Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ο Παναθηναϊκός στην Euroleague
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
kop-13
Δεν ξέρω αν είναι το σωστό topic γι'αυτό το post(αν δεν είναι ζητάω συγνώμη-μεταφερετέ το)αλλα θέλω να θυμηθούμε όλοι το ρεπορτάζ(?) τοτ sport-fm.gr μετά την ήττα απο την Εφές στην Αθήνα:
Με κορυφαίο τον Καρλ Γκρέηντζερ που έκανε εκπληκτικό παιχνίδι σημειώνοντας 27 πόντους με 7/8 τρίποντα (!), η Εφές Πίλσεν πήρε τη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ από τον μέτριο Παναθηναϊκό, σημειώνοντας τη δεύτερη νίκη της στην Ευρωλίγκα, ενώ οι "πράσινοι" ύστερα από τρεις αγώνες έχουν ισάριθμες ήττες, και αποχαιρετούν με τον πιο άδοξο τρόπο την προσπάθεια για πρόκριση στις "8" καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Αποχαιρετήσαμε την πρόκριση κ μάλιστα άδοξα,ε?ΨΕΥΤΕΣ

Υ.Γ.Θέλει η πουτ@ν@ να κρυφτεί κ η χαρά δεν την αφήνει...
Air Kef
Έλα μωρή Πανάθα επιτέλους διπλό μέσα στην Πόλη κατά της Εφές!

Από τον Ιωαννίδη είχα αρχίσει να νιώθω ότι είχε Ελληνική ομάδα να κερδίσει.!

Και γω διαπίστωσα πως ο ΠΑΟ ήταν μια χαρά μέσα στην ρακέτα και όποτε πήγαινε εκεί την μπάλα έπαιρνε πόντους.Τομάσεβιτς,Τσαρτσαρής και Μπατίστ έπαιζαν βόλευ.Αντιθέτως,εκτός από τον Λάκοβιτς οι υπόλοιποι περιφερειακοί στην επίθεση ήταν για μπούφλες μου φαίνεται..

Ξεκινάω την ανάλυση της Ταού.

Σκόλα θεέ πάρε την ΠΑΕ.

Αποχαιρετήσαμε την πρόκριση κ μάλιστα άδοξα,ε?ΨΕΥΤΕΣ

Μην ασχολείσαι με άσχετους. wink.gif cool.gif
Γενικά.
kop-13
Μην ασχολείσαι με άσχετους. wink.gif cool.gif
Γενικά.

Μα αν δεν πίστευα οτι θα περάσουμε δεν θα το κρατούσα!
Επειδή ξέρω 5-6 πραγματάκια δεν περιμένω τον sport fm να με ενημερώσει για μπάσκετ αλλα επειδή τους διαβάζει πολύς κόσμος ήθελα να δείξω οτι γράφουν ψέμματα!Γιατί όλοι ήξεραν οτι μαθηματικά παιζόντουσαν τα πάντα.
Αλλα τους στράβωσε το πράγμα...
peka
Ο ΠΑΟ εκανε πολυ καλο παιχνιδι ιδιαιτερα μεσα στην ρακετα.
Μου εκανε εντυπωση ο Λακοβιτς ο οποιος για μια ακομη φορα εδειξε οτι εχει αγνοια κινδυνου! Δεν καταλαβαινει τιποτα ο ανθρωπος, ειχε 0/4 τριποντα και σηκωνεται ψυχρα και για 5ο και το βαζει. Ασε που ημαστε μπροστα πανω απο 10 ποντους και ο Γιακα ετρεχε σαν τρελος και επιανε τους Τουρκους στον υπνο! Τι οργανωμενη επιθεση και αν φωναζε ο Ομπραντοβιτς, ο τυπος δεν τον ακουγε. Ευτυχως δικαιωθηκε!
Για αλλη μια φορα ο Σπανουλης ηταν αρνητικος, αλλα ευτυχως δεν μας "εκαψε". Ειναι απιστευτο αυτο το παιδι παντως. Πολλα λαθη και παλι, πολλες λαθος πασες, πηγαινε και επεφτε πανω στους ψηλους της Εφες ή τους σημαδευε.
Ευτυχως πηγαν καλα οι ψηλοι του ΠΑΟ που για μενα εκει κριθηκε ολο το παιχνιδι καθως και στην τρομερη αμυνα που επαιξε ολη η ομαδα.
Λοιπον, πλεον ο ΠΑΟ θα παιξει για τη διαφορα με τη Μπενετον για να εξασφαλισει σιγουρα την προκριση στην επομενη φαση, και απο εκει και περα αν ειναι να ερθει η πρωτη θεση ας ερθει.
Μπραβο στα παιδια και καλη συνεχεια, αν και χτες εδειξαν οτι το πιστευουν!
Papaloukas 4 ever
QUOTE(dizzy_fingers @ Mar 23 2006, 02:30 AM)
Στο άλλο παιχνίδι του ματς βλέπω από το ίντερνετ ότι η Μπενετόν κερδίζει την Τσιμπόνα. Αν παραμείνει αυτό το αποτέλεσμα, τότε ο Παναθηναϊκός πάει για την πρωτιά στο επόμενο παιχνίδι ενάντια στην Μπενετόν, σε μία πανηγυρική, έχω την αίσθηση, βραδιά στο ΟΑΚΑ.
Και τότε θα βγει το ζευγάρι με την Ταού...τί λέτε? Αρχίζουμε τις αναλύσεις από τώρα? smile.gif
*

Μ' αρέσει που έχεις δεδομένο ότι θα χάσει η Τσιμπόνα σε ένα παχνίδι μάλιστα χωρίς αύριο (τώρα μάλιστα που τόσο αυτή όσο και η Εφές είναι στο -8 σε διαφορά σε τριπλή ισοβαθμία).

QUOTE(peka @ Mar 23 2006, 12:02 PM)
Ο ΠΑΟ εκανε πολυ καλο παιχνιδι ιδιαιτερα μεσα στην ρακετα.
Μου εκανε εντυπωση ο Λακοβιτς ο οποιος για μια ακομη φορα εδειξε οτι εχει αγνοια κινδυνου! Δεν καταλαβαινει τιποτα ο ανθρωπος, ειχε 0/4 τριποντα και σηκωνεται ψυχρα και για 5ο και το βαζει.
*

Γιατί και στο πρώτο παιχνίδι τα ίδια δεν έκανε; Έβαλε, μάλιστα το πρώτο τριποντάκι μετά τα τόσα άστοχα, και όχι μόνο αυτό: ξαναβάρεσε στο τέλος, και το έχασε.
hellenic
O Lakovic einai tragikos stin Euroleague sta triponta!H ksexna na to riksei (protos agonas me cibona sto telos) h rixnei tosa pola poy oute o galanis den mporei na akolouthisei!den ksero ti skeftetai!
Mprabo pantos ston PAO gia tin niki poy edikse pos afti i omada mporei na nikisei pantoy kathe antipalo!
thrylos7
Eπειδή δεν είχα τη δυνατότητα να παρακολουθήσω όλο το ματς(όπως και σήμερα Μπουχουχου!) ο ΠΑΟ έπαιξε τόσο καλή άμυνα ή η Εφές ήταν πολύ χάλια; Γιατί μόνο κάτι τρίποντα του Γκρέιντζερ μου έκαναν εντύπωση... οι άλλοι;

Το πήρε το ματς τελικά!
Άντε 18000 τώρα στο ΟΑΚΑ!

Έχουμε ξέφρενη πορεία ή μου φαίνεται; Σαν άθλημα...
Bonzo
Να προσθέσω κάτι για τα σενάρια που δεν καταλαβαίνω τον λόγω (μάλλον δεν ξέρουν καλά μαθηματικά)όλοι το λένε λάθος...
Ο ΠΑΟ για να βγει πρώτος(δηλαδή αν η Εφφές κερδίσει την Τσιμπόνα,κάτι που θεωρώ εξαιρετικά αμφίβολο...)ΔΕΝ χρειάζεται να κερδίσει την μπεννετόν με +8...
ΑΡκεί Η Εφφές να κερδίσει Τσιμπόνα με λιγότερους από 25+(διαφορά πόντων νίκης ΠΑΟ επί της τσιμπόνα...).Γιατί αν δε κάνω σε περίπτωση τετραπλής ισοβαθμίας μετράνε οι συνολικές διαφορές πόντω..
Ασχετο...Κατάλαβε κανείς γιατί δεν έπαιξε ο Πέκερ???
Επίσης ο Πόποβιτς δεν είχε παίξει ούτε στο ΟΑΚΑ
dizzy_fingers
QUOTE(kop-13 @ Mar 23 2006, 02:04 AM)
Δεν ξέρω αν είναι το σωστό topic γι'αυτό το post
*

Καλά το έβαλες εδώ...έχουν δει λάθη και κοτσάνες τα ματάκια μας από τους "δημοσιογράφους" του έντυπου και διαδικτυακού τύπου μας...απλά δεν ξέρω αν στην συγκεκριμένη περίπτωση, προσπαθούν να εξυπηρετήσουν κάποια συμφέροντα ή αν απλά είναι άσχετοι...και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ισχύει το δεύτερο..

QUOTE(Papaloukas 4 ever)
Μ' αρέσει που έχεις δεδομένο ότι θα χάσει η Τσιμπόνα σε ένα παχνίδι μάλιστα χωρίς αύριο (τώρα μάλιστα που τόσο αυτή όσο και η Εφές είναι στο -8 σε διαφορά σε τριπλή ισοβαθμία).

Δίκιο έχεις 39.gif...Απλά μου έχει κάτσει ότι όλες οι ομάδες του ομίλου θα έρθουν 3-3...έτσι απλά huh.gif.
Alexmei
όλες οι ομάδες του ομίλου θα έρθουν 3-3...έτσι απλά huh.gif.

Λες; πλάκα θα έχει..... biggrin.gif και σε αυτην την περίπτοση τι γίνεται;;;;; αποκλείονται οι ομάδες που έχασαν από άλλοι με μεγαλύτερη διαφορά;
η έχει μπαράζ;
dizzy_fingers
Έχω την εντύπωση ότι θα ισχύει ότι ίσχυε και την πρώτη φάση.
Θα παίζουν ρόλο οι διαφορές δηλαδή.

Συγκεκριμένα, αν δύο ομάδες ισοβαθμούν άμβάνονται υπ'όψιν:
1) Το καλύτερο ρεκόρ στα παιχνίδια ανάμεσά τους (Ν-Ν, Ν-Η, Η-Η).
2) Η διαφορά πόντων στα ανάμεσά τους παιχνίδια.
3) Η συνολική διαφορά πόντων σε όλη τη φάση.
4) Η μεγαλύτερη επίθεση σε όλη την φάση.
5) "Higher sum of quotients of points in favor and points against of each match played." (βγάλτε άκρη...εγώ δεν καταλαβαίνω τί λέει biggrin.gif).

Αυτά τα βρήκα στη σελίδα της ευρωλίγκας για την κλήρωση των top16. Αυτά ίσχυαν για τις ισοβαθμίες στην πρώτη φάση, αλλά πιστεύω πως θα ισχύουν και τώρα.
dizzy_fingers
Α, μία ματιά στα εξώφυλλα των εφημερίδων τις τελευταίες μέρες και σήμερα νομίζω πως θα σας φτιάξει τη διάθεση...
Το μπάσκετ σε πρώτο πλάνο και αν κερδίσει ο Ολυμπιακός απόψε, βλέπω πάλι μπασκετικά πρωτοσέλιδα 38.gif 41.gif.
Warrior
Για να μην μπερδευομαστε με σεναρια..

Ο Παναθηναικος αν νικησει με +8 περναει σιγουρα οτι και να γινει!

Απο κει και περα,αν κερδισει η Εφες στην Κροατια,περνα και με απλη νικη
και κατα 99% 1ος..

Αν χασει η Εφες θελει το +8 για να περασει ως δευτερος.

5) "Higher sum of quotients of points in favor and points against of each match played." (βγάλτε άκρη...εγώ δεν καταλαβαίνω τί λέει ).

Δεν υπαρχει περιπτωση να χρησιμοποιηθει ποτε,οποτε δεν πειραζει που δεν
καταλαβαινουμε τι λεει.. biggrin.gif

Φανταζεστε να συμβει ποτε??Θα μιλαμε για μεταφυσικο φαινομενο.. laugh.gif

Oσον αφορα τον αγωνα στην Τουρκια,θα ακουστει υπερβολικο βεβαια,αλλα
ημουν σχεδον σιγουρος.Δεν πιστεψα ποτε οτι θα αποκλειστει ο Παναθηναικος
απο την στιγμη που μετα τις 3 ηττες,εξακολουθουσε να εχει την τυχη στα χερια
του.Κοινως πιστευω οτι θα νικησει και την Μπενετον οσο χρειαστει την αλλη βδομαδα.
Bonzo
Ιδιαίτερη μνεία να γίνει στο φίλαθλο(μια κατεξοχήν ποδοσφαιρική εφημερίδα )που ανέλπιστα θα έλεγα δύο μέρες έχει μπασκετικό εξώφυλλο 41.gif 41.gif
peka
QUOTE(dizzy_fingers @ Mar 23 2006, 09:34 PM)
5) "Higher sum of quotients of points in favor and points against of each match played." (βγάλτε άκρη...εγώ δεν καταλαβαίνω τί λέει biggrin.gif).

Μαλλον εννοει οτι για καθε αγωνα θα γινεται μια διαιρεση των ποντων υπερ προς τους ποντους κατα και ολα τα αποτελεσματα θα προστιθενται για καθε ομαδα. Ετσι αυτη που θα εχει το υψηλοτερο αθροισμα θα εχει πλεονεκτημα.
Αυτο καταλαβαινω, αν και ειναι πολυ δυσκολο να φτασουν σε αυτη την περιπτωση...!
qspock
wav.gif w00t.gif

Μπραβο ρε Παναθα για την μεγαλη νικη!

Παντως ο Ομπαντοβιτς επαιξε οπως ακριβως επρεπε το παιχνιδι! Και τα παιδια ηταν πολυ καλα στην αμυνα και γενικοτερα παιξανε εξυπνα και ψυχραιμα, ειδικα ο Τσαρτσαρης που πηρε και πολυ χρονο συμμετοχης. 41.gif Οπως αναφερε και ο Dizzy, ιδου τα αποτελεσματα αν εξασφαλιζει το ριμπαουντ αυτη η ομαδα... Οσο χαλια και να ειναι η περιφερεια, η νικη ερχεται.

Αντε τωρα για τη νικη με τη διαφορα απεναντι σε Μπενετον και ειτε πρωτοι με Ταου ειτε 2οι με ΤΣΣΚΑ και μειονεκτημα.

QUOTE(dizzy_fingers @ Mar 23 2006, 09:34 PM)
5) "Higher sum of quotients of points in favor and points against of each match played."

Αυτο σημαινει μαλλον (γιατι δεν ειναι ξεκαθαρο) οτι υπολογιζεται το αθροισμα των πηλικων των ποντων υπερ / κατα απο καθε παιχνιδι. Το κουφο ειναι οτι ενω ο προηγουμενος κανονας επιβραβεβει την επιθεση, αυτος επιβραβεβει μαλλον την αμυνα!
kop-13
[QUOTE][quote=dizzy_fingers,Mar 23 2006, 06:20 PM]
Καλά το έβαλες εδώ...έχουν δει λάθη και κοτσάνες τα ματάκια μας από τους "δημοσιογράφους" του έντυπου και διαδικτυακού τύπου μας...απλά δεν ξέρω αν στην συγκεκριμένη περίπτωση, προσπαθούν να εξυπηρετήσουν κάποια συμφέροντα ή αν απλά είναι άσχετοι...και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ισχύει το δεύτερο..[/QUOTE]

Νομίζω οτι αυτή είναι μια ωραία δικαιολογία γι'αυτούς.Ο πρώτος ραδιοφωνικός σταθμός κ η πρώτη εφημερίδα(σε κυκλοφορία)αντιμετωπίζουν το μπάσκετ σαν αναγκαίο κακό κ τον Παναθηναϊκό με αδιαφορία!
dizzy_fingers
Αυτό, ας ελπίσουμε ότι θα αλλάξει...
Ποια εφημερίδα λες?
kop-13
την sportday
dizzy_fingers
Εεεεεε...αυτή....καλά είσαι 68.gif.

Σαν να διαβάζεις το MEGA σε εφημερίδα 65.gif.
Warrior
Παντως το Mega Τεταρτη και Πεμπτη στις νυχτερινες ειδησεις ειχε εκτεταμενα
στιγμιοτυπα απο τους αγωνες του Παναθηναικου και του Ολυμπιακου!! w00t.gif

blink.gif blink.gif

Ιστορικη στιγμη...Μοιαζει με ψεμα... laugh.gif
qspock
Μηπως δεν ειναι πια ο Σωτηρακοπουλος υπευθυνος αθλητικου δελτιου?
Alexmei
σε αυτή την συζήτηση μου αρέσει πως γυρίσατε το θέμα από εφημερίδα σε κανάλι! laugh.gif laugh.gif
thrylos7
Sold out!!!

Mέσα σε μια εβδομάδα είχαμε τρελές καταστάσεις...
Ολυμπιακός, Άρης και τώρα ΠΑΟ!!! Σε πολύ μικρό χρόνο εξαντλήθηκαν όλα...

Χμμ!!!

bball.gif bball.gif bball.gif
Alexmei
αντε να γυρίζει και σε μπάσκετ το ενδιαφέρον του κόσμου γιατί το 50% της Ελλάδας βλέπει ποδόσφαιρο και το υπόλοιπο άλλα σπορ. 39.gif ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ SOLD OUTS!!!!!!! 41.gif 41.gif
dizzy_fingers
50% μόνο? Λίγο λες...μακάρι να φτάσει σε τέτοια επίπεδα το ποσοστό που (νομίζει) ότι βλέπει ποδόσφαιρο.
qspock
QUOTE(dizzy_fingers @ Mar 26 2006, 05:22 PM)
50% μόνο? Λίγο λες...μακάρι να φτάσει σε τέτοια επίπεδα το ποσοστό που νομίζει ότι βλέπει ποδόσφαιρο.
*

41.gif 41.gif 41.gif

Η λεγομενη ελληνικη "μπαλα"...

Οποτε γυρναω να δω κανα στιγμιοτυπο ελληνικου (ελεω νταντι αλλιως..), βλεπω συνεχεια πεσμενους κατω, το ματς να εχει διακοπει, φωναζουν, διαμαρτυρονται στο διαιτητη. Αν καταφερω να δω ζωντανο παιχνιδι τοτε θα γινει αμεσως καποιο θανατηφορο τακλιν οπου ο επιτιθεμενος εχει πηδηξει και εχει σαβουρδιστει απο μονος του γιατι, αν τον εβρισκε το τακλιν, τοτε θα τον μαζευανε απο παντου...

Αυτο ειναι το "αθλημα" που παιζεται στη χωρα μας. Και μπραβο σε οσους το αποκαλουν "μπαλα", γιατι πραγματι, ουδεμια σχεση εχει με το ποδοσφαιρο... 68.gif 68.gif
chinaski
Den anoigo neo topic giati den mporo na grapso ellinika to kerato mou.

Sumfona me to sportimge.gr me pigi to basketnews, o panathinaikso stoxeuei ston Petza gia tou xronou shot.gif

Legete oti oi Giannakopouleoi skopeuoun na dosoun 8 ekatomuria $ gia na feroun paiktoura.

Protos stoxos o Petza afou i gunaika einai gia deuteri fora egkuos kai theli na gurisei ellada.

Oso gia allous pitahnoun metagrafikous stoxous....kratithite, Giasikebitsious, Peni xarntagouei , Antonio Nteibis, Latrel Spriouel, Kith Ban xorn kai Toni koukots !!!!!!!!!!!

Holy shit thumbsup.gif thumbsup.gif
Warrior
ohmy.gif
hellenic
popo...mono poy to fantazome me pianei i trela...an ginei kati tetio... w00t.gif
dizzy_fingers
(και ο κλασσικός γκρινιάρης παναθηναϊκός: )
Ψηλό δε θα φέρει...??? 45.gif

fast.gif

Oso gia allous pitahnoun metagrafikous stoxous....kratithite, Giasikebitsious, Peni xarntagouei , Antonio Nteibis, Latrel Spriouel, Kith Ban xorn kai Toni koukots !!!!!!!!!!!

Bρε μήπως ο Κεμπ προπονείται για να παίξει στον Παναθηναϊκό??? 39.gif
tongue.gif
thrylos7
Ποιος Κεμπ... ο Ρόντμαν... σας το λεγα... icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Εγώ λέω ότι σε προτεραιότητα πρέπει να βάλουν τον Λάζο.

O Saras αν έρθει Ελλάδα θα έρθει στην ΑΕΚ.. εε.. στον Ολυμπιακό....

Οι μισοί πάντως από αυτούς που αναφέρονται έχουν λαπαδιάσει και θα ναι τζάμπα χρήμα...

Ένα ακόμη στοιχείο πάντως ότι επανερχόμαστε σε επίπεδα '90s...
qspock
Θα φερει και ψηλο ο Παυλος. Τον Μπεν Γουαλας. Μονο και μονο γιατι ο Σακιλ το σκεφτεται και ο Ζελικο δεν μπορει να τον περιμενει, θελει τον ψηλο απο την προετοιμασια... 24.gif
Ρε αντε σοβαρευτειτε, τσαμπα ποστ κανετε μου φαινεται... 19.gif
qspock
Θελετε ωραια νεα για το αθλημα? w00t.gif
Οριστε κατι πολυ ενθαρυντικο: Ριξτε μια ματια στο προγραμμα του Supersport 1: http://www.nova.gr/greek/tvguide.asp?actio...h&channel=141Ta

Τα παιχνιδια του ΠΑΟ και του Ολυμπιακου μεταδιδονται πλεον ΖΩΝΤΑΝΑ απο το Supersport 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wav.gif wav.gif wav.gif

ΥΓ: Thryle ασε τα ραδιοφωνα και τρεχα βαλε το αναλογικο πακετακι. Χανεις σου λεω! tongue.gif
kop-13
Αυτό μάλιστα!Είναι πολύ καλή είδηση!

Ρε αντε σοβαρευτειτε, τσαμπα ποστ κανετε μου φαινεται...

Επειδή θεωρείς αστείο να έρθει κάποιος απο τους Giasikebitsious, Peni xarntagouei , Antonio Nteibis, Latrel Spriouel, Kith Ban xorn kai Toni koukots σου θυμίζω οτι ήρθε ο Wilkins που είναι παίχτης επιπέδου hall of fame!
Warrior
Βραδυ για γερα νευρα σε ΟΑΚΑ και Ζαγκρεμπ...

Αλλαζει χερια η προκριση ολη την ωρα...

-55-53 στο τελος του 3ου δεκαλεπτου στην Κροατια.

52-47 ο Παναθηναικος στο 28'

-Τελος 3ου δεκαλεπτου στο ΟΑΚΑ..60-51!!

Στο Ζαγκρεμπ 59-67 στο 34'

Μπατιστ 14π.,Σπανουλης 11. και Αλβερτης 11π.(2/2 τρ.)

-62-74(36') η Εφες

63-53 στο ΟΑΚΑ!!!

-Η Τσιμπονα εγκαταλειπει σιγα σιγα την μαχη...64-77

Ο Παναθηναικος οδευει προς την 1η θεση,οπως το ειχαμε προβλεψει... biggrin.gif
68-56 στο ΟΑΚΑ..

-69-80 1 λεπτο πριν το τελος στο Ζαγκρεμπ.

Ο Παναθηναικος 72-64 4,5 λεπτα πριν το τελος.

Θελει νικη με 1 ποντο για προκριση και 1η θεση!

Δυο βολες ο Σορανια..

75-80 στο Ζαγκρεμπ ( blink.gif ) 16" απο την ληξη...

-Τελειωσε στο Ζαγκρεμπ το ματς..77-84

76-66 στο ΟΑΚΑ 2 λεπτα και κατι πριν το τελος.

Με Ταου την αλλη Τριτη στο ΟΑΚΑ το πρωτο ματς.....

-Τελος το ματς στο ΟΑΚΑ...81-70

ΤΣΣΚΑ-Εφες το αλλο ζευγαρι....
Hitman_47
Eleos tha mas vgalei thn psixh afth h omada...
Ena REBOUND re pediaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kai oxi allo karvouno(split) mas mathan oloi.
dizzy_fingers
Πάλι καλά που κερδίσαμε σήμερα...

Το ριμπάουντ πάντως, δεν είναι θέμα ψηλού πια, έχω την εντύπωση...Θέμα συγκέντρωσης, καθώς τα περισσότερα επιθετικά σήμερα τα πήραν επειδή δεν έκαναν μπλοκ άουτ, όχι όλη η ομάδα, αλλά ακόμη και οι ψηλοί.

Τα έχουμε ξαναπεί πάντως για τις αδυναμίες και τα όπλα του παναθηναϊκού, αν δεν αλλάξει κάτι σε αυτά, δε βλέπω το λόγο γιατί να τα λέμε συνεχώς.

Σήμερα πιστεύω πως το πάθος των παιχτών με τη βοήθεια του κόσμου (που μεταφράστηκε σε καλή άμυνα τις κρίσιμες στιγμές), η επιτέλους καλή απόδοση του Σπανούλη, η άμυνα του Διαμαντίδη και η βοήθεια του αρχηγού ήταν που έδωσαν την νίκη που σε συνδιασμό με το διπλό της Εφές, έδωσαν την πρώτη θέση στον ΠΑΟ...και γλύτωσαν τον mr Green από πρόωρη απόλυση biggrin.gif.

Με Tau τώρα, ε?

Warrior, live scores? biggrin.gif
Warrior
QUOTE(dizzy_fingers @ Mar 30 2006, 12:02 AM)
Με Tau τώρα, ε?

Warrior, live scores? biggrin.gif
*

Ειπα να σε μιμηθω,αλλα δε τα καταφερα... biggrin.gif

Ετσι οπως πηγαιναν τα δυο ματς...πηγαινε για συγκλονιστικο φιναλε και θα
ελεγε να μεινει η διακυμανση...

Αλλα τι να πεις...μου το χαλασανε στο τελευταιο 10λεπτο και στα 2 γηπεδα!! angry_red.gif dry.gif

smile.gif

Δεν την εχω δει φετος καθολου την Ταου(το συνδρομητικο μου μεσα(!!),να
μην ξεχνιομαστε κιολας..),αλλα με πλεονεκτημα εδρας ισως προτιμουσα εγω
την ΤΣΣΚΑ.Δεν δειχνει παντως ο Παναθηναικος να εχει συνελθει ακομα..
dizzy_fingers
Δύο ακόμα sold out πάντως, θα βοηθήσουν στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού να πάει στην Πράγα...
qspock
wav.gif
Μπραβο στον ΠΑΟ που πετυχε με το σπαθι του την προκριση αλλα και την πρωτια. Γιατι απο τη στιγμη που πηγαμε σε 4πλη ισοβαθμια, ειναι μακραν ο καλυτερος στις διαφορες. Αρα και η καλυτερη ομαδα... 41.gif

Τελικα η Τσιμπονα καταφερνει να εχει πολυ καλη βαθμολογια στα μισα του καθε γυρου και μετα κανει μια θεαματικοτατη βουτια και πιανει πατο! Αυτοι ειναι πραγματικα απιθανοι! biggrin.gif Καταφερε να χασει και απο τον φετινο της πελατη, την κουτση τελευταια Εφες, στο καταμεστο "Ντραζεν Πετροβιτς". Καλυτερα ετσι, βγηκε πρωτος ο ΠΑΟ.

Παντως προσωπικα προτιμουσα την ΤΣΣΚΑ ως αντιπαλο. Στα μεταξυ τους ματς, η Ταου υπερσυχισε κερδιζοντας και τη διαφορα, αλλα η Ριτας της εκανε τη ζημια. Βεβαια, το πλεονεκτημα εδρας για τον ΠΑΟ ειναι ενα μεγαλο ατου biggrin.gif

Αντε για ακομη 2 sold out. Μακαρι δηλαδη το δευτερο να μην χρειαστει, αλλα απο την αλλη, η δυναμικοτητα του αντιπαλου ειναι τετοια που καλλιστα μπορει να μην παμε σε 3ο ματς αλλα απο την αναποδη.... Θυμηθειτε μονο περσυ τι επαθε η φουκαριαρα η Μπενετον στον πρωτο προημιτελικο στην Ιταλια! 42.gif
Επισης να θυμηθουμε τι εγινε στα 2 περσυνα ματς της Β φασης αναμεσα σε ΠΑΟ και ΤΑΟΥ? Αστο καλυτερα... Το -10 (απο -20) στο ημιχρονο στο εντος εδρας και το -18 στο εκτος, ειναι στοιχεια που κρουουν τον κωδωνα κινδυνου.
Οταν λοιπον διαβαζω απο τωρα αναλαφρα του στυλ "πλεον το πρασινο τρενο για το final four δε σταματα" συγχιζομαι, δε ξερω για σας...
Νίκος
Eκεί που μ'εχεις ταξιδέψει....

Άντε πάμε για το 4ο... tongue.gif
kop-13
Μαζι με το σημερινό πάμε για 4 sold out σε 15 μέρες!!!!
thrylos7
Πράγματι... Ελπίζω να γεμίσει ήδη από το πρώτο ματς όχι όπως πέρσι με την Εφές..
Χθες ο ΠΑΟ περιόρισε τα περιφερειακά ατού της Μπενετόν, απ' τους άλλους θα την πάθαινε.. Αλλά όλα είναι εντάξει πλέον όσον αφορά το στόχο του.
Η Ταού είναι πιο επικίνδυνη ομάδα... Κι αν ο Παναθηναϊκός φημίζεται για το πικ εν ρολ αυτή απλά διαθέτει το καλύτερο με Πριτζιόνι και Σκόλα... Έχει καμιά 10αριά(καλά εντάξει, βάλτε 5) σουτέρ, ισχυρή frontline και... τον Chalmers(άσχετο αλλά δεν κολλούσε αλλού..).
Το καλό δεν είναι ότι έχει το πλεονέκτημα ο Παναθηναϊκός αλλά το ότι δεν το έχει η Ταού...

Πρέπει να ήταν μαγική η εικόνα χθες στο ΟΑΚΑ ε; Άντε να ασχοληθεί ο κόσμος ακόμη περισσότερο... Το μεγάλο κέρδος θα είναι να ασχοληθεί με τα της Ευρώπης.. Να μάθει δηλαδή για τους παίκτες της Ταού κτλ, όπως έκανε σε κάποιο βαθμό με Εφές, Μπενετόν, Τσιμπόνα... Κάτι σαν το C.L. δηλαδή...

Το μπάσκετ πάντως αναμένεται να ναι για πολύ καιρό ακόμη σε πρωτοσέλιδα... Την άλλη εβδομάδα είναι οι 2 πρώτοι αγώνες των 8 και το μεγάλο ντέρμπι στο πρωτάθλημα και την άλλη εβδομάδα ο τελικός του ULEB cup και ο ενδεχόμενος 3ος αγώνας στην Ευρωλίγκα...
w00t.gif
hellenic
H Cibona tha kanei etisei na pezontai mono h misi agones? Mprabo ston PAO! Gia tin metagrafei ontos o Spreewell giati na min erthei?H o Penny?to mono poy me pirazei einai pos exoyn megali ilikia!
Warrior
Κανα σεντερ να κοιταξουνε να φερουνε λεω γω...Εχουν κουρασει το κοσμο
πια με αυτο το θεμα...
dizzy_fingers
Υπάρχει ο Τομάσεβιτς...
Την αλλαγή πρέπει να ψάξουν, για να αντικαταστήσουν τον Φέμερλινγκ που καλώς ή κακώς δε χρησιμοποιείται σχεδόν καθόλου...
sihainas
Επιτέλους είδα έναν αγώνα της euroleague φέτος... πραγματικά πολύ ωραία "τελετή έναρξης"... μπράβο και στον ΠΑΟ που αν και στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα η Μπενετον τον είχε κλείσει καλά και κρατούσε τη διαφορά...στο τέλος δεν άντεξε... Μπράβο και στον κόσμο... με μια ευχή όμως να μην είναι το τελευταίο ματς φέτος που θα υπάρχει τόσος ενθουσιασμός για εισητήρια... γιατί αυτή η ομάδα το αξίζει...

Τώρα στους 8..σίγουρα εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχουν εύκολα...παρά το πλεονέκτημα του ο ΠΑΟ πρέπει όχι απλά να προσέξει... αλλά να παίξει πολύ καλύτερα αν θέλει τελικά να περάσει στο final 4...σίγουρα όμως με την πρώτη θέση που πήρε (και έτσι όπως την πήρε στο τελευταίο ματς) αποκτά μεγάλο πλεονέκτημα και έδρας αλλά και ψυχολογικό...
Alexmei
ο Σπανούλης είναο ο MVP του αγώνα κατά την γνώμη μου. Για όσους δν ξέρουν στο τρίτιο δεκάλεπτο ήταν στυλ Jordan που έπερνε ολόκληρη την ομάδα πάνω του και σκόραρε μόνος του. Μπράβο του και συγχαρητίρια στον ΠΑΟ! τώρα στους 8! 69.gif
Papaloukas 4 ever
QUOTE(hellenic @ Mar 30 2006, 05:55 PM)
Gia tin metagrafei ontos o Spreewell giati na min erthei?
*

Το φαντάζεστε; Εδώ έπαιξε ξύλο με τον άλλο στην Αμερική, φανταστείτε τι θα γίνει σε παρόμοια περίπτωση με τον Ζοτς. Αλήθεια, ξέρει ότι ο Ζοτς έχει ήδη πάει φυλακή;
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.