Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Basket Meeting
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > BasketForum Interactive
Pages: 1, 2, 3
Ginobili
QUOTE(Flash @ Apr 6 2011, 23:21 ) *
Λοιπόν αγνοώ επιδεικτικά τους εργαζόμενους ( tongue.gif ) και το καταθέτω πλέον πιο επίσημα:

Παρασκευή 15/4, στις 17:00, στο Χαλάνδρι και πάλι. Αν παιζουν αυτοκίνητα μπορεί να πάμε και στα γηπεδάκια στα Βριλήσσια. Θα έβαζα τα γήπεδα στην Αλεξάνδρας που είναι πιο κεντρικά αλλά θα γινέται πανικός λόγω του ότι κλείνουν τα σχολεία οπότε δεν...

Ναι,μέσα
T.W.Is.M.
QUOTE(Flash @ Apr 7 2011, 02:36 ) *
Nice, man.

Θεωρούμε (σχεδόν) βέβαιους και pierce21, Anaz, Xaroumeno Loukouma (που μπορεί να μην παίξει), οπότε είμαστε 5 για αρχή.

Κατα πασα πιθανοτητα θα ερθω κι εγω. Ισως να μην προλαβαινω στις 5, αλλα δε νομιζω να αργησω πολυ.
rchos
εγω δεν μπορω να ερθω παιδια γιατι δουλευω.

θα ελεγα να γινει αλλη στιγμη αλλα επειδη το μιτινγκ αυτο γινεται για να τιμηθει ο φλας για την πολυετη του προσφορα στο φορουμ δεν το αλλαζουμε! tongue.gif

θα στειλω αντιπροσωπο ο οποιος θα αναλαβει και την βραβευση του!

φυσικα θα διαβαστει και ενας συντομος λογος μου για την προσφορα του μεγαλου αυτου μοντερειτορ!
tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Flash
QUOTE(rchos @ Apr 7 2011, 21:05 ) *
εγω δεν μπορω να ερθω παιδια γιατι δουλευω.

θα ελεγα να γινει αλλη στιγμη αλλα επειδη το μιτινγκ αυτο γινεται για να τιμηθει ο φλας για την πολυετη του προσφορα στο φορουμ δεν το αλλαζουμε! tongue.gif

θα στειλω αντιπροσωπο ο οποιος θα αναλαβει και την βραβευση του!

φυσικα θα διαβαστει και ενας συντομος λογος μου για την προσφορα του μεγαλου αυτου μοντερειτορ!
tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Άστα αυτά, μου είχες πει πως όταν γίνει κι άλλος mod του Παναθηναϊκού εγώ θα έπαιρνα προαγωγή και αύξηση. Ακόμα περιμένω...

Τι να τους κάνω τους λόγους και τις πλακέτες ;

tongue.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif tongue.gif
sacarame
Αυτή τη φορά θα συμφωνήσω με τον αντμιν.(αν και αυτός για εργατοπατέρας μου κάνει περισσότερο tongue.gif) ....Δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ στο μίτινγκ λόγω δουλειάς (όπως ανέφερα και πιο πάνω)..

Στις 17/4 σαφως και μπορώ..Αλλά δεν θα πιέσω την κατάσταση μιας και το χάπενινγκ έχει κεντρικό πρόσωπο τον φλας,οπότε αναλαμβάνει την πλήρη διεξαγωγή του συγκεκριμένου μίτινγκ( ή μπίτινγκ κατά γιώργο βλάχο biggrin.gif )

Θα προσπαθήσω κι εγώ να στείλω κατάλληλη αντιπροσωπεία για να αποτρέψουμε τυχόν προπαγάνδα από τον γνωστό δικτάτορα.. icon_drunk.gif
rchos
αφου ο κυριος(λεμε τωρα) απο πανω συμφωνει μαζι μου τοτε εγω αλλαζω αποψη και συμφωνω απολυτα με την ημερομηνια και μαλιστα δηλωνω οτι θα κανω τα αδυνατα δυνατα για να παρεβρεθω!
Xaroumenos loukoumas
Ο λαός βαρέθηκε τις υποσχέσεις Τσόσογλου!
Εγώ πάντως αντιπρόσωπος δε γίνομαι χωρίς εγγυημένο αντάλλαγμα
spysta
εγω παντως με ginobili pierce sacarame (ισως aegeansheed) και ενα φιλαρακι μου θα παμε για κανα μπασκετακι το απογευμα στο Χαλανδριου κατα τις 6-7 ... οποιος γουσταριζει .. ερχεται για μπασκετοκαταστασεις να ουμ
sacarame
QUOTE(rchos @ Apr 8 2011, 09:48 ) *
αφου ο κυριος(λεμε τωρα) απο πανω συμφωνει μαζι μου τοτε εγω αλλαζω αποψη και συμφωνω απολυτα με την ημερομηνια και μαλιστα δηλωνω οτι θα κανω τα αδυνατα δυνατα για να παρεβρεθω!

Δεν μαθαίνεις από τα λάθη μου βλέπω.... smiley.gif
Ginobili
QUOTE(spysta @ Apr 8 2011, 20:30 ) *
εγω παντως με ginobili pierce sacarame (ισως aegeansheed) και ενα φιλαρακι μου θα παμε για κανα μπασκετακι το απογευμα στο Χαλανδριου κατα τις 6-7 ... οποιος γουσταριζει .. ερχεται για μπασκετοκαταστασεις να ουμ

Έτσι..έτσι!!! Πρώτα μπαίνει το όνομα του μεγάλου Αργεντίνου και μετά του Pierce...!!! tongue.gif
Πάω W τώρα,οπότε...κομμάτια θα έρθω αύριο,κατευθείαν με το που θα ξυπνήσω!!! Μ&^ια..έπρεπε να κάτσω για ταινιούλα απόψε... rolleyes.gif

Υ.Γ Ελπίζω ο Γκρεγκ να μην διαβάζει το φόρουμ.....παραμονές play offs
T.W.Is.M.
QUOTE(Ginobili @ Apr 8 2011, 23:58 ) *
Έτσι..έτσι!!! Πρώτα μπαίνει το όνομα του μεγάλου Αργεντίνου και μετά του Pierce...!!! tongue.gif
Πάω W τώρα,οπότε...κομμάτια θα έρθω αύριο,κατευθείαν με το που θα ξυπνήσω!!! Μ&^ια..έπρεπε να κάτσω για ταινιούλα απόψε... rolleyes.gif

Υ.Γ Ελπίζω ο Γκρεγκ να μην διαβάζει το φόρουμ.....παραμονές play offs

Ετσι εξηγουνται οι 6 σερι ηττες... tongue.gif
Flash
Λοιπόν έχουμε:

Players:

-Pierce21
-Anaz
-Spysta
-Ginobili
-The World Is Mine
-Flash
-Sacarame's representative(?)

Coaches/Journalists/Comissioners

-Αλδεϋδες
-Happy Doughnut

Καθόλου άσχημα! Λοιπόν όπως το βλέπω το πράγμα συναντιόμαστε στη στάση Πεντέλης στο σταθμό του Προαστιακού γύρω στις 17:00, μαζευόμαστε και μετά βλέπουμε ανάλογα με αριθμό ατόμων και οχημάτων σε ποια γηπεδάκια θα πάμε. Anaz, λέω να πάμε στην ίδια ομάδα για να τους δέιξουμε ότι παρότι είμαστε ραμολί, αυτό που μετράει πραγματικά είναι η μπασκετική ευφυϊα (ξέρεις έσυ, back screen μακριά από την μπάλα κλπ tongue.gif ). Και pierce εννοείται με τρέλα και κορδέλα Scal.
spysta
ευκολοχαλαροξεκουραστα θα ερθουν και αλλοι της τελευταιας στιγμης ... μια 10αρα θα ειμαστε φρονω (ευκολοχαλαροξεκουραστα θα ελεγα)
Flash
QUOTE(spysta @ Apr 9 2011, 14:24 ) *
ευκολοχαλαροξεκουραστα θα ερθουν και αλλοι της τελευταιας στιγμης ... μια 10αρα θα ειμαστε φρονω (ευκολοχαλαροξεκουραστα θα ελεγα)

Καλά εσένα σε έχει παραπειράξει η άνοιξη thumbsup.gif laugh.gif
spysta
QUOTE(Flash @ Apr 9 2011, 13:30 ) *
Καλά εσένα σε έχει παραπειράξει η άνοιξη thumbsup.gif laugh.gif

FULL ρε μαν .. laugh.gif
j-kidd13
Αι στα διαλα ρε καθικια....
Τοσο καιρο που ημουν εξω δεν κανονιζαμε τιποτα και μολις μπηκα στο στρατο τα παιρνετε παραμαζωμα τα meeting.
SHAME ON YOU!!!!!!
Pierce
Και mono maroussi ειναι μεσα για τοτε, για τον digger δεν εχουμε σαφη εικονα ομως...Αν θα εχει εξοδο θα ερθει
spysta
QUOTE(j-kidd13 @ Apr 9 2011, 14:40 ) *
Αι στα διαλα ρε καθικια....
Τοσο καιρο που ημουν εξω δεν κανονιζαμε τιποτα και μολις μπηκα στο στρατο τα παιρνετε παραμαζωμα τα meeting.
SHAME ON YOU!!!!!!

αραξε .. θα παιξουμε μπασκετακι στην Ελαφονησο με παντοφλες και μαγιο μετα απο κρεπαλη!!ο πρωτος που θα καταφερει να βαλει καλαθι κερναει ουζα στο λιμανακι για δευτερη συνεχομενη κρεπαλη (αντιληφθηκες οτι ειπα οποιος βαλει καλαθι και οχι οποιος χασει εεε ?? θα ειμαι κομματια στο λεω)

ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ρεεεεεεεεε icon_drunk.gif
j-kidd13
QUOTE(spysta @ Apr 9 2011, 16:51 ) *
αραξε .. θα παιξουμε μπασκετακι στην Ελαφονησο με παντοφλες και μαγιο μετα απο κρεπαλη!!ο πρωτος που θα καταφερει να βαλει καλαθι κερναει ουζα στο λιμανακι για δευτερη συνεχομενη κρεπαλη (αντιληφθηκες οτι ειπα οποιος βαλει καλαθι και οχι οποιος χασει εεε ?? θα ειμαι κομματια στο λεω)

ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ρεεεεεεεεε icon_drunk.gif

ΒΑαεθηκα να προσπαθω να μαθω μπασκετ στα φανταρια της γκατζας...
Δεν ξερω μηπως κυνηγαμε τιποτα μπαλες διπλα στη θαλασσα αν παμε πιωμενοι για μπασκετ...
spysta
QUOTE(j-kidd13 @ Apr 9 2011, 13:56 ) *
Δεν ξερω μηπως κυνηγαμε τιποτα μπαλες διπλα στη θαλασσα αν παμε πιωμενοι για μπασκετ...

ευκολα .. thumbsup.gif
spysta
παντως λεγαμε πριν με τα παιδια οτι θα ηταν καλυτερο να γινει Σαββατο το meeting .. θα ερθει περισσοτερο κοσμος
(πχ ο sacarame κ o bench δεν μπορουν Παρασκευη αλλα για Σαββατο ειναι μεσα .. ενω το ιδιο λογικα ισχυει και για τον aegeansheed)

oσο για το ντερμπυ το βραδυ του Σαββατου .. κλαιν ..ειναι αρκετα αργα (10 παρα τεταρτο ξεκιναει το ματς)
οποτε εμεις μαζευομαστε πχ κατα τις 4 το μεσημερακι .. παιζουμε μεχρι τις 7 και μετα τα ξαναλεμε στο ΣΕΦ !! tongue.gif

Flash επειδη εισαι και το τιμωμενο προσωπο .. σε βολευει Σαββατο αντι για Παρασκευη ??
Νομιζω οτι θα παιξει μεγαλυτερο μπουγιο και χαβαλος αν αλλαξουμε τις μερες
Flash
Καλά με έχετε κάνει να αισθάνομαι λες και θα αποσύρετε τη φανέλα μου στον ουρανό του Halandri Center! smiley.gif

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα για Σάββατο. Απλά ας πουν τη γνώμη τους και όσοι έχουν ήδη συμφωνήσει για την Παρασκευή.
Anaz
Anaz, λέω να πάμε στην ίδια ομάδα για να τους δέιξουμε ότι παρότι είμαστε ραμολί, αυτό που μετράει πραγματικά είναι η μπασκετική ευφυϊα (ξέρεις έσυ, back screen μακριά από την μπάλα κλπ tongue.gif ). Και pierce εννοείται με τρέλα και κορδέλα Scal.
ETΣΙ!!!! Μονο φερε και Τζινομπιλι μαζι, γιατι καλη η εμπειρια και η ευφυια αλλα καποιος πρεπει και να τα βαζει κιολας.. laugh.gif Και ειδικα αν περιμενεις απο μενα σωθηκες..Δεν βαζω ΤΙΠΟΤΑ πλεον..!!! laugh.gif
Αν και μονο η παρουσια του γατακίου spysta στην αντιπαλη ομαδα, αρκει.. 30.gif

Στο μεταξυ εγω προχτες την Παρασκευη πηρα τ'αμαξι και ξεκινησα να κατεβαινω, γιατι νομιζα οτι ηταν αυτη τη βδομαδα..!!! icon_drunk.gif Ο λακαμας ο Πιρς δεν το σηκωνε, ο λουκουμας μιλουσε..Καλα που με πηρε πισω μετα απο λιγο, αλλιως θα φτανα Βριλησσια και θα σας εψαχνα!!! Φουστη Αρη τι χουνερι πηγα να παθω εξ'αιτιας σου!!!!!!!!! angry_red.gif shot.gif ugly_tocktock.gif

ΥΓ: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΚΑΤ?????????? ΘΕΛΩ ΑΠΚΑΤ!!!!!!!!!!!!!!!
Pierce
Κοιμομουν ρε ανθρωπε, με τρεχαν σε κατι υπογες στα κολωνακια την Πεμπτη το βραδυ και την Παρασκευη ειχα 9-3 μαθημα,οποτε ο υπνος ηταν αναγκαιος tongue.gif
Μετα σε πηρα , αλλα δεν το σηκωνες εσυ smiley.gif
T.W.Is.M.
Και δε μου λετε, Σερβους θα εχει? Αν εχει να τους βαλουμε στην αντιπαλη ομαδα, θελω να τους εχω αντιπαλους. tongue.gif
Pierce
Σερβους δεν ξερω αν θα εχει, αλλα αν ειναι ΣΑββατο , εγω ειμαι με ερωτηματικο και ο mono maroussi σιγουρα εξω
apkat
QUOTE(Anaz @ Apr 10 2011, 03:20 ) *
ETΣΙ!!!! Μονο φερε και Τζινομπιλι μαζι, γιατι καλη η εμπειρια και η ευφυια αλλα καποιος πρεπει και να τα βαζει κιολας.. laugh.gif Και ειδικα αν περιμενεις απο μενα σωθηκες..Δεν βαζω ΤΙΠΟΤΑ πλεον..!!! laugh.gif
Αν και μονο η παρουσια του γατακίου spysta στην αντιπαλη ομαδα, αρκει.. 30.gif

Στο μεταξυ εγω προχτες την Παρασκευη πηρα τ'αμαξι και ξεκινησα να κατεβαινω, γιατι νομιζα οτι ηταν αυτη τη βδομαδα..!!! icon_drunk.gif Ο λακαμας ο Πιρς δεν το σηκωνε, ο λουκουμας μιλουσε..Καλα που με πηρε πισω μετα απο λιγο, αλλιως θα φτανα Βριλησσια και θα σας εψαχνα!!! Φουστη Αρη τι χουνερι πηγα να παθω εξ'αιτιας σου!!!!!!!!! angry_red.gif shot.gif ugly_tocktock.gif

ΥΓ: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΚΑΤ?????????? ΘΕΛΩ ΑΠΚΑΤ!!!!!!!!!!!!!!!

Εμενα θα παρεις στην ομαδα με Φλας ρε κοροιδο.. Θα ειμαστε οι εμπειροι big 3..Και εγω δεν βαζω τιποτα πλεον αλλα μην φοβαστε θα σας βγαζω διαρκως φατσα με το καλαθι.. cool.gif
mono maroussi
ναι σαββατο με τιποτα..εχει και επετειο 10 χρονων απο την κατακτηση του ευρωπαικου οποτε εχουμε τρεξιμο εδω.αμα πατε παρασκευη μεσα
Flash
Λοιπόν για να μην έχουμε ασυνενοησίες της τελευταίας στιγμής κλείνουμε οριστικά:

Παρασκευή 15/4, 17:00 έξω από τον σταθμό Πεντέλης του προαστιακού.
aegeansheed
QUOTE(Flash @ Apr 12 2011, 23:40 ) *

Φέρνω τις μπασκέτες! tongue.gif
Flash
QUOTE(aegeansheed @ Apr 12 2011, 21:48 ) *
Φέρνω τις μπασκέτες! tongue.gif

Φέρε 3-4, θα σπάσουμε πολλά στεφάνια tongue.gif
Magnus92
QUOTE(Flash @ Apr 12 2011, 23:52 ) *
Φέρε 3-4, θα σπάσουμε πολλά στεφάνια tongue.gif

Τι να σπασετε ρε γατακια;;; tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Να δειτε εμεις εδω πανω τι κανουμε icon_drunk.gif ...
spysta
να φερετε και μπολικα εφεδρικα δυχτακια .. γιατι θα τα καψω με τα τριποντα μου wink.gif

banana.gif banana.gif
sacarame
Θέλουμε ΦΩΤΟΣ!!! Και της αρμάδας που θα κατέβει στο μίτινγκ, και από τα καμμένα διχτάκια του spysta (είμαι σίγουρος ότι θα φέρει κάποιο από το σπίτι του smiley.gif ) καθώς και αντίγραφο από το λογίδριο του αντμιν κατά την βράβευση του Flash
T.W.Is.M.
QUOTE(Flash @ Apr 12 2011, 23:40 ) *
Λοιπόν για να μην έχουμε ασυνενοησίες της τελευταίας στιγμής κλείνουμε οριστικά:

Μια βοηθεια για το που ακριβως εννοεις? Εχω να χρησιμοποιησω τον προαστιακο απο το 2004 και δεν ξερω που εχει στασεις.
Air Kef
QUOTE(T.W.Is.M. @ Apr 13 2011, 23:02 ) *
Μια βοηθεια για το που ακριβως εννοεις? Εχω να χρησιμοποιησω τον προαστιακο απο το 2004 και δεν ξερω που εχει στασεις.

H καπιτάλα ο TWISM μονο με αυτοκίνητο ξερει
spysta
τελικα αυριο ποιοι θα ειμαστε ??
rchos
εγω δεν μπορω.
δουλευω 12 ωρες τη μερα αυτη και την επομενη εβδομαδα.
οποτε αδυνατο.
T.W.Is.M.
QUOTE(Air Kef @ Apr 14 2011, 01:49 ) *
H καπιτάλα ο TWISM μονο με αυτοκίνητο ξερει

Το οποιο φυσικα δεν οδηγω εγω, αλλα ο οδηγος μου... tongue.gif
Pierce
Είναι πάνω στην λεωφόρο Πεντέλης , εκεί που είναι και η έξοδος της Αττικής Οδού

btw παίζει να έχει έξοδο και ο digger , οπότε θα έρθει και αυτός αν είναι...
rchos
QUOTE(pierce21 @ Apr 14 2011, 18:44 ) *
Είναι πάνω στην λεωφόρο Πεντέλης , εκεί που είναι και η έξοδος της Αττικής Οδού

btw παίζει να έχει έξοδο και ο digger , οπότε θα έρθει και αυτός αν είναι...

θα μου φαινοταν πολυ παραξενο αν ο κουλης δεν ειχε εξοδο! tongue.gif
Flash
BTW για να μην το ξεχάσω: ΦΕΡΤΕ ΜΠΑΛΕΣ γιατί σε προηγούμενο meeting έχουν σκάσει 10 άτομα και ψάχνανε από που να δανειστούν καμία!

rchos
QUOTE(Flash @ Apr 15 2011, 11:35 ) *
BTW για να μην το ξεχάσω: ΦΕΡΤΕ ΜΠΑΛΕΣ γιατί σε προηγούμενο meeting έχουν σκάσει 10 άτομα και ψάχνανε από που να δανειστούν καμία!

δεν εχεις μαζι σου την μπαλα με την οποια μαγευεις τα εγγλεζακια στα ανοιχτα του reading? tongue.gif
Xaroumenos loukoumas
Παιδιά εγώ τελικά δε μπορώ σήμερα.. sad.gif
Καλά να περάσετε, ελπίζω να κανονιστεί και κανένα άλλο πριν φύγει ο Flash, να τον δούμε και αυτόν λίγο!
rchos
QUOTE(Xaroumenos loukoumas @ Apr 15 2011, 14:03 ) *
Καλά να περάσετε, ελπίζω να κανονιστεί και κανένα άλλο πριν φύγει ο Flash, να τον δούμε και αυτόν λίγο!

typical... 19.gif
PanosIlio
QUOTE(Xaroumenos loukoumas @ Apr 15 2011, 14:03 ) *

Τι να έγινε άραγε, αφού εγώ δεν είπα ότι θα παρευρεθώ... smiley.gif
Pierce
Αφήστε ήσυχο το είδωλο μωρέ.
rchos
QUOTE(pierce21 @ Apr 15 2011, 14:27 ) *
Αφήστε ήσυχο το είδωλο μωρέ.

more than typical...
Anaz
Λοιπον εγω 5.30 τελικα πρεπει να παρω τον φανταρο ξαδερφο απο το αεροδρομιο. Θα του πω να με αφησει στην επιστροφη, οποτε ελπίζω κατα τις 6 να'μαι εκει. ΑΡΗ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ!!!!
Pierce
Εδω ταριφιαν. Roger that.

btw , κουλης δεν εχει εξοδο, τον γλωσσοφαγε ο αλλος. 4-1 τον παει τελευταια
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.