Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Δ' ΕΣΚΑ-Δ΄ΟΜΙΛΟΣ 2016-17
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
gspara
ΑΟΝ ΒΥΡΩΝΟΣ
ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008
Α.Θ.Λ.Η.Τ.Η.Σ.
ΓΣ ΑΡΙΩΝ
ΠΑΟ ΔΑΦΝΗ
ΑΟΚ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΦΙΛΙΑΣ
ΑΟ ΚΩΦΩΝ
ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΣΚ
ΑΕ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ
basketman
ΠΩΣ? Ξεκολησε το ρουφ απο την γκραβα!!!!!
gspara
Το ματς Εθνικος-ΑΟΝ Βυρωνος διεκοπη στα μεσα του 3ου δεκαλεπτου λογω βροχόπτωσης.Σκορ εκεινη την στιγμη 38-30 υπερ του Εθνικου.
gspara
ΑΟΝ ΒΥΡΩΝΟΣ - ΑΟ ΚΩΦΩΝ 51-35
doctor_dru
Ας γράψουμε 2 κουβέντες για το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής μπας και δει λίγο κίνηση ο όμιλος...

ΑΡΙΩΝ - ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 68-73(15-17,30-31,44-46,63-63 κ.α.)

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά την πρώτη περίοδο(10-6) αλλά ο Μαίανδρος σιγά σιγά ισορρόπησε το ματς και με την λήξη του δεκαλέπτου πέρασε μπροστά(15-17).
Στην 2η περίοδο,οι φιλοξενούμενοι με μπροστάρη το 15 έφτασαν στο +6(19-25) και ο Αρίωνας αναγκάστηκε να πάρει ταιμ άουτ.Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν,μάζεψαν την διαφορά και το ημίχρονο με τις 2 ομάδες χεράκι χεράκι στο σκορ(30-31).
Με την έναρξη του β ημιχρόνου,ο Μαίανδρος ανέβασε ξανά την διαφορά με το 15 να πυροβολεί και από μακριά(30-38).Ο Αρίων επέμενε,πίεσε σε όλο το γήπεδο και ανάγκασε τον Μαίανδρο σε συνεχόμενη λάθη.
Το ντέρμπι συνεχίστηκε με τον Μαίανδρο να διατηρεί πάντα μικρό προβάδισμα.Αυτό άλλαξε με την είσοδο του 7 ο οποίος με 2 συνεχόμενα τρίποντα έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους μετά από πολλή ώρα(58-57 στο 37').Ο Μαίανδρος ξαναπέρασε μπροστά με μεγάλο καλάθι απτο 7 με ατομική ενέργεια 40" πριν το τέλος.Στην συνέχεια είχαμε βολές εκατέρωθεν,φτάνοντας στο 61-63,10" πριν το τέλος.Στην τελευταία επίθεση το 10 επιχείρησε να ισοφαρίσει με σουτ απτα 5 μέτρα το οποίο ήταν άστοχο αλλά με επιθετικό ριμπάουντ του 8 και καλάθι στα 0,2" οδηγηθήκαμε στην παράταση.
Εκεί,ο Μαίανδρος παρά το σοκ της ισοφάρισης εμφανίστηκε καλύτερος και καθάρισε το ματς με τους καλύτερους του παίχτες(9,15).
doctor_dru
ΑΕ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ - ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ 54-78(27-32)

Για ένα ημίχρονο κατάφεραν οι γηπεδούχοι να είναι ανταγωνιστικοί.Όλο το πρώτο 20λεπτο κύλησε με καμία ομάδα να μην ξεφεύγει ιδιαίτερα στο σκορ.Στο 3ο δεκάλεπτο οι Νέοι ήταν καλύτεροι και ανέβασαν γρήγορα την διαφορά σε διψήφια επίπεδα.Στο 4ο δεκάλεπτο λίγο ότι οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν αρκετά,λίγο ότι ο πάγκος των φιλοξενούμενων ήταν αρκετά καλός,φτάσαμε στο τελικό +24 για τον Βύρωνα.
Kormos9991
Μήπως έχουμε κάποια νέα από τον όμιλο. Γιατί είναι ο μόνος απ'ολη την ΕΣΚΑ χωρίς ενημέρωση.
Shorty
ΑΟ ΔΑΦΝΗ - ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ +11

doctor_dru
ΑΡΙΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ 57-50 (34-21)

Όμορφο ματς το Σάββατο στο ματς,με συγκλονιστική εξέλιξη στο 2ο ημίχρονο και τελικό νικητή τους γηπεδούχους.
Ο Εθνικός μπήκε "υπνωτισμένος" στο ματς,αδυνατούσε να κυκλοφορήσει καλά την μπάλα και να βρει καλές επιλογές στην επίθεση με αποτέλεσμα την χαμηλή συγκομιδή του πρώτου ημιχρόνου.Απ'την άλλη ο Αρίωνας είχε υπομονή,πήρε από νωρίς κεφάλι στο σκορ και πήγε στα αποδυτήρια με μια σημαντική διαφορά(+13).
Το πρώτο δίλεπτο του 2ου ημιχρόνου ήταν εκρηκτικό για τον Αρίωνα που έκανε σερί 9-2 με 3/3 τρίποντα!Η διαφορά εκτοξεύτηκε στο +20(43-23) και ο Αρίωνας έδειχνε κυρίαρχος του ματς.Το ταιμ άουτ που πήραν οι φιλοξενούμενοι λειτούργησε ευεργετικά,καθώς έσφιξαν την άμυνα τους,έβαλαν κάποια μακρινά σουτ(κυρίως με τον πλειμεικερ τους) και σταδιακά ξαναμπήκαν στο ματς.Οι γηπεδούχοι έμειναν άποντοι για 8 αγωνιστικά λεπτά και κάτι(μέχρι την έναρξη της 4ης περιόδου) και ο Εθνικός είχε ροκανίσει την διαφορά των 20 πόντων.Στο 4ο δεκάλεπτο ο Εθνικός έκλεισε ακόμα περισσότερο την ψαλίδα ενώ κάποια στιγμή πέρασε μπροστά με ένα καλάθι.Στο τελευταίο 1,5 λεπτό οι γηπεδούχοι θυμήθηκαν τον καλό τους εαυτό από το 1ο ημίχρονο και έφτασαν στην νίκη.Η τελική διαφορά(+7) που πιθανόν να αποδειχθεί χρήσιμη διαμορφώθηκε με βολές στα τελευταία δευτερόλεπτα.
EAST END
Φιλανθρωπικός αγώνας Μπάσκετ: ΚΑΟ Λυκόβρυσης vs Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας.
Ο Κ.Α.Ο. Λυκόβρυσης ‘’φιλοξενεί’’ τους Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας διοργανώνοντας ένα ξεχωριστό αγώνα μπάσκετ τον οποίο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι παρευρεθούν την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Πεύκης.
Στόχος του αγώνα είναι η ενίσχυση του έργου του Εθελοντικού Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού" και η εθελοντική συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από τους θεατές [τρόφιμα, ρούχα] τα οποία θα ενισχύσουν τις κοινωνικές δομές του δήμου μας (δεν θα υπάρχει προκαθορισμένη τιμή εισιτηρίου).
Για το σκοπό αυτό, θα υπάρχει στην είσοδο του γυμναστηρίου σημείο συγκέντρωσης για είδη πρώτης ανάγκης και ειδικός κουμπαράς για την ενίσχυση του έργου του ‘’ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ του ΠΑΙΔΙΟΥ΄’.
Παράλληλα, στο ημίχρονο του αγώνα θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις και μετά την λήξη του αγώνα κληρώσεις δώρων για τους θεατές που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση.
Μεγάλος νικητής αναμένεται να είναι η Ανθρωπιά & η Αλληλεγγύη!
Το ραντεβού μας είναι συγκεκριμένο: Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Πεύκης (Δαβάκη & Σ. Καράγιωργα ,Πεύκη)
Click to view attachment
gspara
ΑΟΝ ΒΥΡΩΝΟΣ-ΑΟΚ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΦΙΛΙΑΣ 58-64
dru_15
MAIAΝΔΡΟΣ-ΑΡΙΩΝΑΣ 1
king lebron
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ 50-59

Καλή νίκη για μας χτες το βράδυ στο ΡΟΥΦ. Στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι και το σκορ έκλεισε στο 23-28. Στο 3ο δεκάλεπτο ο Φοιτητικός πίεσε αρκετά και έβαλε μεγάλα σουτ. Αποτέλεσμα ήταν να προηγηθεί στις αρχές του 4ου δεκαλέπτου με 50-41. Απο εκεί και πέρα black-out για τον Φοιτητικό, ο οποίος ξέμεινε από δυνάμεις. Κάναμε ένα σερί 18-0 και κλείσαμε το παιχνίδι με 9 πόντους διαφορά. Η νίκη αυτή μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε σε μία θέση ψηλά στην βαθμολογία, ούτως ώστε να παλέψουμε την άνοδο στα play-offs. Αρκεί βέβαια να είμαστε πλήρεις σε κάθε ματς, όπως χτες.
Ref1981
Ο Α.Ο.Λεοντείου ξεκίνησε δοκιμές αθλητών για το ανδρικό τμήμα.Για την ερχόμενη σεζόν στους αθλητές μας θα παρέχεται δωρεάν γυμναστήριο και κολυμβητήριο στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του αθλητικού μας κέντρου.Πληροφορίες στο 6973983745
zarakias
Η Υπεροχη Εξαρχείων ξεκινησε προπονησεις μεταβατικης περιοδου και δοκιμες παιχτων για τα τμηματα των γυναικων, εφηβων και ανδρων. Τηλεφωνο επικοινωνιας 6947937757 Μαζαρακης Δημητρης
Vasilis_Ps
ΤΟ ΟΙΟΝ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΚΑ ΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2017-18.
Στα πλαίσια της συμπλήρωσης του ροστερ μας πραγματοποιούμε στο κλειστό του Αγίου Στεφάνου (τοποθετήθηκε παρκέ τον Δεκέμβριο)
ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ 7μμ για γεννηθέντες 1997-1998-1999.
Τηλ. Επικοινωνίας : 6972 133572, 6999 991314.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.