Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός 2009-2010 - Επικαιρότητα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
McLane
Καταρχήν να του ζήσει το μωράκι του Μάικ. Αυτός ήταν ο λόγος που πήγε στις ΗΠΑ. Δεύτερον είναι πολύ ευχάριστο που μπαίνει στις προπονήσεις και θα έχει χρόνο συμμετοχής και με το Μαρούσι και με την Όλντενμπουρργκ. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει παιχνίδια στα πόδια του για το ματς στο ΣΕΦ. Μπορεί να μην είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αλλά για κανά 15λεπτο μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά, πόντους, ριμπάουντ, ξύλο στη ρακέτα και ελπίζω και κανά καλό κάρφωμα.

Υ.Γ. Να πω και την κουτοπονηριά μου. Αν γίνει η απεργεία του ΠΣΑΚ και δεν έχουμε αγωνιστική το Σ/Κ πάει μία εβδομάδα πίσω λογικά το πρωτάθλημα πράγμα που βοηθάει στο να είναι πιο έτοιμος και ο Μπατίστ, έτσι;
lakersdynasty
QUOTE
Επέστρεψε ο Σάρας

Τρίτη 10/11/09

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν άντεξε άλλο έξω από τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και άρχισε να γυμνάζεται για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της σεζόν με τους συμπαίκτες του. Πάντως ο Λιθουανός ήταν προσεκτικός, διότι το πρόβλημα στο γόνατο δεν έχει ξεπεραστεί πλήρως.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τους Πράσινους την Δευτέρα (09/11) και για τους Μάικ Μπατίστ (θλάση στη γάμπα), Κώστα Τσαρτσαρή (κάταγμα στο μετακάρπιο). Ο δύο έμπειροι ψηλοί του Τριφυλλιού άρχισαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης με μπάλα. Ο Μπατίστ –ο οποίος επέστρεψε από τις ΗΠΑ πατέρας, καθώς η σύζυγός του Σάρα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι– είναι πιθανό να προλάβει το ντέρμπι με τον «αιώνιο». Ο Τσαρτσαρής συνεχίζει τη μάχη που δίνει με τον χρόνο.


exedrasports.gr

κατι ειναι κι αυτο...ελπιζω να πανε ολα καλα...

colonel gomelsky
QUOTE(lakersdynasty @ Nov 11 2009, 18:34 ) *
exedrasports.gr

κατι ειναι κι αυτο...ελπιζω να πανε ολα καλα...


Το ζήτημα είναι αν είναι καλό για την υγεία του βέβαια. Βοηθάει όντως την ψυχολογία του, αλλά δεν υπάρχει κίνδυνος υποτροπής;

Σε κάθε περίπτωση το ιατρικό τιμ της ομάδας θα ξέρει καλύτερα. Απ ότι διαβάζω πάντως ο Σάρας το ντέρμπι δεν το προλαβαίνει με τίποτα.
silversurfer
ποιό ντέρμπυ εδώ καλά καλά δεν ξέρουμε αν θα παίξει το 2009!

πάντως δεν λέει κάτι για μπάλα ή για ασκήσεις. Μόνο για γυμναστική λέει κάτι που με την μούρλα του Σάρας μπορεί κ να σημαίνει βγήκα από το γυμναστήριο κ ήρθα να σας δω ρεμάλια biggrin.gif κ επί της ευκαιρίας ας κάνω κ κανένα κοιλιακό tongue.gif
lakersdynasty
Δεν τον θελουμε για το ντερμπι...

και εννοειται οτι δεν τον θελουμε ξεροντας οτι οσο και να δουλεψει θα ειναι ανετοιμος σωματικα και αν μας προσφερει καποια πραγματα επιθετικα αμυντικα οταν θαναι μεσα θα παιζουμε με 4.

Πρωτα η αμυνα μετα η επιθεση. Ετσι πρεπει να πηγαινουν τα πραγματα.

Αυτος που θεωρειται αναγκαιο να ειναι παρον ειναι ο Μπατιστ. Αυτον περιμενουμε.

Ο Σαρας σιγουρα θα παρει το ρισκο. Αν δεν του βγει και πριστει το ποδι του τοτε εχασε. Ετσι κι αλλιως με το ιατρικο τιμ πρεπει να παρθηκε η αποφαση.

Την ομαδα με ολα τα μελη της (η εκτος Σαρας αν τελικα ειναι τοσο μεγαλη η ζημια) ξερουμε οτι θα την δουμε απο τον νεο χρονο...
rahxephon
Eδω gazzetaγραφει οτι η αναβολη ειναι οριστικη και το ντερπι παει για τις 29 τοτε παιζουν ομως και στο ποδοσφαιρο,καλα φυρι φυρι το πανε να γιμη χαμος αν και εχουμε ακομα καιρο για να το αλλαξουν,ελπιζω να μην κανουν καμια βλακεια και το αφησουν ετσι.
PrasiniThyella
Και τα 2 ντέρμπι στην έδρα του αιώνιου αντιπάλου... Και καλό και κακό αυτό... tongue.gif

Πάντως, μας συμφέρει η αναβολή αφού έτσι ο Μπατίστ θα είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί και προσθέτει ένα επιπλέον πυρηνικό όπλο στην πράσινη θύελλα. laugh.gif
McLane
Πάνοπλος στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός!

Η μετάθεση του ντέρμπι κατά μία εβδομάδα, σε συνδυασμό με την εκπληκτική δουλειά που έκανε το ιατρικό – τιμ των Πρωταθλητών, καθιστούν σχεδόν βέβαιη την παρουσία των Μπατίστ και Τσαρτσαρή στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 29 Νοεμβρίου…

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο φόργουορντ του Παναθηναϊκού είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πιθανότατα θα επανεμφανιστούν πριν από το πρώτο ραντεβού με τους Πειραιώτες.
Πιο συγκεκριμένα, ο μεν Μπατίστ είναι 100% έτοιμος και θα μπορούσε να αγωνιστεί κι αυτό το Σαββατοκύριακο στον αγώνα με το Μαρούσι, αν ο ΕΣΑΚΕ και ο ΠΣΑΚ δεν προχωρούσαν στην αναβολή της αγωνιστικής. Ο Αμερικανός έχει ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζε, έχει τεθεί στη διάθεση του Ομπράντοβιτς και δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψει στα παρκέ.
Στην περίπτωση του Τσαρτσαρή, η επιστροφή έρχεται νωρίτερα απ’ ό,τι αρχικά είχε υπολογιστεί. Ο διεθνής φόργουορντ έβγαλε τον νάρθηκα, προπονείται σε χαλαρούς ρυθμούς με την ομάδα και η τελευταία εξέταση που υποβλήθηκε, έδειξε πως το κόκκαλο στον καρπό έχει «δέσει» 100%. Ετσι, μόλις καλύψει το χαμένο έδαφος, θα μπει σε φουλ πρόγραμμα και θεωρείται βέβαιο πως θα προλάβει το ντέρμπι.
Η μοναδική εκκρεμότητα πλέον είναι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο Λιθουανός γκαρντ μετράει αντίστροφα, αλλά λογικά δεν θα είναι στο ΣΕΦ. Σταδιακά ο «Σάρας» μπαίνει στο πρόγραμμα, ήδη έχει ξεκινήσει προπονήσεις, αλλά πολύ δύσκολα θα προλάβει, αφού έχει μείνει αρκετά πίσω.
Κατά τα άλλα, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε από την Πολωνία την Πέμπτη τα ξημερώματα και με αφορμή την αναβολή της 4ης αγωνιστικής, ο Ομπράντοβιτς πρόσφερε ένα… ωραιότατο 48ωρο ρεπό στους παίκτες του. Πέραν των «μικρών» που προπονούνται κανονικά, οι υπόλοιποι θα βρεθούν ξανά όλοι μαζί το Σάββατο.


http://www.prasinanea.gr/html/ent/363/ent.8363.asp

Μια χαρά...

vastravoud
Υποθέτω πάντως, λόγω της φύσης των τραυματισμών ότι αφ' ης στιγμής ενταχθουν στις προπονήσεις ο Τσαρτσαρής θα είναι πιο έτοιμος απο πλευρας φυσικής κατάστασης, αφου λογικά θα μπορούσε να τρέχει, να κάνει βάρη σε πόδια, μέση, κλπ.

Αντίθετα, ο Μπατιστ μάλλον θα θέλει δουλίτσα για να ανακτήσει την εκρηκτικότητα του
rankin
τι είναι αυτό που κυκλοφόρησε και μάλλον δείχνει προς την πλευρά του Μπατιστ (ή του Σάρας) ;;
στο redplanet.gr αφήνει να εννοηθεί ότι παίχτης του Παναθηναϊκού την έκανε άρον άρον από την ελλάδα για να γλιτώσει μπλεξίματα με το νόμο (αυτόφωρο; )
Μπορεί να είναι και τρελή κουκούλα, απλά ρωτάω αν έχει πάρει τίποτα το αυτί κανενός..
lakersdynasty
QUOTE(rankin @ Nov 13 2009, 14:56 ) *
τι είναι αυτό που κυκλοφόρησε και μάλλον δείχνει προς την πλευρά του Μπατιστ (ή του Σάρας) ;;
στο redplanet.gr αφήνει να εννοηθεί ότι παίχτης του Παναθηναϊκού την έκανε άρον άρον από την ελλάδα για να γλιτώσει μπλεξίματα με το νόμο (αυτόφωρο; )
Μπορεί να είναι και τρελή κουκούλα, απλά ρωτάω αν έχει πάρει τίποτα το αυτί κανενός..


ο μονος που εφυγε αρων αρων ειναι ο Μπατιστ λογω της γεννησης του παιδιου του.


Λες να υπηρχε επιπλεον λογος...

για τον Σαρας τι να πω...
rankin
QUOTE(lakersdynasty @ Nov 13 2009, 15:15 ) *
ο μονος που εφυγε αρων αρων ειναι ο Μπατιστ λογω της γεννησης του παιδιου του.


Λες να υπηρχε επιπλεον λογος...

για τον Σαρας τι να πω...

ούτε εγώ έχω ιδέα, απλά κυκλοφόρησε μια ιστορία που μιλάει για "βραχιόλια" και για φυγαδεύσεις, και αφορά μπασκετ (και μάλλον μπασκετ Παναθηναϊκού)
silversurfer
Να υποθέσω τo redplanet.gr είναι τύπου Πράσινη ε?? ή prasinanea.gr ??

Εγώ ήθελα να σχολιάσω τις χαζομάρες (το λιγότερο) που αναφέρονται στο εξώφυλλο της πράσινης.. φανατίλα φανατίλα φανατίλα! φτάνει ποιά.. αντί να σκεφτούν ότι στο γήπεδο θα μπουν 30000 κόσμος μιας κ θα είναι δίπλα για την μπάλα κάθονται κ λένε για πάρτυ κ αηδίες!

Μπράβο σας...
lakersdynasty
γιατι να τους νοιαζει. Αυτοι θα παιξουν στο Καραϊσκακη ή στο ΣΕΦ...

Η μηπως αυτοι θα ερθουν μετα στο ΟΑΚΑ.

Καθε χρονο τα ιδια λεγονται. Τα λεει η μια εφημεριδα απανταει η αλλη και δεν τους καιγεται καρφι...
kseplenhs
ο μπατιστ αν δεν κάνω λάθος είχε και παλιότερα τραβήγματα με το νόμο.τότε με την εγκατάλειψη που είχε παρασύρει κάποιον με μηχανή και μετά έψαχνε να κρυφτεί.

κάτι παρόμοιο είχε και ο ομπράντοβιτς...και ο μουν.γενικά σε αυτη την ομάδα δεν τα πάνε καλά με την οδήγηση .

καλό θα ήταν να προειδοποιούν πριν οδηγήσουν...tongue.gif
lakersdynasty
Ο Πεκοβιτς κολλησε την γρυπη των χηρων και θα μεινει ακομη 2-3 μερες εκτος.

Οποτε θα δουμε οπωσδηποτε Μαϊκ την Τεταρτη. wink.gif
vastravoud
Απλά η μ@λ@κία είναι ότι έτσι δε θα δούμε πάλι Γιώργη Σερμαντίνη στο "4"
lakersdynasty
QUOTE(vastravoud @ Nov 16 2009, 16:05 ) *
Απλά η μ@λ@κία είναι ότι έτσι δε θα δούμε πάλι Γιώργη Σερμαντίνη στο "4"


να σου πω την αληθεια και εγω ανυπομονω για ''καινουργια σχηματα''  tongue.gif


ας παρουμε μια τζουρα απο Μαϊκ ομως και μετα βλεπουμε  biggrin.gif

μακαρι να παιξει και ο Κωστας.

ΥΓ εκει στο superbasket πρεπει να τον αγαπανε πολυ τον Πεκοβιτς. 1/2 αρθρα που γραφουν γιαυτον βαζουν την φωτογραφια την περσινη απο οταν ειχε τραυματιστει στο αστραγαλο. laugh.gif
vastravoud
Α ρε έρμε Μήτσο, πάλι τεσσάρι θα παίξεις.

"Καταταγείτε, καταταγείτε μας έλεγε ο Ζοτς. Θα παίζετε πλέι μέικερ, μας είπαν tongue.gif"
lakersdynasty
QUOTE(vastravoud @ Nov 16 2009, 16:10 ) *
Α ρε έρμε Μήτσο, πάλι τεσσάρι θα παίξεις.

"Καταταγείτε, καταταγείτε μας έλεγε ο Ζοτς. Θα παίζετε πλέι μέικερ, μας είπαν tongue.gif "


24.gif


εγω παλι θα ελεγα οτι θα παιξει ο Τσαρτσαρης 5.

tongue.gif

lakersdynasty
QUOTE
«Έξω» ο Πέκοβιτς, «μέσα» Μπατίστ και Τσαρτσαρής!

Δημοσίευση: 16 Νοεμβρίου 2009 21:27

Μία απώλεια και δύο επιστροφές μετράει λοιπόν ο Ομπράντοβιτς για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Πανελλήνιο για το Κύπελλο Ελλάδας.

Κατά 99,9% οι δύο φόργουορντ του Παναθηναϊκού θα κάνουν την επανεμφάνισή τους με την πράσινη φανέλα και το γεγονός αυτό λύνει εν μέρει τα χέρια του Ομπράντοβιτς που ήταν αναγκασμένος να κάνει τα πλάνα του χωρίς τον Μαυροβούνιο σέντερ…

Τόσο ο Μπατίστ, όσο και ο Τσαρτσαρής είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, κάλυψαν το χαμένο έδαφος και γι αυτό τον λόγο ο «Ζοτς» τους υπολογίζει για τον αγώνα Κυπέλλου.
Αντίθετα, ο Γιασικεβίτσιους παρότι είναι 100% έτοιμος και προπονείται με την ομάδα, δεν θα βρίσκεται στην 12άδα, αλλά συγκεντρώνει πιθανότητες να προλάβει το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Ο «Σάρας» έχει μείνει λίγο πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης και εκρηκτικός και σ’ αυτούς τους τομείς δουλεύει τις τελευταίες μέρες…

Εξάλλου, το προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού είναι απόλυτα ευχαριστημένο από τη διάθεση και τη νοοτροπία των παικτών. Ακόμη και στα ρεπό ή στις προαιρετικές προπονήσεις, περισσότεροι από τους μισούς παίκτες επισκέπτονται το ΟΑΚΑ και κάνουν ατομικό πρόγραμμα! «Πώς να μην είμαστε ικανοποιημένοι;» έλεγαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κι εδώ που τα λέμε δεν έχουν κι άδικο…
vastravoud
Πάνω που θα σκεφτόμουν πως θα βλέπαμε το Μήτσο σέντερ tongue.gif
greeneyes13
Ξέρει κάποιος αν ο αγώνας με το μαρούσι θα γίνει σάββατο ή κυριακή;
lakersdynasty
QUOTE(greeneyes13 @ Nov 17 2009, 14:55 ) *
Ξέρει κάποιος αν ο αγώνας με το μαρούσι θα γίνει σάββατο ή κυριακή;


κυριακη στις 7 το απογευμα.
a bullet for your head
QUOTE(lakersdynasty @ Nov 17 2009, 17:41 ) *
κυριακη στις 7 το απογευμα.

Με κοσμο η' υπαρχει τιμωρια?
lakersdynasty
 
QUOTE(a bullet for your head @ Nov 17 2009, 17:45 ) *
Με κοσμο η' υπαρχει τιμωρια?

Τιμωρημενοι ειμασταν στον αγωνα με τον Πανελληνιο.

Τωρα εχουμε:

με Πανελληνιο την Τεταρτη στις 21:00

με Μαρουσι την Κυριακη στις 19:00


με EWE Baskets την αλλη Τεταρτη στις 19:30

ολα στο ΟΑΚΑ με κοσμο.

και μετα το ΣΕΦ....

mrproedros
Κύπελλο Ελλάδος Ανδρών - Προημιτελική Φάση : Παναθηναϊκός - Πανελλήνιος 80-66 (18-11-09) το τελευταίο δεκάλεπτο

&" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" />
vastravoud
Μήπως, λέω μήπως, άμα τη επιστροφή του Σάρας και την πλήρη δραστηριοποίηση Τσαρτσαρή και Μπατιστ θα είχε νόημα κάποιο ειδικό πρόγραμμα για Σπανούλη και Φώτση;
kaukasios
QUOTE(vastravoud @ Nov 19 2009, 12:50 ) *
Μήπως, λέω μήπως, άμα τη επιστροφή του Σάρας και την πλήρη δραστηριοποίηση Τσαρτσαρή και Μπατιστ θα είχε νόημα κάποιο ειδικό πρόγραμμα για Σπανούλη και Φώτση;

δηλαδη?
vastravoud
Ίσως κάποιο διάστημα ξεκούρασης και προετοιμασίας τους για Γενάρη κι ύστερα. Έχουν ψοφήσει τελείως και οι δύο.....
lakersdynasty
QUOTE(vastravoud @ Nov 19 2009, 14:28 ) *
Ίσως κάποιο διάστημα ξεκούρασης και προετοιμασίας τους για Γενάρη κι ύστερα. Έχουν ψοφήσει τελείως και οι δύο.....


επειδη περισοτερη απο το μιση καταπονηση οι αθλητες την περνουν στις προπονησεις το καλητερο που εχει να γινει ειναι απλα να μειωθει ο χρονος συμμετοχης τους σε καποια παιχνιδια και να μεινει μεχρι το τελος της χρονιας και ο Γκολεματς με την ομαδα.


δεν ειμαστε ειδικοι η μεσα στην ομαδα για να ξερουμε τι προγραμμα θα ακολουθησει ο καθε παικτης αλλα πιστευω οτι το μεγαλητερο ροτεϊσιον ειναι η καλητερη απαντηση μεσα στην χρονια για να αντμετωπιστει το ενδεχομενο να καει καποιος παικτης

Και περσι αυτο αναφεραμε οτι επρεπε να γινει και με τον Διαμαντιδη αλλα δεν πιστευω οτι ειναι ευκολο να πραγματοποιηθει ειδικο προγραμμα μεσα στην χρονια για υγιη παικτη που ειναι καταπονημενος λογω κουρασης. Τα αυξημενα διαστηματα ξεκουρασης ειναι ενας καλος τροπος για να αντιμετοπιστει το προβλημα κατα την γνωμη μου...

Απο οσο θυμαμαι να αναφερεται ειδικο προγραμμα μεσα στην χρονια πραγματοποιει καθε χρονια ολη η ομαδα αναλογα και με τους στοχους που εχει, οταν οι στοχοι αυτοι πλησιαζουν. 

Το ροτεϊσιον στους αγωνες αλλα και στις προπονησεις ειναι η απαντηση. Μεχρι τωρα το ροτεϊσιον ηταν αρκετα προβληματικο.

Τωρα σιγα σιγα θα παρουν οι παικτες μας ανασες και ειναι σημαντικο το γεγονος οτι το επομενο σερι εκτος εδρας παιχνιδιων μας ειναι στις 5-9-12/12 (η 1 εβδομαδα μετατεθημενα μετα την απεργια...) οποτε οι παικτες μας θα ειναι κατοικοι Αθηνων για μεγαλο διαστημα με οτι θετικο συνεπαγεται αυτο. Μεχρι τοτε το μοναδικο εκτος εδρας παιχνιδι μας ειναι στο ΣΕΦ  smile.gif

Και μετα το προγραμμα ειναι αρκετα καλο αφου αρκετα εκτος εδρας παιχνιδια ειναι εντος της πολης. (Πανιωνιος ΑΕΚ κτλ)

οποτε υπαρχουν οι ευκαιριες μεσα στην χρονια να παρουν ανασες οι παικτες.

smile.gif
lakersdynasty
QUOTE(rankin @ Nov 13 2009, 14:56 ) *
τι είναι αυτό που κυκλοφόρησε και μάλλον δείχνει προς την πλευρά του Μπατιστ (ή του Σάρας) ;;
στο redplanet.gr αφήνει να εννοηθεί ότι παίχτης του Παναθηναϊκού την έκανε άρον άρον από την ελλάδα για να γλιτώσει μπλεξίματα με το νόμο (αυτόφωρο; )
Μπορεί να είναι και τρελή κουκούλα, απλά ρωτάω αν έχει πάρει τίποτα το αυτί κανενός..


QUOTE
http://editorial.prasinanea.gr/2009/11/σ...α-μέρα…/

Σαν να μην έλειψαν μια μέρα…
Από Editor | Δημοσίευση: 19/11/2009

Το εντυπωσιακό σερί στο Κύπελλο συνεχίζεται, αλλά αυτό που κρατάει ο Ομπράντοβιτς από την άνετη νίκη επί του Πανελληνίου δεν είναι φυσικά τα ρεκόρ και τα νούμερα, αλλά η εντυπωσιακή επιστροφή των Μπατίστ και Τσαρτσαρή.

Μια επιστροφή απόλυτα αισιόδοξη που απαντάει και στο ερώτημα «αν θα είναι πανέτοιμοι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό». Είναι σαφές, τουλάχιστον από την εικόνα που είδαμε στο παιχνίδι με τον Πανελλήνιο, πως τόσο ο Μπατίστ, όσο και ο Τσαρτσαρής «διψούν» για μπάσκετ και πως σε μεγάλο ποσοστό έχουν καλύψει το χαμένο έδαφος.

Για την περίπτωση του Αμερικανού τα έχουμε άλλωστε ξαναπεί… Το γεγονός και μόνο ότι βρίσκεται στον Παναθηναϊκό για έβδομη χρονιά με προπονητή τον Ομπράντοβιτς, δείχνει την σωστή νοοτροπία του και την τρέλα του για μπάσκετ.

Αυτή την περίοδο ο Μάικ έχει πολλούς λόγους για να… πετάει στα σύννεφα, με πρώτο και καλύτερο βεβαίως την γέννηση του παιδιού του. Ο Μπατίστ το περίμενε πως και πως, η ψυχολογία του βρίσκεται στα ουράνια και η επιστροφή του στα παρκέ συνοδεύτηκε από το χαρμόσυνο αυτό γεγονός…

Όσο για τις αστειότητες και τις φήμες που οι γνωστοί κύκλοι διέρρευσαν, να είστε σίγουροι πως έχουν φτάσει στα αυτιά του, αλλά επειδή είναι στην Ελλάδα πολλά χρόνια, έχει μάθει τι πρέπει να κάνει και πώς να το αντιμετωπίσει…
Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που οι γνωστοί κύκλοι διαρρέουν αστειότητες, κάτι ανάλογο έγινε και πριν από δύο χρόνια σ’ έναν παρόμοιο τραυματισμό του στο πόδι…

Για τον Τσαρτσαρή τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Η περσινή σεζόν ήταν η χειρότερή του στον Παναθηναϊκό και η φετινή αποτελεί πρόκληση για τον ίδιο. Το ξεκίνημά του ήταν πολύ καλό, ο τραυματισμός του ενδεχομένως να τον φέρει λίγο πίσω, αλλά η διάθεση και το κίνητρό του είναι στο μάξιμουμ…

Αν κρίνουμε από το παιχνίδι με τον Πανελλήνιο, ο Τσαρτσαρής είναι πανέτοιμος, εμφανίστηκε «φρέσκος» και μην απορήσετε αν αποδειχτεί παίκτης - κλειδί στο ντέρμπι του ΣΕΦ.

Άρης Λαούδης



απλα το βαζω ως απαντηση σε αυτα που ειχαν κυκλοφορησει λιγες μερες πριν εστω σαν κοκκινες φημες.

vastravoud
Πάντως αν τον είδατε τις δύο φορές που άλλαζε μπλούζα έμοιαζε τόσο "φέτες" όσο πάντα. Με 1,5 μήνα απραξίας και το δικό του σωματότυπο θα περίμενε κανεις να έχει χοντρύνει....
lakersdynasty
QUOTE(vastravoud @ Nov 19 2009, 20:06 ) *
Πάντως αν τον είδατε τις δύο φορές που άλλαζε μπλούζα έμοιαζε τόσο "φέτες" όσο πάντα. Με 1,5 μήνα απραξίας και το δικό του σωματότυπο θα περίμενε κανεις να έχει χοντρύνει....


συμφωνω μαζι σου...


γενικα τον ειδα πολυ γεροδεμενο/γυμνασμενο.

Τωρα πρεπει να δουλεψει πανω στην εκρυξη του και να εμπιστευτει ξανα το κορμι του ωστε μερα με την μερα να παιζει πιο επιθετικα οπως μας εχει συνηθισει...

Παντως γενικοτερα και στην αρχη της καθε προετοιμασιας ερχεται "τουμπανο" απο την Αμερικη.  tongue.gif

Τωρα φαινεται γυμναμενος αλλα και σαν να εχει αποβαλει μεγαλο μερος απο το λυπος τους σωματος του.

Αντε να μπει ο Δεκεμβριος να δουμε ολη την ομαδα μαζεμενη...




vastravoud
Πάντως, δεν ξέρω κατά πόσο έχει ΧΑΣΕΙ την έκρηξη και κατά πόσο απλά φυλάγεται ώστε να ανεβάσει σταδιακά ρυθμό. Ελπίζουμε στο δεύτερο φυσικά!
lakersdynasty
επεστρεψε και ο Πεκοβιτς στις προπονησεις.

Αν ειναι ενταξει αγωνιστικα μπορει να παιξει και με το Μαρουσι...
kaukasios
QUOTE(lakersdynasty @ Nov 19 2009, 14:49 ) *
επειδη περισοτερη απο το μιση καταπονηση οι αθλητες την περνουν στις προπονησεις το καλητερο που εχει να γινει ειναι απλα να μειωθει ο χρονος συμμετοχης τους σε καποια παιχνιδια και να μεινει μεχρι το τελος της χρονιας και ο Γκολεματς με την ομαδα.


δεν ειμαστε ειδικοι η μεσα στην ομαδα για να ξερουμε τι προγραμμα θα ακολουθησει ο καθε παικτης αλλα πιστευω οτι το μεγαλητερο ροτεϊσιον ειναι η καλητερη απαντηση μεσα στην χρονια για να αντμετωπιστει το ενδεχομενο να καει καποιος παικτης

Και περσι αυτο αναφεραμε οτι επρεπε να γινει και με τον Διαμαντιδη αλλα δεν πιστευω οτι ειναι ευκολο να πραγματοποιηθει ειδικο προγραμμα μεσα στην χρονια για υγιη παικτη που ειναι καταπονημενος λογω κουρασης. Τα αυξημενα διαστηματα ξεκουρασης ειναι ενας καλος τροπος για να αντιμετοπιστει το προβλημα κατα την γνωμη μου...

Απο οσο θυμαμαι να αναφερεται ειδικο προγραμμα μεσα στην χρονια πραγματοποιει καθε χρονια ολη η ομαδα αναλογα και με τους στοχους που εχει, οταν οι στοχοι αυτοι πλησιαζουν. 

Το ροτεϊσιον στους αγωνες αλλα και στις προπονησεις ειναι η απαντηση. Μεχρι τωρα το ροτεϊσιον ηταν αρκετα προβληματικο.

Τωρα σιγα σιγα θα παρουν οι παικτες μας ανασες και ειναι σημαντικο το γεγονος οτι το επομενο σερι εκτος εδρας παιχνιδιων μας ειναι στις 5-9-12/12 (η 1 εβδομαδα μετατεθημενα μετα την απεργια...) οποτε οι παικτες μας θα ειναι κατοικοι Αθηνων για μεγαλο διαστημα με οτι θετικο συνεπαγεται αυτο. Μεχρι τοτε το μοναδικο εκτος εδρας παιχνιδι μας ειναι στο ΣΕΦ  smile.gif

Και μετα το προγραμμα ειναι αρκετα καλο αφου αρκετα εκτος εδρας παιχνιδια ειναι εντος της πολης. (Πανιωνιος ΑΕΚ κτλ)

οποτε υπαρχουν οι ευκαιριες μεσα στην χρονια να παρουν ανασες οι παικτες.

smile.gif

πιστευω πως ειναι δυσκολο για καποιον παικτη να ξεκουραστει κατα την διαρκεια της αγωνιστικης περιοδου.να μην κανει προπονηση δεν γινεται.τωρα αν παιζει 5 λεπτα λιγοτερα δεν νομιζω οτι ξεκουραζεται.οποτε καλοκαιρι η ξεκουραση.
lakersdynasty
ναι αλλα και το να εχεις στην ρποπνηση 11 παικτες πχ και να εχεις 2 5αδες με 1 αλλαγη που θα κουραστουν στην 1 ωρα δεν ειναι λυση.

γιατι προπονηση δεν κανεις και οι παικτες δεν παιρνουν τις ανασες που μπορουν να παρουν μεσα στην χρονια

δεν ειπαμε οτι θα τα παρατησει καποιος και θα παι στη Χαβαη. Απλα θα εχουν σε καθε προπονηση-αγωνα τις ανασες που μπορουν να εχουν.
kaukasios
QUOTE(lakersdynasty @ Nov 20 2009, 13:12 ) *
ναι αλλα και το να εχεις στην ρποπνηση 11 παικτες πχ και να εχεις 2 5αδες με 1 αλλαγη που θα κουραστουν στην 1 ωρα δεν ειναι λυση.

γιατι προπονηση δεν κανεις και οι παικτες δεν παιρνουν τις ανασες που μπορουν να παρουν μεσα στην χρονια

δεν ειπαμε οτι θα τα παρατησει καποιος και θα παι στη Χαβαη. Απλα θα εχουν σε καθε προπονηση-αγωνα τις ανασες που μπορουν να εχουν.

eτσι και αλλιως και με την επιστροφη του σαρας στην περιφερεια γινεται πανικος.πιστευω οτι θα υπαρχει το καταλληλο rotation ωστε ολοι οι παικτες να ειναι φρεσκοι και ετοιμοι οταν πρεπει.
PAKMAN
Ο Παναθηναικος αν εξαιρέσεις το παιχνίδι με την Κιμκι στις 9/12 και Καβάλα στις 12/12 και ξαναταξιδεύει εκτος Αθηνών στις 13/1 με την Ολντενμπουργκ. Εχει ΟΛΟ τον καιρό μπροστά του μέχρι τον Γενάρη να βρεί τα πατήματά του ο ΣΑΡΑΣ και να ξεκουραστεί και ο Σπανούλης με τον Φώτση που προβλέπω να μην παίζουν πάνω από 15 λεπτά από τον Ολυμπιακό και μέχρι μέσα Ιανουαριίου. Πάντως το Τeam των πρωταθλητων έχει και εξετάσεις ανα μήνα στο πρόγραμμα που εμπεριέχει πλήρη ανάλυση φυσικής κατάστασης, ιατρικής κατάστασης (πχ οξυγόνωση μυικού συστήματος κλπ) που ενημερώνει το staff γιά το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσει ο κάθε αθλητής. blove.gif
lakersdynasty
QUOTE(kaukasios @ Nov 20 2009, 15:06 ) *
eτσι και αλλιως και με την επιστροφη του σαρας στην περιφερεια γινεται πανικος.πιστευω οτι θα υπαρχει το καταλληλο rotation ωστε ολοι οι παικτες να ειναι φρεσκοι και ετοιμοι οταν πρεπει.

ναι αυτο ειχα σχολιασει και εγω πιο πανω...αυτο θα γινει και με τους ψηλους αν ο Γκολεματς μεινει στην ομαδα αφου ο Τσαρτσαρης θα μπορει να μετακινηθει και ενιοτε στο 5 σε περιπτωση καποιας απωλειας και να εχουμε τον Γκολεματς 2ο 4αρι...η και τον Σερμαντινι ενιοτε αν ισχυουν αυτα που αναφερονταν το καλοκαιρι.


Αν εχεις παικτες που εχουν κινητρο να κανουν ακομα και προπονησεις με την ομαδα και να βοηθουν τοτε εισαι μια χαρα σαν ομαδα. Και κοσμο να δουλεψεις εχεις και καλο κλιμα. Πιστευω οτι το εχουμε αυτο...

πιστευω οτι συμφωνουμε...οι παικτες δεν ειναι δυνατον να αναπαυθουν κατα την διαρκεια της αγωνιστικης περιοδου. ομως μπορουν να παρουν ανασες η να συντηρηθουν.

αυτο θα γινει και φετος οπως καθε χρονο κατα καιρους...







greeneyes13
http://www.gazzetta.gr/content/view/55783/35/

ΚΑΛΑΘΗΣ VS ΚΑΛΑΘΗΣ smiley.gif
lakersdynasty
QUOTE
Ανησυχία για τον Τέπιτς

Δημοσίευση: 27 Νοεμβρίου 2009 22:00

Ο Μιλένκο Τέπιτς ανησύχησε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αφού δεν ήταν σε θέση να προπονηθεί την Παρασκευή.
Ο Σέρβος γκαρντ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση κι όπως διευκρίνισαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, για προληπτικούς λόγους δεν συμμετείχε στην προπόνηση. Το αν υπάρχει κίνδυνος ή όχι για την συμμετοχή του στο ντέρμπι θα φανεί το Σάββατο, μετά την απογευματινή προπόνηση της ομάδας. Αν συμμετάσχει κανονικά, τότε θα δώσει το «παρών» στο ΣΕΦ, διαφορετικά ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να βρει τρόπο να καλύψει το κενό του.

Κατά τα άλλα, για περίπου μία ώρα οι Πρωταθλητές είδαν σε dvd στιγμιότυπα από παιχνίδια του Ολυμπιακού και στη συνέχεια μπήκαν στο παρκέ του ΟΑΚΑ για να κάνουν πράξη αυτά που ζητάει ο προπονητής τους.

Στον Παναθηναϊκό δεν ξεγελιόνται από την κακή εμφάνιση και την ήττα του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι. «Είναι άλλο ματς» έλεγαν χαρακτηριστικά οι «πράσινοι» και κατέληγαν στο συμπέρασμα πως οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι ακόμη περισσότερο «διψασμένοι» και αποφασισμένοι για νίκη στο ντέρμπι.

Επίσης, τα σχέδια του Ομπράντοβιτς δεν τροποποιήθηκαν μετά την απόφαση του Γιαννάκη να κάνει χρήση της δεύτερης αλλαγής που δικαιούται, αφήνοντας εκτός Α1 τον Ουέιφερ και περνώντας στη θέση του τον Μπέβερλι. Το προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού ήταν προετοιμασμένο για κάθε περίπτωση και είναι επίσης προετοιμασμένο για την παρουσία του Παπαλουκά, αλλά και του Σχορτσανίτη. Μάλιστα οι «πράσινοι» δήλωναν βέβαιοι πως ο «Σόφο» θα είναι κανονικά παρών στο ντέρμπι…


ειδατε? Και εμεις ολο και κατι παθαινουμε.

tongue.gif
vastravoud
O Tέπιτς είναι ΚΟΜΒΙΚΟΤΑΤΟΣ για το συγκεκριμένο παιχνίδι, μεγάλη απώλεια sad.gif
lakersdynasty
QUOTE(vastravoud @ Nov 27 2009, 23:29 ) *
O Tέπιτς είναι ΚΟΜΒΙΚΟΤΑΤΟΣ για το συγκεκριμένο παιχνίδι, μεγάλη απώλεια sad.gif

δεν ειναι ακομη απωλεια  smiley.gif


αν και το να παιξει ο Τεπιτς με πονεμενη μεση ναι αμυντικα που τον χρειαζομαστε ειναι απωλεια αλλα θα δουμε στην αυριανη προπονηση.

Τουλαχιστον δεν εγινε κατι πανω στην προπονηση. Αυτοι οι τραυματισμοι/προβληματα ειναι χειροτεροι/α

mrproedros
Α1 Ανδρών : Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 87-76 (29-11-09) οι καλύτερες φάσεις - highlights

&" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" />
kolokotronis
Μάγκες βάλτε τώρα ΣΚΑ'Ι'.
Έχει αφιέρωμα στον μπασκετικό ΠΑΟ.
il postino
το περιβοητο ματς στο σεφ εγινε ! πηγαμε , παιξαμε ασχημα, χασαμε και τωρα καιρος να κοιταξουμε μπροστα!

προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος απο την παρουσια της ομαδας το πρωτο διμηνο. ειχαμε τις απουσιες μας και ειχαμε και 3 νεους σε ηλικια παικτες που ο ζοτς προσπαθουσε να ενσωματωσει στην ομαδα! το αποτελεσμα ηταν να θυσιαζει ο κοουτς πολυ παιχνιδι για να βαλει τον σερμα , τον τεπιτς και τον καλαθη μεσα στην ομαδα και φυσικα παραλληλα να προσπαθει να ενσωματωσει ξανα τους τραυματιες σιγα σιγα! παιξαμε 2 πολυ δυσκολα ματς εκτος εδρας (βισταλεγκρε-σεφ) τα οποια και χασαμε με 10 ποντους , ενω σε ολα τα αλλα δεν αντιμετωπισαμε κανενα προβλημα. οι παικτες μας ειναι σε καλη κατασταση , με εξαιρεση τον φωτση και τον σπανουλη που θελουν ανασες , οι κοουτς κανουν καλη δουλεια , κινητρα υπαρχουν και πιστευω οτι ολα θα κυλησουν καλως φετος. tripl crown βεβαια δε γινονται καθε μερα αλλα μπορουμε να διεκδικησουμε ολους τους τιτλους μεχρι τελους.

ο παικτης σαρας ειναι μεγαλο κεφαλαιο για τον παο! θα δωσει μεγαλη δυναμη οταν μπει στους αγωνες και αυτο γιατι η κλαση του , η εμπειρια του και το χερι του θα βοηθησει την φοβερη ηδη τριαδα δδ-σπαν-ντρου! μη ξεχναμε πως περυσι ηταν καταλυτης στην κατακτηση των τιτλων!

εχουμε αναγκη επισης τον καλο μπατιστ. ακομα δεν ειναι ετοιμος για ζορικα ματς , κατι που φανηκε στο σεφ. πρεπει να βρει τα πατηματα του , να ξαναγινει εκρηκτικος και μαχητικος και να αφησει το σουτ του να γινει οπλο και οχι αυτοσκοπος στην επιθεση.

οταν ξαναγυρισει ο σαρας και οι μπατιστ , τσαρτσαρης βρουν τα πατηματα τους , οι κοουτς πρεπει να διαχειρισθουν εξυπνα τους σπανουλη-φωτση! τα παιδια ειναι κουρασμενα και φαινεται. το επομενο διμηνο δηλαδη , μεχρι το φεβρουαριο που αρχιζουν τα ζορια , θα πρεπει το βαρος να μετατοπισθει απο αυτους εν μερει ουτως ωστε να τους εχουμε ετοιμους στα δυσκολα.

η ομαδα ειναι πληρης. ακομα και στο 3 εχουμε τον τεπιτς ο οποιος ειναι πολυδιαστατος παικτης και μαλιστα νεος παικτης. μη το ξεχναμε αυτο! αυτος που πρεπει να ανεβει ειναι ο περπερογλου , ο οποιος φαινεται πολυ πεσμενος , ειδικα στα δυσκολα ματς.

η ομαδα εχει θεματα να λυσει , λογικο ειναι , αλλα σε γενικες γραμμες ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.
kolokotronis
Συμφωνώ μαζί σου ιλποστίνο.
Σε γενικές γραμμές καλά τα έχουμε πάει μέχρι στιγμής.
Κάναμε 2 ήτττες που ήταν μέσα στο πρόγραμμα.
Δεν χάσαμε και με κάτω τα χέρια στο σεφ, ούτε διαλυθήκαμε.
Νορμάλ ήττα ήταν αλλά μάλλον είχαμε καλομάθει.
Αν χρειαστεί να καλύψουμε τη διαφορά, μπορούμε να το κάνουμε.
Πάντως βρίσκω αδύνατον να τελειώσουν οι δύο με ρεκόρ 25-1 και να παιχτεί στη διαφορά.
Ακόμα και να χάσουμε πάλι το πλεονέκτημα πάλι δεν έγινε τίποτα.
Απλά θα πάμε στους τελικούς με 55-45 υπέρ του οσφπ ενώ με δικό μας το πλεονέκτημα θα ήταν 60-40 υπέρ οι πιανότητες.
Κατά τη γνώμη μου βέβαια.
Ξαναλέω πρώτος στόχος το Παρίσι.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το ξέσπασμα των ολυμπιακών...
kobe #24
Αν δεν κανω λαθος στο παιχνιδι με τον Παοκ για πρωτη φορα φετος θα εμφανιστει η ομαδα χωρις τραυματιες.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.