QUOTE (Voyager @ Mar 25 2017, 17:34 )
Σε ένα διαφορετικό σύστημα κατάταξης, θα είχε βάση το άκυρο σχόλιο σου αλλά γνωρίζεις μιας και έχεις τανκάρει εξίσου επιτυχημένα το 2006, ότι είναι χαζό να νικάς όταν επιδιώκεις μελλοντικό pick. Οπότε τα συναισθήματα είναι διαφορετικά γιατί η νίκη δεν ωφελεί την ομάδα.
Κατ αρχάς δεν υπάρχει λόγος να μου τη λες. Στην τελική ακόμα κι αν διαφωνείς, για μπάσκετ μιλάμε, ένα παιχνίδι είναι μόνο.
Από κει και πέρα, δεν τανκάρουν οι παίκτες. Οι παίκτες έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους το επόμενο συμβόλαιο. Κανείς δε θα δεχτεί να έχει μειωμένη απόδοση υποθηκεύοντας ενδεχομένως την καριέρα του. Το front office είναι που τανκάρει, άντε και το προπονητικό επιτελείο. Το χεις γράψει και μόνος σου, μερικά ποστς πιο πάνω. Οι Σανς κατέβασαν βασική 5άδα με τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στην ιστορία της λίγκας.
Επίσης ο Tζόρνταν έκανε πρωταθλητισμό οπότε λογικό να είναι λυπημένος μετά από 60άρα και ήττα. Βέβαια είχε και το χαρακτήρα που σωστά λες, δεν ήθελε να χάνει, αλλά νομίζω η σύγκριση πάλι άκυρη βγαίνει.
Ο Τζόρνταν στα 80's δεν έκανε πρωταθλητισμό. Ως ρούκι δεν μπήκε καν playoffs. Τη δεύτερη χρονιά έφαγε σκούπα στον πρώτο γύρο απ τη Βοστώνη. Η 60άρα (63 για την ακρίβεια) ήταν από εκείνη τη χρονιά. Συμφωνώ ότι το παράδειγμα είναι εν πολλοίς τραβηγμένο, αλλά το πόιντ μου ήταν αυτό ακριβώς που επεσήμανες κι εσύ : ''είχε και το χαρακτήρα που σωστά λες, δεν ήθελε να χάνει''. Δεν είναι μομφή για τον Μπούκερ αυτό. Ο Μπούκερ έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να κερδίσει. Οι υπόλοιποι δε βλέπω γιατί θα πρεπε να πανηγυρίζουν. Προφανώς οι άνθρωποι χαίρονται για τον συμπαίκτη τους και καλά κάνουν. Άλλο όμως αυτό κι άλλο να χεις χάσει με κάτω τα χέρια και πρακτικά να μη νοιάζεται κανείς. Αν κάποιος άνοιγε την τηλεόραση μετά το ματς χωρίς να ξέρει το σκορ, θα νόμιζε ότι οι Σανς είχαν κερδίσει. Το γραψε κι ο Κράουντερ στη συνέχεια του διαλόγου από τη φωτό που πόσταρα από πάνω.
-Never seen so many guys happy after an ''L''
-You can't guard me
-I was talking bout them dudes around you. But I ll see u next year!
Και τέλος, σχετικά με τα χθεσινά , μια χαρά σκληρή άμυνα έπαιξες, έκανες double team, αλλαγές στα σκριν και προσαρμογές στον Μπούκερ αλλά αυτό το παιδί πάλι κατάφερε να σπάσει πολλά ρεκόρ απέναντι σου.
Και δεν είναι λόγος να γιορτάσουμε ή να χαρούμε μετά από 7 χρόνια αφάνειας;
Σου πα εγώ να μη χαρείς? Οι φίλαθλοι φυσικά και θα χαρούν. Και στην τελική ό,τι θες κάνε, τι λόγος μου πέφτει εμένα? Για τους συμπαίκτες του Μπούκερ έγραψα. Προσωπικά δε μου φαίνεται λογικό να είναι όλοι μες στην καλή χαρά μετά από βαριά ήττα. Αν εσένα δε σε χαλάει νο πρόμπλεμ. Τη γνώμη μου γράφω.
Aυτοί οι 3οι από το τέλος, στο προηγούμενο παιχνίδι, σου έδειξαν όλες τις αδυναμίες σου(φανερό και απο τα απανωτά ποστ στο thread σας).
Αυτό τώρα που κολλάει?