Help - Search - Members - Calendar
Full Version: SLAM DUNK contest
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
NBAholic
Σύμφωνα με τις τελαυταίες πληροφορίες, οι συμμετέχοντες θα είναι οι:

Josh Smith
Tony Allen
JRich
Matt Bonner
LeBron James
Wade

Θα είναι πολύ καλύτερος από πέρυσι.

Τους Ρίτσαρντσον, Γουέιντ και Τζέιμς δε χρειάζεται να τους συστήσω. Ο Τζος Σμιθ είναι ένας ρούκι με καταπληκτικά προσόντα. Ο Μπόνερ μπορεί να μη γεμίζει το μάτι, αλλά μπορεί να κάνει θόρυβο. Λέγεται ότι δοκίμασε να κάνει κάρφωμα 720 μοιρών!
dizzy_fingers
ohmy.gif

Σιγά σιγά σε κάθε διαγωνισμό καρφωμάτων θα συμμετέχουν κάτι πιτσιρικάδες που μπορεί να μην έμαθαν ποτέ μπάσκετ αλλά από άλμα άλλο τίποτα...

Αυτός ο James White,ακόμα πανεπιστήμιο είναι?
IraTmac
ψηφίζω Wade. tongue.gif

αντικειμενικός ε? biggrin.gif
MZ13
James δακωτό.... 77.gif

Ο Josh Smith είναι rookie έκπληξη φέτος.... βασικός και αμετακίνητος στους Hawks, φοβερά προσόντα ειδικά στην άμυνα, σε ένα παιχνίδι έσκασε και 10 τάπες αν και small forward..... blink.gif icon_drunk.gif

Προβλέπεται πάντως μεγάλη μάχη μεταξύ James, Rich, Wade και - πιθανώς - Smith..... αν ήταν και ο Mason θα μιλάγαμε για μακελειό... wink.gif
NBAholic
Είναι πάντως περίεργο που ο Τζόουνς δεν κατέβηκε καν για να "υπερασπιστεί" τον τίτλο του tongue.gif (τον οποίο, θυμίζω, κέρδισε λόγω της βλακείας του Ρίτσαρντσον να προσπαθήσει να κάνει ένα εξεζητημένο κάρφωμα, ενώ χρειαζόταν μόλις 42 βαθμούς για να κερδίσει).

Αυτός ο James White,ακόμα πανεπιστήμιο είναι?

Ναι, νομίζω κάπου στη Φλόριδα. Είναι τρομερός dunker, αλλά από ταλέντο, τον βλέπω να εξελίσσεται σε Χάρολντ Μάινερ...Ίσως με λίγη τύχηνα τον δούμε κι από τα μέρη μας.
NBAholic
Φρέσκο νέο: Συμμετοχή φέρεται ότι θα δηλώσει και ο Αμάρε Στούντεμαϊρ, ενώ υπάρχουν πιθανότητες και για Ιγκουοντάλα.

Μου προκαλεί έκπληξη αυτή η φετινή διάθεση 41.gif
IraTmac
Stoudemire!!

απίστευτος διαγωνισμός θα γίνει!

Σπύρο, κάνε μου τη χάρη και γράψτον ρε συ... είναι πολύ αργά και Κυριακή οπότε δεν μπορώ να το δω στον κολλητό...
dizzy_fingers
Δεν ξέρω... rolleyes.gif
Θα είμαι άρρωστος στις 19 φλεβάρη... 65.gif
IraTmac
ελπίζω τότε στις 20 που έχει το All Star Game να χεις αναρώσει tongue.gif

γράφτο ρε που ΣΕ λέω!!
dizzy_fingers
Ρε άντε πάνε βάλε supersport στο σπίτι σου tongue.gif:P:P!

Σοβαρά τώρα, το ότι θα το γράψω το παιχνίδι....θα το γράψω wink.gif. Δε μου ξεφεύγει.
Αλλά πότε θα στο δώσω? Το καλοκαίρι? huh.gif
IraTmac
ναι, το καλοκαίρι. κανόνισε να μην το χεις... γκρρρ...

tongue.gif
dizzy_fingers
Διάβασα ότι ο Τζέιμς ζητάει ένα εκατομύριο δολλάρια για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό.. blink.gif

Αληθεύει?
IraTmac
ναι γιατί λίγα έπαιρνε το καημένο...
NBAholic
Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα ζητούσα κάτι τέτοιο θα ήταν για κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό, αν και έχω αμφιβολίες περί τούτου. Το θεωρώ χαζό, μιας και $1.000.000 δε θα έπρεπε να λένε και πολλά για έναν παίχτη που θα υπογράψει τριψήφιο συμβόλαιο λίαν συντόμως.
Ή μήπως θέλει να ασφαλίσει τα πόδια του;;

Παρεπιπτόντως, ανακοινώθηκαν και οι συμμετέχοντες στα τρίποντα. No Peja:

Τζο Τζόνσον
Κουεντίν Ρίτσαρντσον
Βλάντο Ραντμάνοβιτς
Ρέι Άλεν
Κάιλ Κόρβερ
Βόσον Λέναρντ
IraTmac
QUOTE (NBAholic @ Feb 8 2005, 03:57 PM)
Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα ζητούσα κάτι τέτοιο θα ήταν για κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό, αν και έχω αμφιβολίες περί τούτου.

συμφωνώ. παιχταράς ναι, αλλά και λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει...

Τζο Τζόνσον

δεν τον έχω παρακολουθήσει τόσο ώστε να τον κρίνω ως τριποντάκια.

Κουεντίν Ρίτσαρντσον

καλός στα τρίποντα κι από τους συμπαθητικούς παίκτες.

Βλάντο Ραντμάνοβιτς

το βασικότερο ίσως προσον του Ραντμά. καλή υποψηφιότητα.

Ρέι Άλεν

άξιόλογος σουτέρ και μάλιστα όχι μόνο στα τρίποντα.

Κάιλ Κόρβερ

θανατηφόρος τριποντάκιας, είναι η δύναμή του. ο μικρός θέτει σοβαρή υποψηφιότητα αν δεν ψαρώσει.

Βόσον Λέναρντ

αυτός θα σηκωθεί από το κρεβάτι του πόνου μόνο και μόνο για να υπερασπιστεί τον τίτλο του! αν τα καταφέρει θα λέει "το 2005 δεν έπαιξα καθόλου, αλλά κέρδισα στα τρίποντα του Ολ Σταρ" biggrin.gif Οτι να ναι...
NBAholic
δεν τον έχω παρακολουθήσει τόσο ώστε να τον κρίνω ως τριποντάκια.

Τα νούμερά του δικαιολογούν την επιλογή του: 103/227 (45,4%), υπολείπεται μόνο των Χόιμπεργκ και Τέρι σε ευστοχία, έχοντας σουτάρει ακριβώς όσα οι δυο τους μαζί.

Φαβορί για εμένα, Κόρβερ και Άλεν, με Ραντμάνοβιτς να έπαιται από κοντά. Τον Κουεντίν τον θεωρώ περισσότερο dunker και πιθανή νίκη του θα με εκπλήξει.

(By the way, δεν μπορώ να πιστέψω ότι βασικός των Σανς σουτάρει με τέτοιο γενικό ποσοστό)
IraTmac
QUOTE (NBAholic @ Feb 8 2005, 10:17 PM)
[Φαβορί για εμένα, Κόρβερ και Άλεν, με Ραντμάνοβιτς να έπαιται από κοντά.

συμφωνώ στα φαβορί σου, αν πόνταρα θα πόνταρα στον Κόρβερ. όσο να ναι, αυτό είναι το δυνατό του σημείο.

δεν μπορώ να πω οτι στενοχωρέθηκα που δεν πήγε ο πέτζα, αλλά ήταν μια μικρή έκπληξη.
NBAholic
*Atomic explosion emiticon*

Είναι η τελευταία φορά που εμπιστεύθηκα φήμες, γιατί πίστευα ότι οι Αμερικανοί είναι πιο συνεπείς κι ενημερωμένοι. Λαγούς με πετραχήλια έταξαν και ιδού τελικά το ρόστερ:

2005 SLAM DUNK CONTEST
Josh Smith (Atlanta)
J.R. Smith (New Orleans)
Chris Anderson (New Orleans)
Amare Stoudemire (Phoenix)

Μόνο 4 παίχτες ΚΑΙ ΠΑΛΙ; 2 ψηλοί; Χωρίς Λεμπρόν; Χωρίς JRich; Χωρίς Γκόρντον, Ιγκουοντάλα, κτλ; Χάλια, χάλια...

Επίσης: Οι ιθύνοντες κυριολεκτικά αυτοκτόνησαν με το γελοιοδέστατο κανονισμό που θέλει τους παίχτες μέχρι 3ετείς. Φαντάζεστε να μη βλέπαμε DrJ το 84, MJ και Ντομινίκ το 88, Ρίτσαρντσον το 05 (oh, wait, it's true!);

Πάντως, οι φήμες λένε ότι ο Τζέιμς μπορεί να δηλώσει παρών την τελευταία στιγμή, για το δράμα του πράγματος. Άλλες φήμες λένε ότι φοβάται να χάσει, θέλοντας να διατηρήσει το 1/1 που είχε στο χάι σκουλ!

Τέλος, να αναφέρω ότι επαναφέρουν τον "τροχό της τύχης". Σχόλια περί τούτου; Στην Αμερική το μίσησαν, πάντως.
IraTmac
QUOTE (NBAholic @ Feb 17 2005, 12:51 PM)
2005 SLAM DUNK CONTEST
Josh Smith (Atlanta)
J.R. Smith (New Orleans)
Chris Anderson (New Orleans)
Amare Stoudemire (Phoenix)

Γελοίο! Ελπίζω να αντιδράσει κάποιος, αυτές οι υποψηφιότητες πλην Στούντεμαιρ είναι ανάλογες με του Ελληνικού πρωταθλήματος. ρεζίλι.

Επίσης: Οι ιθύνοντες κυριολεκτικά αυτοκτόνησαν με το γελοιοδέστατο κανονισμό που θέλει τους παίχτες μέχρι 3ετείς. Φαντάζεστε να μη βλέπαμε DrJ το 84, MJ και Ντομινίκ το 88, Ρίτσαρντσον το 05 (oh, wait, it's true!);

τελικά είναι εξίσου έξυπνοι με τον George Wanker Bush, όσοι τα σκέφτονται αυτά. μετά την εξαιρετική έμπνευση για κατάργιση του τριπόντου, συνεχίζουν...

Πάντως, οι φήμες λένε ότι ο Τζέιμς μπορεί να δηλώσει παρών την τελευταία στιγμή, για το δράμα του πράγματος. Άλλες φήμες λένε ότι φοβάται να χάσει,  θέλοντας να διατηρήσει το 1/1 που είχε στο χάι σκουλ!

μυξιάρικο... 68.gif

Τέλος, να αναφέρω ότι επαναφέρουν τον "τροχό της τύχης". Σχόλια περί τούτου; Στην Αμερική το μίσησαν, πάντως.

what's that?
IraTmac
μου ρθε φλασιά.

γιατί να μην ψηφίζουμε και τους τριποντάκηδες - καρφωματάκηδες? biggrin.gif

όχι σοβαρά, είναι ο μόνος τρόπος για να δούμε Carter, LeBron, Tmac, JRich στα καρφώματα. εκεί θα γίνει σφαγή!
NBAholic
what's that?

Για μια προσπάθεια για κάρφωμα στα προκριματικά, κάθε παίχτης γυρνούσε έναν τροχό, που περιείχε κλασικά καρφώματα του παρελθόντος. Όπου σταματούσε ο τροχός, αυτό το κάρφωμα έπρεπε να αντιγράψουν. Σαν ιδέα ήταν πρωτότυπη, αλλά τι θα συνέβαινε αν ένας παίχτης που δεν μπορεί να "χουφτώσει" καλά την μπάλα (Φράνσις) έπρεπε να αντιγράψει πχ, τον ανεμόμυλο (με το ένα χέρι) του Ντομινίκ; Κάτι τέτοιες αδικίες έριξαν την εκτίμηση του κοινού.
To εφάρμοσαν μόνο πρόπερσι στη Φιλαδέλφεια.

μου ρθε φλασιά.

γιατί να μην ψηφίζουμε και τους τριποντάκηδες - καρφωματάκηδες?

όχι σοβαρά, είναι ο μόνος τρόπος για να δούμε Carter, LeBron, Tmac, JRich στα καρφώματα. εκεί θα γίνει σφαγή!

Not bad! cool.gif
Και μια και ρώτησες αυτό, απορώ ποιοι ακριβώς επιλέγουν τους διαγωνιζόμενους στα καρφώματα.

Τι στο καλό; 100% εθελοντικές είναι οι συμμετοχές; Και βγαίνουν συνέχεια 4; Lol
dizzy_fingers
Κάτι μου λέει ότι ο Στέρν κάνει πολλή παρέα με τον Βασιλακόπουλο τελευταία... 39.gif
IraTmac
QUOTE (dizzy_fingers @ Feb 18 2005, 01:09 AM)
Κάτι μου λέει ότι ο Στέρν κάνει πολλή παρέα με τον Βασιλακόπουλο τελευταία... 39.gif

24.gif 24.gif

αυτό που μου αρέσει είναι που έχουμε σε αυτές τις θέσεις νεαρούς, φιλόδοξους άντρες με ανοιχτά μυαλά και νέες ιδέες biggrin.gif
MZ13
QUOTE ("NBAholic")
Επίσης: Οι ιθύνοντες κυριολεκτικά αυτοκτόνησαν με το γελοιοδέστατο κανονισμό που θέλει τους παίχτες μέχρι 3ετείς.

Ισως με αυτόν τον κανονισμό να θέλουν να δώσουν την ευκαιρία στους νέους παίκτες να φανούν και να κερδίσουν κάποιον τίτλο - έστω και αυτόν στα καρφώματα..... άλλωστε έτσι έγινε παίκτης φέτος και ο Fred Jones.... wink.gif
Δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ, άλλα δεν καίγομαι κι όλας.... tongue.gif
NBAholic
Βραδιά των Σανς, χθες, με 4 φιναλίστ και 3 εξ' αυτών νικητές. Αν και περίμενα καλύτερους τους διαγωνισμούς, έμεινα μάλλον ικανοποιημένος από μερικές επιδόσεις, όπως του Νας και των Σανς στο shooting competition.

Το παράπονό μου στα καρφώματα είναι ότι

1) Όλοι οι κριτές σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο. Δεν υπάρχει πλέον ποικιλία στις βαθμολογίες. Έχω βαρεθεί να βλέπω 45άρια (=9*5) και 50άρια (10*5).

2) Το πρώτο κάρφωμα ΠΑΝΤΑ αδικείται. Ο JR Σμιθ έφερε κάτι καινοτόμο και δεν πήρε πάνω από 45. Αυτός, όχι ο Αμάρε θα έπρεπε να είναι ο φιναλίστ.

3) Ο απεριόριστος, πλέον, αριθμός, άστοχων προσπαθειών κουράζει θεατές και κριτές. Αλλά ούτε και το περσινό ήταν σόι...Δική μου πρόταση: Μέχρι 5 προσπάθειες, είτε στα προκριματικά είτε στα τελικά.

Όσο για τα τρίποντα: Καυτός στον Τελικό ο Ρίτσαρντσον (δε με είχε πολυ-πείσει), σταθερός ο Λέναρντ, μέτριοι και κάτω οι υπόλοιποι...
dizzy_fingers
Ναι βρε συ...τι πράγμα κι αυτό με τις άπειρες προσπάθειες...αυτόν τον άντερσεν βαρέθηκε όλη η υφήλιος να τον βλέπει να προσπαθεί να πιάσει τη μπάλα στον αέρα (11 προσπάθειες!!! blink.gif ).

Πάντως εγώ δε μπορώ να πω ότι δεν έμεινα ικανοποιημένος από το θέαμα.
Τα καρφώματα ήταν πρωτότυπα στην πλειοψηφία τους (πολύ live πρέπει να παίζουν τα παιδιά...) ειδικά εκεί που ο Σμιθ έβαλε τη φανέλα του Γουίλκινς και έκανε ένα windmill, ενώ και ο Νας έβγαζε πάσες με το κεφάλι στον Άμαρε!!!! w00t.gif

Πλάκα είχε το shooting stars (3 παίκτες: ΝΒΑ+WNBA+retired) όπου και ο Μάτζικ (πως πάχυνε έτσι αυτός? sad.gif με τη φανέλα των ΛΑ και το ν.32 νόμιζα ότι ήταν ο Σακ) έβαλε από το κέντρο σουτ, ενώ περίμενα περισσότερα από το skills challenge.

Δεν πρόλαβα το διαγωνισμό 3πόντων καθώς ήμουν έξω όλη μέρα και τώρα ο πατέρας μου βλέπει μπάλα 45.gif...

Άντε, ανυπομονώ για το κύριο πιάτο απόψε. 38.gif
Ας ευχαριστηθώ τουλάχιστον αυτή τη γιορτή γιατί η άλλη, η εγχώρια, μου ξύνισε με τόση ανοργανωσιά και γκρίνια... sad.gif
NBAholic
αυτόν τον άντερσεν βαρέθηκε όλη η υφήλιος να τον βλέπει να προσπαθεί να πιάσει τη μπάλα στον αέρα (11 προσπάθειες!!!

Κρίμα, γιατί ήταν καλό το σχέδιό του. Και πέρυσι άξιζε καλύτερης τύχης.

Πλάκα είχε το shooting stars (3 παίκτες: ΝΒΑ+WNBA+retired) όπου και ο Μάτζικ (πως πάχυνε έτσι αυτός?  με τη φανέλα των ΛΑ και το ν.32 νόμιζα ότι ήταν ο Σακ) έβαλε από το κέντρο σουτ, ενώ περίμενα περισσότερα από το skills challenge.

Ο περυσινός διαγωνισμός ήταν πιο ενδιαφέρων. Αυτός, πριν ξεκινήσει, βλέποντας τα ρόστερ, κατάλαβα ότι οι Σανς θα κέρδιζαν. Δεν υπήρχε άλλος σουτέρ σαν τον Μάερλι, κι ας είναι retired. Ο Μάτζικ ήταν καλύτερος πέρυσι, αλλά τα κιλά του τα έχει εδώ κι αρκετά χρόνια. Θυμάμαι ότι και το '96 κάπου τόσος ήταν (κάτι λιγότερο, 120 κιλά περίπου).
Το skills challenge (όπως είπα και πέρυσι σε άλλο σάιτ) θα έχει ενδιαφέρον μόνο αν λαμβάνονται και οι All-Time καλύτεροι χρόνοι. Αυτό το 25.4 (wink.gif του Νας ήταν καλύτερο από του Μπαρόν Ντέιβις και αύξησε τον πήχυ.

Δεν πρόλαβα το διαγωνισμό 3πόντων καθώς ήμουν έξω όλη μέρα και τώρα ο πατέρας μου βλέπει μπάλα ...

Δεν έχασες πολλά, με εξαίρεση το τέλος, με τον QRich (έβαλε 8 ή 9 σερί). Ιδίως ο Ραντμάνοβιτς σούταρε σαν τον Μπακατσιά...

Ας ευχαριστηθώ τουλάχιστον αυτή τη γιορτή γιατί η άλλη, η εγχώρια, μου ξύνισε με τόση ανοργανωσιά και γκρίνια... 

Μιας και το ανέφερες, πότε είναι το δικό μας Ολ Σταρ; Τον Ιούλιο, είπαμε;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.