίχως έλεος. Αλλά και ο άλλος πάει γυρεύοντας. Τελευταία βέβαια αναγνωρίζω ότι κάνει μια προσπάθεια να μειώσει τις βλακώδεις ερωτήσεις...Αλλά το στυλάκι "είμαι κολλητάρι του Σκουντή και χιουμορίστας" ίδιο και απαράλλαχτο.

Γεια σου icon_wave.gif ρε Σιλβερ τα ιδια εχω γραψει κ γω πιο παλια. biggrin.gif

Του Σκουντη του βγαινει αυτο το γλυκο υφος με τα συνεχη αστειακια, του Ασπρουλια σε καμμια περιπτωση.

Συμπερασμα "Δωστε εκπομπη στον Ασπρουλια να περασουμε καλα" tongue.gif tongue.gif

Κατι αλλο, εναν λιγοτερο γλυκο κ πιο ευθυ, στυλ Συριγου (οχι ομως τον ιδιο),στιλ Παπαδογιαννη, δε θα ηταν καλυτερα να βαζανε στην εκπομπη της Μπασκετουπολης? Ισως τον Μπατη? Καποιον που να μη κολωνει να πει κατι περα απο τα τετριμμενα...
Ginobili
QUOTE(tsitum @ Oct 22 2007, 18:38 ) *
Γεια σου icon_wave.gif ρε Σιλβερ τα ιδια εχω γραψει κ γω πιο παλια. biggrin.gif

Του Σκουντη του βγαινει αυτο το γλυκο υφος με τα συνεχη αστειακια, του Ασπρουλια σε καμμια περιπτωση.

Συμπερασμα "Δωστε εκπομπη στον Ασπρουλια να περασουμε καλα" tongue.gif tongue.gif

Κατι αλλο, εναν λιγοτερο γλυκο κ πιο ευθυ, στυλ Συριγου (οχι ομως τον ιδιο),στιλ Παπαδογιαννη, δε θα ηταν καλυτερα να βαζανε στην εκπομπη της Μπασκετουπολης? Ισως τον Μπατη? Καποιον που να μη κολωνει να πει κατι περα απο τα τετριμμενα...

Άσε φίλε...το καλοκαίρι άκουγα κάτι Σαββατικύριακα μεσημέρι στην Έρα σπόρ τον Ασπρούλια..και ξερενόμουν στα γέλια!!! 24.gif
Κάποτε έκανε εκπομπή και κάτι καλοκαιρινά βράδια στην Έρα σπορ με Περπερίδη και Μελάγιες...και ήταν αφασία!!! Τον είχε πάρει από κάτω ένα βράδυ,επειδή κάτι ακροατές διαφονούσαν μαζί του,και του έστελναν μηνύματα..και του λέει ο Πέρπε:"Έλα ρε συ..κούλαρε!!! Μην σκας για 2 μηνύματα"..!!!
Σίγουρα είναι καλό παιδί,αλλά....πολύ χαρούμενο παιδί.....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.