Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (29/11/2009)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
apkat
QUOTE(AZ1980 @ Dec 1 2009, 18:57 ) *
Όχι φίλε μου, ούτε καν. Καμία σχέση ο ένας με τον άλλο. Έχει πολλά να αποδείξει ο Κλέιζα για να μπει στην ίδια πρόταση με τον συμπατριώτη του. Μη τα ισοπεδώνετε όλα από ενθουσιασμό.



bball.gif


+1..Mεγαλος παικτης ο Κλειζα και φοβερη προοπτικη να γινει ο καλυτερος παικτης για χρονια στην Ευρωλιγκα αλλα για να μπει στην ιδια προταση με τον Σαρας θελει παρα παρα πολλα ψωμια ακομα..Στην Ευρωλιγκα για μενα μονο ενας μπορει να μπει στην ιδια προταση με τον σαρας..Θοδωρης Παπαλουκας..
AZ1980
QUOTE(a bullet for your head @ Dec 1 2009, 16:54 ) *
Επειδη ομως παρατηρησα οτι εισαι αρκετα ανησυχος,θα προσπαθησω εστω και με λιγο ''ευθυμο'' τροπο να σε ''χαλαρωσω'' καπως.. smiley.gif
http://www.youtube.com/watch?v=5-1jgNhopNo

bball.gif


Χαλαρός είμαι, απλά δεν έχω τι να κάνω το συγκεκριμένο απόγευμα και μπασκετοκουβεντιάζω. Όσο για τον ΡούντιΤ, τι να πω, εκείνο το πρωτάθλημα του Χιούστον ήταν ίσως το πιο επικά ανατρεπτικό που έχω δει ποτέ.


bball.gif
il postino
QUOTE(Consultant @ Dec 1 2009, 17:00 ) *
In the long term,δηλαδη σε μια σειρα τελικων,σε ενα κρισιμο final-4 ο Σαρας θα βαλει 2 κρισιμα τριποντα , θα κανει μια μαγικη πασα και ολα αυτα μπορει να κανουν τη διαφορα.

In the short term,δηλαδη σε ενα μεμονωμενο παιχνιδι πρωταθληματος δεν θα ηταν factor.Δεν θα ηταν ο Σπανουλης,θα ηταν ο Σαρας..So what?

εχει χαθει εντελως το μετρο μου φαινεται φιλε μου.

παρακολουθωντας την καριερα του σαρας , αυτα καταλαβες οτι ειναι ικανος να κανει? την περσινη σεζον μεχρι εκει περιοριζοταν η παρουσια του? το γεγονος δηλαδη οτι σε 4 ματς πρωταθληματος που εχει παιξει με τον ολυμπιακο , στις 2 σεζον του , δεν εχει κανει καμια φοβερη, για το επιπεδο του, εμφανιση σημαινει οτι δεν ειναι ικανος , εστω και σε αγωνα πρωταθληματος , να καταστει καταλυτικος?

μη μπερδευουμε την αξια του σαρας με το αν το αποτελεσμα θα ηταν διαφορετικο την κυριακη ή οχι! υποθετικα μιλωντας , το πιο πιθανο ειναι να ηταν ακριβως το ιδιο , λογω της ασχημης εικονας που επεδειξε ολη η ομαδα , κατι το οποιο προκληθηκε , εν πολλοις , απο την πολυ καλη αποδοση του ολυμπιακου.

Non factor ο σαρας θα ειναι οταν αποσυρθει απο το αθλημα. τι σημαινει οτι αν επαιζε αυτος θα επαιζε λιγοτερο καποιος αλλος? ναι , δε θα παιζε καθολου ο καλαθης! το ιδιο ειναι?

δε ψαχνει κανεις δικαιολογιες για την ηττα , αλλα το να υποβαθμιζονται καποιοι παικτες τυπου σαρας , ή ακομα και τεπιτς , δεν ειναι αξιο μπασκετικης κουβεντας.

QUOTE(spysta @ Nov 27 2009, 18:58 ) *
εχουμε και λεμε .. στο ντερμπυ με ΠΑΟ παμε
1)με Παπαλουκα με Η1Ν1 εδω και μαι εβδομαδα
2)Σχορτσιανιτη με διαστρεμμα 3 μερες πριν το παιχνιδι (ισως και να μη παιξει καν)
3)Μπεβερλι απο τραυματισμο
4)Τσιλντρες σε τραγικη ψυχολογικη κατασταση λογω του οικογενειακου πενθους
5)Ηττα σοκ απο Παρτιζαν 3 μερες πριν με αθλιο μπασκετ
6)Σε απολυτη συναρτηση με το τι θα εχει γινει στο Καραισκακη 2 ωρες πριν

ο ΠΑΟ ερχεται με ολα του τα οπλα σε εξαιρετικη κατασταση.


rolleyes.gif rolleyes.gif

κλασσικα πραγματα δηλαδη!!! laugh.gif laugh.gif

αφου υπο αυτες τις συνθηκες ο ολυμπιακος κερδισε τοσο ανετα τον παο , μηπως τσαμπα μιλαμε για την εκβαση των πραγματων φετος?
lakersdynasty
QUOTE(apkat @ Dec 1 2009, 19:02 ) *
+1..Mεγαλος παικτης ο Κλειζα και φοβερη προοπτικη να γινει ο καλυτερος παικτης για χρονια στην Ευρωλιγκα αλλα για να μπει στην ιδια προταση με τον Σαρας θελει παρα παρα πολλα ψωμια ακομα..Στην Ευρωλιγκα για μενα μονο ενας μπορει να μπει στην ιδια προταση με τον σαρας..Θοδωρης Παπαλουκας..

εννοειται γιατι ειναι και στην ιδια φαση της καριερας του και εχουν και πλουσιο βιογραφικο.


Ο Κλεϊζα εχει ακομα μπροστα του. Και χρονια αλλα και πραγματα να βελτιωσει για να αναφερεται στα 30+ του στους κορυφαιους.

οσο για τις απουσιες των 2 παικτων τα πραγματα ειναι απλα.

Ο Σαρας σε συνδιασμο με τους ψηλους μας θα εδινε περισοτερες λυσεις στην επιθεση

Ο Τεπιτς θα μας εδινε περισοτερες λυσεις σε αμυνα και ριμπαουντ.

Με λιγα λογια ο ΠΑΟ ειτε θα ηταν βελτιωμενος επιθετικα ειτε αμυντικα.

Αυτο θα εκανε ουσιαστικα τον αγωνα αγωνα 5-6 ποντων υπερ του ΟΣΦΠ και νον φακτορ για τον αγωνα στο ΟΑΚΑ εστω και με την αποδωση που ειχε ο ΠΑΟ.

Τωρα ομως ο ΟΣΦΠ με την αποδωση του και με την καληδιαχειρηση της καταστασης που αντιμετοπιζε πηρε αυτο που ηθελε με τον ΠΑΟ να πρεπει να κανει αυτος την υπερπροσπαθεια για να παρει το πλεονεκτημα εδρας.

Θα χασουν οι 2 ομαδες καπου αλλου? Η δικια μου εκτιμηση ειναι οχι. Ισως κινδυνεψουν αλλα δεν θα χασουν.

apkat
QUOTE(lakersdynasty @ Dec 1 2009, 20:42 ) *
εννοειται γιατι ειναι και στην ιδια φαση της καριερας του και εχουν και πλουσιο βιογραφικο.


Ο Κλεϊζα εχει ακομα μπροστα του. Και χρονια αλλα και πραγματα να βελτιωσει για να αναφερεται στα 30+ του στους κορυφαιους.


Nαι σιγουρα..Παντως εγω θεωρω οτι αν μπορουσε να μεινει σε αυτο το επιπεδο για 7-8 χρονια και ας μην βλετιωθει καθολου ακομα θα μπει στα κορυφαια 3-4 4αρια που εχουν παιξει στην Ευρωλιγκα..Αν βλετιωθει και αλλο μπορει να γινει και ο κορυφαιος παικτης της Ευρωλιγκα ανετα..

Τεσπα αποψεις ειναι αυτα και εχουν πολυ πολυ μελλον για να κριθουν..
koutsou10
QUOTE(Marciulionis @ Dec 1 2009, 18:46 ) *
Είδες εσύ καλύτερο Σόφο τη Κυριακή? Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, όχι ο Σόφο που στο πρώτο ημίχρονο ήταν τραγικός και στο 2ο απλά μέτριος...

νομιζω ειμαι ξεκαθαρος σε οτι γραφω,η <<μονομαχια>> μεταξυ τους για μενα ειναι ισοπαλη(χ) κ με λιγο καλυτερο τον σοφο για τον συγκεκριμενο αγωνα!!!δηλαδη ο πεκοβιτς τι ηταν καλυτερος απο μετριος?οποτε δεν βλεπω καποια διαφορα κλασης αυτην την στιγμη τουλαχιστον!!!
colonel gomelsky
QUOTE(koutsou10 @ Dec 1 2009, 17:30 ) *
sorry αλλα δεν ειχα μπει απο τοτε κ σου απανταω φιλε μου...
1)ο παπαλουκας δεν εχει σε καμια των περιπτωσεων κακο σουτ,αργο ναι αλλα κακο οχι!!!(αν θες τσεκαρε τα στατιστικα του)
2)το ξερω οτι εκανε airball κ για αυτο πορωνομαι να κερδιζει τους παιχταραδες του παο αυτος,εβαλε κ ενα τριποντακι...
3)πολλοι εδω μεσα κ φιλοι του παο αλλα κ του ολυμπιακου...
4)ποια καριερα?το τωρα εμενα με νοιαζει ποιος ειναι καλυτερος!!!κ στο τωρα εγω ειδα ενα χ(πανω κατω στα ιδια ηταν με λιγο καλυτερο τον σοφο) κ οχι επικρατεστερος η μια κλαση πανω ο πεκοβιτς οπως λετε εσεις οι παναθηναικοι...
icon_wave.gif


1) Τα στατιστικά δε μου λένε κάτι. Δεν παίρνει (και καλά κάνει) πολλές προσπάθειες. Αυτό είναι το πιο πειστικό "στατιστικό".
2) Ο Τσίλντρες δεν είναι κακός παίκτης. Απλά δεν αξίζει τα λεφτά που παίρνει και με τα μισά λεφτά η ομάδα θα είχε κάποιον πολύ καλύτερό του.
3) Πέρα από τον Λύκο που έχει γράψει πολλές φορές αρνητικά γι αυτόν, δε θυμάμαι κάποιον άλλο. Αν εννοείς ότι τον βγάζαμε οι οπαδοί του ΠΑΟ χειρότερο από τον Σάρας, ναι αυτό συνέβαινε. Και αποτελεί πραγματικότητα.
4) Σε ένα ματς μπορεί να είναι και ο Καλαϊτζίδης του ΠΑΟΚ καλύτερος από τον Κρις Πολ. Δε μου λέει κάτι αυτό. (Δεν παρομοιάζω τον Σόφο με τον Καλαϊτζίδη, νομίζω καταλαβαίνεις τι θέλω να πω)

ΥΓ. Το είχε γράψει και άλλος συμφορουμίτης. Ρώτα 10 προπονητές (τυχαία) ποιόν θα ήθελαν στην ομάδα τους.

peace.gif
rchos
ρε παιδια οπως και να το κανουμε δεν ειναι παραλογο να βαζει ενας παιχτης μια συγκεκριμενη νυχτα 4 τριποντα.τυχαινει ακομη και να μην ειναι σουτερ.ειδικα οταν ειναι τελειως ελευθερος και εχει την ψυχολογια γινεται.αυτο δεν σημαινει οτι στο επισιμο κρισιμο παιχνιδι θα το ξανακανει αλλα και ουτε οτι δεν θα το ξανακανει.δεν ηταν τυχερος ο ολυμπιακος που εβαλε ο παπαλουκ 4 τριποντα.θα ηταν αν τα σουταρε ολα με περιεργες συνθηκες.στα τρια ηταν τελειως ελευθερος πως να το κανουμε δηλαδη.κατονοω οτι ο παναθηναικος παιρνει το μικροτερο ρισκο αφηνοντας αυτον και οχι αλλον περιφερειακο του ολυμπιακου ελευθερο μα οπως και να το κανουμε ειναι ρισκο.αρα εχει πιθανοτητες any given night που θα λεγε και ο πατσινο να τιμωρηθει.


οσο για τον τσιλι με τις φετινες του εμφανισεις ως τωρα θα ελεγα πως δεν ηθελα αλλον παιχτη στη θεση του και ας ερχοταν και τσαμπα.μονο σισκα στα καλα του που τωρα πια δεν ειναι νομιζω εγω.θεωρω οταν τον υποτιματε παρα πολυ οταν λετε οτι μπορει να βρεθει πολυ καλυτερο τριαρι στην ευρωπη(γιατι απο νβα δεν μιλαμε παλι τοσα λεφτα θα ηθελε).θελω να μου πεις 4-5 τριαρια πολυ καλυτερα του τσιλι που θα μπορουσαμε να παρουμε με πολυ λιγοτερα λεφτα.δεν το λεω ειρωνικα.απλα να δω το σκεπτικο σου.
apkat
3αρια στην Ευρωλιγκα καλυτερα απο τον τσιλι ειναι ο Σισκα ο κλειζα αν τον βαλεις στο 3 και πιαθνον ο σατο..

Εμενα προσωπικα ο Σατο δεν μου αρεσει περισσοτερο..Το Σισκα δεν μπορουσε να τον παρει ο Ολυμπιακος οποτε δεν νομιζω οτι η επιλογη του ειδικα με τον φετινο Τσιλι ειναι αστοχη..Ειναι μαζι με τον Κλειζα οι καλυτεροι παικτες της ομαδας ευκολα για την ωρα..

Εντιτ:Ξεχασα τον μαικλ..Ναι αυτον αν ηθελε τον επαιρνε..Και κανει και φοβερη χρονια..Καλυτερος απο τον τσιλι παντως δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι..
colonel gomelsky
QUOTE(rchos @ Dec 1 2009, 21:34 ) *
1)ρε παιδια οπως και να το κανουμε δεν ειναι παραλογο να βαζει ενας παιχτης μια συγκεκριμενη νυχτα 4 τριποντα.τυχαινει ακομη και να μην ειναι σουτερ.ειδικα οταν ειναι τελειως ελευθερος και εχει την ψυχολογια γινεται.αυτο δεν σημαινει οτι στο επισιμο κρισιμο παιχνιδι θα το ξανακανει αλλα και ουτε οτι δεν θα το ξανακανει.δεν ηταν τυχερος ο ολυμπιακος που εβαλε ο παπαλουκ 4 τριποντα.θα ηταν αν τα σουταρε ολα με περιεργες συνθηκες.στα τρια ηταν τελειως ελευθερος πως να το κανουμε δηλαδη.κατονοω οτι ο παναθηναικος παιρνει το μικροτερο ρισκο αφηνοντας αυτον και οχι αλλον περιφερειακο του ολυμπιακου ελευθερο μα οπως και να το κανουμε ειναι ρισκο.αρα εχει πιθανοτητες any given night που θα λεγε και ο πατσινο να τιμωρηθει.


2)οσο για τον τσιλι με τις φετινες του εμφανισεις ως τωρα θα ελεγα πως δεν ηθελα αλλον παιχτη στη θεση του και ας ερχοταν και τσαμπα.μονο σισκα στα καλα του που τωρα πια δεν ειναι νομιζω εγω.θεωρω οταν τον υποτιματε παρα πολυ οταν λετε οτι μπορει να βρεθει πολυ καλυτερο τριαρι στην ευρωπη(γιατι απο νβα δεν μιλαμε παλι τοσα λεφτα θα ηθελε).θελω να μου πεις 4-5 τριαρια πολυ καλυτερα του τσιλι που θα μπορουσαμε να παρουμε με πολυ λιγοτερα λεφτα.δεν το λεω ειρωνικα.απλα να δω το σκεπτικο σου.


1) Συμφωνούμε απόλυτα. Οποιοσδήποτε επαγγελματίας παίκτης πρέπει να είναι σε θέση να βάζει τα τελείως ελεύθερα. Για τα περί ρίσκου τα είχα γράψει και γω.

2) Σισκάουσκας, Νάχμπαρ, Ντελφίνο (παίζει και στο 3), Βελίτσκοβιτς

Έντιτ: Συν αυτούς που πρόσθεσε ο απκατ. Τονίζω ότι δεν ξέρω αν είναι καλύτεροι ατομικά (και λίγο με ενδιαφέρει) αλλά πιστεύω ότι θα ήταν πιο χρήσιμοι.
Marciulionis
QUOTE(koutsou10 @ Dec 1 2009, 20:56 ) *
νομιζω ειμαι ξεκαθαρος σε οτι γραφω,η <<μονομαχια>> μεταξυ τους για μενα ειναι ισοπαλη(χ) κ με λιγο καλυτερο τον σοφο για τον συγκεκριμενο αγωνα!!!δηλαδη ο πεκοβιτς τι ηταν καλυτερος απο μετριος?οποτε δεν βλεπω καποια διαφορα κλασης αυτην την στιγμη τουλαχιστον!!!


Ακόμα και τη Κυριακή, ο μέτριος Πέκο ήταν καλύτερος και πιο σημαντικός για την ομάδα του από το μέτριο Σόφο... Ήταν ξεκάθαρο και μες στο γήπεδο και στους αριθμούς τους...

Απορρώ πως ορισμένοι βάζετε στους διακριθείς τον χειρότερο παίκτη της ομάδας σας την Κυριακή...
koutsou10
QUOTE(colonel gomelsky @ Dec 1 2009, 21:12 ) *
1) Τα στατιστικά δε μου λένε κάτι. Δεν παίρνει (και καλά κάνει) πολλές προσπάθειες. Αυτό είναι το πιο πειστικό "στατιστικό".
2) Ο Τσίλντρες δεν είναι κακός παίκτης. Απλά δεν αξίζει τα λεφτά που παίρνει και με τα μισά λεφτά η ομάδα θα είχε κάποιον πολύ καλύτερό του.
3) Πέρα από τον Λύκο που έχει γράψει πολλές φορές αρνητικά γι αυτόν, δε θυμάμαι κάποιον άλλο. Αν εννοείς ότι τον βγάζαμε οι οπαδοί του ΠΑΟ χειρότερο από τον Σάρας, ναι αυτό συνέβαινε. Και αποτελεί πραγματικότητα.
4) Σε ένα ματς μπορεί να είναι και ο Καλαϊτζίδης του ΠΑΟΚ καλύτερος από τον Κρις Πολ. Δε μου λέει κάτι αυτό. (Δεν παρομοιάζω τον Σόφο με τον Καλαϊτζίδη, νομίζω καταλαβαίνεις τι θέλω να πω)

ΥΓ. Το είχε γράψει και άλλος συμφορουμίτης. Ρώτα 10 προπονητές (τυχαία) ποιόν θα ήθελαν στην ομάδα τους.

peace.gif

1)φιλε μου συγνωμη αλλα δεν μπορεις να λες οτι εχει κακο σουτ σε παιχτη που επιχειρει 1,5 τριποντα σουτ κατα μεσο ορο στην καριερα του κ εχει σε 2 χρονιες πανω απο 50% στα τριποντα...μετριο σουτ ισως,κακο σε καμια των περιπτωσεων!!!
αυτο ουτε καν το διαπραγματευομαι,απλα ειμαι ΑΠΟΛΥΤΟΣ!!!
2)για αυτο με πορωνει πιο πολυ γιατι ολοι λενε οτι αξιζει τα μισα αλλα αυτος δεν μασαει κ παιζει κ πολυ καλυτερα απο καποιους αλλους που παιρνουν τα μισα!!!
3)δεν θυμαμαι ποιοι τα λεγανε αυτα αλλα ηταν υπο μεγαλη αμφισβητηση πριν απο το ευρωμπασκετ κ πολλες φορες μιλουσαν απαξιωτικα με πολυ μεγαλες υπερβολες!!!
4)καταλαβαινω τι λες κ εγω απλα λεω οτι σε σειρα φετινων παιχνιδιων που θα τους κρινουμε θεωρω οτι με μικρη διαφορα στο 1 μεταξυ τους ηταν λιγο καλυτερος κ δεν φανηκε η διαφορα κλασης(που λετε οι του παο) του πεκο.αρα για να το καταλαβεις στο 1 παιχνιδι απο τα πολλα που θα δωσουν θεωρω τον σοφο πως τον κερδιζει 1-0 κ ακολουθουν πολλα ακομα κ τοτε θα κρινουμε στο τελος!!!αν καταλαβαινεις τι θελω να πω... wink.gif
οσο για το Υ.Γ θεωρω οτι αν ρωτησεις δεν θα ειναι μεγαλη η διαφορα στις επιλογες(πραγμα που δεν γινεται-να ρωτησεις) tongue.gif
Xaroumenos loukoumas
QUOTE(colonel gomelsky @ Dec 1 2009, 23:41 ) *
2) Σισκάουσκας, Νάχμπαρ, Ντελφίνο (παίζει και στο 3), Βελίτσκοβιτς


Ο Σισκάουσκας είναι πλέον πολύ ασταθής, δε νομίζω πως είναι απαραίτητα καλύτερος του Τσίλι. Εν γένει θα συμφωνήσω.
Ο Νάχμπαρ είναι 4άρι νομίζω.
Ο Ντελφίνο έστω ότι είναι καλυτερος (σίγουρα καλύτερο σουτ και πάσα, αλλά δε νομίζω να υπερέχει πουθενά αλλού, ίσα ίσα μειονεκτεί σε ύψος) αλλά δεν κοστίζει σε καμία περίπτωση τα μισά λεφτά.
Ο Βελίτσκοβιτς νομίζω πως ήταν ατυχές παράδειγμα.

Δεν υπάρχουν πολλά καλά 3άρια στην Ευρώπη, και σίγουρα κανείς ΠΟΛΥ καλύτερος του Τσίλντρες..
Έτσι μου φαίενται τουλάχιστον.

Ο Michael που είπε ο Απκατ ναι, είναι τρομερός φέτος, αλλά δεν ξέρω πόσο πολύ καλύτερος είναι..
Air and King
QUOTE(Air and King @ Nov 24 2009, 22:14 ) *
Του Παπαλουκα η εμπειρια και κλαση τον κανει απαραιτητο ακομα και για 10 λεπτα οπως το ιδιο ισχυει και για τον Παναθηναικο με τον Γιασικεβιτσιους ακομα και αν επαιζε 5 λεπτα....Αυτοι οι παιχτες εχουν φαει τα γηπεδα με το κουταλι και ειδικα για τον Ολυμπιακο που δεν εχει πολυτελειες στο 1 ο Παπαλουκας ειναι απαραιτητος εστω και αν δεν ειναι 100% ετοιμος....Οταν (και αν) το παιχνιδι παει στην κοψη του ξυραφιου η μπαλα πρεπει να ειναι στα χερια του....

Aκομα και 0 ποντους να εβαζε ο Παπαλουκας και να εδινε 0 ασσιστ μετα το παιχνιδι τα ιδια που ειπα και πριν το παιχνιδι ισχυουν.........Το καθε παιχνιδι ειναι διαφορετικο και παντα υπαρχει η καλη μερα και η κακη μερα αλλα η κλαση υπαρχει παντα!


@Colonel.......Eχεις μια μανια να θεωρεις οποιον παιχτη εχει καλο σουτ καλυτερο απο τον Τσιλντρες....Το μπασκετ δεν ειναι μονο σουτ!Αν ηταν ετσι ο Ρετζι Μιλλερ θα ηταν καλυτερος απο τον Ματζικ Τζονσον......Ο Τσιλντρες ειναι ενα απο τα καλυτερα 3αρια στην Ευρωπη αν οχι το καλυτερο καθως ακομα και ο Σισκα μονο στο σουτ υπερτερει ακομα και στα καλα του!Διευσδηση,αμυνα,ριμπαουντ,κλεψιματα ο Τζος.......
Αυτος ο "αγραφος" Νομος οτι στο Ευρωπαικο μπασκετ αν δεν εχεις σουτ δεν πας πουθενα ειναι Μεγα Λαθος για μενα και το εχω τονισει πολλες φορες!Ο Καθες παιχτης κανει την διαφορα(αν και εφοσον την κανει) με τα χαρησματα που εχει.....Ο Τσιλντρες ειναι ενα κλασσικο παραδειγμα και δεν το λεμε μονο τωρα αλλα και περυσι στους Τελικους και μην ξεχναμε οτι αυτος ο παιχτης πανω που προσπαθουσε να προσαρμοστει εμεινε 2 μηνες εξω.....οποτε θα μπορουσε και απο περυσι και πριν το F4 και τους Τελικους να ηταν καλυτερος!
rchos
QUOTE
Έντιτ: Συν αυτούς που πρόσθεσε ο απκατ. Τονίζω ότι δεν ξέρω αν είναι καλύτεροι ατομικά (και λίγο με ενδιαφέρει) αλλά πιστεύω ότι θα ήταν πιο χρήσιμοι.


στην αρχη νομιζα πως εγραφες καλυτερος σαν παιχτης οποτε μου φανηκε τελειως εξωφρενικο σαν αποψη αυτο.πιο χρησιμοι για την ομαδα ειναι κατι που συζητιεται.γιατι σαν παιχτες γινικα οσοι ειπες θεωρω ειναι κατωτεροι του τσιλι(με καποιες εξαιρεσεις).παμε στο προκειμενο τωρα.πολυ πιο χρησιμοι εννοεις λοιπον.στην μιση τιμη πολυ πιο χρησιμο δεν μπορεις να βρεις και παλι.

σισκα:δεν μπορουσαμε να τον παρουμε αρα δεν μπαινω καν στην διαδικασια να συγκρινω.
σατο:δεν μπορουσαμε να τον παρουμε αρα το ιδιο.
ντελφινο:δεν μπορουσαμε να τον παρουμε αφου ηταν μονο για nba ελευθερος.αρα τα γνωστα δεν τον συγκρινω αν και ειναι και πιο πολυ δυαρι.
βελιτσκοβιτς:οταν ενας παιχτης δηλωνει δημοσια οτι σε αυτους δεν παω με τιποτα ειναι αστειο να δοκιμασεις να τον παρεις και ασε που και πιο πολυ τεσαρι ειναι και αυτη τη στιγμη δεν θεωρω θα βοηθουσε πιο πολυ απο τσιλι.
μαικλ:σε καμια περιπτωση δεν θα ηταν πολυ πιο χρησιμος.ασε που ειναι και σε στυλ πολυ βαρης παιχτης.παντως μπορουσαμε να τον παρουμε.
ναχμπαρ.αυτος γινοταν να ερθει και ειναι κατι καλο.απλα στην ευρωπη απο τοτε που γυρισε παιζει κυριως στο 4.μονο στο σουτ παντως ειναι καλυτερος.σε ολα τα υπολοιπα ο τσιλι δινει πολυ περισσοτερα.

νομιζω δηλαδη οτι απο αυτους που θα μπορουσαμε να παρουμε δεν ειναι για μενα καποιος πουθα μπορουσε να προσφερει καλυτερα απο τον τσιλι.γιατι ακομη και να πουμε οτι ο τσιλι εχει το χειροτερο σουτ ειναι καλυτερος στα υπολοιπα.μονο ο μαικλ μπορει να συγκριθει αμυντικα μαζι του ουσιαστικα.αν το προβλημα σου ειναι οντως το σουτ τοτε λαθος κανεις που ψαχνεις στον τσιλι να το βρεις.αλλου εγινε το λαθος το καλοκαιρι και οχι στο οτι εμεινε ο τσιλι.αντι για χαλπεριν και γουειφερ επρεπε να ερθει ενας κιλερ ευρωπαιος η με ευρωπαικη εμπειρια σουτερ.ενας νικολας ας πουμε δηλαδη.τωρα ποιος ακριβως δεν ξερω.απλα τα χαρακτηριστικα αναφερω.ο τσιλντρες ειναι υπερπολυτιμος στην ομαδα φετος και απορω πως γινεται καποιος να μην το βλεπει ως τωρα.
colonel gomelsky
QUOTE(rchos @ Dec 1 2009, 23:11 ) *
νομιζω δηλαδη οτι απο αυτους που θα μπορουσαμε να παρουμε δεν ειναι για μενα καποιος πουθα μπορουσε να προσφερει καλυτερα απο τον τσιλι.γιατι ακομη και να πουμε οτι ο τσιλι εχει το χειροτερο σουτ ειναι καλυτερος στα υπολοιπα.μονο ο μαικλ μπορει να συγκριθει αμυντικα μαζι του ουσιαστικα.αν το προβλημα σου ειναι οντως το σουτ τοτε λαθος κανεις που ψαχνεις στον τσιλι να το βρεις.αλλου εγινε το λαθος το καλοκαιρι και οχι στο οτι εμεινε ο τσιλι.αντι για χαλπεριν και γουειφερ επρεπε να ερθει ενας κιλερ ευρωπαιος η με ευρωπαικη εμπειρια σουτερ.ενας νικολας ας πουμε δηλαδη.τωρα ποιος ακριβως δεν ξερω.απλα τα χαρακτηριστικα αναφερω.ο τσιλντρες ειναι υπερπολυτιμος στην ομαδα φετος και απορω πως γινεται καποιος να μην το βλεπει ως τωρα.


Συμφωνώ ότι ο Τσίλντρες είναι πολύτιμος για την ομάδα του (κυρίως φέτος). Απλά κρίνω τους παίκτες με το απόδοση/τιμή. Θα μου πεις (και εύστοχα) και ο Σάρας 3,5 έπαιρνε και τον πρώτο χρόνο ήταν απλά καλός. Σωστά αλλά ο Σάρας είναι ο Σάρας με το γνωστό παλμαρέ. Για τους ίδιους λόγους παίρνουν και ένα κάρο λεφτά Βούισιτς και Παπαλουκάς.

Για τον Χαλπερίν διαφωνώ μαζί σου, πιστεύω ότι είναι πολύ καλός αλλά θέλει εμπιστοσύνη. Ο Γουέιφερ είναι εμφανές ότι ακόμη νομίζει ότι ζει στη χώρα Ευρώπη στο νομό Ελλάδας. Αντί για τον Γουέιφερ (τα έχω ξαναγράψει και γω και άλλοι φίλοι) θα μπορούσαν να έρθουν παίκτες όπως ο Καουκένας, ο Χάνσεν, ο Μπαζίλε κτλ κτλ

Σίσκα: Αν πληρώνατε θα τον παίρνατε
Ντελφίνο: Επίσης
Βελίτσκοβιτς: Έχεις δίκιο, δεν το θυμόμουν

ΥΓ. Φίλε rchos μετάφερε τα αν θες στο Ολυ-μεταγραφές.
kseplenhs
QUOTE(Marciulionis @ Dec 1 2009, 21:46 ) *
Ακόμα και τη Κυριακή, ο μέτριος Πέκο ήταν καλύτερος και πιο σημαντικός για την ομάδα του από το μέτριο Σόφο... Ήταν ξεκάθαρο και μες στο γήπεδο και στους αριθμούς τους...

Απορρώ πως ορισμένοι βάζετε στους διακριθείς τον χειρότερο παίκτη της ομάδας σας την Κυριακή...


πάλι άλλο παιχνίδι έβλεπες ρε συ ή έπινες?tongue.gif

αφου ο μέτριος σοφο έστειλε στον πάγκο με φάουλ τον εξίσου μέτριο πεκοβιτς,πως είναι δυνατό ο πεκοβιτς να ήταν πιο χρήσιμος?

ενδεχομένως να ήταν ο χειρότερος ο σοφοκλής αλλά η φθορά που προκάλεσε σε αυτό το 6-8λεπτο του δευτερου ημιχρόνου δείχνουν πως σε μια κακή μέρα είχε και αυτός τη χρησιμοτητά του...
spysta
QUOTE(Xaroumenos loukoumas @ Dec 1 2009, 20:52 ) *
Δεν υπάρχουν πολλά καλά 3άρια στην Ευρώπη, και σίγουρα κανείς ΠΟΛΥ καλύτερος του Τσίλντρες..
Έτσι μου φαίενται τουλάχιστον.

Ο Michael που είπε ο Απκατ ναι, είναι τρομερός φέτος, αλλά δεν ξέρω πόσο πολύ καλύτερος είναι..

o Mαικλ στο ΜΟΝΟ πραγμα που υπερτερει του Τσιλι επιθετικα ειναι οτι μπορει να ποσταρει και να γυρισει με ενα fade away σουτακι και να το χλατσωσει .. απο κει και περα δεν συγκρινεται απο εκρηκτικης αθλητικης αποψης .. ενω και το σουτ του δεν ειναι και τιποτα τρομερο ..
αμυντικα ο Πιτ ειναι πιο δυνατος αλλα και ταυτοχρονα πιο αργος .. τον Σπανουλη και τον Νικολας πχ ο Μαικλ θα εψαχνε να τους βρει ενω ο Τσιλι τους παιζει πολυ καλη αμυνα ..

ενα σημαντικο + για τον Πιτ ειναι οτι μπορει να καλυψει 2 θεσεις .. στο 3 και στο 4

σε γενικες γραμμες παντως ο Τσιλι θεωρω οτι ειναι καλυτερος του Μαικλ .. ακομα και σε Ευρωπαικα στανταρτς (καλα για ΝΒΑ δεδομενα .. ειναι το καλυτερο 3αρι στην Ευρωπη)
apkat
Ρε Μαρτσουλιονις γραφεις παλι ο Σοφο ηταν ο χειροτερος παικτης μας..Δηλαδη ηταν χειροτερος απο Παπανικολαου που επαιξε 30'' απο Μπεβερλι Βουισιτς και Βασιλοπουλο;;;Γιατι υπερβαλεις χωρις λογο παλι;;

Ο Σοφο ηταν μια χαρα στην δουλεια που του ζητησαν..Πηρε φαουλ απο τους αντιπαλους του και τους κουρασε οσο επαιξε ενω στην ωρα που επαιξε προλαβε να βαλει και 5 ποντους+ τα 3 πολυ σημαντικα επιθετικα ριμπ..και το πιο σημαντικο απο ολα ειναι οτι στην αμυνα του πικ ν ρολ του παο ηταν ο καλυτερος..Εκοβε φοβερα τους διαδρομους..Το γραφω απο το καλοκαιρι οτι λογω ταχυτητας και εκρηκτικοτητας και ογκου ο Σοφοκλης ειναι απο τους καλυτερους στην Ευρωπη στην αντιμετωπιση του αντιπαλου πικ ν ρολ..Μια χαρα εμφανιση απο τον Σοφοκλη..Σιγουρα τον θελουμε να εχει πιο πρωταγωνιστικο ρολο αλλα αυτο δεν σημαινει οτι οταν δεν εχει αυτον τον ρολο ειναι κακος..
rankin
QUOTE(apkat @ Dec 1 2009, 19:02 ) *
+1..Mεγαλος παικτης ο Κλειζα και φοβερη προοπτικη να γινει ο καλυτερος παικτης για χρονια στην Ευρωλιγκα αλλα για να μπει στην ιδια προταση με τον Σαρας θελει παρα παρα πολλα ψωμια ακομα..Στην Ευρωλιγκα για μενα μονο ενας μπορει να μπει στην ιδια προταση με τον σαρας..Θοδωρης Παπαλουκας..


και Νικολα Βουισιτς στα καλά του....

QUOTE(rchos @ Dec 1 2009, 21:34 ) *
θελω να μου πεις 4-5 τριαρια πολυ καλυτερα του τσιλι που θα μπορουσαμε να παρουμε με πολυ λιγοτερα λεφτα.δεν το λεω ειρωνικα.απλα να δω το σκεπτικο σου.

από οτι έχω δει μέχρι τώρα, μόνο ο Μάικλ μπορεί να συγκριθεί, αν και όντως είναι κάπως βαρύτερος. Περισσότερο σαν τον Κλέιζα αν έπαιζε στο 3 είναι παρά σαν τον Τσιλς..

QUOTE(Marciulionis @ Dec 1 2009, 21:46 ) *
Ακόμα και τη Κυριακή, ο μέτριος Πέκο ήταν καλύτερος και πιο σημαντικός για την ομάδα του από το μέτριο Σόφο... Ήταν ξεκάθαρο και μες στο γήπεδο και στους αριθμούς τους...

Απορρώ πως ορισμένοι βάζετε στους διακριθείς τον χειρότερο παίκτη της ομάδας σας την Κυριακή...

Ο Σόφο ήταν πολύτιμος μόνο και μόνο που η παρουσία του ήταν τέτοια που δεν έκανε αναγκαία την παρουσία του Βούισιτς στο παρκέ..
Υπήρξε καταλύτης σε άμυνα και επίθεση, όχι σε ατομικό αλλά σε ομαδικό επίπεδο.
lightday
QUOTE(apkat @ Dec 2 2009, 01:02 ) *
.. ηταν μια χαρα στην δουλεια που του ζητησαν..Πηρε φαουλ απο τους αντιπαλους του και τους κουρασε οσο επαιξε ενω στην ωρα που επαιξε προλαβε να βαλει και 5 ποντους+ τα 3 πολυ σημαντικα επιθετικα ριμπ..και το πιο σημαντικο απο ολα ειναι οτι στην αμυνα του πικ ν ρολ του παο ηταν ο καλυτερος..Εκοβε φοβερα τους διαδρομους.......



Σαν να γράφεις για τον Γλυνιαδάκη (η βάλε όποιον ψηλό back του back up όποιασδηποτε ομάδας)...Δεν νομίζω να είναι αυτές οι απαιτήσεις από τον Σοφο.

Σαν να λες σε ενδεχόμενο παιχνίδι ' ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΑ (!) ' : .....Ηταν μια χαρα στην δουλεια που του ζητησαν.Έδωσε 2 ασσιστ πήρε ενα ριμπ και έβαλε 3 πόντους" και να αναφέρεσαι στον Παπαλουκά.Δεν ταιριάζει.
rankin
QUOTE(lightday @ Dec 2 2009, 01:29 ) *
Σαν να γράφεις για τον Γλυνιαδάκη (η βάλε όποιον ψηλό back του back up όποιασδηποτε ομάδας)...Δεν νομίζω να είναι αυτές οι απαιτήσεις από τον Σοφο.

Σαν να λες σε ενδεχόμενο παιχνίδι ' ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΑ (!) ' : .....Ηταν μια χαρα στην δουλεια που του ζητησαν.Έδωσε 2 ασσιστ πήρε ενα ριμπ και έβαλε 3 πόντους" και να αναφέρεσαι στον Παπαλουκά.Δεν ταιριάζει.

Όπως θα έλεγε και ο Ομπράντοβιτς "αν η ομάδα κερδίζει, τοτε ταιριάζει!"
apkat
Ε μα το εγραψα..Σε αυτο το ματς δεν χρειαστηκε να εχει πρωταγωνιστικο ρολο..Ο ρολος που επρεπε να εχει ηταν αυτος..Και τον εφερε εις περας..Δηλαδη ηταν θετικος..Εδω ο μαρτσουλιονις εγραψε οτι ηταν ο χειροτερος παικτης της ομαδας δηλαδη αρνητικος..Ε δεν ισχυει αυτο..Και εγραψε σωστα και ο ρανκιν οτι η παρουσια του Σοφο βηταν αυτη που εδωσε την πολυτελεια στον Ολυμπιακο να μην χρησιμοποιησει τον Βουισιτς που με τον παο δεδομενα εχει μεγαλο προβλημα..

Ο Σοφο δεν ειναι ακομα ο παικτης που θα ειναι σταθερα ο πρωταγωνιστης της ομαδας του..Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι οποτε δεν ειναι ο πρωταγωνιστης ειναι ταυτυοχρονα και κακος..
saou
QUOTE(colonel gomelsky @ Dec 1 2009, 20:41 ) *
2) Σισκάουσκας, Νάχμπαρ, Ντελφίνο (παίζει και στο 3), Βελίτσκοβιτς

Έντιτ: Συν αυτούς που πρόσθεσε ο απκατ. Τονίζω ότι δεν ξέρω αν είναι καλύτεροι ατομικά (και λίγο με ενδιαφέρει) αλλά πιστεύω ότι θα ήταν πιο χρήσιμοι.


Σίσκα: μοιάζει πεσμένος αλλά πιθανότατα έχει ακόμα 1-2 χρόνια που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε πρωταγωνιστική ομάδα. Αλλά δεν ήταν στην αγορά.
Νάχμπαρ: Σερνόταν στο Ευρωμπάσκετ, ψιλοσέρνεται και με την Εφές. Η καριέρα του σε κάθετη πτώση.
Ντελφίνο: σίγουρα καλύτερος σκόρερ-σουτέρ, πιο πολύ δυάρι, σε όλα τα άλλα πιο χρήσιμος ο Τσίλι. Για άμυνα-ριμπάουντ δε, ούτε λόγος.
Βελίτσκοβιτς: περισσότερο 4, και γενικότερα παίκτης στυλ Κλέιζα και όχι στυλ Τσίλι.
Σάτο: ασχολίαστος....

Ο Μάικλ είναι καλό χαρτί και μοιάζει να έχει ταιριάξει καλά στην Μπάρτσα. Αμερικάνος που πλέον παίζει σαν Ευρωπαίος, νομίζω λίγο καλύτερος σκόρερ από τον δικό μας, σίγουρα πιο solid σουτερ παρόλο που δε σουτάρει πολύ, αλλά και σε αυτή τη σύγκριση ο Τσίλι νομίζω υπερτερεί στα υπόλοιπα (έκρηξη, άμυνα, ριμπάουντ,παιχνίδι above the rim).

Δε νομίζω λοιπόν ότι στην αγορά υπάρχουν πολλοί forwards στο ίδιο επίπεδο με τον δικό μας.
apkat


Και να σημειωθει οτι ο Τσιλι στα ματς με τον παο δηλαδη εκει που κυριως τον θελουμε ειναι παντα πολυ καλος..
Marciulionis
QUOTE(apkat @ Dec 2 2009, 01:02 ) *
Ρε Μαρτσουλιονις γραφεις παλι ο Σοφο ηταν ο χειροτερος παικτης μας..Δηλαδη ηταν χειροτερος απο Παπανικολαου που επαιξε 30'' απο Μπεβερλι Βουισιτς και Βασιλοπουλο;;;Γιατι υπερβαλεις χωρις λογο παλι;;

Ο Σοφο ηταν μια χαρα στην δουλεια που του ζητησαν..Πηρε φαουλ απο τους αντιπαλους του και τους κουρασε οσο επαιξε ενω στην ωρα που επαιξε προλαβε να βαλει και 5 ποντους+ τα 3 πολυ σημαντικα επιθετικα ριμπ..και το πιο σημαντικο απο ολα ειναι οτι στην αμυνα του πικ ν ρολ του παο ηταν ο καλυτερος..Εκοβε φοβερα τους διαδρομους..Το γραφω απο το καλοκαιρι οτι λογω ταχυτητας και εκρηκτικοτητας και ογκου ο Σοφοκλης ειναι απο τους καλυτερους στην Ευρωπη στην αντιμετωπιση του αντιπαλου πικ ν ρολ..Μια χαρα εμφανιση απο τον Σοφοκλη..Σιγουρα τον θελουμε να εχει πιο πρωταγωνιστικο ρολο αλλα αυτο δεν σημαινει οτι οταν δεν εχει αυτον τον ρολο ειναι κακος..


Τις ίδιες απαιτήσεις έχεις από το Σόφο και τις ίδιες από το Παπανικολάου και το Μπέβερλυ? ή έχουν τις ίδιες δυνατότητες? Κι άμα ήταν η προχθεσινή μια χαρά εμφάνιση τι ήταν αυτές με την εθνική το καλοκαίρι? Τέλος πάντων δε θα συνεχίσω να κρίνω το Σόφο ως φερέλπι20άρη κι όποιος συνεχίζει να το κάνει είναι λάθος.

Ο μόνος λόγος που ρη χαρακτηρίζετε μια χαρά εμφάνιση είναι επειδή κέρδισε ο Ολυμπιακός. Άμα είχατε χάσει με την ίδια ακριβώς εμφάνιση θα τον κράζατε. Ή μάλλον θα κράζατε το... Γιαννάκη που δεν ήξερε να τον χρησιμοποιήσει... Αυτά τον έχουν φάει το Σόφο... Μια ζωή τον αποθεώνετε όταν δεν υπάρχει λόγος και κράζετε όλους τους άλλους όταν υπάρχει...
apkat
Προσωπικα δεν αποθεωνω τον Σοφο..Αυτες που εκανε το καλοκαιρι ηταν πολυ μεγαλες εμφανισεις..Σε καμια περιπτωση δεν ειπα οτι επιθετικα προχθες ηταν σε αυτο το επιπεδο..Αν και αμυντικα ηταν εξισου καλος αν οχι καλυτερος..Συνολικα ξαναλεω θετικος.Και ειδικα για προχθες καλυτερος απο τον πεκοβιτς που τοσα εχετε πει για αυτον..

Τωρα για το τι απιτησεις εχω απο αυτον..Δεν εχω σιγουρα τις απιτησεις που εχω απο τον παπανικολαου η τον Μπεβερλι αλλα δεν εχω και τις απαιτησεις που εχω απο τον Παπαλουκα η τον Κλειζα..Αλλα οταν γραφεις οτι ηταν ο χειροτερος παικτης της ομαδας σημαινει οτι και συ τους κρινεις ολους απο την ιδια αφετηρια.

η εμφανιση του Σοφο ηταν απο τους λογους που κερδισαμε προχθες
Germany96
QUOTE(apkat @ Dec 2 2009, 03:04 ) *
η εμφανιση του Σοφο ηταν απο τους λογους που κερδισαμε προχθες

Συμφωνω πως ενα απο τα κλειδια του αγωνα, ισως και το κυριοτερο, ηταν η ανταλλαγη πυργων που επιδιωξε ο Γιαννακης και ανεξηγητα αποδεχτηκε ο Ζοτς. Αυτο γιατι ο λευκος πυργος του ΠΑΟ ειναι μαλλον το καλυτερο center στα ευρωπαικα γηπεδα, με σαφη ρολο και προσανατολισμο στο παρκε, ενα πραγματικο αρμα μαχης που εχει σμπαραλιασει την αμυνα του ΟΣΦΠ πολλακις, ενω ο μαυρος πυργος του Γιαννακη παραμενει ενας γριφος με αβεβαιη αποδοση και ευμεταβλητη ψυχοσυνθεση, ο οποιος ουτε και φετος δειχνει να εχει πρωταγωνιστικο χαρακτηρα παρα τα- τουλαχιστον- θετικοτατα δειγματα γραφης που αφησε στην εθνικη.

Τωρα για το καταλυτης στην αμυνα θα διαφωνησω καθετα. Εγω αντιθετως σαν αμυντικο liability θα τον χαρακτηριζα στα pick&roll. Συνεχως μου εβγαζε μια αισθηση ανασφαλειας και καπως ετσι φορτωθηκε και με τα φαουλ, αφου δεν μπορουσε να ακολουθησει αποτελεσματικα στις αλλαγες. Βεβαια παραμενει καλυτερος του Vujcic σε αυτο το κομματι αλλα δε νομιζω οτι αποτελει αυτο και καποιο σημαντικο κατορθωμα. Το σημαντικο ειναι οτι ακομα και με τα αρνητικα του φετος τουλαχιστον δειχνει να αποτελει μια valid επιλογη στο roster του ΟΣΦΠ, πολυ μακρια απο το τι θα μπορουσε να ειναι αυτος ο παικτης αλλα τουλαχιστον καμια σχεση με την κωμικοτραγικη εικονα που παρουσιαζε τα αμεσως προηγουμενα χρονια.
NikRag15
QUOTE(colonel gomelsky @ Dec 1 2009, 21:41 ) *
1) Συμφωνούμε απόλυτα. Οποιοσδήποτε επαγγελματίας παίκτης πρέπει να είναι σε θέση να βάζει τα τελείως ελεύθερα. Για τα περί ρίσκου τα είχα γράψει και γω.

2) Σισκάουσκας, Νάχμπαρ, Ντελφίνο (παίζει και στο 3), Βελίτσκοβιτς

Έντιτ: Συν αυτούς που πρόσθεσε ο απκατ. Τονίζω ότι δεν ξέρω αν είναι καλύτεροι ατομικά (και λίγο με ενδιαφέρει) αλλά πιστεύω ότι θα ήταν πιο χρήσιμοι.


Μην τρελαθούμε..!! Από όλους αυτούς μόνο τον Σισκα θα προτιμούσα...!!! Εκτός από το σουτ σε ποια κατηγορία είναι καλυτεροι όσοι λέτε κ με διαφορά από τον Τσιλι που θα ήταν και πιο χρήσιμοι??
Γιατί εγώ βλέπω έναν Τσιλι που βάζει 15 πόντους Μ.Ο. και κατέβάζει πολλά ριμπαουντ και παίζει και άμυνα!! Τα λεφτά μπορεί να μη τα αξίζει άλλα δεν καταλαβαίνω τι μας νοίαζει εμας..!! Μακάρι να πάρουμε το πρωτάθλημα και ας του δώσουν και πριμ ακόμα μεγαλύτερο!! peace.gif

Υ.Γ. Μπέρδεψα τον Βελιτσκοβιτς... Αλλά αυτός είναι 4αρι..!!
lamar
QUOTE(NikRag15 @ Dec 2 2009, 10:28 ) *
Ποιός Βελιτσκοβιτς??? Που παίζει στη μεγάλη Μπανταλόνα?? Μην τρελαθούμε..!! Από όλους αυτούς μόνο τον Σισκα θα προτιμούσα...!!! Εκτός από το σουτ σε ποια κατηγορία είναι καλυτεροι όσοι λέτε κ με διαφορά από τον Τσιλι που θα ήταν και πιο χρήσιμοι??
Γιατί εγώ βλέπω έναν Τσιλι που βάζει 15 πόντους Μ.Ο. και κατέβάζει πολλά ριμπαουντ και παίζει και άμυνα!! Τα λεφτά μπορεί να μη τα αξίζει άλλα δεν καταλαβαίνω τι μας νοίαζει εμας..!! Μακάρι να πάρουμε το πρωτάθλημα και ας του δώσουν και πριμ ακόμα μεγαλύτερο!! peace.gif

Συμφωνω σε ολα μαζι σου εκτος απο ενα.\

Ο Βελιτσκοβιτς παιζει στη Ρεαλ. rolleyes.gif
NikRag15
QUOTE(lamar @ Dec 2 2009, 10:36 ) *
Συμφωνω σε ολα μαζι σου εκτος απο ενα.\

Ο Βελιτσκοβιτς παιζει στη Ρεαλ. rolleyes.gif


Ναι τον μπέρδεψα με τον Τριπκοβιτς..!!! icon_drunk.gif
zoze
QUOTE(Xaroumenos loukoumas @ Dec 1 2009, 21:52 ) *
Ο Σισκάουσκας είναι πλέον πολύ ασταθής, δε νομίζω πως είναι απαραίτητα καλύτερος του Τσίλι. Εν γένει θα συμφωνήσω.
Ο Νάχμπαρ είναι 4άρι νομίζω.
Ο Ντελφίνο έστω ότι είναι καλυτερος (σίγουρα καλύτερο σουτ και πάσα, αλλά δε νομίζω να υπερέχει πουθενά αλλού, ίσα ίσα μειονεκτεί σε ύψος) αλλά δεν κοστίζει σε καμία περίπτωση τα μισά λεφτά.
Ο Βελίτσκοβιτς νομίζω πως ήταν ατυχές παράδειγμα.

Δεν υπάρχουν πολλά καλά 3άρια στην Ευρώπη, και σίγουρα κανείς ΠΟΛΥ καλύτερος του Τσίλντρες..
Έτσι μου φαίενται τουλάχιστον.

Ο Michael που είπε ο Απκατ ναι, είναι τρομερός φέτος, αλλά δεν ξέρω πόσο πολύ καλύτερος είναι..



Καλά... ο Σάτο παίρνει 600000 και κάνει όσα ο Τσίλντρες (σε μερικά παιχνίδια και περισσότερα...)... Άσε που έχει σουτ φαρμάκι....
Του χρόνου λήγει και το συμβόλαιο του... Οπότε μαρς για ΠΑΟ είναι...
rchos
ρε παιδια ο σισκα και ο σατο δεν ειναι ρεαλιστικες επιλογες.μην τρελαθουμε.θα δωσει δηλαδη ο ολυμπιακος 2 εκατομυρια σε τσσκα και σιενα για να τους αποκτησει?δεν γινονται αυτα τα πραγματα.μου φαινεται τραγικο να κατηγορειται ο ολυμπιακος οτι δεν πηρε αυτους τους παιχτες.σιγα μην χρυσωνε τωρα 2 ανταγωνιστριες ομαδες για να παρει παιχτες σε θεση που ηδη εχει επενδυσει σε καποιον.
απο τους ελευθερους δεν νομιζω οτι κακως επελεξε να μεινει με τσιλι.
το καλοκαιρι αυτο τα πραγματα θα ειναι αλλιως.φυσικα θα κρινουμε τις κινησεις τοτε.γιατι αν ο ολυμπιακος παρει τον τιτλο με τσιλι να κανει νταμπλ νταπλ που λεει ο λογος δεν νομιζω και ο σισκα και ο σατο και ο κατο να ειναι ελευθερος να πει κανεις τιποτα αν μεινει ο τσιλι.
το καλοκαιρι ο ολυμπιακος εκανε σωστα που τον κρατησε.μεχρι τωρα μαλιστα ο παιχτης το αποδυκνυει με την εν γενει αποδοση του.
Marciulionis
Στο 3 ο Ολυμπιακός πάντως κάλυψε τα νώτα του κάνοντας τη μεγαλύτερη επένδυση του καλοκαιριού και αποκτώντας τον Παπανικολάου. Ίσως λίγο παραπάνω ακριβά άλλα απέκτησε το πιο φερέλπι έλληνα φοργουορντ, με στοιχεία να γίνει ο επόμενος μεγαλος έλληνας παίκτης. Ο Γιαννάκης αν μη τι άλλο στο να αξιοποιεί έλληνες πιτσιρικάδες είναι μανούλα και πιστεύω θα κερδίσει το στοίχημα αυτό. Το μόνο κακό είναι ότι δύσκολα θα βρίσκει χρόνο και ρόλο με Τσίλι, Κλέιζα. Βασιλόουλο ικανούς να παίξουν στη θέση του. Άλλα από το Τσίλι και το Βασιλόπουλο πιστεύω ότι έχει τα στοιχεία να γίνει καλύτερος κάποια στιγμή (μάλλον όχι στο άμεσο μέλον)

Για το Σόφο εγώ θα επιμείνω ότι ήταν ο χειρότερος του Ολυμπιακού. Ήταν θετικός μόνο σε σχέση με το πρώην αθλητή που γυάλιζε πέρυσι τους πάγκους και δεν μπορούσε να υπολογίζεται καν στα όποια πλάνα του Γιαννάκη. Ίσως και σε σχέση με το κινούμενο στόχο Βούισιτς στα περσινά ντέρμπυ, άλλα ξεκινόντας από μηδενική αφετηρία δε θα τον χαρακτήριζα θετικό, ούτε καν καλό τη κυριακή.
spysta
QUOTE(Marciulionis @ Dec 2 2009, 10:26 ) *
Για το Σόφο εγώ θα επιμείνω ότι ήταν ο χειρότερος του Ολυμπιακού. Ήταν θετικός μόνο σε σχέση με το πρώην αθλητή που γυάλιζε πέρυσι τους πάγκους και δεν μπορούσε να υπολογίζεται καν στα όποια πλάνα του Γιαννάκη. Ίσως και σε σχέση με το κινούμενο στόχο Βούισιτς στα περσινά ντέρμπυ, άλλα ξεκινόντας από μηδενική αφετηρία δε θα τον χαρακτήριζα θετικό, ούτε καν καλό τη κυριακή.

θα διαφωνισω μαζι σου ..
ο Σοφο εκλεισε τους διαδρομους στα drive των περιφερειακων του ΠΑΟ,φορτωσε με φαουλ τους Μπατιστ Πεκοβιτς ,πηρε 2-3 ΠΟΛΥ κρισιμια επιθετικα ριμπαουντ,εβαλε και 5 ποντους ... σιγουρα δεν εκανε κανα μεγαλο παιχνιδι .. αλλα σε καμια περιπτωση δεν ηταν ο χειροτερος μας παικτης.Αυτος ισως να ηταν ο Βασιλοπουλος .. καθως ηταν κακος επιθετικα και μετριος στην σπεσιαλιτε του την αμυνα
rchos
μαρτσουλιονις μπερδευεις λιγο τα πραγματα νομιζω στο θεμα του σοφοκλη.
οταν κρινεις καποιον απο μηδενικη βαση οπως ειπες στην αποδοση του σε εναν μοναδικο αγωνα τοτε δεν σκεφτεσαι ουτε το τι ηταν πριν 2 χρονια ουτε το τι ονειρα εχεις για αυτον.κρινεις απλα καθαρα την αποδοση του στα λεπτα που αγωνιστικε και αν σε αυτα βοηθησε.
ο σοφο προχτες οσο επαιξε ηταν θετικος.ουτε εξαιρετικος ουτε ηγετης ουτε αυτο που θελουμε απο τον σοφο γενικα.αλλα ηταν θετικοτατος οσο επαιξε.τους λογους τους εξηγησε ο απκατ και ο σπυστα.ειμαι ικανοποιημενος απο τον σοφο με αυτη την αποδοση?οχι.μα δεν παυει να ηταν μια πολυ θετικη εμφανιση.
Consultant
QUOTE(Marciulionis @ Dec 2 2009, 12:26 ) *
Στο 3 ο Ολυμπιακός πάντως κάλυψε τα νώτα του κάνοντας τη μεγαλύτερη επένδυση του καλοκαιριού και αποκτώντας τον Παπανικολάου. Ίσως λίγο παραπάνω ακριβά άλλα απέκτησε το πιο φερέλπι έλληνα φοργουορντ, με στοιχεία να γίνει ο επόμενος μεγαλος έλληνας παίκτης. Ο Γιαννάκης αν μη τι άλλο στο να αξιοποιεί έλληνες πιτσιρικάδες είναι μανούλα και πιστεύω θα κερδίσει το στοίχημα αυτό. Το μόνο κακό είναι ότι δύσκολα θα βρίσκει χρόνο και ρόλο με Τσίλι, Κλέιζα. Βασιλόουλο ικανούς να παίξουν στη θέση του. Άλλα από το Τσίλι και το Βασιλόπουλο πιστεύω ότι έχει τα στοιχεία να γίνει καλύτερος κάποια στιγμή (μάλλον όχι στο άμεσο μέλον)

Για το Σόφο εγώ θα επιμείνω ότι ήταν ο χειρότερος του Ολυμπιακού. Ήταν θετικός μόνο σε σχέση με το πρώην αθλητή που γυάλιζε πέρυσι τους πάγκους και δεν μπορούσε να υπολογίζεται καν στα όποια πλάνα του Γιαννάκη. Ίσως και σε σχέση με το κινούμενο στόχο Βούισιτς στα περσινά ντέρμπυ, άλλα ξεκινόντας από μηδενική αφετηρία δε θα τον χαρακτήριζα θετικό, ούτε καν καλό τη κυριακή.



O Παπανικολαου ειναι all around απο το 2 εως το 4 οποτε δεν θα εχει προβλημα να βρει χρονο..

Συμφωνω εν μερει για τον Σοφο.Εχει ξαναγινει ο χοντρος παιχτης των 10 λεπτων.Ομως στο συγκεκριμενο παιχνιδι εβγαλε φανταστικες αμυνες,η αποδοση του στην αμυνα ηταν φοβερη.Επομενως ηταν ο χειροτερος του Ολυμπιακου?Οχι βεβαια
spysta
QUOTE(Consultant @ Dec 2 2009, 12:48 ) *
Συμφωνω εν μερει για τον Σοφο.Εχει ξαναγινει ο χοντρος παιχτης των 10 λεπτων.

Θεωρεις οτι εχει παχυνει ??νομιζω οτι εχει παρει μερικα κιλα .. ή μου φαινεται ??

ειναι αυτο που λενε .. οποιος καει απο τον χυλο φυσαει και το γιαουρτι !! tongue.gif
Marciulionis
QUOTE(Consultant @ Dec 2 2009, 14:48 ) *
Συμφωνω εν μερει για τον Σοφο.Εχει ξαναγινει ο χοντρος παιχτης των 10 λεπτων.Ομως στο συγκεκριμενο παιχνιδι εβγαλε φανταστικες αμυνες,η αποδοση του στην αμυνα ηταν φοβερη.Επομενως ηταν ο χειροτερος του Ολυμπιακου?Οχι βεβαια


Δεν έχει γίνει σε καμία περίπτωση όπως ήταν πέρυσι, πρόπερσι κλπ... Μυαλό δε δείχνει να βάζει όμως...

Ρε παιδιά τα πιο πολλά ντράιβ τα βγάλαμε όσο έπαιζε ο Σόφο. Κυρίως με το Σπανούλη, άλλα και με τους Νίκολας, Διαμαντίδη.

Η καλή άμυνα ήταν ομαδική δουλειά, της οποίας μάλιστα ο Σόφο ήταν ο αδυναμος κρίκος. Όχι όσο αδύναμος όσο ο Βούισιτς πέρυσι άλλα και πάλι. Και η αντιμετώπιση του Πέκοβιτς ήταν ομαδική δουλειά που δε μπορεί να χρεώνεται στο Σόφο, πάρα μόνο σε κάποιο βαθμό κι όχι τόσο μεγάλο όσο προσπαθείτε πολλοί να φανεί. Ο Μπουρούσης ας πούμε στάθηκε παραδόξως πολύ καλύτερα αμυντικά από το Σόφο.
AZ1980
QUOTE(Germany96 @ Dec 2 2009, 07:54 ) *
Συμφωνω πως ενα απο τα κλειδια του αγωνα, ισως και το κυριοτερο, ηταν η ανταλλαγη πυργων που επιδιωξε ο Γιαννακης και ανεξηγητα αποδεχτηκε ο Ζοτς. Αυτο γιατι ο λευκος πυργος του ΠΑΟ ειναι μαλλον το καλυτερο center στα ευρωπαικα γηπεδα, με σαφη ρολο και προσανατολισμο στο παρκε, ενα πραγματικο αρμα μαχης που εχει σμπαραλιασει την αμυνα του ΟΣΦΠ πολλακις, ενω ο μαυρος πυργος του Γιαννακη παραμενει ενας γριφος με αβεβαιη αποδοση και ευμεταβλητη ψυχοσυνθεση, ο οποιος ουτε και φετος δειχνει να εχει πρωταγωνιστικο χαρακτηρα παρα τα- τουλαχιστον- θετικοτατα δειγματα γραφης που αφησε στην εθνικη.

Τωρα για το καταλυτης στην αμυνα θα διαφωνησω καθετα. Εγω αντιθετως σαν αμυντικο liability θα τον χαρακτηριζα στα pick&roll. Συνεχως μου εβγαζε μια αισθηση ανασφαλειας και καπως ετσι φορτωθηκε και με τα φαουλ, αφου δεν μπορουσε να ακολουθησει αποτελεσματικα στις αλλαγες. Βεβαια παραμενει καλυτερος του Vujcic σε αυτο το κομματι αλλα δε νομιζω οτι αποτελει αυτο και καποιο σημαντικο κατορθωμα. Το σημαντικο ειναι οτι ακομα και με τα αρνητικα του φετος τουλαχιστον δειχνει να αποτελει μια valid επιλογη στο roster του ΟΣΦΠ, πολυ μακρια απο το τι θα μπορουσε να ειναι αυτος ο παικτης αλλα τουλαχιστον καμια σχεση με την κωμικοτραγικη εικονα που παρουσιαζε τα αμεσως προηγουμενα χρονια.


+1000

"Συμφωνω πως ενα απο τα κλειδια του αγωνα, ισως και το κυριοτερο, ηταν η ανταλλαγη πυργων που επιδιωξε ο Γιαννακης και ανεξηγητα αποδεχτηκε ο Ζοτς."

ΕΝΤΕΛΩΣ ανεξήγητα όμως!!! Εντελώς!!!


bball.gif
spysta
QUOTE(AZ1980 @ Dec 2 2009, 14:05 ) *
"Συμφωνω πως ενα απο τα κλειδια του αγωνα, ισως και το κυριοτερο, ηταν η ανταλλαγη πυργων που επιδιωξε ο Γιαννακης και ανεξηγητα αποδεχτηκε ο Ζοτς."

ΕΝΤΕΛΩΣ ανεξήγητα όμως!!! Εντελώς!!!


bball.gif

Εεεεε οχι και ΕΝΤΕΛΩΣ ??? ohmy.gif ΟΧΙ και ΕΝΤΕΛΩΣ αναξηγητα ..

ειναι καλα μελετημενο το θεμα ... ο δαιμονιος Ζελιμιρ θελει να παραμυθιαστουμε ολοι μας προς το παρον..να κανει τον αντιπαλο να νομιζει οτι μπορει να τον εχει .. να παραμεινει ο Γιαννακης στον ΟΣΦΠ ..
και την καταλληλη στιγμη ---->ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΜΜ να κερδισει τον κακο Δρακο και να σηκωσει πανηγυρικα την κουπα !!!! thumbsup.gif

thaaaaaaaaaaaaaaaaaat's classic !!!!!!! laugh.gif laugh.gif
rankin
QUOTE(AZ1980 @ Dec 2 2009, 16:05 ) *
+1000

"Συμφωνω πως ενα απο τα κλειδια του αγωνα, ισως και το κυριοτερο, ηταν η ανταλλαγη πυργων που επιδιωξε ο Γιαννακης και ανεξηγητα αποδεχτηκε ο Ζοτς."

ΕΝΤΕΛΩΣ ανεξήγητα όμως!!! Εντελώς!!!


bball.gif

να θυμίσω μόνο πως μόλις έφτανε η μπάλα στα χέρια του Σόφο (ή μαύρου πύργου) οι παίχτες του Παναθηναϊκού έπεφταν σαν μύγες απο πάνω του να τον μαρκάρουν! αυτό αν μη τι άλλο είναι ένδειξη του πόσο τον υπολόγιζαν .. ανεξήγητο θα ήταν λοιπόν να τον άφηναν σε 1 ον 1 καταστάσεις με τον Πέκοβιτς.. Θα είχε βιώσει απο πρώτο χέρι τι σημαίνει ωμή δύναμη biggrin.gif
AZ1980
QUOTE(spysta @ Dec 2 2009, 18:23 ) *
Εεεεε οχι και ΕΝΤΕΛΩΣ ??? ohmy.gif ΟΧΙ και ΕΝΤΕΛΩΣ αναξηγητα ..

ειναι καλα μελετημενο το θεμα ... ο δαιμονιος Ζελιμιρ θελει να παραμυθιαστουμε ολοι μας προς το παρον..να κανει τον αντιπαλο να νομιζει οτι μπορει να τον εχει .. να παραμεινει ο Γιαννακης στον ΟΣΦΠ ..
και την καταλληλη στιγμη ---->ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΜΜ να κερδισει τον κακο Δρακο και να σηκωσει πανηγυρικα την κουπα !!!! thumbsup.gif

thaaaaaaaaaaaaaaaaaat's classic !!!!!!! laugh.gif laugh.gif


Σε μένα πάει η ειρωνεία? Εγώ δεν είπα πως έκατσε να χάσει ο Ζοτς, απλά πως έκανε τραγικό κοουτσάρισμα! Έπρεπε να παίξει τον Σόφο με Μπατίστ και παγίδες, όπως πολύ πετυχημένα έγινε στην αρχή, και να ρίχνει τον Πέκο πάνω στους υπόλοιπους. Δεν μπορεί να πηγαίνεις στο τελευταίο δεκάλεπτο με μοναδικό ψηλό τον φανερά εκτός ρυθμού Μπατίστ. Λάθος, λάθος, λάθος, δεν πα να με ειρωνεύεσαι και μέχρι το 2020.


bball.gif



QUOTE(rankin @ Dec 2 2009, 19:17 ) *
Θα είχε βιώσει απο πρώτο χέρι τι σημαίνει ωμή δύναμη biggrin.gif


Κι ο Πέκοβιτς μια χαρά δυνατός είναι αγαπητέ. Αλλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έπρεπε να αναλωθεί εναντίον του Σχορτσανίτη. Τραγικό λάθος, στοίχισε ήττα με 11π διαφορά.


bball.gif
Run-N-Gun
Παιδιά αξίζει να δείτε το ευχάριστο (θέλω να πιστεύω) video που δημιουργήσαμε στο Run-N-Gun με την ανάλυση του παιχνιδιού του Ολυμπιακού σε άμυνα και επίθεση! Οποιοδήποτε σχόλιο ή παρατήρηση δεκτή. Enjoy!



Link στο post του blog.
spysta
QUOTE(AZ1980 @ Dec 2 2009, 18:39 ) *
Σε μένα πάει η ειρωνεία? Λάθος, λάθος, λάθος, δεν πα να με ειρωνεύεσαι και μέχρι το 2020.
bball.gif

Βρε συ πως σου ηρθε οτι σε ειρωνευτηκα ??Για ποιο λογο να σε ειρωνευομουν ?? smile.gif
Απλα απο τα γραφομενα σου καταπιαστηκα ωστε να κανω ενα αστειο σχολιο για μια αποψη που λανθασμενα διαφοιροι υιοθετουν !! smiley.gif οτι δηλ ο Ζελικο περιστασιακα καθεται και χανει απο τον Γιαννακη για να παραμενει ο Δρακος στον παγκο του ΟΣΦΠ !!
AZ1980
QUOTE(spysta @ Dec 2 2009, 20:01 ) *
Βρε συ πως σου ηρθε οτι σε ειρωνευτηκα ??Για ποιο λογο να σε ειρωνευομουν ?? smile.gif


Χμμμ... Γιατί ο πρώτος που είχε μιλήσει για τις εσκεμμένες ήττες και τα mindgames του Ζοτς στο φόρουμ ήμουν εγώ, το 2007. tongue.gif

Αλλά τότε έτσι ήταν, ολοφάνερα, υπήρχε συγκεκριμένο σχέδιο, γι' αυτό και το είχα ισχυριστεί. Αυτό δε σημαίνει πως συμφωνώ με το οφθαλμοφανές γεγονός ότι εκείνη η προσέγγιση έχει γίνει πλέον από πολλούς καραμέλα και εφαρμόζεται σε κάθε ήττα του ΠΑΟ. Ο Ομπράντοβιτς φυσικά και ήθελε το ματς στο ΣΕΦ, και απέτυχε παταγωδώς κατά τη γνώμη μου, και στις εμπνεύσεις του, και στο να υποχρεώσει τους παίκτες του να "νιώσουν" τη σπουδαιότητα του ματς και να παρουσιαστούν όσο συγκεντρωμένοι απαιτούσαν οι συνθήκες. Αυτό δε σημαίνει πως δεν είναι ο καλύτερος προπονητής της Ευρώπης, ούτε ότι ποτέ στο παρελθόν δεν έχει κατέβει επίτηδες αδιάφορος σε παιχνίδια ρισκάροντας ήττες, όταν έβλεπε πως αυτές θα ευνοούσαν την ψυχολογία της ομάδας του. Αλλά σε αυτό το παιχνίδι ούτε αυτό συνέβη, ούτε το κοουτσάρισμα του Ζοτς ήταν ανάλογο του επιπέδου στο οποίο μας έχει συνηθίσει.



bball.gif
sir-elric
QUOTE(Run-N-Gun @ Dec 2 2009, 21:12 ) *
Παιδιά αξίζει να δείτε το ευχάριστο (θέλω να πιστεύω) video που δημιουργήσαμε στο Run-N-Gun με την ανάλυση του παιχνιδιού του Ολυμπιακού σε άμυνα και επίθεση! Οποιοδήποτε σχόλιο ή παρατήρηση δεκτή. Enjoy!


παρα πολυ καλη δουλεια!
AZ1980
Nα πω και κάτι που σκέφτηκα πλέποντας τα πρώτα λεπτά του αγώνα Ορλεάν - Ολυμπιακός... Και η Παρτιζάν, και η Μάλαγα, και η μικρής δυναμικότητας γαλλική ομάδα τώρα, στα πρώτα λεπτά αυτού του ματς, όχι του πρώτου στο ΣΕΦ, όλες αυτές οι ομάδες σωστά στόχευσαν σε επιθετική άμυνα, με ρίσκο, πίεση έτσι ώστε να αναδειχτεί το εγγενές πρόβλημα "δημιουργίας" του ερυθρόλευκου ρόστερ. Πολύ απογοητευτικό το ότι ο Παναθηναικός έμοιασε στο ντέρμπι να μην έχει πάρει καθόλου "πρέφα" αυτή την αναγκαία και επιβεβλημένη (εναντίον του φετινού Ολυμπιακού) αμυντική νοοτροπία.



bball.gif
colonel gomelsky
QUOTE(AZ1980 @ Dec 2 2009, 22:53 ) *
Nα πω και κάτι που σκέφτηκα πλέποντας τα πρώτα λεπτά του αγώνα Ορλεάν - Ολυμπιακός... Και η Παρτιζάν, και η Μάλαγα, και η μικρής δυναμικότητας γαλλική ομάδα τώρα, στα πρώτα λεπτά αυτού του ματς, όχι του πρώτου στο ΣΕΦ, όλες αυτές οι ομάδες σωστά στόχευσαν σε επιθετική άμυνα, με ρίσκο, πίεση έτσι ώστε να αναδειχτεί το εγγενές πρόβλημα "δημιουργίας" του ερυθρόλευκου ρόστερ. Πολύ απογοητευτικό το ότι ο Παναθηναικός έμοιασε στο ντέρμπι να μην έχει πάρει καθόλου "πρέφα" αυτή την αναγκαία και επιβεβλημένη (εναντίον του φετινού Ολυμπιακού) αμυντική νοοτροπία.



bball.gif


Φίλε ΑΖ καλά τα λες και συμφωνώ με τα περισσότερα ποστς σου, αλλά δεν είναι λίγο νωρίς για να κρίνουμε;



QUOTE(Run-N-Gun @ Dec 2 2009, 21:12 ) *
Παιδιά αξίζει να δείτε το ευχάριστο (θέλω να πιστεύω) video που δημιουργήσαμε στο Run-N-Gun με την ανάλυση του παιχνιδιού του Ολυμπιακού σε άμυνα και επίθεση! Οποιοδήποτε σχόλιο ή παρατήρηση δεκτή. Enjoy!

Link στο post του blog.


Συγχαρητήρια και από μένα για την εξαιρετική δουλειά.

Germany96
QUOTE(rankin @ Dec 2 2009, 20:17 ) *
να θυμίσω μόνο πως μόλις έφτανε η μπάλα στα χέρια του Σόφο (ή μαύρου πύργου) οι παίχτες του Παναθηναϊκού έπεφταν σαν μύγες απο πάνω του να τον μαρκάρουν! αυτό αν μη τι άλλο είναι ένδειξη του πόσο τον υπολόγιζαν .. ανεξήγητο θα ήταν λοιπόν να τον άφηναν σε 1 ον 1 καταστάσεις με τον Πέκοβιτς.. Θα είχε βιώσει απο πρώτο χέρι τι σημαίνει ωμή δύναμη biggrin.gif

Ο Παναθηναικος ειναι η καλυτερη ομαδα της Ευρωπης στο να στοχοποιει τον Σοφoκλη και με τα ταχυτατα double team του να αναδεικνυει ολες του τις αδυναμιες και να μην τον αφηνει να βρει την αυτοσυγκεντρωση και τους χωρους που χρειαζεται για να γινει απειλητικος (στα καλα του, ακαταβλητος). Αυτος ο τροπος αντιμετωπισης προερχεται απ' το γεγονος οτι διαθετει το κορυφαιο περιφερειακο αμυντικο εργαλειο ισως ολων των εποχων στο ευρωπαικο μπασκετ και τελειοποιηθηκε μεσα απο τις πολλες αναμετρησεις που εχει δωσει εναντιον του, ιδιως τα πρωτα χρονια του Σοφοκλη στον Ολυμπιακο οπου οι εμμονες του Obradovic αφηναν την ρακετα του ΠΑΟ γυμνη απο dominant center, αλλη αντιμετωπιση δεν ηταν δυνατη.
QUOTE(Run-N-Gun @ Dec 2 2009, 21:12 ) *
Παιδιά αξίζει να δείτε το ευχάριστο (θέλω να πιστεύω) video που δημιουργήσαμε στο Run-N-Gun με την ανάλυση του παιχνιδιού του Ολυμπιακού σε άμυνα και επίθεση! Οποιοδήποτε σχόλιο ή παρατήρηση δεκτή. Enjoy!

Τι σχολια να κανουμε, αφου ειναι γνωστο πως ο Μπαναωτης δεν εχει βγαλει ουτε μισο συστημα στα 2 χρονια που ειναι στον Ολυμπιακο κι οτι οταν κερδιζει ο ΟΣΦΠ κερδιζουν οι παικταραδες, ενω οταν χανει ευθυνεται αποκλειστικα και μονο αυτος που τους εχει ευνουχισει και τους εχει μετατρεψει σε τουρλουμπουκι. Ασε που οπως σωστα ανεφερε ο spysta την Κυριακατικη νικη την παραχωρησε ξεκαθαρα ο Ζοτς με τα γνωστα σκοτεινα σχεδια. Για να ποσταρεις τετοια προβοκατορικα βιντεακια εισαι ειτε ο Tomic (ολε) ειτε ο Μανουσελης (ουστ).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.