Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' Εθνική 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Β Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
odysseas 1998
Αν κερδίσει η Νήαρ την Κυριακή την Καλλιθέα τι θα λέτε?ότι τελικά δεν τα βρήκαν στις διαπραγματεύσεις?μην είμαστε καχύποπτοι χωρίς λόγο.Παίζει ο πρώτος με τον δεύτερο.Οι ήττες που έχει μέχρι στιγμή η Νήαρ ήταν καθαρές αλλά αν χάσει κάπου από εδώ και μπρος το έστησε?????
GREER
QUOTE(odysseas 1998 @ Apr 1 2008, 22:10 ) *
Αν κερδίσει η Νήαρ την Κυριακή την Καλλιθέα τι θα λέτε?ότι τελικά δεν τα βρήκαν στις διαπραγματεύσεις?μην είμαστε καχύποπτοι χωρίς λόγο.Παίζει ο πρώτος με τον δεύτερο.Οι ήττες που έχει μέχρι στιγμή η Νήαρ ήταν καθαρές αλλά αν χάσει κάπου από εδώ και μπρος το έστησε?????

Λοιπον κοιταξε να δεις φιλε. Επειδη εχω δει και τις δυο ομαδες θα σου πω οτι δεν εχουν καμμια σχεση μεταξυ τους. Η θεση της Καλλιθεας ειναι πλασματικη κατα τη γνωμη μου και σιγα σιγα θα φανει και βαθμολογικα αυτο εκτος απροοπτου. Και το απροοπτο ειναι νικη της Καλλιθεας στην Καισαριανη. Θα γελανε και οι πετρες αν γινει αυτο. Ειναι σαν να πηγαινει ο Πανιωνιος να κανει διπλο στο Σεφ και ενω υπαρχει ακομα βαθμολογικο ενδιαφερον. Δεν γινονται αυτα οσο και αν προσπαθεις να με πεισεις! Και στο κατω κατω η ΝΗΑΡ δεν εχει χασει ολη τη σεζον στην εδρα της. Ε αμα χασει αυτο το παιχνιδι απο μια μετρια ομαδα τοτε θα ειναι παρα πολυ υποπτο!!! 33.gif
ARVI
πες μας και που το στιρίζεις ρε γίγαντα...γιατι και εγω σου λέω οτι Νήαρ και Λαύριο δεν έχουν καμία σχέση σαν ομάδες αλλά εμείς σας στο δώσαμε το ματσάκι και τα επισόδεια ήτανε στημένα και οι τσακωμοί και όλα...θα με πιστέψεις???ΟΧΙ...οπότε στίριξε την άποψη σου με επιχειρήματα...και άσε τα περίεργα για ύποπτα και τέτοιες βλακείες...
GREER
QUOTE(ARVI @ Apr 2 2008, 10:15 ) *
πες μας και που το στιρίζεις ρε γίγαντα...γιατι και εγω σου λέω οτι Νήαρ και Λαύριο δεν έχουν καμία σχέση σαν ομάδες αλλά εμείς σας στο δώσαμε το ματσάκι και τα επισόδεια ήτανε στημένα και οι τσακωμοί και όλα...θα με πιστέψεις???ΟΧΙ...οπότε στίριξε την άποψη σου με επιχειρήματα...και άσε τα περίεργα για ύποπτα και τέτοιες βλακείες...

Ρε ARVI δεν το λεω μονο εγω. Εγω απλα ειπα οτι ειναι φημες στους μπασκετικους κυκλους. Δεν ξερω εαν διαβασες τα προηγουμενα ποστ ολων εδω μεσα αλλα υπαρχει αυτη περιρρεουσα ατμοσφαιρα... Δεν ειμαι ο μονος που το λεω σου επαναλαμβανω. Και επειδη εχετε δωσει τα δικαιωματα,εγω τα λεω. Και εγω αυτο που λεω,οτι εχετε δωσει δικαιωματα,το στηριζω σε αυτα που μας ειπε ο BRYANT σας μεσα στην εδρα μας οταν ειχατε χασει. Ισα ισα που σε προηγουμενο ποστ μου ειπα οτι δεν νομιζω ομαδες σαν τη ΝΗΑΡ με τους παιχτες και τις προσωπικοτητες που εχει δεν πιστευω να "αφησουν" καποιον μετριο να τους κερδισει και μαλιστα μεσα στη εδρα τους!!! Μακαρι ειλικρινα να κανω λαθος οσο αφορα τις φημες!!! peace.gif
mene13
Το κακο εδω μεσα ειναι οτι δεν μπορεις να αποδειξεις αυτα που λες. Εμας μας την ειπαν 2 φορες οι της ΚΑΟΔ αλλα πως να στο αποδειξω. Μας ειπαν στεγνα οι παραγοντες του Καοδ οτι μας εχουν στησει και οτι δεν παιρνουμε τη διαφορα με τιποτα. Και ετσι εγινε. Πως να στο αποδειξω ρε φιλε ;
mene13
Λετε για στησιματα και αλλα και οτι δεν το πιστευετε. Γιατι ρε γιγαντα εσυ απαντας αφου δεν υπαρχει τετοια περιπτωση ; Γιατι τσιμπας ; Και τελος δε μου λες και εμενα σου αρεσε το χτεσινο με το γαυρο που πηγαν να του παρουν το παιχνιδι με το ετσι θελω τα κορακια ; Εμενα δε μου αρεσε αν και βαζελος οπως δε μου αρεσει με τα στησιματα που τρωει η ομαδα μου το ΛΑΥΡΙΟ.
basketka*los
Ζητω συγνωμη που εβαλα φωτια στο φορουμ με τα λεγομενα μου...Ειπα οτι κυκλοφορει στους μπασκετικουσ "κυκλους" η φημη,αλλα μη θεωρειτε οτι αν το χασει η Νηαρ ειναι στημενο...Ενα παιχνιδι ειναι ολα μπορουν να συμβουν ποσο μαλλον τη στιγμη που ο Ικαρος καιγεται να το παρει!Αλλωστε προσωπικοτητες σα τον Μιχαλο και τον Κουκλακη ,και με την ιστορια που εχουν, δε θα δεχοντουσαν κατι τετοιο και ισα που μπορει να πεισμωσουν!Η συγκεκριμενη ομαδα δημιουργει καποια ερωτηματικα με το ενοχο παρελθον της...Μην ενοχοποιειται καταστασεις και δημιουργειται εντασεις προτου παρελθουν τα γεγονοτα,αλλωστε κανενας δε θα θελε να "λερωσει" το μπασκετικο βιογραφικο του!
odysseas 1998
Kαι αν κερδίσει η Νήαρ τι θα λέτε?τουμπεκί?
GREER
QUOTE(odysseas 1998 @ Apr 2 2008, 22:51 ) *
Kαι αν κερδίσει η Νήαρ τι θα λέτε?τουμπεκί?

Θα λεμε οτι εγινε το αυτονοητο ρε μεγαλε!!! Δεν μπορει ομαδα σαν τη Καλλιθεα να κερδισει τη ΝΗΑΡ εκτος. Πως να το κανουμε. Ετσι ειναι τα πραγματα.
ARVI
δυναμιτίζεται το κλίμα χωρίς λόγο...με 2 στα 2 η Νηαρ καθαρίζει την άνοδο...ποιος ο λόγος να χάσει αφού υπάρχει ήδη κίνητρο απο την ομάδα για 2 νίκες με Μακεδονικό και Ίκαρο...ηρεμήστε στο Λαύριο και του χρόνου είναι η σειρά σας...δεν έγινα τίποτα να μην ανέβαιτε φέτος...νεοφώτιστοι είσαστε...
mene13
Και ηρεμοι ημαστε και ευτυχισμενοι ειμαστε αλλα και απογοιτευμενοι συγχρονως. Ετσι ειναι αυτα , η απειρια ειναι κακος συμβουλος , αλλα επειδη μπορει να προλαβουμε εστω και την τελευταια στιγμη καλο ειναι να μην αφησουμε απροστατευτη την ομαδα και το κλιμα που δημιουργειτε στην κατηγορια . Τωρα οσο αφορα τη νικη της Νηαρ ειναι το αυτονοητο η ηττα ομως ειναι το περιεργο και το παραξενο.
Κλεινοντας φιλαρακο που μας λες οτι του χρομου θα ερθει η σειρα μας για ανοδο καλο θα ειναι να δινεις τις συμβουλες σου στην ομαδα σου και οχι στη δικη μου, γιατι εμεις ειμαστε μια εξαιρετικη ομαδα με σωστη δομη και εξαιρετικο ονομα στο μπασκετικο κυκλο. Και πανω απο ολα τηρουμε τις συμφωνιες με τους αθλητες και δεν τους δινουμε τα μισα απο οτι εχουμε συμφωνησει.
aigio
Ειστε σε αναμονη των αγωνων και δε μιλατε ε?? icon_drunk.gif
Μην αγχωνεστε τοσο βρε παιδια, πειτε τιποτα. 69.gif
Λοιπον την Κυριακη στις 12 στο Αιγιο θα γινει μαχη απο τις λιγες. Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι θα κερδισουμε και ισως πιο ευκολα απο οτι περιμενουμε, αν και η Κομοτηνη ειναι παρα πολυ καλη ομαδα. Ομως οι ειδικες συνθηκες του αγωνα (12 το πρωι), ο κοσμος που θα βραζει και και το τσαγανο των παικτων σε τετοια ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ παιχνιδια, ισως γυρουν την πλαστιγγα υπερ του Αιγιου.
Ας γινει ενα καλο παιχνιδι, και να κερδισει ο καλυτερος που ελπιζω να ειναι το Αιγιο.
Κατα τα αλλα, ενας ασσος της Καλλιθεας με τον Αμυντα θα ηταν ευπροσδεκτος μιας και παιζουμε στον Υμηττο το αλλο Σαββατο, ενω δε θα με χαλαγαν και οι ηττες Φλογας, Λαγκαδα και Δραμας. icon_wave.gif
zigolo7
QUOTE(aigio @ Apr 4 2008, 19:30 ) *
Ειστε σε αναμονη των αγωνων και δε μιλατε ε?? icon_drunk.gif
Μην αγχωνεστε τοσο βρε παιδια, πειτε τιποτα. 69.gif
Λοιπον την Κυριακη στις 12 στο Αιγιο θα γινει μαχη απο τις λιγες. Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι θα κερδισουμε και ισως πιο ευκολα απο οτι περιμενουμε, αν και η Κομοτηνη ειναι παρα πολυ καλη ομαδα. Ομως οι ειδικες συνθηκες του αγωνα (12 το πρωι), ο κοσμος που θα βραζει και και το τσαγανο των παικτων σε τετοια ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ παιχνιδια, ισως γυρουν την πλαστιγγα υπερ του Αιγιου.
Ας γινει ενα καλο παιχνιδι, και να κερδισει ο καλυτερος που ελπιζω να ειναι το Αιγιο.
Κατα τα αλλα, ενας ασσος της Καλλιθεας με τον Αμυντα θα ηταν ευπροσδεκτος μιας και παιζουμε στον Υμηττο το αλλο Σαββατο, ενω δε θα με χαλαγαν και οι ηττες Φλογας, Λαγκαδα και Δραμας. icon_wave.gif

To οτι είναι στις 12 μάλλον ευνοεί την Κομοτηνή!! δεν έχει συνηθίσει το Αίγιο και ειδικά ο κόσμος( Σάββατο βράδυ τη προηγούμενη,ποτό,ξενύχτι!!!), οπότε μπορεί να είναι λίγο κουρασμένοι!!! δεν πιστεύω οτι θα κερδίσει εύκολα το Αίγιο και δίνω αρκετές πιθανότητες στην Κομοτηνή για την έκπληξη. πιστεύω όσοι θα το παρακολουθήσουν θα μείνουν ικανοποιημένοι.... καλό παιχνίδι!!! icon_wave.gif
aigio
Μπα και με το Λαγκαδα παιξαμε στις 12 και ο κοσμος κοντεψε να τους φαει. tongue.gif
Τωρα οντως απο οτι βλεπω, η Κομοτηνη εχει παιξει αρκετα στις 12, αλλα περα απο αυτα τα λεπτομερειακα icon_drunk.gif λεω πως θα γινει καλο παιχνιδι. Αυτααα
pram81
Μάλλον ο κόσμος έχει δείξει προσοχή σε άλλα topics του forum. Και κυρίως αυτό του ολυμπιακού. Γενικά ήσυχη εβδομάδα. Όσο για την ομάδα μου το Λαύριο ελπίζουμε σε μια ωραία εκδρομή στο Βόλο σε συνδιασμό βέβαια με το διπλό.
basketka*los
Κρισιμη αγωνιστικη για πολλους παιδια!Η Κομοτηνη αν χασει μαλλον χανεται...Ομως το ιδιο ισχυει και για το Αιγιο!Οποιος κερδισει συνεχιζει να ελπιζει.Και απο κει κ περα αν κερδισει Ερμης κ Φλογα πανε φουλ για ανοδο!
zigolo7
ΑΙΓΙΟ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ 49-44 (ημίχρονο)
zigolo7
ΑΙΓΙΟ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ 88 - 82 68.gif
odysseas 1998
Θα έβαλε την 30άρα του ο Πρόκος.Άντε να πάμε Καισαριανή σε λίγο να δούμε την ματσάρα.
GREER
Ειδαμε ολοι λοιπον οτι η Καλλιθεα ειναι απλα μια φουσκα που δεν αξιζει να ανεβει στην Α2. Καθε αγωνιστικη λοιπον αλλαζουν τα δεδομενα. Λαγκαδας, Αμυντας και Φλογα μπηκαν για τα καλα στο παιχνιδι σημερα. Εχασε σημαντικο εδαφος η Κομοτηνη κατα τη γνωμη μου και πλεον ειναι δυσκολο εως αδυνατο να ανεβει. Ενω και η Δραμα ιδρωσε για να κερδισει το Δουκα κατι που αποδεικνυει οτι δεν νομιζω οτι η θεση που εχει ειναι και πολυ δικαιη και ασφαλης. Εμεις οπως ειναι φυσικο καναμε ενα υγειηνο περιπατο στο Βολο αλλα ακομα εξαρτωμαστε απο συνδυασμους αποτελεσματων. Ολα παιζουν. Το Αιγιο παντως δεν το φοβαμαι οσο δεν κανει διπλα στην κατηγορια. Αμα δεν κανει ενα καλο διπλο δεν προκειται να ανεβει παρα μονο με θαυμα. bball.gif
basketka*los
Μετα και τα σημερινα αποτελεσματα νομιζω επιβεβαιωνομαι για τα λεγομενα μου...Ερμης και Φλογα τους θεωρω σχεδον φαβορι...Προς τα παιδια του Λαυριου θα θελα να πω οτι αυτες οι δυο ομαδες ειναι απολυτα καθαρες και οπου φτασουν θα ναι με την αξια τους!Και το πετυχαινουν γιατι δεν ασχολουνται με παραγοντες παρα μονο κοιταζουν την ομαδα τους!Καντε και σεις το ιδιο στις εναπομειναντες αγωνιστικες και πιστευω οτι θα τα καταφερετε!
Συγχαρητηρια στον Αμυντα που ειναι μια ομαδα προς μιμηση!Μια ομαδα που παιζει μονο για τον εαυτο τους και με πολλη δουλεια και μικρα παιδια βλεπουμε τα αποτελεσματα!!!Βεβαια σε καμμια περιπτωση δε μπορουν να ανεβουν τουλαχιστον φετος...
mene13
ΡΕ ΦΙΛΕ BASKETKALOS τι ζορι τραβας με το Λαυριο; Εχεις φαγωθει να μας τη λες , χαλαρωσε , δες την ομαδιτσα σου και μην ασχολεισαι με εμας. Ασχολησου με τις καλες και αφθαρτες ομαδες που δεν πιανουν τους διαιτητες και μην ασχολεισαι με εμας που ειμαστε γκρινιαριδες.
mene13
Λοιπον τωρα να κανουμε το σχολιο μας για την αγωνιστικη. Οπως λεγαμε ο Ικαρος Καλ ειναι μια φουσκα και εχει και συνεχεια δυστυχως γι αυτους. Εμεις καναμε μια ανετη νικη οπως και και οι αλλοι διεκδικητες. Δεν περιμενα την νικη του Καοδ και της Φλογας αλλα συνεχιζουμε . Την αλλη κυριακη ενα σπουδαιο παιχνιδι Αμυντας - Αιγιο. Τα αλλα ευκολα για ολους και ειδικα για τη Νηαρ μετα τον κατηφορο του Ικαρου.
GREER
QUOTE(basketka*los @ Apr 6 2008, 20:06 ) *
Μετα και τα σημερινα αποτελεσματα νομιζω επιβεβαιωνομαι για τα λεγομενα μου...Ερμης και Φλογα τους θεωρω σχεδον φαβορι...Προς τα παιδια του Λαυριου θα θελα να πω οτι αυτες οι δυο ομαδες ειναι απολυτα καθαρες και οπου φτασουν θα ναι με την αξια τους!Και το πετυχαινουν γιατι δεν ασχολουνται με παραγοντες παρα μονο κοιταζουν την ομαδα τους!Καντε και σεις το ιδιο στις εναπομειναντες αγωνιστικες και πιστευω οτι θα τα καταφερετε!
Συγχαρητηρια στον Αμυντα που ειναι μια ομαδα προς μιμηση!Μια ομαδα που παιζει μονο για τον εαυτο τους και με πολλη δουλεια και μικρα παιδια βλεπουμε τα αποτελεσματα!!!Βεβαια σε καμμια περιπτωση δε μπορουν να ανεβουν τουλαχιστον φετος...

Κατ'αρχας φιλε μου απο τη Φλογα εχουμε χασει δικαια 2 φορες. Τωρα απο το Λαγκαδα ασε να αμφισβητω την εντιμοτητα του μιας και με εμας χρειαστηκε να μας κατασφαγιασει εκει πανω για να μας κερδισει. Και στο κατω κατω πως να μην ασχολουμαι με τη διατησια οταν πιστευω οτι ειμαι μια απο τις καλυτερες ομαδες της κατηγοριας(εαν οχι η καλυτερη) και ειμαι σε αυτη τη θεση τωρα κατω απο ομαδες που απλα δεν αξιζουν να ειναι απο πανω μας. Ποιο Αιγιο,ποια Καλλιθεα,ποιος Λαγκαδας και ποια Δραμα ρε φιλε?? Ειναι δυνατον??? Ετσι ειναι τα πραγματα δυστυχως. 45.gif
ilias77
Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής:

ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ – ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚ. 71-86
Τα δεκάλεπτα: 20-16, 38-37, 51-63, 71-86

ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ (Νίτσης): Μπάγκι , Ημερίδης 3, Χατζηνικολάου, Ματενίδης 7 (1), Κλέπκος 8, Ανδρεάδης 3 (1), Νταλής 5 (1), Νταράκης 17, Αντωνιάδης 16 (1), Γώτσος 12 (1).

ΕΡΜΗΣ (Μπαξεβάνης): Μοσχόπουλος , Τρούλιαλης 8, Κλουτζός 8 (2), Παρίτσης 10 (2), Μπέλλος 2, Παπακωνσταντίνου 3, Βουρλίτης, Σιώλιος 3, Γκαμούρας 10, Λευκαδίτης 2, Ακεψιμαϊδης 20 (2), Δημητριάδης 20 (2).

ΊΚΑΡΟΣ ΚΑΛ. – ΑΜΥΝΤΑΣ 77-89
Τα δεκάλεπτα: 14-26, 36-46, 57-62, 77-89.

ΙΚΑΡΟΣ (Χαριτάτος): Τσοπόκης 5 (1), Μάρτζος 11 (1), Γεωργίου 14 (2), Χιώλος, Δεληχρήστος 2, Εμμανουηλίδης 8 (1), Παπαδάκης 2, Κατράνας 8 (1), Καρασταμάτης, Αγγελόπουλος 3 (1), Κατούφας 15, Κούκουρας 9 (2).

ΑΜΥΝΤΑΣ (Βλάχος): Ζούπας 11 (2), Μπάρμπας 15 (3), Σαμοθράκης 21 (1), Γραμματικός 13 (3), Μπούτρος, Δορκοφίκης 6 (1), Βογιατζής 11, Χριστοφάκης, Μουμούρης 12 (3), Κορίζης.

ΊΚΑΡΟΙ ΣΕΡ. – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ / ΦΛΟΓΑ 84-89
Τα δεκάλεπτα: 19-21, 42-42, 62-61, 84-89.

ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (Καμαράκης): Πεχλιβάνης 8 (2), Σδράκας 25 (4), Ιωσηφίδης 3, Γεωργατζάς 4 (1), Παππούδας 4, Ασημάκης 21 (3), Τοπούζης 19.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ / ΦΛΟΓΑ (Τουλούμης): Ροζολής 10, Μωυσιάδης 15 (1), Γαλανίδης 11, Πιτάκας 11 (1), Σιδηρόπουλος, Θυμνιός 12, Ζαρογιάννης 18, Σπυρόπουλος 10 (1), Πάλλης 2, Τσακαλέρης.

ΜΙΛΩΝΑΣ – ΆΛΙΜΟΣ 91-95
Τα δεκάλεπτα: 19-27, 42-50, 70-79, 91-95

ΜΙΛΩΝΑΣ (Παραλίκας): Καλαϊτζάκης, Βεντούρης 23 (4), Καράμπαμπας 20 (3), Κονιδάρης, Βλαβιανός 3, Κυρίτσης 3, Μπουραζάνης 3 (1), Μπίκας 17 (2), Μπάλλας 20, Δεσπώτου 2.

ΆΛΙΜΟΣ (Αρμένης): Κουτσούκος, Θωμάς 7, Άνθης 9 (3), Τσολάκης 30 (5), Βρυνάς Ηλ. 17 (2), Μπουρούσης 2, Τσουγκαράκης 26, Βρύνας Στ. 4.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ – ΝΗΑΡ ΗΣΤ 67-79
Τα δεκάλεπτα: 14-22, 36-37, 57-62, 67-79

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Δικταπανίδης): Δάλπας 10, Τανακίδης 8 (2), Καρέζης, Αγγελίδης, Καλθοπούλης 2, Μητσάκης 23 (3), Κόγιας 6, Γούλας 2, Καρυπίδης Δ., Μπουϊντας 10, Παππουλίδης 6, Σαμουρέλης.

ΝΗΑΡ ΗΣΤ (Καρνέσης): Νίκου 5 (1), Μίχαλος, Λυκογιάννης 1, Κουκλάκης 4 (1), Παπουλίδης 25, Νεοφύτου 10, Γκαβανόπουλος 9 (1), Σιζόπουλος 10 (1), Παπαργυρόπουλος 12 (2), Σταμάτης 3.

ΑΙΓΙΟ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ 88-82
Τα δεκάλεπτα: 18-27, 49-44, 69-65, 88-82

ΑΙΓΙΟ (Σκαραφίγκας): Δεράος 2, Πρόκος 30 (6), Γιούπης 5 (1), Κολλιόπουλος 5, Τύρλας 21 (1), Μανώλας 4, Σταμόπουλος 7, Σταυρουλάκης 12, Μανδαλάκης 2.

ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Λεμονίδης): Μουζακίτης 20 (3), Μαστροκωστόπουλος, Μουράτογλου, Ζέγας, Κουτσογιάννης , Λεχούδης 4 (1), Ντίνας 23 (1), Κουτσοβασίλης 3 (1), Τσακωνίτης 13, Χολέβας 2, Δελή 8 (1), Σουφλιάς 9, Χαλίλ.

ΔΟΥΚΑΣ – ΚΑΟΔ 62-64
Τα δεκάλεπτα: 18-14, 29-27, 44-44, 62-64

ΔΟΥΚΑΣ (Λινοξυλάκης): Τσόχλας 3 (1), Καμαριώτης 11, Μπίρδας, Πετράκης 20 (1), Αρσένης 11 (3), Αχής, Κούβαρης 2, Κρίτσαλος 11 (1), Ματζιώρης 4 (1).

ΚΑΟΔ (Γρηγοριάδης): Μπουρδάνος 8 (2), Παπαδόπουλος 8, Κιοσσές, Φιλιούσης 19, Μιχαηλίδης, Μασλαρίνος 22 (2), Κουκουράβας 1, Δαλιάρης 6.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ – ΝΗΑΡ ΗΣΤ 67-79
Τα δεκάλεπτα: 14-22, 36-37, 57-62, 67-79

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Δικταπανίδης): Δάλπας 10, Τανακίδης 8 (2), Καρέζης, Αγγελίδης, Καλθοπούλης 2, Μητσάκης 23 (3), Κόγιας 6, Γούλας 2, Καρυπίδης Δ., Μπουϊντας 10, Παππουλίδης 6, Σαμουρέλης.

ΝΗΑΡ ΗΣΤ (Καρνέσης): Νίκου 5 (1), Μίχαλος, Λυκογιάννης 1, Κουκλάκης 4 (1), Παπουλίδης 25, Νεοφύτου 10, Γκαβανόπουλος 9 (1), Σιζόπουλος 10 (1), Παπαργυρόπουλος 12 (2), Σταμάτης 3.

Βαθμολογία (σε 25 αγ.): Νηαρ Ηστ 45, Ίκαρος Καλ. 42, Αίγιο 42, Κομοτηνή 41, ΚΑΟΔ 41, Λαύριο 41, Αναγέννηση / Φλόγα 41, Ερμής Λαγκ 41, Αμύντας 41, Ίκαροι Σερρών 39, Γουμένισσα 35, Δούκας 35, Άλιμος 32, Μακεδονικός 31, Μίλωνας 27, Ολυμπιακός Β. 26.

Επόμενη αγωνιστική (26η 6/4/08): Αναγέννηση / Φλόγα – Ολυμπιακός Β., Ερμής Λαγκ. - Ίκαροι Σερρών, ΚΑΟΔ – Γουμένισσα, Κομοτηνή – Δούκας, Λαύριο – Μίλωνας, Άλιμος – Μακεδονικός, Νήαρ Ηστ - Ίκαρος Καλ., Αμύντας – Αίγιο.
basketka*los
QUOTE(mene13 @ Apr 6 2008, 21:24 ) *
ΡΕ ΦΙΛΕ BASKETKALOS τι ζορι τραβας με το Λαυριο; Εχεις φαγωθει να μας τη λες , χαλαρωσε , δες την ομαδιτσα σου και μην ασχολεισαι με εμας. Ασχολησου με τις καλες και αφθαρτες ομαδες που δεν πιανουν τους διαιτητες και μην ασχολεισαι με εμας που ειμαστε γκρινιαριδες.

To nickname μου ειναι basketokavlos,αλλα μου το χουν κοψεικαι ειναι ο λογος που ασχολουμαι με το μπασκετ...Δε τραβαω κανα ζορι και δεν εχω καποια ομαδα να ασχοληθω....Αν ψαξεις το site θα δεις οτι γραφω παντου!Απλα επειδη βρισκομαι μες τους κυκλους και γνωριζω πως λειτουργουν τα συστηματα θελω να βοηθησω καποιους!Οποιος το δεχεται θα κερδισει!
Λοιπον και για να ξερεις ο μονος λογος που ασχολουμαι με την ομαδα σου ειναι επειδη μου αρεσει,ειναι ομαδα που βγαζει υγεια και θελω να προχωρησει σε αντιθεση με αλλες που απεχθανομαι λογω βρωμιας!ΟΚ?Αν παλι δε θες να ξανασχοληθω κανενα προβλημα.
aigio
Νικησαμε και την ΚΟμοτηνη. Παλι ο κοσμος εδωσε ρεσιταλ, παλι η ομαδα βρηκε επιθετικες λυσεις και ο Προκος ηταν εξαιρετικος. Η Κομοτηνη απο τις καλυτερες, αν οχι η καλυτερη απο οσες περασαν απο το Αιγιο. Μετα τα αποτελεσματα, παιχνιδι ζωης και θανατου στον Υμηττο το Σαββατο. Με νικη, νομιζω με το ενα ποδι ανεβαινουμε, μιας και η Καλλιθεα εχει δυσκολο προγραμμα και πιθανη νικη της μεσα στη Νηαρ Ηστ μονο υποπτα μπορω να τη δω. Οσο για το Λαυριο, το εχουμε στο Αιγιο οπου ελπιζω οτι θα νικησουμε, ενω με τη Φλογα την τελευταια αγωνιστικη, αν εχουμε παει μονο με νικες μεχρι τοτε, ισως και να μας παιρνει να χασουμε. Καλο προγραμμα εχει και ο Λαγκαδας αλλα και η Δραμα, η οποια ομως μπορει να κανει ακομα μια ηττα. Κοινως, νικηστε επιτελους εκτος εδρας στον Υμηττο το Σαββατο, δωστε τα ολα με το Λαυριο και δε νομιζω οτι μπορει να χαθει και φετος η ανοδος.
Φιλε Greer, δε θα ηθελα να μιλας ετσι υποτιμητικα για τις αλλες ομαδες. Με τη λογικη σου, μπορω και εγω να πω ποιο Λαυριο τωρα; Δεν το λεω ομως γιατι βλεπω οτι ολες οι ομαδες βραζουν πανω κατω στο ιδιο καζανι. Απλα απο εβδομαδα σε εβδομαδα, διαφερει η αποδοση που πιανουν και τα πολυ καλα παιχνιδια καποιων ομαδων οπως το Λαυριο ειναι πραγματικα πολυ καλα, αλλα οι ιδιες ομαδες ειναι ασταθεις στην εδρα τους για παραδειγμα. Κατι σου θυμιζει ε? 19.gif

icon_wave.gif
GREER
Ρε φιλε απο το Αιγιο δεν ειμαι και δεν ηθελα να ειμαι ειρωνικος και υποτιμιτικος ουτε με την ομαδα σου ουτε με καμμια αλλη στην κατηγορια. Απλα λεω τα πραγματα οπως ειναι. Επειδη πλεον τις εχω δει ολες τις ομαδες εχω τη δυνατοτητα να συγκρινω. Εσας σας εχω δει 2 φορες μαζι μας(1ος γυρος,φιλικο) και δεν με εχεις πεισει. Με δυο παιχτες προχωρας μονο και με την εδρα οπου οφειλω να παραδεχτω οτι την κρατας επαξια και μπραβο σου. Πες μου εσυ τωρα που στηριζεσαι και πιστευεις οτι θα κανεις διπλο στον Υμηττο. Εγω δεν σου δινω καμμια τυχη. Βεβαια στο μπασκετ ολα μεσα ειναι αλλα... Οσο για το μεταξυ μας παιχνιδι το μονο που θελω και ζητω ειναι μια διατησια που θα παιξει τουλαχιστον 60-40,την εδρα δηλαδη(γιατι 50-50 ουτε στα ονειρα μας) και ας κερδισει ο καλυτερος. 56.gif peace.gif
mene13
Kαταρχην φιλε Greer μην εισαι τοσο βιαστικος και μιλας για το Αιγιο , κοιτα πρωτα να κερδισουμε τους αλλους μεχρι τοτε και μετα κοιταμε και το Αιγιο. Ασε τα παιδια απο το Αιγιο να σκεφτουν το πιο δυσκολο προγραμμα που εχουν και ισως μεχρι τοτε να ειναι αδιαφοροι με εμας. Οσο για τους αλλους οι ομαδες απο τη βορεια Ελλαδα εχουν ευνοικο προγραμμα και ειναι σε θεση ισχυος.
pram81
Παιδιά πάλι κλάψα από τον Ίκαρο. Μπείτε στο basketblog και διαβάστε δηλώσεις του προπονητή τους. Πάλι αδικημένοι είναι... Έλεος πια.
aigio
Το αν θα κανω διπλο στον Αμυντα δεν το ξερω, αλλα ελπιζω οτι επιτελους θα κανουμε μια μεγαλη εκτος εδρας νικη. Θα παμε στο κλειστο του Υμηττου, θα βοηθησουμε την ομαδα και ο, τι γινει. Οσο για το μεταξυ μας, ακομα και να εχουμε χασει εδαφος μεχρι τοτε, δυσκολο να μην εχουμε καν μαθηματικες ελπιδες.
Οσο για την ομαδα σου, αν ειχες κρατησει την εδρα σου, τωρα θα μας εβλεπες αφ υψηλου... Δεν εχουν τεραστιες διαφορες οι ομαδες. Ουτε εσεις ειστε βγαλμενοι απο το NBA, και εσεις σε 2-3 παιχτες στηριζεστε. Οσο για τις διαιτησιες, ουτε εμεις ουτε εσεις οπως πολυ καλα ξερεις κινουνμε τα γραναζια.
Δραμα και Λαγκαδας πολυ ευνοικό προγραμμα...
ilias77
Ο πρόεδρος του Ίκαρου Δημήτρης Αγγελόπουλος τόνισε: "Όλοι γνωρίζουν ότι ο Ίκαρος έχει δώσει μεγάλη έμφαση στα τμήματα υποδομών του, όπως άλλωστε αποδεικνύεται από την πορεία των εφηβικών και παιδικών του ομάδων τα τελευταία χρόνια.

Παράλληλα δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην κοινωνική προέκταση του αθλητισμού και δη του μπάσκετ. Ως εκ τούτου η άνοδος της ανδρικής ομάδας δεν αποτελεί αυτοσκοπό. Το γεγονός αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα επιτρέψουμε ο σύλλογος μας να γίνει βορρά στις διαθέσεις ασχέτων. Ουδέποτε έχουμε ασχοληθεί με γεγονότα που χρήζουν υποκειμενικού σχολιασμού".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα παράπονα έχουν και πρόσθεσε: "Υπάρχουν όμως κάποια αντικειμενικά στοιχεία τα οποία μας εξοργίζουν. Είναι αδιανόητο μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στη Β’ Εθνική κατηγορία να έχει περίπου 300 λιγότερες βολές από τους αντιπάλους της. Τα φύλλα αγώνα είναι στη διάθεση, οποιουδήπότε θέλει να επιβεβαιώσει το συγκεκριμένο στοιχείο.

Μάλιστα ερευνώντας τα στατιστικά στοιχεία των πέντε τελευταίων ετών διαπιστώσαμε ότι καμία ομάδα που έχει διεκδικήσει την άνοδο δεν είχε λιγότερες βολές από τους αντιπάλους της. Μερικές φορές τα νούμερα αποδεικνύουν ξεκάθαρα την αλήθεια πίσω από περίεργα γεγονότα, κάτι που μου έχει προκαλέσει μεγάλη απογοήτευση".

sport24.gr
GREER
QUOTE(ilias77 @ Apr 7 2008, 20:41 ) *
Ο πρόεδρος του Ίκαρου Δημήτρης Αγγελόπουλος τόνισε: "Όλοι γνωρίζουν ότι ο Ίκαρος έχει δώσει μεγάλη έμφαση στα τμήματα υποδομών του, όπως άλλωστε αποδεικνύεται από την πορεία των εφηβικών και παιδικών του ομάδων τα τελευταία χρόνια.

Παράλληλα δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην κοινωνική προέκταση του αθλητισμού και δη του μπάσκετ. Ως εκ τούτου η άνοδος της ανδρικής ομάδας δεν αποτελεί αυτοσκοπό. Το γεγονός αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα επιτρέψουμε ο σύλλογος μας να γίνει βορρά στις διαθέσεις ασχέτων. Ουδέποτε έχουμε ασχοληθεί με γεγονότα που χρήζουν υποκειμενικού σχολιασμού".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα παράπονα έχουν και πρόσθεσε: "Υπάρχουν όμως κάποια αντικειμενικά στοιχεία τα οποία μας εξοργίζουν. Είναι αδιανόητο μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στη Β’ Εθνική κατηγορία να έχει περίπου 300 λιγότερες βολές από τους αντιπάλους της. Τα φύλλα αγώνα είναι στη διάθεση, οποιουδήπότε θέλει να επιβεβαιώσει το συγκεκριμένο στοιχείο.

Μάλιστα ερευνώντας τα στατιστικά στοιχεία των πέντε τελευταίων ετών διαπιστώσαμε ότι καμία ομάδα που έχει διεκδικήσει την άνοδο δεν είχε λιγότερες βολές από τους αντιπάλους της. Μερικές φορές τα νούμερα αποδεικνύουν ξεκάθαρα την αλήθεια πίσω από περίεργα γεγονότα, κάτι που μου έχει προκαλέσει μεγάλη απογοήτευση".

sport24.gr

Συγχωρειστε με ολοι στο forum που θα μιλησω παλι για την ομαδα μου και τον αγωνα ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ-ΛΑΥΡΙΟΥ αλλα πρεπει αυτος ο κυριος που τα λεει αυτα να μπει στη θεση του. Ερωτηση: Που εισασταν κε Αγγελόπουλε οταν μας κατασφαγιασατε στην Καλλιθεα. Γιατι δεν κανατε δηλωσεις για τη διαιτησια του αγωνα τοτε και κυριως για τη τελευταια φαση?? Ηταν καλη η διαιτησια τοτε?? Μαλλον ναι,αφου κερδισατε. Σκοπος ειναι να τα λετε ολα. Οχι μονο τα καλα τα συμφεροντα. Δεν ειναι τυχαιο μαλλον οτι πολλες ομαδες εχουν παραπονα για τη διαιτησια οταν παιζουν μαζι σας. Χασατε πανευκολα απο τον Αμυντα στην εδρα σας και εχετε και παραπονα? Οσο για τα τμηματα υποδομης θα πω αυτο: εμεις που ειμαστε μια μικρη πολη σε σχεση με την Αθηνα σας πληροφορω οτι στην ομαδα μας παιζουν 3 Λαυριωτες. Αυτα για την αποκατασταση της αληθειας και τις κλαψες. Καλησπερα.
GREER
QUOTE(aigio @ Apr 7 2008, 17:08 ) *
Το αν θα κανω διπλο στον Αμυντα δεν το ξερω, αλλα ελπιζω οτι επιτελους θα κανουμε μια μεγαλη εκτος εδρας νικη. Θα παμε στο κλειστο του Υμηττου, θα βοηθησουμε την ομαδα και ο, τι γινει. Οσο για το μεταξυ μας, ακομα και να εχουμε χασει εδαφος μεχρι τοτε, δυσκολο να μην εχουμε καν μαθηματικες ελπιδες.
Οσο για την ομαδα σου, αν ειχες κρατησει την εδρα σου, τωρα θα μας εβλεπες αφ υψηλου... Δεν εχουν τεραστιες διαφορες οι ομαδες. Ουτε εσεις ειστε βγαλμενοι απο το NBA, και εσεις σε 2-3 παιχτες στηριζεστε. Οσο για τις διαιτησιες, ουτε εμεις ουτε εσεις οπως πολυ καλα ξερεις κινουνμε τα γραναζια.
Δραμα και Λαγκαδας πολυ ευνοικό προγραμμα...

Μας εχεις δει ρε φιλε φετος και λες οτι στηριζομαστε σε 2 παιχτες?? Εκτος εαν κρινεις με τα στατιστικα που διαβαζεις στις εφημεριδες. Εγω σου επαναλαμβανω οτι σας εχω δει 2 φορες και εχω αποψη. Ρωτα και κανεναν αλλο στο φορουμ να δεις στηριζομαστε σε 2 παιχτες ή μηπως ειναι διαφορετικα?? Σε καθε αγωνα που νικαμε,τις περισσοτερες φορες,εχουμε και διαφορετικο MVP. Μην κρινεις λοιπον. Υ.Γ. Εγω θελω να μην εισαι αδιαφορος προτελευταια αγωνιστικη για να μην σε υποτιμισω(γιατι τα κανουν κατι τετοια οι δικοι μας) και για να εχεις γεματο γηπεδο. Μας εμπνεουν τα γεματα και φανατισμενα γηπεδα. Θα ειναι ωραια νικη αμα την πετυχουμε!!! icon_wave.gif
CrossoverOnE
Προς τους φιλους του Λαυριου (κυριως) και χωρις προθεση για τσακωμο: Ρε μαγκες χαλαρωστε λιγο με τη Β.Ελλαδα...πολυ ωραια καραμελα αυτη..επειδη ο Συμεωνιδης ειναι απο τη Θεσσαλονικη σπρωχνει το βορρα;Και εχω δει να μιλατε με τοσο μισος για τον ΚΑΟΔ και δε θα το κρυψω επειδη ειμαι ΚΑΟΔ αποφασισα να γραψω.Ειχα προβληματιστει ακομη μια φορα με την ομαδα σας οταν ειχε βγαλει ανακοινωση η διοικηση σας για τον αγωνα του α' γυρου που εγινε στη Δραμα.Για 2 πραγματα θελω να μιλησω...το ενα ειναι αυτα που λετε περι διαιτησιας και το αλλο για τον κοσμο μας.Στο γηπεδο πηγαινω 10 χρονια...συνθηκες οπως τις παρουσιαζετε εσεις δεν εχω δει στη ζωη μου...ειλικρινα δε θελω να πιστευω οτι ψαχνετε για δικαιολογιες σε περιπτωση που δεν ανεβειτε γιατι εγω δεν κανω αυτο.Αν δεν ανεβουμε δεν χαθηκε ο κοσμος...η ομαδα μου πασχει στον παγκο οποτε οσο και αν αντεξουν παραπανω οι βασικοι...αλλωστε εχω την εντυπωση οτι ο προγραμματισμος εγινε με πλανο διετιας.Αλλα νομιζω οτι σας βολευει πολυ να μιλατε περι Συμμεωνιδη.Μπορουμε να συμφωνησουμε οτι η διαιτησια ειναι ελεηνη...αλλα αυτο ειναι πολυ διαφορετικο απ το να εινια στημενη..τουλαχιστον υπερ του ΚΑΟΔ γιατι αυτα τα παιχνιδια παρακολουθω και γι αυτα μπορω να μιλησω.Αν ηταν ετσι γιατι ο ΚΑΟΔ επεσε μπορει να μου απαντησει καποιος;Τοσα χρονια Α2 και τη σεζον που παιξαμε Α1 γιατι δεν ευνοθηκαμε;Μηπως τοτε επειδη εκανε κουμαντο ο βασιλακοπουλος στηριζε Αθηνα;Εγω δε λεω οτι ετσι ειναι αλλωστε ο Βασιλακοπουλος μαλλον ακομη κανει οτι θελει αλλα με βαση τη λογικη σας κατι τετοιο φανταζομαι.Γιατι ειδικα για περσι σε καμια περιπτωση ο ΚΑΟΔ δεν ειχε ομαδα που θα επεφτε...κατι εφταιξε σιγουρα αλλα δε θα κλαφτω για τη διαιτησια...κυριως γιατι εχουμε μαθει να μας παιζουν αρνητικες διαιτησιες ειτε γιατι ηταν ασχετοι ειτε για καποια συμφεροντα.Εγω θελω εναν να μου αποδειξει οτι ο ΚΑΟΔ τοσα χρονια εστηνε...γιατι αν δεν ισχυει ειναι γελοιο να μπορει να στηνει ξαφνικα φετος που εκ των πραγματων ειναι και αποδυναμομενος σε ολα τα επιπεδα...και μη μου πειτε το γνωστο οτι εμεις ημασταν στα παιχνιδια και το βλεπαμε γιατι κι εγω ημουν σε παιχνιδια και ειδα...και το πιο γελοιο ειναι οτι ειδα καποιον εδω να λεει οτι παραγοντες του ΚΑΟΔ του ειπαν στεγνα οτι τους στησαμε και η διαφορα θα μεινει υπερ μας.ΕΛΕΟΣ και γιατι ρε φιλε αντι να στηνουμε τη διαφορα να μη παρουμε το παιχνιδι και να καθαρισουμε ευκολοτερα;και γιατι αν σε στησω εγω να ερθω να σου πω οτι το εκανα;δηλαδη υπαρχει λογικη σε αυτο;Και κατι αλλο που αναρωτιεμαι..εστω οτι ο Θεσσαλονικιος Συμμεωνιδης στηριζει βορρα...και γιατι να στηριξει ΚΑΟΔ περιισσοτερο απο Θεσσαλονικη ρε μαγκες;Τοσα χρονια ας πουμε οταν πχ με τη ΜΕΝΤ ειχαμε ιδιους στοχους η ΜΕΝΤ τη πλατη μας εβλεπε.Και παμε τωρα στο θεμα κοσμου...ξερετε απο ποτε ο ΚΑΟΔ εχει να φαει τιμωρια στην εδρα του;Απο το 99-00 δηλαδη την πρωτη χρονια στην Α2.Και θα μιλησετε για ασχημη μεταχειριση;Εχω βρεθει σε αγωνα Αριωνας-Λαυριο και μονο ξεβρακωτοι δεν ετρεχαν οι δικοι σας για να σωθουν απο τη Γουβα...το αν εγινε σφαγη η οχι δεν με απασχολει αλλα τοτε δε βγαλατε μιλια...μαλλον γιατι ο Αριωνας πηγαινε κατα διαολου και δεν ειχε ιδιους στοχους με σας.Και βεβαια επεισοδια αξια αναφορας δεν εγιναν στην Α2 που ειχαμε πολλαπλασιο κοσμο και παλιοτερα πολυ πιο φανατισμενο και θα γινει τωρα;για ποιο λογο;Ακομα και οτι εδειραν γυναικα ακουσα..ΗΜΑΡΤΟΝ...δεν ξερω βεβαια τι εγινε ακριβως αλλα δε μου λεει και τιποτα το αν ηταν γυναικα...γιατι ημουν πριν 2 βδομαδες στο ΚΑΟΔ-Φλογα και μια κυρια μαλλον μητερα κανενος απο τη Φλογα ηρθε στον αγωνα και μας μπινελικωσε για τα καλα..και οταν ο φιλος μου της ειπε να ηρεμισει και να κατσει κατω τον διαολοστειλε...αν ηταν τετοια γυναικα με τις ευχες μου να τρωγε καμια ψηλη...γιατι το οτι ειναι γυναικα δε της επιτρεπει να μιλαει οπως θελει....τελος παντων ευχαριστω σε οποιον ειχε το κουραγιο να το διαβασει ολο αυτο...απλα εδω κ μηνες παρακολουθω το τι γραφεται και ηθελα να αναφερω καποια πραγματα.
mene13
Φιλε καλε απο τη Δραμα καταρχην σου απαντω εγω γιατι εγω λεω για το Συμεωνιδη και δε λεω μονο για την ομαδα σου αλλα και για τις αλλες ομαδες απο τη βορεια Ελλαδα. Πρωτον δε λεω οτι μας εστησαν ολες αλλα καποιες για να εποφεληθουν καποιες αλλες. Αν κοιτας τα μηνυματα που στελνω ειπα 100 φορες συγχαρητηρια στη Φλογα που εχω 2 ηττες απο αυτη και ειπα μαλιστα οτι ηταν η πιο σοβαρη ομαδα που ειδα. Ερμης και Καοδ με συγχορεις φιλαρακι αλλα δε λετε τιποτα. Και αν νομιζεις οτι σου λεω ψεματα ελα οποτε θελεις να δουμε τα παιχνιδια βιντεο και μετα μου λες. Οσο αφορα τους παραγοντες του Καοδ δε ρωτας το χοντρο κυριο που ειναι στην ομαδα σας ( τον λεω χοντρο γιατι δε ξερω το ονομα του) να σου πει τι μας ελεγε και στη Δραμα και στο Λαυριο.? Οσο αφορα τον Ερμη γελασαν και οι πετρες με τη διαιτησια στο συγκεκριμενο παιχνιδι μεταξυ μας. Επισης ειναι τυχαιο το οτι οπου παει ο Ερμης εκτος εδρας θελουν ολοι να τον φανε και να τον σκισουν? Δεν αναρρωτιεσαι γιατι? Δεν ειπα ποτε τιποτα για Γουμενισα που μας κερδισε ουτε για Σερρες ουτε για Κομοτηνη. Ρωτα αν καποιες απο αυτες ειχαν προβλημα στο γηπεδο μας. Δεν ειμαστε ουτε κανιβαλοι ουτε μαο μαο. Απλα οτι μας δινουμε το ανταποδιδουμε. Κλεινοντας σου λεω οτι στοχος μας φετος ηταν να μαθουμε την κατηγορια και μετα οτι βγει. Στην πορεια εβγαινε και η ανοδο να μην την κυνηγαγαμε? Επισης εμεις εχουμε και τασεις αυτοκριτικης εσεις ?????????
Αυτα για καποια απαντηση. Δεν εχω προσωπικα με κανενα σας αλλα το Λαυριο το γουσταρω , οπως γουσταρω και το μπασκετ.
CrossoverOnE
Μα εγω πρωτος ειπα εχω αμφιβολιες αν μπορουμε να ανεβουμε λογω ελλειψης δυνατου παγκου...δεν ειπα οτι εχουμε την υπερομαδα...απο την αλλη κι εγω μπορω να σου δειξω βιντεο που ο ΚΑΟΔ σφαγιαστηκε...ακομα και σε αγωνες που νικησε...πχ ο αγωνας που ανεφερα με τη Φλογα ηταν απ τις χειροτερες διαιτησιες της ζωης μου..και παρ'ολα αυτα νικησαμε...αυτο δε σημαινει οτι οι διαιτητες ηταν βαλτοι...επισης μπορεις να κοιταξεις αγωνες που μας σφυριξαν μακεδονες διαιτητες που επισης μας κατεστρεψαν...οσο για τον χοντρο κυριο αν εχω καταλαβει για ποιον λες μπορω να σου πω τη γνωμη μου αν θελεις την ακους...αν εσυ ο ιδιος ησουν μπροστα δεν εχω λογο να το αμφισβητισω...απλα για τον συγκεκριμενο ξερω καλα οτι πονταρει πολυ στο να γαμαει τη ψυχολογια του αντιπαλου..ακριβως επειδη μιλαμε για αυτο το ατομο δηλαδη και ξερω την τακτικη του..επισης θελεις να σου πω περιστατικο στη Δραμα με το Μιχαλο; αν παρακολουθεις γενικα θα ξερεις τι εστι Μιχαλος...ε ο τυπος λοιπον τα ειχε παρει με την εξεδρα και φωναζε μαλακες θα στηθω να χασω να ανεβουμε 3 απο την Αθηνα..να πω κι εγω λοιπον οτι παιζει Αθηναικη κλικα;..αυτο απεχει πολυ απ το ενα παιχνιδι να ειναι στημενο...ολοι αγαπαμε το μπασκετ ρε αδελφε γι αυτο βλεπουμε Β' εθνικη κ γι αυτο γραφουμε σαυτο το forum....εγω παντως ανεφερα κ για το παρελθον πχ για τον αγωνα με Αριωνα που ειχατε η και για την αντιμετωπιση προς την ομαδα μου απ τη διαιτησια αλλα δεν ειδα καποιο σχολιο...τελος παντων εγω πραγματικα ευχομαι αν ειστε καλυτεροι να ανεβειτε...γενικα δλδ να ανεβουν οι καλυτεροι αλλα μακαρι να κρατηθουν κι ολας...παντως θεωρω οτι αν ηταν να ανεβουμε με στησιμο τωρα δε θα ημασταν με τη ψυχη στο στομα και με το να παρακαλαμε να μας ερθουν τα αλλα αποτελεσματα βολικα...
mene13
Λοιπον οσο αφορα το Μιχαλο ο τυπος παροτι ξερει μπασκετ φανταστικο ,ειναι τοσο κολοχαρακτηρας που χαλαει την εικονα του με τις λαλακιες που λεει. Τα ιδια ακριβως ελεγε και σε εμας οταν εχασε η Νηαρ στο Λαυριο, και μαλιστα τοτε του ειχα πει οσα δε λεγονται. Και νομιζω γι αυτο παιζει στη Β εθνικη και οχι Α1 απο τον κακιστο χαρακτηρα του. Τωρα οσο αφορα το χοντρο κυριο απο τη Δραμα αυτα που ελεγε τα ακουσα με τα αυτια μου στο ΛΑΥΡΙΟ, οχι στη Δραμα. Επεισοδια γινονται παντου στην Ελλαδα και σε ολα τα αθληματα και γι αυτο δε θα με ακουσεις να πω οτι γιατι μας εδειραν ή τους δειραμε, αυτα συμβαινουν με τους φιλαθλους. Για τους διαιτητες ομως που τρωνε το ψωμι των παιδιων και οσων βαζουν τα χρηματα τους στον αθλητισμο θα λεω ολη μου τη ζωη και ποτε δε θα σταματησω να τους βριζω.
Κλεινοντας θα σου πω οτι η ομαδα σου δεν εχει κανει ουτε μια μεγαλη νικη εκτος εδρας και γι αυτο ειναι στην ιδια μοιρα με τη δικη μου , μονο που εμεις τις καναμε αυτες τις νικες αλλα αυτοκτονησαμε στα ευκολα παιχνιδια στην εδρα μας. Ειναι γεγονος οτι δεν εχουμε ουτε το ονομα ουτε την εμπειρια της Νηαρ . του Καοδ, του Μιλωνα του Αμυντα αλλα αυτο δε λεει οτι πρεπει να με στηνεις για να ανεβει καποιος που δεν το αξιζει.
Αυτα για τωρα καλημερα.
GREER
QUOTE(GREER @ Nov 23 2007, 12:13 ) *
Pasta 04 μαλλον πρεπει να εβλεπες αλλο παιχνιδι. Το Λαυριο σε ολο το 2ο ημιχρονο δεν μπορουσε να πλησιασει τη ρακετα και σκοραριζε παρα μονο με σουτ. Τα δε βηματα του Μασλαρινου αν δεν επαιζαν διατητες θα τα σφυραγε ο ιδιος. Η φαση αυτη εκρινε το ματς οπως θα ειδες και εσυ φανταζομαι.Εδω το ειδαν και οι τυφλοι δε θα το εβλεπες εσυ? Υπαρχουν στη Βορειο Ελλαδα σε αυτο το επιπεδο 5-6 ομαδες και 10 διατητες και εχουν κανει ολοι μαζι λομπι ωστε εκει πανω να μην κερδισει κανεις. Ειναι ισοτιμο το ΚΑΟΔ-ΛΑΥΡΙΟ να το διαιτητευσουν βορειοελλαδιτες και το Π.Χ. ΛΑΥΡΙΟ-ΚΑΟΔ διαιτητες απο το Βολο,τη Κρητη,τη Καλαματα και οχι απο την Αθηνα? Πες μου,ειναι ισοτιμο?Ειναι τυχαιο οτι σε διαστημα 10 ημερων εχουν σφαχτει και η Νηαρ Ηστ και εμεις(και διατητικα και απο πλευρας φιλοξενιας)? Οσο για το οτι τα γηπεδα εδω ειναι εκκλησιες παρε μια λαμπαδα και μπες στο 2ο γυρο στη Καισαριανη κα μετα απο 2 βδομαδες στο Λαυριο.Συγγνωμη για το υφος μου αλλα ετσι ειναι τα πραγματα

Εγω φιλε μου CROSSOVER θα σου απαντησω με αυτο που ειχα γραψει τοτε 23 Νοεμβριου μετα το μεταξυ μας παιχνιδι για να μην πλατιαζω. Δεν ξερω εαν το ειχες διαβασει τοτε. Εαν οχι,να η ευκαιρια. Εαν ναι,απλα στο υπενθυμιζω. Καλημερα. w00t.gif
CrossoverOnE
Greer δε καταλαβαινω...τι θες να πεις μαυτο;λες να μη ξερω τι συμβαινει με την εδρα της Νηαρ;περσι επαιζε ενας κολλιτος μου εκει αλλα εκτος απο αυτο...στην Α1 η ομαδα μου εφαγε κανονικα τουβλα εκει μεσα...ειλικρινα δε ξερω σε τι μου απαντας αυτη τη στιγμη...φιλε mene εγω την αποψη μου για τον χοντρο κυριο σου την ειπα (Αρης Ιωαννιδης λεγεται παρεπιπτοντως) απο κει και περα its up to u. το αν εκανα νικες μεγαλες εκτος πραγματικα δε με ενδιαφερει..αν νικησω την Νηαρ και αν νικησω τον Μακεδονικο ειναι 2 ποντοι καθε φορα..και μεχρι τωρα η βαθμολογια δειχνει οτι μπορεις να επιβιωσεις και ετσι.Πραγματικα ας χασω απο την τελευταια ομαδα εκτος...η τελικη βαθμολογια κρινει τις ομαδες και αυτο το πιστευω για οποιαδηποτε ομαδα....βεβαια φανταζομαι οτι τωρα θα μου απαντησεις οτι ειμαι εδω που ειμαι επειδη εστησα...αλλα αυτο συζηταμε απο χτεσ νομιζω...
ΥΓ.Για το αν ειναι αδικο να σφυριζουν Μακεδονες στον ΚΑΟΔ και Νοτιο-Ελλαδιτς σε σας τι να απαντησω;Φανταζομαι οτι αυτα γινονται με κληρωση αλλα και ετσι να μην ειναι εχεις την εντυπωση οτι Μακεδονας διαιτητης δε μεχει σφαξει ;
aigio
Καταρχας peace.gif
Δυο μεγαλα παιχνιδια. Το ενα ειναι το Αμυντας- Αιγιο στο οποιο αναφερθηκα.
Θα ανφερθω στο αλλο, θεωρητικα ντερμπυ, Νηαρ-Καλλιθεα. Ελπιζω η Νηαρ να κανει το καθηκον της και να κερδισει για να μην επιβεβαιωθουν φημες που ακουγονται κατα καιρους. Αν παιξει σοβαρα, με την καλλιθεα να παραπαιει τον τελευταιο καιρο, δεν θα εχει προβλημα.
CrossoverOnE
Και κατι ακομα γι αυτο που εγραψε ο Greer...5-6 ομαδες και 10 διαητες και στηνουν ε ; Εχεις υπολογισει ποσες ομαδες ειναι απο βορρα;επειδη μερικες δεν ξερω που βρισκονται κατα πασα πιθανοτητα υπαρχουν 6 ομαδες απο βορρα ακριβως..αντε 7...στηνουν ολοι δηλαδη ε ; παντως αν ειναι ετσι οι νοτιοι θα πρεπει να χαιρεστε...γιατι δε βλεπω αυτη τη στιγμη καποια ομαδα απο βορρα να εχει καπαρωμενη θεση για ανοδο...ειμαστε τοσο ασχετοι μαλλον που ουτε να στησουμε μπορουμε ξερω....
Χ.Π
QUOTE(CrossoverOnE @ Apr 10 2008, 14:52 ) *
Και κατι ακομα γι αυτο που εγραψε ο Greer...5-6 ομαδες και 10 διαητες και στηνουν ε ; Εχεις υπολογισει ποσες ομαδες ειναι απο βορρα;επειδη μερικες δεν ξερω που βρισκονται κατα πασα πιθανοτητα υπαρχουν 6 ομαδες απο βορρα ακριβως..αντε 7...στηνουν ολοι δηλαδη ε ; παντως αν ειναι ετσι οι νοτιοι θα πρεπει να χαιρεστε...γιατι δε βλεπω αυτη τη στιγμη καποια ομαδα απο βορρα να εχει καπαρωμενη θεση για ανοδο...ειμαστε τοσο ασχετοι μαλλον που ουτε να στησουμε μπορουμε ξερω....

μαλλον δεν εχεις δει το προγραμμα - καοδ + λαγκαδας δεν εχουν να κανουν αλλη ηττα (εκτος και εαν αυτοκτονησουν πουθενα ) οποτε η τριαδα εχει κλεισει - ολοι οι υπολοιποι πρεπει να κανουν νικες δυσκολες εκτος εδρας ωστε να πανε σε ισοβαθμιες για τυχον ανοδο απο 4 και 5 θεση. 41.gif

καλα ματς αυτο το σαββατοκυριακο στην αθηνα με την ευχη να νικησει ο καλυτερος και να μιλαμε την δευτερα για μαυρα κορακια shot.gif
CrossoverOnE
πραγματικα νοιοθω μειονεκτηκα που δε μπορω να καταλαβω το συλογισμο σου...δηλαδη ντε και καλα πρεπει να χουμε στηθει και η αποδειξη τωρα ειναι το ευκολοτερο προγραμα...φταιει και γι αυτο η Β.Ελλαδα; Εγω μιλοντας προσωπικα για την ομαδα μου δεν ειμαι σιγουρος αν μπορουμε να κανουμε τοσες συνεχομενες νικες το εχω ξαναπει οτι ολα θα εξαρτηθουν απ την πορεια των βασικων...και ειναι ολοφανερο οτι αν κατι στραβωσει μπενουμε σε μπελαδες....στον αγωνα με τη φλογα πριν 2 βδομαδες ο Μασλαρινος εξω απ τη πρωτη περιοδο με 3 φαουλ και αν θυμαμαι καλα δε πρεπει να ειχαμε φτασει ουτε τα μεσα της περιοδου αν και δεν ειμαι απολυτως σιγουρος...να βγω να λεω και γω για διαιτησιες;στο θεμα μας τωρα....αν η αποδειξη του στησιματος εδω που φτασαμε ειναι απλα κ μονο το ευκολο προγραμα τοτε ας περιμενουμε τη ληξη του πρωταθληματος να κανουμε λογαριασμο.
Χ.Π
καλα τωρα που ειδες για στησιματα και τετοια δεν καταλαβα. απλα ελληνικα σου λεω οτι εαν θες να ανεβεις και ο καοδ και ο λαγκαδας και απ οτι ειδα η φλογα εχουν ευκολο και βατο προγραμμα μερχι το τελος αλλιως εαν χασεις απο σερρες ή καποιο εντος εδρας ευκολο εισαι αξιος της τυχης σου.
CrossoverOnE
επειδη ειπα βαθμολογικα αυτη τη στιγμη καμια ομαδα απο πανω δεν υπερταιρει του Νοτου αλλα το αντιθετο και μαλιστα οταν ο φιλος λεει οτι 5-6 ειναι μες στο κολπο για στησιματα ενω 5-6 ειναι οι β.ελλαδιτικες ομαδες στο συνολο τους και εσυ απαντησες για το προγραμμα γι αυτο ειπα αυτο που ειπα αδελφε...σορυ.εγω συμφωνω μαζι σου αλλα αμφιβαλλω για τη διαρκεια μας κ γι αυτο κραταω μια πισινη...
mene13
Ρε cross.......μη κολας στα στησιματα γιατι αυτο ειναι δεδομενο. Επισης εγω σου ειπα οτι αυτοκτονησαμε μονοι μας με τις ηλιθιες ηττες που καναμε στο γηπεδο μας, αλλα δεν μπορουμε και να τα ισοπεδονουμε ολα!!!!!!!!!!!
Κυριακη εχουμε δυο καλα παιχνιδια με ποιο δυσκολο το Αμυντας -Αιγιο. Ετσι οπως ειναι το Αιγιο και με τις εμφανισεις που κανει νομιζω οτι θα χασει. Γιατο αλλο παιχνιδι Νηαρ - Ικαρο σε νορμαλ παιχνιδι και οχι στημενο η διαφορα θα ειναι πανω απο 15 ποντους. Οσο αφορα την ομαδα μου ετσι οπως τα καναμε ελπιζουμε στο θαυμα.
CrossoverOnE
δεν ξερω τι να πω απλα ειμαι της αποψης οτι οσο δεδομενο ειναι το οτι στηνουμε τοσο δεδομενη θα επρεπε να ειναι και η ανοδος μας και οχι αγκομαχοντας....δλδ σε λιγο θα αρχισω να παρακαλαω να νικησουμε τις Σερρες με διαφορα 7-8 ποντων η ακομα και να χασουμε γιατι αν νικησουμε με πολυ η με 1 ποντο παλι θα βγαινετε και θα λετε σας εφαγε το λομπι και οτι οι Σερρες μας το εδωσαν...
Χ.Π
QUOTE(mene13 @ Apr 10 2008, 15:43 ) *
Ρε cross.......μη κολας στα στησιματα γιατι αυτο ειναι δεδομενο. Επισης εγω σου ειπα οτι αυτοκτονησαμε μονοι μας με τις ηλιθιες ηττες που καναμε στο γηπεδο μας, αλλα δεν μπορουμε και να τα ισοπεδονουμε ολα!!!!!!!!!!!
Κυριακη εχουμε δυο καλα παιχνιδια με ποιο δυσκολο το Αμυντας -Αιγιο. Ετσι οπως ειναι το Αιγιο και με τις εμφανισεις που κανει νομιζω οτι θα χασει. Γιατο αλλο παιχνιδι Νηαρ - Ικαρο σε νορμαλ παιχνιδι και οχι στημενο η διαφορα θα ειναι πανω απο 15 ποντους. Οσο αφορα την ομαδα μου ετσι οπως τα καναμε ελπιζουμε στο θαυμα.

το αμυντας αιγιο ειναι σαββατο στις 5 - εαν ερθεις στειλε πμ να βρεθουμε
mene13
Αληθεια δεν ξερω αν θελω να μπω σε μια τετοια αντιπαραθεση ,γιατι μαλλον δε καταλαβαινεις ή δε θελεις να καταλαβεις καποια πραγματα. Δε βαζω δηληματα μεταξυ βορειων και νοτιων γιατι μπαινουμε σε λαθος τρυπακι ρε φιλε. Αν διαβασεις καλυτερα αυτα που γραφω θα δεις οτι δεν μιλαω για ολες τις ομαδες απο πανω αλλα για καποιες οπως επισης μιλαω και για τον Ικαρο απο Αθηνα. Δεν εχω ρε μαγκα κολληματα απλα βλεπω ,ξερω και κατανοω το αθλημα
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.