Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Toronto Raptors
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
SG3ptshooter
Toronto Raptors

-είδατε σοβαρότητα ούτε c δεν προσέθεσα...-





If you are sad
And need to cry
Then turn around and go outside


Πρόγραμμα αγώνων


Προηγούμενο Ρεκόρ (2015-2016): 56-26

Leaders (2015-2016):
Πόντοι: DeMar DeRozan 23.5, Kyle Lowry 21.2, Jonas Valanciunas 12.8
Ριμπάουντ: Jonas Valanciunas 9.1, Bismack Biyombo 8, Kyle Lowry 4.7
Ασσίστ: Kyle Lowry 6.4, DeMar DeRozan 4, Κόρη Joseph 3.1
Κλεψίματα: Kyle Lowry 2.1, DeMarre Carroll 1.7, DeMar DeRozan 1
Κοψίματα: Bismack Biyombo 1.6, Jonas Valanciunas 1.3, "JaJo" James Johnson 0.6
Ευστοχία %: Lucas Nogueira 63.6%, Jonas Valanciunas 56.5%, Bismack Biyombo 54.2%
Χρόνος συμμετοχής: Kyle Lowry 37, DeMar DeRozan 35.9, DeMarre Carroll 30.2 (σε 26 παιχνίδια)


Πιθανή 5άδα:
πιθανή πεντάδα

PG:LowrySG:DeRozanSF:Carroll
PF:P. PattersonC:Valanciunas


Πάγκος:
PG’s: Cory Joseph, Delon Wright
SG’s: Norman Powell, Fred Van Fleet
SF’s: Terence Ross, Bruno Caboclo
PF’s: Jared Sullinger (τραυματίας) , Pascal Siakam
C’s: Lucas Bebe Nogueira, Jakob Poeltl

Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: DeMar DeRozan (ανανέωσε - 139m/5y), Jakob Poeltl (draft - #9), Pascal Siakam (draft - #27), Jared Sullinger (υπέγραψε - 6m/1y), Fred Van Fleet ( υπέγραψε ως rookie udfa)
Έφυγαν: Bitchsmack (dd?) Biyombo (Orlando Magic), JaJoJames Johnson (Miami Heat), Luis Scola (ntrepetai na anakoinwsei), Anthony Bennett (ap thn allh kamia doyleia den einai ntroph an eisai o Bennett)

Παρουσίαση ομάδας

Θέλουμε Montreal στο ΝΒΑ. Έστω, θέλω εγώ μόνο.

Ο Lowry είναι το Α και το Ω, καλείται να επεκτείνει το peak του για να μπορέσουν να κάνουν κάτι καλύτερο οι Raptors, μπαίνει στη σεζόν δηλώνοντας τη φιλοδοξία του να προσπεράσει το εμπόδιο του LeBron και προσδοκεί να εξαργυρώσει την επιτυχία του με το προσδοκόμενο opt-out του το επόμενο καλοκαίρι. Απ' την άλλη ο Κεροζάν που πήρε τα 139 οφείλει να αποδείξει πως 1.δεν έπαιξε για το extension πέρυσι 2.στα playoffs θα πάρει κανά foul ή δε θα ρίξει 15% τρίποντα. Πίσω τους υπάρχει πληθώρα συμπαθούς ταλέντου, ο βετεράνος πλέον πατριώτης των Torontαίων Joseph κάνει καλά τη δουλειά του και ο Norman Powell διακρίθηκε συχνά, είναι δικαιολογημένα αγαπητός και έρχεται με φόρα για ακόμα σταθερότερη και ξεχωριστή για επίπεδα second unit παρουσία, ενώ πίσω κι απ' αυτούς ο Delon με το νεοφερμένο Shocker -αγαπάμε, έβαλε και 30+ την περασμένη βδομάδα- το Van Fleet είναι το καλύτερο εκτός rotation δίδυμο guards της λίγκας.

Ο Carroll έχασε πολλά παιχνίδια πέρυσι και το αν αξίζει το καράβι με τα λεφτά απ' τον Καναδά θα είναι πάντα συζήτηση που θα χωρά πολλές απόψεις, αν μπορούν πάντως οι Raptors να περιμένουν περισσότερα από πέρυσι από κάποιον εκ των κορυφαίων παικτών τους, αυτός είναι ο DeMarre, ποσοτικά. Πίσω του το πρώην πουλέν ο Terence Ross "like a boss" έρχεται για νιοστή φορά με φόρα στα χαρτιά για κάτι καλύτερο, αλλά μέχρι να το δούμε για δέκα μέρες σερί κι όχι για ένα το πολύ δύο παιχνίδια δε θα το πιστέψουμε. Άλλος ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης που μάλλον βιάστηκε να κάνει το βήμα προς το ΝΒΑ. Ο Caboclo περιμένουμε να γίνει ο Βραζιλιάνος Durant. Κάποτε, ξερωγώ. Αφού το είπαν θα γίνει πάντως, ήταν δύο χρόνια μακριά απ' το να είναι δύο χρόνια μακριά πριν από δύο χρόνια αλλά τα μαθηματικά δεν είναι το φόρτε μου, ματ.

Μία θέση ψηλότερα ο Sullinger αποκτήθηκε προκειμένου να δώσει κάποιες απ' τις επιθετικές αρετές του αποχωρήσαντα Scola. Ο τραυματισμός του όμως δίνει λογικά την ευκαιρία του να πάρει κεφάλι στο rotation ο PatPat. O Siakam δεν προβλέπεται να παίζει ρόλο από τόσο νωρίς, μπορεί να βρει λεπτά αν δούμε πιθανά σχήματα με Sully στο 5. Ο Valanciunas ηγείται της all-international γραμμής center που παρέμεινε διεθνιστική παρά την αποχώρηση του playoff standout Biyombo, αυτός κι αν περιμένουν κάθε φορά να κάνει ανέβασμα από άλλο πλανήτη. Ο Bebe Nogueira δεν έχει καταφέρει να φανεί απειλητικός ως προς τα λεπτά του Λιθουανού όσο δεν κλειδώνει τη δική του πλευρά του παρκέ και ο συμπαθής Αυστριακός Poeltl ως ψηλό pick σε μέτρια φουρνιά draftees μάλλον θυμίζει τη λογική επιλογής του ίδιου του Valanciunas πριν κάποια χρόνια. Δε μοιάζει έτοιμος να διεκδικήσει μεγιστοποιημένο ρόλο με το καλημέρα, αλλά ο Nogueira τουλάχιστον μάλλον ήδη θα πρέπει να αγχώνεται.

Ακόμα θέλουμε/θέλω Montreal στο ΝΒΑ.

Η επίθεση των Raptors θα παραμείνει απόλυτα εξαρτημένη απ' το δίδυμο της περιφέρειας, την έφεση του DeRozan να κλέβει βολές και την ποιότητα του Lowry να ξεχειλίζει ποικιλοτρόπως και μη με κάνετε να πω κάτι για το πριν/μετά βάρος του ή το πόσο βαρετοί είναι κάποιες φορές να τους βλέπεις. Το αν ο Valanciunas πρέπει να είναι ένας roll man που υποδέχεται τη μπάλα περισσότερο ή αν θα πρέπει να παίρνει καλύτερα τη μπάλα στο post είναι μια συνεχής συζήτηση που το internet έχει βαρεθεί εδώ και περίπου 1,5 χρόνο. O Carroll χρειάζεται πάσες για να μπει στο παιχνίδι μιας ομάδας που δε διακρίνεται για το πόσο μοιράζει το σκοράρισμά της και τη μπάλα γενικότερα, ο Patterson είναι καλύτερος στο να ανοίξει τη ρακέτα απ' το Sully ειδικά με προοπτική πολλών λεπτών στα ίδια lineups με τον εσωτερικά κινούμενο βασικό C των Καναδών. Αμυντικά είναι σημαντική η απώλεια του Bismack, το νέο δίδυμο starters δεν τρομάζει και ο DeRozan παρότι μάλλον θα έπρεπε να τρομάζει, σίγουρα δεν είναι ο άνθρωπος που θα κλειδώσει αντιπάλους go-to-guys, εδώ έρχεται μια γεμάτη χρονιά του Carroll σε καλή κατάσταση να δώσει μια σχετική αισιοδοξία.

Και πολλά έγραψα. Δοκιμή αυτοτιμωρίας επιτυχής.



Ταβάνι & στόχοι για φέτος

Η είσοδος στην οχτάδα της Ανατολής μοιάζει σχεδόν δεδομένη, οπότε η πρωτιά στην Atlantic και η τουλάχιστον επανάληψη της περσινής επιτυχίας στην posteason είναι οι αρκετά ρεαλιστικές προσδοκίες των Καναδών. Θέλουν να εξαντλήσουν τις ελπίδες τους για την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, όμως αυτό θα ήταν μεγάλη υπέρβαση για άλλες περίπου 26-27 ομάδες φέτος.


Κάτω απ' το φως του προβολέα

Κyle Lowry

Έρχεται από την καλύτερη χρονιά της καριέρας του όπου οδήγησε τούτο δω το franchise όσο πιο μακριά γινόταν κι έπειτα κι από ένα χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στους οποίους ήταν κλειδί της ασύνδετης τελευταίας Team USA του Coach Kyrgyzstan. Αν μπορέσει να παραμείνει σε αυτά τα επίπεδα αποτελεσματικότητας θα έχει άλλη μια ευκαιρία να κερδίσει ψιλομόνος του ή και με λίγο DeMarre το LeBron. Άλλοι δεν μπορούν ούτε οχτάδα να οδηγήσουν τις ομάδες τους..




Προπονητής:
Dwane Casey
-σοβαρά τώρα ενδιαφέρεται κανείς;-


Ο Casey μπαίνει στην έκτη του χρονιά ως προπονητής των Raptors χωρίς C και καλείται να συνεχίσει το εντυπωσιακό του σερί αύξησης του τελικού ρεκόρ της ομάδας του Καναδά χρόνο με το χρόνο, πράγμα ίσως δύσκολο μα όχι και ακατόρθωτο για ένα αρκετά καλό roster σε ένα μέτριο division της Ανατολικής Περιφέρειας. Ποτέ δεν τόλμησα να ρωτήσω αν το μικρό του όνομα είναι ληξιαρχικό ορθογραφικό λάθος, πάντως ο Dwanαρος μια χαρά εξαργύρωσε το πόστο του στους πρωταθλητές Mavs του 2011 και κατάφερε να είναι ο πιο πετυχημένος κι ο πιο πολυνίκης προπονητής στην οκ σύντομη ιστορία του δυστυχώς μοναδικού franchise της λίγκας απ' τον Καναδά. Πέρυσι τους οδήγησε στις 50+ νίκες, σε 20 παιχνίδια στην postseason και κατάφερε να περάσει και το .500 σε νίκες/ήττες της δικής του καριέρας. Καθόλου άσχημα. Αλλά οκ όχι και για CoY ή για να περιμένεις να τους πάει και πολύ μακρύτερα χωρίς αλλαγές προσώπων.


Θέλω να ρωτήσω τον... Nα πω την αμαρτία μου θα μπορούσα να ρωτήσω οτιδήποτε προσχηματικά, αλλά μάλλον δεν ενδιαφέρομαι να μάθω τίποτα για κανέναν από δω.

Πρόβλεψη:
Η παρουσία των Nets, 76ers -και Knicks απλά δεν είναι ευγενικό να το λέμε- στην Atlantic τους κάνει να φαίνονται αρκετά ικανοί για δεύτερη σεζόν με 50 νίκες, το best-case scenario των Celts μπορεί να τους αφαιρέσει ακόμα και τον τίλο της division όμως. Θα τους έδινα οριακά πρώτους μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Τα playoffs μακάρι να ήταν ευχάριστη ιστορία απέναντι σε κανά Cleveland, αλλά ούτε ο Drake δε θα πόνταρε πάνω τους...

51-31

Conference rank:2nd-4th

Division rank:1st-2nd


1000 views ο υπέροχος λαός του Οntario
SG3ptshooter
O Van Fleet κέρδισε πράγματι τη μόνη θέση που παιζόταν όταν έγραψα το post. Και ο τραυματισμός Sullinger ήταν μεταγενέστερος κι έφερε edit από ιεραρχικά ικανότερους, ενώ ο Casey λέει πως, παρότι είναι φαβορί ο πιο έτοιμος Patterson, έχει ελπίδες για starter o Siakam.
sacarame
QUOTE(SG3ptshooter @ Oct 25 2016, 12:33 ) *
, ενώ ο Casey λέει πως, παρότι είναι φαβορί ο πιο έτοιμος Patterson, έχει ελπίδες για starter o Siakam.


Όντως, δήλωσε ότι προτιμάει να φέρνει τον Πάτερσον από τον πάγκο, αλλά αυτή η δήλωση δεν επαρκούσε για να βάλω τον Siakam starter.. tongue.gif
jimmy007
Ο Patterson είναι εδώ και χρόνια με διαφορά η καλύτερη επιλογή των Raptors για βασικός PF.

Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω γιατί δεν τον ξεκινούν.

Από σπόντα θα γίνει φέτος.
aegeansheed
Unexpected Protagonist of the Night, 11/11 - Bebe Nogueira

Τα νούμερα: 10 πόντοι με 4/6 τελειώματα και 2/2 βολάκια. Κράτησε τα 7 ριμπάουντ, τα 2 μπλοκ και το 1 κλέψιμο (και το 10ποντο) ως back2back stats από τον αμέσως προηγούμενο αγώνα με τους Thunder, υπέπεσε σε 2 λάθη, που είναι ασχολίαστο για τα 27 λεπτά που αγωνίστηκε. Ήταν +12 όσο έπαιξε, όσο και ο Klow, οι μοναδικοί με τόσο υψηλό από τον αγώνα εκτός της Κέμπας (+13).

Η εικόνα: Έχει από @OKC άμα θέτε.


@OKC


Πριν/Μετά: Όχι απλά δεν εντυπωσιάζει, απορείς κιόλας πώς έκανε για δυο συνεχόμενες αναμετρήσεις αυτό το statline για τον χρόνο που αγωνίστηκε. Μπορεί τα αργά πόδια του και η απουσία αθλητικότητάς να μοιάζουν ως κράμα Γουώλτερ Ταβάρες με Χασίμ Ταμπίτ, αλλά πρώτον έχει presence: ακολουθεί τις φάσεις και στην άμυνα το length του αλλοιώνει το αποτέλεσμα των επιθετικών ενεργειών των αντιπάλων, δεύτερον έχει καλά χέρια και αυτό μεταφράζεται σε σίγουρα τελειώματα. Αν ήταν footballer θα ήταν Tight End, το μόνο σίγουρο, σηκώστε τού την (sic) για κεφαλιά, θα την καρφώσει στα δίχτυα. Αν ήταν volleyμπωλίστας θα ήταν κεντρικός/μπλοκέρ. Ο τυπάκος είναι κάθετος!!! Το vid1 είναι ο ορισμός αυτού που κάνει καλά έως τώρα.
Γιατί είναι εδώ σήμερα? Δικαιούταν ήδη ένα honorable mention από το προηγούμενο με τον Όκλα (10 πόντοι με 5/5 σουτ!, 7 ριμπάουντ, 2κλ. 2τ., χωρίς λάθος), τώρα με τους Hornets έπαιξε και με ενα ακόμα κίνητρο να συνεχίσει να αποδεικνύει ότι "μπορεί", αφού ο Τσούνας είχε επιστρέψει, οπότε οι συνθήκες για αφαίρεση λεπτών αγώνα του Bebe εμφανίζονταν θεωρητικά ευνοϊκές. Τα κατάφερε κι επειδή οι Raptors χρειάζονται κι άλλες λύσεις εκεί που φαίνεται ότι τα μόνα επιθετικά plays είναι δύο: ISO του Σκυλάουρη ή ISO του Κεροζάν (coach's default)... πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να γίνει ένας DeAndre Jordan της Φαβέλας...

Δε δήλωσε: Εγώ για χόμμμπ το κάααααανουυυ, περιμέεεεενουμ πώς κ πώς να τελειώσει του Αγωόοονα να παίξουμμμμ με Καμπούυυκλου μπααααααλα.
aegeansheed
Zουν ...μωρουδιακές στιγμές στον Βορρά tongue.gif
http://www.raptorsrepublic.com/2016/11/14/believing-in-bebe/
aegeansheed
Unexpected Protagonist of the Night, 23/11 - DeMarre Carroll

Τα νούμερα: 9/14 σουτ (64%) με 2/5 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κοψίματα, 4 κλεψίματα και δύο πουλήματα κατοχής. Συγκέντρωσε 20 πόντους και +12 στο net outscoring της νίκης της ομάδας του επί των Rockets στο Houston, μόλις σε 27 λεπτά.

Η εικόνα:
Δεν έχει. Στους Raptors παίζει, στο FSN North δε δείχνουμε κάτι άλλο εκτός από DeRozan, βάσει Ιδιωτικού Συμφωνητικού

edit: μόλις παραλάβαμε:
και όπως είναι εμφανές από την πρώτη φάση του αγώνα, αυτό είναι τό σύστημα το οποίο έχει σχεδιάσει στα μέτρα του Ντεμάρ ο Casey! laugh.gif


Πριν/Μετά: Αντεμάρ ο Χωκικός (Falco Capoeirao), είδος γερακιού που ενδημεί στην Ατλάντα και κατά τους ζεστούς μήνες μεταναστεύει στο Τορόντο. Τρέφεται με ενδορφίνες που παράγει από τις αμυντικές του ενέργειες και με ό,τι του δίνει η baseline στην επίθεση, δεν συνηθίζει να καταναλώνει μπάλες, αλλά δε θα πει όχι αν του έρθουν. Τους τελευταίους μήνες κινδύνευσε με εξαφάνιση στις βόρειες περιοχές, αλλά χθες μετά από καιρό ...διαπιστώθηκε ξανά δραστηριότητά του.
Σχεδόν... είχαμε ξεχάσει ποιός είναι ο πραγματικός Carroll για έναν χρόνο και κάτι ψιλά έως τώρα, κάτι το μονοπώλιο DeRozan και Lowry στην νέα του ομάδα, κάτι η πρόσφατη επέμβασή του που ακόμα τον επηρεάζει, (κίνδυνος αυξημένης κόπωσης λόγω μεγάλου χρόνου συμμετοχής) κι έτσι τον Carroll των Hawks δεν τον έχουμε δει ακόμα σε πλήρη δράση στους Raptors. Με minutes restrictions και ρεπό σε back2back ως τώρα, έρχεται σιγα-σιγά να δώσει το impact του σε αυτήν την ομάδα. Μέχρι στιγμής έκανε μόλις το δεύτερο παιχνίδι του που αγγίζει ή ξεπερνά τα 30 λεπτά. 4 κλεψίματα έχει ξανακάνει στην καριέρα του άλλες 13 φορές, 3 κοψίματα άλλες δύο, αλλά 7 defensive stops σε έναν αγώνα ποτέ. Career high λοιπόν. Να σκοράρει παράλληλα και 20άρα... ούτε του παππά!
Το μέλλον? Ευοίωνο νάνδελες, το οφείλει και στους Μασάϊ για τον έρανο των εκατομμυρίων που συγκέντρωσαν από ολες τις φυλές των μετόχων!

Δε δήλωσε: "Ας είχα λίγο περισσότερο την μπάλα στα χέρια μου και θα έκανα παπάδες. Η κλίκα δε με αφήνει να κάνω αυτά που ξέρω. Θα σας έδειχνα εγώ, θα δείτε τί θα πάθετε!" Το τί ...θα πάθουν στο Τορόντο, είναι ένα πιθανό σενάριο με τον Carroll σε ρόλο ballhandler, αλλά ευτυχώς δε θα συμβεί, αλλά θα συνεχίσει να κάνει all the little things που ζητάει ο Casey από τους υπόλοιπους.

Fashion Icon - Είδωλο
SG3ptshooter
Νταξ ο τύπος δεν απάνταγε την ερώτηση γιατί βίδωνε το σκουλαρίκι που έδενε το χρυσαφί ανσάμπλ. Πόσο να τον αγαπήσεις περισσότερο..

Δυστυχώς και το πρόβλημα τραυματισμού και ο επιθετικός προσανατολισμός του Toronto δεν τον βοηθούν. Μακάρι να βοηθήσει σταθερότητα τον αγώνα για ανατροπή του Μεγάλου Αδελφού στο συνεχές 1984 της Ανατολικής Περιφέρειας.
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 28/11 - Terrence Ross

Τα νούμερα: 22 πόντοι με 8/11 fg, 3/5 3pt, 3/3 ft, 3 rebs ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ -Like a Boss!-, +20 στην πολύ άνετη νίκη της ομάδας του Ontario απέναντι στους 76αρηδες.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Washington Husky όπως ο Brandon Roy -και ο Fultz, ελπίζω αν είστε Phi να τρομάξατε γιατί σας αξίζει- μετά από μια μόνο καλή sophomore χρονιά ως βασικός o T-Ross επελέγη στο νούμερο 8 του draft απ' τους Raptors, ένα pick πριν την επιλογή του Drummond απ' το Detroit δηλαδή. Καλός scorer με μεγάλες εξάρσεις στις οποίες επιδεικνύει το σπουδαίο ταλέντο του, είναι ο μόνος παίκτης του ΝΒΑ που έχει σκοράρει 50+ χωρίς να είχε έστω 10 ως μέσο όρο. Αμυντικός stopper δε θα γίνει ποτέ και στην επίθεση δεν είναι ούτε αρκετά ομαδικός ούτε μπορεί να εκθρονίσει κάποιον C-Raptor ως συστηματικά ικανότερος. Το μέλλον του στο Toronto είναι ανθυποJR εν ολίγοις και γενικά σε καλή ομάδα ως εκεί βλέπω να φτάνει, ας πάει σε τίποτα Nets με την πρώτη ευκαιρία να δώσει πόνο χωρίς να τον ενοχλεί κανείς να γουστάρουμε κι εμείς κι αυτός.

Δε δήλωσε: "Εγώ κι ο Jeremy o Lamb είμαστε ανερχόμενα αστέρια ακόμη. Θα δικαιωθούμε όταν πάψει να μας πολεμάει το σύστημα."
Ακόμα πιστεύω πως μπορεί ο Jeremy. 69.gif
benchwarmer
Είναι εντυπωσιακό το πόσο αδιάφορη μπορεί να είναι μία ομάδα με τόσο καλή παρουσία γενικά τα τελευταία χρόνια tongue.gif
Και αντίστοιχα ο πρώτος σκόρερ αυτής της ομάδας, και 5ος όλου του ΝΒΑ αυτή τη στιγμή...

Στηρίζουμε Siakam πάντως cool.gif
SteveNashidis
Έχουν καταρρεύσει οι Τορόντο στα τελευταία παιχνίδια ! Άλλη μια ήττα στο τέλος !

GMF80
Ιbaka... Θα βοηθησει πιστευω... Και ο Ross θα δειξει αν ειναι Βοss στους Μagic.. Αλλιώς θα μεινει αιωνιο ταλεντο..
aegeansheed
O money Tucker έχει κάνει δύο μεγάλα plays στο τελευταίο δεκάλεπτο, πρώτα ένα strip σε drive του Πιτσαρά, μετά ένα κρίσιμο χασλ-επιθετικό ριμπάουντ στο λεπτό περίπου, που έδωσε ανανέωση κατοχής (edit: κάνει και το block στην τελευταία επίθεση του ΙΤ)
Πολύ κρίσιμο το iso jumper του Joseph, φαινόταν ότι ήθελε να πάρει αυτήν την επίθεση.
Oι Raptors dείχνουν να έχουν σκληρήνει πολύ, δεν τους περίμενα να έχουν τόση δύναμη στο τέλος κυνηγώντας το σκορ χωρίς Κλάου. Κι έτσι ξαφνικά μετατρέπονται από μια επικίνδυνη επιθετικά ομάδα σε μια επικίνδυνη επιθετικά ομάδα με περισσότερες επιλογές και πολύ πιο βελτιωμένη άμυνα, που μπορεί να προσαρμόζεται με μεγαλύτερη ευκολία στο matchup πλέον.
Είδα σε ορισμένες φάσεις προσαρμογή της περιφερειακής άμυνας ώστε να προκαλέσουν drive από τον κεντρικό διάδρομο και στη συνέχεια φόρτωμα της ρακέτας με τον Ibaka στη μέση για το stop.
Manimal
Η μόνη παραφωνία στην σκληράδα και στο mentality της ομάδας είναι ο Λιθουανός. Ίσως να βοήθησε και ότι ο αντίπαλος ήταν οι Celtics, αλλά ήταν πιο αποτελεσματικοί με χαμηλό σχήμα και center τον Ιμπάκα. Με τους Cavs δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικό είναι τέτοιο σχήμα.
Playoff game σήμερα και όντως έδειξαν ότι υπάρχει το μέταλο στην ομάδα να προχωρήσουν αρκετά.
geo82
Λογικό είναι να σκλήρυναν, αφού οι δύο προσθήκες που έκαναν αποσκοπούσαν σε αυτό. Τους θεωρώ πλέον νούμερο 2 στην Ανατολή.
aegeansheed
Σίγουρα θα κάνει παρέα με Αντεμάρ, κρίνω αυστηρά απ' το ντύσιμο και μόνο! tongue.gif

Όπως κάθε tru defenseman, κλασσικά μιλάει για τη σημασία του loud communication πίσω...

SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 23/03 - Delon Wright

Τα νούμερα: 13 πόντους σε 24 λεπτά μόνο. Από 4/7 δίποντα και 5/7 βολές. 7 rebounds με 1 επιθετικό. 3/2 a/to. 2 κλεψίματα, +26 στη νίκη των Raptors μες το playoffικό Miami, ενώ βασική Κόρη έκλεισε μείον στο δείκτη.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Αδερφός του Dorell, καταπληκτικά συμβιωτικοί για 2 on 2 σε κάποιο Καλιφορνέζικο ανοιχτό που θα μπορούσαν να παίζουν. Δεν είχε τις ακαδημαϊκές προϋποθέσεις για NCAA, έτσι ακολούθησε τα βήματα του Troy "Butt Soup" Barnes και γράφτηκε σε Community College, όπου έπαιξε για δύο χρόνια και πήρε 2 MVPs που δε μπορώ να φανταστώ καν πόσο προφανή θα ήταν. Μεταγράφηκε στο Utah, όπου έγινε ο πρώτος παίκτης της ομάδας με 2 σερί παρουσίες στις καλύτερες πεντάδες και στις καλύτερες αμυντικές πεντάδες της ανταγωνιστικής Pac12, ενώ για το 2015 ως senior αναδείχθηκε καλύτερος Point Guard της χώρας, κέρδισε το βραβείο Bob Cousy. Οι Raptors παρότι γερο-senior τον επέλεξαν στο 20 του draft, έπαιξε λίγο βέβαια καθώς βρέθηκε σε μια ομάδα με καπαρωμένα πάρα πολλά λεπτά στην περιφέρεια από παίκτες με status που δε μπορεί να το κοντράρει παίκτης όπως ο Delon. Έπαιξε αρκετά λίγο ως rookie, έκανε και μια επέμβαση πέρυσι τον Αύγουστο, επέστρεψε υγιής το Γενάρη, ντεμπούταρε στα μέσα Φλεβάρη και σχεδόν αμέσως ήρθε ο τραυματισμός του Lowry να τον μονιμοποιήσει στο rotation των Raptors, δεν έχει χάσει παιχνίδι με 17 συνεχόμενες παρουσίες απ' όταν επέστρεψε. Συμπαθέστατη πολυπραγμοσύνη, ωραίο δίδυμο με Powell για 2nd unit, ως εκεί. Μακάρι να το κρατήσει κι αυτό δηλαδή.


Κλέβω, δίνω εικόνα κι άλλου φίλου της στήλης που έδωσε αντίστοιχα καλό statline, KJMcD. Απλά το Suns@Nets είναι λίγο D-League αυτήν την περίοδο.
SG3ptshooter


Ο Powell είναι απ' τους πιο θαμμένους περιφερειακούς παίκτες με ικανότητες στη λίγκα, αν και πρώτα έψαξα να δω αν έχει στο tube τους 11 του Caboclαρου, το ομολογώ.

Παραδοξότατα πέτυχα ακριβώς το τελικό ρεκόρ του Toronto, πέτυχα και το προβλέψιμο εύρος της τελικής τους κατάταξης, αλλά περίμενα δε θα τους προσπερνούσαν οι Celtics, έστω και για τόσο λίγο. Ο Αντετοκούνμπο είναι δύσκολο εμπόδιο για πρώτο γύρο όταν έχεις αυτήν την προϊστορία, sry Raptors, είμαστε με τα Σεπόλια.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.