Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Πως ονειρεύεστε την ομάδα για του χρόνου;
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Anaz
Η χρονια εχει δρομο ακομα! Ως τωρα εχει στεφθει με απολυτη επιτυχια..κατα το ημισυ! Δηλαδη προκριση στους 16 στην Ευρωπη και 2η(!) θεση στην κανονικη περιοδο! Βεβαια αυτα θα εχουν μικρη σημασια αν δεν κατακτηθει η 3η (τουλαχιστον) θεση στο πρωταθλημα που θα του εξασφαλισει την συμμετοχη στην Ευρωλίγκα και του χρονου. Οποτε τωρα ερχονται οι πιο κρισιμες αναμετρησεις που θα κρινουν και σε μεγαλυτερο βαθμο την ομαδα.

Παρόλ'αυτα ειπα να ανοιξω ενα τοπικ να καταγραψω τις σκεψεις μου για τις προσθηκες και αλλαγες που χρειαζεται η ομαδα απο του χρονου για να κανει το βήμα παραπανω,Φυσικα απαραιτητη προυποθεση ειναι αυτο που ειπα κ παραπανω, η συμμετοχη στην Ευρωλίγκα,οποτε η κουβεντα θα ειναι σαφως πιο επικαιρη μετα τα πλευ οφ.

Λοιπον.. Κατ'αρχην θεωρω οτι ως τωρα ο Ματζον εχει κανει πολυ καλη δουλεια στον Αρη,και μαλιστα δεδομενου του μπατζετ και των αντιξοτητων που αντιμετωπισε μες στη χρονια -πολλοι τραυματισμοι,οι 2 κοινοτικοι του Σεραπίνας,Φλετσερ αποδειχτηκαν πολυ κατωτεροι του αναμενόμενου- ειναι αξιοθαυμαστη η πορεια της ομαδας. Φυσικα η παραμονη του ειναι συνδεδεμενη σε μεγαλο βαθμο με την κατακτηση της 3ης θεσης,αλλα προσωπικά θα τον ηθελα στον Αρη και του χρονου ανεξαρτητα απο αυτο, ΕΚΤΟΣ αν ειναι να ερθει ο Γιαννακης..

Οσων αφορα το ροστερ,πρεπει οπωσδηποτε να μεινουν Γουιλκινσον,Μασει που ειναι η κυρια δυναμη της ομαδας! οι αλλαγες που προτεινω:

ΦΕΥΓΟΥΝ --> ΕΡΧΟΝΤΑΙ
Σεραπινας --> Πελεκανος
Καλαιτζής --> Arthour Lee (ή Kiki Clark)
Παντελιαδης --> Ξανθοπουλος
Φλετσερ --> καποιος αλλος κοινοτικός σεντερ
+Κακιουζης.

Δηλαδη το ροστερ διαμορφώνεται ως εξης:

Καστλ
Arthur Lee
Ξανθοπουλος

Σκειλς
Ηλιαδης
Πελεκανος
Τσαλδαρης

Κακιουζης
Σιγαλας

Μασει
Γουιλκινσον
κοινοτικο 5αρι.
Γιαννουλης

77.gif
Με μια τετοια ομαδα κατα την γνωμη μου ο Αρης φτιαχνει εναν πολυ δυνατο κορμο με Ελληνες παιχτες, και πολυ ποιοτικους ξενους,ειναι πληρης σε ολες τις γραμμες και μπορει να κανει μεγαλα πραγματα!!
Μαλιστα δεν απαιτειται μεγαλη υπερβαση στο μπατζετ (γυρω στο 1.5 εκ παραπανω απο φετος), αλλα καποιες περιπτωσεις ειναι αρκετα δυσκολες οπως του Κακιουζη και του Πελεκανου.
hagi
Θα συμφωνήσω μαζί σου για το ότι ο Άρης φέτος έκανε πολύ καλή χρονιά μέρχι τώρα..Ο Ματσόν πραγματικά ήταν πολύ καλός όπως ακριβώς αναφέρεις..Και επίσης θα συμφωνήσω ότι αν έρθει ο Γιαννάκης μόνο να φύγει ο Ματσόν..Νομίζω φέτος έδειξε την αξία του.

Τώρα για τους παίχτες που αναφέρεις θα συμφωνήσω στο ότι δεν θα χρειαστεί μεγάλο άνοιγμα στο μπάτζετ αλλά από την άλλη μεριά καλό θα είναι η διοίκηση να βάλει το χέρι λίγο παραπάνω στην τσέπη και να ανοίξει λίγο περισσότερο το μπάτζετ..

Επίσης δεν θα ήθελα και τόσο να δω τους ίδιους παίχτες να αλλάζουν απλά ομάδα..Θα ήταν ίσως καλύτερα να έβρισκαν κανέναν καλό παίχτη στην αγορά..Βέβαια και οι δοκιμασμένες λύσεις είναι καλή περίπτωση..

Γενικά πιστεύω ότι η ομάδα που πρότεινες είναι καλή αλλά ίσως με κάποιες καλύτερες προσθήκες..Δηλαδή ο Ξανθόπουλος δεν νομίζω ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο ενώ και για τον Γιαννούλη δεν ξέρω αν θα συμφωνήσω..Δεν ήταν καλή η μέχρι τώρα χρονιά..Επίσης θα έλεγα ότι ο Παντελιάδης για τρίτο playmaker είναι ίσως πολύ καλός..

Όσο για τον Σκέιλς δεν ξέρω..Αν μπορούσαμε να βρούμε έναν παίχτη που να μην είναι ψυχάκιας όπως ο Σκέιλς καλό θα ήταν να τον αλλάζαμε..Αν όχι τότε καλύτερα να μην δοκιμάσουμε αλλαγή..Είναι καλός αλλά θέλει λίγο κοντρολάρισμα..

Παίχτες αυτή τη στιγμή δεν έχω να προτείνω αλλά αν παίξει η ομάδα και του χρόνου Ευρωλίγκα πρέπει να να δώσουν το κάτι παραπάνω στο μπάτζετ ώστε να δυναμώσει ακόμη περισσότερο η ομάδα..
weirdo1977
βασικά δεν θα θελα να πειραχτεί ιδιαιτερα η ομάδα, θα θελα 3 αποχωρήσεις, καλαϊτζής, φλέτσερ k σιγάλας... στην θέση του καλαϊτζή θα θελα τον παπαλουκά, αλλα επειδή άγιος βασίλης δεν υπάρχει πλέον ούτε στα όνειρα μας ας βολευτούμε με κάναν αμερικανο η κοινοτικό.... στην θέση του σιγαλά ο οποιος κατά την γνώμη μου πρέπει να σταματήσει k να προωθηθεί σε άλλο πόστο τον μιχάλη, k στην θέση του φλετσερ κοινοτικός η αμερικανος ανάλογα τι θα αποκτηθεί στο 1, ο παντελιάδης μ'αρέσει σαν τρίτος, k τον σεραπινας τον θεωρώ ποιοτικό παίκτη που σίγουρα κάποια στιγμή θα αποδώσει στο 3 όπου μάλλον θα υπάρχει και ο καραδολάμης.
Anaz
QUOTE
Δηλαδή ο Ξανθόπουλος δεν νομίζω ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο ενώ και για τον Γιαννούλη δεν ξέρω αν θα συμφωνήσω..Δεν ήταν καλή η μέχρι τώρα χρονιά..Επίσης θα έλεγα ότι ο Παντελιάδης για τρίτο playmaker είναι ίσως πολύ καλός..
Ουσιαστικα ο Ξανθοπουλος θα'ναι το 3ο πλευμεκερ της ομαδας αντι του Παντελιαδη.Προσωπικα μ'αρεσει περισσοτερο,ειναι πολυ νεος και εξελισιμος και ειναι πολυ κοντρολαρισμενος και με καλα στοιχεια οργανωτη οποτε θεωρω οτι μπορει να προσφερει περισσοτερο σε αυτη την ομαδα και απο αυτο το ποστο.

Για τον Γιαννουλη,ισως εχεις δικιο αλλα κι αυτος στην ουσια θα'ναι ο 4ος ψηλος!Αν μπορει να βρεθει καποιος αλλος στη θεση του (πχ Γλυνιαδακης) χωρις ιδιαιτερη υπερβαση στο ροστερ τοτε ας φυγει!

Ο Σκειλς εχει παρα πολυ καλα επιθετικα στοιχεια!Πραγματι ομως ειναι ψυχακιας και παιρνει τραβηγμενες προσπαθειες.Ισως αν ειχε περισσοτερες επιθετικες λυσεις η ομαδα να καταφερνε να τον κοντρολαρει ο Ματζον και να να'χε πιο περιορισμενο κ συγκεκριμενο ρολο στην ομαδα,και με το πολυ καλο σουτ να προσφερε πιο ουσιαστικα!Εκει δηλαδη στηρίχτηκα,και δεν τον αλλαξα.
Warrior
QUOTE(Anaz @ May 10 2007, 06:25 AM) *
Μαλιστα δεν απαιτειται μεγαλη υπερβαση στο μπατζετ (γυρω στο 1.5 εκ παραπανω απο φετος),


Δεν ειναι απλα μεγαλη υπερβαση αυτη που αναφερεις....αλλα εξωπραγματικη για τα οικονομικα δεδομενα
της ΚΑΕ.Μακαρι να ειναι σε θεση να την κανουν,αλλα δεν αισιοδοξω και πολυ παιδια.Εκτος και αν εχουμε
διοικητικες ανακαταταξεις στην ομαδα.

QUOTE(hagi @ May 10 2007, 06:57 AM) *
Τώρα για τους παίχτες που αναφέρεις θα συμφωνήσω στο ότι δεν θα χρειαστεί μεγάλο άνοιγμα στο μπάτζετ αλλά από την άλλη μεριά καλό θα είναι η διοίκηση να βάλει το χέρι λίγο παραπάνω στην τσέπη και να ανοίξει λίγο περισσότερο το μπάτζετ..


Το ερωτημα ειναι πως θα καλυφθει το ανοιγμα.Γιατι δυστυχως τα "κουκια" ειναι μετρημενα.Ο κοσμος φετος
γυρισε την πλατη στην ομαδα με εξαιρεση καποια παιχνιδια στην Ευρωλιγκα και 2-3 ντερμπι στο ελληνικο
πρωταθλημα.Οπως ολα δειχνουν θα ειμαστε μειον φετος. sad.gif

Το μονο που με κανει να αισιοδοξω λιγο ειναι η δηλωση του Μπερτομεου οτι του χρονου σκοπος ειναι να
τριπλασιαστουν τα εσοδα των ελληνικων ομαδων απο τα τηλεοπτικα,δηλαδη απο το 333.000 που παιρνει
καθε ομαδα φετος...να παμε στο 1εκ.


Με βαση αυτα,συμφωνω με weirdo....σε γενικες γραμμες θελω 3 αλλαγες.Δεν ξερω για τον Σιγαλα μονο,
καθως τον θελω στον παγκο της ομαδας του χρονου εστω και αν ειναι να παιζει 5 λεπτα.Οσον αφορα τον
Κακιουζη δεν νομιζω οτι μπορουμε να συναγωνιστουμε οικονομικα τις ομαδες που θα τον διεκδικησουν.

Ο Ξανθοπουλος δεν εχει συμβολαιο με τον Παναθηναικο ρε παιδια???
weirdo1977
QUOTE(Warrior @ May 10 2007, 11:05 AM) *
Δεν ξερω για τον Σιγαλα μονο,
καθως τον θελω στον παγκο της ομαδας του χρονου εστω και αν ειναι να παιζει 5 λεπτα.


καλα, ετσι τον θελω και εγω, αλλα το βλεπω δυσκολο να μενει στα 5 λεπτα..
Anaz
Για τον Σιγάλα συμφωνω με τον Warrior. Προσδιδει εμπειρια,παθος..ειναι ισχυρη φυσιογνωμια ο Σιγαλας και αγωνιστικα δεν ειναι αχρηστος!Αμυντικά τη κανει τη δουλεια του!

Ο Ξανθοπουλος ναι,εχει συμβόλαιο με Παο.Αλλα δεν βλέπω λόγο να παραμεινει εκει. Ο Παο το καλοκαιρι θα επιδιωξει να πάρει κι αλλον παιχτη στην περιφερεια να παιζει πισω απ'τον Μητσο,οποτε ειναι προφανες οτι δεν εχει θεση.. Ευκαιρια λοιπον του Αρη να τον διεκδικήσει έστω και ως δανεικο για αρχη!

Ο Σεραπινας δεν ειναι πολύ κακος,αλλα οταν υπαρχει αλλος παιχτης με το ιδιο περιπου κασε που κανει τις ιδιες δουλειες καλύτερα και ακομη περισσοτερες και δεν πιανει θεση κοινοτικου,θα'ναι βλακεια να μην τον αντικαταστησεις!Βεβαια απ'όσο ξερω ο Πελεκανος δεσμευεται με συμβολαιο και δεν ειναι ευκολη η περιπτωση του!
Του Κακιουζη φυσικα πολυ πιο δυσκολη!Ασε που το κασε του ειναι υψηλο για την αξια του!αλλα το ονομα του εχει ιδιαιτερη αξια..

Ενταξει,για να λεμε τα πραγματα με τ'όνομα τους ο Αρης με αυτο το μπατζετ,δεν πάει πουθενα!Το ιδανικοτερο σεναριο θα'ναι να παλευει καθε χρονο για την τριτη θεση που οδηγει στην Ευρωλίγκα και εκει μεχρι το τοπ16.Ασε που θα δυσκολευεται να κρατα τα λαυρακια που ανακαλυπτει οπως ο Μασει ή περσι ο Στακ κι ο Παντιους.Οποτε θα κινειται στην μετριοτητα. Φυσικα και εσεις και εμεις οι υπολοιποι μπασκετικοι φιλαθλοι κανουμε αλλα ονειρα για τον Αρη!! Με το ροστερ που γραφω παραπανω θεωρω οτι ο Αρης θα'ναι σε θεση να πρωταγωνιστει στην Ευρωπη οποτε σε σχεση "value for money" το μπατζετ παραμενει πολύ χαμηλο δεδομενων των δυνατοτητων μιας τετοιας ομαδας. Οποτε μια αυξηση της ταξης του 1.5 εκ δεν ειναι καθολου μεγάλη! Φυσικα δεν ειμαι σε θεση ομως να γνωριζω οικονομικα στοιχεια της ομαδας οποτε να ξερω αν μπορει να καλυφθει ενα τετοιο ανοιγμα. Αν οχι 1.5εκ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τα μισα χρειαζονται για να κανει κατι παραπανω,αλλιως δεν παμε πουθενα.. sad.gif

Αληθεια ποιο ειναι το φετινο μπατζετ της ομαδας?
Warrior
Για να καταλαβεις περιπου....μιλας σχεδον για διπλασιασμο του μπατζετ εσυ!! biggrin.gif

Εγω το υπολογιζω γυρω στα 2 εκ. χωρις λειτουργικα εξοδα.Εκτιμηση ειναι βεβαια αυτη,με βαση αυτα που
εχουν ακουστει....λιγο"μπακαλιστικη".
Anaz
A,τόσο καλά... rolleyes.gif
Gravedigger
Πέφτει πολύ λεφτό δηλαδή!!!Ανταλλαγή Macijauskas-ΑΡΗ!Τι λέτε???? tongue.gif tongue.gif tongue.gif
tsitum
QUOTE
Το μονο που με κανει να αισιοδοξω λιγο ειναι η δηλωση του Μπερτομεου οτι του χρονου σκοπος ειναι να
τριπλασιαστουν τα εσοδα των ελληνικων ομαδων απο τα τηλεοπτικα,δηλαδη απο το 333.000 που παιρνει
καθε ομαδα φετος...να παμε στο 1εκ.
Ετσι οπως μοιραζει (ή δε τα μοιραζει) τα λεφτα η uleb αντε να βρεις χρηματα.Διαβαζα σε ενα αρθρο οτι ο γραφων δημοσιογραφος με την επαφη του με τους διοικουντες της uleb απο την οργανωση του φαιναλ φορ καταλαβε οτι αυτοι εχουν σκοπο καθαρα το κερδος.Οχι ομως για να το ξαναμοιρασουν στις ομαδες αλλα για να το καρπωθουν οι ιδιοι,σε ποσοστο πολυ μεγαλυτερο απο αυτο που κραταει η fifa απο τα εσοδα του τσαμπιονς λιγκ.Που ουτως η αλλως ειναι υπερογκα σε σχεση με την uleb.Τι περιμενεις μετα...Υποτιθεται η uleb δημιουργηθηκε για να δινονται περισσοτερα χρηματα στις ομαδες κ αυτη δινει 333.000?
Warrior
Ενα σχετικο αρθρο....

QUOTE(sport.gr)
Κοντά στην παραμονή του ο Μάσεϊ

Η επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων προτάσσει την προσπάθεια της ομάδας στα πλέι οφ και υποβαθμίζει πάσης φύσεως άλλο ζήτημα. Επί της ουσίας όμως, ο Αρης έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό του για την επόμενη χρονιά ή καλύτερα, έχει πάρει συγκεκριμένες αποφάσεις για κάποιους παίκτες. Η περίπτωση του Τζερεμάια Μάσεϊ είναι αν μη τι άλλο η πλέον ξεκάθαρη. Ο Αρης κίνησε τις διαδικασίες για την έκδοση σλοβακικού διαβατηρίου στον αμερικανό, αφού υπέγραψε μαζί του τριετές συμβόλαιο. Οι απόψεις διίστανται για τον Αλεξ Σκέιλς.
Ξεκινώντας από τη περίπτωση του Τζερεμάια Μάσεϊ, ο αμερικανός υπέγραψε συμβόλαιο αρκετούς μήνες τώρα που προβλέπει την παραμονή του στον Αρη για ακόμη τρία χρόνια. Λόγω της καθυστέρησης που παρατηρήθηκε στην έκδοση του σλοβακικού του διαβατηρίου, υπήρξε η πληροφορία ότι βάσει του συμβολαίου, ο παίκτης έχει το δικαίωμα να το σπάσει, εφόσον το διαβατήριο δεν εκδοθεί μέχρι συγκεκριμένη ημερομηνία.

Αυτή διαψεύστηκε από τους ανθρώπους του Αρη που δεν δείχνουν να ανησυχούν ούτε για το ενδιαφέρον που εκδήλωσαν για τον αμερικανό αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες (μεταξύ των οποίων η Μακάμπι, η Ολίμπια Μιλάνου και η Βαλένθια), ενώ αναπτύχθηκαν σενάρια και για τον Ολυμπιακό.

Την Τετάρτη (10/5) πραγματοποιήθηκε συνάντηση των ανθρώπων του Αρη με τον αμερικανό αλλά και τον έλληνα εκπρόσωπο του αθλητή. Σύμφωνα με τις δύο πλευρές, απλώς συζητήθηκε το ζήτημα του διαβατηρίου, όπου οι άνθρωποι του Αρη διεμήνυσαν ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχει τελειώσει και τυπικά το θέμα.

Σε ότι αφορά την υπόθεση του Αλεξ Σκέιλς. Είναι δεδομένη η επιθυμία των ανθρώπων του Αρη για την ανανέωση της συνεργασίας με τον αμερικανό. Τους προβληματίζει ασφαλώς το γεγονός ότι ο Σκέιλς κατά τη διάρκεια της χρονιάς αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμού, εκτιμήθηκε όμως ότι, η αγωνιστική του παρουσία είναι αντάξια (μέχρι στιγμής) των προσδοκιών.

Κατά τη παραμονή των μελών της διοίκησης στην Αθήνα, υπήρξε συνάντηση με τον αμερικανό εκπρόσωπο του Αλεξ Σκέιλς κ. Ιλι, ο οποίος μάλιστα εκπροσωπεί και τον Μάικ Μπατίστ. Οι θεσσαλονικείς εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη μέχρι στιγμής συνεργασία με τον Αλεξ Σκέιλς, αλλά και την επιθυμία τους να ξεκινήσουν σύντομα οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου.

Ο εκπρόσωπος του αθλητή μετέφερε στους κίτρινους το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων για τον Αλεξ Σκέιλς, χωρίς ωστόσο να μπει σε λεπτομέρειες. Αυτό σημαίνει ότι αυτή η υπόθεση θα τραβήξει σε μάκρος και δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολη.


Αμαν πια με αυτο το διαβατηριο του Μασει!!Αντε να βγει να τον ανανεωσουν...να τελειωνουμε!Ολο απο
βδομαδα θα ξεκαθαρισει και τυπικα το θεμα ακουμε...αλλα αυτη η βδομαδα δεν ερχεται... biggrin.gif

Για τον Σκειλς που συζηταγατε και πιο πανω,θα ηθελα να μεινει....αλλα νομιζω οτι υπαρχει πολυ καλη
εναλλακτικη λυση απο την εγχωρια αγορα.Καλα θα ηταν να βολιδοσκοπουσαν και τον Ουολς.... rolleyes.gif
basketaris
το εγραψα και στα "μεταγραφικα", ας το μεταφερω κι εδω που ειναι πιο σχετικο:

QUOTE
Αν και ελεγα οτι για τα μεταγραφικα δεν θα τοποθετηθω, μιας και η χρονια δεν εχει τελειωσει ακομα (ισα-ισα τωρα αρχισε), παρακολουθωντας κανεις το φετινο ΑΡΗ, καταλαβαινει απο χιλιομετρα οτι του λειπουν οι μονες θεσεις 1-3-5. Ή με σειρα προτεραιοτητας 1-5-3. Η αποκτηση ενος εμπειρου-ικανου πλειμεικερ ειναι ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ για την ομαδα, αφου ο φιλοτιμος πλην μεγαλος Καστλ παρουσιασε πολλα δειγματα υπερφουσκωσης και κουρασης, παιζοντας και παλι για πανω απο 30 λεπτα σταθερα. Καλαϊτζης-Παντελιαδης αποδειχτηκαν ανικανοι να καλυψουν-βοηθησουν τον Τερελ, ο οποιος τραβα και παλι κουπι. Στη θεση του σεντερ, οι κατα συνθηκη σεντερ Μασει-Ουιλκινσον μαζι με το Γιαννουλη ηταν φανερο πως δεν αρκουσαν για το κατι παραπανω και θα συμφωνησω πως ενας Γλυνιαδακης (ή οποιοσδηποτε αλλος στο στυλ του Γλυνιαδακη) θα ταιριαζε "γαντι" στο ροστερ, αφου θα ολοκληρωνε μια πανισχυρη φροντ-λαιν, στην οποια δεν εχει σαφως θεση ο Φλετσερ. Τελος, στο 3αρι με την μη προσφορα των αναμενομενων απο το Σιμονας αφεθηκε στους Σκειλς-Ηλιαδη-Τσαλδαρη (και ενιοτε Σιγαλα) να βγαλουν το κουπι, κυριως ο 1ος, μιας και οι αλλοι 2 ειναι καθαροαιμα 2αρια. Θα ηταν απαραιτητοι οι ποντοι του Λιθουανου, κατι που σιγα-σιγα φαινεται να γινεται, μιας και ο Σιμος αρχισε να "ξεμπουκωνει". Μακαρι να μας βγει στα πλει-οφς, θα ναι μια καινουρια εσωτερικη μεταγραφη. Ωστοσο, δυσκολα να συνεχισει και του χρονου....

Προσωπικη αποψη:
θα φυγουν Καλαιτζης-Σεραπινας-Φλετσερ-Παντελιαδης και με δεδομενο οτι ο Μασει γινεται κοινοτικος, εχουμε:
1: Καστλ (1)
2: Ηλιαδης, Τσαλδαρης
3: Σκειλς (1)
4: Ουιλκινσον (2), Μασει (3), Σιγαλας
5: Γιαννουλης

Αρα μας μενουν 1 κοινοτικος και ενας ξενος για να κλεισουν οι θεσεις των μη γηγενων + ο,τι Ελληνες αποκτησουμε.
Προσωπικη επιθυμια:
Αρσλαν-Καυκης-Γουολς-Κακιουζης

Μπορει να μην εβαλα καθαρο 5αρι, αλλα με Ουιλκινσον-Μασει-Σιγαλα-Κακιουζη-Γιαννουλη, θελουμε πραγματικα τιποτα αλλο?
Μπορει αυτο το σχημα να χρειαζεται οικονομικο ανοιγμα, αλλα πιστευω οτι αξιζει, μιας και λεφτα θα ερθουν απο τα διαρκειας που θα πουληθουν και τον κοσμο θα ζεστανει η διοικηση και αυξανει τις πιθανοτητες για το βημα παραπανω (διεκδικηση πρωταθληματος-τουλαχιστον στους 8 στην Ευρωλιγκα)...

Ας τελειωσει με το καλο το πρωταθλημα και βλεπουμε...
Anaz
Για τον Ουολς παιδια πολύ δυσκολο..Θα παει ΝΒΑ,και λεγεται οτι εχει ηδη κλεισει κιολας..
geosider
εγώ θέλω να φύγουν οι άχρηστοι καλαιτζής, φλέτσερ, σεραπίνας και έρθουν οι λι, πελεκάνος, γλυνιαδάκης
ούτε ο ουίλκισον μου άρεσε φέτος από τα χριστούγενα δεν παίζει καλά 68.gif αντί για αυτόν αν πέρναμε τον
χάτσον θα ήταν φοβερό!
scales84
ΕΓΩ ΘΑ ΘΕΛΑ

ΣΤΟΝ ΑΣΟ:ΚΑΣΤΛ-ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ-ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗ
ΣΤΟ 2-3:ΣΚΕΙΛΣ-ΗΛΙΑΔΗΣ-ΓΟΥΟΛΣ-ΠΑΝΤΙΟΥΣ-ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ-ΚΑΚΙΟΥΖΗΣ(ΒΓΑΛΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 6 ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΗ 5ΑΔΑ ΣΤΟ 2-3)
ΚΑΙ 4-5:ΜΑΣΕΙ-ΓΟΥΛΚΙΝΣΟΝ-ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ-ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ....
Anaz
QUOTE
εγώ θέλω να φύγουν οι άχρηστοι καλαιτζής, φλέτσερ, σεραπίνας και να έρθουν οι Λι, πελεκάνος, γλυνιαδάκης
Συμφωνω απολυτα! Με αυτο το σεναριο μενει και μια θεση κοινοτικου..Μπορει βεβαια και να'ναι ενα κοινοτικο 5αρι αντι του Γλυνιαδακη. Νομιζω δεν χρειαζεται και ιδιαιτερη υπερβαση γι'αυτο κιολας.
Επιπλεον ομως θα'θελα και ενα αλλο πιο οργανωτικο και εξελισιμο 3ο πλευ αντι του παντελιαδη. Κι ο Καλαιτζιδης που γραφτηκε ειναι εξαιρετικη περιπτωση,και ισως κ πιο ευκολη απ'τον Ξανθοπουλο!

Τον Κακιουζη τελικα αφου τα οικονομικα δεδομενα ειναι οπως τα ειπε ο Warrior,ας τον ξεχασουμε..

Δηλαδη:
Καλαιτζης,Παντελιαδης-->Λι,Καλαιτζιδης
Σεραπινας-->Πελεκανος
Φλετσερ-->Γλυνιαδακης ή αλλο κοιν.5αρι

Μεγαλη αναβαθμιση και σε θεσεις που πονα,αποκτωντας και Ελληνικο νεο κορμο.Τι λες Warrior εφικτο?? biggrin.gif
Anaz
A,ξεχασα να πω οτι κι ο Καυκης που αναφερθηκε μ'αρεσει,αλλα δυσκολο να τον αφησει ο Πανιωνιος.Ασε που ειναι κ πλεον 27 χρονων και το κυριοτερο δεν βλεπω ιδιαιτερη αναβαθμιση σε σχεση με τον Παντελιαδη. Τουλαχιστον οι Καλαιτζιδης,Ξανθοπουλος ειναι πιο νεοι και εξελισιμοι.
Ο Αρσλαν φυσικα πολυ καλη περιπτωση,αν κ ακριβουτσικη!
Igor
Αρσλαν αντι Καστλ δεν θα ηταν μια πολυ καλη αλλαγη ??? Δεν ξερω απο οικονομικης αποψης...

Αν ημουν Αρης θα ηθελα να δω την ομαδα καπως ετσι.

Αρσλαν, Καλαιτζης, Ξανθοπουλος ( δανεικος )
Σκειλς, Ηλιαδης
Πελεκανος, Τσαλδαρης
Ουιλκινσον, Ταπουτος ( αφου Κακιουζης δεν μπορει να ερθει )
Μασει, Γιαννουλης + .-______Χ_____________

Ο αγνωστος Χ πρεπει να ειναι ενας καλος ψηλος που επαιζε περυσι Ευρωλιγκα. Σκεφτηκα τον Ραιτ ( Τσιμπονα ). Πραγματικα εκανε καταπληκτικα παιχνιδια στη διοργανωση.
Ο Μπεαρνττης Ζαλγκιρις αν και ειναι μαλλον απλισιαστος οικονομικα.

Τι λετε για τον Σεκουλιτς ??
weirdo1977
ο kasl έχει άλλο χρόνο συμβόλαιο ο οποιος μάλλον θα είναι ο τελευταίος της καριέρας του, δεν νομίζω πως θα tan σωστό να τον διώξουμε, αυτό που πρέπει να γίνει είναι να πάει δεύτερος play maker, δεν θα με χαλούσε ο Βούγιανιτς αν φύγει από τον παναθηναϊκό, δε ξέρω βεβαια ποσο θα στοίχιζε, υπάρχει k το ρίσκο του τραυματισμού του, επίσης δεν θέλω ΜΕ ΤΊΠΟΤΑ δανεικό παίκτη στον Αρη , παοκ εγώ δε γίνομαι, από κει k πέρα k λόγο δεσίματος αν ήταν να φύγει ο σίμωνας θα προτιμούσα την επιστροφή του nikolai παρα τον πελεκάνο, η υπηκότητα δεν μου λέει τίποτα. ο σέκουλιτς θα ακουγόταν καλή λύση αν δεν είχε τα προβλήματα τραυματισμού κάθε τόσο..
alien-tour
Τον Περπέρογλου και τον Σκεπάνοβιτς δεν τους ανέφερε κανείς καλές λύσεις κατά την άποψη μου....
Ο Πελεκάνος δεν μ'αρέσει σαν παίκτης...
Ο Καυκής είναι σαν τον Τσαλδάρη γιατί να τον πάρουμε...
Ο Ταπούτος παίζει καλά μόνο όταν είναι αντίπαλος μας...
Ο Κόμματος καλός μεν αλλά έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του(για 3-4αρι καλός είναι σαν backup του Μάσευ) ...
Ο Βούγιανιτς καλός είναι αλλά εξαρταται αν θα παραμείνει τον ΠαναθηναΪκό...
Μην ξεχνάμε και τον Πάντιους(εκτός κι αν πάρει μπρος ο Σεραπίνας,στο ματς με την Ολύμπια κάτι έδειξε...)...
xaotiki_diastasi
Πέρα από συναισθηματισμούς η ομάδα που θα ήθελα θα ήταν η εξής:

Κοινοτικός-Κοινοτικός-Παπανικολόπουλος ή κάποιος νεαρός έλληνας
Σκέιλς-Καλαμπόκης
Περπέρογλου-Τσαλδάρης (Αν δεν γίνεται Περπέρογλου τότε Πελεκάνος αλλιώς Πάντιους)
Μάσει-Γουιλκινσον
Γλυνιαδάκης-Γιαννούλης (Αν δεν έρθει ο Γλυνιαδάκης κάποιο 5αρι Αμερικάνος, σε αυτήν την περίπτωση η επιλογή Πάντιους δεν υπάρχει)

Άκρως απαραίτητο να δωθούν όλοι οι μικροί μας δανεικοί του χρόνου και κυρίως ο Ματαλόν.

ΥΓ: Θεώρησα ότι ο Μάσει θα γίνει όντως κοινοτικός
Warrior
O Περπερογλου παιδια νομιζω οτι εχει ενα χρονο ακομα συμβολαιο με τον Πανιωνιο και στη Νεα Σμυρνη
θελουν να του το ανανεωσουν απο τωρα.Εχει ακουστει και ο Παναθηναικος,οποτε ειναι δυσκολη
περιπτωση...
Anaz
Δεν τον αφηνει ο Πανιωνιος τον Περπέρογλου(εκτος αν μπει στο παιχνιδι ενας απ'τους δυο μεγάλους..)!Τον προοριζουν για ηγετη του μελλοντικου Πανιωνιου και ηδη ειναι ο πιο δημοφιλης παιχτης στη Νεα Σμυρνη!
QUOTE
Ο Καυκής είναι σαν τον Τσαλδάρη γιατί να τον πάρουμε...
Βασικά καμμια σχεση με τον Τσαλδάρη αγωνιστικά,αλλα συμφωνω οτι σίγουρα δεν κανει για επίπεδο Ευρωλίγκας,αν κ μ'αρεσει σαν παιχτης..
Ουτε ο Παπανικολοπουλος κατ'εμε!

Τον Βουγιανιτς καλυτερα να τον ξεχασετε. Πιο πιθανος ο Αρσλάν..
Warrior
Τον Ξανθοπουλο θα τον ηθελα(απο περυσι ακομα),αλλα οχι για δανεικο.Με τον Παναθηναικο μεχρι ποτε
εχει συμβολαιο?Ετσι οπως παει...θα καει τελειως το παιδι παντως.Του χρονου θα ειναι 24....

Ο σιγουρος στον ασσο ειναι ο Καστλ νομιζω.Τον Καλαιτζη ευχομαι να τον διωξουν του χρονου,αν και
τωρα θυμηθηκα οτι πρεπει να εχει αλλο εναν χρονο συμβολαιο.Εγω παντως δεν τον μρορω αλλο... 19.gif

Κανεις απο Παντιους,Περπερογλου,Πελεκανο,Καλαμποκη δεν θα ελεγα οτι με χαλαει στο 2-3.Ας δουμε τι θα
κανει και στα πλευ-οφ ο Σεραπινας πρωτα(αν παρει χρονο συμμετοχης rolleyes.gif ).

Και με τον Σκειλς δεν νομιζω οτι θα ειναι πολυ ευκολα τα πραγματα για ανανεωση.

Νομιζω οτι ειναι νωρις παντως ακομα.Δεν εχουμε ακομα ενδειξεις για το μεγεθος του μπατζετ,ενω και τα
πλευ-οφ θα ειναι κριτηριο για πολλους παικτες.

Παντως δεν θελω πολλες αλλαγες φετος.
hagi
Καλό είναι να μην γίνουν πολλές αλλαγές γιατί θα αρχίσουμε πάλι από την αρχή..Αλλά σίγουρα 4-5 αλλαγές πρέπει να γίνουν προς το καλύτερο βέβαια πάντα..
iverson
Δεν είμαι Άρης αλλά νομίζω ότι μου αρέσει πολύ η φετινή ομάδα του Άρη οπότε δεν θα ήθελα και καποιες ιδιαίτερες αλλαγές.
weirdo1977
QUOTE(www.betsmsart.gr)
: Ο Σεραπίνας τα... βάζει όλα και κερδίζει την παραμονή του
Αποστολέας ΓΚΑΤΖΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ στις 22/5/2007 13:26:50

Ο Λιθουανός «μεταμορφώθηκε» και οι «κίτρινοι» σκέφτονται να τον κρατήσουν και την επόμενη χρονιά

Τόσο ο ίδιος, όσο και ο Κέβιν Φλέτσερ πρέπει να... φταρνίζονταν συνεχώς όλη τη χρονιά μ' αυτά που άκουγαν. Κι αν για τον Φλέτσερ οι απορίες για τη διατήρησή του στο ρόστερ του Αρη έμοιαζαν εύλογες, για τον πρωταγωνιστή της ιστορίας μας οι απόψεις ήταν αντικρουόμενες: «Είναι δυνατόν ένας παίκτης που έπαιζε βασικός στη Ζαλγκίρις και έχει αγωνιστεί στην Εθνική Λιθουανίας να μην παίζει καθόλου στον Αρη;». Η απάντηση δόθηκε μέσω μίας ρήσης: ποτέ παίκτης από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ενωσης δεν έπαιξε καλά στο πρώτο μέρος της πρώτης χρονιάς μακριά από την πατρίδα του. Ο Σιμόνας Σεραπίνα;ς δεν μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση... Το ίδιο είχε συμβεί και με τον Νικολάι Πάντιους.

Ο Λιθουανός στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν... έπιανε ένα μέρος στο ρόστερ του Αρη. Αν και κάποιες φορές ο Αντρέα Ματσόν τον ξεκινούσε βασικό, η συμμετοχή του ήταν ελάχιστη έως μηδαμινή. Βέβαια, η χρονιά των Σκέιλς, Ηλιάδη, Τσαλδάρη έπαιξε το ρόλο της σ' αυτό. Ο Σεραπίνας περίμενε υπομονετικά, ενώ ο Ματσόν δε σκέφτηκε ποτέ το ενδεχόμενο αντικατάστασης. Λίγο πριν τα πλέι οφ, ο Σκέιλς και ο Ηλιάδης τραυματίστηκαν. «Ηρθε η ώρα σου», έλεγε ο Ματσόν. «Ηρθε η ώρα μου», έλεγε ο 25χρονος άσος...

Ο Σεραπίνας, λοιπόν, στα πλέι οφ είναι μεταμορφωμένος. Από τα 12.9 λεπτά συμμετοχής της κανονικής περιόδου πήγε στα +26 και οι 4.5 πόντοι του έγιναν 13.7 χωρίς ούτε μία ελεύθερη βολή! Αυτό που εντυπωσιάζει είναι τα 11/19 τρίποντά του, δείγμα της αυτοπεποίθησης την οποία ανέκτησε.

Ολα αυτά, δεν αφήνουν ανεπηρέαστο το... μέλλον του. Στην Ελλάδα η γραμμή μεταξύ της αντικατάστασης μεσούτης της σεζόν και της παραμονής και τη νέα χρονιά είναι πολύ λεπτή. Και ο Σεραπίνας πέρασε στο δεύτερο άκρο. Εφόσον συνεχίσει έτσι ως το τέλος των πλέι οφ, στα δύσκολα δηλαδή, η παραμονή του στο ρόστερ του Αρη και την επόμενη σεζόν θα πρέπει να θεωρείται πολύ πιθανή. Φυσικά είναι νωρίς για να γίνονται κρίσεις για τη νέα σεζόν, πόσο μάλλον από τη στιγμή που το θέμα προπονητή είναι ανοιχτό, όμως με δεδομένα τις εμφανίσεις του, το χαμηλό κασέ του (150.000 ευρώ) και την οψιόν που έχει ο Αρης, όλα εκεί οδηγούν...


θετικη κατ εμε εξελιξη.... smile.gif
Anaz
1+1 ειχε υπογραψει ο Σεραπινας?? Η αληθεια ειναι οτι τελευταια εχει ανεβει και ισως τελικα να αξιζει να μεινει.θα βγαλουμε καλυτερο συμπερασμα μεχρι το τελος των πλευοφ!Το χαμηλα κασε του ειναι υπερ,αλλα το γεγονος οτι πιανει θεση κοινοτικου κατα..
sprewell
Καποιοι εκ των Καλαιτζη, Παντελιαδη, Φλετσερ, Γιαννουλη, Σιγαλα πρεπει να τελειωνουν και στη θεση τους να ερθουν καλυτεροι.

Οι Σκειλς, Μασει, Καστλ, Τσαλδαρης, Σεραπινας, Ηλιαδης, Ουιλκινσον πρεπει να μεινουν. (με την προυποθεση οτι ο Μασει γινεται κοινοτικος).

Ο Αρης χρειαζεται σιγουρα 3 παικτες. Βασικο πλει μεικερ βαρβατο σκορερ και οργανωτη που να βλεπει γηπεδο, εναν σοβαρο σεντερ ντουλαπα τρακτερ καμιονι να σκοραρει, να μοιραζει φυστικια, να ελεγει την εναερια κυκλοφορια, να σπαει ταμπλο και τα σχετικα καθως και ενα καλο εναλλακτικο βρωμοχερο για την περιφερεια ανω του 1.95.

Αυτη η ψυχη ο Marcus Haislip τι κανει. Ξερει κανεις αν εχει συμβολαιο και ποσο κανει? Το διδυμο Μασει-Χαισλιπ σπαει τα κοντερ και τα ταμπλο μαζι.

Παικτες τυπου Ταπουτου, Πελεκανου, Παντιους, Τσεπανοβιτς, Καλαμποκη, Ξανθοπουλου αντε και Γλυνιαδακη.. ειναι καλες εναλλακτικες λυσεις.

Τι παιζει με Κακιουζη?

Κομματοι, Παπανικολοπουλοι, Καυκηδες και σια με τιποτα στον Αρη.

Οι πιτσιρικαδες Ματαλον, Καραβανας, Καραδολαμης, Σκορδιλης κλπ καλυτερα να δωθουν δανεικοι αφου δε θα παιξουν.

Ολα αυτα φυσικα ειναι εικασιες. Μακαρι ο Αρης του χρονου να απαρτιζεται απο 12 παικτες που ανα πασα στιγμη να μπορουν να κανουν την ζημια στον οποιονδηποτε αντιπαλο, γιατι στην ουσια evilmonkey.gif αυτος ειναι ο σκοπος.
SteelGandalf
Να τολμήσω να σας επαναφέρω στο συγκεκριμένο topic για να δείτε τι θα πει "απότομη προσγείωση";

Ποιος να το πίστευε όταν πριν δύο μήνες γράφατε όλα αυτά, ότι θα βρισκόμασταν σήμερα εδώ και όχι μόνο κανείς από αυτούς δε θα είχε έρθει στην ομάδα, αλλά θα είχε φύγει κι ένας από τους καλύτερους μας παίχτες, αν όχι ο καλύτερος, ο Mike Wilkinson.

Αυτό απλά για να διδασκόμαστε από τα λάθη μας, που δεν το κρύβω, πρώτα εγώ πέφτω στη λούμπα και αρχίζω να ονειρεύομαι.

Δυστυχώς όνειρα θα μείνουν... sad.gif
basketaris
Ανακινω αυτο το topic, γιατι δεν ηξερα που αλλου να ποσταρω το παρακατω μικρο αφιερωμα που ετοιμασα... Αν κρινουν οι admins οτι αξιζει να ανοιχτει καινουριο σχετικο topic, τοτε ας το κανουν πολυ ευχαριστως! smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.