αυτόν τον άντερσεν βαρέθηκε όλη η υφήλιος να τον βλέπει να προσπαθεί να πιάσει τη μπάλα στον αέρα (11 προσπάθειες!!!
Κρίμα, γιατί ήταν καλό το σχέδιό του. Και πέρυσι άξιζε καλύτερης τύχης.
Πλάκα είχε το shooting stars (3 παίκτες: ΝΒΑ+WNBA+retired) όπου και ο Μάτζικ (πως πάχυνε έτσι αυτός? με τη φανέλα των ΛΑ και το ν.32 νόμιζα ότι ήταν ο Σακ) έβαλε από το κέντρο σουτ, ενώ περίμενα περισσότερα από το skills challenge.
Ο περυσινός διαγωνισμός ήταν πιο ενδιαφέρων. Αυτός, πριν ξεκινήσει, βλέποντας τα ρόστερ, κατάλαβα ότι οι Σανς θα κέρδιζαν. Δεν υπήρχε άλλος σουτέρ σαν τον Μάερλι, κι ας είναι retired. Ο Μάτζικ ήταν καλύτερος πέρυσι, αλλά τα κιλά του τα έχει εδώ κι αρκετά χρόνια. Θυμάμαι ότι και το '96 κάπου τόσος ήταν (κάτι λιγότερο, 120 κιλά περίπου).
Το skills challenge (όπως είπα και πέρυσι σε άλλο σάιτ) θα έχει ενδιαφέρον μόνο αν λαμβάνονται και οι All-Time καλύτεροι χρόνοι. Αυτό το 25.4 (
του Νας ήταν καλύτερο από του Μπαρόν Ντέιβις και αύξησε τον πήχυ.
Δεν πρόλαβα το διαγωνισμό 3πόντων καθώς ήμουν έξω όλη μέρα και τώρα ο πατέρας μου βλέπει μπάλα ...
Δεν έχασες πολλά, με εξαίρεση το τέλος, με τον QRich (έβαλε 8 ή 9 σερί). Ιδίως ο Ραντμάνοβιτς σούταρε σαν τον Μπακατσιά...
Ας ευχαριστηθώ τουλάχιστον αυτή τη γιορτή γιατί η άλλη, η εγχώρια, μου ξύνισε με τόση ανοργανωσιά και γκρίνια...
Μιας και το ανέφερες, πότε είναι το δικό μας Ολ Σταρ; Τον Ιούλιο, είπαμε;