Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Θα φυγει ο Γιαννακης?
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
rankin
QUOTE(modernam @ Jun 8 2009, 21:21 ) *
ξέχασες τον μου-μου.
παίχτη που απέδωσε τα διπλά από τεοντοσιτς, χαλπεριν, ερτσεγκ και βουισιτς.
και ο κοουτς αποφάσισε ότι δεν είναι νέος αρκετά για τον διδάξει την φιλοσοφία της ... τριγωνικής επίθεσης.
ένα χρόνο μετά απορώ πως πιστέυαμε σοβαρά ... ότι ο Γιαννάκης διδάσκει αυτά τα πράγματα. μιλάμε για γέλια ...

Είσαι σίγουρος πως ο Ολυμπιακός δεν έπαιζε μια μορφή τριγωνικής επίθεσης φέτος;
Για ρίξε μια ματιά στο τι ακριβώς είναι η τριγωνική επίθεση και μετά δες ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού...

Επίσης, στα πλαίσια μιας γενικότερης αγωνιστικής αποτίμησης της χρονιάς που πέρασε,
είμαστε σίγουροι πως η ομάδα μας, με αυτό το υλικό και με αυτόν τον προπονητή, είναι ένα σύνολο από Loosers-underachievers??? Γιατί, αν εξαιρέσει κανείς το ότι η ομάδα δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς, κατα τ' άλλα φαίνεται ότι κανείς δεν θεωρούσε την ομάδα άξια να πάρει πρωτάθλημα ή euroleague, συνεπώς, πέρα απο συναισθηματισμούς, μήπως η ομάδα έκανε το maximum δυνατό για τις ικανότητες της;; 39.gif
6-0
QUOTE(Flexo @ Jun 5 2009, 21:43 ) *
Αυτό που με πείραξε σαν Παναθηναϊκό ήταν η έλευση του Γιαννάκη στον ΟΣΦΠ και η παραμονή του στον πάγκο της Εθνικής.
Θεωρούσα αδιανόητο το γεγονός ότι ο προπονητής της άμεσα ανταγωνιστικής ομάδας να προπονεί παίκτες της δικής μου.



QUOTE(Dominique @ Jun 8 2009, 05:49 ) *
Εγω παιδια νομιζω πως το υπεραναλυετε αυτο το γιατι,τουλαχιστον σε οτι αφορα τους φιλους του ΠΑΟ.Προσωπικα δεν ημουν καν ταγμενος εναντιον της παραλληλης ενασχολησης του Γιαννακη σε ΟΣΦΠ-Εθνικη(μεχρι που ειδα πως χρησιμοποιησε τη δευτερη προς οφελος του πρωτου).


Δηλαδή τί είναι αυτό που έκανε ο Γιαννάκης εις βάρος του Παναθηναϊκού όσο ήταν στον πάγκο της εθνικής; μόλυνε τους παίχτες του με τα αντιμπασκετικά του συστήματα ή τους έχρισε κομάντο αυτοκτονίας και τους έστειλε στο θάνατο; Μήπως κούτσανε κανέναν; Ή μήπως διέφθειρε τους παίχτες του Παναθηναϊκου και μάθαινε τα μυστικά του;
Ρωτάω γιατί εγώ προσωπικά δε θα είχα είχα κανένα πρόβλημα να δω τον Ομπράντοβιτς να δουλεύει ταυτόχρονα και στους δύο πάγκους - πέρα φυσικά από το γεγονός ότι η καφρίλα της πράσινης και ο πόλεμος που έγινε για να φύγει ο προπονητής του Ολυμπιακού καθιστά αδύνατη μια τέτοια συναίνεση.

Πραγματικά πάντως, το ενδιαφέρον ορισμένων φίλων του Παναθηναϊκού για το καλό του Ολυμπιακού είναι συγκινητικό. rolleyes.gif
Dominique
QUOTE
Δηλαδή τί είναι αυτό που έκανε ο Γιαννάκης εις βάρος του Παναθηναϊκού όσο ήταν στον πάγκο της εθνικής; μόλυνε τους παίχτες του με τα αντιμπασκετικά του συστήματα ή τους έχρισε κομάντο αυτοκτονίας και τους έστειλε στο θάνατο; Μήπως κούτσανε κανέναν; Ή μήπως διέφθειρε τους παίχτες του Παναθηναϊκου και μάθαινε τα μυστικά του;


Προφανως τιποτα απ τα παραπανω.Διασκεδαστικα τα posts εντυπωσεων αλλα οταν ειναι ακραια καταντουν κουραστικα για οσους προτιμουν χαλαρη μπασκετοκουβεντα.
Ο Γιαννακης με τις επιλογες 1-2 παιχτων στην Εθνικη και την υπερχρησιμοποιηση αλλων 2-3 εδειξε οτι χρησιμοποιησε την Εθνικη για να κανει μια μινι προετοιμασια του Ολυμπιακου.Τοσο απλα.
Κατα τα αλλα στο παραπανω μου post νομιζω οτι εξηγω χωρις πολλα πολλα και το γιατι ο Γιαννακης εχει γινει persona non grata για τους φιλους του ΠΑΟ αλλα και γιατι ορισμενοι εξ αυτων δειχνουν να κοπτονται για το καλο του Ολυμπιακου.Τα περισσοτερα ατομα εδω ανεκαθεν προτιμουσαν να δικαιωνονται για ορισμενες προβλεψεις τους ακομα κι οταν η επιβεβαιωση αυτων βλαπτει την ιδια τους την ομαδα.

ΥΓ.Γουσταρω Γιαννακη και Μπουρουση στον Ολυμπιακο.
Anaz
QUOTE
Ο Γιαννακης με τις επιλογες 1-2 παιχτων στην Εθνικη και την υπερχρησιμοποιηση αλλων 2-3 εδειξε οτι χρησιμοποιησε την Εθνικη για να κανει μια μινι προετοιμασια του Ολυμπιακου.Τοσο απλα.
Και τον εχεις δηλαδη για τοσο "προστυχο" και ταυτοχρονα και τοσο ηλιθιο τον Γιαννακη που θα θυσιαζε μια επιτυχια με την Εθνικη με την οποια ειχε τοσο δεθει τα τελευταια χρονια, αλλα και την ιδια τη θεση του και ΚΥΡΙΩΣ την υστεροφημια του στο κατω κατω, για να κανει μινι προετοιμασια για τον Ολυμπιακο..??? blink.gif

Αστεια πραγματα που καλα ειναι για να γραφονται σε καμμια Πρασινη αλλα οχι εδω μεσα που διαβαζουμε σκεπτομενοι μπασκετικοι ανθρωποι, γιατι εκτος του...προφανους, στερειται εντελως και επιχειρηματων. Για ποιες επιλογες και ποια υπερχρησιμοποιηση μιλας??

Αν λες γιατι διαλεχτηκε ο Πελεκανος και οχι ο Περπερογλου για 11-12ος παιχτης, εκτος απο το οτι ειναι αστειο το να το αναγαγουμε σε τοσο σοβαρο θεμα και να το χρησιμοποιουμε σαν επιχειρημα, στερειται και βαθυτερης και ουσιαστικης μπασκετικης λογικης! Ο Γιαννακης δεν γουσταρει τριαρια σουτερ τυπου Περπερογλου!Και για τον Ολυμπιακο αν ηταν ελευθεροι και οι δυο και ειχε να διαλεξει εναν, παλι τον Πελεκανο θα διαλεγε!! Ηθελε εναν περιφερειακο με αθλητικα προσοντα και γρηγορα ποδια για την αμυνα! Οπως ειχε τον Χατζηβρεττα και οπως ξανα-ειχε τον Πελεκανο! Αν ηθελε σουτ θα επαιρνε τον Βασιλειαδη που και καλυτερος σουτερ ειναι και στον Ολυμπιακο επαιζε κι αυτος, αλλα πηγε ακλαφτος.Σωστο η λαθος το σκεπτικο του δε ξερω.Αλλα δολος δεν υπηρχε.ΑΥΤΗ ηταν και ειναι η φιλοσοφια του Γιαννακη!Ξεκαθαρα!!

Απο'κει και περα ειλικρινα δε ξερω ποιες αλλες επιλογες εννοεις..Δεν επρεπε να καλεσει τον Πριντεζη??Και ποιον να καλουσε?? Υπαρχει καποιο αλλο καλυτερο 4αρι?
Ουτε βεβαια τι εννοεις περι υπερχρησιμοποιησης.. Σπανουλης, ΔΔ, Φωτσης ηταν, προς ενημερωση σου, κατα σειρα οι παιχτες με τον μεγαλυτερο χρονο συμμετοχης.
lakersdynasty
Eλεος πια με την Πρασινη. οποιος γραψει αποψη που δεν σας αρεσει εκει καταληγουμε.

Αν ειναι ετσι και η υπερασπιση του Γιαννακη απο περσι το καλοκαιρι οσον αφορα την επιλογη και χρησιμοποιηση παικτων στο τελευταιο τουρνουα της Εθνικης αγγιζει τα ορια του ρεπορταζ του Πρωταθλητη.

Τι σημαινει προστιχος? Δεν πηρε μαζι του τον Πελεκανο και δεν τον εβαλε παρα μονο μερικα λεπτα χωρις να δωσει ευκαιρια στον Περπερογλου?

Αυτο που λες για τα αθλητικα προσοντα του Πελεκανου θα ισχυαν αν τον χρησιμοποιουσε για να παρει κατι απο αυτον. Παλι ο Διαμαντιδης επαιζε 30λεπτα για να καλυψει αμυντικα κενα.

Απτην αλλη αν ηθελε σουτ θα επερνε τον Βασιλειαδη που εχει μονο σουτ και δεν παιζει αμυνα? Δηλαδη ποια ειναι η φιλοσοφια του Γιαννακη? Μια ετσι μια γιουβετσι? Γιατι και ο Βασιλειαδης στην θεση του Πελεκανου η του Περπερογλου θα πηγαινε στην Εθνικη.

Επισης ο Περπερογλου τελειωσε την χρονια πολυ καλα σε αντιθεση με τον Πελεκανο που ηταν παροπλισμενος στην Ρεαλ. Και οσο για το ποσο τον υπολογιζε σαν παικτη το ειδαμε απο τον χρονο συμμετοχης του και στον ΟΣΦΠ που και ο Βασιλοπουλος ναα ηταν τραυματιας και στο 2 να ηθελε καλο αμυνικο πανω σε καποιον παικτη παλι ο Γκριρ ο Χαλπεριν και ο Τσιλντρες επαιζαν και ο Πελεκανος σκουπιζε τον παγκο.

Να θυμηθουμε και την χρησιμοποιηση του ταλαιπορημενου Τσαρτσαρη στο 5 κατα κορον με το παραλληλο σκουπισμα του παγκου απο τον Γλυνιαδακη? Αυτο το οραμα που το ειδε?

Ο Γλυνιαδακης και ο Πριτενζης πηγαν στην διοργανωση και καααθονταν. Πηγαν δεν πηγαν επαιζε ο Τσαρτσαρης 5αρι ο Φωτσης 30λεπτα σε αρκετα ματς για να καλυψει και το κενο του Τσαρτσαρη που δεν επαιζε 4 και καποιοι δεν χρησιμοποιουνταν σχεδον καθολου.

Αν αυτα σου φαινονται παραλογα αλλο τοσο μου φαινονται και εμενα τα επιχειρηματα σου.

Εγω ξερω οτι ο ΠΑΟ στην αρχη της χρονιας αρχισε την προετοιμασια του με τον Τσαρτσαρη και τον Διαμαντιδη καμενο και τον Σπανουλη τραματια καανοντας 1-2 μηνες να βρει τον εαυτο του την ωρα που ο ΟΣΦΠ ειχε να αντιμετποπισει μονο την κατασταση του Παπαλουκα.

Ο μονος που γλιτωσε ηταν ο Φωτσης που εμεινε 1 καλοκαιρι εξω οταν τραυματιστικε.

Το λες και μονος σου οι παικτες με τον περισσοτερο χρονο συμμετοχης ειναι οι παικτες του ΠΑΟ. Οι Πελεκανος και Πριτενζης ηταν για τις προπονησεις.

6-0
Μ'αρέσει φίλε lakersdynasty που πρώτα κατηγορείς το Γιαννάκη που δεν πήρε τον Περπέρογλου αντί του Πελεκάνου και μετά τον κατηγορείς ότι έβαζε πολύ ώρα τους παίχτες του Παναθηναϊκού.

Για αυτά που αναφέρεις:
Ο Γλυνιαδάκης καθόλου δε σκούπιζε τον πάγκο και έπαιζε αρκετά για πρώτη χρονιά στην εθνική. Ο Πρίντεζης είχε την ίδια αντιμετώπιση που είχαν οι Μπουρούσης και Βασιλόπουλος σαν ρούκις. Ο Πελεκάνος ήταν παίχτης με μεγαλύτερη εμπειρία σε υψηλό επίπεδο από τον Περπέρογλου που είχε μόνο μισή καλή χρονιά στον Παναθηναϊκό, έστω κι αν ο τελευταίος έχει καλύτερες προοπτικές.
Για όλα υπάρχει μία εξήγηση αρκεί να μην είσαι κακόπιστος εξ'αρχής.

Τέλοσπάντων, περασμένες ιστορίες...
apkat
Ρε παιδια δεν του κανει σαν παικτης ο Περπε.Ειναι προφανες αυτο.ΔΕν του αρεσουν αυτο το στυλ και δεν δουλευε ποτε με τετοια παιδια.Προτιμουσε να εχει τον πελεκανο μηπως και χρειαστει να παιξει παρα τον Περπε.Εδιωξε Βασιλειαδη Ματσε απο τον Ολυμπιακο γιατι δεν του εκαναν σαν παικτες και θα επαιρνε στην Εθνικη τον Στρατο;

Παντως πλακα εχει που 2 Παναθηναικοι διαφωνουν για το πως εκανε κακο ο Γιαννακης στην Εθνικη.Ο ενας υποστηριζει υπερχρησιμοποιηση παικτων του Ολυμπιακου για μινι προετοιμασια ο αλλος του Παναθηναικου για να φθειρει τους διεθνεις εν οψει της νεας χρονιας.Δεν πειραζει λογους να εχουμε να τον κατηγορουμε και ας συγκροουνται και μεταξυ τους.
geo1985
QUOTE(apkat @ Jun 10 2009, 14:09 ) *
Παντως πλακα εχει που 2 Παναθηναικοι διαφωνουν για το πως εκανε κακο ο Γιαννακης στην Εθνικη.Ο ενας υποστηριζει υπερχρησιμοποιηση παικτων του Ολυμπιακου για μινι προετοιμασια ο αλλος του Παναθηναικου για να φθειρει τους διεθνεις εν οψει της νεας χρονιας.Δεν πειραζει λογους να εχουμε να τον κατηγορουμε και ας συγκροουνται και μεταξυ τους.


Να 'χαμε να λέγαμε είναι αυτά.
thrylos7
QUOTE
Eλεος πια με την Πρασινη. οποιος γραψει αποψη που δεν σας αρεσει εκει καταληγουμε.


Σ' αυτό έχεις δίκιο... Η πράσινη έχει μείνει πολύ πίσω... rolleyes.gif

Marciulionis
QUOTE(apkat @ Jun 10 2009, 14:09 ) *
Ρε παιδια δεν του κανει σαν παικτης ο Περπε.Ειναι προφανες αυτο.ΔΕν του αρεσουν αυτο το στυλ και δεν δουλευε ποτε με τετοια παιδια.Προτιμουσε να εχει τον πελεκανο μηπως και χρειαστει να παιξει παρα τον Περπε.Εδιωξε Βασιλειαδη Ματσε απο τον Ολυμπιακο γιατι δεν του εκαναν σαν παικτες και θα επαιρνε στην Εθνικη τον Στρατο;

Παντως πλακα εχει που 2 Παναθηναικοι διαφωνουν για το πως εκανε κακο ο Γιαννακης στην Εθνικη.Ο ενας υποστηριζει υπερχρησιμοποιηση παικτων του Ολυμπιακου για μινι προετοιμασια ο αλλος του Παναθηναικου για να φθειρει τους διεθνεις εν οψει της νεας χρονιας.Δεν πειραζει λογους να εχουμε να τον κατηγορουμε και ας συγκροουνται και μεταξυ τους.


Ο φετινός Στράτος θα του έκανε και θα τον έπαιρνε. Τότε δεν είχε δείξει κάτι το ιδιαίτερο. Η αλλαγή του Ουίνστον ήτανε... Ο Μάτσε ήταν σακάτης γι αυτό τον έδιωξε κι ο Βασιλειάδης μέτριος φερέλπις νέος που είχε μόνο καλό σουτ. Ο Πέρπε δε είναι τπτ από αυτά τα 2.

Το συμπέρασμα είναι ένα! Ο Γιαννάκης είναι κακός!
Dominique
QUOTE
Και τον εχεις δηλαδη για τοσο "προστυχο" και ταυτοχρονα και τοσο ηλιθιο τον Γιαννακη που θα θυσιαζε μια επιτυχια με την Εθνικη με την οποια ειχε τοσο δεθει τα τελευταια χρονια, αλλα και την ιδια τη θεση του και ΚΥΡΙΩΣ την υστεροφημια του στο κατω κατω, για να κανει μινι προετοιμασια για τον Ολυμπιακο..??? blink.gif


Φαινεται περιεργο ε;Κι ομως η μετεπειτα συμπεριφορα του απεναντι σε παιχτες του Ολυμπιακου αλλα και την ομαδα του Παναθηναικου μου δινει το δικαιωμα να πιστευω οτι ειναι προστυχος.Ισως πεφτω εξω,παντως βλεπω τα πραγματα πολυ πιο αποστασιοποιημενα απο εσενα που δε σου κανει εντυπωση οτι καλεσε το Σχορτσανιτη!!!Ηταν προφανως ενας απ τους 12 καλυτερους Ελληνες παιχτες αλλα στον Ολυμπιακο δε χωρουσε...Τι να πω,παω πασο.
Ηλιθιο δεν τον εχω,οπως νομιζω πως και δεν καταλαβαινει απο υστεροφημειες.Αστηριχτα λογια για εναν ανθρωπο που συμπεριφεροταν ευθυς εξαρχης σαν τον Ελληνιαδη οντας κοουτς της Εθνικης ομαδας,ενω δεν εχει τη στοιχειωδη ευγενεια να πει ενα μπραβο στο συναδελφο που του εχει παρει την ταυτοτητα κατ επαναληψη επειδη μονο και μονο νιωθει πικραμενος.Αν τωρα ολα αυτα τα στοιχεια δεν περνουν απ το μυαλο σου πριν κρινεις εναν ΑΝΘΡΩΠΟ,μαλλον εγω δεν ειμαι οσο στυγνος πρεπει.

QUOTE
Ο Γιαννακης δεν γουσταρει τριαρια σουτερ τυπου Περπερογλου!


Σουτερ ο Περπερογλου.Μαλιστα...
Εγω παντως δεν κολλαω στον Πελεκανο(αδικημενος ειναι αλλωστε),οταν ο νεος αστερας του ελληνικου μπασκετ Βασιλοπουλος,που αμοιβεται με 1,5εκ,μετα την καταπληκτικη προπερσινη χρονια του πρεπει να παιζει 25λεπτα!

QUOTE
Αλλα δολος δεν υπηρχε.ΑΥΤΗ ηταν και ειναι η φιλοσοφια του Γιαννακη!Ξεκαθαρα!!


Αυτη η προταση δηλαδη,εσυ διατεινεσαι οτι σφυζει απο επιχειρηματα.Να πω τοτε κι εγω οτι αν ο Βασιλειαδης ηταν παιχτης του Ολυμπιακου,θα ηταν μελος της περσινης Εθνικης.

QUOTE
Ουτε βεβαια τι εννοεις περι υπερχρησιμοποιησης.. Σπανουλης, ΔΔ, Φωτσης ηταν, προς ενημερωση σου, κατα σειρα οι παιχτες με τον μεγαλυτερο χρονο συμμετοχης.


Αυτο μας ελειπε ρε Anaz,να παιζει ο Ζησης.Και απο καθαρη απορια και αγνοια:Ο Παπαλουκας δεν ηταν στους 3 πρωτους;

Θελετε μινι-προετοιμασια,θελετε διαφημιση της "μεγαλης" ομαδας που χτιζουν οι Αγγελοπουλοι και που θα αποτελεσουν την αυριανη Εθνικη Ελλαδος,το νοημα ειναι οτι ο Γιαννακης,οπως μου φανηκε εμενα,χρησιμοποιησε το τουρνουα του Πεκινου προς οφελος του Ολυμπιακου.Αφησε την ομαδα με 9-10ο παιχτη τον Πριντεζη(πανω απο τους αχρειαστους Πελεκανο-Σοφο),επομενως δε χρησιμποιηθηκε ως rookie οπως αναφερθηκε.Η Εθνικη για πρωτη φορα μετα απο χρονια ηταν Ολυμπιακοκρατουμενη.Τυχαιο;
Και τελος,για να χει ισχυ μια αποψη,προφανως πιστευετε οτι πρεπει να υποστηριζεται απο πολλους και επισης οπαδοι της ιδιας αποχρωσεως πρεπει ντε και καλα να συμφωνουν μεταξυ τους οταν προκειται για θεματα που δεν ειναι του οικου τους.Αν και η χρησιμοποιηση του Τσαρτσαρη ηταν οντως παραλογη,ειναι εξωγηινο να πιστευει κανεις οτι το εκανε για να τον φθειρει.Οπως εξωγηινο ειναι να πιστευει καποιος οτι Πελεκανος-Σχορτσανιτης μπορουσαν να προσφερουν στην Εθνικη.
Anaz
QUOTE
Αν αυτα σου φαινονται παραλογα αλλο τοσο μου φαινονται και εμενα τα επιχειρηματα σου.

Ποια επιχειρηματα μου??Εγω ακομα προσπαθω να βρω ΕΝΑ αρκουντως σοβαρο επιχειρημα γι'αυτο που ισχυριζεστε..

"Προστυχος" λεει ο Γιαννακης και κωλοχαρακτηρας γιατι δεν ειπε μπραβο στο αφεντικο του τον Ομπραντοβιτς!!Μαλιστα.. biggrin.gif Κι αυτο ειναι επιχειρημα τωρα για να συμπερανουμε οτι ειναι ΤΟΣΟ Μ@Λ@Κ@Σ (με συγχωρειτε για την εκφραση αλλα δεν μπορω να βρω αλλη καταλληλη) που ρισκαρε την επιτυχια της Εθνικης για να κανει μινι προετοιμασια για τον Ολυμπιακο.. Χμμ..Οκ.. rolleyes.gif

Επισης..Για να καταλαβω κι εγω..Κατασταλλαξτε καπου... Οταν χρησιμοποιει πολυ τους παιχτες του Παο ειναι καλο ή κακο??? Γιατι αν ειναι απο τη μια το ερμηνευουμε ως "ηθελε να τους καψει" και απ'την αλλη οταν παιζει πολυ καποιος του Ολυμπιακου ως "εκανε προετοιμασια", ειναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ οτι μιλαμε για αντικρουομενες αποψεις που απλα παλευουν να στηριξουν το οπαδικο συναισθημα, και νοημα δε θα βγει...
Αποφασιστε λοιπον πανω σε αυτο, διαλεχτε ΜΙΑ πλευρα να κατακρινετε, μηπως απαντησω αμα θελετε κι αν βρω κανα νοημα..
Παρεπιμπτοντως ο Τσαρτσαρης επαιζε περιπου 15' Μ.Ο.

Οσων αφορα τις επιλογες, ειλικρινα δεν βρισκω λογο να απαντησω..Δεν βρισκω κατι σοβαρο και χειροπιαστο δηλαδη..ΠΟΙΟΥΣ επρεπε να καλεσει??Πειτε μου!!
Εχετε κανει σημαια την επιλογη του 11-12ου παιχτη, κατι που απο μονο του καταντα αστειο, αλλα ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ οτι και παλι ηταν καθαρα φιλοσοφιας Γιαννακη! Για 11-12ο παιχτη που θα παιζει ελαχιστα προτιμουσε εναν καλο αθλητικο παιχτη για την αμυνα. Γι'αυτο το λογο απορριφθηκε και ο -παιχτης του Ολυμπιακου- Βασιλειαδης, ο οποιος στο κατω κατω πιο αδικημενος πρεπει να νοιωθει απ'τον Περπερογλου κατα τη γνωμη μου.


Βεβαια τωρα που το ξανασκεφτομαι..Δεν τον πηρε γιατι δεν ηθελε να τον κουρασει αφου θα τραβαγε φορτιο ως βασικο 3αρι του Παο. Γιατι στην πραγματικοτητα ειναι πρακτορας των κοντων που εχει ερθει για να μας κανει σκατα, και δουλευει υπογειως για τον Παο.Μαλιστα ολο αυτο το σκηνικο με την κριτικη του απο τα μεσα που ελεγχει ο Παο ειναι στημενο για καλυψη και για να μας ριξουν σταχτη στα ματια! Γι'αυτο εξαλλου χρησιμοποιουσε και συνεχεια τον ΔΔ,τον Σπαν και τον Φωτση κι αφηνε παγκο τον Πριντεζη για να συνηθισει ο Αντωναρος ακομα περισσοτερο με τους νεους του συμπαιχτες...
Ειπα να το ριξω κι εγω στη τρελη με επιχειρηματα σαν τα δικα σας...
Anaz
edit: Ξεχασα να πω ισως το πιο σημαντικο..για τον Σοφο, που τον πηρε στην Εθνικη για να μην αδυνατισει γιατι εκει στον Παο ειναι ο μονος που φοβουνται για να μαρκαρει τον Πεκο, και φυσικα και για το κοψιμο των Λουκα, Βασιλειαδη που ειχαν φερει οι Αγγελο και απο Εθνικη και απο Ολυμπιακο. Η δε περιπτωση Καλαθη κανει μπαμ αφου ο Γιαννακης ηταν απο τους πρωτους που ενδιαφερθηκαν και πηγαν και τον ειδαν στην Αμερικη και τσουπ..στον Παο ο Νικ!!
Προστυχος ο Γιαννακης, προστυχοι οι κοντοι, βαλε και τη φετινη εικονα παραδοσης στους τελικους, νομιζω το δικο μου σεναριο ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ εξισου πιστευτο!
apkat
H σειρα στους χρονους συμμετοχης ηταν η εξης:

Διαμαντιδης
Σπανουλης
Φωτσης
Παπαλουκας
Βασιλοπουλος
Ζησης
Μπουρουσης
Τσαρτσαρης
Γλυνιαδακης
Πελεκανος
Σοφο
Πριντεζης(Ο Γιωργος επαιξε κατα μεσο ορο 5 λεπτα ενω δεν επαιξε και σε ενα παιχνιδι λιγοτερος χρονος απο ολους και σε μεσο ορο και σε απολυτη τιμη.Πιο πολυ σαν ρουκι χρησιμοποιθηκε οντως παρα σαν 9ος παικτης)
Dominique
Anaz μην παθεις τιποτα,καθισα και το ξανασκεφτηκα...κι εχεις δικιο(πως θα μπορουσε να συμβαινει αλλιως αλλωστε?).Δεν πειραζει που ο,τι εγραψες δεν απανταει σε τιποτα απ αυτα που εγραψα εγω.Ισως απαντας στον lakers με τον οποιο οπως ευθαρσως δηλωνεις,ειμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να εχουμε την ιδια αποψη.Απλα δυσκολευομαι να αποφασισω αν εχει κι εκεινος δικιο εκτος απο εσενα.Εσυ παντως μην αγχωνεσαι εισαι απολυτα σωστος,ελεγα ανοησιες.

Και για το Γιαννη που μαλλον διαβασε τις αποψεις μου:Εχω την εντυπωση οτι το ματς που δεν επαιξε ο Πριντεζης ηταν αυτο της πρεμιερας,που ειναι κατι το φυσιολογικο ενω ειχε κι εναν τραυματισμο κατα τη διαρκεια του τουρνουα.Γενικα αυτο που αποκομισα ειναι οτι ουσιαστικα ηταν οντως αν οχι ο 9ος,τουλαχιστον ο 10ος παιχτης της ομαδας.Αριθμολαγνος δεν ειμαι,ψαξτε τα εσεις.
T.W.Is.M.
Μαλλον τα διαβασα ολα πολυ γρηγορα και κατι εχω χασει στη σκεψη σας. Αυτο που καταλαβα παντως ειναι:
Ηταν εμπαθεια και μεροληψια η επιλογη του 11ου-12 παιχτη(στην καλυτερη περιπτωση 10ου) Πελεκανου αντι του Περπερογλου.
Σχολιο: Το οτι ο Γιαννακης δεν προτιμα παιχτες που στηριζονται κυριως στο σουτ, και τετοιος ηταν ο περσινος Περπερογλου, μας διαφευγει τελειως? Το οτι εμεις στον Ολυμπιακο γκρινιαζαμε και ανησυχουσαμε, δικαιως οπως αποδειχθηκε, περσι το Σεπτεμβριο επειδη δεν ειχαμε αρκετους καλους σουτερ δεν ειναι αλλο ενα δειγμα αυτης της προπονητικης αποψης? Μηπως δεν υστερουσε καθε φορα η εθνικη σ αυτο το κομματι? Μηπως δεν υπηρχε ως υποψηφιος και ο Τσαλδαρης, που επισης στηριζεται στο μακρινο σουτ επιθετικα, ειναι καλυτερος αμυντικος απο τον Περπερογλου και με μεγαλυτερη εμπειρια τη δεδομενη χρονικη στιγμη απο τον Περπερογλου? Κι αυτος ομως κοπηκε. Και γιατι δεν περναει απ το μυαλο κανενος οτι εκτιμα τα αγωνιστικα χαρακτηριστικα του Πελεκανου για καποιο συγκεκριμενο ρολο και γι αυτο τον πηρε και στον Ολυμπιακο? Και δε σκεφτεται κανεις οτι σε μια ετοιμη και στρωμενη ομαδα, οπως ηταν η εθνικη, ηθελε καποιον για το ρολο του Χατζηβρεττα και το πιο κοντινο που υπηρχε διαθεσιμο ηταν ο Πελεκανος?
Ηταν εμπαθεια και μεροληπτικη αντιμετωπιση το οτι παιχτες του Παναθηναικου επαιζαν πολυ χρονο.
Σχολιο: Αν οι ιδιοι παιχτες επαιζαν λιγοτερο εις βαρος παιχτων του Ολυμπιακου(που ηταν σχεδον ολη η υπολοιπη ομαδα), θα ηταν εξισου μεροληπτικο γιατι ευνοει τους παιχτες της ομαδας του. Αν επαιζε παραπανω ο Ζησης, θα λεγοταν οτι τον ευνοει για να τον φερει στον Ολυμπιακο φετος το καλοκαιρι. Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα...
Ηταν εμπαθεια και μεροληψια που ο Τσαρτσαρης επαιζε στο 5 για αρκετη ωρα, με αποτελεσμα να υποαποδιδει.
Σχολιο: Τι θα λεγοταν αραγε αν ο Τσαρτσαρης ηταν παιχτης του Ολυμπιακου και ο Μπουρουσης παιχτης του Παναθηναικου? Δε θα ηταν ο Γιαννακης κακοβουλος τοτε που θα ευνοουσε τον παιχτη της ομαδας του εις βαρος του παιχτη της αντιπαλης βαζοντας τον εκτος θεσης? Τωρα που εγινε το αντιθετο ειναι παλι εμπαθης? Το οτι φετος στα 2/3 της σεζον ο Τσαρτσαρης ηταν σκια του καλου εαυτου του μηπως μπορει να συσχετιστει και με τη μετρια παρουσια του στους Ολυμπιακους? Ή μηπως και γι αυτο φταιει ο Γιαννακης?
Ηταν επισης μεροληπτικο το οτι πηρε μαζι του το Σχορτσανιτη.
Σχολιο: Αν μιλουσαμε για παιχτη του Παναθηναικου,θα ηταν εμπαθεια γιατι τον πηρε για να τον χρησιμοποιει 3λεπτα και για να δειξει οτι δεν μπορουσε να βοηθησει, ωστε να τον εκθεσει. Μηπως ομως τον πηρε σαν μια επιλογη-στοιχημα που θα μπορουσε υπο προυποθεσεις να βοηθησει και γι αυτο πηρε και το Γλυνιαδακη για να εχει μια ακομα καλυψη? Αλλωστε στην περιφερεια ειχε αποδεδειγμενα πιο ποιοτικες λυσεις και εκρινε οτι δε θα βοηθουσε αλλος ενας παιχτης.

Συμπερασμα: Απ οπου κι αν το πιασουμε το θεμα, θα υπηρχαν παραπονα και κατηγοριες. Αυτο δειχνει ενα και μονο πραγμα. Οτι μεγαλο μερος των φιλαθλων του Παναθηναικου περιμενε στη γωνια να δει τι θα κανει ο Γιαννακης για να τον κατηγορησει και οτι αν ερχοταν ενα κακο αποτελεσμα, θα του το φορτωνε δικαιως ή αδικως. Δεν αρεσε το γεγονος οτι πηγε στον Ολυμπιακο, ισως γιατι ηταν προπονητης της εθνικης, ισως γιατι ειχε παιξει και στον Παναθηναικο, ισως για αλλους λογους που εσεις ξερετε καλυτερα απο μενα. Μεχρι εδω δεκτο. Ομως το να εχει βγει ετυμηγορια για καποιον πριν δουμε τις ενεργειες του ειναι κατι τελειως διαφορετικο.
Κι εγω εχω ενα μεγαλο κολλημα σχετικα με το μπασκετ. Δε θελω να βλεπω Σερβους μπροστα μου(με ελαχιστες εξαιρεσεις). Απλα εγω το γραφω απο μονος μου, ξερω το λογο και δε θα δισταζα να τον γραψω...
lakersdynasty
καλα οτι κατσει. Το να κανεις 1 μηνα πριν αρχισουν οι αγωνιστικες υποχρεωσεις της ομαδας σου με αρκετους παικτες σου προπονηση ειναι αυτο που εχει σημμασια. Αυτο ειναι και αυτο που ανεφερα.

Καποιοι το πηραν και το εκαναν ενα με την χρησιμοποιηση των παικτων στου αγωνες που εκει σαφως καθονταν αλλοι και παραεπαιζαν αλλοι.

Την προετοιμασια του ο Γιαννακης την εκανε.

Εγω το μονο που εχω να πω ειναι οτι ο Καζλαουσκας θελει τον Περπε φετος επειδη μπορει να μην ειναι ο τελειος σουτερ η ο τελειος αμυντικος οπως οι Βσιλειαδης αντιστοιχα αλλα εχει μια ισορροπια σε αμυνα και επιθεση που χρειαζεται η Εθνικη αεδω και πολλα χρονια στην θεση 3.

Που το ξερω οτι τον θελει ο Καζλαουσκας? Εδω ανακαλυψατε οτι ο Περπερογλου δεν συμπαθει παικτες με τα αγωνιστικα χαρακτιριστικα του Περπερογλου πραγμα το οποιο απλα αναφερεται σε πολλα ποστ αλλα κανεις δεν λεει ι δεν αρεσει ακριβως στον Γιαννακη.

Εγω εξεφρασα την δικη μου αποψη οπως ολοι αλλα μερικοι συνχεχιζουν το βιολι του προηγουμενου καλοκαιριου. Δεν εχω κολλημα να συμφωνησει κανεις μαζι μου. Ειδικα οι Ολυμπιακοι που υποστιριζουν τον προπονητη τους.
Anaz
QUOTE
Δεν πειραζει που ο,τι εγραψες δεν απανταει σε τιποτα απ αυτα που εγραψα εγω.
Σου απαντησα στη πρωτη παραγραφο. Απο'κει και περα δυστηχως ειλικρινα δεν βρηκα κατι να απαντησω. Δεν βρηκα ενα αρκουντως σοβαρο επιχειρημα.Κατι για να γινει σοβαρος-ουσιαστικος αντιλογος δηλαδη..
Κατα τ'αλλα, κανενα αγχος..σε διαβεβαιω.
apkat
QUOTE(Dominique @ Jun 10 2009, 19:44 ) *
Και για το Γιαννη που μαλλον διαβασε τις αποψεις μου:Εχω την εντυπωση οτι το ματς που δεν επαιξε ο Πριντεζης ηταν αυτο της πρεμιερας,που ειναι κατι το φυσιολογικο ενω ειχε κι εναν τραυματισμο κατα τη διαρκεια του τουρνουα.Γενικα αυτο που αποκομισα ειναι οτι ουσιαστικα ηταν οντως αν οχι ο 9ος,τουλαχιστον ο 10ος παιχτης της ομαδας.Αριθμολαγνος δεν ειμαι,ψαξτε τα εσεις.


Ειναι δεν ειναι 9ος παικτης σημασια εχει οτι επαιξε συνολικα σε 5 παιχνιδια 26 λεπτα.Γεγονος ειναι οτι το ροτεισον βεβαια ηταν στην ουσια 8 παικτων οποτε ολοι οι υπολοιποι μετα ειχαν μικρο χρονο συμμετοχης.Απο τα 10 του Γλυνιαδακη μεχρι τα 5 του Πριντεζη.

Αν θες την γνωμη μου τωρα ο Πριντεζης θα επρεπε να παιζει πιο πολυ και να ειναι οντως ο 9ος μην σου πω και 8ος παικτης της ομαδας αλλα τον εφαγε η απειρια του.Φετος με τον καζλαουσκας θεωρω οτι θα παιξει πολυ περισσοτερο οποτε δεν θεωρω σε καμια περιπτωση κατακριτεα και μεροληπτικη την κληση του Πριντεζη στην περσυνη ομαδα(μπορει και να μην το θεωρει καποιος κατακριτεο και να εχω καταλαβει εγω λαθος αλλα με εχει βαρεσει το διαβασμα στο κεφαλι smiley.gif )
T.W.Is.M.
QUOTE(lakersdynasty @ Jun 10 2009, 21:13 ) *
καλα οτι κατσει. Το να κανεις 1 μηνα πριν αρχισουν οι αγωνιστικες υποχρεωσεις της ομαδας σου με αρκετους παικτες σου προπονηση ειναι αυτο που εχει σημμασια. Αυτο ειναι και αυτο που ανεφερα.

Καποιοι το πηραν και το εκαναν ενα με την χρησιμοποιηση των παικτων στου αγωνες που εκει σαφως καθονταν αλλοι και παραεπαιζαν αλλοι.

Την προετοιμασια του ο Γιαννακης την εκανε.

Εγω το μονο που εχω να πω ειναι οτι ο Καζλαουσκας θελει τον Περπε φετος επειδη μπορει να μην ειναι ο τελειος σουτερ η ο τελειος αμυντικος οπως οι Βσιλειαδης αντιστοιχα αλλα εχει μια ισορροπια σε αμυνα και επιθεση που χρειαζεται η Εθνικη αεδω και πολλα χρονια στην θεση 3.

Που το ξερω οτι τον θελει ο Καζλαουσκας? Εδω ανακαλυψατε οτι ο Περπερογλου δεν συμπαθει παικτες με τα αγωνιστικα χαρακτιριστικα του Περπερογλου πραγμα το οποιο απλα αναφερεται σε πολλα ποστ αλλα κανεις δεν λεει ι δεν αρεσει ακριβως στον Γιαννακη.

Εγω εξεφρασα την δικη μου αποψη οπως ολοι αλλα μερικοι συνχεχιζουν το βιολι του προηγουμενου καλοκαιριου. Δεν εχω κολλημα να συμφωνησει κανεις μαζι μου. Ειδικα οι Ολυμπιακοι που υποστιριζουν τον προπονητη τους.


Δηλαδη μπορουσε να φτιαξει ομαδα με 6-7 παιχτες του ΠΑΟ και 3-4 του Ολυμπιακου, για να καταλαβω? Ολο το θεμα περι προετοιμασιας αφορα τη μη επιλογη του Περπερογλου! Και η επιλογη ενος παιχτη που θα ηταν στο βαθος του παγκου συνιστα εμπαθεια!
Στο bold φανταζομαι οτι εννοεις "ο Γιαννακης δε συμπαθει παιχτες με τα αγωνιστικα χαρακτηριστικα του Περπερογλου". Δε νομιζω οτι το ανακαλυψε κανεις αυτο. Ειναι συμπερασμα που βγαινει απο τις επιλογες του Γιαννακη σε ολη την πορεια του ως προπονητης. Ο Καζλαουσκας καλα κανει και προτιμα τον Περπερογλου. Κι εγω αν εκανα την επιλογη του ροστερ περσι, θα διαλεγα Περπερογλου-Πελεκανο αντι του Γλυνιαδακη(ή του Σοφο αν ημουν σιγουρος οτι δεν μπορει να προσφερει). Αλλωστε τον Καζλαουσκας τον θεωρω καλυτερο προπονητη απο το Γιαννακη.
Αληθεια, μηπως η προετοιμασια δεν ξεκινα απο τις πρωτες ημερες προπονησεων με 18(ή περιπου τοσους) παιχτες? Μηπως ο Περπερογλου δεν ηταν ο τελευταιος που κοπηκε(αν το θυμαμαι καλα, γιατι ημουν στο στρατο τοτε)? Αρα και ο 13ος παιχτης θα εκανε ενα σημαντικο μερος της προετοιμασιας, ετσι δεν ειναι?
Αν ηθελα να υπερασπιστω τον προπονητη του Ολυμπιακου Γιαννακη, θα τον υπερασπιζομουν και ως προπονητη του Ολυμπιακου και θα υποστηριζα να μεινει. Δε θα ημουν αντιθετος εξ αρχης με την προσληψη του για αγωνιστικους λογους.
big_sofo7
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=98830

Για ριξτε μια ματια... Αντε να δουμε...!!
Q 6
http://sport24.gr/html/ent/901/ent.297901.asp



η ελπιδα πεθαινει τελευταια....
modernam
QUOTE(rankin @ Jun 9 2009, 08:52 ) *
Είσαι σίγουρος πως ο Ολυμπιακός δεν έπαιζε μια μορφή τριγωνικής επίθεσης φέτος;
Για ρίξε μια ματιά στο τι ακριβώς είναι η τριγωνική επίθεση και μετά δες ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού...


όχι μόνο δεν έπαιξε τριγωνική επίθεση ... δεν έπαιξε επίθεση γενικά. πιο σύστημα ακριβώς είδες να επαναλαμβάνεται πετυχημένα στην επίθεση?

QUOTE(rankin @ Jun 9 2009, 08:52 ) *
Επίσης, στα πλαίσια μιας γενικότερης αγωνιστικής αποτίμησης της χρονιάς που πέρασε,
είμαστε σίγουροι πως η ομάδα μας, με αυτό το υλικό και με αυτόν τον προπονητή, είναι ένα σύνολο από Loosers-underachievers???


σιγουρότατοι 100% γιατί 85.000 τελικούς να παίζαμε ... θα τους χάναμε όλους

QUOTE(rankin @ Jun 9 2009, 08:52 ) *
Γιατί, αν εξαιρέσει κανείς το ότι η ομάδα δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς, κατα τ' άλλα φαίνεται ότι κανείς δεν θεωρούσε την ομάδα άξια να πάρει πρωτάθλημα ή euroleague, συνεπώς, πέρα απο συναισθηματισμούς, μήπως η ομάδα έκανε το maximum δυνατό για τις ικανότητες της;; 39.gif


μιλάμε για μια ομάδα με μεγαλύτερο μπάντζετ από τον ΠΑΟ και θεωρείς την χρονιά πετυχημένη?
δηλαδή για να την πούμε αποτυχημένη πρέπει να χάνουμε από τον Αρη και την Προκόμ?
και τέλος πάντων με τι προσδοκίες ξεκινάς φέτος 6-8 νέους παίχτες? θα είσαι ευχαριστημένος με τα ίδια αποτελέσματα?
apkat
QUOTE(modernam @ Jun 12 2009, 22:27 ) *
όχι μόνο δεν έπαιξε τριγωνική επίθεση ... δεν έπαιξε επίθεση γενικά. πιο σύστημα ακριβώς είδες να επαναλαμβάνεται πετυχημένα στην επίθεση?


κανω το ιδιο ποστ που εκανα και στο αλλο τοπικ πανω στην τριγωνικη επιθεση.




Gomelsky κοιτα την φαση που ξεκινα στο 5:45 του βιντεο.Triangle offence by Olympiacos.Μια μορφη της τουλαχιστον.Σκεψου ποσες φορες ειδες την ιδια φαση φετος με αλλους συμμετεχοντες.
modernam
QUOTE(apkat @ Jun 13 2009, 01:15 ) *
κανω το ιδιο ποστ που εκανα και στο αλλο τοπικ πανω στην τριγωνικη επιθεση.




Gomelsky κοιτα την φαση που ξεκινα στο 5:45 του βιντεο.Triangle offence by Olympiacos.Μια μορφη της τουλαχιστον.Σκεψου ποσες φορες ειδες την ιδια φαση φετος με αλλους συμμετεχοντες.


η συγκεκριμένη φάση είαν απλά ένα καλό σκριν ... τίποτα άλλο.
παρόμοιες φάσεις μου έρχονται σπάνια στο μυαλό ... και είδα σχεδο΄ν όλλα τα παιχνίδια.

επίσης όπως φαίνεται η επίθεση ξεκινά με 11 δευετρόλεπτα να μένουν και τελειώνει με έξι.
πράγμα που σημαίνει ότι αν δεν βγει η πάσα ... η μπάλα η θα μείνει στα χέρια μας ή θα γίνει σκοτωμένο σουτ υπό πίεση.
apkat
QUOTE(modernam @ Jun 14 2009, 02:04 ) *
η συγκεκριμένη φάση είαν απλά ένα καλό σκριν ... τίποτα άλλο.
παρόμοιες φάσεις μου έρχονται σπάνια στο μυαλό ... και είδα σχεδο΄ν όλλα τα παιχνίδια.


Δεν ξερω και δεν με νοιαζει πως σου φαινεται η συγκεκριμενη φαση.Παντως ειναι μια εκδοχη της τριγωνικης επιθεσης του Ολυμπιακου ειτε σου αρεσει ειτε οχι.Η συγκεκριμενη φαση γινοταν παρα πολυ μαλιστα καπου στα Χριστουγεννα και μεχρι τον Μαρτη-Απριλη πολλες φορες σε καθε παιχνιδι με παρα πολλους διαφορετικους πρωταγωνιστες και συνηθεις αποδεκτες τους Γκριρ Χαλπεριν Τσιλι.

Εντιτ:Αν εσυ σε μια διαρκη μετακινηση 5 παικτων επι 10 δευτερολπετα βλεπεις απλα ενα καλο σκριν τοτε απλα ρισπεκτ.
apkat
QUOTE(apkat @ Jun 14 2009, 04:17 ) *
Δεν ξερω και δεν με νοιαζει πως σου φαινεται η συγκεκριμενη φαση.Παντως ειναι μια εκδοχη της τριγωνικης επιθεσης του Ολυμπιακου ειτε σου αρεσει ειτε οχι.Η συγκεκριμενη φαση γινοταν παρα πολυ μαλιστα καπου στα Χριστουγεννα και μεχρι τον Μαρτη-Απριλη πολλες φορες σε καθε παιχνιδι με παρα πολλους διαφορετικους πρωταγωνιστες και συνηθεις αποδεκτες τους Γκριρ Χαλπεριν Τσιλι.

Εντιτ:Αν εσυ σε μια διαρκη μετακινηση 5 παικτων επι 10 δευτερολπετα βλεπεις απλα ενα καλο σκριν τοτε απλα ρισπεκτ.




Το στησιμο των 2 φασεων απο το 2:07 και μετα να φανταστω δεν σου θυμιζει τιποτα απο την προηγουμενη ιδια φαση που παρεθεσα στο παιχνιδι με την Ρεαλ εστω και αν ειχε διαφορετικη καταληξη.Αλλωστε η τριγωνικη επιθεση δεν ειναι μια αυτοματοποιημενη φαση οπως το πικ ν ρολ αλλα με γενικοτερη φιλοσοφια επιθεσης που φαινεται σε παρα πολλες φασεις σε ολα τα παιχνιδια του Ολυμπιακου που μπορει να κοιταξεις



Αντιστοιχα η φαση που οδηγει στο τριποντο του Παπαλουκα στο 7:54 και τοσες αλλες αν ψαξεις φασεις απο παιχνιδια φετινα του Οσφπ.
modernam
QUOTE(apkat @ Jun 14 2009, 04:55 ) *
Αλλωστε η τριγωνικη επιθεση δεν ειναι μια αυτοματοποιημενη φαση οπως το πικ ν ρολ αλλα με γενικοτερη φιλοσοφια επιθεσης που φαινεται σε παρα πολλες φασεις σε ολα τα παιχνιδια του Ολυμπιακου που μπορει να κοιταξεις


επιθετικό συστημα είναι κάτι το οποίο εφαρμόζεται συχνα και δημιουργεί καλυτερες προυποθέσεις για ένα σουτ από ότι μια επίθεση βασισμένη καθαρά στις προσωπικές εμπνέυσεις.

από τις φάσεις που αναφέρεις μόνο μία ή δύο μοιάζουν με κάτι σαν τριγωνική επίθεση.
αλλά δεν είναι αυτή η ουσία.
η ουσία είναι ότι παίζοντας έτσι η ομάδα καταστρέφεται... διότι
1. οι φάσεις βγαίνουν δύσκολα
2. καταλήγουν σε ριψοκίνδυνες τελικές πάσες
3. καταναλώνουν πολύ χρόνο

πριν ο Γιαννάκης προσπάθήσει να διδάξει "φιλοσοφίες" θα ήταν προτιμότερο να ξεκινήσει από τα απλά δηλαδή κανα ελέυθερο σουτ, και κανα σωστό πικ εν ρολ.

αλλά πες και ότι πάμε για τη νέα φιλοσοφία. σε ποιούς ακριβώς θα την διδάξει. στους 7-8 νέους παίχτες κάθε χρονιά.
pivot
QUOTE(modernam @ Jun 14 2009, 12:45 ) *
πριν ο Γιαννάκης προσπάθήσει να διδάξει "φιλοσοφίες" θα ήταν προτιμότερο να ξεκινήσει από τα απλά δηλαδή κανα ελέυθερο σουτ, και κανα σωστό πικ εν ρολ.

αλλά πες και ότι πάμε για τη νέα φιλοσοφία. σε ποιούς ακριβώς θα την διδάξει. στους 7-8 νέους παίχτες κάθε χρονιά.



Ο "θεωρητικός μετρ" της τριγωνικής επίθεσης στην ελλάδα είναι ο Μανουσέλης. Αυτός διδάσκει και τον Γιαννάκη και τους παίκτες!
T.W.Is.M.
QUOTE(modernam @ Jun 14 2009, 12:45 ) *
η ουσία είναι ότι παίζοντας έτσι η ομάδα καταστρέφεται... διότι
1. οι φάσεις βγαίνουν δύσκολα
2. καταλήγουν σε ριψοκίνδυνες τελικές πάσες
3. καταναλώνουν πολύ χρόνο


Σ αυτο θα συμφωνησω, τουλαχιστον στο σκεπτικο, ειδικα στο 3. Δεν ειμαι εναντιον του να παιζουμε τριγωνο, αλλα θα πρεπει ολα να γινονται πιο γρηγορα. Οταν οι προυποθεσεις για την επιθεση και για να απειλησεις το καλαθι ξεκινανε στα 12'', το χεις χασει το παιχνιδι. Η τριγωνικη επιθεση εχει μεν πολλες επιλογες, αλλα χρειαζεσαι και χρονο για να μπορεσεις να τις εκμεταλλευτεις. Με μιση επιθεση δεν υπαρχει αποτελεσμα. Οι ομαδες που παιζουν ετσι στο ΝΒΑ παιζουν συνηθως χωρις πραγματικο πλει μεικερ και με οσο γινεται ψηλοτερα γκαρντ. Εμεις εχουμε καθαρο πλει μεικερ, που κραταει και αρκετη ωρα την μπαλα στα χερια του και φετος ειχαμε και σουτινγκ γκαρντ που ηθελε να κραταει τη μπαλα πολλη ωρα επισης.
apkat
QUOTE(modernam @ Jun 14 2009, 12:45 ) *
επιθετικό συστημα είναι κάτι το οποίο εφαρμόζεται συχνα και δημιουργεί καλυτερες προυποθέσεις για ένα σουτ από ότι μια επίθεση βασισμένη καθαρά στις προσωπικές εμπνέυσεις.

από τις φάσεις που αναφέρεις μόνο μία ή δύο μοιάζουν με κάτι σαν τριγωνική επίθεση.
αλλά δεν είναι αυτή η ουσία.
η ουσία είναι ότι παίζοντας έτσι η ομάδα καταστρέφεται... διότι
1. οι φάσεις βγαίνουν δύσκολα
2. καταλήγουν σε ριψοκίνδυνες τελικές πάσες
3. καταναλώνουν πολύ χρόνο

πριν ο Γιαννάκης προσπάθήσει να διδάξει "φιλοσοφίες" θα ήταν προτιμότερο να ξεκινήσει από τα απλά δηλαδή κανα ελέυθερο σουτ, και κανα σωστό πικ εν ρολ.

αλλά πες και ότι πάμε για τη νέα φιλοσοφία. σε ποιούς ακριβώς θα την διδάξει. στους 7-8 νέους παίχτες κάθε χρονιά.


Μα δεν διαφωνω σε αυτο.Αλλωστε ο Ολυμπιακος απετυχε.Ισως να ηταν πιο αποτελεσματικο να παιξει με απλα πικ ν ρολ και να τελειοποιησει αυτο το παιχνιδι με καλη κυκλοφορια και καλες αποστασεις.Εμενα η δικια μου ενσταση ηταν σε αυτο που λενε ολοι οτι ο Ολυμπιακος δεν επαιξε καν τριγωνικη επιθεση.Ε αυτο δεν ισχυει.Επαιξε και μαλιστα αρκετα.Αλλο αν απετυχε αυτο το παιχνιδι.
modernam
Λογω δουλειάς, δεν μπορεσα να παρακολουθήσω ακριβώς τις εξελίξεις ... αλλά σήμερα έμαθα ότι ...
δυο παρασκευές (12 ιουνίου) πίσω ο παπαλουκάς ταξίδεψε στις 9.00 το πρωι για Μιλάνο.
εφτασε στις 11.00 και στις 14.30 ήταν στην πλατεία duomo ... με τον μεσίνα.
a bullet for your head
QUOTE(modernam @ Jun 28 2009, 02:28 ) *
Λογω δουλειάς, δεν μπορεσα να παρακολουθήσω ακριβώς τις εξελίξεις ... αλλά σήμερα έμαθα ότι ...
δυο παρασκευές (12 ιουνίου) πίσω ο παπαλουκάς ταξίδεψε στις 9.00 το πρωι για Μιλάνο.
εφτασε στις 11.00 και στις 14.30 ήταν στην πλατεία duomo ... με τον μεσίνα.

Που σημαινει?
apkat
Oti τι ηπιαν καφε μαζι.
virgin13
το σιγουρο ειναι οτι δεν ερχεται ο μεσινα
Air and King
Ο Γιαννακης μπορει να εμεινε αλλα απο το πρωτο κιολας παιχνιδι της νεας σεζον θα του ασκηθει μεγαλη πιεση και δεν θα ακουει "κανε την ομαδα παλι....................".Επισης καλειται να αλλαξει καποια πραγματα οπως το να παιξει η ομαδα πιο γρηγορο μπασκετ και να μην την πιανει τρικυμια στις επιθεσεις και σουτ απελπησιας στο τελος των 24 και να προσπαθησει να εκμεταλευτει και λιγο τα αθλητικα προσοντα του Τσιλντρες!
Αμφηβαλω κατα ποσο θα δουμε σημαντικες αλλαγες απο αυτον.
Η ομαδα δεν παρουσιασε τιποτα εχασε και τους τρεις Τιτλους και αυτος ειναι ακομα εδω.
Πολυ φοβαμαι οτι ο Ολυμπιακος του εσωσε την προπονητικη του καριερα εστω και για λιγο καιρο καθως ετσι οπως τα (δεν) καταφερε δεν θα τον ηθελε καμια καλη ομαδα στην Ευρωπη.
Ελπιζω να διαψευστω(και το λεω πραγματικα αυτο) αλλα τα δειγματα γραφης του Γιαννακη ειναι τραγικα!

Υπαρχουν πολλοι που δεν τον ηθελαν στην ομαδα για ιστορικους λογους τωρα και με τις αποτυχιες που προστεθηκαν ελπιζω να εχει καταλαβει οτι ο κοσμος καθεται σε αναμενα καρβουνα!
Sokos
Μέσα στην γενικότερη απαξίωση που φαίνεται να υπάρχει και στο κλίμα του "αντε να βγάλουμε κουτσά στραβά την χρονιά μην μας πάρουν με τις ντομάτες" έχω την αίσθηση ότι οι Αγγελόπουλοι θέλουν να αλλάξουν όσα λιγότερα γίνεται. Δεν φαίνεται να υπάρχει κανένας σχεδιασμός (πλέον έχουν αρχίσει να στερεύουν και οι επιλογές...) και όπως όλα δείχνουν θα πάε για μια χρονιά αρκετά χειρότερη από τις προηγούμενες. Απ ότι έχω καταλάβει ήδη στα διαρκείας υπάρχει μεγάλη πτώση. Αυτοί οι όλο και λιγότεροι που θα πηγαίνουν στο γήπεδο όσο περνάει ο καιρός, θα πηγαίνουν για να κράξουν παρά για να υποστηρίξουν. Και κατά πάσα πιθανότητα, αυτό που θα βλέπουν θα ναι όντως για κράξιμο... Το χω ξαναγράψει καναδυό φορές. Το θεωρώ πολύ δύσκολο να βγάλει όλη την σεζόν ο Γιαννάκης. Το να ανανεώσει το συμβόλαιο το καλοκαίρι, το θεωρώ πιο δύσκολο κι από το να χτυπήσει μια μέρα το τηλέφωνο και να ναι ο Αγγελόπουλος να μου ζητάει να αναλάβω εγώ.....
Air and King
QUOTE(Sokos @ Jul 16 2009, 03:14 ) *
Το χω ξαναγράψει καναδυό φορές. Το θεωρώ πολύ δύσκολο να βγάλει όλη την σεζόν ο Γιαννάκης. Το να ανανεώσει το συμβόλαιο το καλοκαίρι, το θεωρώ πιο δύσκολο κι από το να χτυπήσει μια μέρα το τηλέφωνο και να ναι ο Αγγελόπουλος να μου ζητάει να αναλάβω εγώ.....

Εγω το θεωρουσα οπως και πολλοι αλλοι φανταζομαι και εσυ οτι μετα το 0/3 (στους τιτλους) θα εφευγε νυχτα αλλα τελικα αυτο δεν εγινε ουτε μερα..........
Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχουν περηθωρια για αλλες αποτυχιες!Τι να το κανω αμα χαθει και αλλη χρονια και μετα τον διωξουνε!
Τα διαρκειας θα αυξηθουν αν παρει καποιο καλο ονομα.Προς το παρων δεν εχει παρει κανεναν και με την παραμονη του Γιαννακη ο κοσμος εχεις δυσανασχετησει.Τουλαχιστον να παρουν οι Αγγελοπολοι κανενα παιχτη να χρυσωθει λιγο το χαπι.
Sokos
Εννοείται πως δεν περίμενα να μείνει φέτος. Το θεωρώ το μεγαλύτερο λάθος που έκαναν οι Αγγελόπουλοι από τότε που ανέλαβαν.... Απλά αυτά τα "ξέρουν από μπάσκετ" κτλ κτλ που ακούγονται μάλλον είναι παραμύθια....
Air and King
QUOTE(Sokos @ Jul 16 2009, 03:39 ) *
Εννοείται πως δεν περίμενα να μείνει φέτος. Το θεωρώ την μεγαλύτερη μ%#^&α που έκαναν οι Αγγελόπουλοι από τότε που ανέλαβαν.... Απλά αυτά τα "ξέρουν από μπάσκετ" κτλ κτλ που ακούγονται μάλλον είναι παραμύθια....

Ξερουν απο μπασκετ και πιο πολυ ο Παναγιωτης Αγγελοπουλος.Το θεμα ειναι οτι δεν εχουν μαθει ακομα να παιρνουν κεφαλια.Με τετοιες εμφανισεις οπως το 2ο Τελικο δεν επιτρεπεται να υπαρχει Γιαννακης στον Ολυμπιακο.
Sokos
Πέρα από τον 2ο τελικό.... Όλη την χρονιά παίξαμε μπάσκετ με σοβαρό αντίπαλο ελάχιστες φορές. Με TAU εκτός, άντε τα παιχνίδια με Real και πες ένα με τον ΠΑΟ. Στα υπόλοιπα.... φαντάσματα, παιδική χαρά, ανύπαρκτοι εν ολίγοις.... Αυτό από μόνο του θα πρεπε να ναι αρκετό.... (Πόσο μάλλον με το 0/3).....
spysta
QUOTE(Sokos @ Jul 16 2009, 01:55 ) *
Πέρα από τον 2ο τελικό.... Όλη την χρονιά παίξαμε μπάσκετ με σοβαρό αντίπαλο ελάχιστες φορές. Με TAU εκτός, άντε τα παιχνίδια με Real και πες ένα με τον ΠΑΟ. Στα υπόλοιπα.... φαντάσματα, παιδική χαρά, ανύπαρκτοι εν ολίγοις.... Αυτό από μόνο του θα πρεπε να ναι αρκετό.... (Πόσο μάλλον με το 0/3).....

Kαλα στα μεγαλης σημασιας παιχνιδια με ΣΟΒΑΡΟ αντιπαλο ... ΜΟΝΟ με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ στο 2ο τελικο ημασταν παιδικη χαρα .Σε ολα τα αλλα ειτε χασαμε στον ποντο .. ειτε απλα δεν παιξαμε πολυ καλ .. παιδικι χαρα και ανυπαρκτοι μετα τον Ιανουαριο ΔΕΝ υπηρξαμε ποτε (πλην αυτο που ανεφερα)

Αν βαζεις και πριν τον Ιανουαριο υπαρχουν και αλλα δυο .. με την Μακαμπι εξω .. και με την Λε μαν μεσα.Αλλα δεν ειχαν την ιδια βαρυτητα
Sokos
Το παιδική χαρά και το ανύπαρκτοι το λέω γιατι σε πολλά από τα παιχνίδια που αναφέρεις υπήρξε κακοποίηση του μπάσκετ. Το ότι έπαιζε και ο αντίπαλος χάλια δεν πάει να πει ότι ήταν καλό παιχνίδι. Με την TAU ήταν από τις ελάχιστες φορές που είδαμε να υπάρχει κάποιο πρόγραμμα στο παιχνίδι (ή αν υπάρχει γενικότερα, ήταν από τις ελάχιστες φορές που βγήκε στο παρκέ). Τα άλλα τα κούτσα κούτσα, "παναγιά μου κάνε να μπει και αυτό το καλάθι/κάνε να το χάσει ο αντίπαλος" δεν τα θεωρώ και σοβαρό μπάσκετ. Σε ομάδες κατώτερης δυναμικότητας, αυτός είναι ίσως ο μοναδικός τρόπος να μείνουν μέσα στο ματς. Σε μία από τις ακριβότερες ομάδες τις ευρώπης είναι τραγικό να συμβαίνει αυτό.

Υ.Γ. Δεν ξέρω για εσάς παιδιά, αλλά εμένα σε όλα σχεδόν τα ματς με δυνατούς αντιπάλους, μου φάνηκε ότι ζοριζόμασταν πολύ περισσότερο από τον αντίπαλο να βάλουμε καλάθι (ή ακόμα και να τον κρατήσουμε στην άμυνα). Αν μπορέσει να δει καμιά πάσα ο Vujcic ή ο Παπαλουκάς.... Αλλιώς πάντα ζαλίζαμε την μπάλα και στα 22-23'' πετάγαμε την οβίδα και ό,τι γίνει..... Εντάξει μια δύο, αλλά όταν σε παιχνίδια με τον ΠΑΟ γίνεται 7-8 φορές αυτό, είναι ψιλοξεφτίλα.....
PrasiniThyella
QUOTE(Sokos @ Jul 16 2009, 12:25 ) *
Το παιδική χαρά και το ανύπαρκτοι το λέω γιατι σε πολλά από τα παιχνίδια που αναφέρεις υπήρξε κακοποίηση του μπάσκετ. Το ότι έπαιζε και ο αντίπαλος χάλια δεν πάει να πει ότι ήταν καλό παιχνίδι. Με την TAU ήταν από τις ελάχιστες φορές που είδαμε να υπάρχει κάποιο πρόγραμμα στο παιχνίδι (ή αν υπάρχει γενικότερα, ήταν από τις ελάχιστες φορές που βγήκε στο παρκέ). Τα άλλα τα κούτσα κούτσα, "παναγιά μου κάνε να μπει και αυτό το καλάθι/κάνε να το χάσει ο αντίπαλος" δεν τα θεωρώ και σοβαρό μπάσκετ. Σε ομάδες κατώτερης δυναμικότητας, αυτός είναι ίσως ο μοναδικός τρόπος να μείνουν μέσα στο ματς. Σε μία από τις ακριβότερες ομάδες τις ευρώπης είναι τραγικό να συμβαίνει αυτό.

Υ.Γ. Δεν ξέρω για εσάς παιδιά, αλλά εμένα σε όλα σχεδόν τα ματς με δυνατούς αντιπάλους, μου φάνηκε ότι ζοριζόμασταν πολύ περισσότερο από τον αντίπαλο να βάλουμε καλάθι (ή ακόμα και να τον κρατήσουμε στην άμυνα). Αν μπορέσει να δει καμιά πάσα ο Vujcic ή ο Παπαλουκάς.... Αλλιώς πάντα ζαλίζαμε την μπάλα και στα 22-23'' πετάγαμε την οβίδα και ό,τι γίνει..... Εντάξει μια δύο, αλλά όταν σε παιχνίδια με τον ΠΑΟ γίνεται 7-8 φορές αυτό, είναι ψιλοξεφτίλα.....


Περιγράφεις αυτό που λένε... Οτι ο Γιαννάκης δεν παίζει ΄΄μπασκετ΄΄ αλλά ΄΄μπας και...΄΄ smiley.gif
Air and King
QUOTE(spysta @ Jul 16 2009, 05:05 ) *
Kαλα στα μεγαλης σημασιας παιχνιδια με ΣΟΒΑΡΟ αντιπαλο ... ΜΟΝΟ με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ στο 2ο τελικο ημασταν παιδικη χαρα .Σε ολα τα αλλα ειτε χασαμε στον ποντο .. ειτε απλα δεν παιξαμε πολυ καλ .. παιδικι χαρα και ανυπαρκτοι μετα τον Ιανουαριο ΔΕΝ υπηρξαμε ποτε (πλην αυτο που ανεφερα)

Αν βαζεις και πριν τον Ιανουαριο υπαρχουν και αλλα δυο .. με την Μακαμπι εξω .. και με την Λε μαν μεσα.Αλλα δεν ειχαν την ιδια βαρυτητα

Τραγικοι ημασταν ολη την χρονια!Οταν εισαι σαν ομαδα μια απο τις τρεις πιο ακρηβες στην Ευρωπη και παρουσιαζεις τετοιο θεαμα η λεξη τραγικοι ειναι λιγο.
Ενα ματς εκανε ολη την χρονια στην Βιτορια και κοντεουμε να το κορνιζαρουμε.Και παλι οπως ξαναεχω πει ο Ολυμπιακος ειχε φτασει στην κατασταση αυτη να ειναι παιχνιδι Ζωης και Θανατου!
Dromeas7
Η παραμονή του Γιαννάκη έχει και ένα πολύ σημαντικό αρνητικό.

Στην πρώτη στραβή της χρονιάς όλο το γήπεδο και όλος ο κόσμος του ΟΣΦΠ θα στραφούν εναντίον του με αποτέλεσμα να τον αναγκάσουν σε παραίτηση.Οπότε η ομάδα θα μείνει ακέφαλη και οι πρόεδροι θα αναγκαστούν να ψάχνουν για αντικαταστάτη Γενάρη μήνα.

Και μόνο ο λόγος ότι ο Γιαννάκης θα παίζει κάθε παιχνίδι με την πλάτη στον τοίχο έπρεπε να το είχαν υπολογίσει οι Αγγελόπουλοι και να είχαν προχωρήσει σε αλλαγή....

Είχα χρόνια να μπω στο φόρουμ αλλά η κατάσταση στο μπασκετικό τμήμα με έχει απογοητεύσει αρκετά ώστε να επανέλθω ελπίζω δυναμικά στις συζητήσεις...
Air and King
QUOTE(Dromeas7 @ Jul 16 2009, 19:55 ) *
Και μόνο ο λόγος ότι ο Γιαννάκης θα παίζει κάθε παιχνίδι με την πλάτη στον τοίχο έπρεπε να το είχαν υπολογίσει οι Αγγελόπουλοι και να είχαν προχωρήσει σε αλλαγή....

Το θεμα ειναι τι το θετικο ειδαν στον Γιαννακη και θα μπει σε μια διαδηκασια αμφησβητησης (δηκαιολογημενης) ο κοσμος του Ολυμπιακου απο το πρωτο κιολας παιχνιδι της σεζον.
Προλαβαινουν να τον διωξουν και να φερουν τον Μπλατ!
Sokos
Ξέρω ότι πάω να βγάλω από την μύγα ξύγκι, αλλά το γεγονός ότι για τον Chili που είχε συμβόλαιο, βγήκε ανακοίνωση ότι θα μείνει ενώ για τον Γιαννάκη ακόμα δεν έχει βγει ίσως αφήνει μια χαραμάδα ανοιχτή να μπαίνει λίγο φως.... Άμα φύγει μέσα στην χρονιά (το πιο πιθανό σενάριο) θα αναγκαστούμε να βρούμε κάποιον που λογικά δεν θα μας κάνει απλώς επειδή θα ναι από τους ελάχιστους που θα μπορούν να ρθουν.... Έτσι αντικαταστάθηκε και ο Gershon από τον Γιαννάκη και είδαμε που μας έβγαλε....
T.W.Is.M.
QUOTE(Sokos @ Jul 17 2009, 04:53 ) *
Ξέρω ότι πάω να βγάλω από την μύγα ξύγκι, αλλά το γεγονός ότι για τον Chili που είχε συμβόλαιο, βγήκε ανακοίνωση ότι θα μείνει ενώ για τον Γιαννάκη ακόμα δεν έχει βγει ίσως αφήνει μια χαραμάδα ανοιχτή να μπαίνει λίγο φως.... Άμα φύγει μέσα στην χρονιά (το πιο πιθανό σενάριο) θα αναγκαστούμε να βρούμε κάποιον που λογικά δεν θα μας κάνει απλώς επειδή θα ναι από τους ελάχιστους που θα μπορούν να ρθουν.... Έτσι αντικαταστάθηκε και ο Gershon από τον Γιαννάκη και είδαμε που μας έβγαλε....


Δε θα μπορουσε να βγαλει τη σεζον σαν υπηρεσιακος ο Τομιτς(ή ο καθε Τομιτς)? Ξερω, ειναι τακτικη Κοκκαλη και οχι Αγγελοπουλων, αλλα αν πιστευουν οτι το επομενο καλοκαιρι μπορουν να βρουν κατι καλυτερο στην αγορα, γιατι να μην το κανουν?
Για να μην πω οτι η τακτικη που ακολουθουν στις μεταγραφες σε συγκριση με τα προηγουμενα χρονια μου δινει την εντυπωση οτι δε στηριζουν τον προπονητη οσο θα χρειαζοταν και δεν τον πιστευουν.
a bullet for your head
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jul 19 2009, 13:22 ) *
Για να μην πω οτι η τακτικη που ακολουθουν στις μεταγραφες σε συγκριση με τα προηγουμενα χρονια μου δινει την εντυπωση οτι δε στηριζουν τον προπονητη οσο θα χρειαζοταν και δεν τον πιστευουν.

Πιστευεις οτι οι κ.Αγγελοπουλοι,με εναν ''εμμεσο-ευσχημο'' τροπο,θα αναμενουν μια τυχον ''αποδομηση'' του Γιαννακη,ωστε να χρησιμοποιηθει ως αφορμη για αντικατασταση του, μεσουσης της ερχομενης σεζον,μιας και για χ,ψ,ω λογους,δεν μπορουσαν να το πραξουν απ'αυτο το καλοκαιρι?
Η' τελικα ειναι ολοι πεπεισμενοι(προεδροι,προπονητες),οτι αν η ομαδα παραμεινει σχεδον η ιδια,με ελαχιστες προσθαφαιρεσεις,οτι θα καταφερουν να κανουν το βημα παραπερα?
Παντως και με τη προσθηκη του Κελατι,καθως κ με τους φημολογουμενους στοχους στο PG & τη παραμονη Τσιλντρες,θα πρεπει λογικα να επιδιωχθει η εφαρμογη ενος πιο γρηγορου τεμπο στο παιχνιδι του ΟΣΦΠ,& πανω σ'αυτο διατηρω τις αμφιβολιες & τις επιφυλαξεις μου...για την ενδεχομενη ''προπονητικη αναπροσαρμογη'' των Γιαννακη-Μανουσελη..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.