Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Malaga - Παναθηναικός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3
villiskabas
επανηλθα! χριστος ανεστη!!!
j-kidd13
Φοβερός Σινγκλετον στο δεύτερο ημίχρονο.Λιγο παίξαμε και γύρισετο ματς.Παρολα αυτά δεν ήταν εικόνα ομάδας που έχει φιλοδοξίες να προχωρήσει στη διοργάνωση αυτή που είχαμε ως τώρα.
Coach Periklis
QUOTE (jazz thrilos @ Mar 16 2018, 23:26 ) *
Υ.Γ.: Εντωμεταξύ οι Ισπανοί έχουν κουβαλήσει ολόκληρη φιλαρμονική στο γήπεδο. Φάση Μέγαρο.

Νομίζω είναι συχνό φαινόμενο

Τους λατρεύω γι αυτό. Είναι γιορτή για αυτούς. Υγιής ωραία ατμόσφαιρα

Εντιτ: μπήκαν τα σουτ επιτέλους, σχόλασε ο γάμος
shtarkws
Αν κερδίσουμε ο Λεκα mvp
villiskabas
QUOTE (shtarkws @ Mar 16 2018, 23:38 ) *
Αν κερδίσουμε ο Λεκα mvp

μαζι με ριβερς
DADA
QUOTE (shtarkws @ Mar 16 2018, 23:38 ) *
Αν κερδίσουμε ο Λεκα mvp

μακραν
belalik
QUOTE(Coach Periklis @ Mar 16 2018, 23:31 ) *
Νομίζω είναι συχνό φαινόμενο

Τους λατρεύω γι αυτό. Είναι γιορτή για αυτούς. Υγιής ωραία ατμόσφαιρα

Ε ναι .. αντι να εχουν διχτυ ασφαλειας οπως στους ζωολογικους κηπους η/και καναν προεδρα να μπουκαρει με οπλα η οχι να δειρει καναν διαιτητη, να βρισει καναν παικτη κλπ ...

Ποσο τραγικη η συγκριση ..
DADA
singleton τραγικος .τι εκανε και διαμαρτυρεται κιολας!!!!!!!!!!!!
Coach Periklis
Έλεος ρε Σιγκλετον σοβαρεψου

Τρίποντο ότι να ναι και μετά κρεμεσαι απ τη στεφανη που αμύνεσαι;;
shtarkws
Ο Σινγκλετον ώρες ώρες είναι τραγικός, όμως ουσιαστικά παίζει μόνος του στο 4 γράφοντας 30λεπτα
DADA
kostas b
Όλο το 4ο δεκάλεπτο βγήκε με την ίδια 5αδα
Baader
QUOTE (Coach Periklis @ Mar 16 2018, 23:42 ) *
Έλεος ρε Σιγκλετον σοβαρεψου

Τρίποντο ότι να ναι και μετά κρεμεσαι απ τη στεφανη που αμύνεσαι;;

Απαράδεκτη φάση, μου θύμισε τον εαυτό μου στο γυμνάσιο που πέταξα απότομα μπόι και πέρασα το 1.90 και κρεμιόμουν σαν κατσίκι όλη την ώρα όπου έβρισκα στεφάνι.

Επίσης νομίζω έπρεπε να μετρήσει καλάθι για τη Μάλαγα, δικαίως διαμαρτύρεται ο Πλάθα.
all_around
πανηγύρισα λες και κερδισαμε μεσα στην ΤΣΣΚΑ με 30 πόντους διαφορα... smiley.gif smiley.gif
Putnam
QUOTE (Baader @ Mar 16 2018, 23:50 ) *
Απαράδεκτη φάση, μου θύμισε τον εαυτό μου στο γυμνάσιο που πέταξα απότομα μπόι και πέρασα το 1.90 και κρεμιόμουν σαν κατσίκι όλη την ώρα όπου έβρισκα στεφάνι.

Επίσης νομίζω έπρεπε να μετρήσει καλάθι για τη Μάλαγα, δικαίως διαμαρτύρεται ο Πλάθα.

εγω δεν καταλαβα γιατι να μετρουσε

κρεμαστηκε απο την στεφανη, αυτο ειναι τεχνικη ποινη, σφυριχτηκε και μετα εδιωξε και την μπαλα αλλα η φαση ειχε ληξει με το κρεμασμα
Coach Periklis
Κι εγώ χωρίς να ξέρω καλά ρους κανονισμούς, πιστεύω ότι αυτό είναι τεχνική ποινή = 1 βολή & μπάλα στον αντίπαλο
lightday
Και ξαφνικά μπαίνει μια άλλη ομάδα στο δεύτερο , που έρχεται από γενάρη μεριά κάπου εκεί...ορθολογικές επιθέσεις σκριν στο σκριν διάβασμα και χαλαρά τελειώνει το ματσάκι . Η άλλη ομάδα του πρώτου αγκωμαχούσε.
Πέρα από την πλάκα ο Τσάβι είδε μάλλον ότι καλές οι προσθήκες αλλά ας πάμε σε safe μονοπάτια που τα έχει δουλέψει η ομάδα από την αρχή (και τα έχει ξεχάσει κάπου τον τελευταίο μήνα)...και όλα πήγαν ρολόι.
Highlight της αγωνιστικής ο Κρις με το 'κόψιμο'..πέρα από τα καντήλια της στιγμής , το σκηνικό ήταν επικό ..Τρολ λεβελ 1000.
DADA
QUOTE (Putnam @ Mar 16 2018, 23:52 ) *
εγω δεν καταλαβα γιατι να μετρουσε

κρεμαστηκε απο την στεφανη, αυτο ειναι τεχνικη ποινη, σφυριχτηκε και μετα εδιωξε και την μπαλα αλλα η φαση ειχε ληξει με το κρεμασμα

για το ιδιο λογο που δινεται καλαθη φαουλ(η μπαλα ειχε χτυπησει ταμπλο μου φαινεται)
thanath
Μας έβγαλε την πίστη για να κάνει ένα διπλό. Σημασία έχει ότι το πήραμε και πάμε για 3 νίκες τώρα και ό,τι κάτσει!
pan24
Το πηραμε οκ επειδη μπηκαν τα σουτ απο λεκα και ριβερς κυριως οχι οτι παιξαμε κατι καλυτερο
Προβληματικη εικονα δεν γινεται να πανηγυρισουμε επειδη καναμε το αυτονοητο

Το τεταρτο δεκαλεπτο βγηκε με τους ιδιους 5 ολοκληρο αλλα μονο αυτοι ηταν που μπορουσαν να παιξουν αποτι φανηκε
Μπραβο στον πασκουαλ που τολμησε να παρκαρει τον τζειμς στον παγκο
Καλαθης εχασε το τριπλ νταμπλ για 2 ριμπαουντ
irving
QUOTE(nvip13 @ Mar 16 2018, 23:12 ) *
Το παιχνιδι ειναι σε φαση ποιος θα γινει ηρωας.

Κανενα σύστημα εννοειται οτι δεν φταινε οι παικτες γι αυτο.

Ομως φταινε για το 2/19 τριποντα.

η αληθεια ειναι οτι βγαλαμε ελευθερα σουτ. συστηματα υπαρχουν αλλα το θεμα ειναι σε πιο επιπεδο εκτελουνται. μη τα ισοπεδωνεις ολα. σιγουρα φταιει ο κοουτς για την εικονα της ομαδας αλλα συστηματα σαφως και υπαρχουν. χημεια δεν υπαρχει.

QUOTE(Baader @ Mar 16 2018, 23:50 ) *

οντως εδιωξε τη μπαλα αντικανονικα ο σινγκλετον στο σουτ αλλα εχει κρεμαστει μια ωρα πριν. εχει προηγηθει η τεχνικη ποινη οποτε η συνεχεια της φασης ειναι ως μη γενομενη.
thanath
QUOTE (DADA @ Mar 17 2018, 00:55 ) *
για το ιδιο λογο που δινεται καλαθη φαουλ(η μπαλα ειχε χτυπησει ταμπλο μου φαινεται)

Οκ δεν συμπαθείς τον ΠΑΟ, αλλά μην τα λες έτσι. Καλάθι και φάουλ δίνεται όταν το φάουλ είναι πάνω στην φάση. Αν δεν είναι στην φάση δεν πάει να καρφώσει από το τρίποντο δεν μετράει. Ο άλλος κρεμιόταν πόση ώρα... Έχεις μπει στο παρόν φόρουμ μόνο να τρολάρεις και να εκνευρίσεις μου φαίνεται!
DADA
QUOTE (thanath @ Mar 16 2018, 23:58 ) *
Οκ δεν συμπαθείς τον ΠΑΟ, αλλά μην τα λες έτσι. Καλάθι και φάουλ δίνεται όταν το φάουλ είναι πάνω στην φάση. Αν δεν είναι στην φάση δεν πάει να καρφώσει από το τρίποντο δεν μετράει. Ο άλλος κρεμιόταν πόση ώρα... Έχεις μπει στο παρόν φόρουμ μόνο να τρολάρεις και να εκνευρίσεις μου φαίνεται!

αν δεν σου αρεσει η γνωμη μου σε παρακαλω μην αποδιδεις προθεσεις τι και πως
καλαθη και φαουλ εκτος φασης δεν γινεται?
louie
απιστευτα πραγματα. με τα χιλια ζορια την αποκλεισμενη μαλαγα. δεν γινεται εκτος εδρας απλα. αυτο το 1/18 τριποντα που ειχαμε σε καποια φαση συνοψιζει ολη μας την φετινη(αλλα και προηγουμενων χρονων) εικονα εκτος εδρας. δεν ξερω τι παθαινουν. το μυαλο τους κολλαει, δεν ξερουν που να σταθουν μεσα στο γηπεδο, δεν μπορουν να εκτελεσουν απλα συστηματα, να στησουν ενα σκριν, να κανουν μποξ αουτ, σουταρουν νευρικα. ολα αυτα γιατι; γιατι να κολλανε στην εδρα της μαλαγα και της βαλενθια και να μην κολλανε στου ολυμπιακου που ειναι και ντερμπι και πραγματικα εχθρικη ατμοσφαιρα κτλ.

μπραβο στην μαλαγα παντως, εκπληκτικο το πως καταφερε σε ενα τοσο κλειστο τελευταιο δεκαλεπτο που σκυλιαζαν ολοι σε καθε κατοχη να μην υποπεσει σε φαουλ. εξισου απιστευτο το οτι το τραυμα στο κεφαλι του καλαθη απο τον αγωνα με την ρεαλ ειναι λες και τον μαχαιρωσαν (μια εβδομαδα μετα) σε φαση που δεν ηταν φαουλ smiley.gif

σινγκλετον παλικαρι μου τι κανεις; οκ θες να φυγεις. ολοι το εχουμε καταλαβει. κανε μια χαρη στον εαυτο σου και σε εμας και παιξε λιγο σαν επαγγελματιας και οχι σαν κλοουν. να παρεις κι εσυ το συμβολαιο που θες να μην βλεπουμε κι εμεις αυτα τα πραγματα. ζηταγε την μπαλα σαν τρελος για να την παρει και να αρχισει τις τριπλες αναμεσα απο τα ποδια για να περασει τον ογκουστιν και την εχασε μονος του. δεν συζηταω για το κρεμασμα απο το στεφανι.

ριβερς τρομερος, λεκαβιτσιους ξυπνησε την ομαδα και ο νικ αλλη μια φορα στο κυνηγι του στοιχειωμενου τριπλ νταμπλ.
jazz thrilos
Όσοι κοιτούσαν προσεχτικά το πρόγραμμα του Παναθηναικού και δεν είχαν όρεξη για καταστροφολογίες, έβλεπαν οτι είναι τρομερά δύσκολα να πέσει κάτω απο την 6η θέση με πιθανή ακόμα και την 5η. Ακόμα κι αν έχανε απόψε.

Αλλά δεν έχασε. Και για μένα δεν έχασε γιατί στο δεύτερο ημίχρονο ξύπνησαν κάποιοι παίχτες (Ρίβερς-Σίνγκλετον), εμφανίστηκε ο Λεκαβίτσιους με σοβαρές επιλογές στην επίθεση (όχι Γκλομπτρότερς φάση) και ο Πασκουάλ εμπιστεύτηκε τα δουλεμένα σχήματα του χωρίς Τζέημς.

Για τον Πεην δεν γνωρίζω γιατί δεν έπαιξε. Ειδικά με το πρόβλημα που είχε ο Γκιστ τις τελευταίες μέρες.
Janjuri
Ξέρει κανείς πόσα λεπτά έπαιξε ο Τζέιμς στο 2ο;
basketikos13
QUOTE(pan24 @ Mar 16 2018, 23:57 ) *
Το πηραμε οκ επειδη μπηκαν τα σουτ απο λεκα και ριβερς κυριως οχι οτι παιξαμε κατι καλυτερο
Προβληματικη εικονα δεν γινεται να πανηγυρισουμε επειδη καναμε το αυτονοητο

Το τεταρτο δεκαλεπτο βγηκε με τους ιδιους 5 ολοκληρο αλλα μονο αυτοι ηταν που μπορουσαν να παιξουν αποτι φανηκε
Μπραβο στον πασκουαλ που τολμησε να παρκαρει τον τζειμς στον παγκο
Καλαθης εχασε το τριπλ νταμπλ για 2 ριμπαουντ

Ναι αλλα στην αρχη δεν μπηκαν τα σουτ. Πρωτο ημιχρονο ειχαμε 1/14 με αρκετα ελευθερα.

Ετσι ειναι το μπασκετ παιδες...

ΥΓ: παιζαμε και χωρις παππα λοτζεσκι και ανεβασμενο ντενμον. Μιση περιφερεια την λεω εγω αυτη, Να κρινουμε αλλα με επιεικεια...
shtarkws
+1 φάουλ στον DADA για το ποστ με τα πυροτεχνήματα. Ειρωνείες και τρόλ, πόσο μάλλον επαναλαμβανόμενομα, δεν θα γίνουν αποδεκτά
nvip13
Προφανώς και υπαρχουν καποια συστηματα, το θεμα ειναι οπως ειπες κατα ποσο εκτελούνται σωστα. Καπου το χει χασει ο Τσαβι εκει ο οποιος δεν δειχνει οτι μπορει να επιβληθεί στους παικτες.

Του ταιριαξε το παιχνιδι και πηγε με την ιδια 5αδα ολη την 4η περιοδο και καλα εκανε. Λεκα το σημειο κλειδι της νικης αποψε, κλοουν οντως σε καποιες φασεις ο Κρις αλλα τουλάχιστον εβγαλε καποιο πεισμα με καλες αμυνες στο 2ο. Μονος του παιζει την θεση.

Επιτελους νικη εκτος..
shtarkws
Ένα κρεντιτ στον τσαβι που πάρκαρε τον Τζέιμς στον πάγκο όταν θεώρησε ότι δεν μπορούσε να τον βοηθήσει
basketikos13
QUOTE(shtarkws @ Mar 17 2018, 00:32 ) *
Ένα κρεντιτ στον τσαβι που πάρκαρε τον Τζέιμς στον πάγκο όταν θεώρησε ότι δεν μπορούσε να τον βοηθήσει

Ειμαι φανατικος υποστηρικτης του τζειμς αλλα ακομα δεν εχει προσαρμοστει.
Τον περιμενω ομως στα πλευ οφ...
thanath
QUOTE (basketikos13 @ Mar 17 2018, 02:33 ) *
Ειμαι φανατικος υποστηρικτης του τζειμς αλλα ακομα δεν εχει προσαρμοστει.
Τον περιμενω ομως στα πλευ οφ...

Όλη την ώρα τσουγκράει με τον Καλάθη... Δεν ταιριάζουν καθόλου!
shtarkws
Fun facts του παιχνιδιού

Χωρίς αλλαγή ο Παναθηναικος στο 4ο δεκάλεπτο

Χωρίς φάουλ η Μαλαγα στο 4ο δεκάλεπτο

Ομολογώ ότι δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι ανάλογο σε τέτοιο επίπεδο
louie
Βλεπω τον πασκουαλ στα εντος και ειναι εχει τις νορμαλ αντιδράσεις ενος προπονητή. Και νευρα και χειροκροτήματα και ψυχραιμία οταν πρέπει.

Τον βλεπω στα εκτος και μοιαζει να εχει συνεχεια μια εικονα απελπισίας στο πρόσωπο του. Και δεν ξερω αν ειναι τοσο καλος ηθοποιός για να θελει να μας το περάσει με τις αντιδρασεις του αλλα πραγματικά δεν εκτελούμε σωστα ουτε απλα πράγματα οπως τα σκριν, τα μποξ αουτ και τις βοηθειες στην αμυνα. Οι παιχτες τα εχουν χαμένα. Ειναι λες και πιστεύουν απο την αρχη οτι ειναι καταδικασμένοι και τα χάνουν. Οκ και αυτο ειναι θεμα διαχείρισης του προπονητή αλλα δεν ξέρω αν γίνεται να τους το αλλάξει αυτό.

Καλως η κακώς δεν πήραμε κάποιο μεγαλο διπλό(εκτος του σεφ) που να μπορεί να τους κανει να το ξεπεράσουν. Αντιθετα εχουμε χασει απίστευτα παιχνιδια οπως με βαλενθια και μπασκονια.

Με το μειονέκτημα εδρας 99% σίγουρο δεν μπορούμε να εχουμε πολλες ελπιδες για τα playoff. Τι να πω, ισως το μεγαλο διπλο γινει τοτε και αυτο μπορει να αρκεί
DADA
QUOTE (shtarkws @ Mar 17 2018, 00:39 ) *
Fun facts του παιχνιδιού

υπονοεις οτι δεν εδινε φαουλ που επρεπε στην Μαλαγα??
δεν νομιζω εγω λεω
οτι
αφου εγραφε απο παντου ο παο σε μη οργανομενες αμυνες δεν εδωσε περιθωριο ουτε για αμυνα στην μαλαγα
shtarkws
Επειδή δεν είδα το πρώτο δεκάλεπτο. Ξεκίνησε βασικός ο Ογκαστ; Πως τα πήγε;
nvip13
QUOTE(shtarkws @ Mar 17 2018, 01:00 ) *
Επειδή δεν είδα το πρώτο δεκάλεπτο. Ξεκίνησε βασικός ο Ογκαστ; Πως τα πήγε;

Αν δεν κανω λαθος αλλαγη μπηκε.
Το μονο που θυμαμαι ειναι οτι εκανε ενα μπασιμο απο την περιφερεια και επεσε πανω στον Ογκουστιν, υπεπεσε σε βηματα και εξοργησε τον Πασκουαλ που τον απεσυρε στη συνεχεια.
Nemesakos
Βασικός ξεκίνησε ο ογκαστ κ ήταν μια χαρά. Κ όντως βγήκε όταν έκανε τα βήματα...

Πρωτο ημίχρονο απογοήτευση.. δεύτερο ημίχρονο ηταν εξαιρετική η ομάδα. Με καλές άμυνες ενέργεια κ επιτέλους εύστοχα σουτ...Ο κρις ήταν επιτέλους καλός. Ο λεκά έκανε μετά απο καιρό καλό ματς κ ήταν από αυτούς που συνέβαλαν τα μέγιστα για την νίκη, ο ριβερς επιτέλους έβαλε τα τρίποντα κ μετάαπό καιρό είδαμε ξανά συνεργασια γκιστ καλαθη..

paobc3
Το ματς δεν το είδα ,αλλά για τον Ρίβερς το πίστευα ότι θα κάνει ένα καλό ματς!!Είχε αρχίσει να μας το δείχνει από το παιχνίδι με την Ρεάλ και μετά ότι επέστρεψε,ελπίζω να είναι για τα καλά!!Για τον Λέκα από τι κατάλαβα έπαιξε στο ίδιο σχήμα με Καλάθη .Επιτέλους!!!Το είδαμε αυτό το σχήμα και στον τελευταίο αγώνα στο πρωτάθλημα και δούλεψε καλά..Ο Λέκα υστερεί πολύ στην δημιουργία ,μπορεί όμως πολύ καλά να παίξει τον ρόλο του Τζέιμς έστω και σε λιγότερα λεπτά..Εξάλλου έχει δείξει ότι το σουτ του είναι πολύ αποτελεσματικό!Ο Τζέιμς μπορεί να παίξει στον άσσο ,όσο όμως ο Καλάθης είναι εκτός ,είναι καλύτερος από τον Λέκα σε αυτό το ρόλο!Τζείμς -Ντένμον (ή Τζέιμς-Παππάς όταν επιστρέψει) και Καλάθης -Λέκα λοιπόν..Γενικότερα με Καλάθη και παίκτες που δεν χρειάζονται απαραίτητα την μπάλα η κυκλοφορία γίνεται πιο γρήγορη και έχουμε καλές προυποθέσεις για σουτ!
Coach Periklis
QUOTE (shtarkws @ Mar 17 2018, 00:39 ) *
Fun facts του παιχνιδιού

Φυσιολογικό αφού ο ΠΑΟ πυροβολούσε στο 4ο

7/8 τρ. αν πρόσεξα καλά

Όσα δεν έβαλε σε όλο το ματς τα έβαλε προς το τέλος. Που και η αστοχία του στο πρώτο ημίχρονο ήταν αφύσικη, βέβαια
Thodoros
Εξαιρετικός ''ο Λέκα '' το σημείο κλειδί για εμάς και την νίκη χθες, δεν μπαίνω στην διαδικασία τι λένε τα στατιστικά : γιατί και τον Σίγκλετον με βάση αυτά παιχταρά θα τον βγάζουν και ας είναι το πρόβλημα μας αμυντικά! φέτος. ( εντελώς αστείος παίχτης ευκαιριακός όπως φαίνεται , δεν έχει χώρο για το νέο έτος θα είναι λάθος να ανανέωση όπως όπως )

Εκτός από τον Σουπερ-ντούμπερ Λέκαβίτσιους , πολύ καλή χρονική στιγμή ήταν και η ώρα που ξύπνησε ο kc γιατί τα καλάθια που μπήκαν έδωσαν ψυχολογία ( έως εκεί ούτε αυτός ήταν καλός ) ωστόσο ήταν μόνος χωρίς Λοτζο χθες.
αυτοί μόνο '' ήταν '' κανένας άλλος , οι άλλοι φαντάσματα .

Δεν ξέρω αν στα στατιστικά ο Νικ άγγιξε το τριπλ νταμπλ ( αλλά αυτό δεν βοήθησε πουθενά τον ΠΑΟ ) άλλοι βοήθησαν για την νίκη! και βασικά την μεγάλη ανάσα που ήρθε μετά από αυτήν.
Ο Τζειμς στα χαμένα ( αν το παλικαράκι ήρθε με αυτήν την νοοτροπία με χαρά το καλοκαίρι να πάει σε καμιά 3το4ρι στην Ρωσία να κάνει καριέρα , εδώ η ομάδα έχει άλλους στόχους ) αλλιώς δρόμο.

Παράγοντας νίκης ωστόσο για εμάς ήταν η αδιαφορία της Μάλαγα να παίξει 5 λεπτά μπάσκετ και να μας καθαρίσει! ( τυχεροί μέσα στην ατυχία μας ) πάμε για το καλύτερο δυνατό κρατάμε την νίκη , αλλά με μια πολύ άσχημη εικόνα που ευθύνες έχει μόνο ο Πασκουάλ και πρέπει να δουλέψει λίγο την ομάδα γιατί περισσότερο τσίρκο μοιάζει .

Αυτά.
thanath
QUOTE (Thodoros @ Mar 17 2018, 09:51 ) *
Δεν ξέρω αν στα στατιστικά ο Νικ άγγιξε το τριπλ νταμπλ ( αλλά αυτό δεν βοήθησε πουθενά τον ΠΑΟ ) άλλοι βοήθησαν για την νίκη! και βασικά την μεγάλη ανάσα που ήρθε μετά από αυτήν.
Ο Τζειμς στα χαμένα ( αν το παλικαράκι ήρθε με αυτήν την νοοτροπία με χαρά το καλοκαίρι να πάει σε καμιά 3το4ρι στην Ρωσία να κάνει καριέρα , εδώ η ομάδα έχει άλλους στόχους ) αλλιώς δρόμο.

Από τη μία μου βγάζεις μια εμπάθεια, τεράστια μάλιστα, για τον Νικ.

Από την άλλη το πουλεν σου το θάβεις, όπως θα του πρεπε για χθες, που σημαίνει ότι δεν είσαι κολλημένο άτομο...

Τί να πω. Ο Νικ, μαζί με Λεία και KC έδωσαν την νίκη!

Όσο για τα στατιστικά, υπάρχει αυτός που παίζει για αυτά, βλέπε σιγκλετον που παρουσιάζεται αδιάφορος για την ομάδα, και υπάρχει και αυτός που έχει καλά στατιστικά γιατί θέλει πρωτίστως να κερδίζει, βλέπε Νικ.
Dreamerpanos
QUOTE (DADA @ Mar 17 2018, 00:43 ) *
υπονοεις οτι δεν εδινε φαουλ που επρεπε στην Μαλαγα??
δεν νομιζω εγω λεω
οτι
αφου εγραφε απο παντου ο παο σε μη οργανομενες αμυνες δεν εδωσε περιθωριο ουτε για αμυνα στην μαλαγα

Θες να μας πεις πως μια ομάδα που κυνηγούσε σε όλη την τέταρτη περίοδο,που δέχθηκε σερί 10-0 στα πρώτα 2 λεπτά της περιόδου,δεν έκανε κανένα απολύτως φάουλ για να επιστρέψει?

Εκτός αν για κάποιον λόγο η Μάλαγα αδιαφόρησε ξαφνικά στο τέλος όπως μας λέει ο φίλος από κάτω smiley.gif

QUOTE (Thodoros @ Mar 17 2018, 07:51 ) *
Εξαιρετικός ''ο Λέκα '' το σημείο κλειδί για εμάς και την νίκη χθες, δεν μπαίνω στην διαδικασία τι λένε τα στατιστικά : γιατί και τον Σίγκλετον με βάση αυτά παιχταρά θα τον βγάζουν και ας είναι το πρόβλημα μας αμυντικά! φέτος. ( εντελώς αστείος παίχτης ευκαιριακός όπως φαίνεται , δεν έχει χώρο για το νέο έτος θα είναι λάθος να ανανέωση όπως όπως )

Εκτός από τον Σουπερ-ντούμπερ Λέκαβίτσιους , πολύ καλή χρονική στιγμή ήταν και η ώρα που ξύπνησε ο kc γιατί τα καλάθια που μπήκαν έδωσαν ψυχολογία ( έως εκεί ούτε αυτός ήταν καλός ) ωστόσο ήταν μόνος χωρίς Λοτζο χθες.
αυτοί μόνο '' ήταν '' κανένας άλλος , οι άλλοι φαντάσματα .

Παράγοντας νίκης ωστόσο για εμάς ήταν η αδιαφορία της Μάλαγα να παίξει 5 λεπτά μπάσκετ και να μας καθαρίσει! ( τυχεροί μέσα στην ατυχία μας ) πάμε για το καλύτερο δυνατό κρατάμε την νίκη , αλλά με μια πολύ άσχημη εικόνα που ευθύνες έχει μόνο ο Πασκουάλ και πρέπει να δουλέψει λίγο την ομάδα γιατί περισσότερο τσίρκο μοιάζει .

Αυτά.

1) Αστειος παίχτης ο Σινγκλετον. Μάλλον καλωμαθε η γριά στα σύκα. Δεν λέω ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση. Με εξαίρεση το χτεσινό δεύτερο ημίχρονο κάνει πάρα πολύ κακή χρονιά όντως. Αυτό από το αστείος παίχτης ομως απέχει παρασάγγας.

2) Το παρολίγο triple-double του Καλάθη δεν βοήθησε. Ε η να τον αφήσουμε ελεύθερο η να του δώσουμε εκεί 500 χιλιάρικα να μένει σαν 2ο - 3ος όπως λένε κάποιες φωνές του όχι πολύ μακρινού παρελθόντος σου rolleyes.gif Να πάει αλλού να κάνει παρολίγο τριπλ νταμπλ αφού δεν βοηθούν καθόλου εδώ.

3) Ο Τζέιμς είναι όντως στα χαμένα. Τον έχω για τρομερά εγωιστή αθλητή (εννοώ ότι το ξέρει κι εκείνος ότι δεν αποδίδει σύμφωνα με την αξία του) και πιστεύω θα προσπαθήσει να διορθώσει αυτήν την εικόνα. Είναι κρίμα να έχεις ένα τέτοιο όπλο και μέχρι στιγμής να μην σου δίνει τίποτα. Ιδωμέν. Έχει ψωμί η σεζόν ακόμα. Όπως και να χει σωστή η επιλογή Πασκουάλ να περιορίσει τον χρόνο συμμετοχής του στο δεύτερο ημίχρονο.

4) Αδιαφόρησε(!!!) η Μάλαγα για 5 λεπτά και έτσι κερδίσαμε. Νταξει εδώ δεν έχω να πω κάτι. Μάλλον συνεργάστηκαν δύο ομάδες που δεν γουστάρουν την Ευρωλίγκα για να τους μπούμε στο μάτι. Είμαστε σατανάδες. Να ναι καλά οι φιλεσπλαχνοι Ισπανοί icon_drunk.gif

5) Η εικόνα όντως είναι κακή. Δεν είναι εφάμιλλη του ρόστερ. Δεν ξέρω κατά πόσο διορθώνεται στην συνέχεια της χρονιάς. Δύσκολα τα πράγματα,μακάρι να δούμε κάτι διαφορετικό στην συνέχεια.

Σε αυτό που διαφωνώ με τον Πασκουάλ είναι στη μη χρησιμοποίηση του Πέιν. Πρέπει να συμμετέχει να δένεται με το σύνολο και να μαθαίνει ακόμα περισσότερο το ευρωπαϊκό μπάσκετ γιατί για την συνέχεια είναι τρομερά χρήσιμος πίσω από τον Γκιστ.

Έχει προσόντα,έχει κορμί μακριά χέρια. Θέλει δουλειά βέβαια.

Τέλος θα πρέπε και ο Θανάσης να παίζει λίγο περισσότερο. Το καταλαβαίνω ότι είναι σαν να παίζουμε με 4 στην επίθεση αλλά θα μπορούσαν ίσως να υπάρχουν κάποια συστήματα που να τον βγάζουν φάτσα με το καλάθι στυλ πικ ν ρολ η μπακντορ πάσες από τον Καλάθη.

Τέλος πάντων. Η νίκη ήρθε και μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος. Αν συμβεί αυτό θα πάμε με μειονέκτημα στην Μαδρίτη. Κι εκεί ως απόλυτο αουτσάιντερ,να δείξουμε.... κάτι. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πάντως καμία ένδειξη ότι αυτή η ομάδα θα πάει Φ4 ακόμα και πλεονέκτημα να πάρει. Ελπίζω να μας διαψεύσει.
DADA
QUOTE (Dreamerpanos @ Mar 17 2018, 10:49 ) *
Θες να μας πεις πως μια ομάδα που κυνηγούσε σε όλη την τέταρτη περίοδο,που δέχθηκε σερί 10-0 στα πρώτα 2 λεπτά της περιόδου,δεν έκανε κανένα απολύτως φάουλ για να επιστρέψει?

Μα δεν μπορουσε να κυνηγησει δεν ειχε ευκαιρια να κυνηγησει .οταν τρως ευκολους ποντους σε αιφνιδιασμο και τριποντο δεν παιζεις αμυνα.οχι οτι ηταν αδιαφορη.απλα ο παναθηναικος στο φορμαρισμα του δεν της εδωσε περιθωρια για αμυνα
Ειναι θεμα κατοχων και ευστοχιας στην επιθεση.αν ειχε φαουλ η μαλαγα δεν θα ειχε τετοια τελειωματσ ο παο
pan24
QUOTE (Dreamerpanos @ Mar 17 2018, 10:49 ) *
3) Ο Τζέιμς είναι όντως στα χαμένα. Τον έχω για τρομερά εγωιστή αθλητή (εννοώ ότι το ξέρει κι εκείνος ότι δεν αποδίδει σύμφωνα με την αξία του) και πιστεύω θα προσπαθήσει να διορθώσει αυτήν την εικόνα. Είναι κρίμα να έχεις ένα τέτοιο όπλο και μέχρι στιγμής να μην σου δίνει τίποτα. Ιδωμέν. Έχει ψωμί η σεζόν ακόμα. Όπως και να χει σωστή η επιλογή Πασκουάλ να περιορίσει τον χρόνο συμμετοχής του στο δεύτερο ημίχρονο.

Σε αυτό που διαφωνώ με τον Πασκουάλ είναι στη μη χρησιμοποίηση του Πέιν. Πρέπει να συμμετέχει να δένεται με το σύνολο και να μαθαίνει ακόμα περισσότερο το ευρωπαϊκό μπάσκετ γιατί για την συνέχεια είναι τρομερά χρήσιμος πίσω από τον Γκιστ.

Έχει προσόντα,έχει κορμί μακριά χέρια. Θέλει δουλειά βέβαια.

Τέλος θα πρέπε και ο Θανάσης να παίζει λίγο περισσότερο. Το καταλαβαίνω ότι είναι σαν να παίζουμε με 4 στην επίθεση αλλά θα μπορούσαν ίσως να υπάρχουν κάποια συστήματα που να τον βγάζουν φάτσα με το καλάθι στυλ πικ ν ρολ η μπακντορ πάσες από τον Καλάθη.

Τέλος πάντων. Η νίκη ήρθε και μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος. Αν συμβεί αυτό θα πάμε με μειονέκτημα στην Μαδρίτη. Κι εκεί ως απόλυτο αουτσάιντερ,να δείξουμε.... κάτι. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πάντως καμία ένδειξη ότι αυτή η ομάδα θα πάει Φ4 ακόμα και πλεονέκτημα να πάρει. Ελπίζω να μας διαψεύσει.

Εγω δεν ειμαι τοσο σιγουρος οτι το καταλαβαινει.Αν δουμε τα νουμερα του με εξαιρεση το ποσοστο στο τριποντο που εχει 2/23 τα υπολοιπα ειναι τα ιδια η ελαφρως καλυτερα με περσι
Αν παλι καταλαβαινει οτι δεν παιζει καλα εχει σημασια να καταλαβει οτι δεν εγινε ο Xαρντεν επειδη επαιξε 35 παιχνιδια στο nba και οτι παιζω καλα δεν σημαινει βαζω 20 ποντους
Απο αυτα τα 23 τριποντα που εχει σουταρει σε 4 παιχνιδια τουλαχιστον τα μισα ειναι τυπου Σβεντ απο τα 7-8 μετρα η μετα απο ντριμπλα πανω σε αμυνα,αψυχολογητα στην αρχη του χρονου κτλ χωρις να εχει το σουτ του Σβεντ.Οχι οτι αν ειχε το σουτ του θα ηταν σωστες προσπαθειες αλλα λεμε τωρα
Περσι ο Τζειμς σε 25 παιχνιδια ειχε σουταρει 100 τριποντα.Φετος σε 4 εχει ηδη σουταρει 23
Ελπιζω ο παγκος που του εριξε ο Πασκουαλ χτες στο τελος να τον ξυπνησει

Για τον Πειν και τον Θαναση δικαιολογω τον Πασκουαλ.Ο Πειν ειναι στα χαμενα και μπροστα και πισω
Σωμα εχει αλλα αντιληψη μηδεν.Στις προπονησεις δουλευεται αυτο και ελπιζεις να προσαρμοστει μεχρι το τελος
Σε αυτο το σημειο της σεζον δεν εχει περιθωριο να τον βαλεις να μαθει μεσα απο τους αγωνες οπως δεν εχεις ουτε για τον Ογκαστ.Τακτικα περιπου στο ιδιο επιπεδο βρισκονται

Ο Θανασης ειναι να παιζει λιγο και αν βγει τον κρατας περισσοτερο αν οχι αστον παγκο.Χτες στα πρωτα 4' που επαιξε εκανε 3 λαθη και 3 φαουλ

Θεωρω σχεδον σιγουρο οτι θα πεσουμε με την Ρεαλ.Με το προγραμμα που εχει η Ζαλγκιρις και με το οτι εμεις εχουμε την ισοβαθμια με Χιμκι πιθανοτατα αρκουν νικες στα εντος με Ερυθρο,Βαλενθια για την 5η θεση
green_sky
Η δικη μου γνωμη ειναι οτι τα βαρομετρα του Παναθηναικου ειναι οι Γκιστ και ο Καλαθης.Αν ειναι αυτοι καλα,ο Παναθηναικος παιζει καλα.Χθες στο πρωτο ημιχρονο παιχτης Γκιστ δεν υπηρχε στο γηπεδο.
Στο δευτερο ημιχρονο ο Γκιστ ηταν Γκιστ.Ο Παναθηναικος ειχε σεντερ στην πενταδα του.Για μενα απο εκει ξεκινησε και η ολικη μεταμορφωση του Παναθηναικου.
Απο κει και περα θεωρω σημαντικο να υπαρχει παιχτης στην θεση 2,που να χερας και να τα σταζει τοσο μετα απο τριπλα οσο και απο θεση.
Αυτο στην τελευταια περιοδο το εκανε ο Λεκαβιτσιους.Η παρουσια ομως του Λιθουανου στην πενταδα δημιουργει πολλα αρνητικα στην αμυνα κατι που χθες η Μαλαγα δεν το εκμεταλευτηκε.
Θεωρω επισης πολυ σημαντικο για τα επερχομενα χιαστι, το γεγονος να εχει ο Πασκουαλ τον καλο Λοτζεσκι στην διαθεση του,οσο και εναν Ντενμον που δεν θα χαθει απο το γηπεδο μετα το πρωτο αστοχο σουτ.
Η γνωμη μου ειναι οτι ο Παππας πρεπει να παει πιο πισω στο ροτεισον και βεβαια το καλοκαιρι να γινει ενας καλυτερος σχεδιασμος-ανασχεδιασμος στην περιφερεια.Τα χιαστι που ερχονται νομιζω οτι θα εχουν πολυ πολυ μεγαλο ενδιαφερον.

Υ.Γ.1 Καλαθης και Τζειμς πρεπει να παιζουν μαζι επι το πλειστον στα κλεισιματα των ματς που η ομαδα θελει καλη περιφερειακη πιεση πανω στη μπαλα.
Υ.Γ 2 Ο Ογκαστ αν θελει να παιξει μπασκετ στο ανωτατο επιπεδο πρεπει να βαλει 6-7 κιλα μυικο ογκο.
shtarkws
QUOTE(pan24 @ Mar 17 2018, 11:21 ) *
Εγω δεν ειμαι τοσο σιγουρος οτι το καταλαβαινει.Αν δουμε τα νουμερα του με εξαιρεση το ποσοστο στο τριποντο που εχει 2/23 τα υπολοιπα ειναι τα ιδια η ελαφρως καλυτερα με περσι
Αν παλι καταλαβαινει οτι δεν παιζει καλα εχει σημασια να καταλαβει οτι δεν εγινε ο Xαρντεν επειδη επαιξε 35 παιχνιδια στο nba και οτι παιζω καλα δεν σημαινει βαζω 20 ποντους
Απο αυτα τα 23 τριποντα που εχει σουταρει σε 4 παιχνιδια τουλαχιστον τα μισα ειναι τυπου Σβεντ απο τα 7-8 μετρα η μετα απο ντριμπλα πανω σε αμυνα,αψυχολογητα στην αρχη του χρονου κτλ χωρις να εχει το σουτ του Σβεντ.Οχι οτι αν ειχε το σουτ του θα ηταν σωστες προσπαθειες αλλα λεμε τωρα
Ελπιζω ο παγκος που του εριξε ο πασκουαλ χτες στο τελος να τον ξυπνησει

Για τον Πειν και τον Θαναση δικαιολογω τον Πασκουαλ.Ο Πειν ειναι στα χαμενα και μπροστα και πισω
Σωμα εχει αλλα αντιληψη μηδεν.Στις προπονησεις δουλευεται αυτο και ελπιζεις να προσαρμοστει μεχρι το τελος
Σε αυτο το σημειο της σεζον δεν εχει περιθωριο να τον βαλεις να μαθει μεσα απο τους αγωνες οπως δεν εχεις ουτε για τον Ογκαστ.Τακτικα περιπου στο ιδιο επιπεδο βρισκονται

Ο θανασης ειναι να παιζει λιγο και αν βγει τον κρατας περισσοτερο αν οχι αστον παγκο.Χτες στα πρωτα 4' που επαιξε εκανε 3 λαθη και 3 φαουλ

Το προβλημα εως τωρα ειναι οτι εχει ακομη την νοοτροπια του garbage time.
G-arenas
QUOTE (jonaldidhs @ Mar 16 2018, 22:57 ) *
Εχω να γραψω σε σαιτ αθλητικο και να μπω κανα μηνα..Επισης μισοβλεπω τα παιχνιδια του Παναθηναικου και του Οσφπ..Αυτο που εχω να πω ειναι ενα..ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΣΑΒΗΣ..Εχουμε ροστεραρα,και η ομαδα ειναι τερμα μπερδεμενη και οι παιχτες φουλ ξενερωμενοι..Αλλαγη κοουτς χτες..Εγω που ημουν μεγας υποστηριχτης του Τσαβι..Δεν παει αλλο..Δεν ξερω τι γνωμη εχετε για το τι φταιει..Αλλα για μενα ο ΤΣΑΒΗΣ Ο ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ..

εδω και 1 χρονο εχει αποτυχει και το λεω, οχι μονο φετος. ας ειναι καλα το πουλμαν του ΔΓ αλλιως σιγα μην παιρναμε πρωταθλημα. και φυσικα και μονο φταιει ο τσαβι.

επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι εδω και 1,5 χρονο λεμε να τον στηριζουμε? δεν εχουμε στηριξει κανενας προπονητη τοσα χρονια ακομα και αυτους που πετυχαν(αρτζι) για παραπανω απο 2 μηνες, αλλα τον αμπαλο λουζερ πρεπει να τον στηριξουμε.

δεν ειδα το ματσακι αλλα μονο και μονο απο το σκορ ημιχρονου, τις προσπαθειες σε τριποντα και το οτι μας βγηκε η ψυχη να κερδισουμε την μαλαγα και μαλιστα με ριβερς on fire, λεκα τελειο, γκιστ τρομερο και νικ 3-double, τοτε καταλαβαινω ακριβως οτι σε αλλη περιπτωση θα ειχαμε τελειωσει. οπως και με προμηθεα α1, αν δεν εβαζε 5 συνεχομενα τριποντα ο ντενμον μπορει και να χαναμε απο τον μισο προμηθεα.

γενικα ατομικα ειμαστε παρα πολυ καλοι αλλα ομαδικα ειμαστε εφες ή αρμανι ξερω γω.
whaler
Μόλις είδα στα κλεφτά το ματς γιατί δεν πρόλαβα χθες.
Ο Σινγκλετον, παρότι εκνευριστικός σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, π´ερα από το κρέμασμα στο σταφάνι, δε τον βρήκα αρνητικό. Δεν ξέρω τι είδατε που δεν είδα, νομίζω ήταν πιο συγκρατημένος και ουσιαστικός χθες.
Για να έχουμε ελπίδες να κάνουμε κάτι καλό φέτος, πρέπει να παίζουμε στο 100% σε ΟΛΑ τα παιχνίδια από εδώ και πέρα, με άμυνα να σπάει κόκκαλα. Αν το δουν εγωιστικά οι παίκτες και έχουμε και μια σχετικά καλή διασταύρωση (Ολυμπιακό, Ρεαλ κατ’εμε κατά σειρά), τότε ίσως να έχουμε κάποιες ελπίδες για κάτι καλό.
Κρατάω ότι ο Τσάβι κάτι αφήνει για το τέλος.
Thodoros
QUOTE (thanath @ Mar 17 2018, 10:28 ) *
Από τη μία μου βγάζεις μια εμπάθεια, τεράστια μάλιστα, για τον Νικ.

Από την άλλη το πουλεν σου το θάβεις, όπως θα του πρεπε για χθες, που σημαίνει ότι δεν είσαι κολλημένο άτομο...

Τί να πω. Ο Νικ, μαζί με Λεία και KC έδωσαν την νίκη!

Όσο για τα στατιστικά, υπάρχει αυτός που παίζει για αυτά, βλέπε σιγκλετον που παρουσιάζεται αδιάφορος για την ομάδα, και υπάρχει και αυτός που έχει καλά στατιστικά γιατί θέλει πρωτίστως να κερδίζει, βλέπε Νικ.

Με κρίνεις ως προς ??

Βασικά και πίσω έκρινες ξανά ... πρέπει να ελέγχεις κάπως τα ποστ αν συμφωνείς ? ( για να περνάνε ή όχι ? )

Προσωπολάτρης δεν είμαι ! εγώ βλέπω την ομάδα και όχι παίχτες ( αν χθες δεν είχες Λέκα και kc (με καλά ποσοστά ) και σε 3 κατηγορίες να είχε διπλά ο Νικ πάλι χαμένοι θα ήμασταν ) οπότε αν θες να λες για Σίγκλετον που συμφωνώ να τα λες όλα .. δλδ άλλο το να κάνει κάποιος παιχνίδι στατιστικών και άλλο να παίζει για την ομάδα ( πχ Γκιστ που όποτε πρέπει είναι εκεί )

Καλό είναι να μείνει εδώ γιατί συμφωνούμε ότι διαφωνούμε!
Όπως είδες ! είπα αν ο Τζειμς δεν κάνει ας πάει όπου κάνει .. το ίδιο ισχύει και για άλλους που έχουν χρόνια εδώ. ( και έχουν μερίδιο στην επιτυχία και αποτυχία )
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.