QUOTE(Pierce @ Jul 2 2018, 13:35 )
Παναγιώτη ζείς;
QUOTE(spysta @ Jul 2 2018, 13:43 )
Χαχαχαχψαψαψψααψαψαχαχψαχχαχαχχα
QUOTE(Flash @ Jul 2 2018, 14:59 )
We are worried mate.
QUOTE(aegeansheed @ Jul 2 2018, 17:05 )
Παιδιά έχει κάποιος το τηλέφωνο του Παναγιώτη?
QUOTE(yorgos @ Jul 2 2018, 17:36 )
Φημες ότι την έκανε για Αμερική, θα κάνει το σάκο για τις προπονήσεις των wrestlers, μετά από πλαστική προσώπου, αλλαγή ταυτότητας και πιθανόν και αλλαγή φύλου.
Συγγνωμη για την ανησυχια που σας προκαλεσα, σημερα συνηλθα. Τροπος του λεγειν δηλαδη, γιατι ακομα δεν εχω σηκωθει απο το κρεβατι. Και πως να γινει αυτο με 22 πιεση, 140 σφυγμους και ανοιγμενο κεφαλι απο τη συγκρουση που ακολουθησε τη λιποθυμια μολις εμαθα τα νεα
Ακουσα μια φωνη να μου λεει "πατερα, εμαθες τα νεα; νομιζα οτι ηταν ο Γιωργος Παπανδρεου, αλλα τελικα ηταν η κορη μου..."πατερα, εμαθες τα νεα;" ξαναειπε..."ο Λεμπρον υπεγραψε στους Λεικερς". Απο κει και μετα δε θυμαμαι τιποτα! Χρειαστηκε να ερθει το απογευμα, να ανανεωσει ο Σπανουλης στον Ολυμπιακο και να μου δωσουν να μυρισω molto ακουγοντας το ραπερ kill Bill απο τη διαφημιση για να καταφερω να ανοιξω τα ματια μου!
Μετα απ ολα αυτα επικοινωνησα με LA, μιλησα με ανθρωπους του Ματζικ και του Pelinka και μου ειπαν να φερω μια καινουρια καρτελα ενσημων του ΙΚΑ και να ετοιμασω ενα καλο τραπεζοασφαλιστικο προγραμμα συνταξης. Θα μας χρειαστουν, μου ειπαν. Αυτα προς το παρον, παω τωρα να παρακολουθησω τουρνουα U15. Θα μας χρειαστουν το 2022 για το Νο1 του ντραφτ.
Αν καταφερω να πεισω τους γιατρους να μου αφησουν τα χερια ελευθερα και να μη μου δεσουν παλι την ασπρη ποδια, που κουμπωνει απο πισω. Με το ζορι τους επεισα να με λυσουν για να γραψω στο φορουμ!
Αντε και καλη λοταρια να εχουμε...