Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Α.Ε.Κ.
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
ashton
ΣΑΒΒΑΤΟ 21/10
ΟΑΚΑ 17:00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ ΕΤ-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ, ΚΑΡΑΚΑΤΣΟΥΝΗΣ,ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΣ : ΜΑΝΟΣ

το ματς θα παίξει βίντεο στις 23:30 στο Sport+

το σερί των 18 εντός έδρας νικών για το πρωτάθλημα θα γίνει 19.

btw
Eιδε κανείς τα καραγκιοζιλίκια στο ΟΑΚΑ ;
με την πράσινη μασκώτ στο θρόνο, έναν και καλά παππού με φούτερ του γάβρου, μια τσιγκάνα με ντέφι στα κίτρινα (να παριστάνει την ΑΕΚ ; ), έναν με κράνος πάνω σε παιδικό αυτοκινητάκι και λοιπά γραφικά ;
mikri prasini ollandeza
Τα είδα εγώ....Ο πράσινος μασκότος ήταν ο αυτοκράτορας Πάο, ο παππούς με το φούτερ του γάβρου παρίστανε τον οσφπ και η άλλη η ηλίθια την Άεκ...Όλοι μας προσκυνάνε τάχα μου και κτ τέτοια....Ο άλλος δεν κατάλαβα τι ρόλο έπαιζε...Θα ρωτήσω κάποιους που είχαν πάει γήπεδο...Στο τέλος πάντως είπε:Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα με περισσότερα πρωταθλήματα...!!!!
dizzy_fingers
Δεν τα είδα αυτά που λέτε. Τί έγινε? Ανέβασε έργο η θεατρική ομάδα των cockneys? biggrin.gif

Τέλως πάντων...
Ωραίο παιχνίδι έγινε σήμερα. Αν ο Ταπούτος δεν τραυματιζόταν (όντως τραυματίστηκε, ή τον είχε για λόγους τακτικής έξω?) και είχε έναν ακόμη αξιόπιστο περιφερειακό η ΑΕΚ, θα ήταν ακόμη πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι.

Σούπερ Τομάσεβιτς σήμερα και χαίρομαι πολύ γιατί αποφάσισα τελευταία στιγμή να τον κρατήσω στην ομάδα μου icon_joy.gif .
Από την άλλη ο Βετούλας σκίστηκε να βαράει τρίποντα στην επίθεση με πολλά τραβηγμένα 7-8μετρα σουτ.

Για τον Σισκάουσκας δε μπορώ να καταλάβω προς τί ο όλος αυτός ντόρος.
Καταλαβαίνω ότι είναι μία σημαντική μονάδα και θα αποδειχτεί ακόμη πιο χρήσιμη στην πορεία, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει βρει τα πατήματά του ο άνθρωπος. Όταν με το καλό μπει στο κλίμα της ομάδας, τότε ας αρχίσουμε τις θριαμβολογίες....
Πρώτη φορά βλέπω τόσο hype για έναν αντιστάρ biggrin.gif.

Μου άρεσε το κλίμα στις εξέδρες. Πολλά παιδιά και οι σημαιούλες χρωμάτιζαν ευχάριστα το ψυχρό ΟΑΚΑ.
thrylos7
QUOTE
Eιδε κανείς τα καραγκιοζιλίκια στο ΟΑΚΑ ;

Τα είδαμε όλοι μας... Τι να σχολιάσει κανείς... φαίνεται σαν τη μασκότ του Παναθηναϊκού νιώθει αυτός που το σκέφτηκε... κι αυτό θέλει να το περάσει στους οπαδούς..

Ωραίο ματς.. Αρχικά γιατί στο πρώτο ημίχρονο ήταν ντέρμπι και αργότερα γιατί ο Παναθηναϊκός προσέφερε θέαμα..

Ο Παναθηναϊκός έδειξε κάποιες αδυναμίες.. περιφερειακά κυρίως, αφού μέσα στο καλάθι παραείναι πλήρης.

Απ' την άλλη, η ΑΕΚ θα μπορούσε να διεκδικήσει το ματς αν ο Βετούλας ήταν καλύτερος στα οργανωτικά του καθήκοντα.. Σωστό αυτό που είπε ο Αλεξανδρής για τον Κόμματο, η ομάδα δεν τον εκμεταλλεύτηκε καθόλου, ενώ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Σ' αυτό βέβαια συνετέλεσε και η καλή άμυνα του ΠΑΟ.
Γενικά η ΑΕΚ ήταν εύστοχη από την περιφέρεια, σ' αντίθεση με το παιχνίδι της Τρίτης με τον Απόλλωνα.

Ο Σισκάουσκας δεν είναι ούτε στο 10%(όπως υποστηρίζουν και οι άνθρωποι της ομάδας) αυτή τη στιγμή...

Γενικά πάντως, τολμώ να πω ότι μου άρεσε και η περιγραφή του αγώνα(άκουγα μόνο στο πρώτο μέρος)...

Πράγματι, ωραία ατμόσφαιρα.

Ως φάση του αγώνα πάντως, θα ψήφιζα το drive και το κάρφωμα του Τσαρτσαρή στο πρώτο ημίχρονο.. (αντί της "φάσης του αγώνα" με την όχι και τόσο καλή πάσα του Διαμαντίδη, που ανέδειξε πλήρως όμως τα προσόντα του Γιαφτόκας)
suspect
φυσιολογικο ματς, αναμενομενο αποτελεσμα
ashton
πάντως προτιμώ τον σημερινό Βετούλα με τις 2 μόνο ασιστ και τους 24 πόντους, από αυτόν της Τετάρτης με τις 8 ασιστ αλλά και τα 0/7 τρίποντα.

ήταν όντως περίεργο να σουτάρει ένα και μοναδικό σουτ 2π ο Κόμματος (που ήταν μέχρι σήμερα 1ος σε ευστοχία στην Α1 με 82%).

η ομάδα μου στάθηκε σχετικά καλά, αν εξαιρέσουμε το νεκρό διάστημα του 3ου δεκαλέπτου που ο ΠΑΟ έκανε ένα 12-1 και ξέφυγε στο +15.

Καλή παρουσία κάτω από το καλάθι και πάλι ο Πέρκοβιτς (16π, 5ρ) αλλά και ο Σκοτ που δεν ήταν κακός για πρώτη φορά (8π, 6ρ).

Κορυφαίος σε παραγωγικότητα ο Βετούλας που πέτυχε 24 πόντους με 5/11 3π.
Θετικός ο Πρόδρομος 15 και ο Νέστορας 13.

Δεν τράβηξε ο Ταπούτος που του γύρισε το πόδι σε κάποια φάση κι έπαιξε λίγο (6'44").

και μερικές φωτό :



ο αέρινος Σκοτ



Ο Πέρκοβιτς καθαρίζει κάτω από το καλάθι



Βετούλας
mikri prasini ollandeza
Τι τριποντέρ ρε αυτός ο Βετούλας....τσάκα τσάκα...
liolias
Καλα δεν ειναι και κανενας bomber.Ετυχε να εχει μια καλη μερα.Εγω προτιμω παντως τον Κοματο αν και δεν τραβηξε και πολυ.
07macijauskas
Η ήττα τους απο την Ολυμπιάδα δεν τους έκανε να ξυπνήσουν? Αυτά τα καραγκιοζιλίκια αντικατοπτρίζουν το επίπεδο της διοικησης του Παο. Πάντως χθες ήταν αρκετά καλός κατά διαστήματα ο ΠΑΟ. ΕΙδικά ο Τομασεβιτς έδειξε πως δύσκολα θα κοπεί αυτός όταν γίνει καλά ο Βούγιανιτς.
qspock
Ο Βουγιανιτς δεν κοβεται. Δεν υπαρχει αλλο πλει-μεικερ πλην του Διαμαντιδη.
Warrior
QUOTE(thrylos7 @ Oct 21 2006, 07:34 PM) *
Τα είδαμε όλοι μας... Τι να σχολιάσει κανείς... φαίνεται σαν τη μασκότ του Παναθηναϊκού νιώθει αυτός που το σκέφτηκε... κι αυτό θέλει να το περάσει στους οπαδούς..


Μιλαμε για πολυ τραγικο σοου!! blink.gif

Καλα...αυτες ηταν οι εκπληξεις που ετοιμαζαν και επρεπε ο κοσμος να παει απο νωρις στο ΟΑΚΑ?? 69.gif

Πραγματικα ο Σισκαουσας δεν εχει δειξει απολυτως τιποτα ως τωρα(συγκριτικα με τον ντορο που εγινε,οπως
σωστα λεει ο Σπυρος).

Παντως,το να μεινει εκτος ο Τομασεβιτς(οταν γινει καλα ο Βουγιανιτς) θα ειναι πολυ δυσκολη αποφαση.
Ειναι σε καταπληκτικη κατασταση.Χαρησε παλι πολλες ομορφες φασεις με τις πασες του χθες...
mikri prasini ollandeza
Ναι..αυτές μάλλον ήταν οι εκλπήξεις...Όσοι είχαν πάει μου είπα οτι δεν είχε τπτ άλλο...μόνο αυτούς...αυτός με το αμαξάκι τι ρόλο έπαιζε?
thrylos7
QUOTE
Ο Βουγιανιτς δεν κοβεται. Δεν υπαρχει αλλο πλει-μεικερ πλην του Διαμαντιδη.

Δε λέμε για τον Βούγιανιτς.. για τον Γιαφτόκας..

Ψηλός θα κοπεί, δε γίνεται αλλιώς.. Είναι και πολυτέλεια εξάλλου στην Ελλάδα. Κι επειδή με τον Τομάσεβιτς πάντα υπάρχει ρίσκο λόγω τραυματισμών, ενώ ο Γιαφτόκας μπορεί να προσφέρει πράγματα που δεν είχε ο Παναθηναϊκός μέχρι πέρσι(στην Ευρωλίγκα βέβαια, όχι στην Ελλάδα) μάλλον θα κοπεί ο Σέρβος..

Εκτός κι αν ο Ομπράντοβιτς βάλει πάλι στοίχημα με τον εαυτό του ότι μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό(το πρωτάθλημα δηλαδή), αυτή τη φορά όχι σε ένα ματς, αλλά σε διάρκεια μιας χρονιάς..

Το ενδεχόμενο Σισκάουσκας μάλλον δεν παίζει...

Αυτός με το αμαξάκι ήταν το Μαρούσι(ή ο ίδιος ο Βωβός; )... Αίσχος!
Billubs
Μια και πηγα στο γηπεδο ας πω και γω μια γνωμη.
Αρχικα, τα θεατρικα δρωμενα πριν το παιχνιδι τα ειδα λιγο απ'την τη ετ1 οπως ετοιμαζομουνα να παω στο γηπεδο.Σαχλαμαρες μου φανηκανε αλλα μη τα τα συνδεουμε με την διοικηση και να λεμε οτι αντικατοπτριζουν το επιπεδο τους κλπ κλπ. Και γενικα οσοι αγαπουν το μπασκετ μαλλον θα πρεπει να αναβουν ενα κερακι στους Γιαννακοπουλους τους μοναδικους παραγοντες σε ολα τα σπορ στην Ελλαδα που δε κοιτανε την κονομα.(Με ολα τους τα μειον). Αλλωστε οποιος δεν ειναι πολυ μικρος θα θυμαται το 96 στους τελικους, να ακουγεται απ'τα μεγαφωνα του ΣΕΦ "βρεθηκε μια μασελα,παρακαλειται ο κ.Γιαννακης να'ρθει να την παραλαβει." Δεν νομιζω να σε ικανοποιει αγαπητε 07macijauskas η αισθητικη αυτη.
Για το παιχνιδι δεν εχω πολλα να πω, αλλωστε τα περισσοτερα θα τα 'χετε διαβασει, το μονο που ειδα ειναι οτι οσο πιο πολλοι νεοι παιζουν τοσο πεφτει η αποδοση, χρειαζεται χρονος κ δουλεια για να προσαρμοστουν και ειδικα για τον Ντελκ μου φαινεται οτι ακομα ειναι ξενο σωμα.Εχει φιλοτιμο,παλευει αλλα ειναι εκτος συστηματων ακομα.Δειχνει μια αγωνια να φανει μεσα απο ατομικες ενεργειες.
Α! Και κατι αλλο.Εφτασα στο γηπεδο 15 λεπτα πριν αρχισει το παιχνιδι.Μια απ'τα ιδια με περυσι.!300 ατομα εξω απο την θυρα 27,στριμωξιδι,σπρωξιμο,καγκουρες, ιδρωτας,μποχα,βρισιες, απαραδεκτα πραγματα. Τωρα πως λενε να παει κοσμος στο γηπεδο μ'αυτα τα σκηνικα δεν ξερω.Αν εισαι 15-16 χρονων μπορει και να γουσταρεις, για παραπανω δε λεει. Σε καθε περιπτωση γιατι δεν ανοιγουν παραπανω πορτες? Μηπως δεν γινει καλος ελεγχος? Εδω σηκωνει γελια.Τελος παντων,Ελλαδισταν...
apkat
Αυτα τα θεαματα γαι μενα ειναι λαθος να μη συσχετηστουν με τη διοικηση..Συγγενης των Γιαννακοπουλων δεν εχει αναλαβει το τμημα μαρκετιγκ του Παο? Ηταν απαραδεκτα και προσβλητικα για ολες τις μεγαλες ομαδες που σατηριστικαν κι αν καποιοι διαφωνουν δεν μπορουν να μη παραδεχτουν οτι ηταν τουλαχιστον κιτς..

Ελπιζω στο μελλον οι εκπληξεις της Κ.Α.Ε να ειναι πιο δημιουργικες και εξυπνες..
thrylos7
Kαι η άποψη του Βασίλη Σκουντή (sportime.gr):

QUOTE
Για να πω την αμαρτία μου, δεν μου άρεσε το σκετς που παρουσίασε προχθές το απόγευμα ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ. Για να είμαι ειλικρινής, με χάλασε!

Βεβαίως, όπως έλεγαν και οι Λατίνοι «De gustibus et coloribus non disputandum». Κοινώς, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα! Αν ο Ολυμπιακός σαν χούφταλο, η χανούμισσα και ζητιάνα ΑΕΚ, το σαράβαλο του Βωβού (ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι., φόλα βάζελος!) και ο γυμνός βασιλιάς Άρης που παρέλαυναν ενώπιον του Μr Green ταιριάζουν στο γούστο των εμπνευστών τους, τότε πάω πάσο!

Αλλά, διάβολε, επ' ουδενί νομίζω άτι αυτή την αισθητική πρεσβεύουν ο γιος του Παύλου Γιαννακόπουλου Δημήτρης και οι συνεργάτες του. Δεν -θέλω να- πιστεύω ότι αυτά είναι τα καινά δαιμόνια που αποφάσισαν να εφαρμόσουν για να κάνουν ελκυστικότερο το πακέτο μιας ομάδας που ούτως ή άλλως έχει επιβάλει την -με την αρχαιοελληνική έννοια του όρου- τυραννία της στο ελληνικό μπάσκετ.

Από το 1987, όταν ανέλαβαν τον Παναθηναϊκό οι Γιαννακόπουλοι απέφευγαν όπως ο διάβολος το λιβάνι να εκμεταλλευθούν εμπορικά το σήμα του ώστε να μην κατηγορηθούν ότι βγάζουν λεφτά από μια ενασχόληση, την οποία θεωρούν ιδεαλιστική. Ωστόσο οι εποχές άλλαξαν, οι συνθήκες διαφοροποιήθηκαν και οι πρακτικές αναθεωρήθηκαν.

Πέρυσι η κοινή γνώμη αντέδρασε θετικά στις κινήσεις μάρκετινγκ του Παναθηναϊκού. Άλλωστε ο κόσμος -αν δεν απαιτεί- ασφαλώς απολαμβάνει το συνδυασμό άρτον και θεάματα! Το μείζον βεβαίως είναι ο άρτος, δηλαδή εν προκειμένω το μπάσκετ, και όχι τα θεάματα εκτός των τεσσάρων γραμμών, όπως και στα μπουζούκια! Σε ένα κέντρο σε νοιάζει να τραγουδάει καλά ο καλλιτέχνης και να μην είναι μπόμπα το ουίσκι κι όχι αν τα παρελκόμενα θα είναι φιστίκια ή φρούτα!

Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα στη σάτιρα και στο κιτς. Και μια πολύ μεγαλύτερη ανάμεσα στο κιτς και στην προσβολή. Ο Παναθηναϊκός είχε αισθανθεί βάναυσα προσβεβλημένος όταν τον Μάιο του 1993 ο επίσημος Ολυμπιακός κουβάλησε στο ΣΕΦ τις ημίγυμνες χορεύτριες του «Διογένη» και ο «ροδέλας» πέταξε στο παρκέ τις κότες, μετατρέποντας τον τέταρτο τελικό σε εσωτερικό διπλό μεταξύ κόκκινων και άσπρων και το όλο σκηνικό σε ιλαροτραγωδία! Ή όταν (στο ποδόσφαιρο) ο Ποϊλας άλειψε με βαζελίνη τον πάγκο!

Προχθές -δεν γνωρίζω αν ο Παναθηναϊκός πήρε τη ρεβάνς, αλλά σίγουρα- ξεπέρασε τον εαυτό του και υπερέβη τα εσκαμμένα Όσο δεν αμφισβητούνται οι επενδύσεις και η κυριαρχία του, άλλο τόσο η υπεροχή δεν πρέπει να τον οδηγεί σε αλαζονική συμπεριφορά και ασέβεια προς τους αντιπάλους. Συν τοις άλλοις, υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά: αν το σκετς παιζόταν στη γιορτή της «Θύρας 13» θα ήταν θεμιτό και ανεκτό. Αλλά όταν παράγεται από το σύλλογο πριν από έναν αγώνα πρωταθλήματος και μάλιστα με ανοικτές τις τηλεοπτικές κάμερες, τότε είναι απαράδεκτο!

Δεν θεωρώ τον εαυτό μου συντηρητικό και έχω πολλές προσλαμβάνουσες από αντίστοιχα σόου στο εξωτερικό. Ας κάνουν τα στελέχη του τμήματος μάρκετινγκ του Παναθηναϊκού μια βόλτα μέχρι το ΝΒΑ, τη Μάλαγα και τη Μόσχα για να διαπιστώσουν πού τελειώνει η διασκέδαση και πού αρχίζει π προσβολή. Εύχομαι να είναι ένα ατυχές περιστατικό και όχι το trailer από τα προσεχώς…


Ούτε "πράσινος" νομίζω να διαφωνεί με τα παραπάνω...

Και τώρα, θα πεταχτεί ο Δ. Ψωμιάδης από τον ΠΑΟΚ, για να πει πόσο προσβεβλημένος είναι που δεν υπήρχε και ο ΠΑΟΚ στο "σόου"... biggrin.gif
mikri prasini ollandeza
εντάξει ρε παιδιά...ένα σόου ήταν, εντάξει δε μας άρεσε, τέρμα!Δε θα αλλιώσει αυτή την νίκη μας!Επειδή δεν έχουν λόγια να περιγράψουν τη νίκη μας θα λένε για το σκετσάκι?
rchos
QUOTE
εντάξει ρε παιδιά...ένα σόου ήταν, εντάξει δε μας άρεσε, τέρμα!Δε θα αλλιώσει αυτή την νίκη μας!Επειδή δεν έχουν λόγια να περιγράψουν τη νίκη μας θα λένε για το σκετσάκι?


δεν καταλαβαινω την ερωτηση αυτη!δηλαδη για να μην μιλησουν/ουμε για την νικη σας ριχνεται βαρος στο "show" που εγινε πριν το ματς και τα αρνητικα του?
πρεπει να γινει θεμα αυτη η γελοιοτητα για να μην επαναληφθει!πρεπει να στηλιτευτει για να καταλαβουν στην ομαδα οτι τετοιες γελοιες καταστασεις δεν αρμοζουν στην ομαδα!εμενα προσωπικα δεν με μειωνει αυτη η βλακεια που ειδα σαν ολυμπιακο τον ιδιο τον παναθηναικο μειωνει!
mikri prasini ollandeza
σε απλά ελληνικά? tongue.gif

Εσύ από εκεί που είσαι μόνο μέιλ μπορείς να στείλεις στη διεύθυνση για να μην επαναληφθούν!Από΄κει και πέρα, το μόνο που ακούω για τον αγώνα είναι για το σκετσάκι!
rchos
τα mail οι φιλοι του παο πρεπει κατα βασει να τα στειλετε!εγω και οποιος αλλος το θελει εχω το δικαιωμα εκτος απο το να στειλω εκει να γραψω και την αποψη μου στο φορουμ για αυτο που συνεβει!

τωρα οσο για το παιχνιδι ευθυνη της ομαδας του παο ειναι που συζηταμε μονο για το σκετς και οχι για αυτο!
mikri prasini ollandeza
Kαλά...καλά...υποχωρώ!!!
rchos
κακως!δεν πρεπει να υποχωρεις μπροστα σε εναν παλιογαυρο(sic)! tongue.gif biggrin.gif
apkat
Εβγαλε ανακοινωση ο Π.Α.Ο με την οποια υποστηριζει οτι δεν ειχε σκοπο να θιξει καμια ομαδα αλλα ηταν ενα καθαρα χιουμοριστικο σκετς για την ικανοποιηση των φιλαθλων..

Προσωπικα δε μου αρκει. Θα ειναι αρκετο αν οντως δεν υπαρξει συνεχεια..
mikri prasini ollandeza
Ε κατάλαβαν πως υπήρχαν παράπονα...Δε νομίζω να ξαναγίνει κτ τέτοιο!Χαζοχαρήκαμε, οκ..!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.