Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α1 ΕΣΚΑ-Η
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ερασιτεχνικά Υπόλοιπης Ελλάδας
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199
A. Hardaway
QUOTE(AODYMIS @ Jan 16 2009, 00:27 ) *
emeis basket paizoyme gia xobi giafto apo opoion k na xasoyme mikro to kako.kati alloi ta pairnoyne gia na mpoyne tetrada sthn a1 eskah k einai 4 apo to telos.ase poy emeis adiaforoyme posoys pontoys k asist tha kanoyme kapoioi alloi kanoyn mia asist k fwnazoyn sto voitho proponhth na thn grapsi mhn thn ksexasei megale..............

Η ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΑΛΑΝΗ,ΤΟΥ ΚΡΟΙΦ ΕΙΝΑΙ!!!!!
laimbeer7
QUOTE(S.Pippen @ Jan 16 2009, 00:53 ) *
Η ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΑΛΑΝΗ,ΤΟΥ ΚΡΟΙΦ ΕΙΝΑΙ!!!!!

AN HTAN TOY GALANH KAPOIOS PAIXTHS THS AXA.THA EDINE POLLA LEFTA NA TOY BALEI KANA PONTO PARAPANO......RE AN EIXAN TA STEFANIA MYALO THA EFEYGAN APO TO GHPEDO PROXTHES......
kostas66
QUOTE(AODYMIS @ Jan 15 2009, 23:27 ) *
emeis basket paizoyme gia xobi giafto apo opoion k na xasoyme mikro to kako.kati alloi ta pairnoyne gia na mpoyne tetrada sthn a1 eskah k einai 4 apo to telos.ase poy emeis adiaforoyme posoys pontoys k asist tha kanoyme kapoioi alloi kanoyn mia asist k fwnazoyn sto voitho proponhth na thn grapsi mhn thn ksexasei megale..............

ελα πατριδα γιατι πρεπει να ειμαστε πατριωτες, μια χαρα ειναι η αχαγια θα ανεβει βαθμολιγικα εχει και καλους πιτσιρικαδες ευκαιρια ειναι να παρουν χρονο τωρα
laimbeer7
QUOTE(kostas66 @ Jan 16 2009, 01:45 ) *
ελα πατριδα γιατι πρεπει να ειμαστε πατριωτες, μια χαρα ειναι η αχαγια θα ανεβει βαθμολιγικα εχει και καλους πιτσιρικαδες ευκαιρια ειναι να παρουν χρονο τωρα

APO ALISSO EIMAI EGW.TO THEMA EINAI OTI DEN PAIRNOYNE XRONO FILEMOY TA PAIDIA.PAZOYNE OI IDIOI K OI IDIOI.PANTWS EXEI POLOYS KALOYS MIKROUS H AXAGIA
Jabar
QUOTE(AODYMIS @ Jan 16 2009, 02:13 ) *
APO ALISSO EIMAI EGW.TO THEMA EINAI OTI DEN PAIRNOYNE XRONO FILEMOY TA PAIDIA.PAZOYNE OI IDIOI K OI IDIOI.PANTWS EXEI POLOYS KALOYS MIKROUS H AXAGIA

Γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες
kaukasios
QUOTE(kostas66 @ Jan 16 2009, 01:45 ) *

kωστα δυσκολο παιχνιδι με ακρατα.βλεπω ασσο και διπλο του γλαυκου μεσα στην εαπ.
Augmon
QUOTE(AODYMIS @ Jan 16 2009, 00:27 ) *

Από χόμπι εε??Μπορεί.Δεν με ενδιαφέρει.Πάντως βλέπω γνωρίζετε για τους στόχους της Αχαγιάς ακόμα και για τα στατιστικά των παικτών, μάλλον κάτι σας τρώει αφού κάθεστε και τα μετράτε 1 προς ένα και στα ποστς σας τα διαστρεβλώνετε.Αλλά πιθανότατα κατάλαβα ποιοι είστε. Είστε απαυτούς που δεν είναι ποτέ στο γήπεδο και μαθαίνουν τις στατιστικές από τους Αχαγιώτες(βοηθούς φίλους) και κρίνουν από την καρέκλα.Καλάααα 68.gif 68.gif
Augmon
Μιας και μιλήσαμε για χόμπι, κάποιος μου σφύριξε ότι κάποιος που παίζει για χόμπι και το καυχιέται , αμοίβεται με άνω των 1500 ευρώ το μήνα μισθό icon_blahblah.gif icon_blahblah.gif icon_blahblah.gif icon_blahblah.gif
kaukasios
QUOTE(Augmon @ Jan 16 2009, 13:24 ) *
Μιας και μιλήσαμε για χόμπι, κάποιος μου σφύριξε ότι κάποιος που παίζει για χόμπι και το καυχιέται , αμοίβεται με άνω των 1500 ευρώ το μήνα μισθό icon_blahblah.gif icon_blahblah.gif icon_blahblah.gif icon_blahblah.gif

poioς?
kostas66
QUOTE(AODYMIS @ Jan 16 2009, 01:13 ) *

και εγω απο τον αλισσο ειμαι,οντως εχει καλους και πολυ ψηλους μικρους η αχαγια, ο χρηστος ειναι καλος προπονητης και θα τους αξιοποιησει,οι στοχοι πολλες φορες σε κανουν να ψαχνεις σιγουρες λυσεις και να φοβασαι να δινεις χρονο σε μικρους παντως απο δω και περα θα ειναι διαφορετικα τα πραγματα

QUOTE(kaukasios @ Jan 16 2009, 09:27 ) *
kωστα δυσκολο παιχνιδι με ακρατα.βλεπω ασσο και διπλο του γλαυκου μεσα στην εαπ.

δεν υπαρχει ευκολο παιχνιδι και ποσο μαλλον εκτος με την ακρατα με τις συνθηκες που υπαρχουν στον ιφιτο ενας να μην παει καλα υπαρχει τεραστιο προβλημα,για την εαπ ρε φιλε δεν το πιστευω βλεπω ασσο και χαλαρα, παντως αυτη η αγωνιστικη θα δειξει πολλα γιατην πορεια των ομαδων
kaukasios
QUOTE(kostas66 @ Jan 16 2009, 14:28 ) *
και εγω απο τον αλισσο ειμαι,οντως εχει καλους και πολυ ψηλους μικρους η αχαγια, ο χρηστος ειναι καλος προπονητης και θα τους αξιοποιησει,οι στοχοι πολλες φορες σε κανουν να ψαχνεις σιγουρες λυσεις και να φοβασαι να δινεις χρονο σε μικρους παντως απο δω και περα θα ειναι διαφορετικα τα πραγματα

γιατι και εσυ τα ιδια δεν κανεις?βαζεις μεσα τον παπαδοπουλο και δεν βαζεις τους πιτσιρικαδες.διωχτον επιτελους.ενω εμεις χρησιμοποιουμε εφηβους και στα ντερμπυ και μαλιστα ενας απο αυτους,ο αιωνιος εφηβος φασουλης σας διαλυσε!!!!
Augmon
QUOTE(kaukasios @ Jan 16 2009, 14:05 ) *
poioς?

Κάνεις οτι δεν ξέρεις κιόλας εε?ρώτα όλυμπο ή indianaπου είναι παραμέσα
kaukasios
QUOTE(Augmon @ Jan 16 2009, 15:43 ) *

den πιστευω οτι υπαρχει παικτης στον εσπερο που κανει χομπι.
giannisth9
QUOTE(Augmon @ Jan 16 2009, 15:43 ) *

προσεχε τι λες...
Psilalonia B.C.
Μπορεί κάποιος να γράψει το πρόγραμμα αγωνιστικών της Γ' ΕΣΚΑΗ?? Χτες έγινε η κλήρωση!
laimbeer7
QUOTE(kaukasios @ Jan 16 2009, 14:37 ) *
γιατι και εσυ τα ιδια δεν κανεις?βαζεις μεσα τον παπαδοπουλο και δεν βαζεις τους πιτσιρικαδες.διωχτον επιτελους.ενω εμεις χρησιμοποιουμε εφηβους και στα ντερμπυ και μαλιστα ενας απο αυτους,ο αιωνιος εφηβος φασουλης σας διαλυσε!!!!

poios eisai re apo ton alisso pws legesai?xrysanthakopoylos egw apo ton katw alisso.

QUOTE(kostas66 @ Jan 16 2009, 14:32 ) *

δεν υπαρχει ευκολο παιχνιδι και ποσο μαλλον εκτος με την ακρατα με τις συνθηκες που υπαρχουν στον ιφιτο ενας να μην παει καλα υπαρχει τεραστιο προβλημα,για την εαπ ρε φιλε δεν το πιστευω βλεπω ασσο και χαλαρα, παντως αυτη η αγωνιστικη θα δειξει πολλα γιατην πορεια των ομαδων

poios eisai re apo ton alisso pws legesai?xrysanthakopoylos egw apo ton katw alisso.

QUOTE(Augmon @ Jan 16 2009, 10:56 ) *
Από χόμπι εε??Μπορεί.Δεν με ενδιαφέρει.Πάντως βλέπω γνωρίζετε για τους στόχους της Αχαγιάς ακόμα και για τα στατιστικά των παικτών, μάλλον κάτι σας τρώει αφού κάθεστε και τα μετράτε 1 προς ένα και στα ποστς σας τα διαστρεβλώνετε.Αλλά πιθανότατα κατάλαβα ποιοι είστε. Είστε απαυτούς που δεν είναι ποτέ στο γήπεδο και μαθαίνουν τις στατιστικές από τους Αχαγιώτες(βοηθούς φίλους) και κρίνουν από την καρέκλα.Καλάααα 68.gif 68.gif

eimai panta ghpedo file.paw gia na dw ta 2 paidia poy meinane k einai apo axa.oxi misthoforoys....an k kapoia paidia pernane lefta k ta timagane....k den me peirazei na pw poios eimai
kostas66
QUOTE(AODYMIS @ Jan 16 2009, 23:09 ) *

ρε αδερφε απο οσα διαβαζεις στα τοπικ δεν εχεις καταλαβει ποιος ειμαι, αντε να σε βοηθησω ψηλος, ομορφος, εξυπνος, δεν υπαχουν πολλοι τετοιοι στον αλισσο και γενικα σε ολη την ελλαδα
laimbeer7
QUOTE(kostas66 @ Jan 17 2009, 00:16 ) *
ρε αδερφε απο οσα διαβαζεις στα τοπικ δεν εχεις καταλαβει ποιος ειμαι, αντε να σε βοηθησω ψηλος, ομορφος, εξυπνος, δεν υπαχουν πολλοι τετοιοι στον αλισσο και γενικα σε ολη την ελλαδα

den se katalabainw re.emena me ksereis?
kostas66
QUOTE(AODYMIS @ Jan 16 2009, 23:25 ) *

οχι δεν σε ξερω πρεπει να εισαι μικροτερος πολυ απο μενα,αλλα και οι δυο ειμαστε απο τον αλισσο εγω απο τον πανω αλισσο, ακομα να καταλαβεις?
laimbeer7
QUOTE(kostas66 @ Jan 17 2009, 00:28 ) *
οχι δεν σε ξερω πρεπει να εισαι μικροτερος πολυ απο μενα,αλλα και οι δυο ειμαστε απο τον αλισσο εγω απο τον πανω αλισσο, ακομα να καταλαβεις?

pou na se kserw re arxhge apo ton panw kserw liga paidia!lathoyros,ragkavanis,miaris....k kana 2 akoma
kostas66
QUOTE(AODYMIS @ Jan 16 2009, 23:31 ) *
pou na se kserw re arxhge apo ton panw kserw liga paidia!lathoyros,ragkavanis,miaris....k kana 2 akoma

ααααααααααα ρε καυκασιε και γιαννη ουτε στο χωριο μας δεν μας ξερουνε και παμε να κανουμε καρριερα. για ηττα σοβαρη εδω κολλαει το ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ, αστο αρχηγε δεν με ξερεις μαλλον ,δεν ειμαι παιχτης, γιατι μαλλον εισαι πολυ μικρος σε ηλικια,παντως πες μου αρχοντα οτι δεν ξερεις ουτε τον τσαμη να ρθω στα ισα μου
giannisth9
QUOTE(kostas66 @ Jan 17 2009, 00:38 ) *
ααααααααααα ρε καυκασιε και γιαννη ουτε στο χωριο μας δεν μας ξερουνε και παμε να κανουμε καρριερα. για ηττα σοβαρη εδω κολλαει το ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ, αστο αρχηγε δεν με ξερεις μαλλον ,δεν ειμαι παιχτης, γιατι μαλλον εισαι πολυ μικρος σε ηλικια,παντως πες μου αρχοντα οτι δεν ξερεις ουτε τον τσαμη να ρθω στα ισα μου

αστα ρε κωστα κανενας δεν αγιασε στον τοπο του.θα; δικαιωθεις μετα θανατον...χαχαχαχαχαχχ
laimbeer7

eipame re mhn to parakaneis.....me ton aggelo paizame mazi sthn axa82
kostas66
QUOTE(AODYMIS @ Jan 16 2009, 23:50 ) *
eipame re mhn to parakaneis.....me ton aggelo paizame mazi sthn axa82

ενταξει ρε αδερφε ειπα να φτιαξω την ψυχολογια μου αλλα που,την αλλη φορα που θα ειμαστε αντιπαλοι θα με καταλαβεις

QUOTE(giannisth9 @ Jan 16 2009, 23:46 ) *
αστα ρε κωστα κανενας δεν αγιασε στον τοπο του.θα; δικαιωθεις μετα θανατον...χαχαχαχαχαχχ

τον τσαμη τον ξερει παντως
A. Hardaway
QUOTE(Augmon @ Jan 16 2009, 10:56 ) *

ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΣΑ ΣΤΗΘΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!! 69.gif ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ ΣΤΟΥ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ!ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΡΩΤΟΣ(ΚΑΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ).ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΧΑΝΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ,ΣΚΥΒΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΩ!ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ 5 ΑΣΣΙΣΤ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Κ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Κ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ! evilmonkey.gif
giannisth9
αλλη μια παιχτουρα προστεθηκε στο μπουκ..αγγελος γατσουλης...24 ποντους με 8 τριποντα....μεγαλος παιχτης...γατοτροφη σου δωσε ο σπυρος αγγελε?
Olympos
εμαθα πριν λιγο οτι αυξανονται οι τραυματιες στον εσπερο συνεχως...........και ιωαννου εκτος λογω αρρωστειας....χωρις πλευμακερ μπορει να κατεβει ο εσπερος αυριο...
kostas66
QUOTE(Olympos @ Jan 18 2009, 17:15 ) *
εμαθα πριν λιγο οτι αυξανονται οι τραυματιες στον εσπερο συνεχως...........και ιωαννου εκτος λογω αρρωστειας....χωρις πλευμακερ μπορει να κατεβει ο εσπερος αυριο...

πω πω τι παθατε ρε ολυμπε,μην τα γραφεις ετσι αποτομα ρε γιατι ειμαι ευαισθητος και στεναχωριεμαι,η ομαδα σας εχει 18 ατομα πεζετε με τον ερμη και εισαστε 16? ειναι κριμα φιλε ειναι κριμα τι αλλο να πω ,ζητηστε αναβολη του παιχνιδιου ποσο αλλο θα σας χτυπαει αυτη η ατυχια?
sharas
QUOTE(Olympos @ Jan 18 2009, 18:15 ) *
ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΕΣΚΑΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ.......Ο ΕΣΠΕΡΟΣ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.........ΑΠΟ 137 ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ 136......
maniaths
QUOTE(AODYMIS @ Jan 17 2009, 00:25 ) *

egw se xserw
white chocolate
ρε ποσο ειναι η διαμετρος της μπασκετας στην ζακυνθο και εβαλε ο νιαου 8 τριποντα??1μετρο?????? smiley.gif
kaukasios
QUOTE(Olympos @ Jan 18 2009, 18:15 ) *

δεν μπορεις να κατεβεις εσυ να βοηθησεις την ομαδα?
kaukasios

γιατι νομιζες οτι σε ξερει κανενας?και εγω με τον γιαννη,κανουμε οτι σε ξερουμε για να μην στεναχωριεσαι!!!χαρη σου κανουμε αν καταλαβαινεις!!
giannisth9
QUOTE(kaukasios @ Jan 19 2009, 01:03 ) *
γιατι νομιζες οτι σε ξερει κανενας?και εγω με τον γιαννη,κανουμε οτι σε ξερουμε για να μην στεναχωριεσαι!!!χαρη σου κανουμε αν καταλαβαινεις!!

εχει δικιο ο καυκας κωστα...και αμα εισαι ανδρας και φαινεσαι σαν αντρας αυτην την στιγμη μιλα
kaukasios
QUOTE(giannisth9 @ Jan 19 2009, 01:19 ) *
εχει δικιο ο καυκας κωστα...και αμα εισαι ανδρας και φαινεσαι σαν αντρας αυτην την στιγμη μιλα

αποκλειεται να μιλησει σημερα.εχει δυσκολο αγωνα αυριο και εχει πεσει ηδη για υπνο!
kostas66
QUOTE(giannisth9 @ Jan 19 2009, 00:19 ) *

η αναγκη γιαννη μου η αναγκη τα παντα για τα λεφτα αντρας γυναικα , οτι ναναι γιαννη μου οτι ναναι

QUOTE(kaukasios @ Jan 19 2009, 00:32 ) *
αποκλειεται να μιλησει σημερα.εχει δυσκολο αγωνα αυριο και εχει πεσει ηδη για υπνο!

ειναι δυσκολοσ αγωνας αυριο και θελω να τον κερδισω οχια για μενα για την φουκαριαρα την μανα μου
kaukasios
QUOTE(kostas66 @ Jan 19 2009, 01:42 ) *
η αναγκη γιαννη μου η αναγκη τα παντα για τα λεφτα αντρας γυναικα , οτι ναναι γιαννη μου οτι ναναι

ειναι δυσκολοσ αγωνας αυριο και θελω να τον κερδισω οχια για μενα για την φουκαριαρα την μανα μου

οχι για την φουκαριαρα την μανα σου αλλα για τον φουκαριαρη τον προεδρο που δινει τα λεφτα του.ο γιακουμης θα παιξει αυριο?
giannisth9
QUOTE(kaukasios @ Jan 19 2009, 01:46 ) *
οχι για την φουκαριαρα την μανα σου αλλα για τον φουκαριαρη τον προεδρο που δινει τα λεφτα του.ο γιακουμης θα παιξει αυριο?

φτιαχνει λουκουμια για την φουκαριαρα την μανα του...
basket11
QUOTE(giannisth9 @ Jan 19 2009, 02:20 ) *
φτιαχνει λουκουμια για την φουκαριαρα την μανα του...

Διαιτητής τη ΓΕΠ την παίζει ο Μπούσιας. Θυμάται άραγε το μπουγέλωμα και θα πάρει ρεβάνς; ωραίο ορισμό έκαναν στην ΕΣΚΑ-Η.
kaukasios
QUOTE(basket11 @ Jan 19 2009, 13:16 ) *
Διαιτητής τη ΓΕΠ την παίζει ο Μπούσιας. Θυμάται άραγε το μπουγέλωμα και θα πάρει ρεβάνς; ωραίο ορισμό έκαναν στην ΕΣΚΑ-Η.

εσεις ετσι οπως τα πατε θα πρεπει να φερνουν διαιτητες απο αθηνα!!!κανενας δεν σας κανει.
laimbeer7
QUOTE(maniaths @ Jan 18 2009, 19:49 ) *
egw se xserw

apo poy re me ksereis poios eisai?
sharas
QUOTE(kaukasios @ Jan 19 2009, 13:40 ) *
εσεις ετσι οπως τα πατε θα πρεπει να φερνουν διαιτητες απο αθηνα!!!κανενας δεν σας κανει.

τιποτα δεν ειναι τυχαιο σε αυτον τον κοσμο......οσο για τουσ διαιτητες απο την αθηνα δεν ειναι και πολυ κακη ιδεα.....τουλαχιστον σε καποια παιχνιδια μεγαλου ενδιαφεροντος.......δεν μπορει το καθε τσουτσεκι να βγαζει τα κομπλεξ του πανω στον αγωνα των παιδιων- αθλητων και να παιζει με τα χρηματα των παραγοντων.....
DITHS
QUOTE(sharas @ Jan 19 2009, 16:11 ) *
τιποτα δεν ειναι τυχαιο σε αυτον τον κοσμο......οσο για τουσ διαιτητες απο την αθηνα δεν ειναι και πολυ κακη ιδεα.....τουλαχιστον σε καποια παιχνιδια μεγαλου ενδιαφεροντος.......δεν μπορει το καθε τσουτσεκι να βγαζει τα κομπλεξ του πανω στον αγωνα των παιδιων- αθλητων και να παιζει με τα χρηματα των παραγοντων.....

διαφωνω ριζικα !Η ΠΑΤΡΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΛΕΙΑΔΑ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΦΩΤΙΑ !!!
Πρεπει η ΚΕΔ να οριζει μόνο αυτούς που το λεει η καρδια τους και οχι με το σκεπτικό έπαιξες (ν) ...παιχνίδια το ΣΑΒΒΑΤΟΚΎΡΙΑΚΟ σφύρα και ενα "ψιλοντερμπάκι"Οσον αφορά την παρουσία του Μπούσια κάποιοι ξεχνάνε οτι έγινε στο Πύργο έγινε στο πάρκινγκ και οχι στο γηπεδο !!!!!!!! smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
basket11
QUOTE(DITHS @ Jan 19 2009, 17:57 ) *
διαφωνω ριζικα !Η ΠΑΤΡΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΛΕΙΑΔΑ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΦΩΤΙΑ !!!
Πρεπει η ΚΕΔ να οριζει μόνο αυτούς που το λεει η καρδια τους και οχι με το σκεπτικό έπαιξες (ν) ...παιχνίδια το ΣΑΒΒΑΤΟΚΎΡΙΑΚΟ σφύρα και ενα "ψιλοντερμπάκι"Οσον αφορά την παρουσία του Μπούσια κάποιοι ξεχνάνε οτι έγινε στο Πύργο έγινε στο πάρκινγκ και οχι στο γηπεδο !!!!!!!! smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif

δύτη βουτάς στα βαθιά ρε φίλε. στο πάρκινγκ όμως έγινε το δεύτερο μέρος της κόντρας του Μπούσια με τη ΓΕΠ. και λέω της κόντρας του Μπούσια επειδή η γεπ δεν έχει κόντρα μαζί του. το πρώτο μέρος παίχτηκε στο ληξούρι πριν δυο χρόνια όταν μετά το τέλος του αγώνα έμαθα ότι τους είπε ότι θα τους πηγαίνει......όπου τους βρίσκει. ακόμα και τότε έδειξαν ανωτερότητα ή καλύτερα βλακεία και δεν τον πέταξαν από το καράβι της επιστροφής να έχεις και εσύ ρε δύτη δουλειά να ψάχνεις να τον βρεις smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
maniaths
QUOTE(AODYMIS @ Jan 19 2009, 14:55 ) *

mazi megalwsame ston alisso,egw esu kai o kwstas
basket11
QUOTE(maniaths @ Jan 19 2009, 21:35 ) *

τον βάζατε στη μέση επειδή είναι κοντούλης για να μην τον πάρει ο αέρας?
Aggelos13
Ακράτα-ΓΕΠ/ Ίφιτος 65-56
Zάκυνθος-Παναχαϊκή 65-79
Έρμης-Εσπερος/ΑΟΠΑ 57-94
Αχαγιά-Αχαιός 80-64
Απολλωνιάδα-ΣΕΦΑ 72-51
ΕΑΠ-Γλαύκος 91-58
Κένταυρος-Πατρέας 63-55
maniaths
QUOTE(AODYMIS @ Jan 19 2009, 14:55 ) *

REEEEEEE KANAME MAZI PROPONISI STO A.O DIMITSANAS

QUOTE(kostas66 @ Jan 19 2009, 01:42 ) *

KWSTA ME POION PAIZATE KAI POU????????????
A. Hardaway
[quote name='maniaths' date='Jan 20 2009, 00:27 ' post='264018']
REEEEEEE KANAME MAZI PROPONISI STO A.O DIMITSANAS

Κ ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??????
laimbeer7
QUOTE(maniaths @ Jan 19 2009, 21:35 ) *

me kapoion allo me exeis mperdepsei....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.