nikefalin
Jun 24 2007, 10:48
QUOTE(man10 @ Jun 23 2007, 11:54 AM)

Και εμενα με ενοχλουν οι απουσιες των ομαδων. Θα ηταν τελιεο ενα Ευρωμπασκετ οπου ολες οι ομαδες θα ειχαν ολα τα αστερια τους.
Πολλες οι απουσιες και για την Σλοβενια,αφου θα λειπουν Ουντριχ,Ναχμπαρ,Τουσεκ και Μπρεζετς(νομιζω) και Βουγιασιτς.
Ήδη οι Λιθουανοί μετρούν τις πρώτες απώλειες. έξω ο Ιλγκάουσκας (σιγά μην ερχόταν) και έξω ο Μάτσε. και ακόμα είμαστε νωρίς...
nikefalin
Jul 1 2007, 11:22
QUOTE(nikefalin @ Jun 24 2007, 11:41 AM)

Ήδη οι Λιθουανοί μετρούν τις πρώτες απώλειες. έξω ο Ιλγκάουσκας (σιγά μην ερχόταν) και έξω ο Μάτσε. και ακόμα είμαστε νωρίς...
Φρέσκα κουλούρια, την τρίτη ανακοινώνει ο Γιαννάκης τη 18άδα...τι λέτε θα χει Σόφο ?
Kαλα αυτο το χτεσινο "οικογενειακο προβλημα" τι ηταν πάλι..?
Με αυτα κ με τ'άλλα νομιζω ο Μπουρουσης εχει κερδισει πολλους ποντους στην κουρσα.Θα εκπλαγω πλεον αν δεν ειναι αυτος η επιλογη για το Ευρωμπάσκετ..
nikefalin
Jul 1 2007, 11:29
QUOTE(Anaz @ Jul 1 2007, 12:20 PM)

Kαλα αυτο το χτεσινο "οικογενειακο προβλημα" τι ηταν πάλι..?
Με αυτα κ με τ'άλλα νομιζω ο Μπουρουσης εχει κερδισει πολλους ποντους στην κουρσα.Θα εκπλαγω πλεον αν δεν ειναι αυτος η επιλογη για το Ευρωμπάσκετ..
συμφωνώ επί της ουσίας , αλλά ο Γιαννάκης δεν θα αδικήσει κανέναν και όλα θα κριθούν για τον Σόφο στο Καρπενήσι , εκεί που θα δείξει αν μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά και όχι αποσπασματικά για 2λεπτα
vastravoud
Jul 1 2007, 12:35
Κατ' εμέ η 12άδα πρέπει να είναι ίδια, με Μπουρούση αντί Σοφοκλή. Ο Γιαννάκης δε θα θελήσει παίκτη που δεν μπορεί να παίξει 20 λεπτά, είμαι σίγουρος. Και μάλιστα ένας Θεός ξέρει σε τι κατάσταση θα εμφανιστεί στο Καρπενήσι....
Green Warrior
Jul 1 2007, 19:16
Μέχρι το 2008 και τους Ολυμπαικούς δεν βλέπω να αλλάζει κα΄τι φοβερό στην Εθνική, αν προκριθούμε οι αλλαγές και η σταδιακή ανανέωση θα γίνουν μετά το Πεκίνο
Με τα μέχρι τώρα δεδομένα δυσκολότερος αντίπαλος και φαβορί στη διοργάνωση είναι η ισπανοί, παγκόσμιοι πρωταθλητές και διργανωτές είναι άλλωστε (ασχετα αν δεν τους πάω

) καθώς και οι Λιθουανοί οι ειδικά αν τελικά έρθουν κάποιοι παίκτες τους δηλαδή ο εξής ένας (Γιασικεβίτσιους). Πιστεύω ότι λόγο καλύτερων σουτέρ και έφεσης στην επίθεση οι Λιθουανοί έχουν περισσότεροι τύχη σε σχέση με μας ένατι των Ισπανών. Σέρβοι, Κροάτες και Σλοβένοι έχουν απώλειες Γάλλοι πιστεύω θα είναι μια από τα ίδια όπως και οι Ιταλοί με τους Γερμανούς, ενώ ερωτηματικό είναι οι Τούρκοι. κατ' εμε τα τρία φαβορί είναι Ισπανία-Λιθουανία-Ελλάδα σε περίπτωση που οι Λιθουανοί είναι πλήρεις, αλλιώς Ισπανία-Ελλάδα-Λιθουανία
klearxos
Jul 2 2007, 13:59
Καλησπερα σας
Δεν ξερω αν το εχετε ηδη αναφερει οποτε ζητω συγγνωμη.
Το επισημο site ειναι το www.eurobasket2007.org ?
thrylos7
Jul 2 2007, 14:11
Δεν ξέρω, αλλά υποθέτω πως ναι, αφού υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων..
(και να είχε αναφερθεί, δεν έγινε απολύτως τίποτα...

)
PanosIlio
Jul 3 2007, 07:13
Κληρώνει για την Εθνική ομάδα την Τρίτη. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης αναμένεται να ανακοινώσει τους 18 παίκτες, που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Οι διεθνείς θα ξεκινήσουν τρέξιμο στο Καρπενήσι και σταδιακά και μετά τα φιλικά παιχνίδια θα απομείνουν 12 από αυτούς που θα ταξιδέψουν στην Ισπανία για να υπερασπιστούν το χρυσό μετάλλιο του 2005.
Ο "Δράκος" αναμένεται να καλέσει τους 12 παίκτες που κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στο Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας (Παπαλουκάς, Διαμαντίδης, Σπανούλης, Ζήσης, Χατζηβρέττας, Βασιλόπουλος, Ντικούδης, Κακιούζης, Τσαρτσαρής, Φώτσης, Παπαδόπουλος, Σχορτσιανίτης), τον Γιάννη Μπουρούση (μέλος της Εθνικής στο Βελιγράδι) και τους Μανώλη Παπαμακάριο, Μιχάλη Πελεκάνο, Ανδρέα Γλυνιαδάκη, Στράτο Περπέρογλου και Λουκά Μαυροκεφαλίδη.
Ωστόσο δεν αποκλείεται να γίνει κάποια έκπληξη και να επιλεχτεί ένας από τους Δημήτρη Τσαλδάρη, Ίαν Βουγιούκα και Κώστα Βασιλειάδη.
Ουσιαστικά το μεγάλο ερωτηματικό παραμένει η θέση πίσω από τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, ειδικά μετά την μέτρια χρονιά του "Σόφο" και την εξαιρετική παρουσία του Γιάννη Μπουρούση στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.
Αυτή είναι λοιπόν η πιθανή 18άδα για την προετοιμασία για το euro2007 κατά sport24. Εμένα λογική επιλογή μου φαίνεται, πάντως εάν επιλεγεί έστω και στη 18άδα ο Τσαλδάρης θα βάλω τα κλάματα και όχι από λύπη
nikefalin
Jul 3 2007, 08:48
QUOTE(PanosIlio-G7 @ Jul 3 2007, 08:06 AM)

Αυτή είναι λοιπόν η πιθανή 18άδα για την προετοιμασία για το euro2007 κατά sport24. Εμένα λογική επιλογή μου φαίνεται, πάντως εάν επιλεγεί έστω και στη 18άδα ο Τσαλδάρης θα βάλω τα κλάματα και όχι από λύπη
Λίγη υπομονή...μάλλον ξεκινάνε στις 23 Ιουλίου στο Καρπενήσι και μετά από 2 βδομάδες στα βουνά ξεκινούν τα φιλικά. Στο Ακρόπολις (20-22 Αυγούστου) θα παίξουμε με Λιθουανία , Σλοβενία και Ιταλία
Και όπως φώναζε προχτές η
Vasso& Co supporters "Και σε λίγο στη Μαδρίτη, θα το κλείσουμε των Ισπανών το σπίτι"
Έτσι,έτσι..Άντε να ξεκινήσει το Ευρωμπάσκετ να υπερασπιστούμε το στέμμα..
nikefalin
Jul 3 2007, 16:41
αναμένωντας τη δική μας 18άδα ας δούμε λίγο τους "αδερφούς" Σέρβους
Ο Ζόραν Σλάβνιτς ανακοίνωσε την 18άδα που θα πάρει μέρος στην προετοιμασία της Σερβίας για το Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας.
Οι "εκλεκτοί" του "Μόκα" είναι οι εξής: Μίλαν Γκούροβιτς, Κόστα Πέροβιτς, Ούρος Τρίπκοβιτς, Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς, Μιλένκο Τέπιτς, Νέναντ Μισάνοβιτς, Τάντια Ντραγκίσεβιτς, Βουκ Ραντιβόγεβιτς, Νεμάνια Αλεξάντροφ, Στέφαν Μάρκοβιτς, Ζόραν Έτσεγκ, Ντράγκαν Λάμποβιτς, Μπράνκο Τσβέτκοβιτς, Μίλος Τεόντοσιτς, Ντάρκο Μίλισιτς, Αλεξάντερ Πάβλοβιτς, Μάρκο Γιάριτς, Αλεξάνταρ Ράσιτς.
Η μεγαλύτερη έκπληξη είναι ο αποκλεισμός του Μπόγιαν Πόποβιτς και του Μίλος Βούγιανιτς.
sport24.gr
εμενα παντως μου φαινεται οτι και οι ιταλοι θα εχουν δυνατη ομαδα και χτυπανε μεταλλιο
Αντρέα Μπαρνιάνι , Τζιανλούκα Μπαζίλε , Μάρκο Μπελινέλι , Μάσιμο Μπουλέρι , Αντρέα Κροσάριολ , Φάμπιο Ντι Μπέλα , Τζιάκομο Γκαλάντα , Ντανίλο Γκαλινάρι, Άντζελο Τζίλι , Ντάνιελ Χάκετ (Σάουθερν Καλιφόρνια), Στέφανο Μαντσινέλι , Ντένις Μαρκονάτο , Τζουλιάνο Μαρέσκα , Μάρκο Μορντέντε , Τόμας Ρες Μέισον Ρόκα , Ματέο Σοράνια , Λούκα Βιτάλι
Ανακοινωσε τους 18 ο δρακος.
Οπως αναμενοταν οι 13 των δυο προηγουμενων διοργανωσεων ειναι μεσα καθως επισης και οι Πελεκανος-Βασιλειαδης-Περπερογλου-Γλυνιαδακης και Παπαμακαριος.
Aristofanis
Jul 4 2007, 14:13
H προεπιλογή της Εθνικής Ομάδας:
Όνομα Ημ.Γέν. Ύψος Θέση Συμ. Π.Μ.Ο.
Θ. Παπαλουκάς 8/5/1977 2.00 γκαρντ 100 7,15
Σ. Σχορτσιανίτης 22/6/1985 2.07 σέντερ 17 5,29
Ν. Ζήσης 16/8/1983 1.95 γκαρντ 54 7,11
Β. Σπανούλης 7/8/1982 1.91 γκαρντ 52 6,38
Π. Βασιλόπουλος 8/2/1984 2.03 φόργουορντ 20 1,60
Α. Φώτσης 1/4/1981 2.08 φόργουορντ 92 9,42
Ν.Χατζηβρέττας 26/6/1977 1.97 γκαρντ 101 6,54
Δ. Ντικούδης 24/6/1977 2.06 φόργουοντ 100 8,53
Κ. Τσαρτσαρής 17/10/1979 2.09 φόργουορντ 82 6,67
Δ. Διαμαντίδης 6/5/1980 1.96 γκαρντ 83 5,07
Λ. Παπαδόπουλος 3/6/1980 2.10 σέντερ 88 8,41
Μ. Κακιούζης 29/11/1976 2.07 φόργουορντ 101 7,17
Γ. Μπουρούσης 13/6/1983 2.17 σέντερ 12 2,08
Μ. Παπαμακάριος 26/8/1980 1.90 γκαρντ 13 1,31
Κ. Βασιλειάδης 15/3/1984 2.00 γκαρντ 1 -
Α. Γλυνιαδάκης 26/8/1981 2.16 σέντερ 5 2,00
Μ. Πελεκάνος 25/5/1982 2.08 φόργουορντ 5 2,00
Σ. Περπέρογλου 9/8/1984 2.01 γκαρντ/φόργ. - -
Για τους 17 συμφωνώ για τον Παπαμακάριο έχω μία ενστάση. Πάντως άμα δεν τύχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού οι 11 κλασσικοί είναι σίγουροι και η μεγάλη μάχη θα γίνει μεταξύ Μπουρούση και Σόφο με τον Μπουρούση να έχει εμφανώς το προβάδισμα.
μια χαρα ειναι και οι 18.
ελπιζω μονο και αρχιζω τα βουντου να σκεφτει ο γιανννακης σοφα και να μην εχει στην δωδεκαδα τον ντικουδη.μπουρουσης και σοφο καλυτερα για μενα.
εχω και ενα ερωτημα.περσι ο γλυνιαδακης αρνηθηκε γιατι ηθελε να προσπαθησει στο νβα.φετος προσπαθει παλι.τι θα κανει?
H Iταλια φαινεται πολυ δυνατη,για τον Γλυνιαδακη,ποιος ξερει τι θα κανει...
Και εγω εχω τις ενστασεις μου για Παπαμακαριο.
PanosIlio
Jul 4 2007, 20:34
Εγώ πιστεύω πως 9 στις 12 θέσεις είναι σίγουρες σε σχέση με αυτές του Μουντομπάσκετ.
Παίζονται οι θέσεις των Ντικούδη, Σόφο και Χατζηβρέτα.
nikefalin
Jul 5 2007, 15:55
Καλά αν δεν κατέβει και ο Πέροβιτς οι Σέρβοι τι τύχη θα έχουν ? Δε μιλάμε για εθνική Σερβίας αλλά μεικτή πρωταθλήματος Σερβίας + τον τρελάρα τον Γκούροβιτς για αρχηγό + τον Μίλιτσιτς..
Τα προβλήματα συνεχίζονται
Της Σοφίας Ράμμου
05/07/2007 (13:02)
Sample ImageΔεν μπορεί να… αγιάσει ο Ζόραν Σλάβνιτς από τα προβλήματα και τις απουσίες στην εθνική Σερβίας. Μετά την ανακοίνωση των 18 παικτών που θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία, η οποία έγινε μετά… κόπων και βασάνων από τις πολλές ακυρώσεις των "αστέρων".
Το νέο πρόβλημα του Σλάβνιτς ακούει στο όνομα Κόστα Πέροβιτς, ο οποίος πριν λίγες μέρες συμφώνησε με το Γκόλντεν Στέιτ. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα προτιμήσει να δουλέψει με τη νέα του ομάδα, από το να δώσει το παρών στο Ευρωμπάσκετ με την εθνική Σερβίας. Ερωτηματικό είναι η συμμετοχή του Ζόραν Ερτσεκ, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση και θα χρειαστεί ξεκούραση από δύο εώς τέσσερις εβδομάδες.
"Ρώτησα τον Ερτσεκ αν θέλει να ακολουθήσει την αποστολή στην Ισπανία και δέχτηκε. Με τα νέα δεδομένα όμως, θα πρέπει να εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα. Τέσσερις εβδομάδες είναι μεγάλο διάστημα για να δούμε αν θα μπορέσει να μας ενισχύσει" είπε ο Σλάβνιτς.
basketblog.gr
Oι Λιθουανοι παντως κατεβαινουν με πολυ καλη συνθεση!
Μονο ο Ματσε κ ο Ιλγκαουσκας λειπουν.Μεσα οι Γιασικεβιτσιους, Σισκάουσκας, Καουκενας.
ενώ απ' την ομάδα που πήγε πέρσι στην Ιαπωνία θα είναι ακόμα οι Σίμας Γιασάιτις, Λίνας Κλέιζα, Παούλιους Γιανκούνας, Ντάριους Σονγκάιλα, Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς, Ντάριους Λαβρίνοβιτς, Ρομπέρτας Γιαφτόκας και Γκιέντριους Γκούστας. Οι υπόλοιποι, που παλεύουν για μια θέση, είναι οι Ντονάτας Σλάνινα της Πρόκομ, Γιόνας Μασιούλις της Ζαλγκίρις, Αντάνας Καβαλιάουσκας του αμερικανικού πανεπιστημίου Τέξας A&M.
Achilleas13
Jul 7 2007, 14:24
QUOTE(Anaz @ Jul 6 2007, 08:38 AM)

Oι Λιθουανοι παντως κατεβαινουν με πολυ καλη συνθεση!
Μονο ο Ματσε κ ο Ιλγκαουσκας λειπουν.Μεσα οι Γιασικεβιτσιους, Σισκάουσκας, Καουκενας.
ενώ απ' την ομάδα που πήγε πέρσι στην Ιαπωνία θα είναι ακόμα οι Σίμας Γιασάιτις, Λίνας Κλέιζα, Παούλιους Γιανκούνας, Ντάριους Σονγκάιλα, Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς, Ντάριους Λαβρίνοβιτς, Ρομπέρτας Γιαφτόκας και Γκιέντριους Γκούστας. Οι υπόλοιποι, που παλεύουν για μια θέση, είναι οι Ντονάτας Σλάνινα της Πρόκομ, Γιόνας Μασιούλις της Ζαλγκίρις, Αντάνας Καβαλιάουσκας του αμερικανικού πανεπιστημίου Τέξας A&M.
Ε οχι και δυνατοι οταν λοιπον δυο παικτες οπως ο Ματσε και ο Σισκαουσκας.Αν ηταν αυτοι οι 2 οι Λιθουανοι θα ηταν απτα μεγαλα φαβορι(οχι οτι δεν ειανι φαβορι)
vastravoud
Jul 7 2007, 20:05
Στην περιφέρεια θα είμαστε όπως πάντα δυνατοί.
Παπαλουκάς και Διαμαντίδης έκαναν όργια την περασμένη σεζόν, ο Ζήσης έχει μεγάλο περιθώριο βελτίωσης και ο Σπανούλης είναι διψασμένος για μπάσκετ. Το βασικό rotation των 2 ή 3 περιφερειακών θέσεων θα περιέχει αυτούς, και ο Χατζηβρέττας μοιραία θα έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, ή θα αναλαμβάνει "ειδικές" αποστολές. Δε νομίζω ότι χωραει κάποιος καινούριος, εκτός αν ο Βασιλειάδης ή ο Περπέρογλου κάνουν κάτι συγκλονιστικό στην προετοιμασία.
Στους ψηλούς τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα.
Ο Βασιλόπουλος έκανε εξαιρετική χρονιά, και θα είναι χωρίς συζήτηση στην τελική 12άδα. Τσαρτσαρής, Φώτσης και Λάζος θα είναι επίσης σίγουρα παρόντες στην Ισπανία. Ο Κακιούζης μπορεί να προέρχεται από όχι ιδιαίτερα δυνατή χρονιά αλλά είναι αρχηγός της ομάδας και συμβάλλει πολύ στην ενότητα και το καλό κλίμα.
Σχετικά με τον Ντικούδη, δε νομίζω θα πρέπει να κινδυνέψει η θέση του. Έκανε πολύ καλό Μουντομπάσκετ, και όλη τη χρονιά στον Παναθηναϊκό έκανε αξιόπιστα αυτό που κάνει συνήθως με την Εθνική: ερχόταν από τον πάγκο να δώσει ενέργεια με κάποια πολύ καλά 5λεπτα.
Όλη η "μονομαχία" θα είναι μεταξύ Μπουρούση και Σοφοκλή. Αν ο Σχορτσανίτης εμφανιστεί στη φετινή κατάσταση δεν έχει την παραμικρή ελπίδα για να μπει στη 12άδα, αλλά το Σόφο όμως σε κατάσταση "Μουντομπάσκετ" η ομάδα αυτομάτως αποκτά ένα τρομερό όπλο. Δυστυχώς, δε δίνω και πολλές πιθανότητες σε αυτό το σενάριο.
Εγω παλι οχι οτι αμφισβητω οτι ο Βασιλοπουλος αξιζει μια θεση στην 12αδα,αλλα παιδια καλη χροναι,δεν εκανε,ηταν ολη τη χρονια μετριος,αλλα τα πηγε απιστευα καλα στους τελικους και αυτο πρεπει να του το αναγνωρισουμε.
Achilleas13
Jul 8 2007, 13:35
QUOTE(man10 @ Jul 8 2007, 02:17 PM)

Εγω παλι οχι οτι αμφισβητω οτι ο Βασιλοπουλος αξιζει μια θεση στην 12αδα,αλλα παιδια καλη χροναι,δεν εκανε,ηταν ολη τη χρονια μετριος,αλλα τα πηγε απιστευα καλα στους τελικους και αυτο πρεπει να του το αναγνωρισουμε.
Ο Βασιλοπουλος το αξιζει πραγματικα.Ειναι πολυ καλος παικτης και ερχεται και μετα απο μια πολυ καλη χρονια.Ασε που βλεπω φετος ο ρολος του να ειναι αναβαθμισμενος και να παιζει περισσοτερο.Δεν ειναι μονο τα μπασκετικα προσοντα αλλα και η ενεργεια που βγαζει μες το γηπεδο.Επιπλεον ειναι πολυ καλος στην αμυνα.Για φαντασου μια 5αδα με Διαμαντιδη,Χατζηβρετα,Σπανουλη και Βασιλοπουλο θα ηταν πιστευτη αμυντικα.
Ο Βασιλοπουλος ειναι υπερχρησιμος σε αυτη την Εθνικη.
Περιμενω καποια εκπληξη παντως...
Ισως ειναι ο Περπερογλου στη θεση του Χατζηβρεττα και μαζι Μπουρουσης + Σοφο και εξω Ντικουδης !
PanosIlio
Jul 10 2007, 19:57
Εγώ σε αυτό που λες αντί για Περπέρογλου θα έβαζα Πελεκάνο
Gravedigger
Jul 13 2007, 15:25
Σε συνέντευξη του Siskauskas που διάβασα στο superbasket έλεγε μεταξύ άλλων...Η Ρωσία είναι καλή ομάδα,η Ελλάδα και η Σερβία είναι κατώτερες.Έχει γίνει λάθος η σοβαρά το πιστέυει αυτό???
Germany96
Jul 13 2007, 17:12
Αν το είπε όντως, κρίμα γιατί όσο ήταν εδώ δεν είχε δείξει ότι ήταν γλείφτης. Να το πει για την Λιθουανία να πώ οτί το πιστεύει αλλά για την Ρωσία;
losers can win
Jul 15 2007, 15:33
Ο Σάνι Μπετσίροβιτς ενημέρωσε την ομοσπονδία της Σλοβενίας ότι δεν θα πάρει μέρος στο Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας με την εθνική ομάδα, ακολουθώντας το παράδειγμα κι άλλων "αστέρων" της χώρας.
Συγκεκριμένα "οχι" στο αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα είπαν οι Νεμπόισα Γιοξίμοβιτς, Μάρκο Μάραβιτς,Σάσα Βούισιτς, Πρίμοζ Μπρέζετς, Μάρκο Μίλιτς και Μπένο Ούντριχ.
απο σπορτ24
ολοκληρο το άρθροΟι σλοβένοι θα είναι αρκετα αποδυναμωμένοι όπως και οι λιθουανοι
Κριμα να μην μπορούμε να δουμε ένα ευρωμπασκετ με τους πραγματικα κουφαίους της ευρώπης
Στα δικά μας τώρα...
Δεν υπάρχει θέμα για βασιλόπουλο έκανε μια μετρια χρονια μεχρι το παιχνίδι με το παο στο οακα από οπου άρχισε και η αναγέννηση του αλλα δεν ξεχσε το μπασκετ που ήξερε και αυτο φάνηκε στους τελικούς
Εχει θέση στη δωδεκάδα και μάλιστα με αυξημενο χρόνο συμμετοχής
Στο θέμα των ψηλών νομίζω οτι ο γιαννακης θα περιμενει το τέλος της προετοιμασιας, πριν το ακροπολις για να αποφασισει.
Germany96
Jul 15 2007, 16:24
Από την Λιθουανία μόνο ο Macijauskas δεν θα λείπει; Ο Iligauskas μιας και δεν έχει παίξει ποτέ με την Ανδρών της χώρας του, δε νομιζω ότι μπορει να λογίζεται ως απώλεια. Ακόμα κι έτσι είναι πολύ δυνατη ομάδα η Λιθουανία κι από τα φαβορί του τουρνουά (όχι το πρώτο αλλά την τοποθετώ αμέσως μετά τους διοργανωτές και τους κατόχους

).
QUOTE(Germany96 @ Jul 15 2007, 02:17 PM)

Από την Λιθουανία μόνο ο Macijauskas δεν θα λείπει; Ο Iligauskas μιας και δεν έχει παίξει ποτέ με την Ανδρών της χώρας του, δε νομιζω ότι μπορει να λογίζεται ως απώλεια. Ακόμα κι έτσι είναι πολύ δυνατη ομάδα η Λιθουανία κι από τα φαβορί του τουρνουά (όχι το πρώτο αλλά την τοποθετώ αμέσως μετά τους διοργανωτές και τους κατόχους

).
Eγω παί γιατι μεχρι να δω τον Σαρας στην προετοιμασια,δεν μπορω να ειμαι σιγουρος οτι θα παιξει...
basket4
Jul 20 2007, 15:33
20/7/2007
Eθνική Ανδρών: Ο Κυρίτσης στην θέση του Παπαμακάριου
Mε μια αλλαγή στις αρχικές προσκλήσεις των 18 παικτών που έχουν κληθεί από τον Παναγιώτη Γιαννάκη, ενόψει της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας Ανδρών για το «ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ» της Ισπανίας, θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση την Δευτέρα (23/7), στα γραφεία της Ε.Ο.Κ., στο ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα, ο Μανόλης Παπαμακάριος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον προπονητή της Εθνικής, Παναγιώτη Γιαννάκη και λόγω κόπωσης, ζήτησε άδεια εξαίρεσης του από την προετοιμασία της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Το αίτημα του διεθνή παίκτη έγινε δεκτό από τον Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος εκτίμησε την πολυετή προσφορά του Παπαμακάριου στις μικρότερες Εθνικές ομάδες, επί σειρά ετών, αλλά και την άμεση ανταπόκριση του σε κάθε κλήση που έχει δεχτεί στην Εθνική Ανδρών, τα τρία τελευταία χρόνια. Ο Γιαννάκης ευχήθηκε καλή ξεκούραση στον Μανόλη Παπαμακάριο, ενώ του τόνισε την προσδοκία του να δώσει κανονικά το παρόν, σε μια μελλοντική κλήση στην Εθνική ομάδα.
Ο αντικαταστάτης του Μανόλη Παπαμακάριου, θα είναι ο Αλέξης Κυρίτσης που κλήθηκε από τον προπονητή της Εθνικής και θα συμμετάσχει στην προετοιμασία που θα αρχίσει στο Καρπενήσι, το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας. Υπήρξε πληροφόρηση
Σχετικά με την κλήση του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας, η Ε.Ο.Κ. υπάρχει η πληροφόρηση, ότι ο διεθνής παίκτης ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και πιθανότατα δεν θα ανταποκριθεί.
Η Ε.Ο.Κ., μ’ επιστολή της προς την ΚΑΕ Ολυμπιακός, ζήτησε την παρουσία του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, στα εργομετρικά τέστ που υποβάλλονται από σήμερα (20/7) οι διεθνείς παίκτες, ανά γκρουπ, καθώς και στην πρώτη συγκέντρωση για την αναχώρηση της αποστολής για το Καρπενήσι και προειδοποίησε ότι αν δεν υπάρξει η ανάλογη ανταπόκριση θα εφαρμοσθούν οι ισχύοντες κανονισμοί.
Η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Ανδρών
Στην διάθεση των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε. θα τεθούν ο Παναγιώτης Γιαννάκης και οι 18 διεθνείς παίκτες που θα αρχίσουν την προετοιμασία τους, την Δευτέρα (23/7) για την συμμετοχή της πρωταθλήτριας Ευρώπης στο «ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ» της Ισπανίας. Η συγκέντρωση των διεθνών και του τεχνικού επιτελείου έχει προγραμματισθεί για τις 16.00, στα γραφεία της Ε.Ο.Κ., στο ΟΑΚΑ, απ’ όπου θα γίνει και η αναχώρηση της αποστολής για το Καρπενήσι. Οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. θα μπορούν να συνεργασθούν μ’ όλα τα μέλη της Εθνικής, από τις 16.00 έως τις 16.15.
ΜΑΡΟΥΣΙ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2007
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ε.Ο.Κ.
Pierce
Jul 22 2007, 10:32
εξω ο παβλοβιτς, καθως δεν εχει βρει ομαδα ακομη στο ΝΒΑ (ειναι free agent) και προτιμαει να ξεκαθαρισει πιο ευκολα αυτο ,παρα να βοηθησει την εθνικη του(κυριε παβλοβιτς και ο ραντμανοβιτς ηταν στην ιδια θεση με εσας πριν 2 χρονια αλλα ειχε παει κανονικα στην εθνικη). εχει καταντησει ξεφτιλα παντως αυτο το θεμα.
nikefalin
Jul 22 2007, 11:28
QUOTE(pierce21 @ Jul 22 2007, 11:25 AM)

εξω ο παβλοβιτς, καθως δεν εχει βρει ομαδα ακομη στο ΝΒΑ (ειναι free agent) και προτιμαει να ξεκαθαρισει πιο ευκολα αυτο ,παρα να βοηθησει την εθνικη του(κυριε παβλοβιτς και ο ραντμανοβιτς ηταν στην ιδια θεση με εσας πριν 2 χρονια αλλα ειχε παει κανονικα στην εθνικη). εχει καταντησει ξεφτιλα παντως αυτο το θεμα.
Καλά , μετρήστε απώλειες στους Σέρβους...Οι απώλειες τους θα έκανα μια εξαιρετική ομάδα από μόνοι τους.
Τώρα με Γιάριτς, Μίλιτσιτς και τον τρελάρα τον Γκούροβιτς , άντε και τον Αβντάλοβιτς. Σαν να αποφεύγουν όλοι τον Μόκα..
QUOTE(pierce21 @ Jul 22 2007, 08:25 AM)

(κυριε παβλοβιτς και ο ραντμανοβιτς ηταν στην ιδια θεση με εσας πριν 2 χρονια αλλα ειχε παει κανονικα στην εθνικη). .
Καλα να μην μιλησω για τα καμωματα του Ραντμανοβιτς... Αυτα που εχει κανει στην Εθνικη ομαδα της χωρας του ειναι πολυ χειροτερα απο αυτα που εχει κανει ο Παβλοβιτς...
Pierce
Jul 22 2007, 16:34
μηπως αυτα τα λες για να υπερασπισεις τον ζελικο;
(αν δεν κανω λαθος μα τον ραντμα ειχε πλακωθει)
Gravedigger
Jul 22 2007, 16:38
Σιγά...Το παιδί πείνασε και είπε να φάει μια μπανάνα κατά την διάρκεια του time-out...Να τον κρεμάσουμε επειδή γουργούριζε η κοιλιά του???
Pierce
Jul 22 2007, 16:51
βλεπεις; στα λογια μου έρχεσαι!

(αληθεια ειχε φυγει απο time out για να φαει; αν το εκανε ειναι θεος! Ι λοβ ραντμα)
Gravedigger
Jul 22 2007, 18:12
QUOTE(pierce21 @ Jul 22 2007, 02:44 PM)

αληθεια ειχε φυγει απο time out για να φαει; αν το εκανε ειναι θεος! Ι λοβ ραντμα
Όχι,αν δεν κάνω λάθος στον πάγκο την έτρωγε!Νομίζω έχω δει και φωτό...!
nikefalin
Jul 22 2007, 18:47
QUOTE(Gravedigger @ Jul 22 2007, 07:05 PM)

Όχι,αν δεν κάνω λάθος στον πάγκο την έτρωγε!Νομίζω έχω δει και φωτό...!

ναι ρε παιδιά στην Ινδιανάπολη το έκανε το παλικάρι στο Παγκόσμιο του 2002, το θυμάμαι κι εγώ. Τρελό παλικάρι ο Βλάντε
QUOTE(pierce21 @ Jul 22 2007, 02:44 PM)

βλεπεις; στα λογια μου έρχεσαι!

(αληθεια ειχε φυγει απο time out για να φαει; αν το εκανε ειναι θεος! Ι λοβ ραντμα)
Στα αποδυτηρια στο ημιχρονο το εκανε... Και επισης ειμαι σχεδον σιγουρος οτι τοτε προπονητης ηταν ο Πεσιτς και οχι ο Ζοτς...
Pierce
Jul 23 2007, 01:12
τοτε ηταν ο πεσιτς. εγω μιλαω για το βελιγραδι που πλακωθηκε με τον ζοτς....
QUOTE(pierce21 @ Jul 22 2007, 11:05 PM)

τοτε ηταν ο πεσιτς. εγω μιλαω για το βελιγραδι που πλακωθηκε με τον ζοτς....
Μα στο Βελιγραδι δεν εγινε τπτ με καμια μπανανα και ουτε εφυγε απο το time out οπως λες
Gravedigger
Jul 23 2007, 12:25
QUOTE(man10 @ Jul 22 2007, 11:50 PM)

Μα στο Βελιγραδι δεν εγινε τπτ με καμια μπανανα και ουτε εφυγε απο το time out οπως λες

Εγώ ανέφερα τις μπανάνες και δεν είπαμε ότι έγινε στο Βελιγράδι!Ο Pierce νομίζω αναφερόταν στα γεγονότα του Βελιγραδίου!Χωρίς μπανάνες!
Τι 'χες Sofo, τι 'χα πάντα... Το χθεσινό (22/07) μπέρδεμα αναφορικά με το αν έδωσε το παρών ή όχι ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης στο ραντεβού για τις εργομετρικές εξετάσεις διαδέχθηκε η κοπάνα του σέντερ του Ολυμπιακού, που πλέον κινδυνεύει με τιμωρία δύο αγωνιστικών.
Ο διεθνής πίβοτ εμφανίστηκε χθες στο ραντεβού που είχε με τον μάνατζερ της Εθνικής, Νίκο Φιλίππου και τον γιατρό της ομάδας, ωστόσο, δεν υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, που θα αποδείκνυαν αν όντως δεν είναι σε θέση να λάβει μέρος στην προετοιμασία, επειδή δεν είχε ενημερωθεί σχετικά!
Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωϊ της Δευτέρας (24/07), όμως, ο Big Sofo δεν εμφανίστηκε ποτέ!
sportime.gr
Great...
Pierce
Jul 23 2007, 14:00
QUOTE(Gravedigger @ Jul 23 2007, 01:18 PM)

Εγώ ανέφερα τις μπανάνες και δεν είπαμε ότι έγινε στο Βελιγράδι!Ο Pierce νομίζω αναφερόταν στα γεγονότα του Βελιγραδίου!Χωρίς μπανάνες!

γιατι πρεπει παντου να βαζουμε και μια μπανανα;

τεσπα πολυ το τραβηξαμε
στο βελιγραδι ο ζοτς πλακωθηκε με τον ραντμα αυτο ειναι γεγονος .τελος.
nikefalin
Jul 23 2007, 16:58
QUOTE(pierce21 @ Jul 23 2007, 02:53 PM)

γιατι πρεπει παντου να βαζουμε και μια μπανανα;

τεσπα πολυ το τραβηξαμε
στο βελιγραδι ο ζοτς πλακωθηκε με τον ραντμα αυτο ειναι γεγονος .τελος.
καλά τα πανυγήρια του Βελιγραδίου είχαν ξεκινήσει από το Ακρόπολις στην Αθήνα.
Τα Σερβόπουλα(Ρέμπρατσα, Σκεπάνοβιτς και 2 άλλοι που μου διαφεύγουν) πήγαν μπουζουκότσαρκα στην παραλιακή και γύρισαν πρωί πρωί , για κακή τους τύχη ο Ζέλικο είχε πρωινό ξύπνημα για δουλειά του ΠΑΟ και τους πέτυχε στα σκαλιά του ξενοδοχείου
Οι σχέσεις μέσα στην ομάδα χάλασαν για πάντα , κανείς δεν έπαιξε για τον προπονητή, αυτοί που δε νυχτοπερπάτησαν βλέπωντας να μην υπάρχει τιμωρία έχασαν το κίνητρο. Έτσι ήθελε ο καθένας μια μπάλα για τον ευατό του...
Η ιστορία θυμίζει δεκαετία 70 και Μπίλυ Γκούμα και λοιπούς μπερμπάντηδες
geosider
Jul 23 2007, 17:20
QUOTE(nikefalin @ Jul 22 2007, 09:21 AM)

Καλά , μετρήστε απώλειες στους Σέρβους...Οι απώλειες τους θα έκανα μια εξαιρετική ομάδα από μόνοι τους.
Τώρα με Γιάριτς, Μίλιτσιτς και τον τρελάρα τον Γκούροβιτς , άντε και τον Αβντάλοβιτς. Σαν να αποφεύγουν όλοι τον Μόκα..
σιγά σήμερα τα ονόματα δεν κάνουν τίποτα το σύνολο φτιάχνει την ομάδα
πάρα πολλές ομάδες έχουν παικτάράδες σήμερα δεν είναι όπως παλιά
QUOTE(man10 @ Jul 23 2007, 10:58 AM)

Τι 'χες Sofo, τι 'χα πάντα... Το χθεσινό (22/07) μπέρδεμα αναφορικά με το αν έδωσε το παρών ή όχι ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης στο ραντεβού για τις εργομετρικές εξετάσεις διαδέχθηκε η κοπάνα του σέντερ του Ολυμπιακού, που πλέον κινδυνεύει με τιμωρία δύο αγωνιστικών.
Ο διεθνής πίβοτ εμφανίστηκε χθες στο ραντεβού που είχε με τον μάνατζερ της Εθνικής, Νίκο Φιλίππου και τον γιατρό της ομάδας, ωστόσο, δεν υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, που θα αποδείκνυαν αν όντως δεν είναι σε θέση να λάβει μέρος στην προετοιμασία, επειδή δεν είχε ενημερωθεί σχετικά!
Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωϊ της Δευτέρας (24/07), όμως, ο Big Sofo δεν εμφανίστηκε ποτέ!
sportime.gr
Great...
τι τον ενοχλούν τον κακομοίρη τον σοφοκλή
δεν βλέπουν τα χάλια που έχει ο άνθρωπος γιατί του προσθέτουν και άλλους νταλκάδες
Alexmei
Jul 24 2007, 01:00
23 Είχαμε την Δευτέρα..
Ο Σόφο δεν θα συμετάσχει στην αποστολή την Εθνικής και το κενό καλύπτεται από τον Μαυροκεφαλίδη.
Ο αυτο-αποκλεισμός του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη από την αποστολή της Εθνικής επιβεβαιώθηκε από επίσημα χείλη, αυτά του καθ' ύλην αρμόδιου, Παναγιώτη Γιαννάκη. Κατά την πρώτη συγκέντρωση, ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε για την υπόθεση του νεαρού σέντερ, ενώ αποκάλυψε πως τη θέση του θα πάρει ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.
contra.gr
Dwyane ''the flash'' Wade
Jul 24 2007, 08:22
κριμα παντως γιατι ο σοφοκλης θα μπορουσε να ειναι ηδη πολυ μεγαλος παικταρας.θα γινει μεγαλη μαχη μεταξυ λουκα και μπουρουση.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.