Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ποστάρισμα εικόνας από excel
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Ο χώρος των μελών
kolokotronis
Πως μπορώ να φτιάξω ένα αρχείο excel και μετά να το βάλω σε ένα ποστ ως εικόνα?

Ή να βάλω κατ'ευθείαν το excel στο ποστ μου.
Το ίδιο μου κάνει.
lakersdynasty
QUOTE(kolokotronis @ Dec 18 2010, 17:55 ) *
Πως μπορώ να φτιάξω ένα αρχείο excel και μετά να το βάλω σε ένα ποστ ως εικόνα?

Ή να βάλω κατ'ευθείαν το excel στο ποστ μου.
Το ίδιο μου κάνει.


1. Εχεις στην οθoνη ανοιχτο το φυλλο του excel που θες να ποσταρεις και πατας το πληκτρο print screen. To δικο μου γραφει σε συντομια PrtScn SysRq.

2. Πας Start(Εναρξη)/Programs (Προγράμματα)/Accsecories(Βοηθηματα)/Paint(Ζωγραφικη) το ανοιγεις και πανω στο μενου Edit (Επεξεργασια) επιλεγεις Paste (Eπικολληση).

3. Σου εμφανιζει την εικονα αλλα τα παραθυρο εργασιας ειναι λευκο εκει που τελειωνει η εικονα με το φυλλο του excel και αν αποθηκευτει ετσι θα αποθηκευτει και το λευκο κοματι στην εικονα κανοντας την εικονα να φαινεται πολυ μικρη.

Γιαυτο πας κατω δεξια στην οθονη μεσα στο Paint και μικραινεις το παραθυρο εργασιας ωστε να φαινεται μονο το φυλλο excel και γυρω γυρω να φαινεται γκριζο. Αν παλι η εικονα πιανει ολη την οθονη χωρις να φαινεται κατι γυρο απο αυτην δεν ειναι αναγκη να κανεις κατι.

Οταν το κανεις αυτο πας στο File (Αρχειο)/Save As(Αποθηκευση ως) και αποθηκευειες την εικονα σε οποια μορφη και με οποιο ονομα θες.

Μετα το ανεβαζεις σε καποιο site οπως το http://imageshack.us/ και ποσταρεις την διευθυνση που θα σου δωσει το σαιτ στο φορουμ μεσω του "Εισαγωγη εικονας" ωστε να φαινεται η εικονα μεσα στο ποστ σου.

εντιτ:

εμενα η εικονα επιανε ολη την οθωνη την αποθηκευσα την ανεβασα και φαινεται ετσι:

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.