Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Euroleague 2006-2007
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
thrylos7
86-93 νίκη για τον Ολυμπιακό..

...ο οποίος είχε από την αρχή του αγώνα το προβάδισμα και δεν το έχασε σε κανένα σημείο...
Στα.. κενά διαστήματα υπήρχε ο Ντόμερκαντ να βάζει συνεχώς πόντους..
Ο Σχορτσανίτης στο λίγο που αγωνίστηκε έκανε πάρτυ στους ψηλούς.. όπου το μόνο πρόβλημα ήταν μάλλον ο Εφθίμοφ...
apkat
Mε καυτό τον ντόμερκαντ μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό..Την χρειαζόμασταν για να φτιάξει η ψυχολογία και να πάμε για το κρίσιμο ματς στο Μαρούσι
Anaz
Σημερα με ικανοποιησε πολυ η ομαδα!! biggrin.gif
O Ντομερκαντ δεν ειναι καλος στα τριποντα!! 19.gif φτου μη το ματιασουμε το παιδι!!!Κ σε αμυνα παει μια χαρα..
Ο Σοφο σημερα επαιξε περισσοτερο κ ηταν ασταματητος!!Χοντρος,ξεχοντρος τη δουλεια του ξερει ακομα να την κανει..
Ο Στακ επαιξε ελαχιστα! 68.gif Ο Βασιλο φαινεται να εχει κερδισει για τα καλα την εμπιστοσυνη του Γκερσον αφου επαιξε 30 λεπτα παρακαλω..!Μαζεψε κ 10 ριμπαουντ,επαιξε κ αμυνα,ετρεξε κ γενικα ηταν θετικοτατος!!
Ο Πεν καλος οργανωτικα,ετρεχε απιστευτα την ομαδα,κ κερδιζε με ευκολια φαουλ, αλλα πολυ αστοχος κ εκανε κ καναδυο λαθακια..Παρεπιμπτοντως ο Πεν υπερτερει ξεκαθαρα του Εντνι στην αμυνα!Οχι οτι ειναι καμμια αμυντικαρα αλλα δειχνει πολυ διαθεση!
Τον Ταιους τον ματιασατε.. 19.gif

rchos πηγες redcafe??
rchos
ενταξει ηταν προφανες οτι 140 λεπτα να παιζαμαι με αυτη την ομαδα δεν θα χαναμε ποτε!ειμαστε πολυ καλυτεροι απο αυτην την κλιμαμιο.ειδικα αφου τραυματιστηκε και ο μπελινελι σε καποιο σημειο!μονος του εμεινε ο σουμπερτ!απλα πολλα χανουμε κατω απο το καλαθι και ειναι εκνευριστικο αυτο!ας ειναι καλα τα επιθετικα ριμπαουντ που ανανεωναμε επιθεσεις!γενικα στα ριμπαουντ παμε καλα!μονο οταν ηταν ο εφτιμοφ με αντιπαλο ζιζιτς μας τα επαιρναν!θα την χαρακτηριζα ευκολη νικη.και η διαφορα ειναι πλασματικη!ουσιαστικα ποτε στο τεταρτο δεκαλεπτο δεν μπηκαν στο παιχνιδι!
εγω λοιπον ξαναρωταω!ειναι καλος ο ντομερκαντ στα τριποντα η οχι?δεν εχω καταλαβει ακομη! 19.gifο καλυτερος παιχτης του ολυμπιακου μεχρι τωρα στη σεζον!
ο σοφο επιτελους εκανε ενα καλο παιχνιδι!αντε μπας και ξεμπουκωσει!παντως σημερα στους πανηγιρισμους του ηταν πολυ ηρεμος!προφανως κατι πηραν τα αυτια του απο την προηγουμενη βδομαδα!
ο πεν αν ηταν και λιγο πιο ευστοχος θα εκανε ενα πολυ καλο παιχνιδι αλλα ηταν ρε παιδι μου πολυ αστοχος!ευτυχως τις βολες στο τελος τις εβαλε!
ο ακερ πηρε λιγοτερο την μπαλα στα χερια του σημερα στην επιθεση ηταν και αυτος λιγο αστοχος αλλα βοηθησε πολυ στην αμυνα και στα ριμπαουντ!
ο ζιζιτς κλασικα ειναι ο παιχτης που στο πρωτο δεκαλεπτο παιρνει τις περισσοτερες προσπαθειες!ξεκινησε πολυ δυνατα!μετα μπηκε ο σοφο!ο πιο σταθερος παιχτης ειναι ο αντρια!
το πουλεν(εμενα και του αναζ) ο βασιλοπουλος εκανε μεγαλο παιχνιδι!κλασικα πολυ καλος αμυντικα ενω και 10 ριμπαουντ και εβαλε και κανα δυο κρισιμα καλαθια(οτι του αφησε ο ντομερκαντ)!γενικα εχει και κατι που δεν φαινεται στα στατιστικα!οταν ειναι μεσα ολη η ομαδα ειναι πιο δεμενη!οποτε ολοι γινονται καλυτεροι!αυτο το παιδι θα γινει ο επομενος μεγαλος αρχηγος του ολυμπιακου!
μουλα μπαρλος οσο επαιξαν βοηθησαν πολυ!
παπαμακαριος,χαρισσης,στακ w00t.gif επαιξαν πολυ λιγο!μπουρουσης καθολου!εντωμεταξυ μολις τωρα μου ρθε φλασια οτι ο μακναμαρα ηταν εκτος 12αδας!τσαμπα τον πληρωνουμε αυτον μου φαινεται!

αναζ πηγα redcafe.

Υ.Γ. ο εντνι δεν εχει παιξει σε κανενα παιχνιδι με την κλιμαμιο καλα!δεν ηταν η πρωτη φορα!
Anaz
Συμφωνω σε ΟΛΑ!!! biggrin.gif
Ξεχασα να το τονισω αυτο για τον Σοφο!Σημερα πολυ πιο σοβαρος στους πανηγυρισμους!Αφησε τις βλακειες με το "ξεσκονισμα" στην ακρη παρολο που εκανε 2 εντυπωσιακα καρφωματα!!Ετσι μπραβο! 41.gif
Ο Βασιλο,μετα τον Ντομερ ηταν ο πολυτιμοτερος του Ολυμπιακου σημερα!Μαζι κ ο Σοφο!
Ο Πεν εκανε κατι "τουβλα".. 19.gif Αλλα κατα τ'αλλα ηταν καλος!!

Στην αμυνα παντως εχουμε πολυ κακες αλλαγες!!Θελουμε πολυ δουλεια όπως κ στις αντιδρασεις μας στην πιεση του αντιπαλου!Καποια φαση 3-4 λεπτα πριν τη ληξη τα ψιλοχασαμε,αλλα ευτυχως αντεδρασε σωστα μετα η ομαδα!!

Αν ησουν στην αριστερη γιγαντοοθονη,θα με ειδες!Μπροστα μπροστα 2η σειρα με καφεμπεζ πουλοβερ! biggrin.gif
rchos
QUOTE
Στην αμυνα παντως εχουμε πολυ κακες αλλαγες!!Θελουμε πολυ δουλεια όπως κ στις αντιδρασεις μας στην πιεση του αντιπαλου!Καποια φαση 3-4 λεπτα πριν τη ληξη τα ψιλοχασαμε,αλλα ευτυχως αντεδρασε σωστα μετα η ομαδα!!


γενικα καποια προβληματακια θα διορθοθουν πιστευω αλλα να εισαι σιγουρος οτι ποτε ο φετινος ολυμπιακος δεν θα παιξει πολυ καλη αμυνα!αντιθετα επιθετικα τα πραγματα ειναι πολυ διαφορετικα!αν παιζαμε στοιχημα για το ποια ομαδα θα εχει τους περισσοτερους ποντους στην επιθεση στο τελος στον ολυμπιακο θα πονταρα με κλειστα ματια εκτος και αν ειχε φραγη!ηδη αν δεις απο τις ομαδες που εχουν παιξει 2 παιχνιδια εχουμε βαλει 33 ποντους περισσοτερους απο τον δευτερο(τσσκα)!επισης στα ριμπαουντ εχουμε 18 περισσοτερα απο τον 2ο(αρης) ενω εχουμε και 11 παραπανω επιθετικα απο τον 2ο(αρης)!ειναι εντυπωσιακοι αριθμοι αυτοι!ταυτοχρονα βεβαια το αρνητικο ειναι οτι εχουμε και τα περισσοτερα λαθοι!ειναι προφανες οτι επιθετικο μπασκετ θα παιζουμε ολη τη σαιζον!

QUOTE
Αν ησουν στην αριστερη γιγαντοοθονη,θα με ειδες!Μπροστα μπροστα 2η σειρα με καφεμπεζ πουλοβερ! biggrin.gif

ημουν και εγω δευτερη σειρα αλλα απο τη δεξια πλευραακριβως αντιθετα δηλαδη!
masterjcy
Bravo ston Olympiako. Poly spoudaio diplo. Den nomizo na perasoun alles omades apo tin Bologna.
dizzy_fingers
QUOTE(Anaz)
Μπροστα μπροστα 2η σειρα με καφεμπεζ πουλοβερ!

Ξέχασες να τονίσεις το μαλλί.
Rchos, o Anaz ήταν μπροστά μπροστά 2η σειρά με καφεμπεζ πουλόβερ και με μαλλί σκούπα.
tongue.gif biggrin.gif

Εγώ δεν είδα το ματς γμτ, έψαχνα μία ώρα το supersport7 (δεν έχω τον default αποκωδικοποιητή) και δεν το βρήκα.
Τί στο καλό έχουν το και καλά κανάλι του μπάσκετ ss3 που έδειχνε μπάλα σήμερα??? Άσε, μην τα πάρω βραδιάτικα καλύτερα...


Από τα στατιστικά μόνο βλέπω εντυπωσιακό παιχνίδι από Ντόμερκαντ αλλά και τελικά νίκη του Πεν επί του Έντνι, στατιστικά.
Ε, Q?tongue.gif
Anaz
QUOTE
Ξέχασες να τονίσεις το μαλλί.
Rchos, o Anaz ήταν μπροστά μπροστά 2η σειρά με καφεμπεζ πουλόβερ και με μαλλί σκούπα.
To κουρεψα προσφατα γι'αυτο!! tongue.gif
hagi
Ο Ντόμερκαντ εξαιρετικός σουτέρ...Δηλαδή αν γυρίσει και ο Ματσιγιάουσκας ο Ολυμπιακός θα είναι φόβος και τρόμος στα τρίποντα..

Καλό παιχνίδι από τον Ολυμπιακό που δεν έδωσε πολλά περιθώρια στον αντίπαλο και κράτησε το προβάδισμα σε όλο το παιχνίδι..

Νομίζω ότι σε κάθε παιχνίδι θα βελτιώνεται ο Ολυμπιακός και θα κάνει πολύ καλή πορεία στην Ευρωλίγκα..
apkat
Οταν γυρίσει ο Ματσιγιαούσκας να δούμε ποιός θα παίζει..Στις θέσεις 2-3 υπάρχουν οι ''βασικοί'' Άκερ, Μάτσε
και ο ''παγκιτης'' Ντομερκαντ που είναι μέχρι στιγμής ο καλύτερος παίκτης στα τρία τελευταια σημαντικά παιχνιδια που παίξαμε...Ο ¨Ακερ τώρα έχει περίπου 30 λεπτα συμμετοχης(ισως λίγο παραπάνω) ο Ντόμερκαντ γύρω στα 25. Ο Μάτσε μείωσει χρόνο από αυτούς τους δύο λογικά αλλά με αυτες τους τις εμφανίσεις εξασφαλίζουν ότι ο Λιθουανός δε θα χτυπάει 40άρια.

Είχα διαβάσει σ΄'ένα αφιέρωμα στο contra το καλοκαίρι ότι ο Ντόμερκαντ θα μπαίνει μόνο αν δε βγαίνουν τα σουτ στον Μάτσε.Μεγα λάθος. Σκεφτείτε αυτούς τους δυο να ποιάνουν τις δύο γωνίες και να σουτάρουν κατά βούληση. Μαγικό θέαμα θα είμαστε.
dizzy_fingers
Και ποιός θα τρέχει από αυτούς τους δύο για να βγαίνουν τα συστήματα (από τα οποία θα βγουν τα σουτ)?biggrin.gif
thrylos7
ΜΕ Άκερ πλέι μέικερ θα παίζουμε...
Άκερ-Ντόμερκαντ-Μασιγιάουσκας-Βασιλόπουλος-Σχορτσανίτης... cool.gif

Είδα κάτι φάσεις στο νυχτερινό (κατά τις 02:00) δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.. Έδειξε ένα απίστευτο τρίποντο του Ντόμερκαντ σε λήξη χρόνου από τα 8μέτρα και ένα απίθανο λέι απ από τα ...4 μέτρα του Βασιλόπουλου.. μεταξύ άλλων.. Πάλι θεαματικοί είμασταν; !!
qspock
Τον ματιαξα τον Εντνι 19.gif Νικησε ο Πεν? Οχι βεβαια... Απλα ο ενας εβγαλε ολο το ματς, κι ας ηταν αστοχος και ο αλλος εμπαινε για λιγο μεσα, δεν ζεσταθηκε ποτε και ξαναεβγαινε. Ο Εντνι ηταν σκια του εαυτου του. Πραγμα λογικο ομως, αφου ο προπονητης του δε του δινει χρονο, και ο κοντος δεν ειναι να μπαινει για ειδικες αποστολες. Θελει χρονο και τη μπαλα στα χερια. Ο ρολος του Εντνι στην Κλιμαμιο ειναι περιπου ο ρολος του ...Χαριση στον Ολυμπιακο. Ας οψεται ο προπονητης του.

Λοιπον: Ο Ολυμπιακος ηταν αρκετα καλος, απεναντι σε μια αξιολογη ομαδα (στα περσυνα επιπεδα η Κλιμαμιο, ισως και λιγο καλυτερη).

Ο Ντομερκατ ειναι ο καλυτερος σκορερ στην Ευρωπη. Και δε τον συγκρινω μονο με αυτους που παιζουν αλλα και με αυτους που ειναι τραυματιες.
Τι διαβαζω παραπανω? Ματσιγιαουσκας? Καλα ακομα με αυτον ασχολειστε? Και να επαιζε ο Λιθουανος, δεν εχει να προσφερει κατι που λειπει απο τον Ολυμπιακο. Τον Ντομερκατ δε τον φτανει ουτε για πλακα. Ο Αμερικανος ειναι ΠΑΙΧΤΑΡΑ! Ετσι επαιζε και προπερσυ στην Εφες. Παντως ειχε πλακα με τη Βοσνια στο Βελιγραδι... Ναι βρε, προσπαθουσε το παλικαρι αλλα δεν εμπαινε ουτε λει-απ... 24.gif

O Ακερ ειναι μεν αρκετα αστοχος και απειρος, αλλα μπαινει σε ολες τις φασεις, προσφερει και σε αλλους τομεις οπως στο ριμπαουντ, και γενικα ειναι πολυ ουσιωδης η προσφορα του. Μενει να ωριμασει. Ο φετινος Ολυμπιακος χρειαζεται οσο τιποτα ρολιστες, και εχει ηδη 2 πολυ καλους, τον Βασιλοπουλο και τον Ακερ.

Ο Πεν ηταν πολυ αστοχος, εκανε σημαντικα λαθη, αλλα εβαλε τις βολες το τελος κι εξιλεωθηκε. Ελπιζω να βαλει και κανα καλαθι καποτε, γιατι ειναι σα να εχει ξεχασει να σουταρει... Περσυ ολα μεσα τα εριχνε. Φετος ριχνει τουβλα που δεν εχουν τυχη.

Ο Βασιλοπουλος ηταν φοβερος, το ιδιο και ο Σοφο, ο οποιος ομως πλεον δε φαινεται να εχει ουτε καν την αντοχη που ειχε περσυ... Βεβαια, τον πλακωσε στα μπουνιδια και ο Βουλγαρος (Ευθιμοφ) και τον ...ψιλοκουρασε! tongue.gif

bball.gif Η φαση της βραδιας: w00t.gif

Κλεβουν προσωρινα την μπαλα οι του Ολυμπιακου, η μπαλα διεκδικειται, και τρεχει ο Σοφο στο κεντρο του γηπεδου να την προλαβει. Σφαλιαριζει την μπαλα σε συμπαικτη του διπλα ενω ταυτοχρονα συνεχιζει με ΦΟΡΑ να ξεχυνεται αιφνιδιασμο. Την στιγμη που ο Σοφο σφαλιαριζει την μπαλα, παει και στηνεται μπορστα του ενας Αμερικανος της Κλιμαμιο (νομιζω ο Βαντερπουλ) για να παρει ...επιθετικο!
Δε φανταζεστε τι εγινε!!! Ο Αμερικανος ξαπλωθηκε μεσα σε ενα καρε εικονας (1 frame) απο ορθια σε οριζοντια σταση! icon_wave.gif Και ο Σοφο τον περασε σαν να μην υπαρχει! laugh.gif Χαλκομανια μιλαμε, κυριολεκτικα σα να τον πατησε νταλικα! blink.gif Ο Κοσμος ειχε επισης αντιδρασει φοβερα στη φαση, αφου δεν δοθηκε και φαουλ... icon_drunk.gif
sihainas
Πραγματικά σ'αυτή τη φάση φάνηκε για μια ακόμα φορά πόσο αργός είναι ο Σόφο tongue.gif Πάντως ο άλλος ακόμα δεν θα έχει συνέλθει από την σύγκρουση σίγουρα tongue.gif
apkat
Άλλο ένα ματς για την Ευρωλίγκα του ολυμπιακού την Πέμπτη λοιπόν με αντίπαλο την Πρόκομ..

Φαινομενικά πιό εύκολο παιχνίδι από τα άλλα δύο αλλά ποτέ δε ξέρεις οπότε πολλή προσοχή.

Τι ώρα παίζουμε ξέρει κανείς?Άκουσα 9 παρά τέταρτο. Ισχύει?
rchos
αν παιξει οπως στα προηγουμενα παιχνιδια δεν προκειτε να εχει προβλημα να νικησει!
θελω να δω τον σοφοκλη να ισοπεδωνει τον μπεσοκ! biggrin.gif

ναι 20:45 ειναι το παιχνιδι την πεμπτη.
thrylos7
Μην την υποτιμάτε την Πρόκομ.. είναι καλή ομάδα...

Εμείς βέβαια, είμαστε καλύτερη... biggrin.gif
rchos
δεν ειναι θεμα υποτιμησεις!η προκομ σιγουρα ειναι πολυ καλυτερη απο περσι αλλα αν θες να λες οτι πας για μεγαλα πραγματα πρεπει τετοιες ομαδες να τις κερδιζεις ανετα στην εδρα σου!
thrylos7
Και δύσκολα να την κερδίσουμε πάλι για μεγάλα πράγματα θα πηγαίνουμε...

Δε διαφωνώ μ' αυτό που λες... εννοώ ότι δε θα είναι απαραίτητα ένα άνετο, ευχάριστο απόγευμα... Η λογική βέβαια μάλλον προς τα εκεί πάει...
sihainas
Κι άλλον παίχτη λέει η Sportday ότι θα φέρει μόνο για την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός... τον Μάριο Όστιν
thrylos7
Αν πάρουμε τον παίκτη... θα γίνει πανηγύρι!!!

Μετά την πανίσχυρη περιφέρεια, θα έχουμε και πανίσχυρη frontline...

Αν ταιριάξει καλύτερα ο Πεν και προσφέρει αυτά που θέλει η ομάδα θα είμαστε το Νο. 1 φαβορί για την Ευρωλίγκα...

(Ωχ! Ξέχασα... είναι και ο Μασιγιάουσκας... biggrin.gif )
Warrior
To διαβασα και γω και καπου αλλου ακομα...

Εμπεριεχει καποια δοση ρισκου το να εχεις δυο παικτες μονο για την Ευρωλιγκα,αλλα γενικα βλεπω οτι
ο Μακναραμα δεν εχει ουσιαστικη συμμετοχη,οποτε δεν βλεπω προς το παρον να υπαρχει θεμα χημειας
της ομαδας.Ουτε πιστευω οτι ο Οστιν θα παρει πολυ χρονο συμμετοχης.Θα κοψει καποια λεπτα
συμμετοχης απο καποιους Ελληνες παικτες.

Προσωπικα δεν βλεπω τον λογο αυτης της κινησης.Υπαρχει παρα πολυ πλουσιο υλικο στην ομαδα του
Ολυμπιακου στις θεσεις των ψηλων.
apkat
Εγω τον Οστιν. Δεν τον εχω δει..

Απ΄αυτα που διαβασα καλος πρεπει να ναι αλλα νομιζω θα χαλασει την χημεια της ομαδας 68.gif

Δεν ειναι ωρα για μεταγραφες. Το καλοκαιρι παλι
thrylos7
Η ομάδα το διέψευσε...
thrylos7
Εύκολη νίκη 97-74...
Ξεχώρισαν οι Άκερ με 14 πόντους, 7 ρημπάουντ, 9 ασσίστ και ο Ζίζιτς με 22 πόντους.
Προς το τέλος του αγώνα χρησιμοποιήθηκαν και οι Παπαμακάριος, Μπάρλος, Μπουρούσης, Χαρίσης έχοντας καλή παρουσία.

Το επόμενο ματς είναι απέναντι στη Λε Μαν, που αποτελεί ευχάριστη έκπληξη(; ), στη Γαλλία.
Anaz
Πωπω τοσο καλη στατιστικη είχε ο Ακερ,κ δεν φάνηκε τοσο...!Ωραιο μπασκετ κατα διαστηματα αλλα παλι δεν πιάσαμε την κατοστάρα για λίγο.. sad.gif
Πολυ δυνατος παλμος σήμερα στο Σεφ!! 41.gif
Air Kef
Τελικά μονο τον ΠΑΟ δν κερδίζει ο ΟΣΦΠ.

Φαίνεται να έχουν επιστρέψει οι μέρες που ο Ολυμπιακός,μέτριες ομάδες τις είχε εύκολα στο ΣΕΦ και αυτό είναι πολύ πολύ καλό.

Αναζ ποσο κοσμο είχε;
thrylos7
Γύρω στις 8000 είπαν στο ραδιόφωνο... Στην έναρξη του αγώνα είχε πιο λίγους(6-7)
Anaz
Mπα,γυρω στις 7000 ηταν,αλλα ΠΟΛΥ φωνη!!
rchos
ημουν και εγω σεφ σημερα!8000 πανω κατω ηταν ο κοσμος.πολυ ωραια ατμοσφαιρα!αλλα πανω απο ολα αυτη η ομαδα καποιες στιγμες μεσα στο παιχνιδι ειναι απολαυση να την βλεπεις!οι πεν, ακερ εκτος απο γρηγορη την κανουν και θεαματικη!πολυ ευχαριστο το θεαμα στο σεφ!

ζιζιτς. 22 ποντοι οπως εχουμε ξαναπει ο πιο σταθερα καλος παιχτης της ομαδας!ΑΑΑΑΑ σημερα καρφωσε κιολας!!!! w00t.gif φανταστειτε ποσο πολυ τον συνεπηρε και αυτον ο ρυθμος που εφτασε να καρφωσει!
ακερ. πολυ καλο ματς ξανα!14 ποντοι 7 ριμπαουντ 9 ασσιστ!!!!(η μια στο καρφωμα του ζιζιτς).ειναι μεγαλος παιχτης!εκανε και μονο 1 λαθος σημερα.και πολυ θεαματικος οταν πρεπει!αν τελειωνοντας το συμβολαιο του δεν γυρισει nba το 1 μυριο που του δινουμε τωρα θα ειναι φοβερα μικρο ποσο για να τον κρατησουμε!
πεν.αχριστος οπως παντα!τι μας το φεραν το παλτο! tongue.gif καλος σημερα χωρις τραβηγμενες προσπαθειες και χωρις πολλα λαθη ενω βοηθησε και στο σκοραρισμα.στο τελος βγηκε γιατι τραυματιστηκε αλλα μαλλον δεν ειναι σοβαρο!
στακ.εκανε καλο παιχνιδι σημερα.10 ριμπαουντ και 3 ασσιστ.και καλος γενικα αμυντικα.τετοιες εμφανισεις ζηταμε απο τον στακ.
βασιλοπουλος.εκανε νωρις 3 φαουλ γιαυτο επαιξε λιγο.οσο επαιξε βοηθησε και εκανε και 2 θεαματικες ενεργειες!
σοφο.αν και εβαλε 12 ποντους το οτι εκανε 5 φαουλ σε συμμετοχη 11 λεπτων ειναι ηλιθιο.αν και θεωρω οτι 2 απο τα 5 δεν ηταν.παντως δεν πεπει να ξανασυμβει αυτο!
ο ντομερκαντ μονο 3 ποντους αλλα οπως δειχνει και το σκορ δεν χρειαστηκε να σκοραρει ουτε και πηρε προσπαθειες!
μουλα.πολυ διστακτικος και φοβισμενος!γμτ δεν δικαιολογειτε για παιχτη της κλασης του και της ηλικιας του να παιζει σα πρωταρης που εχει βγει μονο μια χρονια απο τη χωρα του!δικαιολογω οτι ηρθε αργα αλλα ως ενα σημειο!
οι μπουρουσης,παπαμακαριος,χαρισσης,μπαρλος επαιξαν λιγο και κυριως στο τελος αφου ηταν οι 4 απο τους 5 που επαιξαν τα τελευταια 4-5 λεπτα περιπου!παντως ειδικα οι μπουρουσης παπαμακαριος αδικουνται που παιζουν σε αυτο τον ολυμπιακο!σε πολυ λιγες ομαδες θα ειχαν τοσο μικρο χρονο συμμετοχης!οι χαρισσης και μπαρλος εχουν ρολο στην ομαδα πιο σημαντικο.
apkat
6000-7000 κοσμος ηταν σημερα στο σεφ. Μια χαρα ο Ολυμπιακος. Ημουν και γω στο γηπεδο. Ωραιο μπασκετακι, απλο και ουσιαστικο.

Ο Ακερ πραγματικα αψογος σε σπουδαια συνεργασια με τον Ζιζιτς(που ηταν ο κορυφαιος). Αυτο το παιδι αν θελει μπορει να γραψει ιστορια στο Ευρωπαικο μπασκετ εκτος και αν προτιμαει ΝΒΑ. Βασιλοπουλος επισης παλι θετικος και πολυ εντυπωσιακος σε σημεια. Τεραστια παρακαταθηκη για τον Ολυμπιακο. Απο κει και περα ο Σοφο οσο επαιξε επιθετικα εκανε θρααυση αλλα πολλα φαουλ,ο Πεν ουσιωδης, ο Ντομερκαντ απλα δε χρειαστηκε να παιξει παραπανω.Οσο για τον Στακ επιτελους ενα καλο ματς. Η πενταδα του τελους (Χαρισης-Μουλα-Παπαμακαριος-Μπαρλος-Μπουρουσης) μπορει να χτυπουσε αλλου πενταδα Ελληνικου πρωταθληματος στον Ολυμπιακο ομως απλα αδικουνται γιατι ειναι πολυ χειροτεροι αυτων που αντικαθιστουν. Ο Μουλα ειδικα ελπιζω να στρωσει γιατι σε βαθος χρονου θα ειναι υπερπολυτιμος
Air Kef
Συμφωνώ για Μούλα.
Δικαιολογήται για χθες.Μην ξεχνάτε ότι ήταν το πρώτο εντός έδρας ματς μετά απο αυτό με τον ΠΑΟ.

Όσο έμπειρος και να είναι,ήταν πολύ για να μην τον επηρεάσει.

Μια χαρά πάμε. Το μονο που με ανησυχεί,είναι ότι πάμε μια χαρά χωρις Μασιγιάσουσκας.Ότι θα επηρεάσει αρνητικά στην αρχή είναι σίγουρο.Ελπίζω να μην κρατήσει πολύ.

Τώρα που το σκέφτομαι,ίσως θα ήταν καλύτερα για την ομάδα,τουλάχιστον αρχικά ο Ματσε να έχει τον ρόλο του ελεύθερου σκοπευτή για όσο χρόνο παίζει,να μην θεωρείται βασικότατος δλδ,μιας και η ομάδα δείχνει να λειτουργει ιδανικά χωρίς αυτόν.
thrylos7
QUOTE
Το μονο που με ανησυχεί,είναι ότι πάμε μια χαρά χωρις Μασιγιάσουσκας.Ότι θα επηρεάσει αρνητικά στην αρχή είναι σίγουρο.Ελπίζω να μην κρατήσει πολύ.

blink.gif

Γιατί σε ανησυχεί; Κάθε άλλο, αυτό είναι ενθαρρυντικό... και αναμενόμενο βλέποντας τους παίκτες της ομάδας.
Ούτε καταλαβαίνω γιατί θα επηρεάσει αρνητικά... δε θα έχει να προσαρμοστεί σε στυλ μπάσκετ που δεν ξέρει..
Δεν είναι σίγουρο θέλω να πω.

(Ώρες ώρες σε πιάνει "τρέλα" σκεπτόμενος του τι μπορεί να γίνει και με τον Μάτσε στο παρκέ..)
stdin
81-88 τελικό. Όσοι το είδατε κάνετε κανενα σχόλιο..
Anaz
πολυ ωραιο παιχνίδι,προβλήματα στην αμυνα κ το ριμπάουντ,εξαιρετικοι Πεν,Ακερ!Πολυ αθλητικη ομαδα η Λεμαν κ πολυ επικινδυνη αλλα απειρη,όταν η ομαδα εδειξε σοβαροτητα το πηρε!
rchos
δεν πηγαμε καλα σημερα!δεν παιξαμε καλα στο μεγαλυτερο μερος!δηλαδη μεχρι το 25 ημασταν χαλι μαυρο!μετα βεβαια αρχισαν παλι τα διαστημικα με πρωτο και καλυτερο τον πεν(τι χαλιας παιχτης tongue.gif ).ο ακερ καλος πολυ επιθετικα αλλα ειδικα στο πρωτο ημιχρονο αμυντικα ηταν κακος!απο το 25 και μετα εσφιξε και αυτος οπως ολη η ομαδα!ο αρχηγος για δευτερο συνεχομενο παιχνιδι εδειξε οτι ειναι εδω και μπορει να βοηθησει!
παντως γενικα ηταν καλο οτι γυρισαμε αυτο το παιχνιδι αρκετα ευκολα!η περσινη ομαδα δεν θα το γυριζε ποτε!βεβαια φετος εχουμε αλλαξει επιπεδο!
την αλλη βδομαδα ειναι κρισιμο παιχνιδι για την πρωτη θεση του ομιλου!
Anaz
QUOTE
ο αρχηγος για δευτερο συνεχομενο παιχνιδι εδειξε οτι ειναι εδω και μπορει να βοηθησει!
Ναι,το ξεχασα!! 41.gif
QUOTE
παντως γενικα ηταν καλο οτι γυρισαμε αυτο το παιχνιδι αρκετα ευκολα!η περσινη ομαδα δεν θα το γυριζε ποτε!βεβαια φετος εχουμε αλλαξει επιπεδο!
Σωστός,συμφωνω!

Ο Ακερ εχει τις δυνατοτητες να γινει πολυ καλος αμυντικος,αλλα δεν δειχνει προσυλωση!Ειναι ψιλοαδιαφορος κ αργος στις αλλαγες!Σε αντιθεση με τον Πεν που ειναι πολυ μαχητικος κ θα το ξαναπω οτι βοηθα αρκετα σε αυτον τον τομεα σε αντιθεση με τον αντικαταστατη του!
Γενικα πάντως θελουμε πολυ δουλεια στην αμυνα!
sihainas
Πολλές αλλαγές πάντως στην αρχή μέχρι να βρεί μία "σωστή" 5άδα ο Γκέρσον... πάντως σε ορισμένα σημεία ήταν αφάνταστα εκνευριστική η κ*λοφαρδία των Γάλλων... ρίχνει τούβλο ο άλλος από το 3ποντο και η μπάλα πάει κατευθείαν στα χέρια συμπαίχτη του σαν ασσίστ... tongue.gif Anyway... σήμερα φοβήθηκα ότι θα το χάναμε το ματς... αλλά αυτή η ομάδα απέδειξε πάλι ότι είναι για μεγάλα πράγματα... μπράβο και στον Παπαμάκ που δεν το βάζει κάτω και είναι πάντα έτοιμος να βοηθήσει... κατά τη γνώμη μου ήταν ο MVP σήμερα...
thrylos7
Θα' θελα πολύ η ασταθής Εφές να τύχει να είναι σε κακή ημέρα... κι εμείς σε πολύ καλή... rolleyes.gif

Το' χει το ΤΟΡ 16 η Λε Μαν...
apkat
Η Λε Μαν και μενα μου αρεσε πολυ..Παρα πολυ απειρη ομως.

Χθες Σοφο,Βασιλοπουλος και Ντομερκαντ πολυ λιγα πραγματα( Ποτε θα μπορει να παιξει περισσοτερο ο Σοφοκλης?)

Ομως Ακερ,Πεν(δε βλεπεται αυτος),Ζιζιτς(ο πιο σταθερος παικτης με Ακερ φετος),Στακ( βοηθαει φοβερα στην αμυνα) ηταν εξαιρετικοι και πηραν το παιχνιδι για τον Ολυμπιακο.

Με Εφες τωρα νομιζω οτι κανουμε το 5/5 και κλειδωνουμε ελπιζω την πρωτη θεση
sihainas
Δεν νομίζω ότι ο Σόφο κουράστηκε γι΄αυτό έπαιξε τόσο λίγο...απλά δεν έπαιξε καθόλου καλά... γι'αυτό νομίζω έβαλε περισσότερο τον πάντα αξιόπιστο Ζίζιτς
Anaz
Σωστος,ετσι ειναι!Παντως καθε φορα που τον βλεπω ξαναθυμαμαι ποσο εχει παχυνει απο τον Απριλη..
Ο Ντομερκαντ ειναι παιχτης ρυθμου!Εξ'ου κ οι ασταθειες απο παιχνιδι σε παιχνίδι..Χτες όπως κ στο ματς με την Προκομ δεν βρηκε ποτε ρυθμο ουσιαστικα,αλλα καλυψαν το "κενο" του οι αλλοι περιφερειακοι!
Ο Ζιζιτς ειναι μαζι με τον Ακερ οι 2 πιο σταθερα καλοι παιχτες,ενω ο Πεν οσο περνα ο καιρος γινεται καλυτερος κ πιο σταθερος αλλα πρεπει να συμβιβαστουμε οτι τελικα ειναι διαφορετικος παιχτης απ'τον Εντνι..
qspock
Επειδη τωρα που ξυπνησε επιθετικα ο Πεν και του βγηκαν τα σουτ πολλοι χαρηκαν, να σας προσγειωσω λεγοντας οτι με τον Εντνι καθε εβδομαδα τετοια θα ειχατε, οχι μια στις 10... 19.gif tongue.gif

Ο Πεν ακομα δεν εχει δειξει οτι μπορει να κρατησει την ομαδα ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ οπως ο προκατοχος του. Οχι οτι ειναι κακος, αλλα ειναι επιπολαιος και πολυ πιο απειρος. Βεβαια, ειναι πολυ νωρις ακομα, και σιγουρα εχει πολλα περιθωρια βελτιωσης και προσαρμογης στο στυλ της ομαδας (το οποιο παραμενει ομως ασταθες).
Επισης, ενα θετικο ειναι οτι αντεχει σαν σκυλι. Εκει μαλλον τρωει τον Εντνι, λογω ηλικιας του τελευταιου. Ομως, στους αλλους τομεις, που θα αποδειχθουν πολυ σημαντικοι στα δυσκολα, πολυ φοβαμαι οτι το κενο του Εντνι δεν καλυπτεται με τιποτα φετος. Καλα αυτος ο Μουλαομεροβιτς αποδυκνειεται η μεγαλυτερη μεταγραφικη αποτυχια φετος. Σκετη καταστροφη ειναι. Να σκεφτει κανεις οτι ειχε προταθει ο Ποποβιτς το καλοκαιρι και δεν τον θελανε για να καταληξουν στον Μουλα. Καλα τοτε δεν ειχαν διωξει και τον Εντνι ακομα. Κριμα...

Παμε στο ματσακι. Ενδιαφερον ηταν. Αθλητικη η Γαλλικη ομαδα, και διαβασμενη (πολυ καλη αμυνα στα ατου του Ολυμπιακου). Οταν ομως επρεπε να σοβαρευτει απετυχε παταγωδως. Για τοπ 16? Ισως, τοσοι και τοσοι περνανε στην επομενη φαση. Εγω παντως βλεπω την Προκομ πιθανοτερη. Και την Εφες σιγουρη, αν και ακομα δε την ειδαμε.

Ασταθεστατος ο Ολυμπιακος. Χανει ριμπαουντ και δεν εχει βρει ρυθμο στην αμυνα οπου μπαζει απο παντου. Η επιθεση του ειναι καλη, αλλα δεν αποφευγει τα λαθη και κυριως τις επιπολαιες ενεργειες. Αυτα πρεπει να κοπουν. Το βαθος λυσεων των παιχτων του Ολυμπιακου και κυριως η κακη αντιδραση του αντιπαλου ηταν οι αιτιες της ανατροπης-νικης.

Αντε να δουμε την συνεχεια 41.gif
rchos
για τον πεν τα εχουμε ξαναπει και διαφωνουμε οποτε δεν θα κανω αλλο σχολιο.απλα εγω προσωπικα τουλαχιστον δεν εκφραστικα θετικα για τον πεν μετα το παιχνιδι στη γαλλια ουτε αλλαξα γνωμη.την εχω αρκετο καιρο.

QUOTE
Παμε στο ματσακι. Ενδιαφερον ηταν. Αθλητικη η Γαλλικη ομαδα, και διαβασμενη (πολυ καλη αμυνα στα ατου του Ολυμπιακου). Οταν ομως επρεπε να σοβαρευτει απετυχε παταγωδως. Για τοπ 16? Ισως, τοσοι και τοσοι περνανε στην επομενη φαση. Εγω παντως βλεπω την Προκομ πιθανοτερη. Και την Εφες σιγουρη, αν και ακομα δε την ειδαμε.

συμφωνω μαζι σου.οι γαλλικες ομαδες το εχουν αυτο γενικα τα τελευταια χρονια!

QUOTE
Ασταθεστατος ο Ολυμπιακος. Χανει ριμπαουντ και δεν εχει βρει ρυθμο στην αμυνα οπου μπαζει απο παντου. Η επιθεση του ειναι καλη, αλλα δεν αποφευγει τα λαθη και κυριως τις επιπολαιες ενεργειες. Αυτα πρεπει να κοπουν. Το βαθος λυσεων των παιχτων του Ολυμπιακου και κυριως η κακη αντιδραση του αντιπαλου ηταν οι αιτιες της ανατροπης-νικης.


βασικα θελω να δω ποτε θα καταλαβεις και θα συμβιβαστεις(οχι μονο εσυ προσωπικα) οτι ο ολυμπιακος φετος αμυνα που στραγγαλιζει τον αντιπαλο δεν θα παιξει.μην περιμενεις ποτε μεγαλα πραγματα σε αυτο το σημειο του παιχνιδιου.τωρα αν το σχολιο για τα ριμπαουντ αναφεροταν σε αυτο το παιχνιδι μονο τοτε θα συμφωνησω.χασαμε πολλα ριμπαουντ.παντως το "χανει" που ειπες δεν υφιστατε γιατι η πρωτη ομαδα στα ριμπαουντ στην ευρωλιγκα ως τωρα δεν νομιζω να εχει σαν αδυνατο σημειο τα ριμπαουντ!συμφωνω επισης και με τα λαθη και τις επιπολαιες ενεργειες που ειπες οι οποιες ειναι πιστευω αποροια του στυλ παιχνιδιου που παιζουμε σε συνδυασμο με το οχι ακομη απολυτο δεσιμο αλλα και το νεαρο της ηλικιας καποιων παιχτων(αυτων που κανουν τα περισσοτερα λαθη δηλαδη).παντως οταν σκοραρεις μεσο ορο 93.7 ποντους νομιζω και ακομη δεν εχεις δεσει 100% ως ομαδα τοτε μια χαρα επιθεση εχεις!
Warrior
Προσωπικα δεν με εκπλησσει η πορεια του Ολυμπιακου ως τωρα στην διοργανωση.Το 4/4 με ομορφο και
επιθετικο μπασκετ ηταν κατι που το περιμενα.Και αναμενω αναλογη συνεχεια σε ολη την 1η φαση..

Γι'αυτο που δεν ειμαι σιγουρος ως τωρα,ειναι τι θα γινει οταν θα ερθουν τα δυσκολα(οπως λεει ο qspock)
για τους πολυ υψηλους στοχουτς που εχουν τεθει για την φετινη χρονια...ΚΑι γω εχω πει την γνωμη μου
για τον Πεν(συμφωνω με q),αλλα δεν χρειαζτεια να αναλωνομαστε στις ιδιες συζητησεις.Και δεν τον
συγκρινω με τον Εντνι.Υπηρχαν και αλλα πλευ-μακερ με εξαιρετικες ογανωτικες ικανοτητες.Ο Εντνι ειναι
και μεγαλος σε ηλικια.Βεβαια,στην Ευρωλιγκα μονο θα μπορουσε να παιξει...

Ο Μακναραμα,αληθεια,για ποιο λογο αποκτηθηκε??
Alexmei
Θυμάστε πέρυσι τι πρόβληματα είχε στα εκτός έδρας ματς ο Ολυμπιακός; φέτος (αν και νωρίς για να κρίνουμε) πιστευω πως μέχρι το Final Four θα φτάσει.... Επόμενος αγώνας με την Εφές στην Τουρκία... άλλη μία εκτός έδρας αναμέτρηση... Εγώ λέω πως θα τα καταφέρει και θα κάνει το 5-0 στην διωργάνωση.. Ελπίζω να "φτιάξει" ο Ντόμερκαντ γιατί στο ματς με την Λε Μαν ήταν απογοήτευση για μένα... sad.gif
dimitrisp
Αν και ειναι νωρις νομιζω πως στα εκτος εδρας ειναι αισθητα βελτιωμενος, οχι ομως σε ολα τα διαστηματα ενος αγωνα. Θελει δουλεια ακομα και ο Γκερσον το γνωριζει καλα.

Νομιζω και εγω οτι το 5-0 θα το κανει και μαλιστα ψυχολογικα μετα θα ναι καλυτερα μιας και θα ρχεται πιο ευκολο προγραμμα (Ντιναμο μεσα & Κολωνια νομιζω εκτος). Εννοειται πως αν ειναι σοβαρος σε ολες τις περιοδους θα το πετυχει αυτο.
Anaz
QUOTE
Επισης, ενα θετικο ειναι οτι αντεχει σαν σκυλι. Εκει μαλλον τρωει τον Εντνι, λογω ηλικιας του τελευταιου.
Πράγματι,κ αντεχει κ τρεχει κ αμυνεται σαν σκυλι!!!
QUOTE
Καλα αυτος ο Μουλαομεροβιτς αποδυκνειεται η μεγαλυτερη μεταγραφικη αποτυχια φετος.
Εγω ελπιζω ακόμα... sad.gif
QUOTE
Προσωπικα δεν με εκπλησσει η πορεια του Ολυμπιακου ως τωρα στην διοργανωση.Το 4/4 με ομορφο και
επιθετικο μπασκετ ηταν κατι που το περιμενα.Και αναμενω αναλογη συνεχεια σε ολη την 1η φαση..
Γι'αυτο που δεν ειμαι σιγουρος ως τωρα,ειναι τι θα γινει οταν θα ερθουν τα δυσκολα(οπως λεει ο qspock)
για τους πολυ υψηλους στοχους που εχουν τεθει για την φετινη χρονια...
Πολυ σωστό σχόλιο!

Οσων αφορά τα ριμπάουντ θα συμφωνησω με τον rchos,στο συγκεκριμενο παιχνιδι ειχαμε προβληματα κ το'πα κι εγω,αλλα γενικα η ομαδα τα παει καλα σε αυτον τον τομέα!
Για την αμυνα μάλλον εχει δικιο ο rchos αλλα εγω ελπίζω κ περιμενω μεγαλη βελτιωση!Δεν λέω να γίνουμε Εθνικη Ελλαδος,αλλα εχουμε καλο υλικο που ΜΠΟΡΕΙ και ΠΡΕΠΕΙ να παιξει καλυτερη κ πιο πιεστικη αμυνα..
qspock
Καλα εθνικη Ελλαδος καμια ομαδα δεν ειναι στην αμυνα. Ουτε ο Ολυμπιακος, ουτε ο ΠΑΟ.

Τωρα ξεκιναει (20:15) το Εφες-Ολυμπιακος αλλα το Supersport 1 προτιμαει να δειξει ξενες ομαδες στο Champions League. Κονσερβα και μαλιστα αυριο για τους αναλογικους συνδρομητες ο Ολυμπιακος. Ζωντανο σημερα απο το Supersport -X...

Μετα οταν το κανω μια περιποιημενη διακοπη το αναλογικο εγω θα φταιω? tongue.gif
Υπαρχουν κι αλλοι τροποι να βλεπουμε τους αγωνες. Θα μου πεις αντε βρες καφετερεια να μη δειχνει ποσοσφαιρο...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.