Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cheerleaders
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2, 3, 4
elli7
QUOTE(mono maroussi @ Jul 23 2008, 16:42 ) *
Γυριστε στο Μαρουσι να τρελαθουμε.Απο μας ξεκινησατε οι περισσοτερες αν δεν κανω λαθος κιολας icon_drunk.gif tongue.gif

Σωστα θυμασαι!!! Ωραια ηταν κ τοτε στο Μαρουσι ε??? ΄-)

QUOTE(rchos @ Jul 23 2008, 16:07 ) *
το τυπακι επιμενει ελλη.δοξα το θεο με ξερουν πολλοι εδω μεσα αν ειμαι παραμυθας η οχι.
αλλα ας το ληξουμε εδω γιατι νοημα δεν εχει.

παντως επιειδη το χεις γραψει πολλες φορες.ολυμπιακοι ειμαστε ασχετα με τις cheerleader.ποσος μας ενδιαφερει τι κανετε εσεις μεσα στο γηπεδο.η ομαδα μας νοιαζει οποτε οταν λεει καποιος ασχημα για σενα πιστεψε με δεν χτυπαει την ομαδα.
Υ.Γ. ολοι να κοβουμαι απο δω και περα τις ειρωνιες.αναφερομαι κυριως τους υπολοιπους και λιγοτερο στην ελλη.

Δεν ειπα οτι εισαι παραμυθας. Ειπα οτι δεν ημουν εγω αυτη για την οποια λες...

QUOTE(jois21 @ Jul 23 2008, 16:32 ) *
Enw oi xoreftries oxi? Kalo, de lew.

Οχι,γιανα δουλεψεις ως χορευτρια δεν εισαι υποχρεωμενη να εχεις τα παραπανω. Εξαλλου υπαρχουν πολλα ειδη χορευτριας. Πιστευεις π.χ. οτι αυτη που διδασκει ελληνικους χορους χρειαζεται να εχει δυναμη κι ευλυγυσια? Χαχαχαχα!
jois21
Edw de mporw na pw tipota. Pramatika me apostomwses. Kai poios na to pisteve oti tha vlepame ena ypertheama tsaba sto hmixrono toy paixnidioy enw alloi asxetoi plirwnoun gia mia parastash me (akouson akouson) xoreftes/ries.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Καλα ρε, δεν ντρεπεστε να φερεστε ετσι σε μια κοπελα???

Ειμαι 100% σιγουρος οτι αν την δειτε να περπαταει στον δρομο
θα ανοιξετε το παραθυρο για να την πειραξετε.

Μην τους ακους κουκλα μου.
Απλα ζηλευουν που δεν μπορουν να εχουν τετοιο πλασμα διπλα τους.
Alexmei
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jul 26 2008, 17:41 ) *
Καλα ρε, δεν ντρεπεστε να φερεστε ετσι σε μια κοπελα???

Ειμαι 100% σιγουρος οτι αν την δειτε να περπαταει στον δρομο
θα ανοιξετε το παραθυρο για να την πειραξετε.

Μην τους ακους κουκλα μου.
Απλα ζηλευουν που δεν μπορουν να εχουν τετοιο πλασμα διπλα τους.

δεν είμαστε χαζοκάγκουρες εμείς. 68.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(Alexmei @ Jul 27 2008, 12:23 ) *
δεν είμαστε χαζοκάγκουρες εμείς. 68.gif

Για να ανοιξεις το παραθυρο του αυτοκινητου και να πειραξεις μια κοπελα,
υπαρχει μια βασικη προυποθεση.

Να εχεις διπλωμα για να το οδηγεις.

Εσυ που ακομα δεν εχεις διπλωμα,
περιμενε ενα χρονο να το παρεις και μετα μου λες αμα θα ανοιγεις το παραθυρο ή οχι
19.gif 19.gif 19.gif
Alexmei
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jul 27 2008, 12:50 ) *
Για να ανοιξεις το παραθυρο του αυτοκινητου και να πειραξεις μια κοπελα,
υπαρχει μια βασικη προυποθεση.

Να εχεις διπλωμα για να το οδηγεις.

Εσυ που ακομα δεν εχεις διπλωμα,
περιμενε ενα χρονο να το παρεις και μετα μου λες αμα θα ανοιγεις το παραθυρο ή οχι
19.gif 19.gif 19.gif

lol αλλά μπορώ να είμαι και συν-οδηγός banana.gif
morfi
MΠΑXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

Δύο φορές pwned από τον Alexmei! banana.gif

Monkey D. Luffy
spam thread έχει καταντήσει.
Η κοπέλα μπήκε είπε 2 πράγματα και την πιάσατε απο τα μούτρα.
Αν δεν σας αρέσει μπορείτε και να την αγνοήσετε.
peace.gif

Beauty is in the eyes of the beholder.
elli7
QUOTE(jois21 @ Jul 24 2008, 21:17 ) *
Edw de mporw na pw tipota. Pramatika me apostomwses. Kai poios na to pisteve oti tha vlepame ena ypertheama tsaba sto hmixrono toy paixnidioy enw alloi asxetoi plirwnoun gia mia parastash me (akouson akouson) xoreftes/ries.

Τσαμπα το βλεπετε? Χαχαχαχαχα! Καλο!!! Αλλα εγω δεν μιλησα για υπερθεαμα. Ειναι κριμα που δεν μπορεις να καταλαβεις.... Δεν υποτιμω τις χορευτριες γιατι ειμαι κι εγω. Απλα ειπα,αλλο το ενα,αλλο το αλλο!
jois21
Φυσικα. Απο τη στιγμη που 2 ΚΑΕ εχουν ιδια χρεωση στο εισητηριο και μονο η μια τσιρλιντερς γιατι να νομιζω το αντιθετο; Εσεις σιγουρα πληρωνεστε αλλα αυτο δεν εχει να κανει, ειναι το "δωρο" της ομαδας στους οπαδους για να περασει με κατι η ωρα...
elli7
QUOTE(jois21 @ Jul 28 2008, 16:00 ) *
Φυσικα. Απο τη στιγμη που 2 ΚΑΕ εχουν ιδια χρεωση στο εισητηριο και μονο η μια τσιρλιντερς γιατι να νομιζω το αντιθετο; Εσεις σιγουρα πληρωνεστε αλλα αυτο δεν εχει να κανει, ειναι το "δωρο" της ομαδας στους οπαδους για να περασει με κατι η ωρα...

Για ποια αλλη ομαδα μιλας? Γιατι μονο ετσι θα μπορεσω να σου απαντησω.
jois21
2 τυχαιες, δε θελει ιδιαιτερη σκεψη...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.