Και τον εχεις δηλαδη για τοσο "προστυχο" και ταυτοχρονα και τοσο ηλιθιο τον Γιαννακη που θα θυσιαζε μια επιτυχια με την Εθνικη με την οποια ειχε τοσο δεθει τα τελευταια χρονια, αλλα και την ιδια τη θεση του και ΚΥΡΙΩΣ την υστεροφημια του στο κατω κατω, για να κανει μινι προετοιμασια για τον Ολυμπιακο..??? blink.gif
Φαινεται περιεργο ε;Κι ομως η μετεπειτα συμπεριφορα του απεναντι σε παιχτες του Ολυμπιακου αλλα και την ομαδα του Παναθηναικου μου δινει το δικαιωμα να πιστευω οτι ειναι προστυχος.Ισως πεφτω εξω,παντως βλεπω τα πραγματα πολυ πιο αποστασιοποιημενα απο εσενα που δε σου κανει εντυπωση οτι καλεσε το Σχορτσανιτη!!!Ηταν προφανως ενας απ τους 12 καλυτερους Ελληνες παιχτες αλλα στον Ολυμπιακο δε χωρουσε...Τι να πω,παω πασο.
Ηλιθιο δεν τον εχω,οπως νομιζω πως και δεν καταλαβαινει απο υστεροφημειες.Αστηριχτα λογια για εναν ανθρωπο που συμπεριφεροταν ευθυς εξαρχης σαν τον Ελληνιαδη οντας κοουτς της Εθνικης ομαδας,ενω δεν εχει τη στοιχειωδη ευγενεια να πει ενα μπραβο στο συναδελφο που του εχει παρει την ταυτοτητα κατ επαναληψη επειδη μονο και μονο νιωθει πικραμενος.Αν τωρα ολα αυτα τα στοιχεια δεν περνουν απ το μυαλο σου πριν κρινεις εναν ΑΝΘΡΩΠΟ,μαλλον εγω δεν ειμαι οσο στυγνος πρεπει.
Ο Γιαννακης δεν γουσταρει τριαρια σουτερ τυπου Περπερογλου!
Σουτερ ο Περπερογλου.Μαλιστα...
Εγω παντως δεν κολλαω στον Πελεκανο(αδικημενος ειναι αλλωστε),οταν ο νεος αστερας του ελληνικου μπασκετ Βασιλοπουλος,που αμοιβεται με 1,5εκ,μετα την καταπληκτικη προπερσινη χρονια του πρεπει να παιζει 25λεπτα!
Αλλα δολος δεν υπηρχε.ΑΥΤΗ ηταν και ειναι η φιλοσοφια του Γιαννακη!Ξεκαθαρα!!
Αυτη η προταση δηλαδη,εσυ διατεινεσαι οτι σφυζει απο επιχειρηματα.Να πω τοτε κι εγω οτι αν ο Βασιλειαδης ηταν παιχτης του Ολυμπιακου,θα ηταν μελος της περσινης Εθνικης.
Ουτε βεβαια τι εννοεις περι υπερχρησιμοποιησης.. Σπανουλης, ΔΔ, Φωτσης ηταν, προς ενημερωση σου, κατα σειρα οι παιχτες με τον μεγαλυτερο χρονο συμμετοχης.
Αυτο μας ελειπε ρε Anaz,να παιζει ο Ζησης.Και απο καθαρη απορια και αγνοια:Ο Παπαλουκας δεν ηταν στους 3 πρωτους;
Θελετε μινι-προετοιμασια,θελετε διαφημιση της "μεγαλης" ομαδας που χτιζουν οι Αγγελοπουλοι και που θα αποτελεσουν την αυριανη Εθνικη Ελλαδος,το νοημα ειναι οτι ο Γιαννακης,οπως μου φανηκε εμενα,χρησιμοποιησε το τουρνουα του Πεκινου προς οφελος του Ολυμπιακου.Αφησε την ομαδα με 9-10ο παιχτη τον Πριντεζη(πανω απο τους αχρειαστους Πελεκανο-Σοφο),επομενως δε χρησιμποιηθηκε ως rookie οπως αναφερθηκε.Η Εθνικη για πρωτη φορα μετα απο χρονια ηταν Ολυμπιακοκρατουμενη.Τυχαιο;
Και τελος,για να χει ισχυ μια αποψη,προφανως πιστευετε οτι πρεπει να υποστηριζεται απο πολλους και επισης οπαδοι της ιδιας αποχρωσεως πρεπει ντε και καλα να συμφωνουν μεταξυ τους οταν προκειται για θεματα που δεν ειναι του οικου τους.Αν και η χρησιμοποιηση του Τσαρτσαρη ηταν οντως παραλογη,ειναι εξωγηινο να πιστευει κανεις οτι το εκανε για να τον φθειρει.Οπως εξωγηινο ειναι να πιστευει καποιος οτι Πελεκανος-Σχορτσανιτης μπορουσαν να προσφερουν στην Εθνικη.