Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Boύγιανιτς αντί Τομάσεβιτς Α1
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Arkadios
.
dizzy_fingers
Όπως είπα και στο άλλο τόπικ (πρέπει να μάθω να διαβάζω πρώτα όλα τα τόπικ και μετά να ποστάρω laugh.gif ) δεν το περίμενα να συμβεί.
Ειδικά από τη στιγμή που ο Τομάσεβιτς είχε πάρει τα πάνω του και ο Γιαβτόκας δεν έδειχνε σημάδια βελτίωσης, δεν περίμενα να αφήσει τον Σέρβο ψηλό εκτός.

Καλό είναι αυτό.
Και θα ξεκουραστεί ο Τομάσεβιτς, και θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής ο Ρομπέρτας.
Anaz
QUOTE
και θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής ο Ρομπέρτας.
κ μενα εκει πηγε το μυαλο μου!
το κακο γενικοτερα ειναι αυτο που γινεται με τον Ξανθοπουλο!δεν τον δανειζουνε στον Αρη λεω εγω να ξεφορτωθει κ τον Παντελιαδη που εχουν λησσαξει μερικοι Αρειανοι..(ονοματα δε λέμε.. tongue.gif )
Antonisid
Καλύτερα ρε παιδία που επελέχτηκε ο Βούγιανιτς..τόσα παιχνίδια στις πλάτες του έχει ο Διαμαντίδης,δεν υπάρχει λόγος να παίζει 30 λεπτά στην Α1..Ας παίζει ο Βούγιανιτς.Στο κάτω κάτω αν βρεί το καλό του εαυτό,αυτός που ήταν πριν μερικά χρονάκια δηάδή,ποιός μας σταματα μετά??Είναι και νεότερος οπότε καλύτερα.Τον Ολυμπιακό τον νικάμε και χωρίς τον Τομάσεβιτς,χωρίς να σημαίνει ότι δεν είναι πολύτιμος για την ομάδα. bball.gif
Billubs
Να σημειωσω οτι υπαρχει δυνατοτητα να ξαναγινει καποια αλλαγη στο ροστερ αλλες 2 φορες, μονο ομως στην κανονικη περιοδο.
x35
QUOTE(Billubs @ Dec 9 2006, 11:02 AM) *
Να σημειωσω οτι υπαρχει δυνατοτητα να ξαναγινει καποια αλλαγη στο ροστερ αλλες 2 φορες, μονο ομως στην κανονικη περιοδο.

Αν δεν έχει αλλάξει κάτι από τις προηγούμενες χρονιές κάθε ομάδα δικαιούται 3 αλλαγές παικτών μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου και άλλες 2 μέχρι την έναρξη των πλέι οφ
amanolar
Αν και τρέφω απεριόριστη συμπάθεια στον Τομα, δυστυχώς αυτή ήταν η μοναδική λύση.
Ο Βούγιανιτς έπρεπε να πάρει παιχίδια, και το ίδιο και ο ψηλός και άχαρος. tongue.gif

Μήπως ξέρει κανείς πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα του Τομα με τη μέση του?
dizzy_fingers
Λουμπάγκο είχε πάθει, δηλαδή το πολύ μία βδομάδα εκτός.

Υποθέτω ότι στο ματς της Ευρωλίγκας θα είναι στην αποστολή.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.